Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Третата доза ваксина
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 10/12/2021, 09:38) <{POST_SNAPBACK}>
Вижте прикачените файлове

Понеже даваш връзка, където не исках да ти обяснавам (по твоя препоръка) но се налага да го направя, защото си усвоил да съвършенство манипулациите.
Никого никога не съм кълнал.
Никога в живота си не съм кълнал и няма да го направя.
Това се само болни мисли в твоята глава.
Просто казах, че ние не сме като вас.
Виж картинката и прочети мнооооого внимателно дървото, което сам си линквал.

Абе човек, няма ли вече да пораснеш и да започнеш да се държиш като зрял индивид, който се учи от опита си?
Само се виж, първо ни в ръкав се опитваш да хапеш с дежурни клишета ("Ти си прозрачно ясен" и т.н...). И когато за пореден път стане очевидно, че празните ти квалификации не впечатляват, пускаш също така ни в клин, ни в ръкав някаква потрисащо безвкусна снимка на изкопани гробове, и за пореден път започваш да се обясняваш, съгласно твоето собствено определение, мнооооого(словно). Как не си бил кълнал и нямало да го направиш.
Нека е така, няма да спорим. Интересно само дали това не са твои думи: "Ние не плашим никого, когато ваксината тръшне ваксинираните". Е, да или не? И ако е да, дали не показва еднозначно кой точно е усвоил да съвършенство манипулациите?
Излишно е повече да разводняваш тази тема. Ако начетените представители на вашата гилдия желаете дискусия "какво било свобода и какво било робство", отворете си такава тема за собствена консумация, пускайте си там авторитетни цитати и глупави снимки, и си обсъждайте.
Хасан
Цитат(Питето @ 10/12/2021, 19:51) <{POST_SNAPBACK}>
Пак настъпваш мотиката. Катар са обречени, просто ти не го знаеш. Схемата е една и съща:

"... Науру!

Оказва се, че ако торът на милиони птици бъде печен от екваториалното слънце в продължение на стотици хиляди години, ще се получи нещо много, много ценно. Става ясно, че под плодородната почва на Науру се крие изумително съкровище. Веднага след като бива провъзгласена за независима република през 1968 година, Науру се хвърля в ураганен добив и износ на фосфати.

Колкото и да е невероятно, само няколко години по-късно Науру става НАЙ-БОГАТАТА СТРАНА В СВЕТА! Не Швейцария! Не Саудитска Арабия! Не Катар! Не... Отговорът е Науру! Десетхилядното му население започва да се къпе в невиждано охолство. Въпреки че обиколката на острова с кола отнема двайсет минути, абсолютно всички жители си купуват скъпи западни автомобили. Премахнати са, каквито и да било данъци. Вдигат се къщи от тежки материали. Поникват хотели. Построено е феноменално игрище за голф. Създадена е авиокомпанията „Науру“. Образованието, здравеопазването и много обществени услуги са напълно безплатни. Държавните служители си раздават екстравагантни заплати и бонуси. Фосфатните долари създават гарантиран доход и доброволна безработица. Миньорите, лекарите, чистачите, инженерите ... цялата работна ръка е внос от безфосфатната чужбина. Любимото занимание на самите науруанци е да карат колите си из острова, докато пият бира, и да хвърлят празните кутии през прозореца. Икономиката просперира. Животът е песен. Или по-скоро химн ...
...
През деветдесетте години обаче фосфатните залежи на острова се изчерпват. И то по най-кошмарния възможен начин ... В момента някогашната приказна Гогенова импресия е едно от най-ужасяващите места на света. "
от Иво Иванов

Ей на такова нещо се възхищаваш. При китайците, пак си в грешка, водят по количество, ама влагат най-много труд от най-много хора, което е обратното на онова, дето наричаме рай.
Същото и с ваксинирането — един гледа етикета, друг рекламата, трети статистиката...

Аз пиша какво е в момента. Какво ще се случи след десетки години, не ме интересува. Тези които ще умрат дотогава пък съвсем не ги интересува.
САЩ имат идеалното разпределение между територия и население, докато в Китай и Япония съвсем не е така. И двете страни са пострадали много след ВСВ, а и не са се облажили от плана Маршал. И в трите страни както ти писах, се бачка много яко. Това не ме кефи.
Питето
Цитат(Хасан @ 10/12/2021, 22:41) <{POST_SNAPBACK}>
... Какво ще се случи след десетки години, не ме интересува. ...

