Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Антигенна ваксина срещу Ковид
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
нищ по дух
При антигенните ваксини се използва антиген на вируса. При контакта с него имунната система се активира и произвежда специфични антитела, които да неутрализират патогена при повторна среща с него.

Тази ваксина може би ще е по-добра от другите видове ваксини, иРНК и аденовирусните, освен това защитава и от грип, дали ще е така?

https://www.google.com/amp/s/amp.dw.com/bg/...25BF/a-57921265

https://bnr.bg/post/101547846/novavax-podad...nenoto-kralstvo

https://www.trt.net.tr/bulgarian/sviat/2021...ovavaks-1704222

Освен тази ваксина Novavax, която е в две дози, има и още една антигенна, Sanofi, от която са заявени през септември 10 000 дози и която е еднодозова:
https://bntnews.bg/news/balgariya-kupuva-10...169039news.html
Тарабас
Добре де, прочети пак поне линковете, които постваш.
Няма как една ваксина да е против грип И Ковид biggrin.gif
Могат да се комбинират. Те и сега се комбинират с наличните. Това не е проблем.
Тук тече двойната ваксинация от днес.
нищ по дух
Цитат(Тарабас @ 01/11/2021, 21:43) <{POST_SNAPBACK}>
Добре де, прочети пак поне линковете, които постваш.
Няма как една ваксина да е против грип И Ковид biggrin.gif
Могат да се комбинират. Те и сега се комбинират с наличните. Това не е проблем.
Тук тече двойната ваксинация от днес.

В заглавието пише:
"Коронавирус: създадоха нов вид ваксина, която пази също и от грип"

После в статията:
"В допълнение, NVX-CoV2373 е комбинирана ваксина, която би трябвало едновременно да може да предпазва от коронавирус и сезонен грип."

И след това продължава:
"Според института "Роберт Кох", всички обичайни ваксинации могат да се комбинират и прилагат едновременно. Не е възможно комбинираните ваксинации да създават предизвикателство за имунната система. Съмнително е обаче дали комбинацията няма отрицателен ефект върху ефективността.

“Наскоро публикувания препринт на протеиновата ваксина NVX-CoV2373 е същински пробив”, обяснява професор Гусман. “Той представлява първото доказателство, че ваксина срещу Ковид-19 може да бъде поставена едновременно с ваксина срещу сезонен грип на двете ръце, без това да навреди на ефективността”.

И аз разбрах от това, че е и срещу грип, като и комбиниране с противогрипна не е проблем, т.е. нещо като по-силна доза, на едната ръка антиковид ваксина, а на другата противогрипна.
Не знам, щом казваш значи е така, но трябва тогава да си редактират заглавието.

Има много заявки за Novavax, може да се провери.

Хасан
Цитат(нищ по дух @ 01/11/2021, 22:01) <{POST_SNAPBACK}>
Има много заявки за Novavax, може да се провери.

От кой са заявени тези заявки?
evanka
и аз да попитам, ти чете ли линковете, които си цитирал?

Ваксината на Санофи се очаква през първото полугодие на 22-ра (т.е. чакай я през май-юни) и няма да бъде използвана за първична имунизация. Т.е. - ще се ползва за втора-трета доза или при скоро преболедували.
А дотогава?
Питето
Ми от такива, дето са чели само заглавието... a4dff7b7.gif
Тарабас
До тогава ще честваме будителите, ще жулим мъжко хоро, ще обесим пак Левски и GOSPOT BOK DA PAZI BYLGARIQ! 681! AMINCHE!
Virusilka
А дали тя е organic?

navikvane.gif
нищ по дух
Цитат(Хасан @ 02/11/2021, 15:14) <{POST_SNAPBACK}>
От кой са заявени тези заявки?

Ето за България, там където пише за Novavax:
https://www.mh.government.bg/bg/novini/aktu...-covid-19-do-2/

В единия линк, където дадох в началото, беше за Япония.

https://www.google.com/amp/s/www.24chasa.bg/amp/10051779

https://www.mediapool.bg/indoneziya-e-parva...news328316.html

Имаше написано за заявени от Белгия, не мога в момента да го намеря.
нищ по дух
Цитат(Питето @ 02/11/2021, 17:18) <{POST_SNAPBACK}>
Ми от такива, дето са чели само заглавието... a4dff7b7.gif

А защо само заглавието?
Да не би случайно вътре в статията да пише нещо по-различно?

Ето ти още едно подобно заглавие, но където е уточнено:
https://www.drugtopics.com/view/early-stage...-19-flu-vaccine
нищ по дух
Цитат(evanka @ 02/11/2021, 16:11) <{POST_SNAPBACK}>

Ваксината на Санофи се очаква през първото полугодие на 22-ра (т.е. чакай я през май-юни) и няма да бъде използвана за първична имунизация. Т.е. - ще се ползва за втора-трета доза или при скоро преболедували.
А дотогава?

Е какво дотогава?
Насила ваксинация с другите ваксини ли?
Ако всичко беше точно, нямаше да се създаде това положение!
Големите компании, ако искаха здравето на хората, щяха да се обединят и да направят ЕДНА ваксина за всички в целия свят и щяха не да отправят ПРИЗИВИ, както е в България, не да ЗАПЛАШВАТ и да плюят неваксинираните, както се прави и тук, не да МОЛЯТ, както е по-цивилизовано и както го правят унгарците, а щяха по списък при всеки личен лекар до сега всички да са ваксинирани с изключение на тези, които имат противопоказания.

Едно време, някога, белия прах, хероина, е бил панацея, лек за всичко, докато не се виждат след години ефектите му...
viara
Цитат(нищ по дух @ 02/11/2021, 19:11) <{POST_SNAPBACK}>
Е какво дотогава?
Насила ваксинация с другите ваксини ли?
Ако всичко беше точно, нямаше да се създаде това положение!
Големите компании, ако искаха здравето на хората, щяха да се обединят и да направят ЕДНА ваксина за всички в целия свят и щяха не да отправят ПРИЗИВИ, както е в България, не да ЗАПЛАШВАТ и да плюят неваксинираните, както се прави и тук, не да МОЛЯТ, както е по-цивилизовано и както го правят унгарците, а щяха по списък при всеки личен лекар до сега всички да са ваксинирани с изключение на тези, които имат противопоказания.

Едно време, някога, белия прах, хероина, е бил панацея, лек за всичко, докато не се виждат след години ефектите му...

