Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Защо нямаме медали?
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2
biggeorge
Норвегия подобри рекорда на САЩ по брой медали от едни Зимни Олимпийски игри.
Това стана ден преди края на Игрите в Пьонгчанг, след като скиорите-алпийци от скандинавската страна заслужиха бронза в смесената отборна надпревара.
С него отличията на норвежците в Южна Корея вече са 38 (13 златни, 14 сребърни и 11 бронзови).
Съвсем логично, това им отрежда и първото място във временното класиране по медали на този форум.
А ние имаме 0 златни, 0 сребърни и 0 бронзови медали.
Днес гледам зимните олимпийски игри и се чудя защо България няма нито един медал? neprichom.gif
Имахме медали в миналото, а сега нямаме?
Кой е виновен, че нямаме медали?
Спортистите или управляващите?
Защо не се дават пари за спорт?
За да нямаме спортни успехи ли?
Това целенасочени действия от страна управляващите ли са?
angry.gif
Станахме четвърти на Световното първенство по футбол през 1994 г.
Печелили сме злато и на летните, и на зимните олимпийски игри.
Винаги сме на косъм от медал във волейбола.
Обаче сега в Пьонгчанг нямаме нищо.
Във всички спортове сме зле.
Защо е нужно това?
Защо трябва българския народ да е с ниско самочувствие?
sad.gif
Българите сме толкова добри в различните спортове, колкото са и всички останали.
Пример за това е Григор Димитров.
Но какво е направила българската държава за неговия успех?
Според мен нищо не е направила.
И за всички спортни провали виновни са българските политици, които ни управляват в последните 28 години.
БСП, СДС, НДСВ+ДПС, НДСВ+БСП+ДПС, ГЕРБ, ГЕРБ+Реформаторския блок, ГЕРБ+Патриотичния фронт ... всички са в кюпа.
Успехите на нашите спортисти не са благодарение на българската държава, а напротив - въпреки спънките, който им създават те имат успехи.
Срамът от неуспехите не е за българските спортисти, а за управляващата клика.
Защо в България с европейски пари се построиха спортни съоръжения, които сега стоят празни?
Защо се дадоха луди пари за съоръжения, които са неправилно построени, нефункционални и неизползваеми на практика?
Защо управляващите непрекъснато правят скандали, вместо да си вършат работата?
Защо Прокуратурата спи зимен сън и не разследва всички далавери извършени от политиците?
Главният прокурор в съюз с управляващите ли е? navikvane.gif
Затова ли не ги разследва?
Защо не влизаме в световните медии със спортните си отличия, а само с корупционните си практики, срещу които никой не се бори?
Защо България се превръща в Хаити на източното полукълбо?
Защо, бе, защо?
dry.gif
Онуфри
Цитат(biggeorge @ 24/02/2018, 17:35) <{POST_SNAPBACK}>
.....Защо не се дават пари за спорт?
За да не се откраднат!
Защо трябва българския народ да е с ниско самочувствие?[/color] sad.gif
Жалко е, ако самочувствието ти се гради на медалите от зимната олимпиада!!!

.....Защо, бе, защо?[/color] dry.gif

Thursday Next
Цитат

Е та ако си градиш самочувствието на чуждите победи, при това в спорта, то умрела работа. Опитай да го поставиш на по-солидна основа, например лични постижения, да видим какво ще стане.
Thursday Next
И още нещо:

да нямаме медали на зимни олимпийски игри е нормалното състояние на нещата, така е от 36-та година насам, когато за сефте сме отишли. Проверих специално за теб: оттогава досега имаме цели 6 медала - 3 бронзови, 2 сребърни и 1 златен. Досега 20 пъти сме били на зимна олимпиада, нашите участници са донесли медал 4 пъти. Какво има да се тръшкаш, поне в тая насока нещата са си както винаги.
Persian
Цитат(biggeorge @ 24/02/2018, 17:35) <{POST_SNAPBACK}>

Нямам представа за олимпийските игри, защото не ме интересуват, но да поговорим по някои въпроси.

Трябва да знаеш, че за всяко нещо, преди всичко трябва да имаш желание, независимо дали е спорт, работа, секс, разходка и т.н.
Без желание и насила, както и за всеки случай нищо не става, нищо не се получава и въобще няма смисъл.
Имаш ли желание, търсиш начин. Нямаш ли - Търсиш оправдание.
Ако ще и спортна зала със златни кюлчета да направят, дървото си е дърво. Няма да стане Стомана.

