Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Защо сме такива .....?
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
Потребител

... поправете ме ако греша - сър Тери Пратчет твори в жанра комична фантазия? :.) ...

- - -

"... но - какво правим с духа и морала?"

... морал? ... какво правим с линейния метър, килограма, секундата, лева? ...

... средства, с които взаимодействаме с околната среда ... средства, които по някое време преминават в инструменти ... инструменти, като ефектно подбраните думички например ...

П.П. ... поради липсата на отрицателна обратна връзка, смело може да се каже, че в този форум водачи няма :.) ...

lati1960
Цитат(Потребител @ 06/09/2020, 18:30) <{POST_SNAPBACK}>
... поправете ме ако греша - сър Тери Пратчет твори в жанра комична фантазия? :.) ...

- - -

"... но - какво правим с духа и морала?"

... морал? ... какво правим с линейния метър, килограма, секундата, лева? ...

... средства, с които взаимодействаме с околната среда ... средства, които по някое време преминават в инструменти ... инструменти, като ефектно подбраните думички например ...

П.П. ... поради липсата на отрицателна обратна връзка, смело може да се каже, че в този форум водачи няма :.) ...

С последното се съгласявам.
И, понеже темата отива към свършване, след като уточнихме средствата и инструментариума на този свят и живот, мога ли да те/ви питам нещо просто накрая, дано остане време за отговор: А каква е целта?
Питето
Ми комичните фантазии са като басните — свиня и маймуна, например, си говорят като ние с тебе.
Цитат(Потребител @ 06/09/2020, 18:30) <{POST_SNAPBACK}>

korabche.gif ,а? Или просто си е нЕкаква фантасмагория за живота из плоските земи...
Питето
42
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.