Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Не умирате ли от смях...
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
lati1960
Цитат(biggeorge @ 01/12/2021, 20:52) <{POST_SNAPBACK}>
Гледахте ли днес "Лице в лице"?
На гости в предаването беше социологът Първан Симеонов.
Той направи равносметка на двете години пандемия от COVID-19 и нещата, които каза са това, което си мисля от много време.
Сигурно още утре ще го нападнат по всички медии, затова че оплю "специалистите" по COVID-19.
Ако не сте го гледали, ето:
Социологът Първан Симеонов с равносметка след 2 години COVID-19

328.gif
Сякаш си чух мислите!
Абсолютно вярно е всичко, което казва Първан Симеонов. Без да скромнича, ще вметна, че почти същите неща, е, с малко повече емоционални крайности, ги пиша вече почти две години тук! По тая пишман пандемия. Разбира се, прав си, че сега ще го оплюят човека, ще го нарекат вероятно гаден комуняга, агент на Путин или Нинова, и други идиотщини. Така се прави, не само пандемия. Могат си го някои, и е видно, че успяха, поне дотук. Радостното е, че стават все повече хората, които не им вярват и осъзнават, че ги мамят. Проблемът е как по мирен начин обществата да се отърват от тази грозна и ненормална манипулация наречена ковид? Донякъде Първан Симеонов дава рецептата - че решението трябва да е политическо, в ръцете на политиците и управленията, а не на експертите вирусолози и всякакви, които реално са взели властта. За съжаление, политиците се продават, експертите и те, част от научния свят също... и не му се вижда края! sad.gif Всички робуват на парите. А тези, които държат парите, точно те си поръчаха пандемията и си я напазаруваха, буквално. Пак те ще решат кога да приключи. По мое мнение, когато успеят да ни дупнат почти всички. По един или друг начин. Дотогава ще продължи играта Ковид. За съжаление след нея ще има и други подобни игри, не само вирусни. Честита ни нова и "светла" ера! no.gif
Питето
Родните политически звезди го докарват продължително от обратното — от недразнене на масите и социалност-социализъм. Гарантират стабилно утре на 80десетниците и карат по няколко мандата. Когато хората ги беше налазила паниката за парите им, тогава властта се "сдаде" моментално, щото да няма обесени по лампите и дърветата... Ма щом казваш че паникьосан народ е екстра материал, и можеш да командваш паника... worshippy.gif
Питето
Баце, ми ти не пропускаш бре. Всяка година караш новия щам, респективно всяка година въртиш рулетката...
biggeorge
Грешиш. rolleyes.gif
Боледувал съм от коронавирус около 20 пъти.
Приблизително по един път месечно.
Но само 2 пъти го прекарах тежко.
Обаче свинският грип беше по-гаден.
Shade
Цитат(biggeorge @ 01/12/2021, 11:57) <{POST_SNAPBACK}>
Грешиш. rolleyes.gif
Но само 2 пъти го прекарах тежко.
Обаче свинският грип беше по-гаден.

Как разбра, че е ковид? Форумните експерти не те ли светнаха колко е ненадежден тестът?
Но ако наистина е ковид, значи изобщо не изработваш имунитет. В такъв случай си ценен екземпляр за медицински експерименти. Интересно би било да се проучи дали ще хванеш ковид този месец, ако те ваксинират. Или си резистентен и на ваксините...
Голям смях ще падне. wink.gif
biggeorge
20 боледувания не означава, че 20 пъти съм лежал в болница или 20 пъти съм се тествал за ковид.
18 от 20 пъти го изкарах леко, в рамките на няколко часа ме боля главата, имах коремни болки, хрема и кашлица.
И после симптомите изчезваха.
Всяко преболедуване усилва имунитета и увеличава броя на антителата.
Това е все едно да си слагам ваксина на всеки 4-8 седмици.
Ще видим какво ще стане, когато се срещна с микрон-а. grin.gif
iridium
Охх, губя съзнание от безпокои'ство..
worshippy.gif
evanka
Цитат(biggeorge @ 01/12/2021, 20:57) <{POST_SNAPBACK}>
.