Имахме медали в миналото, а сега нямаме?

- Да пратим Бойко на олимпийските или на световното.
Много ясно, че спортистите. Като не става нищо от тях, няма кво да обвиняваме някой си.

Това целенасочени действия от страна управляващите ли са?

- Който си може, си може и си намира мястото.
Ако 100м. ги вземеш за 15 секунди без пари, ще ги вземеш ли за 10 секунди срещу 1 000 000. Няма да ги вземеш.
В спорта нещата са малко по-различни, отколкото в циментовия, да кажем smile.gif
Най-бързият българин гасне в мизерия
Доживот - Гимнастичките ни с 1008 лв. пенсия
Пожизнена месечна пенсия и за световни шампиони
Спортисти с увреден слух не могат да вземат доживотни премии, защото не ги признават за олимпийци Прочети още : https://www.actualno.com/moresport/sportist...ews_621595.html © Actualno.com

Станахме четвърти на Световното първенство по футбол през 1994 г.
- Аз очаквах да сме първи, но по стечение на обстоятелствата не станахме.
Наборите от 60те са едни от най-силните в спорта, както и в живота за разлика от другите поколения, които пък са били по-силни в друго.

Имаше слух, че след загубата от Нигерия, Желю Желев се обадил на Пенев и му декламирал да се прибира.
Демек, да не ставаме за смях пред цял свят.
Обаче, това не станало smile.gif

Това и на оня свят няма да го забравя.
Най-доброто и най-хубавото, което се е случвало през 90те.

Flama
Както Търсди ти е написала, имаме малко медали на зимни олимпиади. Според мен причината е липсата на традиции в тези спортове. Не може да се мерим с прочутите норвежци, защото за тях се казва, че се раждат със ски на краката, т.е. те имат традиции и то вековни в някои практики, например каране на ски, станали в последствие спорт.

Това е много голяма тема, но ако ти си градиш самочувствието върху нечии чужди успехи, били то и публични, както спортните, нещата при теб са зле.

И за всички спортни провали виновни са българските политици, които ни управляват в последните 28 години.
Извинявай, но това е пълна глупост. Вече си мисля, че си имаш някакъв проблем. За всичко са ти виновни политиците. Имам чувството, че ако не ти стане и за това ще са виновни.
wal
Цитат
Българите сме толкова добри в различните спортове, колкото са и всички останали.

Точно така!!Хайде, провери колко медала от летни Олимпийски игри имат норвежците,шведите или финландците и ще си отговориш на въпроса защо е толкова слабо представянето на България на Зимните Олимпийски игри.
Thursday Next
Цитат(wal @ 24/02/2018, 22:19) <{POST_SNAPBACK}>
Точно така!!Хайде, провери колко медала от летни Олимпийски игри имат норвежците,шведите или финландците и ще си отговориш на въпроса защо е толкова слабо представянето на България на Зимните Олимпийски игри.

Ами шведите имат 494, норвежците имат 152, финландците имат 303, а ние - 218. От летни говорим. Значи няма корелация. Шведите например ни бият и на зимни, и на летни. Що тъй, чудна работа ... Прави ли ти впечатление, че непалците, дето при тях е половината сняг на планетата и всичките осемхилядници, нямат ни един участник на тая зимна олимпиада? А и като цяло представянето им на зимни олимпиади е чувствително по-рехаво от нашето. Значи не е въпрос на условия и традиции.
Питето
Като включат мрънкането в олимпийските спортове, бързо ще наваксаме с медалите... Споко.
Бай Ганьо
За кво пък са ти на теб медали!
Alexfield
Просто следваме буквално олимпийския принцип, че важно е участието, а не класирането animatedwink.gif
Тарабас
Цитат(biggeorge @ 24/02/2018, 16:35) <{POST_SNAPBACK}>

Във всички спортове сме зле.

За какво са ти тези медали? На кой му пука за някакви селски пръчки, дето могат да се борят, а не могат да си напишат името? Станка ли е Ганга ли е, даваха скоро интерю с нея. Такава няма да я назначиш да къса билети в автобуса, а те я боготворят селската пръчка, да се чудиш с къв акъл.

На пръстите на едната ръка се броят спортистите, които след като са приключили с кариерата си, не са се влели в организираната престъпност!
Тва не ти ли стига?