Ей сега специално за Нищия по Дух, дет станал ищ по дух ... ще се съберат всички лекари световни в една лаборатория, че да му измислят само една и единствена ваксина, че да няма избор между много и различни, щото не можел да избере с коя да се ваксинира от многото. Хах... Да се смееш ли, да плачеш ли.
Аз ако съм - изобщо няма да ви заплашвам, нито да ви моля. После гледай как сами ще се молят да влязат в болниците, ама няма да има легла или по-скоро лекари.
Сравнение с белия прах, смятам че няма място тук да правиш, щото никой не е станал невменяем след ваксината.
А имаше и още един такъв случай с живат дето са лекували и досега слагат амалгамови живачни пломби по здравна каса, щото по документ от 2019 са забранени официалтно, но на практика ги слагат още и даже не знаят, че трябва да ги изхвърлят на безопасни места и да ги почистват безопасно.
Та като са лекували с живак, излизали от кабинета на лекарите замаяни и треперливи.
След това останалите пациенти не ходели на лекари повече. И така замряла лекарската професия.
Но всеки си има някакви претенции. То и Бог не може да ви угоди. Имайте си ги, докато се разболеете, пък после ще му мислите. То всичко си има две страни.
нищ по дух
Цитат(Тарабас @ 02/11/2021, 18:33) <{POST_SNAPBACK}>
До тогава ще честваме будителите, ще жулим мъжко хоро, ще обесим пак Левски и GOSPOT BOK DA PAZI BYLGARIQ! 681! AMINCHE!

Объркал си се нещо!
Нито има будители, които да чествам, нито измисленото мъжко хоро ме интересува, бих го забранил заради простотията, а Левски, българи го бесят още от тогава, 632 е, не 681 и Аспарух е бил християнин, както и Тервел, и Бог може да опази България, може, ама тарикатите и дяволите са много, затова и някои като Вас излязоха от казана, ама други търпим...

Ето ти още информация:
https://www.brusselstimes.com/news/belgium-...ooster-vaccine/
нищ по дух
Цитат(viara @ 02/11/2021, 20:22) <{POST_SNAPBACK}>
Ей сега специално за Нищия по Дух, дет станал ищ по дух ... ще се съберат всички лекари световни в една лаборатория, че да му измислят само една и единствена ваксина, че да няма избор между много и различни, щото не можел да избере с коя да се ваксинира от многото. Хах... Да се смееш ли, да плачеш ли.
Аз ако съм - изобщо няма да ви заплашвам, нито да ви моля. После гледай как сами ще се молят да влязат в болниците, ама няма да има легла или по-скоро лекари.
Сравнение с белия прах, смятам че няма място тук да правиш, щото никой не е станал невменяем след ваксината.
А имаше и още един такъв случай с живат дето са лекували и досега слагат амалгамови живачни пломби по здравна каса, щото по документ от 2019 са забранени официалтно, но на практика ги слагат още и даже не знаят, че трябва да ги изхвърлят на безопасни места и да ги почистват безопасно.
Та като са лекували с живак, излизали от кабинета на лекарите замаяни и треперливи.
След това останалите пациенти не ходели на лекари повече. И така замряла лекарската професия.
Но всеки си има някакви претенции. То и Бог не може да ви угоди. Имайте си ги, докато се разболеете, пък после ще му мислите. То всичко си има две страни.

Ама разбира се, милиардите печалба са по-важни!
На това ли ви учи кабала, аллатра и всички останали, това ли е всеобщата ви загриженост и любов, естествено и напълно нормално е да се направи една отлична ваксина за всички, всички дишаме един въздух, пием една вода, ядем един хляб, може да има разлика в чистотата на въздуха и водата и хляба да е различен, но сме от едно естество!
Печалбари, долни, гнусни капиталета!
viara
Цитат(нищ по дух @ 02/11/2021, 20:41) <{POST_SNAPBACK}>
Ама разбира се, милиардите печалба са по-важни!
На това ли ви учи кабала, аллатра и всички останали, това ли е всеобщата ви загриженост и любов, естествено и напълно нормално е да се направи една отлична ваксина за всички, всички дишаме един въздух, пием една вода, ядем един хляб, може да има разлика в чистотата на въздуха и водата и хляба да е различен, но сме от едно естество!
Печалбари, долни, гнусни капиталета!

Ама защо плюеш и обиждаш тези дет са се погрижили и измислили ваксините, тоест учените? След това оплю разни други учения на принципа еврейски разделяй и владей...
Много нападателен си станал нещо.
Ами аз ако съм учен и съм работила цял живот по един начин, както си мога и знам и както съм учила и в лаборатория която си знам - за прищевките на някой си дет утре може да има други прищевки няма да тръгна да оставям всичко това и да се сработвам тепърва с нов екип и т.н.
Ама не е важно какво ще струва това на лекарите, важно е да си угоди на егото, пък може, не може или тем подобни неща изобщо не мисли и с цената на какво ...
Този форум много ви закваса с фарисейския квас виждам.
нищ по дух
Цитат(viara @ 02/11/2021, 20:46) <{POST_SNAPBACK}>
Ама защо плюеш и обиждаш тези дет са се погрижили и измислили ваксините, тоест учените? След това оплю разни други учения на принципа еврейски разделяй и владей...
Много нападателен си станал нещо.
Ами аз ако съм учен и съм работила цял живот по един начин, както си мога и знам и както съм учила и в лаборатория която си знам - за прищевките на някой си дет утре може да има други прищевки няма да тръгна да оставям всичко това и да се сработвам тепърва с нов екип и т.н.
Ама не е важно какво ще струва това на лекарите, важно е да си угоди на егото, пък може, не може или тем подобни неща изобщо не мисли и с цената на какво ...
Този форум много ви закваса с фарисейския квас виждам.

А на лекарите изобщо не им "пука" за пациентите им!
Пациентите им са ходещи банкомати и касички, така гледат на тях, не знам колко над 80 процента са така, и Док писа за системата, излишно е да се пише и в Библията е написано, ама трябва да го разбереш, а не да пишеш кой бил фарисей, кой бил на моменти, това че не съм отговорил, не означава че не съм прочел колко пъти си ме коментирала включително и другите няколко човека, вкупом и поединично, пиши по темите, не коментирай хората!
Тарабас
Здравната система е на пациента, а не на медицинския персонал. Пациентът е длъжен към системата, това е едно от основните граждански задължения на потребителите на здраве, дори и когато са здрави.
Няма нито един лекар, който да дължи нещо на който и да е пациент! В цялата система има само един длъжник и това е пациентът. Здравеопазването е нещо много скъпо и се плаща от потребителите на здраве.

Колкото по-бързо си я набиете тази аксиома в канчетата, толкова по-малко проблеми ще имате със системата.

Аз лично съм скептик.

нищ по дух
Цитат(Тарабас @ 02/11/2021, 21:03) <{POST_SNAPBACK}>
Здравната система е на пациента, а не на медицинския персонал. Пациентът е длъжен към системата, това е едно от основните граждански задължения на потребителите на здраве, дори и когато са здрави.
Няма нито един лекар, който да дължи нещо на който и да е пациент! В цялата система има само един длъжник и това е пациентът. Здравеопазването е нещо много скъпо и се плаща от потребителите на здраве.

Колкото по-бързо си я набиете тази аксиома в канчетата, толкова по-малко проблеми ще имате със системата.

Аз лично съм скептик.

