Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Електронното хапче на Пфайзер
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
Хасан
Цитат(D-rA @ 07/01/2022, 15:21) <{POST_SNAPBACK}>

Не се разбира какво става с чипа. Изхождаш ли го или се разтваря.

Ето малко инфо.
https://dariknews.bg/novini/sviat/v-sasht-o...-hapche-2060820
lati1960
Цитат(D-rA @ 07/01/2022, 15:21) <{POST_SNAPBACK}>

no.gif wacko.gif
М-да, отново: Честита ни нова "светла" ера!
И нов световен ред! Да живее новата "нормалност"! Хип-хип! malii.gif
Направо не мога да повярвам! Че доживях това. no.gif
А какво ли още ни очаква още... sad.gif
D-rA
За да е по-весела темата - това хапче е спонсорирано явно от търсачките, а реагирайки на стомашен сок, и в последствие свързаност с приложение за телефон - целия рекламодателски свят ще знае какво си ял и пил и ще те затрупат с реклами за каквото се сетиш... в т.ч. и лекарства де... Не им стигат смарфоните, вече и коремфони измисилиха... sunbathing.gif
Хасан
Цитат(lati1960 @ 07/01/2022, 21:14) <{POST_SNAPBACK}>
no.gif wacko.gif
М-да, отново: Честита ни нова "светла" ера!
И нов световен ред! Да живее новата "нормалност"! Хип-хип! malii.gif
Направо не мога да повярвам! Че доживях това. no.gif
А какво ли още ни очаква още... sad.gif

Това е нещо добро, стига да е доброволно. Какъв нов световен ред?
Има хора с деменция, които забравят кога и дали са си пили хапчетата. Виж какъв линк съм пратил.
lati1960
Цитат(D-rA @ 07/01/2022, 21:21) <{POST_SNAPBACK}>
За да е по-весела темата - това хапче е спонсорирано явно от търсачките, а реагирайки на стомашен сок, и в последствие свързаност с приложение за телефон - целия рекламодателски свят ще знае какво си ял и пил и ще те затрупат с реклами за каквото се сетиш... в т.ч. и лекарства де... Не им стигат смарфоните, вече и коремфони измисилиха... sunbathing.gif

Не знам дали осъзнаваш колко си близо до истината?
Щото и в майтапа често има такава. В крайна сметка живеем в световен пазар, вече глобален. С малки изключения. Тоест, в свят доминиращ от търговията, от парите. И всичко свързано с тях. Вкл. и властта. Та, то е като в онази констатация: За каквото и да си говорим, в крайна сметка става дума за парѝ! Нататък за власт, пак за парѝ, за контрол... Змийският възел, в който са ни заклещили. Засега не виждам измъкване. Не само от ковид щуротията. Няма обществени нагласи за това. Обратното. На повечето човеци някак си им хареса да ги играят тези игри, засега само на сарс вируса.
Матрицата не е мъртва. Тя се възпроизведе, отново. Лошото е, че за разлика от филма, реалният ни свят така и не произведе поне нещо близко до Нео Спасителя. Със Сноудън и Асанж знаем как постъпиха. Виждаме как буквално смазват всеки опит за протест срещу безумието ковид! Какво ли още ще ни донесе бъдещето? sad.gif
D-rA
Цитат(lati1960 @ 07/01/2022, 21:52) <{POST_SNAPBACK}>
Какво ли още ще ни донесе бъдещето? sad.gif

Каквото и да е ще е любопитно, но не се вкарвай в матрицата... с мисли. sunbathing.gif
Питето
Ужасно е да не можеш да шикалкавиш... svirkam si.gif
D-rA
Цитат(Питето @ 07/01/2022, 22:43) <{POST_SNAPBACK}>
Ужасно е да не можеш да шикалкавиш... svirkam si.gif

Що реши че туй хапче ще е "непробиваемо" т.е. с перфектна защита срещу "злонамерен достъп"... Ха ха... sunbathing.gif
Rat_in_the_house
Чудесно е, че споделяш това видео от януари 2018-та, на което Алберт Бурла обяснява за "електронното хапче" , разработено от ръководената от него корпорация Пфайзер и одобрено от американските регулаторни органи, отговарящи за лекарстват през 2017-та.
Системата има за цел да проследява дали паценти, лекувани от шизофрения, биполярни разтройства и тежки депресии, са си изпили лекарствата. wavetowel2.gif

