Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Ваксинация - доброволно или насила?!?
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
biggeorge
Започна пропагандата кампания на управляващите в България за ваксиниране срещу коронавируса.
Ваксинирането у нас - на пет етапа (ВИДЕО)
Безплатно и доброволно. Какъв е планът за ваксинация на България
Ваксините пристигат и скоро ще започне ваксинацията.
Скъпи съфорумци, вие ще се ваксинирате ли?
Имате ли доверие на ваксините срещу COVID-19?
Бихте ли се ваксинирали с ваксина, която не е тествана и сигурна на 100 %?
Ако ваксината има странични ефекти кой ще понесе отговорността за тях?
Защо самите управляващи отказват да се ваксинират, а искат ние да се ваксинираме? angry.gif
Не е ли редно първо всички от Министерски съвет и Народното събрание да се ваксинират преди да накарат народа да се ваксинира?
Ако някой пациент умре от ваксината кой ще бъде виновен за това?
Доколко ефективна е ваксината и дали ще предпази пациентите от COVID-19?
Правилно ли е да се провежда ваксинация по време на епидемия, в разгара на болестта?
Как ще се разбере кой е болен и кой е здрав и кой трябва да бъде ваксиниран?
Хората, които са боледували от коронавирус ще трябва ли да се ваксинират?
Какъв ефект ще има ваксината върху преболедувалите коронавируса?
Ако ви накарат насила да се ваксинирате какво ще направите - ще се ваксинирате ли или ще окажете яростна съпротива?
Антиваксъри ли сте и какво ви е мнението по принцип за ваксините?

Преди време бях правил една тема за антигрипните ваксини.
Тогава установихме, че сред нас има и антиваксъри.
Много ми е любопитно какво е мнението на същите тези хора за ваксината за COVID-19. huh.gif
Аз одобрявам по принцип ваксините, но не бих искал да ми поставят непроверена и недостатъчно тествана ваксина.
Още повече, че производителите на ваксини отказват да поемат отговорност за страничните ефекти на ваксината, която искат да ни пробутат.
Лично аз смятам да си сложа ваксина против коронавируса, след като на пазара се появи наистина качествен и безопасен продукт.
Спомням си, че имаше един филм, в който ваксинираха всички хора на планетата и след като ваксината се оказа дефектна, а хората станаха зомбита.
Не помня името на филма и не казвам, че това ще се случи с нас сега.
Просто няма да си сложа ваксина, която може да ми докара сериозни здравословни проблеми, по-големи от самия коронавирус. no.gif
Ако някой иска да си рискува живота - да го прави на своя отговорност.
Ясно е, че българските управляващи няма да поемат отговорността за ваксинацията.
Започвам да си мисля, че всичко, което политиците в България правят е с цел да умрат колкото може повече хора.
Не разбирам защо управляващите толкова много мразят собствения си народ.
Може би защото мразят собствения си български произход.
На българските политици им се иска да се бяха родили някакви други, а не българи.
Паисий Хилендарски добре го е написал преди 250 години: "О неразумни юроде! Защо се срамуваш да се наречеш българин ...?".

П.п.: В съседна на нас Румъния също имат намерение да ваксинират хората, но само с безопасни ваксини:
COVID-19 и ваксините, какво предвиждат държавите
Цитат
Лекарят Валериу Георгица, координатор на румънската национална кампания за ваксинация срещу COVID-19, представи днес подробности от стратегията за ваксинация, одобрена вчера от Върховния съвет за национална отбрана, съобщи телевизия Диджи24.
"Ваксинирането е право, не е задължение", подчерта Георгица, като добави, че в Румъния ще бъдат използвани само ваксините, одобрени от Европейската агенция за лекарствата, които ще отговарят на всички стандарти за сигурност и ефективност.

Защо в България ще се провежда ваксинация с недостатъчно тествани ваксини? dry.gif
Защо прокуратурата и другите компетентни органи не се задействат, за да проверят сделката за ваксините?
Възможно ли е някой политик да се е облагодетелствал от тази сделка за сметка на здравето на българския народ?
Още колко човека трябва да умрат, за да излезе наяве истината за епидемията от коронавирус, лекарствата, които "ще ни излекуват" и ваксините, която "ще ни защитят"?
А кой ще ни излекува от страха, който беше насаден в умовете на хората през 2020 година?
А кой ще ни защити от крадливите политици-престъпници?

