Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Сова Харис": Не само младите вече обмислят да напускат
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3
Lestr
Цитат(c@t @ 14/10/2018, 20:55) <{POST_SNAPBACK}>
Имам предвид следното по вашия казус:

искаш да гласуваш => плащаш 1000 € като достоен гражданин.
Не си ли платил — нямаш право да гласуваш

Е? Съгласен ли си? sunbathing.gif

Сигурно си омъжена и нямаш кой знае какви удоволствия.

Пиши, тука ти е паднало.

Даже и четем глупостите ти...
Thursday Next
За втори път внушаваш, че африканците поголовно са глупави. На това ли са те научили в Германия?

Цитат
хората, които правят разлика между климат и време

Малиииии! Какви небивали интелектуални висоти, браво, ,възхитена съм! В България това едно време го учехме в шести клас.

ПП. Сега сериозно, ще опитам пак, дано тоя път се вслушаш: давай го малко по-спокойно. Изобщо нямаш представа сред какви хора си попаднала. Огледай се, ослушай се, не бързай с изводите. Runter vom hohen Ross и опитай пак.
Lestr
Цитат(Thursday Next @ 15/10/2018, 19:23) <{POST_SNAPBACK}>
За втори път внушаваш, че африканците поголовно са глупави. На това ли са те научили в Германия?

Малиииии! Какви небивали интелектуални висоти, браво, ,възхитена съм! В България това едно време го учехме в шести клас.

ПП. Сега сериозно, ще опитам пак, дано тоя път се вслушаш: давай го малко по-спокойно. Изобщо нямаш представа сред какви хора си попаднала. Огледай се, ослушай се, не бързай с изводите. Runter vom hohen Ross и опитай пак.

Тя май се обиди...

Не сме и на нивото.

Което,пък, колко ли е високо..?
c@t
Доколкото разбрах, ти смяташ, че държавния бюджет на България е толкова голям, че може да плаща базисен доход на поне на 80% от населението.
(за калкулация и рисков мениджмънт даже малко повече, тъй като не се сещам да има избирателна активност 100% от аселението)

Вие сте се счупили да плащате данъци бре! a4dff7b7.gif

Непонятно ми е защо свързвате базисен доход с не-гласуване?
Явно това е някаква мегаяка идея, която не е открита още от демократичните държави. a4dff7b7.gif

Ако искате да се вдигне стандарта на бедните — нека има “социално слаби пари” — и за вас от тая странна секта — социални пари с право на гласуване — както в други развити демократични европейски държави, ахм?!

п.п. Като ви чета, ми напомняте на един съсед на майка ми. Преди 15тина години когато бях на ваканция в България, майка ми ме прати в нейното жилище, да платя някакви сметки и да видя какво е състоянието там (там никой не живееше).
Тоя съсед като ме хвана за слушател, искаше да разпостранявам някакви флайери на някаква партия. Аз слушах малко и после му казах че много неща от арзказаните са незаконни, а други са в сивата зона — точно като на вас тук.
Той май въобще не разбра какво му говора.

Границите може отдавна да са отворени, но желязната завеса в главите оказва огромно влияние.

Alexfield
Цитат(c@t @ 17/10/2018, 22:45) <{POST_SNAPBACK}>
Доколкото разбрах, ти смяташ, че държавния бюджет на България е толкова голям, че може да плаща базисен доход на поне на 80% от населението.
...

Вече не знам за кой път ти повтарям (а и не само аз), че нищо не си разбрала.
Съмнявам се в способността ти изобщо да можеш да осмислиш написан текст на български.
New
Обсъжда се хипотетична ситуация. Никой не е тръгнал да раздава пари или отнема право на гласуване.
Просто хората си мечтаят.
Mukaveev
4-та година не мога да стигна до Мюнхен..... angry.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.