Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Къде изчезна Дядо Мраз?
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3, 4
D-rA
Цитат(Shade @ 07/01/2021, 21:50) <{POST_SNAPBACK}>
Едната внучка е на 10 месеца и се радва на всичко. Другата внучка се роди на 31-ви декември 2020 г. Още не се е ориентирала що е радост.

Млад дядо - ехаа, да са ти живи и здрави... Най-малкия ми внук е малко над 9 месеца - другите двама са вече по-големи, каката на 8 и баткото на 5... Но най-малкия само в мен не реве...гледа ме и се гуши сякаш ахааа и ще извадя цица да смуче... Сладур, ама за учудване на бабата, майка му и сина ми - в мен е тих и смущаващо за тях спокоен... Ще взема да отворя ясла ха ха ха sunbathing.gif

ЕксГорски
Невероятна егоцентричност, непочтеност, демагогия, нагрубяване на опонента.
Дали това е остатък от българската ти младост или е прихваното от сегашните ти сънародници?!
Май е първото и ще се окаже права Dani, че ти липсват първите седем годинки no.gif hat.gif
Shade
Цитат(ЕксГорски @ 07/01/2021, 14:47) <{POST_SNAPBACK}>
Невероятна егоцентричност, непочтеност, демагогия, нагрубяване на опонента.
Дали това е остатък от българската ти младост или е прихваното от сегашните ти сънародници?!
Май е първото и ще се окаже права Dani, че ти липсват първите седем годинки no.gif hat.gif

Дрън, дрън, та пляс. 406.gif
Хайде, ако обичаш, не се прави на невинна ощипана невеста.
От известно време насам си се вдетинил във висша степен. Буквално си деградирал. Тръгна да ми се доказваш с разни глупави песнички и неуместни поговорки. Тактично ти дадох да разбереш, че ставаш смешен, но ти не не само не вдяваш, но дори не усещаш колко се излагаш.
След което започна да ми пробутваш някакви несвързани с дискусията цитати и да изискваш отговор по тема, която ясно ти дадох да разбереш, че е изчерпана и не ме интересува. Тема за любимото ти царче. Тема, по която ти защитаваше величеството си по възможно най-нескопосания начин. С единствения аргумент, че бил аристократ, следователно е велик. И отхвърляше с лека ръка доказателствата как това недодялано величество се излагаше на българска почва. Лъжа ли е? Искаш ли да изровя всичките ти глупости, които нахвърля по темата и да ги пльосна тук?
И сега, след като дежурният ти репертоар се изчерпа, започна да се тръшкаш и да плачеш като малко дете.
Хайде поне обясни защо толкова настояваш да се дрънка по тази тема? Заредил си се с голям набор от шаблонни про-царски аргументи и желаеш да ги пробуташ ли?
Shade
Цитат(Riki @ 07/01/2021, 12:09) <{POST_SNAPBACK}>
Лелееееее!!! Какъв страхотен подарък си получил!!!!
Честитоооооо!!!!!!
Много си бил послушен, значи!!!!!

О, как се радвам !!!!!!!!

Честит празник днес!!!!

Благодаря, благодаря!
Може би не съм слушал достатъчно. grin.gif
Малката съм я виждал само на снимка. Синът и снахата са в Тексас, през две часови зони. Пътуванията през тези ковидни месеци, особено между Калифорния и Тексас, двата най-засегнати от ковид щати, са трудна задача.
Shade
Цитат(D-rA @ 07/01/2021, 14:05) <{POST_SNAPBACK}>
Млад дядо - ехаа, да са ти живи и здрави... Най-малкия ми внук е малко над 9 месеца - другите двама са вече по-големи, каката на 8 и баткото на 5... Но най-малкия само в мен не реве...гледа ме и се гуши сякаш ахааа и ще извадя цица да смуче... Сладур, ама за учудване на бабата, майка му и сина ми - в мен е тих и смущаващо за тях спокоен... Ще взема да отворя ясла ха ха ха sunbathing.gif

Е, значи си стар дядо. Живи и здрави да са ти!
Riki
Цитат(D-rA @ 08/01/2021, 00:05) <{POST_SNAPBACK}>

Ето кой има богат опит с подаръците по НГ/Коледа!!!! И ти си бил послушен! (и спокоен. Щом най - малкият младеж се чувства добре при теб..)
Писахте ли писма?

