И ако такава жена си иска секс от теб под една или друга форма, няма ли да го възприемеш, като тормоз или ще продължаваш да се кефиш, че те харесва?- Освен като тормоз, приемам го и като нападение и насилие над личността.
Аз и преди време споменах. В такъв момент повече се боря срещу себе си, отколкото срещу такива, защото инстинктивно ще ги набия.
Същото както казва Четвъртъчка - Ще му люсне един шамар, а това се случва инстинктивно.
При други жени е - Хихихи - Разревават се - Вцепеняват се от страх. Въобще, различно.
Моят живот е бъкан с какви ли не случки, то затова и много приятели ми викаха, че до 30 вече ще съм в лудницата от тия жени.
За някои съм разказвал, сега пак ще разкажа.
Имах една приятелка, беше ми много близка. Омъжи се за мой много добър приятел.
С нея стигахме до такива скандали, все едно аз и тя сме женени.
Всеки ден се събирахме, но един ден се засякохме на улицата.
- Здрасти
Здрасти
- Искам да ме чукаш. Направо съм откачила за секс.
Викам и - Така ли минахме вече

Тя - Не се бъзикам. Сериозна съм.
Гледам я, верно сериозна, а до преди някоя година ми се дърпаше.
Не мога и казвам. Знаеш как стоят нещата, неудобно ми е.
Малиййй, като се разфурсира, като се разлюти.
- Педерас, ти ще видиш. Глей къв си долен. Със всички легна, а с мен не искаш. Ще ти ... майката.
Викам и - Млъквай кучко и не ме нервирай.
Тая замлъкна изведнъж и придоби някакъв странен вид.
Постоя няколко секунди и отцепи без нищо да казва.
След време ми каза какво и е станало

На другият ден отивам у тях с гаджето ми / тогава още не ми беше станала жена /
Влизаме вътре. Бяха се събрали дузина приятели и приятелки.
Викам - Отивам до тоалетната и идвам.
Източих резервоара и излизам, ама още не съм излязъл и майка и ми пресича пътя.
- Влизай вътре
Лошо ми стана. Тя ме харесваше малко повече и отбягвах срещите.
Обаче ме натисна и заключи. Взе ключа и не го дава.
Е тогава зорлем и със всички сили се сдържах да не я натупам.
Хубава жена, хубава фигура, мой калибър, но не я исках.
То аз и с по-големи не се занимавам, въпреки, че на жена ми майка и тя са един набор, но ако живеех на жена ми с майка и, определено нещата щяха да седят по друг начин

След няколко дни отивам у тях, а мойта приятелка сама с детето.
Турила го да спи и се фанала да оправя.
Седнах на един стол в кухнята а тя фанала метлата, върти си задника и нещо ми ломоти.
Пак почна да ме дразни.
Станах, фанах я за врата, проснах я на пералнята и минута е много.
Е, най-на края млъкна
Ето, според Личи, например, мъжете понеже били по-силните (предполагам, че има предвид физически), то те не можело да бъдат тормозени сексуално.- Няма как да ми влезе в паметта на мозъка да види за кво става въпрос

Може и да се засрами от това, че е жена
Да, ама тормозът е най-често психически, според мен, така че тук половете вече се изравняват. - Абсолютно
Дори моето виждане е, че жените надминават.
Въпреки всичко, обаче, мъжете сякаш не се оплакват от това. Кефи ли ги, що ли, мазохисти ли са или когато става въпрос за секс, то думата тормоз няма изобщо място в ситуацията? Може би просто го възприемате, като комплимент и оставате да си вее вятъра.- Много малък е процента на тия мъже, които могат да се оплачат, защото са малко тези на които им се случва.
Повечето гледат само себе си, само тяхното удоволствие и игнорират желанията на жените, съответно жените няма за какво да ги тормозят.