За теб не знам, не те познавам като лекар, НО ми е ясно за какво пишеш, само че не знам от колко време не знаеш какво точно се случва със всяка изминала година тук в България.
Фалшиви болнични много, точене на Здравната каса и изписване на неосъществени дейности, фалшиви инвалидни пенсии, фалш колкото искаш и обикновения наемен работник, на когото му вземат от възнаграждението ⅔ и му плащат ⅓, та тоя човек, който е и внасял осигуровки, които били покривали само един преглед и манипулация, та той си и плаща, обаче това, че срещу него стои лекар, който прави нещо, не означава, че ще бъде излекуван адекватно.

Когато съм плащал кеш, при положение че не се е плащало и си попаднал на лекар, съм ходил по-късно отново при него заради това, че съм бил доволен още да му платя или да му купя нещо, което не е кутия Амфора и плодова ракия, която я имаше едно време.

В момента нивото на някои лекари е страшно надолу, за съжаление, сега почнаха някои с купените и уредени дипломи, обаче след някоя и друга година ще почнат тези с онлайн обучението, щом при положителен тест, лечение може по телефона, щом се изписват цялата гама от лекарства против грип и вирусни инфекции, щях да ги записвам, защото хората споделят какво са им изписвали, значи може всичко.
За труда на квалифицирания лекар съм съгласен, да се плаща повече и в зависимост от резултатите, но не всички са такива.
viara
Цитат(нищ по дух @ 02/11/2021, 21:22) <{POST_SNAPBACK}>
За теб не знам, не те познавам като лекар, НО ми е ясно за какво пишеш, само че не знам от колко време не знаеш какво точно се случва със всяка изминала година тук в България.
Фалшиви болнични много, точене на Здравната каса и изписване на неосъществени дейности, фалшиви инвалидни пенсии, фалш колкото искаш и обикновения наемен работник, на когото му вземат от възнаграждението ⅔ и му плащат ⅓, та тоя човек, който е и внасял осигуровки, които били покривали само един преглед и манипулация, та той си и плаща, обаче това, че срещу него стои лекар, който прави нещо, не означава, че ще бъде излекуван адекватно.

Когато съм плащал кеш, при положение че не се е плащало и си попаднал на лекар, съм ходил по-късно отново при него заради това, че съм бил доволен още да му платя или да му купя нещо, което не е кутия Амфора и плодова ракия, която я имаше едно време.

В момента нивото на някои лекари е страшно надолу, за съжаление, сега почнаха някои с купените и уредени дипломи, обаче след някоя и друга година ще почнат тези с онлайн обучението, щом при положителен тест, лечение може по телефона, щом се изписват цялата гама от лекарства против грип и вирусни инфекции, щях да ги записвам, защото хората споделят какво са им изписвали, значи може всичко.
За труда на квалифицирания лекар съм съгласен, да се плаща повече и в зависимост от резултатите, но не всички са такива.

Тарабас оцели право в десятката пак и се държи като възрастен, пък ти пак хленчиш като малко дете.
Ами те хората са си го казали отдавна, че не е виновен този дето яде баницата, а този дето му я дава.
Като не ти харесва системата - не плащаш здравни осигуровки и толкова. Ходиш си на частно при който искаш и като плащаш пак си избираш сам лекарите.
Това, че не се консултирате с поне двама лекари коства много.
И аз уж вярвах на един прехвален, дето щеше да ми вземе 500 по здравна и 1000 плюс извън здравна, щото не покривало всичко здравната, за да ме оперира уж яйчника, щото имал киста дето ставала на рак, пък като вземе да вади през дупка - безкръвно, може и всички други органи да ти извади.
Та консултирах се с друг лекар и се оказа, че просто няма такава диагноза и че снимката е направена, преправена, че да изглежда онзи както си иска със светлини и сенки като с Фотошоп. А и тогава не бях си платила здравните. Десет години не бях ходила на лекар и не съм си плащала и това ме спаси и от едни други касапи.
Но след това цяла година бях от лекар на лекар. Но слава Богу, оживях.
Да, всичко струва пари и време и нерви и да отсяваш и да знаеш на кого да даваш и вярваш и на кого не ... Няма да ти описвам какво значи. Знам навярно повече от тебе, щото когато всички се пазеха от Ковид, аз бях от болница на болница.
А друг човек дал 1500 за да оперира един човек баща му с рак. След месец още толкова за да си умре с болки.
Толкова съжаляваше после и най-много, че е причинил на баща си мъки с втората операция, но ...
Консултирайте се поне с двама лекари. Това мисля. А здравни може да не плащаш ако нямаш нужда.
Та стига си хленчил като малко дете, щото къде, къде по- ... случаи от твоите има и не мрънкат толкова.
нищ по дух
Цитат(viara @ 03/11/2021, 04:13) <{POST_SNAPBACK}>
Тарабас оцели право в десятката пак и се държи като възрастен, пък ти пак хленчиш като малко дете.
Ами те хората са си го казали отдавна, че не е виновен този дето яде баницата, а този дето му я дава.
Като не ти харесва системата - не плащаш здравни осигуровки и толкова. Ходиш си на частно при който искаш и като плащаш пак си избираш сам лекарите.
Това, че не се консултирате с поне двама лекари коства много.
И аз уж вярвах на един прехвален, дето щеше да ми вземе 500 по здравна и 1000 плюс извън здравна, щото не покривало всичко здравната, за да ме оперира уж яйчника, щото имал киста дето ставала на рак, пък като вземе да вади през дупка - безкръвно, може и всички други органи да ти извади.
Та консултирах се с друг лекар и се оказа, че просто няма такава диагноза и че снимката е направена, преправена, че да изглежда онзи както си иска със светлини и сенки като с Фотошоп. А и тогава не бях си платила здравните. Десет години не бях ходила на лекар и не съм си плащала и това ме спаси и от едни други касапи.
Но след това цяла година бях от лекар на лекар. Но слава Богу, оживях.
Да, всичко струва пари и време и нерви и да отсяваш и да знаеш на кого да даваш и вярваш и на кого не ... Няма да ти описвам какво значи. Знам навярно повече от тебе, щото когато всички се пазеха от Ковид, аз бях от болница на болница.
А друг човек дал 1500 за да оперира един човек баща му с рак. След месец още толкова за да си умре с болки.
Толкова съжаляваше после и най-много, че е причинил на баща си мъки с втората операция, но ...
Консултирайте се поне с двама лекари. Това мисля. А здравни може да не плащаш ако нямаш нужда.
Та стига си хленчил като малко дете, щото къде, къде по- ... случаи от твоите има и не мрънкат толкова.

ОК, нека аз да съм виновен и единствен "мрънкащ", само че това няма да е вярно, защото аз не мрънкам, а съм един от тия 80 процента, които ще станат и повече, които в последните 10-15 години са получили най-доброто лечение в света...