Лъжеш. ...себе си... Освен ако всичко дето притежаваш няма дългосрочност над десетина години, а заплатата я изхарчваш за месец. animatedwink.gif
Тарабас
Астра не се препоръчва за млади хора. Тук се ваксинираха само 60+. Джонсън избират антиваксъри, които в един момент се решават, защото е само една доза.
Бай Ганьо
Цитат(Shade @ 10/12/2021, 21:48) <{POST_SNAPBACK}>
Излишно е повече да разводняваш тази тема.

Явно на тебе трябва да се обяснява бавно, защото четеш трудно.
Ти пишеш това:
И умираш от смях, наблюдавайки как ваксинираните масово мрат като мухи, напръскани с мухозол.

А аз ти отговарям това:
Ние не копаем гробове предварително за да сме готови, когато ваксината тръшне ваксинираните.

И понеже си буквалист може би е трябвало да заменя "когато ваксината тръшне ваксинираните" с когато "ваксинираните масово мрат като мухи"
Хасан
Цитат(Тарабас @ 11/12/2021, 08:24) <{POST_SNAPBACK}>
Астра не се препоръчва за млади хора. Тук се ваксинираха само 60+. Джонсън избират антиваксъри, които в един момент се решават, защото е само една доза.

С Астра са се ваксинирали само хора по-възрастни от 60 години? unsure.gif Защо?
За Джонсън е ясно, по-скоро с нея се ваксинират младежи, които не искат да ги бодат два пъти. Всъщност има и такива, които предпочитат векторните ваксини като личния лекар на баща ми, който е преболедувал и е 47 набор. Поради липса на Астра, наскоро се е ваксинирал с Джонсън. Каза ми, не се знае какви странични ефекти ще имат след две-три години РНК ваксините. Кардиологът на баща ми обаче е на обратното мнение.
Хасан
Цитат(Питето @ 10/12/2021, 23:40) <{POST_SNAPBACK}>
Лъжеш. ...себе си... Освен ако всичко дето притежаваш няма дългосрочност над десетина години, а заплатата я изхарчваш за месец. animatedwink.gif

Катар няма да обеднеят за десет години, но дори това да стане, ако живеех там, няма да ми е проблем да се преместя на друго място. В момента са много добре. Това ме интересува. Пречи само религията им.
evanka
Цитат(Хасан @ 11/12/2021, 08:35) <{POST_SNAPBACK}>
С Астра са се ваксинирали само хора по-възрастни от 60 години? unsure.gif Защо?
За Джонсън е ясно, по-скоро с нея се ваксинират младежи, които не искат да ги бодат два пъти. Всъщност има и такива, които предпочитат векторните ваксини като личния лекар на баща ми, който е преболедувал и е 47 набор. Поради липса на Астра, наскоро се е ваксинирал с Джонсън. Каза ми, не се знае какви странични ефекти ще имат след две-три години РНК ваксините. Кардиологът на баща ми обаче е на обратното мнение.

Защото при млади хора, АЗ прави повече тромбози. Не че при хора над 60+ години няма такива тромбози, но този факт не шокира толкова обществеността.
От както има достатъчно рнк дози, поне тук във Франция, не се слагат векторни ваксини. Оказаха се по-неефикасни и с повече странични ефекти.
Лично мое мнение, но принципа на векторните ваксини е по-страховит. Вектора влиза в клетъчното ядро при днк-то. РНК съобщението не влиза. Та ако някой се страхува от генетична подмяна на днк-то си, то по-добре да избягва векторни. Според моето лаишко мнение, разбира се.
Тарабас
Не прави тромбози, а може да направи тромбопения. Последиците от която могат да доведат до тромбоза. Това не са подробности, важно е да се спомене. Тромбоза се лекува с антикоагуланти, страничния ефект от АЗ, тромбопенията, се лекува с кортизон.
Питето
Щом не си там, а тук, въпреки че можеш да избираш, значи тук ти е по-добре отколкото там. animatedwink.gif
Хасан
Цитат(Тарабас @ 11/12/2021, 13:27) <{POST_SNAPBACK}>
Не прави тромбози, а може да направи тромбопения. Последиците от която могат да доведат до тромбоза. Това не са подробности, важно е да се спомене. Тромбоза се лекува с антикоагуланти, страничния ефект от АЗ, тромбопенията, се лекува с кортизон.

