Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Нещо свежо
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2
Cury
От доста време се дразня на войнствените феминистки и наложената от тях цензура, заклемяваща всеки, изказващ различно мнение, за сексист. И слава богу, намери се някой да си каже, че не може всеки намек за секс и всяко ухажване да се третират като сексуален тормоз. Че то къде ще отиде романтиката ако не можеш да ухажваш колежката? Как хората ще се гаджосват и женят, ако мъжете се страхуват да правят намеци, да гледат в захлас жените, да разказват вицове или да се опитват да флиртуват???
И отпорът, както можеше да се очаква, дойде от Европа. Да видим как ще отговорят задокеанските феминистки.

https://www.vesti.bg/lyubopitno/shoubiznes/...ojchivo-6078037

А вие какво мислите? Надхвърли ли вече мярката новата вълна на антисексисъм и антимачизъм или всичко си е баш как требе и Катрин Деньов да си гледа работата? w00tbrows.gif
New
Катрин Деньов си е шест. Наистина се е надигнала вълна, за която си има основание, проблемът е, че мнозина я ползват, да се яхнат на нея и да направят от мухата слон. Което поведение, всъщност е нормално за тях, макар и неприятно като цяло.
Все пак мисля, че както се случва в подобни ситуации, промяна ще има в стереотипа, но не толкова сериозна, както изглежда в момента. Все пак жените искат да бъдат ухажвани. Това е чат от природата ни и няма как да я подтиснем, колкото и да им се иска на мъжемразките и техните каузи.
Flama
Народът си го е казал - прекален светец и богу не е драг. Криворазбраната еманципация е като криворазбраната цивилизация.

wal
Крайно време беше!!Обичам я тази Катрин Деньов!!
Щеше ми се някоя млада блондинка да го изговори,щото Катрин Деньов сигурно познава лично Клеопатра!
agrippa
Браво! И аз приветствам тези възгледи. Само една силна жена може да събори, и то отвътре кухата крепост на съвремения лъжефеминизъм, пуританство или какъвто и да е там абсурд. clap.gif
Cayen
Катрин Деньов изразява собствените си виждания и мечтания и особено на тази възраст е напълно обяснимо да одобрява настойчивите ухажвания.

Обаче женското НЕ има много нюанси, не е само кокетничещо или от неяснота поради незрялост на желанията.
Например може да е поради нежелание да бъде отхвърлен директно и съответно силно засегнат мъж, който е смятан до този момент за близък приятел от нея, но той е разчел нейните сигнали за приятелска близост погрешно.
Или пък ако жената изпитва боязън от мъжа дали защото може да пострада физически или пък социално или професионално и се опитва да намери начин да не го отблъсне грубо въпреки че всъщност не го желае. Той обаче или не вдява или се прави,че не вдява. И настоява докато се стигне до злоупотреба.
Или пък ако жената изпитва възхищение от мъж заради неговите качества и му го показва, но не го желае за в леглото.
Или пък ако тя има желания но и задръжки например от минали несполучливи опити за интимност с мъже, които не може да преодолее за момента.
Или пък ако изпитва физическо отвращение от мъжа,въпреки че другите контакти с него не я отблъскват.
...
Вероятно има и други нюанси на женското или пък мъжкото НЕ за които всеки би могъл да се сети. Ако се замисли а не да изхожда само от нагона. Нали по това се отличаваме от животните. Ухажването си е ухажване, но е добре да има яснота.
New
Напълно съм съгласна с теб.
Замислих се за друго. Защо мъжете не се оплакват от сексуален тормоз? Процентът, който бях чела някъде е твърде нисък. Не го намират за тормоз или не е мъжествено да го приемат по този начин? Може и друго да е, знам ли, мъжете да кажат.
evanka
Тези, върху които се изля планетарното женско негодувание не се ограничават до единия намек, има разлика.

