Ама ти си дала само един линк, за конкретни случаи, а те са много повече линкове за много повече случаи, какво ми пишеш, че си дала същото.
Аз го изкарах два пъти, така че ми е ясно какво е, но вас ви е страх и затова се ваксинирате.
Благодарение на форума е достъпна обилна достоверена информация за същността на ковид, ваксините, умрелите и машинациите на терористите с бели престилки.
Обобщено накратко:
Ковид-19 е напълно измислена епидемия. Конспирация, лансирана чрез тонове лъжи и манипулации. Зловреден слух, пуснат в обращение с една-единствена цел: печелене на пари. Хората си умират така или иначе от познатите заболявания и от старост, тъй че нищо не се променило. По-висока смъртност за последните две години поради ковид е измама, статистическа манипулация.
1. Напълно неизвестно е какви съставки съдържат "така наречените" ваксини, чиято единствена цел е директно прибиране парите на данъкоплатците. Вижда се, че по-голям брой хора умират в резултат на ваксиниране, отколкото от инфекция с ковид. Главна причина за многото умрели от ковид е отчайващата недостоверност на ковид-тестовете.
2. На лекарите в интензивните отделения се плаща на глава на мъртвец, ако е умрял от ковид. Сътветно, за да си вдигнат заплатите, лекарите в интензивното енергично убиват пациентите на легло и ги записват като умрели от ковид, за освободят леглото за следващия пациент. Когото също да убият бързо и обявят за умрял от ковид.
3. Всичките тези манипулции са лесно доказуеми с дедуктивната система за логичен анализ, разработена по кръчмите. А именно, задаване на въпроса "Докажи обратното!". Отсъствието на доказателство за обратното безусловно потвърждава истинността на повдигнатия казус.
4. Незначителна подробност е, че умрелите от ковид като процент от населението на малка 6-милионна България се оказват в пъти и десетки пъти повече в сравнение с останалите европейски страни с население десетки милиони. Но тази лъжлива статистика само потвърждава дълбоката корупция в българските управляващи среди, започната още от злия Костов и методично развивана чак до дълбоко корумпирания Борисов.