Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Малееее, как са се разпасали изнасилвачите в Европа
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
Cury
Вижте каква интересна статия намерих, а също и графиката към нея. Кой да предположи, че ние, тъмните балкански субекти и безпардонни мачовци, сме толкова толерантни към другия пол, а шведи, немци, холандци, белгийци и французи са такива сексуални маниаци? w00tbrows.gif

http://www.dnevnik.bg/sviat/2017/11/23/308...e_v_es/?ref=rss

Естествено, и през ум не ми минава, че може да има друга причина за това. Преди време се усъмних, че мигрантите са напаст и не се съобразяват с европейските норми и закони, но след като ми беше показана грешката в позицията ми аз, вече бидейки убеден, че мигрантите мюсюлмани нямат пръст в тази статистика, търся обяснението в бесните хормони на старите европейци svirkam si.gif Пък и когато мигрантите правят секс с местни жени то без съмнение е доброволно, защото те са чаровни, възпитани, харизматични и...абе с една дума готини.

unguriano
Ахъм, от най-старите европейци ще да са. Бащите им до един са били я рицари, я дворяни. wavetowel2.gif
The_Purifier
Вижте ги само на снимката - типични абонати на квартален футбол на малки вратички.
Cury
Снимката не е случайно подбрана за да злепостави мигрантите, а е от статия за това как бртанската полиция е покрила изнасилвачи. Т.е. това са реални изнасилвачи.
iridium
ШШттт, че ако те чуят ония от *Правата на човека*, *Равни шансове за всички*, *Заедно срещу ислямофбията*, *За закрила и помощ на мигрантите*...хммм, наиш как ще ще се разсърдят на твоя постинг. angry.gif Jumpy.gif
laugh.gif
Cury
Mukaveev
Уникални муцуни, .......все едно специално са ги събирали.
wal
Доверието към полицията и съдебната система при нас е по-различно и за това тук регистрираните изнасилвания са по-малко.
The_Purifier
Цитат(Cury @ 23/11/2017, 17:30) <{POST_SNAPBACK}>
Снимката не е случайно подбрана за да злепостави мигрантите, а е от статия за това как бртанската полиция е покрила изнасилвачи. Т.е. това са реални изнасилвачи.

Разбрах те, но реших да се изразя малко по-нестандартно. Някакси еднакво жалки изглеждат.
Persian
Цитат(wal @ 23/11/2017, 19:03) <{POST_SNAPBACK}>
тук регистрираните изнасилвания са по-малко.

Тук дори да искаш да изнасилиш някоя, трудно ще ти се отдаде случай. smile.gif
Но кво ли не става по света.

https://m.fakti.bg/world/232221-jena-iznasi...-obra-taksidjia

https://www.dnes.bg/notifikacii/2017/11/23/...ajneniia.360102

https://m.fakti.bg/krimi/269117-vidinchanka...a-razocharovana

https://m.fakti.bg/krimi/261438-milioner-za...atelkata-si-ana

https://m.fakti.bg/krimi/244753-

https://m.fakti.bg/world/271529-tova-e-uchi...s-svoi-uchenici

Ето тук българите не смятат, че жената първо трябва да става за чукане. smile.gif
https://m.fakti.bg/bulgaria/271571-81-ot-ba...a-da-e-domakina

Обикновено става така:
http://m.24chasa.bg/ojivlenie/article/4472884

Или пък така, откъдето и отпада въпроса - Защо ли
https://www.blitz.bg/svyat/uchenichka-beshe...news550489.html

За да не бъдат изнасилвани жените, не трябва да излизат сами.
https://m.fakti.bg/world/217039-obezglaviha...-bez-sapruga-si

iridium
Тва е, в името на догмата *мултикултурализъм* всички средства са употребени и приложени.

Въпросът е
иде-о-ло-ги-чески.
Бай Иван
Как да не им дадеш 10г. пандела само за физиономията. neprichom:
Питето
Точно. Същото като с битовата престъпност у нас — огромен брой кражби не влизат в статистиката, щото хората не си дават труд да се оплакват в полицията (щото нема файда), а и полицията привиква и разтакава напред-назад пострадалите, сякаш те са виновни. Всъщност виновни са, щото им цапат чистата статистика. Гледни точки... svirkam si.gif
evanka
Нормален резултат от статистика, която показва броя на жалбите от изнасилвания.
А в Швеция както знаем за изнасилване се смята и секс без презарватив.
В България за изнасилена жена се смята само пребитата, иначе се води доброволен секс и никоя не си усложнява живота да подава жалба, защото знае какъв ще е резултата.
Та господа, вместо да обсъждате муцуните на конкуренцията, обсъдете правовата ни с-ма, държавата, българския мачизъм и т.н.
Cury
Не се съмнявам, че и това е фактор. Но не се съмнявам, че и там далеч не всяка жена се оплаква. Но даже и да е както казваш, пак не можеш само с тази разлика да обясниш тенденцията, защото иам тенденция на нарастване, и да изкараш мигрантите света вода ненапита.
Thursday Next
Ама ти май само графиката си гледал, а? Като те гледам ква снимка си изплющял, такова усещане имам.