Ако боледуваш всеки месец дори да не е корона всеки път, ти вероятно имаш сериозен проблем с имунната с-ма.
biggeorge
Нормално е да боледувам всеки месец, след като умишлено ми кашлят в лицето.
И защо разбираш боледуването като тежко?
Всеки път като боледувам от коронавирус е различно - един път кашлям, един път имам хрема, а понякога имам мускулни болки.
Но само два пъти бях наистина зле.
Не съм лежал на легло, а просто ми беше много лошо.
Второто боледуване беше по-гадно, защото имах много силен задух.
След 72 часа задуха ми изчезна, но този тип боледуване не ми хареса изобщо.
Ще ти дам друг пример:
Когато си сложих ваксина против грип аз пак боледувах два пъти, но леко.
За 1-2 дни имах леки, грипоподобни симптоми и после ми мина.
Щом имаш антитела - значи организма ти има съпротивителни сили срещу вируса.
Доц. Мангъров добре обяснява този ефект - когато се презаразиш ти поддържаш имунната си система в напрегнато състояние. grin.gif
iridium
Амм, ти наистина ли имаш доверие в тези паразити МЗО ?
Те са корумпирани от Китаи до мозъка на костите деи'cтват според китаиските нареждания.

Миналата година, когато се надигна пандемията, многоброи'ни държавни глави се обърнаха с въпрос към МЗО - дали да се спрат наплива от хилаиди китаи'ски туристи в Европа, в Щатите...

Онези подли чиновници от МЗО категорично заявиха :
В никакъв случаи' да не спират полетите от Китаи към Запада .
Така бяха сигурни, че Запада ще бъде добре заразен.

Плус, естествено, са подкупени от фармацевтiчните компании.
trаnsalp
Цитат(biggeorge @ 02/12/2021, 17:50) <{POST_SNAPBACK}>
Всеки път като боледувам от коронавирус е различно - един път кашлям, един път имам хрема, а понякога имам мускулни болки.
Но само два пъти бях наистина зле.
Не съм лежал на легло, а просто ми беше много лошо.
Второто боледуване беше по-гадно, защото имах много силен задух.
След 72 часа задуха ми изчезна, но този тип боледуване не ми хареса изобщо.
Ще ти дам друг пример:
Когато си сложих ваксина против грип аз пак боледувах два пъти, но леко.
За 1-2 дни имах леки, грипоподобни симптоми и после ми мина.
Щом имаш антитела - значи организма ти има съпротивителни сили срещу вируса.
Доц. Мангъров добре обяснява този ефект - когато се презаразиш ти поддържаш имунната си система в напрегнато състояние. grin.gif

Наистина Джордж. Не е добре да боледуваш всеки месец. Спортуваш ли нещо? Тонус имаш ли? Теглото ти нормално ли е? Храниш ли се добре. Яж много лимони. На сок.
Просто си обърни внимание на тези неща. Дори и не ми отговаряй, че са лични, а и съм сигурен, че ги знаеш. Много обездвижен ни стана живота. Голяяям проблем. Бягането е най-полезното за тонус и имунитет.
Shade
Цитат(biggeorge @ 01/12/2021, 12:46) <{POST_SNAPBACK}>
Всяко преболедуване усилва имунитета и увеличава броя на антителата.
Това е все едно да си слагам ваксина на всеки 4-8 седмици.
Ще видим какво ще стане, когато се срещна с микрон-а. grin.gif

Очевидно при теб не всяко боледуване усилва имунитета, ако наистина отново и отново всеки месец боледуваш от ковид, а не от нещо друго. Повърхностните експерти, които умират от смях, са над всичко това и им е широко около врата, докато не им дойде редът да им припари под задниците, но ти би трябвало да се замислиш за евентуалните хронични усложнения, асоциирани с болестта. Дали тези проблеми не се мултиплицират след многократно преболедуване на ковид? Не би било зле да си направиш изследвания за белодробни, сърдечни, бъбречни и други изменения.
Питаш се какво ще стане, когато се сблъскаш с Омикрон варианта. А дали ще е само той? Ами ако излезе, че вирусът (дето не съществува, измислен и безвреден, чиста манипулация) няма намерение скоро да слезе от сцената, а се вижда колко е склонен към мутации? Никой не знае какви свойства може да притежава следващата мутация.
Shade
Цитат(biggeorge @ 29/11/2021, 11:36) <{POST_SNAPBACK}>
Обаче какво ще стане ако на всеки 6 месеца се ваксинираме?
Това е форма на зависимост.

