Тези приюти си имат цена, която се плаща от софиянци. Ако живееше там, щеше ли да искаш да плащаш за тях? Не е ли по-добре, да се издържат от дарения? Ако има дарения има приюти, ако няма да бъдат изтрепвани както при Софиянски. Хората все пак са по-важни. Въпросът може да се реши и с местен референдум.
Инвеститорите за съжаление при управлението на ГЕРБ са малко.
Ще има правителство, веднъж вече ти го написах.
За приютите: Да, съгласен съм да ги има, и години плащах като софиянец данъци и дарения, да е така. В момента не съм в столицата, по желание, и заради "пандемията", и защото така ми харесва, щото София се натъпка с... е, няма да го казвам - с цървули и селяния, но, който както ще да го разбира. Половин България и останалата провинция се натресе в столицата, и стана нетърпимо, поне за мен. Обичам природата, чистия въздух, пространството, свободата, и, като си сметнах приоритетите, оставих София да я газят селяндурите. Не, не се извинявам за израза, точен е. А който се обижда от него, потвърждава горното.
Иначе съжалявам да прочета, че си за избиване на уличните животни. Това няма нищо общо с важността за хората. Различни неща са. Трябва да го преосмислиш, умен човек си. Причините за страданията на хората са в съвсем различна плоскост.
Инвеститори, големи, при ГЕРБ нямаше, първо защото тази партия мафия овладя чрез мутрите и ченгетата всички сектори в държавата, не допускайки друг да работи сериозно. Второ, заради рекета над бизнеса, вече научихме как от 10% в началото на прехода у нас, са станали към 70% при управлението на Бойко и бандата. За сериозните инвеститори е неприемливо едно такова положение, на рекет. И, ни заобикалят. Сагата със завода на Фолксфаген ли беше, които избраха Турция пред страна от ЕС, е показателна. И не е само тази.
Правителство ще има, разбра се. Аз, понеже съм си малко тъпичък, признавам, български реотан, постепенно почвам да вдявам, че всъщност не само Слави и партията му, всички в новия парламент всъщност ни подготвят нещо от рода на кабинета Беров-2. Което значи да се управлява на тъмно, без да се знае кой взима решенията, къде, за какво, нито кой носи общата отговорност, и т. н. Първата сериозна стъпка по това се разбра днес - всички се били обединили, заедно със синдикатите, разбира се, по нова актуализация на бюджета. Ама естествено! Пак заеми, отново дълг, заем след заем ще бъде, дълг след дълг... Че каква ще е разликата с управлението на Борисов и ГЕРБ? Ми никаква. При тях поне се знаеше кой носи отговорност... Оф, ето че и аз се поддавам на играта, и почвам с носталгията по Бате.

Не знам какво повече да ти кажа. Освен, че д-р А всъщност излезе прав - наредиха се нови гладни оси покрай кацата с медеца, това е. Аз много критикувам народа наш, но, той е прав за тези, когато го каза: Всички са маскари! До един!