Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Третата доза ваксина
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
Питето
дУпетата е скаран с математиката (ама пък пасва на онези 80%, та са си го избрали). Лечението е по-скъпо от превенцията, а точно тази болест, ако я изтървеш и ще зарази толкова много народ, че ще разори здравната каса за "лекуване само на болните".
Докато политическата вина се поема с мезе, оправия няма да има. Чак когато почнем да я награждаваме от паметник, през тояги на голо, до въже на някоя лампа пред парламента, чак тогава ще има читави депутати в парламента.
D-rA
Цитат(Питето @ 16/01/2022, 22:15) <{POST_SNAPBACK}>
Чак когато почнем да я награждаваме от паметник, през тояги на голо, до въже на някоя лампа пред парламента, чак тогава ще има читави депутати в парламента.

Революционен полъх лъха от думите ти... Лошото е че няма да стане вятър sunbathing.gif
Хасан
Цитат(Питето @ 16/01/2022, 22:15) <{POST_SNAPBACK}>
дУпетата е скаран с математиката (ама пък пасва на онези 80%, та са си го избрали). Лечението е по-скъпо от превенцията, а точно тази болест, ако я изтървеш и ще зарази толкова много народ, че ще разори здравната каса за "лекуване само на болните".
Докато политическата вина се поема с мезе, оправия няма да има. Чак когато почнем да я награждаваме от паметник, през тояги на голо, до въже на някоя лампа пред парламента, чак тогава ще има читави депутати в парламента.

Костадинов имаше предвид, че по-добре е да се лекуват 150 000 души, отколкото да се ваксинират пет милиона. Откъде да знае, че лекарството струва над 700 долара. Ако изтърват 10% от тия 150 000 какво толкова? Важното е останалите да се радват на живота, без да ги дупчат. Кой да му каже, че лекарствата допълват ваксините, а не ги заместват. neprichom.gif
Хасан
Цитат(Питето @ 16/01/2022, 22:07) <{POST_SNAPBACK}>
Уважен си. При Джокович, балканската тарикатщина катастрофир челно у едни държавни закони, дето важели и за тарикатите. Ужас ти казвам. А за "ваксинното заробване", гледам излезе статистиката за миналата година, за смъртността в България, та чертичките за ковид-периода стърчат яко над тренда от предишните години... таковата, цената на свободата "сам да си преценяш" личи отдалече... 271.gif

Това са фалшификации, които целят да заблудят нас гражданите, че ковид е опасно заболяване. Не им вярвай и спи спокойно.
Хасан
Цитат(lati1960 @ 16/01/2022, 22:14) <{POST_SNAPBACK}>
Точно по темата днес дойде изненадващо изказване точно на човекът, чиято заслуга по идентифициране на ковид вируса е най-голяма, на Люк Монтание, ето, вижте:
https://www.dnes.bg/notifikacii/2022/01/16/...-italiia.517183
https://dnes.dir.bg/comments/nobelistat-lyu...v-italiya-video
Ако някой не знае кой е Люк Монтание /между другото нобелов лауреат/, то значи няма право въобще да пише по темата тук. След това изказване, поне за мен всички спорове по въпроса се обезсмислят.
С цялото ми уважение към привържениците на тезата за "пандемия", но тя все повече издиша отвсякъде. Големият проблем е, че не издишат опитите светът ни да бъде вкаран в нов ред и нова "нормалност" от нов и стрешен тип диктатура и тирания, непознати досега. Защото всички дотук бяха регионални, макар и с претенциите да прераснат в световни. Но тази вече си е световна, факт. Навсякъде почти с пълзящо насилие се налага задължителна ваксинация, и в Австрия от 1 февруари, и в Германия, и във Франция, в Италия, в САЩ, навсякъде, и то точно в доскоро най-свободния и демократичен свят! Случайно ли е това? Ми не. Има сили, среди и хора, които се боят от свободата и демокрацията. Мисля е ясно кои. И мисля, че както винаги именно обществата в свободния свят няма да им позволи да постигнат целта си. Поне се надявам.

Погледни си втория линк.

Люк Монтание е бивш учен работил по откриването на спина. После известен с откриването на явленията "памет на водата" и "ДНК трансфер" за да оправдае хомеопатията като истинска наука и станал обект на подигравки; Една от последната му изяви е "доказателството" че ковид е синтезиран в лаборатория след като "намерил" фрагменти от малария и хив в него. Научна публикация по темата няма.
Люк монтание гравитира около групата на Робърт кенеди (антивакс гуру) и андрю уеикфилд (мошеник и лъжец). Всъщност цялата антивакс истерия (много преди ковид) може да се проследи именно до Робърт Кенеди.
Явлението “бивш учен” всъщност не е рядко. В българия имаме пресен пример – Мангъров.
Питето
Ми няма да са 150 000, а много повече... щото без боцкане и маски, хем заразата ще си върви свободно, хем голям процент ще го карат тежко... Както писах по-горе, този е скаран с математиката.
Хасан
Цитат(Питето @ 16/01/2022, 23:12) <{POST_SNAPBACK}>
Ми няма да са 150 000, а много повече... щото без боцкане и маски, хем заразата ще си върви свободно, хем голям процент ще го карат тежко... Както писах по-горе, този е скаран с математиката.

Той не спомена за маските. имаше предвид да се купят лекарства, а не ваксини. И 300 000 да са, няма да са пет милиона. Това му беше идеята.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.