Май баща ми трябва да си смени личния лекар, който му е време да се пенсионира. smile.gif
Хасан
Цитат(Питето @ 11/12/2021, 13:28) <{POST_SNAPBACK}>
Щом не си там, а тук, въпреки че можеш да избираш, значи тук ти е по-добре отколкото там. animatedwink.gif

То излиза, че в България е най-добре да се живее. Ако отида там, мислиш ли, че ще ме посрещнат с хляб и сол? unsure.gif
нищ по дух
Цитат(Питето @ 11/12/2021, 13:28) <{POST_SNAPBACK}>

Трябвало е много по-рано да се направи това, не че и сега не може, ама е все по-трудно и трябва да си специалист в определени области, а пък тука тези лъжат ли или не, кой може да каже:
https://www.google.com/amp/s/amp.dw.com/bg/...25B8/a-60033578
Питето
Зависи от теб. Ако им носиш техника или нещо за ползване, различно от техните ресурси... и кафе и рахат-локум може да добавят. Обаче отиваме към "повечко работа" от което именно се опитваш да се оттървеш... Проблема е, че до десетина години може петрола да не е толкова интересен. Баси, дори аз заглеждам електричките и соларите, и почти ми излиза сметката под 5 години... Остават да разчитат на пластмасите, химическата индустрия и самолетите, за да си поддържат стандарта, обаче има поне още нЕколко държави по тяхната схема и с техните възможности, а пазара ще намалява в следващите години... В смисъл, да не останат само на "хляб и сол" след нЕкое и друго десетилетие, щото на тебе ще ти е още по-трудно тогава да се местиш...
Shade
Цитат(Хасан @ 10/12/2021, 23:35) <{POST_SNAPBACK}>
...Каза ми, не се знае какви странични ефекти ще имат след две-три години РНК ваксините. Кардиологът на баща ми обаче е на обратното мнение.

Я има странични ефекти от РНК ваксините след две-три години, я не.
От друга страна не е нужно някой да ти казва и изрежда сериозните странични ефекти и придобити тежки хронични заболявание в резултат на пребледуване на ковид. Особено след многократно преболедуване. Тези явления се налюдават отчетливо в заобикалящото обкръжение и с невъоръжено око. Независимо от каквито и да е лични мнения. Единствено глава пъхната в пясъка и маниакална вяра в плиткоумни конспиративни митове може да е причина някой да не ги заблязва.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 10/12/2021, 22:49) <{POST_SNAPBACK}>
Явно на тебе трябва да се обяснява бавно, защото четеш трудно.
Ти пишеш това:
И умираш от смях, наблюдавайки как ваксинираните масово мрат като мухи, напръскани с мухозол.

А аз ти отговарям това:
Ние не копаем гробове предварително за да сме готови, когато ваксината тръшне ваксинираните.

И понеже си буквалист може би е трябвало да заменя "когато ваксината тръшне ваксинираните" с когато "ваксинираните масово мрат като мухи"

Брей, очевидно нямаш намерение да си починеш малко и да спреш да се излагаш с тези несръчни опити за манипулация, дори да ги пробутваш несъзнателно. smile.gif
Хайде да ти се обясни бавно, щом толкова настояваш.
Преди да пуснеш клиширано възражение едно-към-гьотере, би било целесъобразно да си проследил внимателно дискусията, от която вадиш цитати. Споменатото изречение е в отговор на внушението "Това е форма на зависимост" по отношение на ваксините. А, както е добре известно, онези, които са придобили зависимост към дадена химическа субстанция, опиат или дрога, която безусловно ги убива, са готови на всичко, за да си получат дозата.
След като подкрепяш тази теза, би ли обяснил малко по-подробно (може и бавно) в какво точно се изразява зависимостта на ваксинираните? Може би имаш намерение да лансираш нова конспиративна теория, според която коронавирусът проявява апетит и предпочитания само към ваксинирани, а неваксинираните си живеят живота, необезпокоявани от епидемията? wink.gif
Швейк
Я пак - какво си наблюдавала?
Бай Ганьо
Къде го чукаш-къде се пука.
Швейк
А де !? misli.gif
Shade
Цитат(Швейк @ 11/12/2021, 07:43) <{POST_SNAPBACK}>
Я пак - какво си наблюдавала?

Сигурно съм прекалено наблюдателна, но без особени усилия съм наблюдавала от първа ръка хора с придобити след прекаран ковид сериозни белодробни, сърдечни или бъбречни усложнения. Някои от които вече почти цяла година продължават да са редовни абонати на болнични заведения.
Искаш ли пак или вече ти се изясни? wink.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 11/12/2021, 07:48) <{POST_SNAPBACK}>
Къде го чукаш-къде се пука.

