Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Антигенна ваксина срещу Ковид
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
нищ по дух
Цитат(viara @ 03/11/2021, 20:56) <{POST_SNAPBACK}>
Нямаш право да ми говориш по този начин. Доктора каза вяра.
Аз ти ЦИТИРАМ ПИСАНОТО от ЛИНКА ако не си видял.
Ако лъжат, значи те лъжат.
Нямаш право да ме обвиняваш за чужди думи. Клеветиш!!!
Не си правя статистики. Като не си съгласен, разправяй се с тях, с тези дет са ги правили.
С мен няма за какво да се разправяш. Или за всичко така правиш? Мрънкаш ама не на който трябва и не където трябва.
Откъде ще знаеш повече? Пак от нета, нали?
От лъжливите ви публикации дет пускате ли?
Нямам представа какво се е препоръчало. Всички, които познавам нищо не са пили, не са имали нужда да пият каквото и да било, без никакви странични ефекти, освен един, два дена чуствителност в ръката. Това беше. А, да и повечко вода препоръчват и да не се ядат шоколади, яйца, ядки, алергени.
На съд ли ще ме караш, че съм си казала мнението? Не те е срам.

Теб трябва да те е срам, за насаждане на страх и лъжи относно страничните ефекти от ваксините, че пишейки тези цифри, те са пренебрежимо малко!

Колко са тука случаите за април и май, според тебе:
https://m.investor.bg/evropa/334/a/7-dushi-...eca-325271/amp/

https://www.marica.bg/tema-v-razvitie/covid...a-ne-y-puka/amp

https://bnr.bg/post/101461291/novi-sluchai-...-velikobritania

https://bnr.bg/post/101462311/niderlandia-s...uchili-trombozi

https://www.google.com/amp/s/btvnovinite.bg...a-s-jansen.html

А към файла със смъртните случаи да ти дам ли линк?
evanka
Цитат(нищ по дух @ 03/11/2021, 20:35) <{POST_SNAPBACK}>
https://glasnews.bg/balgariia-obshtestvo/advokat2-468766/

https://www.actualno.com/healthy/profesor-o...ws_1664175.html

А Вас кой ще ви търпи, ще Ви съдим, само да се стигне до тоя момент!

И тук адвокати поврякаха по мегданите и медиите, па бързо свиха байряка, като се усетиха, че освен лична свобода има и понятия като "обществен интерес" и "обществено здраве".
Няколкостотин хиляди в момента са без работа, защото им искат сертификат на работните места и адвокатите не могат да направят нищо, баси. Всичко е законно.
Знаеш ли как лесно могат да ви извият врата като не ви изпратят някоя европейска вноска, на която управниците (които и да са те след 14.11) разчитат да закърпят някой бюджет.
Та което има да става, ще стане, но жалко, че ще е по драматичния начин за много българи.
нищ по дух
Цитат(evanka @ 03/11/2021, 21:17) <{POST_SNAPBACK}>
И тук адвокати поврякаха по мегданите и медиите, па бързо свиха байряка, като се усетиха, че освен лична свобода има и понятия като "обществен интерес" и "обществено здраве".
Няколкостотин хиляди в момента са без работа, защото им искат сертификат на работните места и адвокатите не могат да направят нищо, баси. Всичко е законно.
Знаеш ли как лесно могат да ви извият врата като не ви изпратят някоя европейска вноска, на която управниците (които и да са те след 14.11) разчитат да закърпят някой бюджет.
Та което има да става, ще стане, но жалко, че ще е по драматичния начин за много българи.

Ама разбира се, "ще ни извият врата", еврогейфашистите...и вие злорадствайте и се радвайте.

Каква европейска, наша си вноска, ще спрат?

viara
Цитат(нищ по дух @ 03/11/2021, 20:59) <{POST_SNAPBACK}>
Теб трябва да те е срам, за насаждане на страх и лъжи относно страничните ефекти от ваксините, че пишейки тези цифри, те са пренебрежимо малко!

Колко са тука случаите за април и май, според тебе:
https://m.investor.bg/evropa/334/a/7-dushi-...eca-325271/amp/

https://www.marica.bg/tema-v-razvitie/covid...a-ne-y-puka/amp

https://bnr.bg/post/101461291/novi-sluchai-...-velikobritania

https://bnr.bg/post/101462311/niderlandia-s...uchili-trombozi

https://www.google.com/amp/s/btvnovinite.bg...a-s-jansen.html

А към файла със смъртните случаи да ти дам ли линк?

