Цитат(Тарабас @ 16/12/2020, 13:02) <{POST_SNAPBACK}>
Знам, невъзможно е да ти изтият написаното, но съм длъжен да го кажа. Ти си един долен лъжец!
Лекар да види вирусна пневмония на живо е като да видиш комета, може да се случи вендъж, два пъти в практиката ти. Има ги описани в учебниците.
По целият свят в момента в интензивните отделения , а и не само там, умират дневно хиляди от вирусна пневмония. Това е Армагедон!

Точно такива вийни и вуйчовци, които си чешат по цял ден слабините от скута, всяват смут и паника с дезинформацията и идиотията си!

"... не само там, умират дневно хиляди от вирусна пневмония."

Така де. Умират някои /и/ от вирусна пневмония. От ПНЕВМОНИЯ. Не от някакъв Ковид. Това писах и аз. Така че, ако аз съм лъжец, значи и ти. Щото казваме едно и също. Не само от пневмония са умирали хора и преди, но такова чудо като сегашното никога не е било! И това е само началото. Ще има още изненади в бъдеще, бъди сигурен. Игрите на "богове" тепърва започват. Аз зная как ще свършат, пише го в края на онази голямата Книга, можеш да попрелистиш, не пречи. Но ти си знаеш. А това с триенето, със заличаването де, е най-лесната работа. По сталински е: Нет человеку, нет проблему! Като изтриеш една истина, няма да я направиш лъжа. Обратното. Така само ще докажеш, че си безсилен пред нея. Добре че по-умни хора администрират тук, иначе наистина само идиотията ще остане.
-----------------------------
За сведение: Армагедон не е бедствие от зараза и вируси, а упомената в Библията като последната земна битка между Доброто и Злото, в долината Магедон в дн. Израел. Преди това обаче са описани точно едни зарази, ама истински, не измислени, можеш да прочетеш, в Книга Откровение. Как човеците ще си прехапват езиците, как ще им окапват месата, и т. н. Нищо общо с мистър Ковид, съвсем реални бедствия ще са. Но нека дотогава Играта на вируси да продължи! Наслаждавайте ѝ се.