Няма кой!
Ние сме съвсем сами и сме оставени на произвола на съдбата.
D-rA
Пак си пуснал "пишещия" вирус...Много си изписал и нищо не си казал.
Моето мнение - когато видя разхождащи се политици, доктори, министри и депутати без маски и предпазни средства, след ваксинация разбира се, в ковид отделения с тежки случаи - ще се наредя на опашка за ваксиниране.Ваксинацията като процес е добро предпазно средство - но във време на пандемия, появата на ваксини скоротечно е клонящо към конспирация с финансови изгоди. Т.е. няма да се "трансформирам" в опитно зайче. sunbathing.gif ПП. А и какво ще им е безплатното? Нали ще се платят на фармакогигантите... Нима някой ще си бръкне в сметките и ще ги плати??? - Ние ще ги плащаме през данъците. Т.е. безплатен обяд няма. sunbathing.gif
biggeorge
Цитат(D-rA @ 06/12/2020, 23:12) <{POST_SNAPBACK}>
Пак си пуснал "пишещия" вирус...Много си изписал и нищо не си казал.

Пишещият вирус ... w00tbrows.gif
Старият вирусолог biggeorge "заразява" народните маси ... laugh.gif
Питето
Жорка, пак ли "небето пада — бягайте да бягаме"? Стига бе, човек, този вирус не е най-страшното дето се е случвало с/на човечеството. Просто е по-опасен от баналния грип (за определени групи от населението), а не че е нещо кой-знае какво. Ако искаш да се успокоиш леко, прочети за една съвсем реална болест, близка/еднаква по разпространение с гриповете — едрата шарка. Там ще откриеш отговорите на цялата педя въпроси дето си ги изписал. А да, и не вярвай на филмите, щото са измислици, въображение на един човек (сценариста), щото въображението обикновено бледнее пред реалността*. Цял свят зомбита наведнъж... шега нЕкаква, щото кво им пука че са зомбита. Я вземи прочети историята на Черата смърт, дето реално е гастролирала постоянно и как се е отразила върху хората и страховете им поколения наред. Политиците ти били виновни, че не четеш история, че не си запознат с идеята за "оценка и разпределение на риска" и как точно работи в живота. Ало, население на света под половин милиард, смъртност на болестите 50-70%, средна продължителност на живота около 40години, неграмотност и суеверия на килограм и оцелели и просперирали, пък ти в 21-ви век си тръгнал сам да лягаш в гроба. Аре пий едно вино с рибата, кажи "да са живи и здрави именниците" и гледай на света по-спокойно.

--------------
*Въображенито ни служи да се опитаме да спогодим на прилично ниво незнанието и свързаните с него страхове, с реалността. Просто прогнозираме реалността въз основа на това дето знаем и онова дето можем да предположим, та да сме спокойни, че няма да сме смъртоносно изненадани от промяната на реалността.
Питето
Абе то и Тръмп ходеше без маска, ама после за него се грижеха 12 пърчета водещи лекари и сметката я платиха данъкоплатците, та не вярвай на политик без маска, щото за него си струва риск към изгода да ходи така. Виж, ако политик се ваксинира и подпише декларация за нелечение от Ковид, тогава може да премислиш.
D-rA
Декларацията е лист хартия... Ще го лекуват от Довид и никой копче не може да му каже. Но нека се ваксинира, и след това да го разходят в ковид отделение... Ако ваксината е ОК, и той ще е, а и всички последващи ваксинирания... sunbathing.gif
ByBa
Цитат(Питето @ 06/12/2020, 23:31) <{POST_SNAPBACK}>
--------------
*Въображенито ни служи да се опитаме да спогодим на прилично ниво незнанието и свързаните с него страхове, с реалността. Просто прогнозираме реалността въз основа на това дето знаем и онова дето можем да предположим, та да сме спокойни, че няма да сме смъртоносно изненадани от промяната на реалността.

Напълно съм съгласна с написаното от.....теб, но само една дума не ми е много ясна - спогодим....

В друга дума обаче, която я знам - прогноза – как да сме спокойни с процентите....;-).....ако не са поне 99,9.....

