Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Антигенна ваксина срещу Ковид
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
lati1960
Цитат(нищ по дух @ 10/11/2021, 10:02) <{POST_SNAPBACK}>
Защо да не можеш, нали си чел какво ще стане в последните времена, само недей и ти да изперкваш, лала-лала и всички останали словосъчетания???
Ето за Питето и други, които се интересуват:
https://m.dir.bg/dnes/obshtestvo/eto-za-koi...kat-za-antitela

Иронизирах. Не че е уместно, на фона на което става у нас. Но просто не ми остава нищо друго.
Истината е, че аз не ща вече и да чуя за тия тъпотии и тая "пандемия". Не че е възможно. Но не ща.
Откъде-накъде ще ми тровят живота с тия глупости? Това си е чиста проба диктатура в нови форми и измерения. А че болшинството хора ги приеха, ми техен избор. Аз не съм, и никога няма. Проблемът е, че донякъде трябва да живея в същата Матрица на контрол, лъжи и манипулации, с реалните последици от същите. Няма как. Трябва да се приспособяване някак. Проблемът е, че обръчът се затяга, и скоро няма да е възможно да се живее въобще без това маркиране наречено "ваксинация".
lati1960
Цитат(Бай Ганьо @ 10/11/2021, 11:22) <{POST_SNAPBACK}>
Една много искала да се ваксинира, но всеки път когато отиде й намирали високо количество антитела и трябвало да изчака. И така четири пъти вече. p.gif
Англичани ваксинирани на гости за месец при южноафриканци също ваксинирани.
На връщане южноафриканците решили да им дойдат на гости.
На английското летище англичаните нямат проблеми, а южноафриканците под карантина за 14 дни. laughing.gif
Тук не броим тестовете. w00tbrows.gif

Точно.
Както казах вече, ковид кашата е пълна и тотална!
Неусетно ни вкараха в режим на тотална нова диктатура, и вече е невъзможно да се противи някой на това.
Скоро ще се иде към последната стъпка по този тираничен режим - без ваксинация никой да не може да живее въобще.
Същото беше ясно отдавна, предупреждавахме някои за това, и, то дойде. И сега накъде?
Да купуваме на черно зелени сертификати ли, за да не ни дупчат? Каква е алтернативата?
Shade
Цитат(lati1960 @ 10/11/2021, 11:06) <{POST_SNAPBACK}>
Точно.
Както казах вече, ковид кашата е пълна и тотална!
Неусетно ни вкараха в режим на тотална нова диктатура, и вече е невъзможно да се противи някой на това.
Скоро ще се иде към последната стъпка по този тираничен режим - без ваксинация никой да не може да живее въобще.
Същото беше ясно отдавна, предупреждавахме някои за това, и, то дойде. И сега накъде?
Да купуваме на черно зелени сертификати ли, за да не ни дупчат? Каква е алтернативата?

Не мога да не отбележа (без да вземам страна, разбира се) самоувереността, с която обявяваш една известна картина на Айвазовски за монтаж, и лекотата, с която се връзваш на апокрифно развявани кръчмарски партенки от ЮАР. misli.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.