Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Какво се мъти в Америка?
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
Потребител

... нека те тролна още малко: 65000 войници - повече отколкото в Ирак, Сирия и Афганистан взети заедно ...

... Ал-Сиси имаше интересно изказване - "... и тези изнасят демокрация" ...

... фундаментална асиметрия /по Талеб/ примесена с посмъртна глорификация ... огледай се, сам си на амбразурата :.) ...

Shade
Цитат(Потребител @ 20/01/2021, 02:49) <{POST_SNAPBACK}>
... нека те тролна още малко: 65000 войници - повече отколкото в Ирак, Сирия и Афганистан взети заедно ...
... Ал-Сиси имаше интересно изказване - "... и тези изнасят демокрация" ...
... фундаментална асиметрия /по Талеб/ примесена с посмъртна глорификация ... огледай се, сам си на амбразурата :.) ...

Грешно си се тролнал. Обсадилите Капитолия не бяха повече от 500-600 човека.
Иначе за днешната церемония във Вашингтон ДС са разположени над 25 000 войници в пълна бойна готовност. Прецедент като предпазна мярка срещу зомбирани въоръжени лоялисти на Тръмп, след отправените закани.

Освен това по повод едно от гръмко изтъкваните достойнства на Тръмп, че не е започвал никакви войни през последните четири години, реалното положение е: да, външни войни не е започвал, но направи сериозен опит да започне вътрешна война.

П.П. Превзетото снобско интелектуалничене за Ал-Сиси е само прах на вятъра, но крайната идея на другото такова, за фундаменталната симетрия, е добра, и ми хареса. smile.gif
lati1960
Цитат(Питето @ 19/01/2021, 21:14) <{POST_SNAPBACK}>
Редовно четене, че пропускаш. Байдън вече представи някакъв план (в трилиони) за икономиката, та може вече да се занимават с джендър-закони и квото смятат за следващо по приоритети. За Русия също е ясно — казаха, че обмислят да изоставят "Северен поток". Може и фракинга да ги повтори... Та ти за американците не се притеснявай, те си се оправят.

Абе притесних се, след щурма на Капитолия, но дано пък днес всичко мине нормално, тихо и спокойно.
А това с трилионите е похвално, четох го, но пък от друга страна китайчетата трябва също да се бръкнат с толкова, за да го изкупят и тоя нов дълг на Щатите, нали си наясно, че някой трябва да го стори. animatedwink.gif
Това за "Северен поток" не го разбрах - в смисъл ще оставят Меркел и Путин да си довършат поточето газово, или ще пуснат атомна бомба над Северно море? blink.gif
Бай Ганьо
Явно не четеш кой какво ти пише, или се правиш на ударен.
Ще ти повторя:
Казах ти ТИ да се информираш за семейните назначения на Кенеди, а не да ти се сдъвка и изплюе инфо.
Има го в нета.
Информирай се след това за тръмповите назначения и си направи изводите сам.
Мисля, че ще се справиш.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 20/01/2021, 08:43) <{POST_SNAPBACK}>
Явно не четеш кой какво ти пише, или се правиш на ударен.
Ще ти повторя:
Казах ти ТИ да се информираш за семейните назначения на Кенеди, а не да ти се сдъвка и изплюе инфо.
Има го в нета.
Информирай се след това за тръмповите назначения и си направи изводите сам.
Мисля, че ще се справиш.

Чета всичко, което пишеш, изводите съм ги направил отдавна и ти редовно ги потвърждаваш: с единични подхвърлени партенки скачаш на гръмки крайни заключения. Дай ги най-сетне тези доказателства, че Тръмп не е най-корумпираният американски президент за всички времена и да приключим. Отворен съм за аргументи. Ама не, само си чешеш езика на честна дума като на разпивка...
Бай Ганьо
Едно си баба знае, едно си баба бае.
Явно Кенеди ти е твърде далечен.
Ами вземи тогава кумира си Байдън.
Дори и той е по-корумпиран от Тръмп.
Или искаш и за него да пиша.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 20/01/2021, 10:15) <{POST_SNAPBACK}>
Едно си баба знае, едно си баба бае.
Ами вземи тогава кумира си Байдън.
Дори и той е по-корумпиран от Тръмп.
Или искаш и за него да пиша.

Да, разбира се, пиши тогава за Байдън. За когото ми дреме точно толкова, колкото и за Тръмп. Ама покажи, че е по-корумпиран от Тръмп. С реални доказателства и потвърдени документи, не само с честна дума и подхвърляне недоказаните лъжи на ултраконсервативната преса.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.