Ти в ред ли се бе човек? В първата връзка пише същото, което и аз съм цитирала.
Чети, чети може да станеш по-умен.
Хубаво, че не пишех и не четях във фейса и нямах такива като тебе преди да се ваксинирам.
Просто си сложих главата в торбата и това беше. Реших се. И не съжалявам. Е, проучих си нещата от където трябва. Не от развален телефон. Толкова много неща си спестих като гледам. Вие направо може да лудните така от всички тези четива.
Не ви завиждам ама хич. Сигурно изкрейзвате. Само мога да ви съчувствам. Ще се поболеете само от да мислите и да четете вестници виждам. Такива противоречиви неща, направо ви съсипват от всякъде.
Сега разбрах що си го изкарваш на мен. От една страна ви е страх от ваксините, от друга страна ви е страх от болестта. И сте като път в без изход. А уж вярваш ва Бог?
Пък няма кой да ви упъти ... Жалко наистина, че сте в безпътица.

Цитат
Теб трябва да те е срам, за насаждане на страх и лъжи относно страничните ефекти от ваксините

Това за себе си ли го пишеш?
нищ по дух
Цитат(viara @ 03/11/2021, 21:21) <{POST_SNAPBACK}>
Ти в ред ли се бе човек? В първата връзка пише същото, което и аз съм цитирала.
Чети, чети може да станеш по-умен.
Хубаво, че не пишех и не четях във фейса и нямах такива като тебе преди да се ваксинирам.
Просто си сложих главата в торбата и това беше. Реших се. И не съжалявам. Е, проучих си нещата от където трябва. Не от развален телефон. Толкова много неща си спестих като гледам. Вие направо може да лудните така от всички тези четива.
Не ви завиждам ама хич. Сигурно изкрейзвате. Само мога да ви съчувствам. Ще се поболеете само от да мислите и да четете вестници виждам. Такива противоречиви неща, направо ви съсипват от всякъде.
Сега разбрах що си го изкарваш на мен. От една страна ви е страх от ваксините, от друга страна ви е страх от болестта. И сте като път в без изход. А уж вярваш ва Бог?
Пък няма кой да ви упъти ... Жалко наистина, че сте в безпътица.

Това за себе си ли го пишеш?

Ама ти си дала само един линк, за конкретни случаи, а те са много повече линкове за много повече случаи, какво ми пишеш, че си дала същото.

Аз го изкарах два пъти, така че ми е ясно какво е, но вас ви е страх и затова се ваксинирате.
evanka
Цитат(нищ по дух @ 03/11/2021, 21:21) <{POST_SNAPBACK}>
Ама разбира се, "ще ни извият врата", еврогейфашистите...и вие злорадствайте и се радвайте.

Каква европейска, наша си вноска, ще спрат?

Нито злорадстваме, нито се радваме, просто всички си минахме по реда, както ще стане и в България, но след няколко месеца.
И аз мрънках и се възмущавах срещу евентуални сертификати, но в крайна сметка добре се възползвам от благинките които ми дава.
нищ по дух
Цитат(evanka @ 03/11/2021, 22:23) <{POST_SNAPBACK}>
Нито злорадстваме, нито се радваме, просто всички си минахме по реда, както ще стане и в България, но след няколко месеца.
И аз мрънках и се възмущавах срещу евентуални сертификати, но в крайна сметка добре се възползвам от благинките която ми дава.

Е радвайте се на благинките, но това пък със сертификатите е пълно безумие, днеска тука пак нови заповеди, но основната цел е ваксинация.
Ако случайно видяхте онзи линк за антителата, ще видите, че това е целта. Значи хора нерегистрирани в системата им, но имащи антитела, трябва да се ваксинират заради един пропуск, а в същото време, ваксинирани, но имащи зараза, ще я разнасят навсякъде, защото някои след ваксинация казаха , че няма да носят маски и го направиха, а и като няма да ги тестват на 48 или 72 часа, кой ще гарантира, че на втория месец след пълна ваксинация, те няма да носят зараза и няма да боледуват на крак, както се правеше преди коронавируса да се появи.

Понеже се писа за общественото здраве, ами тогава връщаме комунизЪма с указ и всички, които са извън България се връщат за да си понесат наказанието пред обществото, защото са родени в България, за тези след 89 и са в чужбина, отговорност поемат родителите им, а всички, които са били за демокрация също си понасят вината според това, колко време са останали тук, какво са работили и колко са допринесли за България, може да бъдат и оневинени.