И тъй като друга дума пък ме плаши - смъртоносно...изненадани...;-)....аз НЕ СЪМ съгласна някой да ме изненадва..... prashchai grigorii.gif

От моя личен опит се притеснявам....че отново...ще бъдем/бъда/ мината.....не е нужно да има и война, па била тя и коронна....

И....че ще ме ЗАДЪЛЖАТ – в интерес и за благото на обществото - да се жертвам....

А аз не искам да съм жертвена овца....но имам ли право на това?

navikvane.gif
evanka
Съдейки по скоростта, с която се разграби противогрипната ваксина тази есен, при положение, че грипа е по-слабо заразен и по-неопасен от коронавируса, мисля, че ще има достатъчно доброволци за ваксина и за короната.
Половината българи на средна възраст са в рискова група и вероятно сами ще преценят, че е по-добре да се ваксинират.
Но ако някои от тези хора, както и възрастното население получат тежки странични ефекти, аз лично се опасявам, че те ще бъдат вписани на сметката на лошото им общо състояние, а не на ваксината. И фармацията си има финтове за доказване на каквото си поиска чрез подходящ избор на входни данни.

Всеки ваксиниран, трябва да подпише декларация за информирано съгласие, така както го правим преди операция или при лечение с нови медикаменти. И ако ваксината остане доброволна, то е нормално държавата да не се ангажира с отговорност.
От всичко прочетено, ваксините на Модерна и Биоентек ми изглеждат интересни. Лесни за производство, евтини, без аджувани ... може би това е бъдещето на ваксините. Болшинството антивексери са такива заради аджуваните - живак, алуминий... Въпросът е дали този тип ваксинация не предизвиква каскадно възпаление и автоимунитет в по-дълъг период.

Неадекватното поведение на политиците не е резултат от тънки сметки за облага, а от некомпетентност и бездействие.
Alexfield
Цитат(biggeorge @ 06/12/2020, 22:58) <{POST_SNAPBACK}>
...П.п.: В съседна на нас Румъния също имат намерение да ваксинират хората, но само с безопасни ваксини:

Защо в България ще се провежда ваксинация с недостатъчно тествани ваксини? dry.gif
Защо прокуратурата и другите компетентни органи не се задействат, за да проверят сделката за ваксините?

...

Ще коментирам само най-фрапиращата тъпотия, която си попитал.
В България и Румъния ще се използват едни и същи ваксини - одобрени и поръчани на ниво целият ЕС.
Българската прокуратура не е компетентен орган, а бухалка на олигарсите в България.
Радио Ереван
Цитат(biggeorge @ 06/12/2020, 22:58) <{POST_SNAPBACK}>
Започна пропагандата кампания на управляващите в България за ваксиниране срещу коронавируса.
Ваксинирането у нас - на пет етапа (ВИДЕО)
Безплатно и доброволно. Какъв е планът за ваксинация на България
Ваксините пристигат и скоро ще започне ваксинацията.
Скъпи съфорумци, вие ще се ваксинирате ли?
Имате ли доверие на ваксините срещу COVID-19?
Бихте ли се ваксинирали с ваксина, която не е тествана и сигурна на 100 %?
Ако ваксината има странични ефекти кой ще понесе отговорността за тях?
Защо самите управляващи отказват да се ваксинират, а искат ние да се ваксинираме? angry.gif
Не е ли редно първо всички от Министерски съвет и Народното събрание да се ваксинират преди да накарат народа да се ваксинира?
Ако някой пациент умре от ваксината кой ще бъде виновен за това?
Доколко ефективна е ваксината и дали ще предпази пациентите от COVID-19?
Правилно ли е да се провежда ваксинация по време на епидемия, в разгара на болестта?
Как ще се разбере кой е болен и кой е здрав и кой трябва да бъде ваксиниран?
Хората, които са боледували от коронавирус ще трябва ли да се ваксинират?
Какъв ефект ще има ваксината върху преболедувалите коронавируса?
Ако ви накарат насила да се ваксинирате какво ще направите - ще се ваксинирате ли или ще окажете яростна съпротива?
Антиваксъри ли сте и какво ви е мнението по принцип за ваксините?