Сега за край, ще ти препоръчам да потърсиш в Гугъл, ето тези две неща:

"Eleven microbiologists mysteriously dead over the span of just five months"

"Over 100 Murdered Microbiologists, Chemists and Virologists"

Ако пък експертите като Тарабас, Shade, Питето и някой друг, за когото не се сещам, може би catpuchino и други, желаят и намерят информация, която не е манипулирана, нека да напишат, не за мен, а за теб, за други и за тях, да си изяснят ако могат, защо се е случило това, ама се съмнявам, че ще искат да напишат истината, дори и да я видят и разберат.

Останете си със здраве, за да не дразня с моите "моменти", да не затъпява аудиторията, заради мен, да не се чувства залята от излишности, които не иска да чете.
Тя истината винаги е била трън, защото хората обичат да живеят в лъжа, измама и илюзии, ако искаха ред, законност и справедливост (както имаше една партия), то щяха да го направят, същото е и с болниците, лекарите, здравната система, ваксините и ваксинацията.
viara
Цитат(нищ по дух @ 03/11/2021, 06:38) <{POST_SNAPBACK}>
ОК, нека аз да съм виновен и единствен "мрънкащ", само че това няма да е вярно, защото аз не мрънкам, а съм един от тия 80 процента, които ще станат и повече, които в последните 10-15 години са получили най-доброто лечение в света...

Сега за край, ще ти препоръчам да потърсиш в Гугъл, ето тези две неща:

"Eleven microbiologists mysteriously dead over the span of just five months"

"Over 100 Murdered Microbiologists, Chemists and Virologists"

Ако пък експертите като Тарабас, Shade, Питето и някой друг, за когото не се сещам, може би catpuchino и други, желаят и намерят информация, която не е манипулирана, нека да напишат, не за мен, а за теб, за други и за тях, да си изяснят ако могат, защо се е случило това, ама се съмнявам, че ще искат да напишат истината, дори и да я видят и разберат.

Останете си със здраве, за да не дразня с моите "моменти", да не затъпява аудиторията, заради мен, да не се чувства залята от излишности, които не иска да чете.
Тя истината винаги е била трън, защото хората обичат да живеят в лъжа, измама и илюзии, ако искаха ред, законност и справедливост (както имаше една партия), то щяха да го направят, същото е и с болниците, лекарите, здравната система, ваксините и ваксинацията.

Почна като Лати, на същия конспираторски дух си. Ама това книга, бе човек.
Аз мислих, че ми даваш сериозни неща. Е, в книгите всеки може да си пише каквото иска и научна фантастика включително и само фантастика..
Другото го няма на бг и не разбирам. Почнал си с конспираторски ТЕОРИИ да се занимаваш, ясно ми стана. Ок.
нищ по дух
Цитат(viara @ 03/11/2021, 07:20) <{POST_SNAPBACK}>
Почна като Лати, на същия конспираторски дух си. Ама това книга, бе човек.
Аз мислих, че ми даваш сериозни неща. Е, в книгите всеки може да си пише каквото иска и научна фантастика включително и само фантастика..
Другото го няма на бг и не разбирам. Почнал си с конспираторски ТЕОРИИ да се занимаваш, ясно ми стана. Ок.

Нека е книга, нека е лъжа, то така ще бъде представено, но няма повече да пиша, защото това е от време, когато каквото ти кажат, това е вярно, друго си е сенсей, аллатра, Игорь, кабала, там е истината...
https://www.google.com/amp/s/www.vox.com/pl...s-windows-death
viara
Цитат(нищ по дух @ 03/11/2021, 07:41) <{POST_SNAPBACK}>
Нека е книга, нека е лъжа, то така ще бъде представено, но няма повече да пиша, защото това е от време, когато каквото ти кажат, това е вярно, друго си е сенсей, аллатра, Игорь, кабала, там е истината...
https://www.google.com/amp/s/www.vox.com/pl...s-windows-death

Това е нещо доста старо от 06.20 г.
Установено е, че коронавируса поврежда мозъка. Навярно са изследвали, аз нямам представа. Но това са само ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ вестникартски пак, което даваш, а не факти.
О, това е рекламен сайт. Виж горе пише:направи си финансов подарък или нещо подобно. Рекламират си хората и затова пущат такива статии, че да им се чете и другото. Ясно.
Ама вие изобщо нямате култура за нета. Първото нещо, което трябва да знаете като ползвате нет е как да различавате фалшивите сайтове от истинските и рекламните от останалите и т.н. Нужно е да знаете как да си подбирате инфото в нета, щото има много ама ...
Пък нищо лошо не виждам в АллатРа, даже ... всичко е от старото египетско, от фараоните . На мен лично много ми харесва, щото май съм живяла там някой живот, знам ли.
Нито пък нищо лошо не виждам в Кабалла ако се използва правилно, както и за всичко е така и за нета също.
Ако не се използва правилно и по предназначение - лошо тогава.
Та що си така ПОЛЯРНО настроен?

Ето да видиш къде е рекламата, подчертала съм я с червена линия
https://ibb.co/hCqh6xx
нищ по дух
Цитат(viara @ 03/11/2021, 08:08) <{POST_SNAPBACK}>
Това е нещо доста старо от 06.20 г.
Установено е, че коронавируса поврежда мозъка. Навярно са изследвали, аз нямам представа. Но това са само ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ вестникартски пак, което даваш, а не факти.
О, това е рекламен сайт. Виж горе пише:направи си финансов подарък или нещо подобно. Рекламират си хората и затова пущат такива статии, че да им се чете и другото. Ясно.
Ама вие изобщо нямате култура за нета. Първото нещо, което трябва да знаете като ползвате нет е как да различавате фалшивите сайтове от истинските и рекламните от останалите и т.н. Нужно е да знаете как да си подбирате инфото в нета, щото има много ама ...
Пък нищо лошо не виждам в АллатРа, даже ... всичко е от старото египетско, от фараоните . На мен лично много ми харесва, щото май съм живяла там някой живот, знам ли.
Нито пък нищо лошо не виждам в Кабалла ако се използва правилно, както и за всичко е така и за нета също.
Ако не се използва правилно и по предназначение - лошо тогава.
Та що си така ПОЛЯРНО настроен?

Ето да видиш къде е рекламата, подчертала съм я с червена линия
https://ibb.co/hCqh6xx

При мен не излиза реклама, аз го чета от телефон.

Ами това ти което приемаш за вярно, така и друго, което не ти се вярва, може да е вярно, както пишеш и за протоколите от Сион.
Това за 11-те микробиолози го знам много отдавна и го бях слушал по някакво чуждо радио, тогава нямах интернет, по-късно се бях сетил и го потърсих и имаше много малко информация.
Основно което бяха казали е, че те са работили върху лечението на болести на нов принцип, не разбирам какво точно, но някои щели са да загубят милиарди, производители на лекарства, лекари и всичко свързано с това цял живот да си на лекарства. Нека е фантастика, нека е утопия, много неща са били чудни и невъзможни, замисли се, а сега се приемат като нещо нормално и даденост.
viara
Цитат(нищ по дух @ 03/11/2021, 09:57) <{POST_SNAPBACK}>
При мен не излиза реклама, аз го чета от телефон.

