Да, дори имаше, което нямаше при никой друг, но тово Shade не го интресува, въпреки че се представя като ... коректен, - каква демагогия
За разлика от теб, който се опитва да наложи субективизъм само с фанатична вяра и нула аргументи (което е именно демагогия), Shade е обективен. Ето какво каза Shade по въпроса за
приноса на Симеон. А именно, че никой не е само черен или само бял. Всеки има и силни, и слаби страни.
Да, Симеон има положителен принос за развитието на България. Дали този принос е само негов или резултат от тенденцията на натрупване като логично следствие от колективните усилия на предшествениците му, е отделна тема. Важното е, че и той положи усилия да изпълни задълженията си като министър-председател. Но така или иначе е ясно, че не е постигнал нещо изключително. Умерени постиженията в рамките на очакваното от мислещите хора. Въпреки великите му изхвърляния с гръмки обещания, с които започна. Знаем дежурните алогични възражения колко е тъп българският народ, така че по-добре си спести усилията да ги повтаряш за пореден път тук.
Обаче всичко това това не променя и не омаловажава факта, че Симеон си плю на физиономията, след като заяви официално на интервюто на Кеворк Кеворкян, че няма и няма да има имуществени претенции към България никога и при никакви обстоятелства. Излъга нагло. Това се нарича аристократично падение.
По повод обстоятелството, че никой не е само черен или само бял, то важи дори за теб, Горски. Въпреки демонстрацията ти на невероятен инфантилизъм, обърни внимание, че никога не съм те заливал с просташки квалификации, подобни на твоите. Защото ти също имаш своите силни страни, които никога не съм отричал. Освен това не съм проявявал интерес от организиране на коалиция срещу теб. За разлика от теб, който разчита на Бай Ганьо, а сега неявно каниш и Dani да се включи, с надеждата да го докараш до Тройна коалиция. Когато има кой да ти държи ръчицата се чувстваш по-уверен, нали?