В момента прочетох инфо от официален сайт в Унгария, поради разрастване на случаите, неваксинираните са в опасност, а не че те са причина за разрастване на случаите, както се насажда тук от някои хора, а там в Унгария има много ваксинирани.
evanka
Цитат(нищ по дух @ 03/11/2021, 22:45) <{POST_SNAPBACK}>
Е радвайте се на благинките, но това пък със сертификатите е пълно безумие, днеска тука пак нови заповеди, но основната цел е ваксинация.
Ако случайно видяхте онзи линк за антителата, ще видите, че това е целта. Значи хора нерегистрирани в системата им, но имащи антитела, трябва да се ваксинират заради един пропуск, а в същото време, ваксинирани, но имащи зараза, ще я разнасят навсякъде, защото някои след ваксинация казаха , че няма да носят маски и го направиха, а и като няма да ги тестват на 48 или 72 часа, кой ще гарантира, че на втория месец след пълна ваксинация, те няма да носят зараза и няма да боледуват на крак, както се правеше преди коронавируса да се появи.

Понеже се писа за общественото здраве, ами тогава връщаме комунизЪма с указ и всички, които са извън България се връщат за да си понесат наказанието пред обществото, защото са родени в България, за тези след 89 и са в чужбина, отговорност поемат родителите им, а всички, които са били за демокрация също си понасят вината според това, колко време са останали тук, какво са работили и колко са допринесли за България, може да бъдат и оневинени.

В момента прочетох инфо от официален сайт в Унгария, поради разрастване на случаите, неваксинираните са в опасност, а не че те са причина за разрастване на случаите, както се насажда тук от някои хора, а там в Унгария има много ваксинирани.

Добре, де. Като всички имате антитела, защо ситуацията е толкова драматична в България?
Света се е разделил на няколко зони. В далечния изток целят нулев ковид и затварят при 1 заразен. Ние - в Европа и С. Америка сме решили да живеем с вируса. И според тази стратегия няма значение колко заразени има. Важно е тези заразени да не задръстват болниците и хората да не умират. Болшинството страни го постигнаха, Източна Европа - не.
Това, че ваксинираните пренасят вирус не е от значение когато болшинството са ваксинирани, защото заразата се разпространява по-бавно и хората не боледуват тежко.
Питето
По-скоро, около ковида ситуацията е като луната за сляп човек — цял свят я вижда, ама ганьо нали недоскиф... animatedwink.gif
viara
Цитат(evanka @ 03/11/2021, 22:23) <{POST_SNAPBACK}>
И аз мрънках и се възмущавах срещу евентуални сертификати, но в крайна сметка добре се възползвам от благинките които ми дава.

Да много е предубеден, много. И като пубер се държи, не като зрял човек. Нападателен и в нета.
Смята, че всички са като него да злорадстват на чуждото нещастие. Огледал се просто.
Как може в двадесети век да има хора с подобно съзнание, се питам ама на. Има ги и то сред вярващите ...
Пишеш тук, отделяш от времето си, за да се вразумят подобни, а те се озлобяват.
Какво правиш, се питам?
viara
Цитат(Питето @ 03/11/2021, 23:43) <{POST_SNAPBACK}>
По-скоро, около ковида ситуацията е като луната за сляп човек — цял свят я вижда, ама ганьо нали недоскиф... animatedwink.gif

Точно! Оцели десятката. И такива озверяват, щото хем ги страх от ваксината, хем от ковида.
Не е за говорене.
нищ по дух
Цитат(viara @ 04/11/2021, 05:09) <{POST_SNAPBACK}>
Точно! Оцели десятката. И такива озверяват, щото хем ги страх от ваксината, хем от ковида.
Не е за говорене.

Зверовете май сте сте вие, защото ако нещо ви беше станало от ваксината, както на тези, които са със странични ефекти щяхте да пеете друга песен, молете се да сте добре и да нямате в бъдеще проблеми, но сега искате всички в кюпа, нали сте защитени, какво ревете непрекъснато за тия ваксини. Ако не си разбрала до сега, аз не съм против тях, но съм против насилственото им поставяне, както и против това да те боднат с нещо което е с изтекъл срок на годност или причиняващо странични ефекти. Ако антигенните ваксини са по-добри, по-добре от тях отколкото тези досега. А пък като ви е толкова страх, правете като индийците, щом и лекари го правят, значи има висока степен на защита.
нищ по дух
Цитат(viara @ 04/11/2021, 05:08) <{POST_SNAPBACK}>
Да много е предубеден, много. И като пубер се държи, не като зрял човек. Нападателен и в нета.
Смята, че всички са като него да злорадстват на чуждото нещастие. Огледал се просто.
Как може в двадесети век да има хора с подобно съзнание, се питам ама на. Има ги и то сред вярващите ...
Пишеш тук, отделяш от времето си, за да се вразумят подобни, а те се озлобяват.
Какво правиш, се питам?