Има сигурен начин да останеш независим: не се ваксинираш изобщо. И умираш от смях, наблюдавайки как ваксинираните масово мрат като мухи, напръскани с мухозол.
Бай Ганьо
Иска ти се да сме като вас, но не сме.
Ние не копаем гробове предварително за да сме готови, когато ваксината тръшне ваксинираните.
Ние не плашим никого.
Решил си, ваксинирал си се.
Уважавайте решението на другомислещите.
Толкоз ли е трудно?
viara
Цитат(Бай Ганьо @ 03/12/2021, 13:00) <{POST_SNAPBACK}>
Ние не копаем гробове предварително за да сме готови, когато ваксината тръшне ваксинираните.
Ние не плашим никого.

Толкоз ли е трудно?

Виж си пак подчертаното лъжецо.
И както се разбира през следващата година ще останат само разумните в разумните измерения.
Другите ще си стоят в старите измерения със старите разбирания и съзнания.
И за мен е най-разумно да ви отделят в определени градове или държави и там да си живеете всички неваксинирани докато решите да се ваксинирате.
Но ако всички вземат да измират от Ковид, няма да има и кой да ви погребе даже.
Ще вземете да прехвърчате тогава през континетите.

То света така или иначе е разделен на две, рано или късно ще се покаже и на повърхността, няма как иначе.
Бай Ганьо
За хора, които не следят новините всичко казано тук са кръчмарски приказки.
viara
Цитат(Бай Ганьо @ 03/12/2021, 16:08) <{POST_SNAPBACK}>
За хора, които не следят новините всичко казано тук са кръчмарски приказки.

Фейс-фейковите ли имаш в предвид? Нищо по-различно от преди не видях във новините.
Някъде четох, че за новия вариант не е нужно да се променят ваксините и че го карали с леки симптоми всички. Няма смъртни случаи споменават.

Има само препоръки към създателите на ваксините да се подготвят за всякакви варианти на вируса. Друго нищо съществено не видях.
Цитат
Германската компания BioNTech би трябвало да успее да адаптира своята ваксина срещу коронавирус сравнително бързо в отговор на появата на Омикрон. Това може да се случи за около 100 дни, АКО СЕ ДОКАЖЕ, ЧЕ наличните ваксини не са достатъчно ефективни, заяви нейният главен изпълнителен директор д-р Угур Шахин на конференцията на Reuters Next в петък.
https://news.bg/int-politics/szo-proizvodit...za-omikron.html
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 03/12/2021, 03:00) <{POST_SNAPBACK}>
Ние не плашим никого.
Толкоз ли е трудно?

Евала на "вас"! Компетентен, горд, силен и независим храбрец, направо юнак-богатир, чието уважение към (друго)мислещите, се изразява с кълнене в стил неграмотна селска баба "Да ви тръшне ваксината, дано!" и "умиране от смях" пред реалностите.
Би ли посочил кой и къде тук е "копал предварително гробове" и е тръбил наляво-надясно, че е ваксиниран? До степента, до която се тръшкат представителите на категорията "анти", които само отричат гръмогласно без да предлагат смислена алтернатива? Всъщност предлагат такава: глава, заровена в пясъка, с надежда да минат между капките.
Или предлагаш нещо друго? Нека поне веднъж чуем смислена и убедителна аргументация, различна от наивното "Ха, ха, ха,чисти манипулации. Следете новините. Ето, и Мангъров рече тъй по телевизията. Къде е този вирус, след като още още не ме е хванал. Къде е?"
Е?
нищ по дух
Цитат(iridium @ 28/11/2021, 19:12) <{POST_SNAPBACK}>
Не умирате ли от смях...
...при новите новиини за нов варiяант на вируса.