Преди време бях правил една тема за антигрипните ваксини.
Тогава установихме, че сред нас има и антиваксъри.
Много ми е любопитно какво е мнението на същите тези хора за ваксината за COVID-19. huh.gif
Аз одобрявам по принцип ваксините, но не бих искал да ми поставят непроверена и недостатъчно тествана ваксина.
Още повече, че производителите на ваксини отказват да поемат отговорност за страничните ефекти на ваксината, която искат да ни пробутат.
Лично аз смятам да си сложа ваксина против коронавируса, след като на пазара се появи наистина качествен и безопасен продукт.
Спомням си, че имаше един филм, в който ваксинираха всички хора на планетата и след като ваксината се оказа дефектна, а хората станаха зомбита.
Не помня името на филма и не казвам, че това ще се случи с нас сега.
Просто няма да си сложа ваксина, която може да ми докара сериозни здравословни проблеми, по-големи от самия коронавирус. no.gif
Ако някой иска да си рискува живота - да го прави на своя отговорност.
Ясно е, че българските управляващи няма да поемат отговорността за ваксинацията.
Започвам да си мисля, че всичко, което политиците в България правят е с цел да умрат колкото може повече хора.
Не разбирам защо управляващите толкова много мразят собствения си народ.
Може би защото мразят собствения си български произход.
На българските политици им се иска да се бяха родили някакви други, а не българи.
Паисий Хилендарски добре го е написал преди 250 години: "О неразумни юроде! Защо се срамуваш да се наречеш българин ...?".

П.п.: В съседна на нас Румъния също имат намерение да ваксинират хората, но само с безопасни ваксини:

Възможно ли е някой политик да се е облагодетелствал от тази сделка за сметка на здравето на българския народ?
Още колко човека трябва да умрат, за да излезе наяве истината за епидемията от коронавирус, лекарствата, които "ще ни излекуват" и ваксините, която "ще ни защитят"?
А кой ще ни излекува от страха, който беше насаден в умовете на хората през 2020 година?
А кой ще ни защити от крадливите политици-престъпници?

Няма кой!
Ние сме съвсем сами и сме оставени на произвола на съдбата.

Не се притеснявай, след пет години този вирус ще е само лош спомен, поне за тези, които сме останали живи.
Ваксинирането е доброволно. Аз лично няма да се ваксинирам, но ще се радвам да се ваксинират повече хора за да може да отмине пандемията по-бързо. Стискам палци да няма големи нежелани ефекти. Така че ти препоръчвам да се ваксинираш. Не гледай попа какво прави, а слушай какво ти говори. smile.gif
Питето
Съвсем правилно си налучкала, че всичко се плаща. Поемането на риск се плаща, също както и непоемането му. Аре бонус, че антиваксърите разчитат на безплатно здравеопазване на гърба на останалите щото живеем в бяла, социално отговорна държава, ама последно помня едни антиваксърки дето пищяха че децата им пипнали полиомиелит, щото болестите не им пука къде живееш и какви са ти възгледите и колко пари имаш... Та ще си платиш така или иначе, важното е хубаво да си прецениш в коя точно "валута" ще е разплащането.
Riki
Аз се чудя, какво ще правим с вътрешните паразити, като никой не ще да създаде нещо...
(освен един измислен сироп...и от дъжд на вятър някое хапче.... ).

Никой не мисли за тях...... no.gif
Радио Ереван
Цитат(Riki @ 07/12/2020, 15:44) <{POST_SNAPBACK}>
Аз се чудя, какво ще правим с вътрешните паразити, като никой не ще да създаде нещо...

Има нещо друго без да е хапче или сироп, но не знам дали ако го напиша, няма да е реклама.
Riki
Ти как изчисли "след пет години"??!? animatedwink.gif

П.п. към Жожи- недопускай стрес
Радио Ереван
Цитат(Riki @ 07/12/2020, 16:25) <{POST_SNAPBACK}>
Ти как изчисли "след пет години"??!? animatedwink.gif

Интуиция, а и догодина пандемията ще отшуми и след около още четири хората почти ще я забравят. Ако си забелязала изборите са на 4 години освен президентските. Целта е избирателите да не си спомнят какво са обещали политиците. animatedwink.gif
evanka
Цитат(Riki @ 07/12/2020, 14:44) <{POST_SNAPBACK}>