Дядо Горски не желае да сподели. Вероятно и той, като Мъри, оставя тази работа на Снежанка wink.gif
Riki
Цитат(Питето @ 05/01/2021, 18:52) <{POST_SNAPBACK}>
Отделно, кой е луд да наднича в комина при горяща печка/огнище...

И аз това казвам! А се очаква, Дядото да се приземи върху огъня?! neprichom.gif

Халюциногенните гъби произхождат от топлите страни. Месните са си правили ритуали . Добре, че католическите свещенници са забранили тези "езически ритуали" и са въвели причастието.

Но и аз мисля, че на дядо Мраз/ Коледа не му трябват "весели отвари". С това ни заключение, го очиствам от предположения за употреба на в -ва, включени в списъка на забранените такива animatedwink.gif

Човешкото въображение.......обаче!!!!!!
ЕксГорски
453.gif

Дааа, пърите седем годинки, първите седем! no.gif

prashchai grigorii.gif
ЕксГорски
Цитат(Riki @ 07/01/2021, 20:51) <{POST_SNAPBACK}>
Момчета!
Я кажете, как изненадахте внуците за НГ или Коледа 770d4fd976.gif

Рики, извинявай за отклонението от темата с пререканията ни с Shade, но някой трябваше да му го каже - Voila, c'est fait! pop.gif

А внуците, моите са вече големи : внукът 14 и внучката 10.
За внучката смартфон, таблет или как там се казва на българск (внукът си има). За внука кларинет - увлича се да свири. sorcerer.gif
Радио Ереван
Цитат(Shade @ 08/01/2021, 02:39) <{POST_SNAPBACK}>
Дрън, дрън, та пляс. 406.gif
Хайде, ако обичаш, не се прави на невинна ощипана невеста.
От известно време насам си се вдетинил във висша степен. Буквално си деградирал. Тръгна да ми се доказваш с разни глупави песнички и неуместни поговорки. Тактично ти дадох да разбереш, че ставаш смешен, но ти не не само не вдяваш, но дори не усещаш колко се излагаш.
След което започна да ми пробутваш някакви несвързани с дискусията цитати и да изискваш отговор по тема, която ясно ти дадох да разбереш, че е изчерпана и не ме интересува. Тема за любимото ти царче. Тема, по която ти защитаваше величеството си по възможно най-нескопосания начин. С единствения аргумент, че бил аристократ, следователно е велик. И отхвърляше с лека ръка доказателствата как това недодялано величество се излагаше на българска почва. Лъжа ли е? Искаш ли да изровя всичките ти глупости, които нахвърля по темата и да ги пльосна тук?
И сега, след като дежурният ти репертоар се изчерпа, започна да се тръшкаш и да плачеш като малко дете.
Хайде поне обясни защо толкова настояваш да се дрънка по тази тема? Заредил си се с голям набор от шаблонни про-царски аргументи и желаеш да ги пробуташ ли?

Не искам да развалям сладката ви раздумка, но защо не напишеш конкретно какво имаш предвид? Изрови всичките му глупости и ги пльосни тук за да се посмеем и ние. Не бъди егоист!
Ако имате предвид Симеончо не може да му се отрече, че успя да излъже 40% от гласувалите тогава на изборите, което е безпрецедентен резултат. От друга страна по онова време голям избор нямаше, тъй че бедата не беше толкова голяма. Дори имаше подем в икономиката по негово време. Аз не мога да му простя само едно, че докара Бойко Борисов.
ЕксГорски
Цитат(Радио Ереван @ 08/01/2021, 14:57) <{POST_SNAPBACK}>
. Дори имаше подем в икономиката по негово време.