Ако беше прочел статията, щеше да намериш обяснението за Швеция, което е известно от много години и е христоматиен пример за това как промяната на някои законови определения се отразява на статистиката.

Ако беше прочел статията, щеше да видиш това:
Цитат
Заради стигмата, срама и липсата на доверие в правосъдната система огромен брой жертви изобщо не подават оплаквания.

И може би щеше да се сетиш, че в България тази стигма и това недоверие в системата са значително по-големи.

Ако беше прочел статията, и това щеше да видиш:

Цитат
Още повече че в някои европейски държави за престъпления са обявени действия, които в други не са

И може би щеше да се сетиш, че в България ако жена отиде в полицията да се оплаче, че някой ѝ бръкнал с два пръста в петунията, полицаите ще ѝ се изсмеят и ще откажат да приемат оплакването. А в други страни не се смеят. И така подобни "невинни" за нашите ширини изпълнения влизат в статистиките.

Цитат
Швеция бе една и от първите държави в света, криминализирали изнасилването, извършено от един брачен партньор към друг.

Да си чул в България някоя жена да подаде оплакване, че съпругът ѝ я е изнасилил? Какво ти, те подават оплаквания за побой, имат влезли в сила ограничителни заповеди, и въпреки това мъжете/партньорите им ги спукват от бой и дори ги убиват. В последните месеци имаше няколко такива случая. И нито един от убийците не беше бежанец. Даже циганин не беше. Чудна работа.

Ако искаш да докажеш тезата си, че тая графика има нещо общо с тия физиономии, които си изплющял, ще ти се наложи да се поровиш и да извадиш същите цифри от 2013-та, да речем, и да ги сравниш с тези от 2016-та. Тоест, преди и след вълната. Да видим тогава какво ще кажат цифрите. А дотогава просто издишаш.

Cury
Прочетох, не бой се. Но тези фактори ги е имало винаги, а трендът е отскоро. И тези фактори може да смекчат разликите, но не и изцяло да обяснят явлението.
Иначе теб те знам - твоята гледна точка е, че мюсюлманите са божи кравички, дето и на мравката (жената де) път струват.

П.П. Тези на снимката са истински насилвачи от Англия. И понеже не вярваш, че такова животно има, да видим ако животът те срещне с такъв какво ще запееш.
Alexfield
В България няма изнасилени жени - те сами си го търсят. Няма пребити жени - те сами са си го изпросили. Поне 80% смятат така. Просто е такъв материалът.
На статистика го докарваме идеално. Сталинска, но статистика: Не се регистрират сексуални посегателства, значи няма такива.

П.П. И мигрантите са виновни за всичко!
trаnsalp
Цитат(wal @ 23/11/2017, 19:03) <{POST_SNAPBACK}>
Доверието към полицията и съдебната система при нас е по-различно и за това тук регистрираните изнасилвания са по-малко.

Пък и нашите момичета трудно ще ги изнасилиш при желанието, което имат.

Преди време познавах една много дашна девойка. Беше в студентски град, но дори и по тамошните стандарти минаваше за дашна. Питах след година, какво става с нея и научих, че била изнасилена и ходела по дела. Викам, ама това е невъзможно. Обясниха ми как е станало. Отишла на дискотека. Излязла с някакъв както много пъти и отишли в колата му между блоковете. Обаче оня бил извратеняк и не просто искал да я мине, но да я мине, а тя да се страхува и да се дърпа. Извадил един голям нож и я заплашил, че да се хареса на звера в него. Когато видяла ножа, тя изпищяла и хора чули, та се обадили в полицията. Така ги хванали и тя казала, че е изнасилена. Тя наистина била насилена, но не толкова физически, колкото психически. Това е едно друго насилие, дори и в семействата, за което не се води статистика.
Като знам, какво става в извратените глави на животните, чак ми се повдига.
А отвън всичко е костюми, коли и рози .... не, че е задължително.
Alexfield
Четеш статистика за това в коя държава колко жертви са се оплакали в полицията, а в главата ти "мигрантите са напаст и не се съобразяват с европейските норми и закони"...
В България престъпността е много по-висока от Швеция и това е при липса на мигранти. Липсва на мотивация да подадеш оплакване в полицията, защото там ще ти се подиграят и няма да ти помогнат.
Със съжаление установявам, че ти не си в състояние да разбереш написаното в една статия. Вече спирам да се учудвам, защо гласуваш за ГЕРБ.
The_Purifier
Цитат(evanka @ 24/11/2017, 09:29) <{POST_SNAPBACK}>
Та господа, вместо да обсъждате муцуните на конкуренцията, обсъдете правовата ни с-ма, държавата, българския мачизъм и т.н.