Ами това ти което приемаш за вярно, така и друго, което не ти се вярва, може да е вярно, както пишеш и за протоколите от Сион.
Това за 11-те микробиолози го знам много отдавна и го бях слушал по някакво чуждо радио, тогава нямах интернет, по-късно се бях сетил и го потърсих и имаше много малко информация.
Основно което бяха казали е, че те са работили върху лечението на болести на нов принцип, не разбирам какво точно, но някои щели са да загубят милиарди, производители на лекарства, лекари и всичко свързано с това цял живот да си на лекарства. Нека е фантастика, нека е утопия, много неща са били чудни и невъзможни, замисли се, а сега се приемат като нещо нормално и даденост.

Мислех, че нещо по темата, а ти ми даваш стари неща дет всички ги знаят.
нищ по дух
Цитат(viara @ 03/11/2021, 12:45) <{POST_SNAPBACK}>
Мислех, че нещо по темата, а ти ми даваш стари неща дет всички ги знаят.

Какво знаят всички?
Че по някаква случайност умират 11 човека, учени, работили в една област ли, с една цел, и не е по темата, да набодем 5-6 милиарда, та да запазим живота, евентуално на 5-6 милиона измислен елит...
viara
Цитат(нищ по дух @ 03/11/2021, 12:54) <{POST_SNAPBACK}>
Какво знаят всички?
Че по някаква случайност умират 11 човека, учени, работили в една област ли, с една цел, и не е по темата, да набодем 5-6 милиарда, та да запазим живота, евентуално на 5-6 милиона измислен елит...

От 2016 тук публикацията, но мисля, че имаше и от по преди същата.
Сега са я публикували същата тази година.
https://www.24chasa.bg/novini/article/5533393.

А другото така дет си го говориш са глупости, без доказателства, фантазии.
Виж Сенсей по друг начин говори. Нищо празно не казва и което каже, няма нужда да се ровиш с часове, че да разбереш дали е истина. Знаеш го веднага, щото го е казал с доказателствата. Та още много има да се учиш.
Хасан
Цитат(evanka @ 02/11/2021, 16:11) <{POST_SNAPBACK}>

А дотогава?

Това добре го пишеш, защото ще се намери някой да каже, мислех да се ваксинирам, но я по-добре да изчакам ваксината на Санофи. Тя със сигурност е по-добра от сегашните...
D-rA
Цитат(нищ по дух @ 03/11/2021, 12:54) <{POST_SNAPBACK}>
Какво знаят всички?

По същата причина и академик Пьотр Гаряев наскоро се прости с живота си.. Академик Гаряев е създателят на квантовата генетика. Те работеха в екип с физика Мишин и създадоха така наречената матрица на здравето.Генератора за който съм писал в една от темите, е по тяхна идея.Ето две видеа за повече инфо

viara
Цитат(D-rA @ 03/11/2021, 13:40) <{POST_SNAPBACK}>
По същата причина и академик Пьотр Гаряев наскоро се прости с живота си.. Академик Гаряев е създателят на квантовата генетика. Те работеха в екип с физика Мишин и създадоха така наречената матрица на здравето.Генератора за който съм писал в една от темите, е по тяхна идея.Ето две видеа за повече инфо

Имал нобелова награда от тази година. Клипчетата не ги гледах щото на руски.
Но отворих и ето първото нещо, което отворих
https://thebulgariantimes.com/%D0%97%D0%B0%...2%D0%B0-%D0%BA/

Тази статия започва с истини и факти и после лъжи, лъжи.
Как пишат и не се усещат, не знам или смятат, че хората са големи балъци и като са постнали малко истина, ще им се вържат на лъжите.
Как мислиш? Забелязали големите лъжи, дет лъжат и какво всъщност излиза на практика, а как са обърнали нещата?

http://www.dar-center.com/article/?article=188

ПП Виждам, че хората стигат до основното. Бог и човека са кодове и четци, което споделих преди поне две, три години.
Питето
Конспирация по учебник: руснак измисля нещо немислимо, че и предсказва, че и го убиват щото да не го знаят хората... Абе още ли се хващате на старите номера?
Баце, тези нямат база да си произведат ваксините над ниво "лабораторни количества", че ги поръчваха по света, че дори и в Индия, а родните им производства омърляха доста партиди че ги отказваха по света, а ти ми обясняваш кокло напред и нагоре били в надстройката. laughing.gif
Няма как да прескачаш от третия на петия етаж, ако са ти калпави първия и втория, а четвъртия направо липсва.
D-rA
Цитат(Питето @ 03/11/2021, 15:30) <{POST_SNAPBACK}>
Конспирация по учебник: руснак измисля нещо немислимо, че и предсказва, че и го убиват щото да не го знаят хората... Абе още ли се хващате на старите номера?
Баце, тези нямат база да си произведат ваксините над ниво "лабораторни количества", че ги поръчваха по света, че дори и в Индия, а родните им производства омърляха доста партиди че ги отказваха по света, а ти ми обясняваш кокло напред и нагоре били в надстройката. laughing.gif
Няма как да прескачаш от третия на петия етаж, ако са ти калпави първия и втория, а четвъртия направо липсва.

В това е и чарът на живота - всеки вярва в каквото си иска... sunbathing.gif
viara
Цитат(D-rA @ 03/11/2021, 15:34) <{POST_SNAPBACK}>
В това е и чарът на живота - всеки вярва в каквото си иска... sunbathing.gif

Прочети ли първата връзка? Каква ЛУКАВА статия.
Да ги посоча ли фрапантните неща или се виждат от всички?
Забеляза ли ги ми е мисълта? Очеизвадните лъжи?
Питето
Така, стинахме си ръцете че вярваш, а когато някой вярва, не му трябват факти...
Бай Ганьо
Първо би ли пояснил какво е това факт дето постоянно го дъвчите?
Това, че в България има по официални данни на ЦИК еди колко си гласоподаватели факт ли е?
И ако това е факт за тебе, би трябвало да го приемеш на сляпа вяра.
Така ли да те разбирам?
D-rA
Цитат(viara @ 03/11/2021, 15:48) <{POST_SNAPBACK}>
Прочети ли първата връзка? Каква ЛУКАВА статия.
Да ги посоча ли фрапантните неща или се виждат от всички?
Забеляза ли ги ми е мисълта? Очеизвадните лъжи?

И защо реши че са лъжи? Защото не възприемаш или не искаш да възприемеш написаното?
Информацията е от такова естество, че е трудна за възприемане, камо ли за анализ и доказване на лъжа/истина. sunbathing.gif
viara
Цитат(D-rA @ 03/11/2021, 18:14) <{POST_SNAPBACK}>
И защо реши че са лъжи? Защото не възприемаш или не искаш да възприемеш написаното?
Информацията е от такова естество, че е трудна за възприемане, камо ли за анализ и доказване на лъжа/истина. sunbathing.gif

Сега няма нужда да ме издигаш в очите на слепите, като казваш, че е трудна за анализ.
Щом аз ги виждам тези неща, значи 90 процента от хората ще ги забележат.
Значи ще споделя какво виждам противоречащо.