Да, дори имаше, което нямаше при никой друг, но тово Shade не го интресува, въпреки че се представя като ... коректен, - каква демагогия
Радио Ереван
Цитат(ЕксГорски @ 08/01/2021, 15:44) <{POST_SNAPBACK}>
Да, дори имаше, което нямаше при никой друг, но тово Shade не го интресува, въпреки че се представя като ... коректен, - каква демагогия

Ами как нямаше да има подем след като световната икономика беше в подем? От друга страна стандартът на живот беше много нисък, естествено, че ще има подем. То по-надолу като нетни доходи, трудно можеше да се слезе.
Опитвам се да гледам реално на нещата без да слагам розови или черни очила. Не го демонизирам, но не го и възхвалявам. Всеки народ си заслужава управниците.
Shade
Цитат(ЕксГорски @ 08/01/2021, 05:44) <{POST_SNAPBACK}>

За разлика от теб, който се опитва да наложи субективизъм само с фанатична вяра и нула аргументи (което е именно демагогия), Shade е обективен. Ето какво каза Shade по въпроса за приноса на Симеон. А именно, че никой не е само черен или само бял. Всеки има и силни, и слаби страни.
Да, Симеон има положителен принос за развитието на България. Дали този принос е само негов или резултат от тенденцията на натрупване като логично следствие от колективните усилия на предшествениците му, е отделна тема. Важното е, че и той положи усилия да изпълни задълженията си като министър-председател. Но така или иначе е ясно, че не е постигнал нещо изключително. Умерени постиженията в рамките на очакваното от мислещите хора. Въпреки великите му изхвърляния с гръмки обещания, с които започна. Знаем дежурните алогични възражения колко е тъп българският народ, така че по-добре си спести усилията да ги повтаряш за пореден път тук.
Обаче всичко това това не променя и не омаловажава факта, че Симеон си плю на физиономията, след като заяви официално на интервюто на Кеворк Кеворкян, че няма и няма да има имуществени претенции към България никога и при никакви обстоятелства. Излъга нагло. Това се нарича аристократично падение.

По повод обстоятелството, че никой не е само черен или само бял, то важи дори за теб, Горски. Въпреки демонстрацията ти на невероятен инфантилизъм, обърни внимание, че никога не съм те заливал с просташки квалификации, подобни на твоите. Защото ти също имаш своите силни страни, които никога не съм отричал. Освен това не съм проявявал интерес от организиране на коалиция срещу теб. За разлика от теб, който разчита на Бай Ганьо, а сега неявно каниш и Dani да се включи, с надеждата да го докараш до Тройна коалиция. Когато има кой да ти държи ръчицата се чувстваш по-уверен, нали? smile.gif
Shade
Цитат(Радио Ереван @ 08/01/2021, 03:57) <{POST_SNAPBACK}>
Не искам да развалям сладката ви раздумка, но защо не напишеш конкретно какво имаш предвид? Изрови всичките му глупости и ги пльосни тук за да се посмеем и ние. Не бъди егоист!

Да падна до нивото да ви забавлям безцелно с глупости от тема, която слабо ме вълнува? Само за да се смеете? Това с каква цел? Ако те интересува, рови, чети и се смей.
Бай Ганьо
Цитат(Shade @ 08/01/2021, 17:41) <{POST_SNAPBACK}>
За разлика от теб, който разчита на Бай Ганьо, а сега неявно каниш и Dani да се включи, с надеждата да го докараш до Тройна коалиция. Когато има кой да ти държи ръчицата се чувстваш по-уверен, нали? smile.gif

Айдеее и в Тройна коалиция ме включи!
Не може ли някои форумци да имат сходни мнения, или всички трябва да сме различни?
А може би искаш всички да сме съгласни с теб?
Бях изненадан, че си дядо вече. Мислих че си някъде в пубертета.
Да сте живи и здрави!
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 08/01/2021, 08:29) <{POST_SNAPBACK}>
Айдеее и в Тройна коалиция ме включи!
Не може ли някои форумци да имат сходни мнения, или всички трябва да сме различни?
А може би искаш всички да сме съгласни с теб?

Нещо си се объркал. В Тройна коалиция те включва Горския, не аз. А ти дори не се усещаш как си използван и вършиш черната работа за някого с настоящото си включване.
А иначе си много подходящ за съратник и заради "сходните" мнения, и заради безпочвената ти самомнителност по някои направления, базирана на гола вяра. smile.gif

За протокола: слабо ми дреме дали си съгласен с мен.
Бай Ганьо
Цитат(Shade @ 08/01/2021, 18:47) <{POST_SNAPBACK}>
За протокола: слабо ми дреме дали си съгласен с мен.

Хем не ти дреме, а ми отговаряш?
Странно поведение.
Потвърждаваш пуберското си поведение.
Не е задължително да ми отговаряш.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 08/01/2021, 09:39) <{POST_SNAPBACK}>
Хем не ти дреме, а ми отговаряш?
Странно поведение.
Потвърждаваш пуберското си поведение.