Не, злобната си ти и си го показала от знаеш кога, да не те връщам назад отново!
Отделяла си от времето, ама не си отделяй, занимавай се с това с което се занимаваш...
нищ по дух
Цитат(evanka @ 03/11/2021, 23:34) <{POST_SNAPBACK}>
Добре, де. Като всички имате антитела, защо ситуацията е толкова драматична в България?
Света се е разделил на няколко зони. В далечния изток целят нулев ковид и затварят при 1 заразен. Ние - в Европа и С. Америка сме решили да живеем с вируса. И според тази стратегия няма значение колко заразени има. Важно е тези заразени да не задръстват болниците и хората да не умират. Болшинството страни го постигнаха, Източна Европа - не.
Това, че ваксинираните пренасят вирус не е от значение когато болшинството са ваксинирани, защото заразата се разпространява по-бавно и хората не боледуват тежко.

Не съм писал, че всички имаме антитела, но не смяташ ли, че е твърде съмнително, всички, които умират, да е причината Ковид, след ваксинация положението няма да е по-различно, но тогава няма да пишат причината, че е Ковид.
нищ по дух
Цитат(Питето @ 03/11/2021, 23:43) <{POST_SNAPBACK}>

Е той понеже е недоскиф, всеки който го хване, знаеш какво го прави и вече явно му идва в повече, та затова не вярва на нищо и слънце да грее, чадъра му е в чантата.
Catpuccino
Добре е да се гледат датите на “източниците” и да се тренира четене с разбиране и критично мислене!
viara
Цитат(нищ по дух @ 03/11/2021, 21:25) <{POST_SNAPBACK}>
Ама ти си дала само един линк, за конкретни случаи, а те са много повече линкове за много повече случаи, какво ми пишеш, че си дала същото.

Аз го изкарах два пъти, така че ми е ясно какво е, но вас ви е страх и затова се ваксинирате.

Ами не съм малоумна, че да го карам по няколко пъти и да не се ваксинирам.
Това е само за малоумници.
Колко тъп трябва да си, че да го изкараш два пъти и да не се ваксинираш? се питам и отговор не чакам ...
Всеки според програмката си с номерата си ...
На мен Бог ми е дал РА-ЗУМ. Благодаря на Бога, за което.
А и Платон казва, че най-важно е да знаеш от какво да се страхуваш.
Явно ти не знаеш.
нищ по дух
Цитат(viara @ 04/11/2021, 09:33) <{POST_SNAPBACK}>
Колко тъп трябва да си, че да го изкараш два пъти и да не се ваксинираш? се питам и отговор не чакам ...
Всеки според програмката си с номерата си ...
На мен Бог ми е дал РА-ЗУМ. Благодаря на Бога, за което.
А и Платон казва, че най-важно е да знаеш от какво да се страхуваш.
Явно ти не знаеш.

Извинявай, ама за последните 20 години преди Ковида, спомняш ли си дали си боледувала от грип, свински, птичи или какъвто и да е, А или В и колко пъти си се ваксинирала?
Един Ремантадин имаше и изпиваш за профилактика два или три и те лови грип, колкото да не те подмине, ама сега с това биологично оръжие не е така, а някой знае ли какво става в Китай?
viara
Цитат(нищ по дух @ 04/11/2021, 09:55) <{POST_SNAPBACK}>
Извинявай, ама за последните 20 години преди Ковида, спомняш ли си дали си боледувала от грип, свински, птичи или какъвто и да е, А или В и колко пъти си се ваксинирала?
Един Ремантадин имаше и изпиваш за профилактика два или три и те лови грип, колкото да не те подмине, ама сега с това биологично оръжие не е така, а някой знае ли какво става в Китай?

Сега не разбрах вируса ли е биологичното оръжие или ваксината?
нищ по дух
Цитат(Catpuccino @ 04/11/2021, 09:06) <{POST_SNAPBACK}>
Добре е да се гледат датите на “източниците” и да се тренира четене с разбиране и критично мислене!