Omicron значи.... svirkam si.gif

Откровено, става гротеска този серiaл с Ковид, всички лъжи вече се пукат по шевовете, европеи'ците се усещат как ги манипулират, официялните власти и подчинените им медии се паникиосват пред откриването на машинациите им и некадърността им.

Все още фармацефтечните лаборатории гледат да ударжат фронта с всяване на страх и уж разработването на "нови ваксини" за "нови вариянти".

Не намирaте ли, че става един зле ра3работен научно фантастичен фиLм, развръзката е толкова нескопосана и маските падат.

Сега разбрах, че имало и Делта Плюс, знаех само за Делта и след него Омикрон.

И още когато почна Ковида и досега, не знам някаква особена промяна, освен че първоначално нямаше хрема. Когато нещо малко се промени или по-агресивно се разпространява му слагат ново име, а за Омикрон, който беше страшен и ужасен, писаха че основното, освен другите симптоми, било силна отпадналост и умора.
Колкото и да мутира, толкова ли много се изменя, че трябва да се променя ваксината, пък си поставят пак същите, дори и с изтичащ, но удължен срок.
Аз питах за ваксина, защото ми омръзна, трети път Ковид ми дойде в повече, но как да ѝ имам доверие, просто да слагат нещо там и да се моля, ако пак се разболея недай Боже, да е в пъти по-леко, ама дали ще е така, никой не може да каже, а ако с ваксината си повредя по някакъв начин организма и способността му да се защитава, пак никой не може да каже, при положение, че лекари казват, че зависи от състоянието на всеки организъм и че при всички е различно.
Бай Ганьо
Не е нужно да се обяснявам като ученичка, нали!
Следвам препоръките ти.
The_Purifier
Цитат(viara @ 03/12/2021, 14:46) <{POST_SNAPBACK}>
И за мен е най-разумно да ви отделят в определени градове или държави и там да си живеете всички неваксинирани докато решите да се ваксинирате.

Ами ако вземем че си сглобим държава, както сме така накуп, и ви нападнем? Даже я виждам вече, ще е някаква кръстоска между Куба и Северна Корея coolio.gif

п.п.Навремето в стария форум и аз така пращах кръшкачите в амазонската джунгла, много ме дразнеха ама...
нищ по дух
Цитат(viara @ 03/12/2021, 14:46) <{POST_SNAPBACK}>
Но ако всички вземат да измират от Ковид, няма да има и кой да ви погребе даже.
Ще вземете да прехвърчате тогава през континетите.

То света така или иначе е разделен на две, рано или късно ще се покаже и на повърхността, няма как иначе.

А защо пък точно неваксинираните?

Този тука лъже ли:
https://ejednevno.eu/%D0%B4-%D1%80-%D1%87%D...0-%D0%BC%D0%B0/
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 03/12/2021, 09:03) <{POST_SNAPBACK}>
Не е нужно да се обяснявам като ученичка, нали!
Следвам препоръките ти.

Ами тогава защо се обясняваш именно като ученичка на урок? Ето, виж се сам. Би ли посочил в кое точно от нахвърляните със замах произволни изречения предлагаш нещо смислено и реално, различно от махленско празнодумство, което си струва да бъде дискутирано:
Цитат
Ние не плашим никого.
Толкоз ли е трудно?

Е, хайде да чуем?
viara
Цитат(нищ по дух @ 03/12/2021, 18:35) <{POST_SNAPBACK}>

И още когато почна Ковида и досега, не знам някаква особена промяна, освен че първоначално нямаше хрема. Когато нещо малко се промени или по-агресивно се разпространява му слагат ново име, а за Омикрон, който беше страшен и ужасен, писаха че основното, освен другите симптоми, било силна отпадналост и умора.
Колкото и да мутира, толкова ли много се изменя, че трябва да се променя ваксината, пък си поставят пак същите, дори и с изтичащ, но удължен срок.
Аз питах за ваксина, защото ми омръзна, трети път Ковид ми дойде в повече, но как да ѝ имам доверие, просто да слагат нещо там и да се моля, ако пак се разболея недай Боже, да е в пъти по-леко, ама дали ще е така, никой не може да каже, а ако с ваксината си повредя по някакъв начин организма и способността му да се защитава, пак никой не може да каже, при положение, че лекари казват, че зависи от състоянието на всеки организъм и че при всички е различно.