Да беше го илюстрирал по-ясно, като постнеш отново онази глупава безвкусица, снимката с изкопаните гробове. smile.gif
Хасан
Цитат(Shade @ 11/12/2021, 17:04) <{POST_SNAPBACK}>
Я има странични ефекти от РНК ваксините след две-три години, я не.
От друга страна не е нужно някой да ти казва и изрежда сериозните странични ефекти и придобити тежки хронични заболявание в резултат на пребледуване на ковид. Особено след многократно преболедуване. Тези явления се налюдават отчетливо в заобикалящото обкръжение и с невъоръжено око. Независимо от каквито и да е лични мнения. Единствено глава пъхната в пясъка и маниакална вяра в плиткоумни конспиративни митове може да е причина някой да не ги заблязва.
Личният лекар на баща ми е изкарал тежко ковид в болница края на миналата година. От 63 кг. е станал 50 кг. Би трябвало да знае какви са последствията, обаче не вярва на РНК ваксините. Ваксинира обаче пациентите си с тях.
Хасан
Цитат(Питето @ 11/12/2021, 15:07) <{POST_SNAPBACK}>
Зависи от теб. Ако им носиш техника или нещо за ползване, различно от техните ресурси... и кафе и рахат-локум може да добавят. Обаче отиваме към "повечко работа" от което именно се опитваш да се оттървеш... Проблема е, че до десетина години може петрола да не е толкова интересен. Баси, дори аз заглеждам електричките и соларите, и почти ми излиза сметката под 5 години... Остават да разчитат на пластмасите, химическата индустрия и самолетите, за да си поддържат стандарта, обаче има поне още нЕколко държави по тяхната схема и с техните възможности, а пазара ще намалява в следващите години... В смисъл, да не останат само на "хляб и сол" след нЕкое и друго десетилетие, щото на тебе ще ти е още по-трудно тогава да се местиш...

Кафе не пия, а от рахат локума се пълнее, тъй че ще се откажа да ходя там, освен на екскурзия. Ще си живея тука. sunbathing.gif
Швейк
От първа ръка ? - тоест Вие сте лекарка/
Хасан
Цитат(Швейк @ 11/12/2021, 18:33) <{POST_SNAPBACK}>

Струва ми се, че Shade е мъж. Или може би от профила му пише и жена му. neprichom.gif
Бай Ганьо
Онази снимка е реалност.
И е не само тя.
Това са прийомите на властимащите за сплашване на населението.
Както ти сам ги нарече: глупави.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 11/12/2021, 08:37) <{POST_SNAPBACK}>
Това са прийомите на властимащите за сплашване на населението.
Както ти сам ги нарече: глупави.

Значи това е доказана правителствена политика за плашене на гаргите, така ли?
В такъв случай източник на снимката не е "Кръмарска Информационна Агенция". Би ли посочил официалния правителствен сайт, в който е публикувана тази снимка? Иначе всеки има възможност да пуска снимки в YouTube.
Не го ли дадеш този сайт, потвърждаваш едно нещо, което с чиста съвест може да се нарече глупаво. За толкова се сещаш кое е то, нали?
Shade
Цитат(Швейк @ 11/12/2021, 08:33) <{POST_SNAPBACK}>
Когато навършиш пълнолетие, вероятно ще придобиеш умението да разсъжаваш логично. Не е нужно да си лекар, ако живееш в град, където случаите на ковид са над 500 000 и развитието е пред очите ти.
Shade
Цитат(Хасан @ 11/12/2021, 08:36) <{POST_SNAPBACK}>
Струва ми се, че Shade е мъж.

Това е без значение. Единственото, което има значение за антиваксърите е, в какво вярват. grin.gif
Бай Ганьо
Не забравяй, че живея в ЮАР.
Gauteng e провинцията в която живея.
Швейк
Само пред Вашите очи ,ли драга
Хасан
Цитат(Shade @ 11/12/2021, 19:09) <{POST_SNAPBACK}>
Това е без значение. Единственото, което има значение за антиваксърите е, в какво вярват. grin.gif

Започвам да ги разбирам тези хора. Искат да са различни и да не се съгласяват с нормите на поведение в обществото. Така показват, че са юнаци, които не може да ги уплаши някакъв си вирус. Такива ги съветвам да си останат антиваксъри, но за всеки случай тайничко без никой да разбере да се ваксинират. wink.gif

П.П. Ей, този ми е любимец. Страхотна визия и уникална реч.
https://www.youtube.com/watch?v=NxPFIe2xgzw
Shade
Цитат(Швейк @ 11/12/2021, 09:46) <{POST_SNAPBACK}>
Само пред Вашите очи ,ли драга

И пред очите на комшиите и колегите, разбира се.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 11/12/2021, 09:24) <{POST_SNAPBACK}>
Не забравяй, че живея в ЮАР.
Gauteng e провинцията в която живея.