Онзи руски педераст размаза хората с танка си, и после цялата нация му лиза задника. Медали бил носил?! Може би трябва свички да ви размаже...
evanka
И в същото време България е може би единствената страна, в която се обучават треньори висшисти. Та къде отиват тези треньори?
За зимни спортове България няма материална база.
Три ски писти и две зимни пързалки, използваеми само 3 месеца в годината по график, няма как да осигурят съсстезатели
Ние не сме зимна нация, дори и да газим сняг до колене по тротоарите на градовете си.
Не знам дали изобщо политиците имат вина за липсата на медали.
Много медалисти от другите страни са деца на по 16-18 години. В тях държавата не е инвестирала, инвестират родителите, които ги водят ежедневно на тренировки, всяка седмица на състезания... пращат ги на стажове в чужбина... На колко български семейства им се занимава с това?
Горския
Цитат(Flama @ 24/02/2018, 20:47) <{POST_SNAPBACK}>

Бойко Борисов, разбира се! laughing.gif

Биг Джордж върти суче, се ББ му е виновен за нещо - какво ли му е направил 292.gif
Тарабас
Цитат(Горския @ 25/02/2018, 11:23) <{POST_SNAPBACK}>

Биг Джордж върти суче, се ББ му е виновен за нещо - какво ли му е направил 292.gif

Три мандата вече не му намери жена...
Онуфри
Цитат(Горския @ 25/02/2018, 12:23) <{POST_SNAPBACK}>

Че кой друг?

п.п. На по дъртите пък Иван Костов им е виновен!

Както винаги, едно и също - някой друг е виновен.

New
Да, всъщност точно наща държава влага средства в бъдещите спортисти, чрез спортните училища, които са на държавна издръжка - нещо, което не знам да съществува в другите държави. Не и в САЩ, примерно. Тук, ако някое дете иска да спортува активно, родителите си плащат за уроци.
Flama
Цитат(Тарабас @ 25/02/2018, 12:27) <{POST_SNAPBACK}>
Три мандата вече не му намери жена...

На четвъртия може да му намери. w00tbrows.gif
Онуфри
Цитат(Flama @ 25/02/2018, 19:16) <{POST_SNAPBACK}>
На четвъртия може да му намери. w00tbrows.gif

Дълбоко се съмнявам!

Не за четвъртия мандат, а за намирането.

Джорето е претенциозен!

animatedwink.gif
biggeorge
Поне един бронз да бяхме взели. sad.gif
Трябва ли аз да ходя на олимпийските игри, за да спечелим някой медал? a4dff7b7.gif
biggeorge
Не на мен, на българския народ. bg.gif
biggeorge
"Селска пръчка" ... ти добре ли си? wacko.gif
Не обиждай Станка Златева.
Тя поне спечели доста медали за България. bg.gif
И кой е руския педераст, който размаза хората с танка си?
Путин ли?
misli.gif
biggeorge
Ако някой ще краде парите за спорт това са управляващите от ГЕРБ и Патриотичен фронт. ph34r.gif
biggeorge
Много ми се иска пак да чуя "Господ е българин". sun.gif
На теб не ти ли се иска?
biggeorge
И на мен 1994 г. ми е любима.
Помня колко се радвахме за победите на националния отбор. bg.gif
Това може би е най-хубавото ми лято.
Радвам се, че съм бил съвременник на тези събития и съм ги видял с очите си. sun.gif
biggeorge
Това е много голяма тема ...

Ако не те е страх хайде кажи си мнението по тази тема. huh.gif
Извинявай, но това е пълна глупост. Вече си мисля, че си имаш някакъв проблем. За всичко са ти виновни политиците.

За всичко са виновни политиците, защото те бездействат.
Не си вършат работата и това се вижда ясно. dry.gif
biggeorge
Ние сме първенци в мрънкането. 271.gif
biggeorge
Цитат(evanka @ 25/02/2018, 11:23) <{POST_SNAPBACK}>
И в същото време България е може би единствената страна, в която се обучават треньори висшисти. Та къде отиват тези треньори?