Като не знаеш за този вирус, историята познава много други вируси и ваксини за тях.
Просто виж какво се е случвало и ще ти се изясни и за този. Принципите са едни и същи.
За папилома вирус има около девет ваксини и една комбинирана за девет варианта ако не се лъжа.
Много мъже получават ракови заболявания също като жените и прихващат от тях, но за тях няма безплатни ваксини само за момичета на 13 г.
А тук изобщо няма подобни ваксини ако и да са били безплатни.
Ако желаеш да се ваксинираш, че да не хванеш рак, ще трябва да си платиш хилядарка и да отскочиш до най-близката съседна държава ...
Много млади момичета и жени заболяват от този рак, макар че има ваксина, щото са антиваксъри ...
А за мъжете щото не е безплатно също се разболяват.
Та хубаво е да погледнеш за други вируси как стоят нещата щом не разбираш, а не да вярваш на фек - новините и на Алли-Иридиум...

За ебщайн бар е писано че има повече от 100 вида, щампа. Засега няма ваксини.
За хепатити има за някои за други няма ваксини.
Но хората масово не се ваксинират щото ваксините били зло според тях.
Такива са приказките без доказателства щото доказателствата доказват противното.
От ебщайн бар също дава усложнения - рак и много автоимунни, които с нищо не се лекуват. Там не било за говорене за всички тези хора с вируси, които ги лекуват за автоимунни ...
viara
Цитат(The_Purifier @ 03/12/2021, 19:05) <{POST_SNAPBACK}>
Ами ако вземем че си сглобим държава, както сме така накуп, и ви нападнем? Даже я виждам вече, ще е някаква кръстоска между Куба и Северна Корея coolio.gif

п.п.Навремето в стария форум и аз така пращах кръшкачите в амазонската джунгла, много ме дразнеха ама...

Споменах, че антиваксърите нападат вече в няколко държави има нападнати хора и лекари от антивакъсри. Такъв им е духа просто, войнствен.
И както виждам и вие имате желание да нападате щото се водите от същия войнствен дух и не само вие, а не съм забелязала антиваксър който няма желание да напада ваксинираните или лекарите или всички трезвомислещи.
И тези желания вътрешни са почнали да избиват навън в няколко държави по новините споменаха за такива хора.
evanka
Цитат(biggeorge @ 02/12/2021, 16:50) <{POST_SNAPBACK}>
grin.gif

Работата ми е свързана с деца и съм редовно върху траекторията на обилни едри пръски, пълни с половината първичен живот на Земята . Но като изкарам една хрема есента, ме имунизира до следващото лято. А тежките неща, хората ги карат веднъж на 5-10 г. Така че, пусни си едни изследвания за всеки случай. Да си болен толкова често дори и в среда с болни, не е особено често явление.
viara
Цитат(нищ по дух @ 03/12/2021, 19:21) <{POST_SNAPBACK}>
А защо пък точно неваксинираните?

Този тука лъже ли:
https://ejednevno.eu/%D0%B4-%D1%80-%D1%87%D...0-%D0%BC%D0%B0/

Според мен лъже. Когато има вирус както се заразяват ваксинирани, така и неваксинирани.
Но с ваксина се прекарва много по-леко. И за други вируси е така.
Затова хората си слагат ваксини, че да прекарват по-леко болестта.
И хубаво, че има ваксини щото за ебщайн бар няма.
Ето вас ви настройват, за да нападате ваксинираните. Всички антиваксъри са войнствено настроени.
Смяташ, че хората ще спрат да кашлят и да кихат ли? Или да дишат, че да не ви заразяват?
Странни желания имате. Ненормални желания имате.
viara
Цитат(evanka @ 03/12/2021, 19:59) <{POST_SNAPBACK}>
Работата ми е свързана с деца и съм върху траекторията на обилни едри пръски, пълни с половината първичен живот на Земята. Но като изкарам една хрема есента, ме имунизира до следващото лято. А тежките неща, хората ги карат веднъж на 5-10 г. Така че, пусни си едни изследвания за всеки случай. Да си болен толкова често дори и в среда с болни, не е особено често явление.