Е как иначе? Забавно е да се четат върховни глупости и непълноценни ментални заключения, дори когато не ти дреме за тях. smile.gif
ЕксГорски
Shade, да ти кажа нещо сериозно : Общо взето, не си лошо момче и имаш доста и общи, и специфични познания, но липсата на първите седем години е невъзвратимо или много трудно възвратимо - изисква много, ама много добра воля! Все пак вярвам, че е в силите ти! beerchug.gif
Радио Ереван
Цитат(Riki @ 07/01/2021, 20:51) <{POST_SNAPBACK}>
Момчета!

Я кажете, как изненадахте внуците за НГ или Коледа 770d4fd976.gif

Една баба казала на друга. Пено, гледала съм и кози, и крави и овце. Да ти кажа от внуци файда най-много няма. smile.gif
Shade
Цитат(ЕксГорски @ 08/01/2021, 11:25) <{POST_SNAPBACK}>
Shade, да ти кажа нещо сериозно : Общо взето, не си лошо момче и имаш доста и общи, и специфични познания, но липсата на първите седем години е невъзвратимо или много трудно възвратимо - изисква много, ама много добра воля! Все пак вярвам, че е в силите ти! beerchug.gif

От известно време се опитваш да ми откриеш слабото място, където да атакуваш, но си се отклонил в твърде грешна посока с този наивен детински подход.

Но ти си говори, не ми пречи. Безпочвените ти обвинения те обезценяват и олекотяват до такава степен, че каквото и да се опиташ да ми припишеш, е с нулева стойност и тежест.
Riki
Един дядо казал на друг. Пенчо, добре, че е унуката. Гледах кози, крави, овце. Изядохме ги и ме забравиха. Сега, като не мога, само унуката ми носи супа......и ми стопля душата ...
Riki
Извинен си, но не ми харесват пререкания. Животът е прекалено кратък за пререкания sad.gif

Въпросът е, кой дава подаръците. Ти или дядо Коледа/Мраз ?!!
Радио Ереван
Цитат(Riki @ 08/01/2021, 22:02) <{POST_SNAPBACK}>
Един дядо казал на друг. Пенчо, добре, че е унуката. Гледах кози, крави, овце. Изядохме ги и ме забравиха. Сега, като не мога, само унуката ми носи супа......и ми стопля душата ...

Дано да са повече тези добри внуци. Аз не познавам такива. Включвам и себе си. az takovata.gif
Познавам такава внучка обаче, но изключението потвърждава правилото.

ЕксГорски
Цитат(Shade @ 08/01/2021, 21:36) <{POST_SNAPBACK}>
От известно време се опитваш да ми откриеш слабото място, където да атакуваш, но си се отклонил в твърде грешна посока с този наивен детински подход.

console.gif
Шаде, Шадеее, Светът не се върти около теб, бе мойто момче!
ЕксГорски
Цитат(Riki @ 08/01/2021, 22:06) <{POST_SNAPBACK}>
Въпросът е, кой дава подаръците. Ти или дядо Коледа/Мраз ?!!

Е-е-е, на тяхната възраст вече залъгалки с дядо Коледа/Мраз не минават, а май и отдавна престанаха да минават. Не зная даже дали някога са минавали, но се правехме, че минават и те, че вярват просто за традицията.

Впрочем при нас Дядо Мраз никога не е имало.
Shade
Цитат(ЕксГорски @ 08/01/2021, 12:30) <{POST_SNAPBACK}>
console.gif
Шаде, Шадеее, Светът не се върти около теб, бе мойто момче!