Паразитите са сложни организми и е трудно да се убият, без да се убие и гостоприемника.
И въпреки това има много лекарства и срещу тях. Можеше и по-зле да е.
biggeorge
Значи ти няма да се ваксинираш, но ми препоръчваш аз да се ваксинирам. blink.gif
Много си хитър.
На чужд гръб и сто тояги/ваксини са малко. dry.gif laugh.gif
biggeorge
Ваксинация се прави, когато хората са напълно здрави и до началото на епидемията има още 2-3 месеца.
А не в разгара на епидемията.
Какво ще стане ако от ваксината има повече усложнения и умрели, отколкото от самия коронавирус? misli.gif
biggeorge
Ако прокуратурата не е достатъчно компетентен орган, който да провери валидността на сделката за ваксините, кой тогава трябва да извърши тази проверка? angry.gif
Аз ли?
Ти ли?
Кой?
И защо Румъния ще започнат ваксинация с ваксини, одобрени от Европейската агенция за лекарствата, които ще отговарят на всички стандарти за сигурност и ефективност, а в България ще ни ваксинират с един Бог знае какво?

Ако в България ще ни ваксинират с каквото дойде, искам ваксина от Русия.
Поне ще знам, че като ме чипират ще ме следи само Путин. w00tbrows.gif
В Русия съм, в Русия съм ... laugh.gif
D-rA
Цитат(biggeorge @ 07/12/2020, 19:45) <{POST_SNAPBACK}>
Ако в България ще ни ваксинират с каквото дойде, искам ваксина от Русия.
Поне ще знам, че като ме чипират ще ме следи само Путин. w00tbrows.gif
В Русия съм, в Русия съм ... laugh.gif

Глътни още някоя водка, Столичная е за предпочитане, и не ти трябва ваксина sunbathing.gif
Радио Ереван
Цитат(biggeorge @ 07/12/2020, 19:21) <{POST_SNAPBACK}>
Значи ти няма да се ваксинираш, но ми препоръчваш аз да се ваксинирам. blink.gif
Много си хитър.
На чужд гръб и сто тояги/ваксини са малко. dry.gif laugh.gif

Нали във форума сме се разбрали да не се лъжем. smile.gif Можеше да те пързулна и пиша, че ще се ваксинирам, но постъпих честно. w00tbrows.gif
Тези, които се ваксинират ще допринесат за края на пандемията. Помисли за човечеството, не постъпвай като мене. Аз съм егоист. az takovata.gif
D-rA
Има ли някой, докоснат професионално с този Ковид вирус, надничащ в нашия форум?Ако има, аз има въпроси -
- Какъв е резултата от PCR тест на заразен с грип А, B, C?- Какъв е резултата от PCR тест на простудно заболял със сериозна симптоматика?- Какво се случва с някой заболял от по-горе посочените, ако PCR е положителен,(почти на 100% е така) и здравния му статус е влошен - поради което е отведен от екипи на бърза помощ в Ковид отделение?Мисля си, без да се смятам за сведущ по въпроса, че леталния му изход на някой от горепосочените е гарантиран... Интересно ми е да прочета че не съм прав - и не искам да съм прав, но това е реалността... sunbathing.gif
Riki
Цитат
Паразитите са сложни организми и е трудно да се убият, без да се убие и гостоприемника

Не думай!
Визирах вътрешните паразити (мисля е излишно да казвам по хората).

Като намеси общо паразити, да питам тогава... Като искаме да убием въшките и гостоприемника (детото) ли убиваме?!?

Но дори и животните да включим, какъв е смисъла тогава на обезпаразитяването?!??!!

Цитат
И въпреки това има много лекарства и срещу тях

Кои? При хората, за вътрешни паразити, сега! В Бг!

п.п. това, което отличава паразитите от хищниците е, че не убиват (поне веднага)
Riki
Цитат(Радио Ереван @ 07/12/2020, 18:18) <{POST_SNAPBACK}>
Интуиция, а и догодина пандемията ще отшуми и след около още четири хората почти ще я забравят. Ако си забелязала изборите са на 4 години освен президентските. Целта е избирателите да не си спомнят какво са обещали политиците. animatedwink.gif

Аууууу, много приятно съм изненадана!

Взел си да ....вдяваш animatedwink.gif
Радио Ереван
Цитат(Riki @ 07/12/2020, 21:32) <{POST_SNAPBACK}>
Аууууу, много приятно съм изненадана!