Не е така щото явно не изчезва от кръвта като ебщайн бар и се активира. При някои наистина е доста често установяват. А не съм чела от какво точно се активира този вирус.
Ако някой знае да пише. За ебщайн бар е установено примерно от отрови, тежки метали, хормонални промени, стрес и т.н.
За Ковида е установено точно кои хора по геном са склонни да боледуват много често и кои по-рядко. Имало някакъв прототип АС установен в генома, където много често хващали и много тежко го прекарвали.
Но подробности не знам. Та хубаво е тези, които още не са карали да се изследват поне ако нямат ваксина, че да знаят за себе си.
Такива хора били много по-предразположени към този вирус от други хора.
Shade
Цитат(нищ по дух @ 03/12/2021, 08:35) <{POST_SNAPBACK}>

Само за тези варианти ли си чувал? Да запълним тази празнина с известно количество официални лъжи и манипулации:

Варианти под наблюдение:
1.Alpha (B.1.1.7 and Q lineages)
2.Beta (B.1.351 and descendent lineages)
3.Gamma (P.1 and descendent lineages)
4.Epsilon (B.1.427 and B.1.429)
5.Eta (B.1.525)
6.Iota (B.1.526)
7.Kappa (B.1.617.1)
8.-1.617.3
9. Mu (B.1.621, B.1.621.1)
10.Zeta (P.2)

Обезпокоителни варианти:
11.Delta (B.1.617.2 and AY lineages)
12.Omicron (B.1.1.529)

И малко по-подробни лъжи и манипулации по отношение на обезпокоителните варианти.
Би трябвало да си пълен глупак и профан, за да не умреш от смях, нали?
The_Purifier
Ако ме изберат за първи секретар на ЦК на антиваксърите, срещу скромните 99,9% от земното кълбо и ръката на най-готината мадама-ваксърка, ще ви оставя на мира. cool.gif
viara
Цитат(The_Purifier @ 03/12/2021, 20:08) <{POST_SNAPBACK}>
Ако ме изберат за първи секретар на ЦК на антиваксърите, срещу скромните 99,9% от земното кълбо и ръката на най-готината мадама-ваксърка, ще ви оставя на мира. cool.gif

Хубаво да ни оставиш намира. Тоз светилник що ти е?
Ама Капучино дет си падаш по нея е вече семейна. Малко си закъснял.
Пък и много заета в тези времена като всички медицински лица.
Та явно ще те търпим до живот тук. Карай. Нали не е на живо.
нищ по дух
Цитат(Shade @ 03/12/2021, 20:06) <{POST_SNAPBACK}>
Само за тези варианти ли си чувал? Да запълним тази празнина с известно количество официални лъжи и манипулации:

Варианти под наблюдение:
1.Alpha (B.1.1.7 and Q lineages)
2.Beta (B.1.351 and descendent lineages)
3.Gamma (P.1 and descendent lineages)
4.Epsilon (B.1.427 and B.1.429)
5.Eta (B.1.525)
6.Iota (B.1.526)
7.Kappa (B.1.617.1)
8.-1.617.3
9. Mu (B.1.621, B.1.621.1)
10.Zeta (P.2)

Обезпокоителни варианти:
11.Delta (B.1.617.2 and AY lineages)
12.Omicron (B.1.1.529)

И малко по-подробни лъжи и манипулации по отношение на обезпокоителните варианти.
Би трябвало да си пълен глупак и профан, за да не умреш от смях, нали?