Независимо от лигавото ти покровителствено фамилиарничене, оставяш много убедително впечатление, че светът се върти около нещо.
Достатъчно е човек човек да проследи по-горе натрапчивото ти първосигнално изпадане в неконтролируема истерия със сипене на просташки квалификации. smile.gif
D-rA
===============
Не превръщайте всички теми в измислени саморазправи...Не искам да влизам в ролята на КОВИД 19 с изолация sunbathing.gif
ЕксГорски
Цитат(Shade @ 09/01/2021, 00:31) <{POST_SNAPBACK}>
натрапчивото ти първосигнално изпадане в неконтролируема истерия ?! confused1.gif със сипене на просташки квалификации. smile.gif

Даааа, много точна поговорка : Крадецът вика: "Дръжте крадеца"

Бългрският народен гений е ... гений!
D-rA
... И къде е тук Дядо ти Мраз? sunbathing.gif
ЕксГорски
Цитат(D-rA @ 09/01/2021, 00:55) <{POST_SNAPBACK}>
... И къде е тук Дядо ти Мраз? sunbathing.gif

Няма го! Преставам Моля за извинение prashchai grigorii.gif
Тиара
Цитат(ЕксГорски @ 22/12/2020, 16:10) <{POST_SNAPBACK}>
Дядо Мраз изчезна там, от където дойде!
А Дядо Коледа си зае мястото, което заемаше преди Дядо Мраз да го из...хвърли

Питай баба си, кой и кога е идвал "преди 9ти"

Не разбрах какво е общото между дядо Мраз и 9.09.44г. Дядо Мраз става дядо Коледа, когато сменят църковния календар и приемат Григорианския. Преди 1916г., Нова Година е предшествала Коледа и е идвал дядо Мраз. Дълги години след това има хора, които празнуват по стария стил. Баба и дядо също празнуваха Коледа по стар стил и то не заради 9.09.44г.
D-rA
Цитат(ЕксГорски @ 09/01/2021, 00:04) <{POST_SNAPBACK}>
Няма го! Преставам Моля за извинение prashchai grigorii.gif

Всъщност, защо не се опиташ да изиграеш белобрадия страрец - наметни си пелерината му, поглади си брадата, хващай чувала с подаръци и ... фантазирай... Какво пък, ако срещнеш Снежанка, ще и се разсърдиш ли? sunbathing.gif
Тиара
Цитат(Shade @ 08/01/2021, 04:56) <{POST_SNAPBACK}>
Е, значи си стар дядо. Живи и здрави да са ти!

Млади дядовци сте и двамата. Моята внучка е в пети клас, на 11г. , а аз стремително гоня ейсетака. laugh.gif

Живи и здрави да са ни! Те са нашето продължение.
ЕксГорски
Цитат(D-rA @ 09/01/2021, 00:09) <{POST_SNAPBACK}>
Всъщност, защо не се опиташ да изиграеш белобрадия страрец - наметни си пелерината му, поглади си брадата, хващай чувала с подаръци и ... фантазирай... Какво пък, ако срещнеш Снежанка, ще и се разсърдиш ли? sunbathing.gif

Мен редовно ме молят да играя не Дядо Мраз, а Дядо Коледа (Perre Noel), понеже имам брада, но до сега не са успяли да ме убедят - много съм стеснителен.
А със Cнежанка сме се разбрали отдавна : чака ме след раздаването на подаръците wavetowel2.gif
D-rA
Цитат(ЕксГорски @ 09/01/2021, 00:18) <{POST_SNAPBACK}>
Мен редовно ме молят да играя не Дядо Мраз, а Дядо Коледа (Perre Noel), понеже имам брада, но до сега не са успяли да ме убедят - много съм стеснителен.
А със Cнежанка сме се разбрали отдавна : чака ме след раздаването на подаръците wavetowel2.gif

Е, тук можеш виртуално да заместиш стария Noel... Никой няма да те види, но поне ти ще си направиш генерална репетиция за момента когато ще кажеш Да, на някоя покана... Хо, хо хооо sunbathing.gif
Shade
Цитат(Тиара @ 08/01/2021, 14:18) <{POST_SNAPBACK}>
Млади дядовци сте и двамата. Моята внучка е в пети клас, на 11г. , а аз стремително гоня ейсетака. laugh.gif

Живи и здрави да са ни! Те са нашето продължение.

Гониш ейсетака? Млада баба си ти!
Да са ти живи и здрави внуците!

Отдавна не си наминавала насам. Как си?
Shade
Цитат(ЕксГорски @ 08/01/2021, 13:51) <{POST_SNAPBACK}>
Даааа, много точна поговорка : Крадецът вика: "Дръжте крадеца"

Бългрският народен гений е ... гений!

