Цитат(c@t @ 26/11/2018, 19:56) <{POST_SNAPBACK}>
Поста / данните не е за схванати.
За теб бих дала специален преживян пример — заплати, разходи и живот през времето на соц-а
Ако искаш напиши едно есе. Аз ще взема всичко както си го написала, защото тепърва ще трябва да набавям база информация да го провера.
Ако и на теб не ти е сила соца, напиши есе за основите на капитализма. Или поне малко за двойното облагане с данъци.
Ако пък и това не искаш, кажи накратко какво искат българите и как това може да стане реалност.
(“(не)крадене” не се признава за идея, навсякъде се краде)
За теб бих дала специален преживян пример — заплати, разходи и живот през времето на соц-а
Ако и на теб не ти е сила соца, напиши есе за основите на капитализма. Или поне малко за двойното облагане с данъци.
Ако пък и това не искаш, кажи накратко какво искат българите и как това може да стане реалност.
(“(не)крадене” не се признава за идея, навсякъде се краде)
Не ми обясни 40 % данък какво, и изобщо откъде си взела тези цифри и какво се предполага да значат. Не стана също така ясно какво според теб означава двойно данъчно облагане. Като гледам, че го споменаваш в този контекст, съвсем не мога да си представя какво си мислиш, че означава.
Дай ми специален преживян пример за заплати, разходи и живот по времето на соца. Аз нямам и един ден трудов стаж по онова време, така че ще ми е интересно да споделиш собствените си познания и наблюдения.