Имах предвид последните варианти, защото доскоро се пишеше за Делта, а сега видях Делта Плюс, а ти не си го включил в списъка, а и в сайта не прочетох, има ли или няма?
Сигурно е където пише AY, ама не са го отделили като Делта Плюс:
Delta (B.1.617.2 and AY lineages)

Вариантът AY.4.2 на мутацията Делта, известен още под името Делта плюс...

https://www.google.com/amp/s/dariknews.bg/a...ovid-19-2289233
The_Purifier
Цитат(viara @ 03/12/2021, 20:13) <{POST_SNAPBACK}>
Хубаво да ни оставиш намира. Тоз светилник що ти е?
Ама Капучино дет си падаш по нея е вече семейна. Малко си закъснял.
Пък и много заета в тези времена като всички медицински лица.
Та явно ще те търпим до живот тук. Карай. Нали не е на живо.

Ако говориш за аватара ми, това е противогаз wink.gif А колкото до Катпучино, кой ти каза че си падам по нея? Тук във форума явно се въртят клюки и интриги svirkam si.gif
Shade
Цитат(нищ по дух @ 03/12/2021, 10:21) <{POST_SNAPBACK}>
Имах предвид последните варианти, защото доскоро се пишеше за Делта, а сега видях Делта Плюс, а ти не си го включил в списъка, а и в сайта не прочетох, има ли или няма?
Сигурно е където пише AY, ама не са го отделили като Делта Плюс:
Delta (B.1.617.2 and AY lineages)

Вариантът AY.4.2 на мутацията Делта, известен още под името Делта плюс...

https://www.google.com/amp/s/dariknews.bg/a...ovid-19-2289233

lineages означава родословни или производни (на варианта).
нищ по дух
Цитат(Shade @ 03/12/2021, 20:34) <{POST_SNAPBACK}>
lineages означава производни (на варианта).

Да, но мислех си, че ще го има като +.

Не знам с какво ги привлече моето посещение на сайта, та чак анкета ми направиха и не знам защо имаше въпрос дали съм латиноамериканец или мексиканец?
Shade
Цитат(нищ по дух @ 03/12/2021, 10:38) <{POST_SNAPBACK}>
Да, но мислех си, че ще го има като +.

Не знам с какво ги привлече моето посещение на сайта, та чак анкета ми направиха и не знам защо имаше въпрос дали съм латиноамериканец или мексиканец?

Явно версията "+" няма съществени разлики с базовия вариант и затова не е акцентирана.
Едва ли има специална причина за анкетата. Водят статистика за генетични разлики, отразяващи податливостта на различните раси и кръстоски между тях към ковид. Например някъде имаше изследване, че черните и латиностите са по-застрашени, свързано с отсъствието или ниски нива на витамин D при тъмнокожите.
нищ по дух
Цитат(The_Purifier @ 03/12/2021, 20:32) <{POST_SNAPBACK}>
Ако говориш за аватара ми, това е противогаз wink.gif

Простено и е на Вяра, предполагам не ѝ се е налагало да ползва или да изпълнява команда: "Атом от юг".
viara
Цитат(The_Purifier @ 03/12/2021, 20:32) <{POST_SNAPBACK}>
Ако говориш за аватара ми, това е противогаз wink.gif А колкото до Катпучино, кой ти каза че си падам по нея? Тук във форума явно се въртят клюки и интриги svirkam si.gif

Верно, че противогаз за Ковид пандемия.
Какви клюки и интриги, като всичко си е публично.
Така предположих. Но и Аванор да е и тя е семейна.
Тук всички са семейни. Алли не е, но пък тя е антиваксър.
Ама ти си търсиш ваксър, с този войнствен дух... Не е за говорене.
В едно семейство представям си ваксър и антиваксър, ще си оскубят косите навярно.
Може и по-лошо.
Бай Ганьо
Вижте прикачените файлове
ЕксГорски
Цитат(viara @ 03/12/2021, 21:53) <{POST_SNAPBACK}>
Но и Аванор да е и тя е семейна.
Тук всички са семейни.

