Цитат(Питето @ 16/12/2021, 23:59) <{POST_SNAPBACK}>
Това вече сме го играли в България след 9-ти септември. Нова власт, нов свят, млади хора във властта (също толкова наивни като тези, щото това показват досега), забравяне на Гешев и царщината, край на спекулантите, ,шуробаджанащината, корупцията, уравление с декрети... Има чувството че: "Нищо ново не е научено, нищо старо не е забравено."
Е на тебе ти е простено, щото обичаш да вярваш вместо да четеш читанки (по история примерно), ама и останалите гласоподаватели не остават назад. Виж ми подписа, от тогава е.
Е на тебе ти е простено, щото обичаш да вярваш вместо да четеш читанки (по история примерно), ама и останалите гласоподаватели не остават назад. Виж ми подписа, от тогава е.
Твое виждане.
Това управление сега, е най-доброто, което може да се извади от родната действителност. Факт. Няма по-добро.
Нататък? Ми ще видим. Нека изчакаме няколко месеца, ще се види накъде ще тръгнат нещата. Засега заявката на новата власт е да си изпълнява поетите обещания, дано. Аз няма да бързам с изводите, макар вече да имам някои резерви, споделих ки - и по отношение Северна Македония, по енергийния проблем, по зелената сделка, и по бюджета и заемите, и по бавния напредък по електронното правителство и съдебната реформа... Но, това са големи промени, нужно е време, не става веднага. Над 30 години боксуване, тотална корупция и крадене не могат да се изличат ей така, за няколко дни. Ще трябва време. И много работа.