Системата се казва ABILIFY MYCITE®, препаратът е Арипипразол: "продаван под търговските марки Abilify и Aristada, е атипичен антипсихотик. Използва се предимно за лечение на шизофрения и биполярно разстройство. Други приложения включват като допълнително лечение при тежко депресивно разстройство, тикови разстройства и раздразнителност, свързани с аутизъм"

Има си и сайт: https://www.abilifymycite.com/

Та...дай сега целта на мероприятието каква е, че аз нещо не стоплям:

Ако ще коментираме напредъка на медицината, аз не се имам за компетентен. Явно доста е напреднала, ама като не съм специалист, нямам мнение за конкретния медикамент.

Ако ще се тюхкаме за чиповете...сме закъснели с около 20 години. Навсякъде са!

Ако целта е някаква далечна връзка с Ковид...то си в глуха улица, защото 2017-та нямаше Ковид. И 2018-та нямаше.

Между другото, намерих и инфо за сайта, раздухал това видео в началото на тази година. Казва се "We Love Trump". Което само по себе си прави коментарите по тая точка излишни, затова дай по горните. Каква ти е идеята да споделяш нещо, касаещо толков специализирана област от медицината?
D-rA
Кое ти гарантира че тия биочипове не са от субстанцията на ваксините? sunbathing.gif
Catpuccino
Цитат(D-rA @ 07/01/2022, 23:49) <{POST_SNAPBACK}>
Кое ти гарантира че тия биочипове не са от субстанцията на ваксините? sunbathing.gif

Знаеш ли какво е Abilify?
Знаеш ли каква е социалната цена на шизофренията?
А знаеш ли защо се плаща тази цена?
Чувал ли си за непридържане към терапията?
А прочете ли как функционира системата ABILIFY MYCITE съгласно най-уважаваната в света регулаторна агенция?
Как субстанцията на ваксината е включена в технология от 2018 и с каква точно цел?
D-rA
Цитат(Catpuccino @ 07/01/2022, 23:59) <{POST_SNAPBACK}>
Знаеш ли какво е Abilify?
А прочете ли как функционира системата ABILIFY MYCITE съгласно най-уважаваната в света регулаторна агенция?
Как субстанцията на ваксината е включена в технология от 2018 и с каква точно цел?

Много повече от теб знам за шизофренията, и за напъните на медицината да я "лекува"... И не ми цитирай глупости на чиновници с бели престилки и научни претенции и титуловащи собсвената си арогантност...
Имам си дъщеря с това заболяване - 10 години и експериментираха всякакви нови и модерни химии, докато един професор пред пенсия не прехвърли лечението на стария и изпитан лепонекс... В последните 10 години с много усилия я поддържам в ремисия - и я научих на много неща - в т.ч. счетоводство с което се справя блестящо и т.н. и т.н. - поне е човек, каквото и да ми струва...

Без да имаш допир нон стоп със шизофренията да ми говориш за шизофрения, си е докторска налудничавост... sunbathing.gif
Rat_in_the_house
И целта на това ще е ???
D-rA
Цитат(Rat_in_the_house @ 08/01/2022, 00:16) <{POST_SNAPBACK}>
И целта на това ще е ???

Ако знам целта ще купя акции... sunbathing.gif
Catpuccino
Грам не съм казала за шизофренията!
Поставих конкретни въпроси за смисъла на дигиталната технология и естествено не чух отговор!
D-rA
Цитат(Catpuccino @ 08/01/2022, 00:31) <{POST_SNAPBACK}>
Грам не съм казала за шизофренията!