Какво следва от това?
Швейк
Комшиите са ми около 10 семейства...колегите около 200
Shade
Цитат(Хасан @ 11/12/2021, 09:52) <{POST_SNAPBACK}>
Започвам да ги разбирам тези хора. Искат да са различни и да не се съгласяват с нормите на поведение в обществото. Така показват, че са юнаци, които не може да ги уплаши някакъв си вирус. Такива ги съветвам да си останат антиваксъри, но за всеки случай тайничко без никой да разбере да се ваксинират. wink.gif

Храбреци са, разбира се. Но завиване с одеялото презглава надеждно защитава от лоши чудовища в тъмното. За всеки случай... grin.gif
Shade
Цитат(Швейк @ 11/12/2021, 10:04) <{POST_SNAPBACK}>
Комшиите са ми около 10 семейства...колегите около 200

Късметлия си ти, че в България са регистрирани само 715 000 случая на ковид. При мен са над 50 000 000.
Бай Ганьо
Следва, че ти знаеш по-добре от мене какво се случва под носа ми.
Тарабас
mRNA ваксините се разграждат след няколко часа. Няма как да има дълготрайни ефекти. РНК и ДНК са два различни “кода”.

mRNA е революция! В момента текат експерименти за HIV ваксина, която прави маймуни в експеримент имунни към HIV. Това е бъдещето в околологията. Но за сега у нас това е ерес. Докато майките от БГ Мама не одобрят ваксините, хората ще лекуват болните си роднини в Кръстова гора в гората със съдействието на самодиви и пияни православни попове. По-сигурно е и няма дълготрайни странични ефекти. Поне така казват самодивите.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 11/12/2021, 10:28) <{POST_SNAPBACK}>
Следва, че ти знаеш по-добре от мене какво се случва под носа ми.

Благодарение на теб научаваме толкова много!
Например, че Короната убива САМО най-болните от други заболявания.
От което, в съответствие с публикуваната снимка, излиза, че населението в ЮАР е твърде болнаво. Въпреки че рекламираш тази страна като световен образец на свобода, стабилност и благoденствие. sad.gif
Но това, разбира се, е маловажно и не е причина да се всява страх и ужас... smile.gif
Хасан
Цитат(Тарабас @ 11/12/2021, 20:49) <{POST_SNAPBACK}>
mRNA ваксините се разграждат след няколко часа. Няма как да има дълготрайни ефекти. РНК и ДНК са два различни “кода”.

mRNA е революция! В момента текат експерименти за HIV ваксина, която прави маймуни в експеримент имунни към HIV. Това е бъдещето в околологията. Но за сега у нас това е ерес. Докато майките от БГ Мама не одобрят ваксините, хората ще лекуват болните си роднини в Кръстова гора в гората със съдействието на самодиви и пияни православни попове. По-сигурно е и няма дълготрайни странични ефекти. Поне така казват самодивите.

Как след няколко часа се разграждат РНК ваксините, не е ли след 20 дена? unsure.gif

Много често чувам, ще се ваксинираме, но нека минат няколко години да видим дали са безопасни. Дотогава не искаме да рискуваме. А не ви ли е страх от вируса? Страх ни е и затова се пазим от него. Носим маски, спазваме дистанция и т.н. Надяваме се да не се заразим. Много е опасен този ковид.
Един наш политик, който вече е в Парламента пък каза, защо са нужни ваксини, след като вече има лекарства срещу ковид? Нека се лекуват болните, а не да се ваксинират здравите. Така ще е и много по-евтино. Значи да чакаме да се разболеем и после да се лекуваме. w00tbrows.gif
Тук говори колко опасни са ваксините.
https://www.mediapool.bg/ne-e-vyarno-che-v-...news329069.html
Тарабас
А не, този аборт няма как да го прочета. Мерси все пак за линка.
Бай Ганьо
Пиши си. Не ми пречиш.
D-rA
Цитат(Shade @ 11/12/2021, 20:53) <{POST_SNAPBACK}>
Благодарение на теб научаваме толкова много!