Аз лично с голямо задоволство приемам новини за знаменитости, които изпадат в немилост заради тези истории.
Да са го мислили.
Иначе свалките ги виждам така. Показваш на съответния/съответната, че се интересуваш. Ако той/тя има интерес, отговаря положително или си има едно наум и реагира когато иска или ако иска.
Това е. Тези, които са обвинени в сексуален тормоз, атакуват постоянно и създават спънки в кариерата ако им се откаже и т.н....
Thursday Next
Абсолютно съгласна. Това "настойчиво ухажване", което защитава Катрин Деньов, може да има различни форми, някои от които да са силно неприемливи за повечето жени. Например един нарича настойчиво ухажване честото обаждане, писане на съобщения, пращане на цветя или дребни подаръчета, честото говорене на възлюбената и опити да бъде убедена да му даде шанс ... Други смятат, че да я сграбчиш за задника всеки път като минеш край нея също е "настойчиво ухажване".

Когато единият е в позиция на зависимост от другия, тогава нещата се усложняват допълнително.
Cury
Цитат(evanka @ 11/01/2018, 18:30) <{POST_SNAPBACK}>
Иначе свалките ги виждам така. Показваш на съответния/съответната, че се интересуваш. Ако той/тя има интерес, отговаря положително или си има едно наум и реагира когато иска или ако иска.
Това е. Тези, които са обвинени в сексуален тормоз, атакуват постоянно и създават спънки в кариерата ако им се откаже и т.н....

Аз пък не намирам за лошо да постоянстваш, ако постоянствотпо е в рамките на правилата. Т.е. да предлагаш пак и пак, без насилие, изнудване или извънмерно досаждане. Например отказали са ти, после изпращаш букет рози. Пак ти отказват, поръчваш серенада. Пак те отсвирват, измисляш нещо друго, обясняваш се с художествени изрази и т.н. На това му се вика романтика и е описвано многократно из класическата литература.
Естествено, неприемливо е да изнудваш, заплашваш, прилагаш сила и т.н. Или да изпращаш СМС-и с голата си пишка и прочее. Но не може заради едното да се заклеймява всичко. Какво ще стане с ухажването, ако приемем този подход?

Харесва ти някое момиче, отиваш и питаш иска ли да се гаджосате. Тя казва не и ти повече не я поглеждаш. Ама и тя те е харесала, но не върви да каже да веднага, нали? И понеже така я е учила майка и е отказала първия път. Обаче край, птичката е отлетяла и втори няма да има. И затова в бъдеще, ако пак срещне симпатичен младеж, ще трябва да казва ДА на мига, щото иначе... Много романтично, няма що w00tbrows.gif

Ми кой не е правил следното - отивате на кино, небрежно я хващаш за ръчичката, като я изпращаш посягаш да я целунеш и т.н. Ама вече не, няма да може. Вече ще трябва:
- Може ли да те хвана за ръката?
- Може ли да те целуна?
- Може ли да ти бръкна под блузката?
- Може ли да ми пипнеш пишката?

Егати живота си представят феминистките, да му се отще на човек да се занимава wavetowel2.gif
unguriano
Цитат(evanka @ 11/01/2018, 18:30) <{POST_SNAPBACK}>

Аре бе, свалки са....... Дан сме на по 16 години?
Два задвратника, чувала на главата и у багажника. laugh.gif
Flama
Цитат(Cury @ 11/01/2018, 18:47) <{POST_SNAPBACK}>
Например отказали са ти, после изпращаш букет рози. Пак ти отказват, поръчваш серенада. Пак те отсвирват, измисляш нещо друго, обясняваш се с художествени изрази и т.н. На това му се вика романтика и е описвано многократно из класическата литература.

Нещо тая романтика след трети отказ намирисва на досада. Не е романтично да се досажда безкрай, трябва да има мяра. Насила хубост не става.
Cury
Това го кажи на рекламистите wavetowel2.gif Като ги гледам имаме явен прецедент, че да се досажда не е подсъдно animatedwink.gif
Flama
Подсъдно не е, ама отблъсква, писва и рядко дава положителен резултат. angel2.gif
Cury
Нормално, но не говорим за това. Говорим дали е насилие или не. Не мога да приема, че ще вкарат някой в затвора заради досаждане. И ако го направят ще е кофти прецедент. После по него може да съдиш и рекламисти, и артисти, и началници animatedwink.gif
Persian
Цитат(Cury @ 10/01/2018, 16:37) <{POST_SNAPBACK}>

Не знам защо хората се разправят с такива неща по света, но със сигурност не са се изразили както трябва.
Всяка или почти всяка жена обича да е харесвана, но не обича да е харесвана от всеки.
Има много нагли, грозни и противни мъже без никакъв подход. Никоя не иска такъв да и досажда, дори само с поглед.