А това кой го написа? sunbathing.gif
Цитат(Catpuccino @ 07/01/2022, 23:59) <{POST_SNAPBACK}>

Catpuccino
Цитат(D-rA @ 08/01/2022, 00:33) <{POST_SNAPBACK}>
А това кой го написа? sunbathing.gif

Именно конкретни въпроси за фактори, свързани с шизофренията, за болестта нито съм коментирала, нито обучавала някого!
Та какво е страшното в конкретната дигитална технология и какво общо има това с ваксините!?
D-rA
Цитат(Catpuccino @ 08/01/2022, 00:37) <{POST_SNAPBACK}>
Именно конкретни въпроси за фактори, свързани с шизофренията, за болестта нито съм коментирала, нито обучавала някого!
Та какво е страшното в конкретната дигитална технология и какво общо има това с ваксините!?

Тогава с думи прости обясни какво разбираш от тази дигитална технология, и лесно ще ти направя връзката с ваксините - иначе само са думи които не разбираш... sunbathing.gif
Catpuccino
Разбирам, че осигурява по-добро придържане към терапията, което е от ключово значение особено при БАР и шизо, разбирам, че се прилага с изрично, писмено съгласие, разбирам, че вероятно има нерешени още въпроси, защото освен на неразбиране, непридържането в голяма степен зависи и от пазарната цена на медикаментите и от социалната незрелост на първични общества като нашето и от забутването на психиатрията и пациентоте й в тъча sad.gif Това, което не разбирам е на какво се дължи възмущението към навлизането на дигитални устройства в живота ни!?
D-rA
Цитат(Catpuccino @ 08/01/2022, 00:44) <{POST_SNAPBACK}>
Това, което не разбирам е на какво се дължи възмущението към навлизането на дигитални устройства в живота ни!?

Не в живота ни - а в тялото ни...
Няма и да разбереш. Когато сама го схванеш може и да коментираме... sunbathing.gif
Rat_in_the_house
Така излиза, че единствената ти цел е да подхранваш конспиративни тероии. Човек като се страхува от нещо, трябва поне да знае от какво точно. Ако ще разчита на нещо-също.
Catpuccino
Тялото е извън живота…не знаех! Когато правиш внушения с неадекватни и орязани теми, трябва да имаш и готовност за конкретни отговори по темата, а не по коментиращите!
D-rA
Цитат(Rat_in_the_house @ 08/01/2022, 00:56) <{POST_SNAPBACK}>
Така излиза, че единствената ти цел е да подхранваш конспиративни тероии. Човек като се страхува от нещо, трябва поне да знае от какво точно. Ако ще разчита на нещо-също.

И защо да храня конспиративни теории? Нима не може да се обсъжда тази тема за електонно хапче, за да се чуят всякакви мнения? Или трябва да викаме Урааа че някой ще ги напъхва в тялото ни и ще прави с инфото каквото му харесва? О не, няма страх - в дълбока грешка си стъпвайки на тази плоскост. sunbathing.gif
Rat_in_the_house
И кое е това инфо за теб, дето го няма другаде, та някой трябва да го събира по толкова сложен начин?

https://news.bg/society/v-bulstat-registara...00-balgari.html
trаnsalp
Цитат(Catpuccino @ 08/01/2022, 00:59) <{POST_SNAPBACK}>
Тялото е извън живота…не знаех! Когато правиш внушения с неадекватни и орязани теми, трябва да имаш и готовност за конкретни отговори по темата, а не по коментиращите!

За доказателство може да си представим чип в живота и чип в кръвта. Едно и също е.
Rat_in_the_house
Сензори, които се имплантират в тялото и мерят различни неща като нивото на захар, инсулина и пр. съществуват от поне десетилетие. Часовникът, дето ми е на ръката понякога пищи, че трябва да пия вода. Не знам как точно го мери това, но наистина като го игнорирам, до десетина минути съм жаден.
Shade
Цитат(Rat_in_the_house @ 07/01/2022, 23:43) <{POST_SNAPBACK}>
И кое е това инфо за теб, дето го няма другаде, та някой трябва да го събира по толкова сложен начин?

https://news.bg/society/v-bulstat-registara...00-balgari.html

Не знаеш ли, че 5G мрежата непрекъснато събира всякакви данни за теб и ги трупа на купчина? Отсега нататък ще започне да събира и информацията от електронните хапчета. Тази информация отива при Бил Гейтс, който стриктно контролира кой какво прави. От огромна важност му е да е запознат с дневния график на Мунчо от Мунчово и всички останали Мунчовци по света. Ако Мунчо не е послушен, Бил Гейтс ще го зарази чрез хапчето през 5G мрежата със специален компютърен вирус, който ще накара Мунчо да се подриска. И оттам нататък Мунчо много ще слушка.
Потребител

Попитали едно индийче какво иска да стане като порасне и то казало: инженер. Попитали и китайче – космонавт, отговорило то. Когато попитали холандчетата и германчетата, те не се замислили: ютюбър и тик-токър.