Взел си да ....вдяваш animatedwink.gif

Не е това причината. Подготвен съм на неточните ти въпроси. w00tbrows.gif
D-rA
Цитат(Радио Ереван @ 07/12/2020, 22:33) <{POST_SNAPBACK}>
Не е това причината. Подготвен съм на неточните ти въпроси. w00tbrows.gif

Ставаш специалист по оксимороните - точни отговори, на неточни въпроси... sunbathing.gif
Питето
Цитат(D-rA @ 07/12/2020, 23:03) <{POST_SNAPBACK}>
Ставаш специалист по оксимороните - точни отговори, на неточни въпроси... sunbathing.gif

42... е точен отговор на неточни въпроси. a4dff7b7.gif
Всъщност, природата дава точни отговори на въпроси, дето още не са зададени или са зададени погрешно, или ни е кофти да ги зададем правилно щото егото ни ще пострада. Абе странно е, ама има изобилие от точни отговори на неточни въпроси, та човека се е ориентирал правилно...
ByBa
Цитат(D-rA @ 07/12/2020, 21:59) <{POST_SNAPBACK}>
Има ли някой, докоснат професионално с този Ковид вирус, надничащ в нашия форум?Ако има, аз има въпроси -
- Какъв е резултата от PCR тест на заразен с грип А, B, C?- Какъв е резултата от PCR тест на простудно заболял със сериозна симптоматика?- Какво се случва с някой заболял от по-горе посочените, ако PCR е положителен,(почти на 100% е така) и здравния му статус е влошен - поради което е отведен от екипи на бърза помощ в Ковид отделение?Мисля си, без да се смятам за сведущ по въпроса, че леталния му изход на някой от горепосочените е гарантиран... Интересно ми е да прочета че не съм прав - и не искам да съм прав, но това е реалността... sunbathing.gif

Абе стига си задавал...точно неточни въпроси............!

Как точно да ти отговорим........

Аз щото не зная, че имало грип а Бе и Це, но зная че ваксините са ЧЕТИРИ...ама не мога да ти ги цитирам - четири, но не по производител, а по начин на готвене, пардон, на приготвяне....

Та....без въпроси - надупвай се и дупе да ти е яко....;-)

Това е реалността prashchai grigorii.gif
D-rA
Точно и неточно са взаимосвързани с изходната точка на определящия... Сети се за анимационния филм "Зодиак" и частта му за зодия Стрелец - Опъва лъка и стреля - и хоп все у 10 ката...но, първо стрелата се забива, а после се рисуват кръговете около попадението... sunbathing.gif
Питето
Няма ваксина, дето да е 100% ОК-ей за 100% от ваксинираните. Аре малко реализъм. Примерно да разходим стотина ваксинирани, и стотина неваксинирани в ковид-отделението и после да броим коя група колко го е отнесла. Виж, при Тръмп обаче си беше точно — вируса показа, че демократично може да заразява от президента, та до последния бедняк в канавката стига да му улеснят достъпа до организма. Примерно, ако организма се шматка без маска и се среща със стотици хора на изобилен брой места.
Питето
Бъркаш откровената измама с намирането на точния въпрос при ясен отговор. Примерно религиите са първия неточен въпрос, на отговора "зависиш от случайността". Днес имаме статистика, теория на вероятностите, управление на риска и куп още по-точни въпроси, но все още нямаме окончателния точен въпрос.
D-rA
Тц, не бъркам - а това в което ме упрекваш е защото смесваш "точен отговор" с Истина. Не всеки точен отговор е истина sunbathing.gif
biggeorge
Спомних си кой е филма. rolleyes.gif
Казва се "Аз съм легенда" от 2007 г. с Уил Смит в главната роля.
Д-р Алис Крипин е лекарка, която създава лекарство срещу рак.
Тя неволно довежда човечеството до ръба на изчезването.
През 2009 г. генетично преработеният вирус на морбили, първоначално създаден като лек за рак, се превръща в смъртоносен вирус.
Вирусът убива 90% (5,4 милиарда от 6,0 милиарда) от световното население и превръща 9,8% (588 милиона) в подобни на зомбита, албиноси канибали-мутанти, които са изключително уязвими към ултравиолетовите лъчи на слънчевата светлина.
Останалите 0,2% (12 милиона) от популацията са имунизирани срещу вируса и са плячка на мутиралите зомбита.
Филмът е интересен, макар и пълна измислица.
И сега след като сте гледали този филм си поставете ваксина против коронавирус. dry.gif
Хайде де! w00tbrows.gif
evanka
Цитат(biggeorge @ 07/12/2020, 18:27) <{POST_SNAPBACK}>
Ваксинация се прави, когато хората са напълно здрави и до началото на епидемията има още 2-3 месеца.
А не в разгара на епидемията.
Какво ще стане ако от ваксината има повече усложнения и умрели, отколкото от самия коронавирус? misli.gif