Нещата между половете се усещат и рядко възникват недоразумения.
Persian
Цитат(New @ 11/01/2018, 18:13) <{POST_SNAPBACK}>
Защо мъжете не се оплакват от сексуален тормоз?

Просто е smile.gif
Това е необходимост и освен, че тялото ти има нужда от тази необходимост всяка иска да е с този, който желае за да може тялото и да се задоволи.
Вероятно ние не го приемаме като тормоз, а като желание, защото ни харесват.
Искат да бъдат докосвани от желаните.
В края на краищата, тя иска да и влиза. Не иска на мен да го вкара smile.gif
Persian
Цитат(wal @ 10/01/2018, 21:54) <{POST_SNAPBACK}>
Щеше ми се някоя млада блондинка да го изговори

Не може да го изговори с пълна уста smile.gif
На младите не им стига ни денем, ни нощем и нямат време за празни приказки smile.gif
wonda_
Съгласна съм с Катрин Деньов - ние различаваме ухажването от сексуалната агресия. Първото може да ни е приятно или не, затова реагираме според случая. Често мъжете неправилно тълкуват женското поведение, но затова пък имаме уста - да си кажем в прав текст какво искаме или не искаме.
Flama
Цитат(Cury @ 11/01/2018, 19:54) <{POST_SNAPBACK}>
Говорим дали е насилие или не.

Ако досадата мине определени граници, може да се превърне в насилие и тормоз. Ако някой всяка вечер те пресреща и ти предлага да се загаджите, дори да не те дърпа и заплашва, пак си е тормоз.
wal
Имате толкова много опции в случаите ,които си изброила.Жените знаете "две и двеста".
Наистина ,когато една жена е служебно зависима,бирата става друга.Собствениците на фирмата,в която работя спуснаха ....етичен кодекс.Там ясно и разбрано се посочва какво може и какво не може да се случва.
Thursday Next
Цитат(wal @ 11/01/2018, 21:23) <{POST_SNAPBACK}>
Имате толкова много опции в случаите ,които си изброила.Жените знаете "две и двеста".

Не съм много сигурна, че разбирам какво искаш да кажеш. Че не е проблем да ни обарват, щото имаме много опции да се браним ли? Извинявай, но това е смешно. Разбира се, че мога да се браня, но предпочитам да не ми се налага да го правя. Гадното усещане остава дълго след като съм зашила шамара.
wal
Цитат
Не съм много сигурна, че разбирам какво искаш да кажеш. Че не е проблем да ни обарват, щото имаме много опции да се браним ли?

Чак за обарване нямах предвид.За досаждането ставаше дума.Обарването при нежелание от страна на жената си е насилие.
Thursday Next
Е както виждаш, аз нямам проблем с другите варианти, изключващи силово натрапване на физическа близост. Даже и не бих ги нарекла досаждане. Пише човекът, говори, носи декоративен зарзават ... Всичко добре. Подхлъзне ли се в патология като следене, опити за обсебване и от сорта, тогава вече се връщаме обратно в графата тормоз.
New
Добре, харесва ви - това е лесно, но какво става, ако ухажорката е супер нахална, а на теб ти е изключително противна? Пак ли няма да го възприемеш, като сексуален тормоз?
Личинка
Цитат(New @ 11/01/2018, 18:13) <{POST_SNAPBACK}>
...
Замислих се за друго. Защо мъжете не се оплакват от сексуален тормоз?
...

Ми защото не можеш да тормозиш по-силен от теб.
New
Цитат(Persian @ 11/01/2018, 21:00) <{POST_SNAPBACK}>
Всяка или почти всяка жена обича да е харесвана, но не обича да е харесвана от всеки.
Има много нагли, грозни и противни мъже без никакъв подход. Никоя не иска такъв да и досажда, дори само с поглед.

