Цитат(Бай Ганьо @ 15/05/2020, 08:04) <{POST_SNAPBACK}>
Цялата тази дандания е резултат на демокрацията.
Трябва нова система на избор.
Неуки, необразовани хора да нямат право на избор.
Хора не платили никакви данъци, криминалисти, и тем подобна паплач - също.
Говорили сме тук за това.
Политическата класа в световен мащаб е толкоз вече тъпа, че не могат да решат елементарни проблеми.
Да не изброявам през годините различните болести, които ни връхлитат.
И сега беше така.
Но сега там горе се натрупа достатъчна тъпотия, че сме свидетели на напълно неадекватни мерки.
Гледат се едни други какво правят, но при всеобщ инфантилизъм няма как някой да предприеме що годе някакви логични мерки.
Та както казах и преди, радостен съм, че малко ми остава.
Трябва нова система на избор.
Неуки, необразовани хора да нямат право на избор.
Хора не платили никакви данъци, криминалисти, и тем подобна паплач - също.
Говорили сме тук за това.
Политическата класа в световен мащаб е толкоз вече тъпа, че не могат да решат елементарни проблеми.
Да не изброявам през годините различните болести, които ни връхлитат.
И сега беше така.
Но сега там горе се натрупа достатъчна тъпотия, че сме свидетели на напълно неадекватни мерки.
Гледат се едни други какво правят, но при всеобщ инфантилизъм няма как някой да предприеме що годе някакви логични мерки.
Та както казах и преди, радостен съм, че малко ми остава.
Деликатният момент при алтернативната система на избор, позната като авторитарна сегрегация, е, че по правило за диктатори се натискат именно неуки, необразовани хора. Интелигентните хора са колебливи, защото мислят и разсъждават. Следователно нито са добри за движеща сила на "алтернативната система" на избор, нито могат да се сработят с водещите тъпанари, които стават за тази работа. И които се нуждаят от подизпълнители-тъпанари, склонни да се подчиняват без да разсъждават.