И не само датите, но и източниците.
А критичното колко да е критично?
нищ по дух
Цитат(viara @ 04/11/2021, 09:59) <{POST_SNAPBACK}>
Сега не разбрах вируса ли е биологичното оръжие или ваксината?

Вируса, а за ваксините срещу грип, нищо не пишеш?
viara
Цитат(нищ по дух @ 04/11/2021, 10:02) <{POST_SNAPBACK}>
Вируса, а за ваксините срещу грип, нищо не пишеш?

Не се разпилявай с ваксини срещу грип.
Виж тази статия за един лекар, един от трите по времето на Хипократ.
https://magnifisonz.com/2017/02/23/%D0%B1%D...A6WqWp3ArCIbZa4
evanka
Цитат(нищ по дух @ 04/11/2021, 05:50) <{POST_SNAPBACK}>
Не съм писал, че всички имаме антитела, но не смяташ ли, че е твърде съмнително, всички, които умират, да е причината Ковид, след ваксинация положението няма да е по-различно, но тогава няма да пишат причината, че е Ковид.

Защо всички? Статистически от 3700 починали в 42-ра седмица, около 1000 са отчетени като починали С ковид. Останалите 2700 са починали С друго.

Във ваксинираните държави, в момента хората, които умират от ковид са такива, които биха починали и от един по-тежък грип.
Но няма ваксинирани 45 годишни, които да умират за три дни от белодробна недостатъчност, както е масово в България в момента. Значи има нещо, вирус ли е, кемтрейлс ли е, радиация от братушките ли е ....Божи гняв ли е? Според теб какво е?
нищ по дух
Цитат(evanka @ 04/11/2021, 12:10) <{POST_SNAPBACK}>
Защо всички? Статистически от 3700 починали в 42-ра седмица, около 1000 са отчетени като починали С ковид. Останалите 2700 са починали С друго.

Във ваксинираните държави, в момента хората, които умират от ковид са такива, които биха починали и от един по-тежък грип.
Но няма ваксинирани 45 годишни, които да умират за три дни от белодробна недостатъчност, както е масово в България в момента. Значи има нещо, вирус ли е, кемтрейлс ли е, радиация от братушките ли е ....Божи гняв ли е? Според теб какво е?

Има нещо, което никой все още не знае.
Както писах някъде, как ще се обяснят два случая на смърт след ваксина, които са действителни, днес отново, два случая за седмица в едно семейство, като сега е вече от Ковид, но хората са били ваксинирани.

Виж това, ако те интересува, какво става тук, това е по-нормално, преди ваксинация и при наличие на антитела:
https://m.dir.bg/dnes/obshtestvo/mz-reshava...hie-na-antitela
нищ по дух
Цитат(viara @ 04/11/2021, 10:18) <{POST_SNAPBACK}>
Не се разпилявай с ваксини срещу грип.
Виж тази статия за един лекар, един от трите по времето на Хипократ.
https://magnifisonz.com/2017/02/23/%D0%B1%D...A6WqWp3ArCIbZa4

Четох я, благодаря ти, ти спомена нещо от там, за думите и мислите, а и в момента с подобни думи в молитва се молим за изцеление и възстановяване и сили и увереност, много им е нужно сега на две Божии деца.
Хасан
Цитат(viara @ 04/11/2021, 09:33) <{POST_SNAPBACK}>

Явно логиката е, щом съм го изкарал два пъти, що да не го изкарам и трети? w00tbrows.gif Един вирус ли ще ме уплаши, че ще ходя да се бода? laugh.gif
В интерес на истината познавам много хора, които изкараха ковида болни като мен вкъщи, въпреки че бяха ваксинирани и то с Пфайзер, втората най-ефективна ваксина след Модерна.
нищ по дух
Цитат(Хасан @ 04/11/2021, 15:13) <{POST_SNAPBACK}>
Явно логиката е, щом съм го изкарал два пъти, що да не го изкарам и трети? w00tbrows.gif Един вирус ли ще ме уплаши, че ще ходя да се бода? laugh.gif
В интерес на истината познавам много хора, които изкараха ковида болни като мен вкъщи, въпреки че бяха ваксинирани и то с Пфайзер, втората най-ефективна ваксина след Модерна.