Демонстрирай и ти нещо - например коментирай тази статия. sunbathing.gif
Питето
Готово: "Повечето от заразените имат само леки симптоми, като кашлица и умора. Един човек е бил хоспитализиран за два дни." от самата статия, дето я сочиш.
Явно ваксината предпазва от тежко боледуване и от по-кофти развръзка.
А може би показва, че този вариант на вируса не е толкова кофти и не е толкова смъртоносен.
А може би показва, че има висок процент ваксинирано население, дето му пука за собственото здраве и се тества по-масово и от там бързо "хващат" заразените, дори да са малка бройка...
Сигурен съм, че и ти имаш още няколко извода от статията.
D-rA
Цитат(Питето @ 11/12/2021, 22:54) <{POST_SNAPBACK}>
Сигурен съм, че и ти имаш още няколко извода от статията.

Само един - имунната система на неваксинираните се справя значително по-добре от ваксинираната такава... sunbathing.gif
ЕксГорски
Цитат(Shade @ 10/12/2021, 18:33) <{POST_SNAPBACK}>
. Байдън ме вълнува точно толкова, колкото и ти. smile.gif

Извинявай, че се намесвам в любезния ви разговор, но ако добре схванах, настоящият ти президент изобщо не те интересува?! Нещо не ми се връзва : предишният ти Президент те интересуваше яко и даже продължава да те интересува, а настоящият ти (Президент) не те интересува?! misli.gif

Shade
Цитат(D-rA @ 11/12/2021, 12:20) <{POST_SNAPBACK}>
Демонстрирай и ти нещо - например коментирай тази статия. sunbathing.gif

Демонстрация? Какви точно коментари изискваш да ти се демонстрират?blink.gif

Що се отнася до развитието на ковид пандемията и свойствата на Омикрон варианта, по този въпрос предлагам да следим внимателно текущата динамика на събитията и най-вече да се доверим на коментарите и добре обоснованите крайни заключения на будните експерти в Гъзбук, БГ Мама и селските кръчми, които вече ги демонстрират. Извън тези ерудирани среди е малко е раничко за категорични заключения.
Дано се потвърди, за бурна възторжена радост на мъдрите и проницателни антиваксъри, че този вариант на коронавируса (а и всички следващи варианти) масово мори ваксинираните, а неваксинираните изведнъж en bloc забравят за пандемията. good.gif

Но си струва да се коментират вече доказаните и потвърдени високи научно-технически познания, че например използваният в органичната химия графичен символ на пентозен пръстен, изграден от хидроксилни групи, безусловно превръща веригата на РНК в "кръгова". От което следва, че тази верига "светва за последен път", когато се облъчи с "генератора на здравето". "Генератор", който по аналогичен начин твърдо унищожава ракови "кръгове" и всякакви други болестотворни "кръгове". Понеже в химията на човешкия организъм подобни "кръгове" отсъстват. "Генератор", чиято ефективност и универсалност е демонстрирана толкова убедително със силата на вярата, че изобщо не се нуждае от клинични изследвания.
Струва си също така демонстрация на високи математически умения в изчисляването на процента ваксинирани/неваксинирани, заразени с Омикрон варианта, развили симтомите и хоспитализирани.
Shade
Цитат(ЕксГорски @ 11/12/2021, 13:21) <{POST_SNAPBACK}>
Извинявай, че се намесвам в любезния ви разговор, но ако добре схванах, настоящият ти президент изобщо не те интересува?! Нещо не ми се връзва : предишният ти Президент те интересуваше яко и даже продължава да те интересува, а настоящият ти (Президент) не те интересува?! misli.gif

Не разбирам какво те учудва. Следя, наблюдавам и анализирам много внимателно представянето на политиците и икономическото развитие без да съм ревностен привърженик на определена политическа партия. Така че съм съвсем наясно кой политик за какво става. Байдън не е на нивото на харизматичните и енергични фигури като Клинтън през 1992 и Обама през 2008, но на днешния етап трудно би могло да се намери по-неуместна кандидатура от еднолично узурпиралия трите независими клона на властта два пъти импйчвания едномандатен бивш президен, загубил едновременно Президенство, Камара на Представители и Сенат, безпрецедентно събитие за Републиканската партия от 1930 г. насам. С купищата антиконстутуционни, данъчни и криминални престъпления, за които в момента Тръмп е обект на обширно и задълбочено разследване от Съдебната система.
Швейк
Е, сега направо се оля ! wacko.gif - няма ли какво друго да правиш по нощите harhar.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.