И защо да не ги обсъждаме? Даже бихме ги обсъдили доста по-обстойно и отблизо, ама правовата система и държавата не ни дават...
Cury
Да бе, изобщо за нищо не са виновни мигрантите. Носят разцвет и обогатяват културата и само разни заядливци пишат статии и рисуват карикатури и се ровят във вътрешните дела на полицията защо покривала това или онова.
Cury
Много добре разбирам какво пише, но някои други не искате да погледнете в дълбочина и да видите трендовете, а не да оспорвате нивото на престъпността. Защото за сега наистина няма нищо критично, ама като проима вече ще е късно и нищо няма да може да се направи.

Също както все ме ядеш за гласуването за ГЕРБ, но така и не си посочил по-добър избор, който да работи и да не ми похаби гласа. То така е много лесно да се критикува.
Alexfield
Радан Кънев, Христо Иванов
Ти гласуваш за статуквото, страхуваш се от мигрантите, които ги няма. Загрижил си се за едни държави, които са толкова по-напред от нас в законността, че дори наобратно да тичат не можем за още 20 години да ги стигнем.

Ами изненада! В България има изнасилвачи и те никак не са малко. Просто до статистиката стигат смъртните случаи. А ти се кефиш, че в България няма мигранти. Ами няма. Защото в България цацаратурата замита престъпността под килима и Динко е в Биг Брадър, вместо в затвора.
Cury
И ако бях гласувал за тях какво? Само дето БСП щеше да е по-напред. Да не говорим, че ме отчаяха с това колко незряло се държат.

И не, не съм се загрижил за по напреденалите държави, нито отричам, че са по-напред и затова твърденията ти не водят до нищо. Загрижил съм се за западната цивилизация като цяло, защото виждам аналогии с историята.
И да, кефя се, че няма мигранти, защото нашата социална система нямаше да им издържи. И знам защо няма, но това не променя факта, че е хубаво, че ги няма много.

Но няма да споря повече, то и на Касандра са и се смеели и са и казвали да не говори глупости, пък после вече знаем какво станало с Троя.
Alexfield
Изнасилвачите в Швеция са извадени на показ. Това показва статистиката.
Изнасилвачите в България са заметени под килима. Това показва статистиката.
А на теб ти се привиждат мигранти къде ли не.
Един австрийски хахо Йозеф Фрицъл държал дъщеря си 24 години в мазе и ѝ направил 7 деца. Изобщо не ти трябват мигрантите. Сред нас - християните има изроди колкото щеш.
Разликата е, че в едни държави се прави нещо по въпроса, а в други се замита под килима.
Cury
Прави се, ама някак извратено. И за какво спорим, като даже в Германия признаха, че поканата на Меркел е била грешка? И се вижда, че сега има проблем да направи правителство, а преди мигрантите всичко беше цветя и рози. Също така ми се случва да ходя в Германия през много големи периоди и мога да сравня видяното и виждам неща, които живеещите постояно там може и да не виждат (ти обичаш да говориш за варенето на жаби).

Та така, много ще се радвам да не съм прав в страховете си, но се опасявам, че ще бъда прав, ако не се промени нещо.
Бай Иван
Ако предположим ,че Радан и Хр.Иванов бяха взели властта,какво би се променило.Това ,че съдебната система щеше да започне да се кланя на друга партия.Чудно ми е ,че е толкова трудно да се разбере Цуг Цванга в България при пропорционалната изборна система.
Бай Ганьо
Аз пък се зачудих кога съпругът изнасилва жена си!
Не е ли тя виновна в случая?
iridium
Примерно във Франция 70 % от затворниците са...мюсюлмани.

http://lesobservateurs.ch/2015/11/29/70-de...sont-musulmans/

Случаи'ност, случаи'ност...
Buitenlander
Цитат(iridium @ 24/11/2017, 17:02) <{POST_SNAPBACK}>
Примерно във Франция 70 % от затворниците са...мюсюлмани.

http://lesobservateurs.ch/2015/11/29/70-de...sont-musulmans/

Случаи'ност, случаи'ност...