Това е действително, посочили са източници, само има грешка в правописа. Вместо не, са писали е. Според тях водата е матрицата с паметта-Бог. Спомняш си, че господелях вече тук преди доста време, може и години. Не тук, в Х-форума.
Цитат
По същество експериментите на Бенвенист били необходими на Монтание, за да докажат, че водата е строителен материал, а матрицата, т.е. носителя на информация за клетката, има електромагнитна природа. Това откритие той описва в статия «Electromagnetic signals are produced by aqueous nanostructures derived from bacterial DNA sequences».

Това изречение е издържано.
Цитат
Ако това откритие се потвърди, тогава фактически ще бъде доказан нематериалният произход на живота, което, съгласете се, вече има философско и дори религиозно значение.

И това е последната истина в статията
Цитат
В същото време, когато Люк Монтание си играе с вода друг изключителен руски учен върши чудеса. Това е основателят на «Института по лингвистика и вълнова генетика» Пётр Гаряев – доктор на биологичните науки, академик на Руската академия на медико-техническите науки, академик на Руската академия на естествените науки. Номиниран за Нобелова награда 2021 г.

От тук насетне почват мижи да те лъжа.

Това можем да го приемем за истина също, но е хубаво да се провери.
Цитат
Там е работата, че клетките и техните хромозоми са миниатюрни квантови биокомпютри, които с течение на времето натрупват грешки в своите програми. Тези програми могат да бъдат коригирани с помощта на квантова информация, взета от млади клетки.
В това е същността на метода, който използвал Пётр Гаряев, ако се обяснява на достъпен език.

Сега виж следващото
Цитат
С помощта на специален лазарен прибор се прочита информация, която се съдържа в пъпната кръв, плацентата, кръвта на пациента или снимка на собственото ви здраво дете. Информацията се превежда в специални звукови и видео програми, които могат да се използват за собствено лечение, това се разпространява и на близки роднини.

Сега се запитах как изследват плацента като в друга руска статия пишеше, че плацентите ги вземат веднага след раждане. Не се изхвърлят. Питам се кой лъже?
Даже във войната, да приберат плацентите било по-важно от самата война.
А за какво ли могат да се използват? Оставяли децата и майката с 50 процента по-малък имунитет по този начин. Ако е верна едната статия другата е лъжа, нали разбирате. На кой да вярваме?
Описват възможностите на генетиката според Гаряев. Щом той го е казал, добре.
И след това почват с другата страна да описват - възможности на генетиката като оръжие.
Всичко има две страни. Съгласна съм с това. Може да се използва за добро, може за зло.
Цитат
Генетичното оръжие уврежда ДНК, като променя нейната първична структура, поразявайки не само засегнатия обект, но и неговите потомци.

Е, и? Нищо ново под Слънцето, казал Еклесиаст.
Сега ето кое противоречи на това дет вярвате за ваксините. Тук пишат, че не ваксините причиняват промяна на ДНК, а вирусите.
Цитат
Генетично оръжие в този смисъл могат да бъдат различни вируси и бактерии, създадени чрез генно инженерство. Те са способни да се внедрят в хромозомата на клетката, предизвиквайки мутация и по-нататъшни наследствени изменения.

Ако приемем, че е така. Следва да ви е страх повече от вирусите, отколкото от ваксините.
Ние наистина виждаме, че вируса Ковид причинява доста промени генетични.
За това е хубаво да се замислите. Това според мен е истина. Вирусите в компа променят програмите. Вирусите в организма също.
Цитат
В американските институти от 2000-та година работи програма за събиране на генетичен материал от жители на различни части на планетата.

Това не знам, но изобщо не е важно, за да разберем важното за нас и ваксините.
Ако го има, то не е от 2000 година, а от как свят светува.

viara
Продължение
Сега тук се опитват да свържат с ваксините, но ще ти покажа как са се издънили.
Цитат
През 1998 г. американски учени обявиха уникално откритие. Те изкуствено отгледали фрагмент от интерферираща РНК, попадайки в човешкото тяло, тази молекула може да унищожи определени предварително зададени комбинации от гени.
Молекулата убиец, попадайки в организма, намира нужните ДНК, вгражда се във веригата на гена и блокира желаните области. С други думи, РНК се вгражда в процеса на човешката жизнедеятелност и убива жертвата.

Да го приемем, че е така, но е хубаво да се провери. Засега го приемаме, че е така.
Хихи, тук отричат ГМО-то. А дали?
Цитат
Учените от секретни лаборатории разглеждали различни начини за доставка на молекулата убиец в човешкия организъм, най-лесният и евтин способ бил чрез ГМО храна. Но тук възникнало значимо препятствие: чрез храносмилателния тракт генът убиец не се усвоява.

Сега това е много важен момент!!!
Цитат
Единственият начин да се внедри в организма на човека РНК-убиец е въвеждане чрез КРЪВТА, с други думи, може да се въведе в жертвата вътревенно с лекарства или ВАКСИНИ.

Нито една ваксина не се бие ВЕНОЗНО в КРЪВТА!!! от ваксините за Ковид. Всички са мускулни, в мускула!!!

Това е пълна лъжа следва, но ще проследим логиката на писателя.
Цитат
Но този МЕТОД е не само много СКЪП и ПРОДЪЛЖИТЕЛЕН, но и изключително ОПАСЕН. Защото в случай на внезапна масова смърт на населението, виновниците бързо ще бъдат изчислени: който е продал заразената ваксина – ТОЙ Е УБИЕЦ!
Днес сме свидетели на това как плана за депопулация, и внедряване на молекула убиец директно в човешката ДНК, посредством глобална ваксинация се претворява в живота. При което са преодолени всички съпътстващи препятствия:

Ами РНК не е ДНК. Явно нямат представа от биология.
Там подчертаното обръщам внимание щото тази логика куца. Точно обратно е.
Ако всички се съберат както Нищ по Дух иска - няма да има отговорен никой за ваксините.
Но когато за всяка ваксина се знае кой стои - той може да бъде съден.
Ето защо САЩ искаха... хм... пак към тях сочат следите... хм.

Ето и тук логиката куца на писателя
Цитат
Но ако има много производители на ваксини (различни страни), и ако бъде намерен начин РНК-убиеца вграден в ДНК на човека да се активира след време (1-2 години), тогава няма да може да се докаже, че хората са починали от ваксините. Дори и да се докаже отговорността ще бъде колективна, т.е. виновен няма да има.

Ако имало много производители на ваксини, нямало да се докаже кой бил виновен.
Ами не. Точно обратното е. При общо направена ваксина, никой не носи отговорност. Но когато всеки си е сложил ИМЕТО зад тази ваксина, всеки си носи отговорността. Всеки човек се записва с коя ваксина е ваксиниран и кога и всеки човек се следи и винаги може да се види дали е починал или не е.
Виждаш ли как му куца логиката на този писател. Пък не можело да се разбере. Дрън, дрън. Не може щото няма логика. За хора без логика.
Това са пълни глупости, не знам как има хора дето се вързват на такива опашати лъжи.