Отиват в други страни да тренират чужди спортисти, защото там им плащат повече за същия труд, който полагат в България. angry.gif
И затова пак политиците са виновни. dry.gif
biggeorge
Бойко Борисов и кликата около него вече три мандата отказват да си свършат работата. angry.gif
Или са пълни некадърници, или го правят нарочно, което е още по-лошо
А българският народ става все по-зле и по-зле. sad.gif
Бедност, неграмотност, безработица, глад, обиди, тормоз, унижения, студ, самота, болести ...
Дано Бойко Борисов да получи възможност и за четвърти, и за пети мандат. good.gif
Така ако България фалира ще знаем кой е виновен.
Лошото е, че гербаджиите са се инфилтрирали навсякъде. ph34r.gif
А още по-лошото е, че ги мързи да мислят самостоятелно и следват сляпо вожда си.
Нали така, Онуфри? w00tbrows.gif
Точно така!
Скъпи съфорумци, защо ви е страх да критикувате управляващите? dry.gif
Питам просто, не се заяждам!
Горския
Цитат(biggeorge @ 26/02/2018, 00:48) <{POST_SNAPBACK}>
вече три мандата

Жоре, я ми напомни кой след 1989 е бил преизбран, не, не два пъти, но поне веднаж от този народ, "който става все по-зле и по-зле"?!
D-rA
Цитат(biggeorge @ 25/02/2018, 23:48) <{POST_SNAPBACK}>
А българският народ става все по-зле и по-зле. sad.gif
Бедност, неграмотност, безработица, глад, обиди, тормоз, унижения, студ, самота, болести ...

В коя България живееш бе Жоре? sunbathing.gif
D-rA
Цитат(biggeorge @ 25/02/2018, 23:26) <{POST_SNAPBACK}>

Политиците, ски треньори ли следва да са?
D-rA
Цитат(biggeorge @ 25/02/2018, 23:32) <{POST_SNAPBACK}>
Отиват в други страни да тренират чужди спортисти, защото там им плащат повече за същия труд, който полагат в България. angry.gif

Я си помисли малко - художествените ни гимнастички кой ги тренира? Имат ли успехи?
=== Спри се с политически флууд по всички теми. Щото иначе спирането ти е лесно sunbathing.gif
agrippa
Цитат(biggeorge @ 25/02/2018, 14:55) <{POST_SNAPBACK}>
Трябва ли аз да ходя на олимпийските игри, за да спечелим някой медал? a4dff7b7.gif

Eто, почваш да си отговаряш на въпросите. Може би само седейки в агитката на трибуните, би помогнал на нашите участници. Даже и да нямаме държавно спонсорирана агитка. Едно време Марко Поло пеша е ходил до Китай. animatedwink.gif
Thursday Next
Цитат(biggeorge @ 25/02/2018, 23:07) <{POST_SNAPBACK}>
На теб не ти ли се иска?

Не. Защото когато гледам статистиките за престъпността или заболяванията, резултатите от ПИЗА, докладите за корупцията и прочее, виждам, че е всичко друго, но не и българин.

И голът на Емо Костадинов няма как да оправи всичко това, което е далеч по-важно от световното по футбол и се случва всеки божи ден, а не веднъж на четири години.
Persian
Цитат(biggeorge @ 25/02/2018, 22:55) <{POST_SNAPBACK}>

Ще ти разкажа малко за едно момиче от времето, когато си се родил.
Може да се каже, че беше много хубаво момиче.
Бяла кожа, руса коса, хубави плътни устни, хубаво дупе и добре подвижна, дори много добре в сравнение с другите момичета.

Беше момиче като всички останали.
Приказливо, дружелюбно, но другите момичета някак не я приемаха. Някак си я отбягваха.
Обяснението е единствено -Завист
Аз нямам друго обяснение.
Мисълта ми е, че за да си на върха, трябва да се лишиш от много работи и да да знаеш, че твоите успехи за някои ще са радост, но за други - Не

Тарабас
Неповторима селска пръчка! Такива амеби ги дават за пример и после разправят, били прославяли някого. Страната, народа, Андромеда.
Кой го интересува някаква селска вуйна с трети клас, дето имала мускули и се търкаля по земята?
Flama
Цитат(biggeorge @ 25/02/2018, 23:02) <{POST_SNAPBACK}>
И кой е руския педераст, който размаза хората с танка си?
Путин ли?
misli.gif

Има предвид фигуриста Стависки.
Онуфри
Цитат(biggeorge @ 25/02/2018, 23:02) <{POST_SNAPBACK}>
"Селска пръчка" ... ти добре ли си? wacko.gif
Не обиждай Станка Златева.
Тя поне спечели доста медали за България. bg.gif
.....

А не е ли?

Дет се вика:

Пази боже таз боркиня да ти е кумира!!!

prashchai grigorii.gif
Онуфри
Цитат(biggeorge @ 25/02/2018, 23:07) <{POST_SNAPBACK}>
На теб не ти ли се иска?