Благодаря ти за мнението и споделеното.
Както писах, не съм срещу ваксините, а срещу насилието свързано с тях и да се ваксинират хората, заради един пропуск, а не заради здраве е безумно. Писах и, че може да се ваксинирам с новата ваксина, но някъде февруари март, нали трябва поне 3 месеца да минат.
Ето вчера споделих линк за мнение за антителата и днес това се решава дали да се даде сертификат за хора с антитела. Така ще може и да се хванат всички, които са преболедували без да са регистрирани в системата.
Хасан
Цитат(нищ по дух @ 04/11/2021, 15:44) <{POST_SNAPBACK}>
Благодаря ти за мнението и споделеното.
Както писах, не съм срещу ваксините, а срещу насилието свързано с тях и да се ваксинират хората, заради един пропуск, а не заради здраве е безумно. Писах и, че може да се ваксинирам с новата ваксина, но някъде февруари март, нали трябва поне 3 месеца да минат.
Ето вчера споделих линк за мнение за антителата и днес това се решава дали да се даде сертификат за хора с антитела. Така ще може и да се хванат всички, които са преболедували без да са регистрирани в системата.

Никой не насилва хората, а само ограничава правата им. Прави разлика.
Вторият път по-леко ли го изкара. Колко месеца изминаха между двете боледувания? Сигурен ли си, че и двата пъти си бил с ковид?
нищ по дух
Цитат(Хасан @ 04/11/2021, 16:51) <{POST_SNAPBACK}>
Никой не насилва хората, а само ограничава правата им. Прави разлика.
Вторият път по-леко ли го изкара. Колко месеца изминаха между двете боледувания? Сигурен ли си, че и двата пъти си бил с ковид?

Първият път трая 16 дни, т.е. на 17-тия ден нямах нито кашлица, нито температура, нито проблем с дишането, а втория път е една година и половина след първия и беше много по-леко, кашлица, температура, отпадналост, мускулни болки, особен вид хрема, която не съм имал никога подобна, при първия път нямах хрема, при втория нямах проблема с дишането както при първия, втория път трая 12 дни. При първия бях изолиран у дома, не съм работил, при втория само първите 4 дни изолация, но поради спецификата на работата, работих, но отдалечен от хора, а имаше огнище, но бяха затворени само отделни участъци, дезинфекция се правеше и прави постоянно и измерване на температурата и тестове, ако някой киха продължително или кашля, веднага се праща или за тест или да си стои вкъщи, както желае, много малко са ваксинирани.

Виж това, скоро и у нас, това ограничение води до насилствено ваксиниране, иначе защо ще се ограничават правата, пропуск за обществени сгради, банки и магазини:
https://bntnews.bg/news/garciya-zategna-mer...173910news.html

Само ще допълня, не се бойте и не се плашете, който иска нека се ваксинира, който не иска, да не го прави и при Ковид и при ваксиниране, възможностите са 4, да не боледуваш, дори и да си положителен, да боледуваш и да оздравееш, да боледуваш и оздравееш, но с допълнителни странични ефекти и най-лошото, да не бъде с никого!
Питето
Нещо тест или само по симптомите.
За шанса дали и как ще отнесеш ковида, там ти куца сметката.
нищ по дух
Цитат(Питето @ 04/11/2021, 20:29) <{POST_SNAPBACK}>
Нещо тест или само по симптомите.
За шанса дали и как ще отнесеш ковида, там ти куца сметката.

Понеже следите вероятно повече от мен, има ли информация от февруари до края на октомври тая година колко са с коронавирус сред служещите в армията?

Какво куца ли?
Ето това куца:
При тройно повече ваксинирани от България, къде куца:
https://news.bg/int-politics/rabotodatelite...u-covid-19.html

А ето и белите фашисти какво готвят:

"Експертите обаче предлагат да има формуляр, с който пациентът да поема отговорност и да опише причините защо не иска да се ваксинира. Той трябва да се попълва при личния лекар, под което се подписва и медицинското лице."
https://news.bg/health/obmislyat-nevaksinir...i-dzhipito.html
Питето
Молитвите са за по-глупавите и по-страхливите, един вид "връзкари свише"... ама като ги уцели вируса отиват в болницата, а не в църквата.
Питето
Кво ти пука за евентуален формуляр за неваксиниране, нали така и така лечението е безплатно и гарантирано. Важното е да не се даваш да те чипират...
Питето
Малко му е, щото пак се "позиционира от към опашката"...
нищ по дух
Цитат(Питето @ 04/11/2021, 20:46) <{POST_SNAPBACK}>
Молитвите са за по-глупавите и по-страхливите, един вид "връзкари свише"... ама като ги уцели вируса отиват в болницата, а не в църквата.