Ето още една основна грешка в писаното
Цитат
За да бъде доставен РНК-убиеца в ДНК на човека чрез кръвта е необходима «революционно» нова, ГЕНЕТИЧНА ВАКСИНА. В рамките на една година се появиха следните ваксини:
Китайска: CoronaVac
Западни: Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson

Ама нито една ваксина не се вкарва ВЕНОЗНО!!! Лъжци!!!
Астра Зенека си е с вирус, тя не е РНК ваксина. Лъжци!!!
Повече нямам намерение да ви разяснявам лъжите опашати на този автор. Стига ми толкова, да чета лъжи. Имам си по-хубави занимания и по-стойностни.
АМА ТО НЯМА АВТОР!!! И аз съм се вързала да чета. Боже, Боже...

А за ДНК-то щях да ви кажа ... но ... ядосах му се на този, да ми губи времето така.
Вижте си Пр. 18:6 ако не се лъжа. Ще ви се изяснят много неща.
И този лекар с Хипократ, един от тримата известни и той е лекувал с три неща - билки, нож и СЛОВО!!! Та не го забравяйте. Словото-Бог-Код.
D-rA
Без да се опитвам да ти противореча, тогава защо ваксините причиняват (твърди се редки случаи) тромбози? sunbathing.gif

viara
Цитат(D-rA @ 03/11/2021, 19:48) <{POST_SNAPBACK}>
Без да се опитвам да ти противореча, тогава защо ваксините причиняват (твърди се редки случаи) тромбози? sunbathing.gif

Що питаш мен аз не съм медицинско лице. Гледам в търсачката.
Ето какво намирам.
https://www.dw.com/bg/%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0...neca/a-56898812

Астра Зенека е векторна ваксина, като старите с вирус вътре.
Навярно щото това е едно от нещата, които вируса причинява. Така си го обяснявам.

На 1.6 милиона, седем случая са с тромбози.
Всяко лекарство има отрицателни ефекти.
Даже мед да ядеш може да получиш диабет ако си предразположен.
И най-добрата храна за някои е отрова. За едни глутен, за други млеко и т.н.
Няма дори храна която да не е вредна за някои, какво остана за ваксини. Не знам защо ми се задават на мен тези въпроси. Не съм медицинско лице, но обща култура и мисъл вески предполагам, че има, че да си направи същите изводи.

ПП Там в статията съм пропуснала - автора е споменала Астра Зенека като РНК ваксина, а тя е векторна като старите с вирус и Спътника също на Джонсън ако не се лъжа.
... Та направете си сметка колко разбира от това дето е писал. Може и други неща да съм пропуснала, но поне да се замислят четящите.
evanka
Цитат(нищ по дух @ 02/11/2021, 19:11) <{POST_SNAPBACK}>

Ти представяш ли си какво щеше да стане ако имаше само една ваксина и то направена от Биг Фарма?
Сега има избор от 4 ваксини + 1 руска, за носталгичните по съветското, и пак какъв зор е хората да бъдат убедени да се ваксинират!

Защо Биг Фарма не направи ваксина ли? Защото вече пробваха и не успяха. Защото в наше време наука се прави от малки ентусиазирани структури, към които се стичат много пари, които са по-гъвкави, могат да си платят учени и нобелови лауреати, които се чувстват натясно в големите фирми и така...

В България се ваксинира от януари. Сега сме ноември ... Единадесет месеца кротка цивилизована ваксинация и дори списъци при джипитата имаше в началото когато нямаше дози. И колко се ваксинираха? 18%. Дойде време за насилственото ваксиниране, като не искате с добро и културно, започва се с натиск, заплахи, ограничения... Че кой ще ви търпи неваксинирани? В Брюксел са на нокти от това, което става при умниците от Източна Европа, понеже силното разпространение на вируса, селекционира варианти. А това никой не го иска, защото може да прецака всички усилия досега.
нищ по дух
Цитат(evanka @ 03/11/2021, 20:18) <{POST_SNAPBACK}>
Ти представяш ли си какво щеше да стане ако имаше само една ваксина и то направена от Биг Фарма?
Сега има избор от 4 ваксини + 1 руска, за носталгичните по съветското, и пак какъв зор е хората да бъдат убедени да се ваксинират!

Защо Биг Фарма не направи ваксина ли? Защото вече пробваха и не успяха. Защото в наше време наука се прави от малки ентусиазирани структури, към които се стичат много пари, които са по-гъвкави, могат да си платят учени и нобелови лауреати, които се чувстват натясно в големите фирми и така...

В България се ваксинира от януари. Сега сме ноември ... Единадесет месеца кротка цивилизована ваксинация и дори списъци при джипитата имаше в началото когато нямаше дози. И колко се ваксинираха? 18%. Дойде време за насилственото ваксиниране, като не искате с добро и културно, започва се с натиск, заплахи, ограничения... Че кой ще ви търпи неваксинирани? В Брюксел са на нокти от това, което става при умниците от Източна Европа, понеже силното разпространение на вируса, селекционира варианти. А това никой не го иска, защото може да прецака всички усилия досега.

https://glasnews.bg/balgariia-obshtestvo/advokat2-468766/

https://www.actualno.com/healthy/profesor-o...ws_1664175.html

А Вас кой ще ви търпи, ще Ви съдим, само да се стигне до тоя момент!
нищ по дух
Цитат(viara @ 03/11/2021, 20:03) <{POST_SNAPBACK}>
Що питаш мен аз не съм медицинско лице. Гледам в търсачката.
Ето какво намирам.
https://www.dw.com/bg/%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0...neca/a-56898812

Астра Зенека е векторна ваксина, като старите с вирус вътре.
Навярно щото това е едно от нещата, които вируса причинява. Така си го обяснявам.

На 1.6 милиона, седем случая са с тромбози.
Всяко лекарство има отрицателни ефекти.
Даже мед да ядеш може да получиш диабет ако си предразположен.
И най-добрата храна за някои е отрова. За едни глутен, за други млеко и т.н.
Няма дори храна която да не е вредна за някои, какво остана за ваксини. Не знам защо ми се задават на мен тези въпроси. Не съм медицинско лице, но обща култура и мисъл вески предполагам, че има, че да си направи същите изводи.

ПП Там в статията съм пропуснала - автора е споменала Астра Зенека като РНК ваксина, а тя е векторна като старите с вирус и Спътника също на Джонсън ако не се лъжа.
... Та направете си сметка колко разбира от това дето е писал. Може и други неща да съм пропуснала, но поне да се замислят четящите.