... за индивидите с монохромно световъзприятие:

- Да, имаме много проблеми, но страната, здравната система и най-вече, армията ни е най-добрата в света!

... и преживните кимат синхронно в знак на съгласие - иа, иа, натюрлих ...

- - -

... грешката ви е, че възприемате информацията, като статичен, еднократен акт ...

... всяка работеща система има форма на обратна връзка ... да вземем пример от социалните мрежи /където продукта също сте вие/ обратна връзка се получава от мишката, клавиатурата, тачскрийна та дори камерата /следят какви емоции изобразява "обекта", докато върви "контента"/ ... целта е проста - да ви задържат пред екрана ...

... сега, как бихте дали валидна оценка на "качеството на живот на пациента" без подходяща сензорна обратна връзка? ...

... специално за вас, в картинки:

- как от файзер да ви задържат образно казано, по-дълго време пред "екрана"? :.) ...

... създава се усещане за континуитет и приемственост, нали? ...

:.)

Catpuccino
Кучето ми има имплантиран чип, да взема да пиша на Гейтс да го зарази с послушание през 5G wink.gif вместо да го тренирам smile.gif
Потребител

... ъъъ ... такова, гледай сега ... "чипа" в животинчето всъщност е прост RFID - демек, ниър фийлд комуникейшън приемо-предавател, в който има записано просто едно 2 байта число ... с други думи - прост индетификатор ...

... виж, в каишката вероятно имаш GPS тракер да следиш добичето, а може и ултразвукова свирка да го направляваш чрез условни рефлекси - седни, легни, дай лапа ...

... 'се едно имаш часовник, който те командва - пий вода! ... и виж - верно ти се допило вода :.) ...

Поздрави :.)

lati1960
Цитат(D-rA @ 07/01/2022, 21:55) <{POST_SNAPBACK}>
Каквото и да е ще е любопитно, но не се вкарвай в матрицата... с мисли. sunbathing.gif

Опитвам. Но не е лесно.
Като пусна радиото - ковид. Като пусна тв-то - ковид. Като вляза в нета - ковид!
Като изляза на улицата - някакви хора зад маски. Навсякъде така. Някакво безумие!
Дори да искам, не мога да не мисля за това, не че не опитвам.
Ние вече сме в Матрицата, щем или не щам. Аз конкретно мисля как да изляза от нея, засега неуспешно.
Не знам ти как се справяш, можеш да споделиш.
lati1960
Цитат(Хасан @ 07/01/2022, 21:21) <{POST_SNAPBACK}>
Това е нещо добро, стига да е доброволно. Какъв нов световен ред?
Има хора с деменция, които забравят кога и дали са си пили хапчетата. Виж какъв линк съм пратил.