Досега от никоя ваксина няма повече умрели, в сравнение с инфекцията, срещу която е създадена ваксината.
По принцип се ваксинира преди епидемия, така е. Но когато смъртността е висока, ваксинирането си заслужава риска.
Радио Ереван
Цитат(D-rA @ 07/12/2020, 23:03) <{POST_SNAPBACK}>

Неточен (некоректен) беше въпросът, тъй като беше поставен на неправилното място. Коректно е да го поставиш на правилното място и цитираш това, за което ще питаш. sunbathing.gif
Радио Ереван
Цитат(Радио Ереван @ 07/12/2020, 13:44) <{POST_SNAPBACK}>
Не се притеснявай, след пет години този вирус ще е само лош спомен, поне за тези, които сме останали живи.
Ваксинирането е доброволно. Аз лично няма да се ваксинирам, но ще се радвам да се ваксинират повече хора за да може да отмине пандемията по-бързо. Стискам палци да няма големи нежелани ефекти. Така че ти препоръчвам да се ваксинираш. Не гледай попа какво прави, а слушай какво ти говори. smile.gif

D-rA, eй тук трябваше да бъде въпросът на Riki.
Riki
Цитат(Радио Ереван @ 08/12/2020, 12:47) <{POST_SNAPBACK}>
Неточен (некоректен) беше въпросът, тъй като беше поставен на неправилното място. Коректно е да го поставиш на правилното място и цитираш това, за което ще питаш. sunbathing.gif

Така е!
Дори се опасявах, че отново няма да ме разбереш точно поради тази причина. Че не ти зададох въпроса, който исках, след отговора ти на Жожи, както беше редно.
Пиша в движение, набързо. Съжалявам.

Но ти ме разбра!!!

П.п. когато се освободиш от предрасъдъци, виждаш! Можеш да ме разбереш, без да се налага да обяснявам и да пиша романи и ......си спестявам "загорката" animatedwink.gif

По темата:

Едва ли някой може да гарантира нещо на 100%.
Но ваксините са начин за борба с вирусите.

Ваксината за шарка (от крави ), бяс....пет за четири скалъпени на времето, са спасявали .
Никога не се знае, как точно ще реагира даден индивид.
Проба - грешка!!!!

И, да! Има си цена......
Радио Ереван
Цитат(Riki @ 08/12/2020, 13:52) <{POST_SNAPBACK}>
Така е!
Дори се опасявах, че отново няма да ме разбереш точно поради тази причина. Че не ти зададох въпроса, който исках, след отговора ти на Жожи, както беше редно.
Пиша в движение, набързо. Съжалявам.

Но ти ме разбра!!!

П.п. когато се освободиш от предрасъдъци, виждаш! Можеш да ме разбереш, без да се налага да обяснявам и да пиша романи и ......си спестявам "загорката" animatedwink.gif

По темата:

Едва ли някой може да гарантира нещо на 100%.
Но ваксините са начин за борба с вирусите.

Ваксината за шарка (от крави ), бяс....пет за четири скалъпени на времето, са спасявали .
Никога не се знае, как точно ще реагира даден индивид.
Проба - грешка!!!!

Свикнах с тебе и с Shade. Понякога се налага неговите отговори да ги чета много внимателно за да разбера какво точно иска да ми "каже" и се налага да му задавам доуточняващи въпроси. Ти пък пишеш където ти скимне. Добре, че не работя с вас. Не твърдя, че ви липсва интелект и че сте лоши събеседници. Това последното беше за да не се обидите.