Стига си лъгала, 7 на на 1.6 милиона ли?
И от Астра Зенека и от Янсен, случаи колкото искаш и смъртни случаи също, а защо се препоръча след ваксинация да се приема нещо си, я виж някъде avanor какво писа, защо един обикновен ацетизал няма в аптеките?
нищ по дух
Цитат(viara @ 03/11/2021, 19:08) <{POST_SNAPBACK}>
Продължение
Сега тук се опитват да свържат с ваксините, но ще ти покажа как са се издънили.

Да го приемем, че е така, но е хубаво да се провери. Засега го приемаме, че е така.
Хихи, тук отричат ГМО-то. А дали?

Сега това е много важен момент!!!

Нито една ваксина не се бие ВЕНОЗНО в КРЪВТА!!! от ваксините за Ковид. Всички са мускулни, в мускула!!!

Това е пълна лъжа следва, но ще проследим логиката на писателя.

Ами РНК не е ДНК. Явно нямат представа от биология.
Там подчертаното обръщам внимание щото тази логика куца. Точно обратно е.
Ако всички се съберат както Нищ по Дух иска - няма да има отговорен никой за ваксините.
Но когато за всяка ваксина се знае кой стои - той може да бъде съден.
Ето защо САЩ искаха... хм... пак към тях сочат следите... хм.

Ето и тук логиката куца на писателя

Ако имало много производители на ваксини, нямало да се докаже кой бил виновен.
Ами не. Точно обратното е. При общо направена ваксина, никой не носи отговорност. Но когато всеки си е сложил ИМЕТО зад тази ваксина, всеки си носи отговорността. Всеки човек се записва с коя ваксина е ваксиниран и кога и всеки човек се следи и винаги може да се види дали е починал или не е.
Виждаш ли как му куца логиката на този писател. Пък не можело да се разбере. Дрън, дрън. Не може щото няма логика. За хора без логика.
Това са пълни глупости, не знам как има хора дето се вързват на такива опашати лъжи.

Ето още една основна грешка в писаното

Ама нито една ваксина не се вкарва ВЕНОЗНО!!! Лъжци!!!
Астра Зенека си е с вирус, тя не е РНК ваксина. Лъжци!!!
Повече нямам намерение да ви разяснявам лъжите опашати на този автор. Стига ми толкова, да чета лъжи. Имам си по-хубави занимания и по-стойностни.
АМА ТО НЯМА АВТОР!!! И аз съм се вързала да чета. Боже, Боже...

А за ДНК-то щях да ви кажа ... но ... ядосах му се на този, да ми губи времето така.
Вижте си Пр. 18:6 ако не се лъжа. Ще ви се изяснят много неща.
И този лекар с Хипократ, един от тримата известни и той е лекувал с три неща - билки, нож и СЛОВО!!! Та не го забравяйте. Словото-Бог-Код.

Хем даваш линк с нещо си, за четене, пък после..., само щом си видяла bulgariantimes, е трябвало да го отминеш, но пък ме подсети нещо от там.
Питето
Тарабас, нали ти отговори, и за тромбозите, и за мъжденето...
нищ по дух
Цитат(D-rA @ 03/11/2021, 13:40) <{POST_SNAPBACK}>

Благодаря за информацията, аз тогава питах за честотата защо е избрана такава, но после четох защо.
Имам представа и реално въздействие от влиянието на определени честоти, затова ми е интересна темата.
Виж ако не си и имаш желание, това за "Тор", ама някъде в руски сайтове. Четох и за и против, просто ако намериш там, където са против, дали са прави.
Питето
Веднага: факт е нещо, което може всеки сам да си провери и не зависи от мнението, мерака, акъла или файдата на някого. Факт е луната над главата ти. Всеки може да я види от всяка точка на света, независимо от акъла, знанията, езика, пола или религията си. Фактите са проверими неща (или не могат да се прикрият), като проверката може да се извърши независимо от първоизточника, и винаги дава същия резултат. Студения ядрен синтез не е факт, въпреки че имаше видео как нещо ври в една "тенджера", обаче никой никога и никъде другаде не можа да го повтори, та се оказа че не е факт, а шашма. Е, около ковида е пълно с шашми, представени като факти.

За ЦИК и официалния брой на гласоподавателите вече сам ще се сетиш. Жокер "официален"...
нищ по дух
Цитат(Питето @ 03/11/2021, 15:30) <{POST_SNAPBACK}>

То и Санофи произвежда чужди ваксини, ако и да излиза догодина с тяхна антигенна.

А пък в Индия са много по-напредничави от всички в света, а ако индорелигиозните се отбият тук, нека четат:
https://www.bgonair.bg/a/4-world/226330-ind...-kovid-19-video
нищ по дух
Цитат(Питето @ 03/11/2021, 20:47) <{POST_SNAPBACK}>
Веднага: факт е нещо, което може всеки сам да си провери и не зависи от мнението, мерака, акъла или файдата на някого. Факт е луната над главата ти. Всеки може да я види от всяка точка на света, независимо от акъла, знанията, езика, пола или религията си. Фактите са проверими неща (или не могат да се прикрият), като проверката може да се извърши независимо от първоизточника, и винаги дава същия резултат. Студения ядрен синтез не е факт, въпреки че имаше видео как нещо ври в една "тенджера", обаче никой никога и никъде другаде не можа да го повтори, та се оказа че не е факт, а шашма. Е, около ковида е пълно с шашми, представени като факти.

За ЦИК и официалния брой на гласоподавателите вече сам ще се сетиш. Жокер "официален"...

Луната е факт за теб, защото я виждаш, но не е факт за сляп човек.
А около Ковида, очевидните факти, ги обявяват за лъжа.
viara
Цитат(нищ по дух @ 03/11/2021, 20:39) <{POST_SNAPBACK}>
Стига си лъгала, 7 на на 1.6 милиона ли?
И от Астра Зенека и от Янсен, случаи колкото искаш и смъртни случаи също, а защо се препоръча след ваксинация да се приема нещо си, я виж някъде avanor какво писа, защо един обикновен ацетизал няма в аптеките?

Нямаш право да ми говориш по този начин. Доктора каза вяра.
Аз ти ЦИТИРАМ ПИСАНОТО от ЛИНКА ако не си видял.
Ако лъжат, значи те лъжат.
Нямаш право да ме обвиняваш за чужди думи. Клеветиш!!!
Не си правя статистики. Като не си съгласен, разправяй се с тях, с тези дет са ги правили.
С мен няма за какво да се разправяш. Или за всичко така правиш? Мрънкаш ама не на който трябва и не където трябва.
Откъде ще знаеш повече? Пак от нета, нали?
От лъжливите ви публикации дет пускате ли?
Нямам представа какво се е препоръчало. Всички, които познавам нищо не са пили, не са имали нужда да пият каквото и да било, без никакви странични ефекти, освен един, два дена чуствителност в ръката. Това беше. А, да и повечко вода препоръчват и да не се ядат шоколади, яйца, ядки, алергени.
На съд ли ще ме караш, че съм си казала мнението? Не те е срам. Кат фурнаджийска лопата се разправяш само от това дет си чул ... от развален телефон...
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.