Съжалявам, но изгубиха доверието ми. И властите, и учените, и здравните работници, докторите, всички, които се продадоха за кинти за да ни спретнат кукловодите тази "пандемия". Ако се върнеш тук още в първите теми по нея, ще установиш в какви абсурдни лъжи, манипулации и малоумщини изпаднаха същите, за да докарат света ни до днешното ненормално състояние. Днес това сякаш е забравено, сякаш не е било, а някои пишете така, като че ли тези измами и лъжи не са били. Ми бяха! И върху тях като основа изградиха тази ковид щуротия. В която се кълнете и до днес.
Иначе, вярата ми като християнин е категорична по първото: Чрез насилие, измама, лъжа и нечестие не може да се постигне никакво добро!
О кей, някои продължават да извличат ползи от сегашната ситуация на "пандемия". Техен избор. Но, аз като вярващ човек съм наясно, че това е временно, и, рано или късно то ще се обърне срещу тях. Ако не персонално, то към техните поколения. А нали уж за тяхно добро е всичко! blink.gif no.gif
Хасан
Цитат(lati1960 @ 08/01/2022, 14:57) <{POST_SNAPBACK}>
Съжалявам, но изгубиха доверието ми. И властите, и учените, и здравните работници, докторите, всички, които се продадоха за кинти за да ни спретнат кукловодите тази "пандемия". Ако се върнеш тук още в първите теми по нея, ще установиш в какви абсурдни лъжи, манипулации и малоумщини изпаднаха същите, за да докарат света ни до днешното ненормално състояние. Днес това сякаш е забравено, сякаш не е било, а някои пишете така, като че ли тези измами и лъжи не са били. Ми бяха! И върху тях като основа изградиха тази ковид щуротия. В която се кълнете и до днес.
Иначе, вярата ми като християнин е категорична по първото: Чрез насилие, измама, лъжа и нечестие не може да се постигне никакво добро!
О кей, някои продължават да извличат ползи от сегашната ситуация на "пандемия". Техен избор. Но, аз като вярващ човек съм наясно, че това е временно, и, рано или късно то ще се обърне срещу тях. Ако не персонално, то към техните поколения. А нали уж за тяхно добро е всичко! blink.gif no.gif

За какво става въпрос? Какви лъжи, какви манипулации, каква щуротия? Да не би да съм пропуснал нещо?

Супер и аз съм фен на Ганди, но какво да правим с насилниците? Ако утре някой ти удари един шамар, ти ще се извърнеш ли да ти удари и другата буза?

Работят хората, нормално е да печелят, стига да го правят коректно.
Хасан
Цитат(Rat_in_the_house @ 08/01/2022, 11:08) <{POST_SNAPBACK}>
Сензори, които се имплантират в тялото и мерят различни неща като нивото на захар, инсулина и пр. съществуват от поне десетилетие. Часовникът, дето ми е на ръката понякога пищи, че трябва да пия вода. Не знам как точно го мери това, но наистина като го игнорирам, до десетина минути съм жаден.

Интересно, какъв часовник имаш? Не знаех за такава опция, а водата е нещо много важно.
Rat_in_the_house
Китайски, какъв да е smile.gif

https://www.youtube.com/watch?v=hqYEVXmkCIM&t=92s
Rat_in_the_house
Ти се майтапиш, ама лятото като съм с колелото навън, е страшно полезна екстра. И аз не вярвах...ама установих, че като слушам часовника, е по-лесно. По-малко се уморявам.
Питето
Аха, вярно, ама пропусна колко човека ще могат да го пробият, което ме устройва отлично. Точно това е, колкото повече знаеш, че се знае какво правиш, толкова по-малко пакости правиш... и съответно околните, които мислят като тебе ти причиняват по-малко гадости.
Buitenlander
Цитат(Потребител @ 08/01/2022, 11:39) <{POST_SNAPBACK}>
Попитали едно индийче какво иска да стане като порасне и то казало: инженер. Попитали и китайче – космонавт, отговорило то. Когато попитали холандчетата и германчетата, те не се замислили: ютюбър и тик-токър.

Аха, така е, то затова Индия има 11 Нобелови лауреата, Китай 8, А Холандия и Германия , съответно 22 и 111. Сигурно са им от Ютюб и Тик-Ток наградите основно…. laugh.gif

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Nobel...ublic_of_China)
Питето
Повечето хора предпочитат приказките пред реалността. Особено, ако трябва да се позамислят, преди да повярват...
Хасан
Цитат(Rat_in_the_house @ 08/01/2022, 16:52) <{POST_SNAPBACK}>
Китайски, какъв да е smile.gif

https://www.youtube.com/watch?v=hqYEVXmkCIM&t=92s

Този ли?
https://www.youtube.com/watch?v=YIki_XA9v-E
Rat_in_the_house
Същия е по принцип. Малко различно изглежда моя, но може да са барали нещо отвън по дизайна китайците.
Buitenlander
Цитат(Питето @ 08/01/2022, 18:47) <{POST_SNAPBACK}>
Повечето хора предпочитат приказките пред реалността. Особено, ако трябва да се позамислят, преди да повярват...