А още по-интересното е, че материалът е от 2015г и данните са за 2014, преди напливът от "сирийската криза".
Mukaveev
Цитат(Бай Иван @ 24/11/2017, 15:47) <{POST_SNAPBACK}>
Ако предположим ,че Радан и Хр.Иванов бяха взели властта,какво би се променило.Това ,че съдебната система щеше да започне да се кланя на друга партия.Чудно ми е ,че е толкова трудно да се разбере Цуг Цванга в България при пропорционалната изборна система.

Никакъв оптимизъм не лъха от теб.............. laugh.gif
wal
Цитат
защото иам тенденция на нарастване, и да изкараш мигрантите света вода ненапита.

Това и през ум не ми е минавало.Щом са в Европа са длъжни да се съобразяват с европейските ценности.
wal
Цитат
Ако предположим ,че Радан и Хр.Иванов бяха взели властта,какво би се променило.

Нямаше да се наложи ББ да се коалира с боклуци като В.Сидеров.Друга щеше да бъде бирата.
wal
Цитат
Да не говорим, че ме отчаяха с това колко незряло се държат.

Тук трябва да се съглася.Липсата на Костов се усещаше.
Много народ в дясно от центъра мислеха като теб и резултатът е ,че .......Сидеров и агент Иван са управляващи.
Vihra
Това твърдение много ме изненада: "в България ако жена отиде в полицията да се оплаче, че някой ѝ бръкнал с два пръста в петунията, полицаите ще ѝ се изсмеят и ще откажат да приемат оплакването.."
Почива ли на някакви факти или предполагаш, че така би се случило? Това, което аз със сигурност знам е, че
полицаите нямат право да отказват да приемат каквото и да било оплакване.

А личното ми субективно мнение е, че в България действие като това, никога не се е смятало за "невинно".
Vihra
У нас в това отношение в наказателното право сме още около 1896-та.
http://m.legalworld.bg/34287.seksualnoto-n...l&orderby=1
evanka
Цитат(Buitenlander @ 24/11/2017, 17:38) <{POST_SNAPBACK}>
А още по-интересното е, че материалът е от 2015г и данните са за 2014, преди напливът от "сирийската криза".

Франция взе точно 1000 сирийски мигранти, основно семейства с деца.
trаnsalp
Цитат(Alexfield @ 24/11/2017, 10:45) <{POST_SNAPBACK}>
В България няма изнасилени жени - те сами си го търсят. Няма пребити жени - те сами са си го изпросили. Поне 80% смятат така. Просто е такъв материалът.
На статистика го докарваме идеално. Сталинска, но статистика: Не се регистрират сексуални посегателства, значи няма такива.

П.П. И мигрантите са виновни за всичко!

Една позната ми сподели, че била изнасилена. Тогава беше на 25 години. Намерила си работа, Казали и да внимава, че шефа си търси жени , но тя "не повярвала". Шефа и предложил да отидат двамата по работа някъде за два дни.Тя пак не повярвала, че е такъв човек. Вечерта взели една стая с две легла, но тя пак не повярвала. Вечерта тоз наглец и изнасилвач най-нагло се прехвърлил на нейното легло.Тя се дърпала /ммалко/, но накрая той я изненадал. Тя такова нещо направо не могла да разбере как и се е случило. 20 мин след този разговор ме попита жените, които лягат с непознати по дискотеките дали били к***и, понеже тя го правила, но не била.
Да се смееш ли да плачеш ли. И това момиче беше инженер, умница.
Cury
Ама те сами си осраха пейзажа с действия тип "дай си ми куклите, на си ти парцалките". Пък после ние сме били виновни, че не гласуваме за тях. Ако си бяха останали обединени естествено, че щях да гласувам за тях, въпреки незрелите и действия. Просто заради идеята щях да ги подкрепя, но не и след като разделиха своите 8-10% на няколко невлизащи в НС части.
Alexfield
Няма какво да предполагаме. И 4 години пълен мандат да имат, пак ще променят малко. Просто сме заорали толкова жестоко в погрешната бразда, че на Кюри, а и не само, ГЕРБ му се виждат алтернатива на БСП, а те са двете страни на една и съща монета. Ефектът е постигнат - жабата е сварена. За следващите 20 години аз бъдеще не виждам.
И аз ставам мигрант. Обещавам да не изнасилвам - пускат ми.
Thursday Next
Цитат(Cury @ 24/11/2017, 11:13) <{POST_SNAPBACK}>
Прочетох, не бой се. Но тези фактори ги е имало винаги, а трендът е отскоро. И тези фактори може да смекчат разликите, но не и изцяло да обяснят явлението.
Иначе теб те знам - твоята гледна точка е, че мюсюлманите са божи кравички, дето и на мравката (жената де) път струват.