А, уцели в десятката, Перси. Много точно го каза.
New
Можеш. Точно за сексуален тормоз не се изисква сила.
Бай Ганьо
Той каталясал, а тя иска още и още. laugh.gif
Alexfield
Има и такива случаи... svirkam si.gif
Личинка
Цитат(New @ 12/01/2018, 14:52) <{POST_SNAPBACK}>
Можеш. Точно за сексуален тормоз не се изисква сила.

За да можеш да тормозиш, трябва да си в по-силната позиция. А какво се изисква според теб за сексуален тормоз тогава?
New
Съответна психика и характер.
Питето
Има... рисувано. Дай нещо от реалността, ама да не е режисирано. Трудна работа, нали.
Питето
Въпреки феминизма, кокошката ще продължава да се пита: "Абе не бягам ли прекалено бързо?" , щото размножаването винаги е било с предимство.
От друга страна, сбъднат ли се мечтите на крайните феминистки, то отношенията ще се променят толкова драстично, че самите жени ще се опълчат на феминизма щото шансовете на повечето жени ще бъдат орязани, а това няма да им хареса. Просто крайностите не работят, щото се сблъскват с други крайности, ама който не е учил физика нека си се бори " до окончателна победа на ХХХХ". a4dff7b7.gif
New
Ха-ха-ха, о, завалията! laugh.gif И неговата не е лесна.
Persian
Цитат(New @ 12/01/2018, 14:47) <{POST_SNAPBACK}>
Добре, харесва ви - това е лесно, но какво става, ако ухажорката е супер нахална, а на теб ти е изключително противна? Пак ли няма да го възприемеш, като сексуален тормоз?

По-точно го приемам като психически тормоз, защото ми затормозява психиката.
Като сексуален тормоз може да се каже, когато не ми дава почивка за цигара. smile.gif

В моят живот не всички момичета бяха супер нахални, но почти всички.
Това е човешка черта и не ги обвинявам, защото както вие така и ние не се усещаме понякога, че с поведението си нахалстваме и това отблъсква.
Това нахалство е ръководено от чувствата, и колкото са по-силни, толкова по-ни пречат на съзнанието.

Дали тази жена ти е много противна или не можеш да и отговориш на чувствата е едно и също.
Или пък е жена на някой на който не искаш да чукаш жената, а може и да е жена на която дършиш по всякакъв друг начин но нещо отвътре не ти позволява да легнеш с нея.
Опитвам се да направя така, че да не я боли много, въпреки, че съм имал случаи в които се е стигало до много яка словестна грубост и закани от двете страни.

Гледах за едни риби, мъжката не знам си колко пъти е по-малка от женската, но и влиза някак си в нейното тяло и се слепва за цял живот.
Стават като една част.

При хората е малко различно.
Залепва ти се като пиявица и докато не стане нейното не се откача.

Много противни жени на външен вид почти няма.
Просто стават противни с поведението си.

Личинка
Цитат(New @ 12/01/2018, 17:51) <{POST_SNAPBACK}>
Съответна психика и характер.

Ем да, де - съответна на насилник, т.е. индивид действащ от позиция на сила, доминация, контрол...
New
Цитат(Личинка @ 12/01/2018, 22:10) <{POST_SNAPBACK}>
Ем да, де - съответна на насилник, т.е. индивид действащ от позиция на сила, доминация, контрол...