"Семейността" никога не е била, не е и няма да бъде пречка - напротив, напротив! wavetowel2.gif
Shade
Цитат(ЕксГорски @ 03/12/2021, 11:16) <{POST_SNAPBACK}>
"Семейността" никога не е била, не е и няма да бъде пречка - напротив, напротив! wavetowel2.gif

Да. Преди години имах колега-швед, чиято крилата фраза беше "I am married, but I am flexible".
biggeorge
Имам си плодове и зеленчуци.
Просто различен тип имунна система.
Щом някой се изкашля или кихне в радиус от 3 метра около мен, аз се разболявам. laugh.gif
Това много дразнеше родителите ми като бях малък. w00t2.gif
Засега съм добре, ще видим какво ще стане.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 03/12/2021, 11:10) <{POST_SNAPBACK}>

Да, това вече беше сериозна стабилна аргументация. Която убедително доказва, че вероятността да прихванеш ковид е 0,03%.
В същата връзка би било интересно каква ли е вероятността да получиш сериозни здравoсловни усложнения в резултат на методично интензивно насищане на организма с отрови и канцерогени.
Наистина как да не умреш от смях. 453.gif
viara
Цитат(ЕксГорски @ 03/12/2021, 21:16) <{POST_SNAPBACK}>

Ми как да не е. Това да не е Арабия? Там може и десет жени да си вземеш, закона го позволява, стига да можеш да ги издържаш де, с децата им.
Пък имаше един човек с не знам колко жени. Едната му беше родила 20 деца, навярно всяка година по едно и умряла. Как няма да умре, всяка година да ражда.
Та има такива библейски герои като Соломон, ама за други не се сещам тука.
Иначе безбрачни на семейни начала и т.н много има. За тях не става въпрос, освен ако не съм доразбрала за какво иде реч ама да не се отплесвам щото темата е за умиране от смях.
То може да се посмеем тогава на свят шарен, всякакви има.
Но обсъждането е излишно, щото първото условие беше неизпълнимо, както и второто.
Питето
Два варианта. Първия е, новия вариант на вируса да е по-безопасен, както се развиват 99% от вирусите и да ти няма нищо. Другия вариант е... абе аз лично съм за първия вариант, щото внимавам какво си пожелавам...
И да намалиш послъгването с постоянното каране на коронавируса по 20 пъти, щото това само с тест се доказва (на прилично ниво сигурност). Симптоматиката е като за много видове вируси, та до обикновена настинка, еле пък ако сам си си лекар.
Бай Ганьо
От буквалист не очаквай никаква логика.
Къде видя ковид тук!
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 04/12/2021, 02:47) <{POST_SNAPBACK}>
От буквалист не очаквай никаква логика.
Къде видя ковид тук!

Да бе, да. Добре известно е, че за разлика от теб съм дълбоко скаран с логиката. crying.gif
С други думи пльосната снимка не представя директна логична аргументация срещу измислената пандемия в рамките на настоящата тема как умните и начетени представители на човечеството умират от смях заради лъжливата манипулация. Манипулация, срещу която ти си се изправил гордо в качеството си на изтъкнат борец за свобода и независмост от свързаните с безвредния вирус мерки за безопасност.
Снимката е израз на алогично хумористично загатване за несъстоятелността на мерките срещу тази голяма лъжа, по подобие на едно друго недолюбвано безвредно явление. А именно неуместната световна кампания за масово ограничаване на безобидното насищане на човешкия организъм с отрови и канцерогени.
Наистина много забавна и смешна картинка, направо шедьовър в сферата на хумора!
Вероятно присъствието на запалена цигара към индивида на снимката е с цел достоверност и убедителност, демек "наш, народен човек", така ли е или греша?
Моля те, отвори ми очите, насочи ме към правилната интерпретеция! tan.gif
Catpuccino
Това беше още по-неаргументирано от снимката …. съжалявам, но поне като правиш внушения, имай доблестта да ги оповестяваш като точно това, което са!
Catpuccino
Това са самоопределения на хора, изживяващи се като най-великите борци за човешка свобода!

Бунтовник бях, но нямах кауза

wink.gif
Бай Ганьо
Това не беше внушение, а новата нормалност-ненормалността.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.