Не бъди много сигурен в това, защото някои от болницата минават през църквата, за съжаление, когато вече е късно, но пък в много болници има параклиси и църкви, защо ли, толкова им са знанията и възможностите ли, та чакат Бог да им разреши всички трудности, с които не могат да се справят, и наистина добре, че е Той, за тези, които вярват и знаят, че Го има, а тези, които не вярват, ще повярват и ще Го видят!
нищ по дух
Цитат(Питето @ 04/11/2021, 20:52) <{POST_SNAPBACK}>
Кво ти пука за евентуален формуляр за неваксиниране, нали така и така лечението е безплатно и гарантирано. Важното е да не се даваш да те чипират...

Аз не съм против чипирането, за истинско чипиране имам предвид, стига да е направено интелигентно, ама да се обяснявам евентуално, ако не се ваксинирам, защо не искам, е върха на наглостта, все едно да ме питат защо не вземам хероин, той е панацея, поне преди 100 или колкото и да са години е бил.
нищ по дух
Цитат(Питето @ 04/11/2021, 20:53) <{POST_SNAPBACK}>
Малко му е, щото пак се "позиционира от към опашката"...

Е вече тия сметки, не може никой да ги изкара такива, никъде по света:
https://m.dir.bg/dnes/obshtestvo/nad-50-ot-...reshtu-covid-19

Толкова по онолкова, скрити болни, над 50 на сто, което по измислени сметки е 60...нали болните нямаха защита, нали само ваксинираните са ОК...
43 процента защитени, 60 процента незащитени, бре, тая математика...
Приключвам с коронавируса, благодаря на всички за мненията, ама да броя, да чета измишльотини от "високопоставени" люде и тук да ги коментираме, няма смисъл, аз разбрах и знам какво трябва да правя, освен това, което правя всекидневно и свързано с вируса.
Вие си продължете, колкото и където искате, но откакто е тоя вирус, непрекъснато само за него се пише и говори, та и аз се включвам, повлиян от всички, особено в тези моменти, когато има нарастване на болни и смъртност и всякакви рестрикции, които се приемат.

Живейте!
Хасан
Цитат(нищ по дух @ 04/11/2021, 19:21) <{POST_SNAPBACK}>
Първият път трая 16 дни, т.е. на 17-тия ден нямах нито кашлица, нито температура, нито проблем с дишането, а втория път е една година и половина след първия и беше много по-леко, кашлица, температура, отпадналост, мускулни болки, особен вид хрема, която не съм имал никога подобна, при първия път нямах хрема, при втория нямах проблема с дишането както при първия, втория път трая 12 дни. При първия бях изолиран у дома, не съм работил, при втория само първите 4 дни изолация, но поради спецификата на работата, работих, но отдалечен от хора, а имаше огнище, но бяха затворени само отделни участъци, дезинфекция се правеше и прави постоянно и измерване на температурата и тестове, ако някой киха продължително или кашля, веднага се праща или за тест или да си стои вкъщи, както желае, много малко са ваксинирани.

Виж това, скоро и у нас, това ограничение води до насилствено ваксиниране, иначе защо ще се ограничават правата, пропуск за обществени сгради, банки и магазини:
https://bntnews.bg/news/garciya-zategna-mer...173910news.html

Само ще допълня, не се бойте и не се плашете, който иска нека се ваксинира, който не иска, да не го прави и при Ковид и при ваксиниране, възможностите са 4, да не боледуваш, дори и да си положителен, да боледуваш и да оздравееш, да боледуваш и оздравееш, но с допълнителни странични ефекти и най-лошото, да не бъде с никого!

Може ли да ми напишеш през кой месец и година си го изкарал първият път (вероятно е било през 2020 година) и кой месец през тази година си го изкарал вторият път? И двата пъти направи ли си тест за ковид и какъв? Изследва ли антителата и кога? Извинявай за полицейските въпроси, но ми е интересно.
Питето
Ама да бе, един тест не си посмял да си направиш, ама си "за чипиране".
Питето
Пак опрегна коньо наопаки. Параклисите из болниците са за пациентите (там онова дето го писах за кой се моли), а не за лекарите, та да се справели. Обаче няма болници в църквите, щото може нЕкой вярващ случайно да се излекува без да се е помолил и да се усети...
Питето
Ан тъй, метни едни цифри на кръст, и приключвай преди да ти поискат цифри за измрелите на милион население, и съответно ваксинираните в същия милион население, да не би да лъсне нещо дето не ти изнася. Жив и здрав.
нищ по дух
Цитат(Питето @ 04/11/2021, 22:33) <{POST_SNAPBACK}>
Ама да бе, един тест не си посмял да си направиш, ама си "за чипиране".