Това, че думата "насилник" съдържа корена "сила", изобщо не означава, че обезателно се ползва такава.
Насилник може да е някой, който изобщо не е доминиращ, нито контролиращ, нито има каквато и да е сила, а просто упорит досадник, който в постоянството си вече излиза извън пределите на допустимото поведение и така се превръща в тормозител.
agrippa
Цитат(New @ 11/01/2018, 10:13) <{POST_SNAPBACK}>
...
Замислих се за друго. Защо мъжете не се оплакват от сексуален тормоз? Процентът, който бях чела някъде е твърде нисък. Не го намират за тормоз или не е мъжествено да го приемат по този начин? Може и друго да е, знам ли, мъжете да кажат.
Жените доста по-малко ни тормозят, такава им е същността: да чакат от мъжете да свършат цялата или повечето дейност по ухажването, да, понякога преминаваща в сексуален тормоз от нечия гледна точка. Може би така го е измислила природата, или твореца, който и да е там. Щото, ако поне единият не е настойчив в повече, може и видът да се свърши. Макар и всеки един индивид да си остане в зоната на комфорта.
Да, и мъжете явно по-леко приемат тормоза, вместо да се оплакват и мрънкат по медии, решават проблема по друг начин. Нали се водят силен пол.
Persian
Цитат(agrippa @ 13/01/2018, 02:33) <{POST_SNAPBACK}>
Жените доста по-малко ни тормозят, такава им е същността:

Да. smile.gif
Затова живеят повече от мъжете. smile.gif
Е, понякога и мъжете ги надживяват но когато не живеят с жени. smile.gif
agrippa
Цитат
А вие какво мислите? Надхвърли ли вече мярката новата вълна на антисексисъм и антимачизъм...
Да, всичко това звучи странно и пресилено, особено след толкова години, когато е трудно вече нещо да се докаже. Значи преди години, въпросните дами обвинителки са участвали в играта, която сега наричат сексуален тормоз, решили са че кариерата, или безопасността или друга изгода тогава са им били по-важни от сексуалните възприятия. А може би сега са остаряли просто и виждат нещата по друг начин? Имат право да се изказват, но думите им може да се трактуват и като клевета, самореклама, вдигане на шум...
New
Цитат(Persian @ 12/01/2018, 21:34) <{POST_SNAPBACK}>
Много противни жени на външен вид почти няма.
Просто стават противни с поведението си.

Да, като казвам противни, имам предвид на всякакво ниво - може да е поведение, може да е характер, визия - всичко. И ако такава жена си иска секс от теб под една или друга форма, няма ли да го възприемеш, като тормоз или ще продължаваш да се кефиш, че те харесва?
Ето, според Личи, например, мъжете понеже били по-силните (предполагам, че има предвид физически), то те не можело да бъдат тормозени сексуално. Да, ама тормозът е най-често психически, според мен, така че тук половете вече се изравняват. Въпреки всичко, обаче, мъжете сякаш не се оплакват от това. Кефи ли ги, що ли, мазохисти ли са или когато става въпрос за секс, то думата тормоз няма изобщо място в ситуацията? Може би просто го възприемате, като комплимент и оставате да си вее вятъра.
wonda_
Ако се върнем на източника на темата, скандала в Холивуд, става дума за сексуален тормоз на работно място. Сексуално тормозената личност е зависима от насилника и трябва да избере дали да прави компромис заради кариерата си. Всички са правили компромис, защото насилникът има голяма власт. Четох за Салма Хайек. Тя не му е "вързала" за секс, но след това е била тормозена психически. Но това е Холивуд - очевидно актрисите слагат на везната от едната страна понасянето на игричките на големия шеф и от другата страна - кариера, известност, пари.
Женски вариант на Харви Уайнстийн? Много вероятно е да има, макар и не в такъв мащаб. Пък и жена на висок пост и с много власт едва ли би рискувала да се занимава с простотии.
Темата на Кюри е по-скоро за отношения между личности, които не са зависими в горното отношение. Няма страшно, мисля, да си показваме предпочитанията. Кой както го може, но да не се минават някои граници. Мой познат ми е споделял за напористо ухажване от страна на жена, но направи така, че с приказки къде на шега, къде на истина да покаже на дамата, че тая работа няма да стане. Имаше малко драма от нейна страна, но го прие.
Аз също имам опит с такива, с които любезността и възпитанието ми бяха изтълкувани като интерес от друго естество. Един, работеше в района на работата ми, очевидно ме беше проследил и с месеци го виждах пред блока ни. Сприятели се с комшиите, седеше пред входа ми като се прибирах от работа. Ядосвах се много, престанах да го поздравявам. Ама не върви да идеш в полицията - той просто е всеки ден пред очите ми в готовност да ме заговори. Всичко свърши, когато един приятел ме докара с колата си до нас и се целунахме се пред очите на онзи.
Деликатни са тези отношения и не винаги са желани от двете страни, но това не означава, че трябва да бъдат заклеймени като недопустими.
Личинка
Цитат(New @ 12/01/2018, 22:52) <{POST_SNAPBACK}>
Това, че думата "насилник" съдържа корена "сила", изобщо не означава, че обезателно се ползва такава.
Насилник може да е някой, който изобщо не е доминиращ, нито контролиращ, нито има каквато и да е сила, а просто упорит досадник, който в постоянството си вече излиза извън пределите на допустимото поведение и така се превръща в тормозител.

