Цитат(Бай Ганьо @ 10/12/2021, 09:38) <{POST_SNAPBACK}>
Вижте прикачените файлове
Понеже даваш връзка, където не исках да ти обяснавам (по твоя препоръка) но се налага да го направя, защото си усвоил да съвършенство манипулациите.
Никого никога не съм кълнал.
Никога в живота си не съм кълнал и няма да го направя.
Това се само болни мисли в твоята глава.
Просто казах, че ние не сме като вас.
Виж картинката и прочети мнооооого внимателно дървото, което сам си линквал.
Понеже даваш връзка, където не исках да ти обяснавам (по твоя препоръка) но се налага да го направя, защото си усвоил да съвършенство манипулациите.
Никого никога не съм кълнал.
Никога в живота си не съм кълнал и няма да го направя.
Това се само болни мисли в твоята глава.
Просто казах, че ние не сме като вас.
Виж картинката и прочети мнооооого внимателно дървото, което сам си линквал.
Абе човек, няма ли вече да пораснеш и да започнеш да се държиш като зрял индивид, който се учи от опита си?
Само се виж, първо ни в ръкав се опитваш да хапеш с дежурни клишета ("Ти си прозрачно ясен" и т.н...). И когато за пореден път стане очевидно, че празните ти квалификации не впечатляват, пускаш също така ни в клин, ни в ръкав някаква потрисащо безвкусна снимка на изкопани гробове, и за пореден път започваш да се обясняваш, съгласно твоето собствено определение, мнооооого(словно). Как не си бил кълнал и нямало да го направиш.
Нека е така, няма да спорим. Интересно само дали това не са твои думи: "Ние не плашим никого, когато ваксината тръшне ваксинираните". Е, да или не? И ако е да, дали не показва еднозначно кой точно е усвоил да съвършенство манипулациите?
Излишно е повече да разводняваш тази тема. Ако начетените представители на вашата гилдия желаете дискусия "какво било свобода и какво било робство", отворете си такава тема за собствена консумация, пускайте си там авторитетни цитати и глупави снимки, и си обсъждайте.