Стиви, но пък има хора, които искат да ти четат коментарите, затова мисля, че не е честно да не коментираш. Може не всички от четящите да са съгласни с теб, но това не значи, че не трябва да коментираш - различни гледни точки винаги има и те провокират мисленето, иначе ако всички сме съгласни с всичко, няма да има движение напред.
Вчера, докато се разхождахме, си мислех колко много красиви паркове са направили, нещо, което преди да дойдат на власт ГЕРБ го нямаше, дали като ги свалите, това ще продължи или пак всичко ще бъде запуснато, както едно време!? Не знам какви ще бъдат тези "разнообразни култури", които ще бъдат насадени, изобщо не знам ... , хубаво е да бъдат полезни, но нещо вярата ми в политическото светло бъдеще се е поизчерпала отдавна и допусканията ми са, че пак добре известни ни бурени горят от нетърпение да порастат из целия двор.

Не е упрек, просто мнение, но смятам, че това е погрешно мислене. И ще се обоснова.
С ГЕРБ и Борисов, или без тях, обществото така или иначе ще се развива и ще върви напред. И основната заслуга не е на нашите прескъпи управници, а е следствие от външен натиск, от ЕС и Брюксел най-вече, по това спор няма. Така че паркове така или иначе щеше да има, дори без Борисов и ГЕРБ. Впрочем, имаше си и преди, аз лично и преди 2010 г. съм се разхождал в Борисовата градина, в Западен парк, в Южния, и т. н. Не беше по-зле от сега. Имай предвид също, че което се прави, е само заради евро фондовете и далаверата с тях, това щяха да сторят и други на власт. Тоест, пак заслугата е отвън, с външни средства, не на нашата власт. Всичко това в скоби, впрочем. По същество ще ти направя нещо като прогноза, базирана на опита от миналото, което очаквам пак да се повтори. Говорим пак за парѝ, естествено. Относителното "благоденствие" на България през управлението на ГЕРБ и Борисов се дължи изключително на две основни причини - ограбване на обществото и КОЛОСАЛЕН ДЪЛГ!!! Размерът на последния се крие от обществеността, защото вече е толкова голям, че дори лихвите по него са проблем на бюджета. И какво решават умните глави около и начело с премиера? Периодично правят активно мероприятие, чрез каквото дойде Орешарски, и гръмнаха КТБ. Сега ще пробват същото - за малко да са на власт други, най-добре гадните комуняги, и на тях да се припишат всички негативи, които излязат по истината за състоянието на хазната, бюджета, длъга, икономиката, и всичко останало. Ако добре се заслушаш в изказванията на г-н Борисов, няма как да не забележиш, че всяко второ изречение е обвинение срещу БКП, комунистите, Орешарски, Виденов, и всички останали, които са виновни за всички лоши неща, които любимия ни премиер опитва да оправи, но тези все му пречели! Той не е виновен никога за нищо. Сега му трябва нов виновник, щото положението отново е напечено. И заради пандемията, оттам срива в икономиката, заради новите взети заеми и дълг, които потънаха пак по сметките и офшорките на текива като Домусчиеви, Пеевски и цялата тая кохорта около властта... И разделят обществото, противопоставях хората, за да се измъкнат от ситуацията. Някои им вярвате, други ги подкрепят заради итнереси, ваша работа. Впрочем, почти всичко, което "изградиха" ГЕРБ и Борисов, или се срина, или повреди, или се напука и нагъна, като Цариградско шосе, магистралите също, пак далавера, крадене, от обръчите, ортаците, и т. н. Да направиш стадион на село с 15 пансионери, или фитнес на махала с 10 старци не е сериозно, меко казано. Ако заради това го подкрепяте този човек, то е жалко и за ваша сметка. Щото истинската сметка ще излезе един ден, но тогава Борисов ще е при родата някъде по Америка, в Барселонските имоти, или кой знае къде, и ще му хванете опинците! Но, ваша работа. След като си ви харесва да живеете така, ваш избор. Ако по-голямата част от обществото иска да продължи по този начин, така ще е. Но това не е моята страна - на мутрите, ченгетата и наследниците на кумунистите и службите, не е моят избор, нито моят живот. Съжалявам. Виждам, че има и други като мен, които опитват на място да сторят нещо по-добро, дано да успеят. А ти бъди здрава!