И такъв не можеш да го сложиш на мястото му, защото какво?
one woman
Първо - за много години на всички! Здрави и щастливи.

Съгласна съм с думите на Катрин Деньов - в случая глас на здравия разум и нежелание за преекспониране, както и усещане за подмяна на един реален в някои случаи проблем с нещо много по-голямо от него.

Разбира се, че е право на мъжете да са настойчиви в ухажването. Ако не бяха, много връзки нямаше да ги има, много деца нямаше да са родени - желани, чакани деца. Вече грозната, извратена крайност - физическото и сексуалното насилие, мисля няма нормален човек, който да го подкрепя, то си е в сферата на криминалистиката и не ще нито оправдания, нито обяснения.

Тук има и един друг детайл, за който по-рядко се говори, че ако на мъжете им е даденост по-голямата физическа сила, то и на жените им е даденост друга сила - психическа и емоционална, която ползвана с желание да нарани е не по-малка от физическата като резултат. Само че тя е по-скоро невидима, за разлика от другата, и трудно влиза в някакви формулировки. Както е почти невидима, така става много ясна и грозна, пробвана, за да стъпчи и унижи.
Така че жените в никакъв случай не сме беззащитни, пак казвам извън неандерталски употребената груба сила, а и отношенията между мъжете и жените са на толкова много нива, че всеки от нас е добре да си дава сметка какво прави, казва и излъчва, за да няма изненади. Поне неприятни.
unguriano
Цитат(wonda_ @ 13/01/2018, 09:40) <{POST_SNAPBACK}>
Всичко свърши, когато един приятел ме докара с колата си до нас и се целунахме се пред очите на онзи.

A, мноо тънко е минал. Аз щех да му се изтъпаня с "делвата" и да го питам, "ти къф си бе, искаш ли нещо, а...." laugh.gif
wonda_
Имах И такава оферта, но не ми се искаше да се стига дотам. animatedwink.gif
Persian
Цитат(Личинка @ 13/01/2018, 09:53) <{POST_SNAPBACK}>
И такъв не можеш да го сложиш на мястото му, защото какво?

Защото много неща завършват с неочакван край и в повечето случаи до голяма грубост.
Често се случва да се криеш, да се покриваш, защото си преследван като дивеч.
Някои хора много трудно се осъзнават и им трябва доста дълъг период от време за да проумеят някои неща.

Присвояването е една от най-лошите черти. Някои си мислят, че си негов, че му принадлежиш.
Ходи по теб и отстранява всички около теб.
Вярно, много са постигнали целите си чрез наглост, но пък и колко много са легнали с такива само и само да им мине мерака и да им се разкарат от главата.
Да, ама понякога става още по-лошо. Не само, че не им се махат, а направо ги оковават.
Persian
Цитат(New @ 13/01/2018, 03:28) <{POST_SNAPBACK}>

И ако такава жена си иска секс от теб под една или друга форма, няма ли да го възприемеш, като тормоз или ще продължаваш да се кефиш, че те харесва?
- Освен като тормоз, приемам го и като нападение и насилие над личността.
Аз и преди време споменах. В такъв момент повече се боря срещу себе си, отколкото срещу такива, защото инстинктивно ще ги набия.
Същото както казва Четвъртъчка - Ще му люсне един шамар, а това се случва инстинктивно.
При други жени е - Хихихи - Разревават се - Вцепеняват се от страх. Въобще, различно.