Ти сигурно имаш достъп до данните на изследванията в Рамус и знаеш кой е тестван и кой не, може би?
Кръвният тест след преболедуване какво би показал според теб?
нищ по дух
Цитат(Питето @ 04/11/2021, 22:36) <{POST_SNAPBACK}>
Пак опрегна коньо наопаки. Параклисите из болниците са за пациентите (там онова дето го писах за кой се моли), а не за лекарите, та да се справели. Обаче няма болници в църквите, щото може нЕкой вярващ случайно да се излекува без да се е помолил и да се усети...

За всички е, не само и основно за пациентите, когато силите и знанията са недостатъчно, идва на помощ Лекаря на лекарите:
https://bntnews.bg/news/maslosvet-za-bolnit...174064news.html

нищ по дух
Цитат(Питето @ 04/11/2021, 22:38) <{POST_SNAPBACK}>
Ан тъй, метни едни цифри на кръст, и приключвай преди да ти поискат цифри за измрелите на милион население, и съответно ваксинираните в същия милион население, да не би да лъсне нещо дето не ти изнася. Жив и здрав.

То сега се крие информация и се манипулира, какво да не ми изнася, а целта са печалбите на някои и след като става със сила и да ваксинират всички, е все тая, лабораториите до следващата заповед са готови да извадят поредния готов вирус за поразяване.
А фалшивите сертификати, че са ваксинирани, а случаите на ваксинирани, когато човек отиде да се ваксинира и разбира, че е ваксиниран, влизат ли в достоверната и точна статистика?

А защо като е толкова зле в момента ситуацията, не се спре предизборната кампания и отложени самите избори и питах колко са болни, заразени и починали сред служещите в армията, има инфо за положителни от лани и от май тая година и повече не съм прочел или това е строго секретна информация?
Твоето ваксиниране как мина?
А имал ли си среща с вируса, безсимптомна или симптомна, колко теста си направи за да си уверен, че си положителен или отрицателен, спазваш ли дистанция, носиш ли маска, дезифенкция правиш ли, дезифенктанти ползваш ли, проветряваш ли постоянно, правиш ли нещо за да се пазиш и да пазиш другите или разчиташ на една ваксина и пропуск, който потвърждава, че "наистина" си здрав и не можеш да заразяваш и да се заразяваш?
нищ по дух
Цитат(Хасан @ 04/11/2021, 22:15) <{POST_SNAPBACK}>
Може ли да ми напишеш през кой месец и година си го изкарал първият път (вероятно е било през 2020 година) и кой месец през тази година си го изкарал вторият път? И двата пъти направи ли си тест за ковид и какъв? Изследва ли антителата и кога? Извинявай за полицейските въпроси, но ми е интересно.

Само кръвният тест е достоверен, на PCR не съм се подлагал. От 22 октомври втория път.
viara
Цитат(нищ по дух @ 05/11/2021, 04:52) <{POST_SNAPBACK}>
Само кръвният тест е достоверен, на PCR не съм се подлагал. От 22 октомври втория път.

Хубаво е поне шест месеца да има който е прекарал вируса, за да си сложи ваксина.
Иначе е опасно било щото организма е изнемощял от болестта. Всички прекарали Ковид да го имат в предвид.
viara
Да зарадвам тези, които не желаят да се ваксинират.
Вече има две одобрени лекарства за Ковид на Мерк и Пфайзер.
https://news.bg/disasters/pfizer-obyavi-izk...apcheto-si.html

Очертава се края на пандемията.
Питето
На прост въпрос ("затворен" или "дихотомен") отговора е "да" или "не". Отговаряш ли му с въпроси, значи отговора е неудобен. Симптоматиката при ковид не е меродавна (като при шарката примерно), та заради това не е сигурно че това дето си преболедувал въобще е било ковид. Точно заради това питах дали си се тествал, поне дава някаква приблизителна сигурност дали е бил ковид или не. Карай.
Питето
Обърка проповедите и на кого ги пробутваш. Баси лекаря, дето ще ходи в болничния параклис, да се моли за точна диагноза или да предпише правилно лечение... Аз бих пропуснал такъв да ме лекува.
Питето
Гледам нямаш една цифра в цял екран текст. Явно бройката на умрелите спрямо бройката на ваксинираните, не ти уйдисва на лакърдиите, та все я пропускаш. Какви проповедници имаше навремето, а сега сте гола вода.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.