От многото простотии, това е една от най големите!!!

Някакво тъпо джурналистче се изцепило и всички малоумници започнаха да му пригласят.

Срама нямаш ли бре джорджи?

Онуфри
Цитат(biggeorge @ 25/02/2018, 23:20) <{POST_SNAPBACK}>
И на мен 1994 г. ми е любима.
Помня колко се радвахме за победите на националния отбор. bg.gif
Това може би е най-хубавото ми лято.
.....

Вместо да се наслаждаваш на луната с любимото момиченце ...

sad.gif
Онуфри
Цитат(biggeorge @ 25/02/2018, 23:26) <{POST_SNAPBACK}>
.....

Така е. Много си прав!

Вместо да ти дадат една шапка пари, да ти намерят жена, да ти направят дете ...

Те какво?

Не си вършат работата!

п.п. Това беше лаф за военните, но и за теб приляга.

prashchai grigorii.gif
Онуфри
Цитат(biggeorge @ 25/02/2018, 23:29) <{POST_SNAPBACK}>
Ние сме първенци в мрънкането. 271.gif

Ако основеш партия на "мрънкачите", ТИ ще си лидера.
Онуфри
Цитат(biggeorge @ 25/02/2018, 23:32) <{POST_SNAPBACK}>

джоре,

що не вземеш да им плащаш от джобните си пари?

Не само няма да ходят в други страни да тренират чужди спортисти, но и от други страни ще започнат да идват тук!

Онуфри
...А още по-лошото е, че ги мързи да мислят самостоятелно и следват сляпо вожда си.
Нали така, Онуфри? w00tbrows.gif
Точно така!
[....

Точно така джоре!

п.п. ТИ като мислиш самостоятелно докъде я докара?

Мрънкане по форуми и папане на мама и тате пенЦийката!!!

animatedwink.gif
Онуфри
Цитат(Тарабас @ 26/02/2018, 12:29) <{POST_SNAPBACK}>
Неповторима селска пръчка! Такива амеби ги дават за пример и после разправят, били прославяли някого. Страната, народа, Андромеда.
Кой го интересува някаква селска вуйна с трети клас, дето имала мускули и се търкаля по земята?

Как кой?

Много са! Силни са! clap2.gif

animatedwink.gif
Flama
Скъпи съфорумци, защо ви е страх да критикувате управляващите? dry.gif

А теб като не те е страх какво си променил и не намираш ли по-полезно занятие от критикарстване по форуми.
Питето
...Бедност, неграмотност, безработица, глад, обиди, тормоз, унижения, студ, самота, болести ...
...Питам просто, не се заяждам!

Отговарям просто, без да се заяждам: Пенсионерите хвърлят хилядарки през балкона на непознати, в градовете се въвеждат платени зони за паркиране щото няма място за личните коли на хората, постоянно се пътува на почивка я в гръцко, я в турско или другаде по света... толкоз за беднотията.
Образованието е задължително и безплатно, та ако си неграмотен си е само твой избор. Да, дори като дете да не са ти позволили да учиш, то винаги може да си вземеш образованието като възрастен.
За безработицата вече коментирахме, че работодателите търсят кадри, и дори искат да внасят работници от чужбина, та явно безработицата не е заради липса на работни места, а е заради липса на акъл или трудолюбие.
Обидите, ми може да съдиш който те обижда, дори за кофти език (или там както му казват) може да отнесеш глоби и разправии.
Тормоза, вече не си защитен ако тормозиш, щото нЕкой те снима и те качи във фейсбука и там онова дето по телевизията и уволненията...
Униженията, ми според характера — некои обичат да ги унизяват, други реагират.
Студа, баце, хората мрънкат, че печките вгадяват въздуха в градове и села, някои се препитават от продажба на крадени дърва... студ, а?
Самота я пак: виновни са политиците щото си самотен? Я по-сериозно.
Болести същото като самотата — ББ не е дошъл да ти каже да си сложиш шала и те боли гърлото, и заради това е виновен... Май ще ти трябват от едни други хапчета...

И накрая се оказа, че мрънкачите сами са си виновни, а политиците са им само за оправдание.
Питето
Ей ти три думички: " Стависки джип алкохол ", чукни им едно търсене в нета и чети. Пише и за танка, и за пияния му екипаж. animatedwink.gif
biggeorge
А-а-а, за Ставийски ли ставало дума?
Аз пък си помислих друго ... malii.gif
Благодаря за уточнението!
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.