Моят живот е бъкан с какви ли не случки, то затова и много приятели ми викаха, че до 30 вече ще съм в лудницата от тия жени.
За някои съм разказвал, сега пак ще разкажа.
Имах една приятелка, беше ми много близка. Омъжи се за мой много добър приятел.
С нея стигахме до такива скандали, все едно аз и тя сме женени.
Всеки ден се събирахме, но един ден се засякохме на улицата.
- Здрасти
Здрасти
- Искам да ме чукаш. Направо съм откачила за секс.
Викам и - Така ли минахме вече smile.gif
Тя - Не се бъзикам. Сериозна съм.
Гледам я, верно сериозна, а до преди някоя година ми се дърпаше.
Не мога и казвам. Знаеш как стоят нещата, неудобно ми е.

Малиййй, като се разфурсира, като се разлюти.
- Педерас, ти ще видиш. Глей къв си долен. Със всички легна, а с мен не искаш. Ще ти ... майката.
Викам и - Млъквай кучко и не ме нервирай.
Тая замлъкна изведнъж и придоби някакъв странен вид.
Постоя няколко секунди и отцепи без нищо да казва.
След време ми каза какво и е станало smile.gif

На другият ден отивам у тях с гаджето ми / тогава още не ми беше станала жена /
Влизаме вътре. Бяха се събрали дузина приятели и приятелки.
Викам - Отивам до тоалетната и идвам.
Източих резервоара и излизам, ама още не съм излязъл и майка и ми пресича пътя.
- Влизай вътре
Лошо ми стана. Тя ме харесваше малко повече и отбягвах срещите.
Обаче ме натисна и заключи. Взе ключа и не го дава.
Е тогава зорлем и със всички сили се сдържах да не я натупам.
Хубава жена, хубава фигура, мой калибър, но не я исках.
То аз и с по-големи не се занимавам, въпреки, че на жена ми майка и тя са един набор, но ако живеех на жена ми с майка и, определено нещата щяха да седят по друг начин smile.gif

След няколко дни отивам у тях, а мойта приятелка сама с детето.
Турила го да спи и се фанала да оправя.
Седнах на един стол в кухнята а тя фанала метлата, върти си задника и нещо ми ломоти.
Пак почна да ме дразни.
Станах, фанах я за врата, проснах я на пералнята и минута е много.
Е, най-на края млъкна smile.gif

Ето, според Личи, например, мъжете понеже били по-силните (предполагам, че има предвид физически), то те не можело да бъдат тормозени сексуално.
- Няма как да ми влезе в паметта на мозъка да види за кво става въпрос smile.gif
Може и да се засрами от това, че е жена smile.gif

Да, ама тормозът е най-често психически, според мен, така че тук половете вече се изравняват.
- Абсолютно
Дори моето виждане е, че жените надминават.

Въпреки всичко, обаче, мъжете сякаш не се оплакват от това. Кефи ли ги, що ли, мазохисти ли са или когато става въпрос за секс, то думата тормоз няма изобщо място в ситуацията? Може би просто го възприемате, като комплимент и оставате да си вее вятъра.
- Много малък е процента на тия мъже, които могат да се оплачат, защото са малко тези на които им се случва.
Повечето гледат само себе си, само тяхното удоволствие и игнорират желанията на жените, съответно жените няма за какво да ги тормозят.
Cayen
Ти пък какво се хвана за феминистките та феминистките. Какво общо имат техните искания с гаднитесексуални домогвания и изнудвания както към жени така и към мъже от нагли и самозабравили се индивиди. Може би отново трябва да прочетеш какво е написано по темата ти.

Иначе онова със серенадите и другите романтични атрибути от средните векове ме много разсмя.. на твой гръб 406.gif Хич не ми се вярва да си привърженик на подобни тактики ама щом си казъл..wink.gif
А със сценката в киното буквално ме разби бива те за сценарист на ретрофилми. worshippy.gif стига някой да се прежали да ги продуцира.
Колкото до правилата.. е това беше върхът. Все едно ухажването, свалките, влюбването и всичко от сорта се случва по правила wacko.gif като в някой форум

Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.