Едно време е имало сакатлъци с ваксини и лекарства, но информацията не е стигала до хората. В началото на 70-те един наш съсед почина след ваксина (алергичен шок), което разбира се не е било повод да се спрат ваксините, дори напротив - много хора сега предпочитат ваксини от 'стария тип", защото били по-безопасни. Нищо подобно, просто няма масова информация за страничните им ефекти, но наивни хора си мислят, че те са за предпочитане.
За днешната епидемия никой не крие информация - пълно е със сайтове за статистика. Страничните ефекти на ваксините, броя на пострадали след ваксина, са описани и публикувани в надеждни сайтове, както и броя починали от ковид.
Ковид епидемията тръгна с лъжи, защото тръгна от Китай - там лъжата е метод за информиране.
После, за нещо непознато, всеки си има мнение, дори и специалисти в тази област. Други търсят внимание по медиите и предлагат шокираща информация, вместо достоверна... Което обърква хора като теб.
В днешно време е много лесно да се направи ваксина върху нов щам, когато матрицата е вече готова.
Генетичните манипулации са много напреднали и стават все по-лесни. Ако тази епидемия се беше случила преди 20г, ваксина нямаше да има и положението щеше да е драматично, икономически нямаше да издържим дълъг глобален локдаун.
Пълно е с дезинформация. Не с информация, по тази т. нар. "пандемия".
Иначе, едни депутати от евро парламента дори тръгнаха да съдят Евро Комисията, понеже не прави публични договорите с фармацефтичните компании производители на ваксини, в които надлежно е описано самото им съдържание. Нататък всичко е спекулация. Дори на учени, които ни обясняват какво било. Това си е само тяхно мнение, нищо повече. Та, укриването на истината също си е форма на лъжа. Или поне манипулация.
Според мен всичко се направи, за да ни натъпчат с тия гадости във "ваксините". Всичко води към това. Останалото са подробности, по тази измама, не само за мен. Пример ще ти дам от днес, от Гърция: Днес гръцкото правителство решѝ, че зелените сертификати там ще важат не 6 или 9, както другаде в Еврозоната, ами само за 3 месеца! Тоест, дори да си се ваксинирал, след три месеца, ако не се дупчиш пак със същите лайна, вече нямаш сертификат. И така, докога? Утре ще издадат указ, и не само в Гърция, убеден съм /пак ще говорим/, че това важи само седмица. Тоест, ще трябва да ни дупчат всяка седмица! А може би всеки де?

Защо не. След време и това може да им хрумне. Така че, вярвайте им на тези, които искате, ваша работа. Акъл няма да ви давам. Аз в тази игра няма да участвам, и дано моя Бог ми помогне никога да не ме принудят. А който иска да си играе с Дявола, да заповяда. Успех му желая. Ще има нужда. Макар че изходът е ясен.