Крайно време е да се сложи край на това глупаво празнодумие без връзка с настоящата тема. Но е редно също така да ти напомня, че преди да беше решил да пробуташ тази поговорка отново, трябваше да погледнеш дългия списък от квалификации, с които си ме удостоил, и да се замислиш за първите си седем години.
Неслучайно вече ти обърнах внимание, че в твоя случай вярната интерпретация е "Дръжте лъжеца!".
Дотук съм. Хайде със с здраве!
Riki
За щастие, въпреки кристалната ти топка, не си проучил всички внуци.

Убедена съм, че твоите баба и дядо, са били щастливи с теб, докато са били с теб.

П.п. децата нямат рецептори за закрепване на вируси от новият .....модифициран пред . на. сем.коронавириде.
Riki
Ми, как е?!
Казвате им - какво искате?
И те - казват.

Дядо Мраз/ Коледа е .....мит?!?!
Радио Ереван
Цитат(Riki @ 09/01/2021, 15:04) <{POST_SNAPBACK}>
За щастие, въпреки кристалната ти топка, не си проучил всички внуци.

Убедена съм, че твоите баба и дядо, са били щастливи с теб, докато са били с теб.

П.п. децата нямат рецептори за закрепване на вируси от новият .....модифициран пред . на. сем.коронавириде.

Ооо, съгласен съм. Има хора мазохисти или и аз не знам как да ги нарека. Такива са готови на всичко за децата и внуците си. Познавам дядо и баба, които редовно са бити от внука им 24-25 годишен), но продължават да си го обичат и да се грижат за него. Има много такива случаи, макар да не са толкова крайни. Внуците използват бабите и дядовците за да получат кинти и наследство от тях. След това дори не им се обаждат по телефона. Аз поне това правех и за всеки празник им пращах подаръци. Това обаче не е достатъчно. Вярвам, че са били щастливи, те бяха доволни и на малкото.
И аз чувах нещо такова, поне за тези до 11 години.
Riki
Пращаше им подаръци дори и когато не е 29.02....вторник?!?!?
Радио Ереван
Цитат(Riki @ 09/01/2021, 17:35) <{POST_SNAPBACK}>
Пращаше им подаръци дори и когато не е 29.02....вторник?!?!?

29.02... понеделник...Да, на празниците. Освен това им дадох стари мои телефони. По онова време бяха още скъпи. Не съм прекалявал с подаръците, не бой се. w00tbrows.gif
Питето
Точно. Работата на внуците не е да гледат бабите и дядовците, а да дялат копанки...
Riki
Подарявал си им скъпи телефони за празниците?!?!( Нищо, че вече си ги ползвал)

Каза, че не правиш скъпи подаръци, освен, ако не е понеделник 29.02. и не ти се обадят предварително.....

Е, има хляб в теб ( не е комплимент, да не ти "пораснат ушите").

ЕксГорски
Цитат(Riki @ 09/01/2021, 15:13) <{POST_SNAPBACK}>
Ми, как е?!
Казвате им - какво искате?
И те - казват.

Естествено smile.gif
Riki
мхм.

Поздрав с една много любима моя песен:

п.п. може да ми я преведеш
Радио Ереван
Цитат(Riki @ 09/01/2021, 20:50) <{POST_SNAPBACK}>
Подарявал си им скъпи телефони за празниците?!?!( Нищо, че вече си ги ползвал)

Каза, че не правиш скъпи подаръци, освен, ако не е понеделник 29.02. и не ти се обадят предварително.....

Е, има хляб в теб ( не е комплимент, да не ти "пораснат ушите").

Скъпи телефони не, поне за мен не са били скъпи.

Изключвам хората на които държа. Както вече писах, изключението потвърждава правилото.

Ако напиша колко неща съм подарил на родителите си, примерно лека кола.... Ще излезе, че се хваля, а не искам...
Радио Ереван
Цитат(Питето @ 09/01/2021, 19:12) <{POST_SNAPBACK}>
Точно. Работата на внуците не е да гледат бабите и дядовците, а да дялат копанки...

Както се изразяваш, повечето хора сигурно няма да те разберат. Можеше поне линк към приказката да оставиш.
Повечето старци не се нуждаят от гледане. Имат нужда от внимание и уважение.
Riki
Цитат
По онова време бяха още скъпи

А "леката кола", ако си спрял да я упртавялваш.....и искаш да се освободиш///

п.п. Горски, можеш да му го преведеш и това... w00tbrows.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.