Аз ще изчакам други да пробват и дано не сгрешат.
Riki
Не се обиждам!
Казвай смело, какво те дразни!

Въпреки, че никога не съм се ваксинирала за ..грип, вярвам на ваксините и моята имунна с-ма.

П.п. с Шейд сме "овни"! Началото, главата на зодиака......няма да обяснявам wink.gif smile.gif

Но, "овните" сме изключително съзнателни. Работи с овни...
Радио Ереван
Цитат(Riki @ 08/12/2020, 14:14) <{POST_SNAPBACK}>
Не се обиждам!
Казвай смело, какво те дразни!

Въпреки, че никога не съм се ваксинирала за ..грип, вярвам на ваксините и моята имунна с-ма.

П.п. с Шейд сме "овни"! Началото, главата на зодиака......няма да обяснявам wink.gif smile.gif

Но, "овните" сме изключително съзнателни. Работи с овни...

Защо да ме дразни, само констатирам.

Ти вярваш, а аз проверявам.

Съзнателна, а пишеш където свариш. wink.gif

Riki
Цитат(Радио Ереван @ 08/12/2020, 16:25) <{POST_SNAPBACK}>
Ти вярваш, а аз проверявам.

За да провериш, трябва някой да вярва ( и да се ваксинира.....)
Радио Ереван
Цитат(Riki @ 08/12/2020, 21:08) <{POST_SNAPBACK}>
За да провериш, трябва някой да вярва ( и да се ваксинира.....)

О, такива има и то много.
Riki
Цитат(Радио Ереван @ 08/12/2020, 21:35) <{POST_SNAPBACK}>
О, такива има и то много.

Но ти трябват!
Без тях няма как да го провериш ( факти. Действие, странични ефекти и т.н.)
Радио Ереван
Цитат(Riki @ 08/12/2020, 21:44) <{POST_SNAPBACK}>
Но ти трябват!
Без тях няма как да го провериш ( факти. Действие, странични ефекти и т.н.)

Искаш да "кажеш", че без тези хора няма да мога да проверя. Така е.

Мъдрите хора се учат от грешките на другите.
Riki
Цитат(Радио Ереван @ 08/12/2020, 22:09) <{POST_SNAPBACK}>
Мъдрите хора се учат от грешките на другите.

По - скоро.....нерешителните..... w00tbrows.gif
Радио Ереван
Цитат(Riki @ 08/12/2020, 22:21) <{POST_SNAPBACK}>
По - скоро.....нерешителните..... w00tbrows.gif

https://citati.bg/quote-390-%D0%93%D0%BB%D1...%B8%D1%82%D0%B5
Питето
Това, дето другите да пробват, пък ако не сгрешат и ти... абе понякога реалността е кофти шегаджия. Я ще ти се падне свирка без топче, я ще те подгони глуха акула... В твоя случай пък "изчакващите" ще сте повечко, та стадния имунитет няма да сработи или ще се натресете на нЕкой гастролиращ вирусоносител щото нали хората са се ваксинирали и всичко се отваря всеки плъзва навсякъде и обмена рязко се повишава. Нали учиш от чуждите грешки, що си пропуснал урока с майките-антиваксърки, дето си ваксинираха децата на бегом като ги налази полиомиелита...
Riki
Цитат(Радио Ереван @ 08/12/2020, 23:34) <{POST_SNAPBACK}>

1. Източникът трябваше да го цитираш по- горе.(както веднъж каза на Питието)
2.Доколкото си спомням, по правилата на форума не може само линк, без коментар, а ти не искаш да нарушаваш правилата.
3. Човек да не се пошегува no.gif

Лека нощ!
Питето
По-зле е, щото "ефекта на кобрата" работи на пълни обороти. В смисъл, държавите щедро плащат лечението на ковид-болните, което е добре дошло за доходите на болниците и лекарите... абе точно "ефекта на кобрата"...
D-rA
Цитат(Питето @ 09/12/2020, 00:17) <{POST_SNAPBACK}>
По-зле е, щото "ефекта на кобрата" работи на пълни обороти. В смисъл, държавите щедро плащат лечението на ковид-болните, което е добре дошло за доходите на болниците и лекарите... абе точно "ефекта на кобрата"...

... и за просперитета на погребалните агенти sunbathing.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.