П.П. Тези на снимката са истински насилвачи от Англия. И понеже не вярваш, че такова животно има, да видим ако животът те срещне с такъв какво ще запееш.

Не, нищо не си разбрал от моята гледна точка. Ще обясня още веднъж, макар че нямам никаква надежда да срещна чуваемост.

Моята гледна точка е следната: всеки, който смята, че жената е предмет, собственост, която трябва да се пази, може да се търгува, и не заслужава да се изслушва, трябва да бъде одран с кремък, независимо от религията му, образователния му ценз или имотнотно му състояние.

Тоест, за мен американският президент, който обяснява, че може да си позволи да ги гепи за петуниите, е също толкова недопустим, колкото арабинът, който си мисли, че те са неговата нива и може да сее както си иска в нея. Същото се отнася и за българина, който от две години насам само се тръшка колко страшно ще стане, ако някой му наебе жената. Пич, ако си си постлал както трябва, тя ще се брани като тигрица, но няма да допусне друг да отиде там, където ти си отишъл. Знам, че няма да разбереш какво ти казвам. То е понеже не разбираш жените.

Cury
И ако бях гласувал за някое от раздробените десни парчета какво щеше да стане? Евентуано БСП да дойде на власт? И на теб може да са ти еднакви, ама все пак едните ги командват от Москва, другите от Германия и САЩ. Кое е за предпочитане?
Alexfield
Малко пускат жените, но за това си има причина. Лошо качество можем да предложим мъжете. Но жените нямат права и трябва да ни търпят. Защото техният глас не струва.
Всичко това е тъжно... Просто съобщавам наблюдения.
Thursday Next
Благодаря ти, че и ти се опитваш да обясниш. Най-вероятно обаче няма да те чуят.
Alexfield
Ами да! Там се прави - не ги мисли.
Проблемът е че у нас ГЕРБ се смята за алтернатива на БСП, а те са едно и също. И затова ти казвам, че си сварен.
Alexfield
Ето това не разбираш. И ГЕРБ и БСП ги командват от Москва.
Thursday Next
Цитат(Vihra @ 24/11/2017, 21:43) <{POST_SNAPBACK}>
Това твърдение много ме изненада: "в България ако жена отиде в полицията да се оплаче, че някой ѝ бръкнал с два пръста в петунията, полицаите ще ѝ се изсмеят и ще откажат да приемат оплакването.."
Почива ли на някакви факти или предполагаш, че така би се случило? Това, което аз със сигурност знам е, че
полицаите нямат право да отказват да приемат каквото и да било оплакване.

А личното ми субективно мнение е, че в България действие като това, никога не се е смятало за "невинно".

Почива на разказите на една жена, която неколкократно е била изнасилвана от вече бившия си, слава Богу, мъж пред очите на тогава 6-годишната им дъщеря. И това какво се е случило с нея, когато е отишла да се оплаче в полицията. И на последните новини от любезното отечество, където жени биват трепани като добитък.

Те официално нищо не отказват, просто те разубеждават.

Cury
Цитат(Alexfield @ 24/11/2017, 22:24) <{POST_SNAPBACK}>
Ето това не разбираш. И ГЕРБ и БСП ги командват от Москва.

Ми не е така, Бойко скача по команда от запад. Не знам с какво го държат/изнудват, но когато решат му дърпат каишката.
trаnsalp
Цитат(Alexfield @ 24/11/2017, 22:18) <{POST_SNAPBACK}>
Малко пускат жените, но за това си има причина. Лошо качество можем да предложим мъжете. Но жените нямат права и трябва да ни търпят. Защото техният глас не струва.
Всичко това е тъжно... Просто съобщавам наблюдения.

Малко ли!! Малко ли? biggrin.gif

/Причините ги знам/
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.