Ами да , виж уважаемият Др А как беше споделил с нас , че от думите DELTA OMICRON се получава анаграмата MEDIA CONTROL. И това явно му говори нещо. Без да си направи труда да се замисли, че от същият този DELTA OMICRON , съответно могат да се получат и анаграмите EROTIC OLD MAN , RECTAL DOMINO и CONDOM RETAIL wavetowel2.gif
ЕксГорски
Цитат(lati1960 @ 08/01/2022, 14:57) <{POST_SNAPBACK}>
И властите, и учените, и здравните работници, докторите, всички, които ...

... противоречат на убежденията на lati/Стиви sunbathing.gif
lati1960
Цитат(Хасан @ 08/01/2022, 16:01) <{POST_SNAPBACK}>
За какво става въпрос? Какви лъжи, какви манипулации, каква щуротия? Да не би да съм пропуснал нещо?

Супер и аз съм фен на Ганди, но какво да правим с насилниците? Ако утре някой ти удари един шамар, ти ще се извърнеш ли да ти удари и другата буза?

Работят хората, нормално е да печелят, стига да го правят коректно.

Става въпрос за действия и бездействие, и на учени, и на власти, здравни, управленски, медийни, всякакви, които превърнаха един редови бих казал вирус в "страшна" глобална пандемия. Не мога отново с няколко реда да го обясня, много са тези абсурди, от самото начало. Ако имаш желание и търпение, влизаш още в първите теми преди две години по това, и четеш. В тях съм задавал в движение по "развитието" на "пандемията" логичните въпроси касаещи тези противоречия и лъжи, на които и до днес няма отговори. Всичко това обаче беше някак заметено под килима на ваксинационната агресивна кампания, и сякаш не е било. Поднасят ни наистина ненормални меко казано обяснения по същото, само един пример ще дам, нататък не е нужно да обяснявам, поне на разумните: Страшният заразен бич ковид много удобно си почива през летните месеци и го е шубе най-много от морската вода! Това установиха мастити световни и български учени. blink.gif no.gif 453.gif Напълно нормално, твърдят те. През топлото време респираторните вируси са по-слаби и по-малко активни. Добре. Обаче. Ние не говорим за респираторен редови вирус, а именно за СТРАШНА СВЕТОВНА ЗАРАЗА! За пандемия де. А страшните зарази не се влияят нито от сезон, нито от температурни условия. Пример - еболата. Дори обратното, именно в горещите периоди на годината те са най-силни и страшни. Ама карай. Ковид злодеят е добър съюзник на властите, и на които спретнаха тази напълно виртуална пандемия. Вие си им вярвайте, ваш избор. Аз - не. А че ви пързалят и вече дори се гаврят с вас, ето нещо от днес по въпроса: https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-k...ltakron-6136169 М-да. Нов щам са ви спретнали и "открили". Сега тръгвал от Кипър. Делта-крон. Така че, стига сте се офлянквали, ми на бегом до близкия ваксинационен център, и - трета доза, четвърта доза, пета доза, шеста, седма... 154-та, без никакви колебания! А какво ще ви дойде на главите с това, вече съм дал жокерче. За който има ум в главата, да размишлява и да си прави изводите. Когато танцуваш с дявола, винаги попадаш в смъртоносна прегръдка накрая!
lati1960
Цитат(ЕксГорски @ 08/01/2022, 20:43) <{POST_SNAPBACK}>
... противоречат на убежденията на lati/Стиви sunbathing.gif

Противоречат на здравата логика. Дори на здравната!
п.п. Виж какво писах току-що по-горе на Хасан, за летните "почивки" на страшния ковид убиец! no.gif
И да беше само това!
Хасан
Цитат(lati1960 @ 08/01/2022, 21:06) <{POST_SNAPBACK}>
Става въпрос за действия и бездействие, и на учени, и на власти, здравни, управленски, медийни, всякакви, които превърнаха един редови бих казал вирус в "страшна" глобална пандемия. Не мога отново с няколко реда да го обясня, много са тези абсурди, от самото начало. Ако имаш желание и търпение, влизаш още в първите теми преди две години по това, и четеш. В тях съм задавал в движение по "развитието" на "пандемията" логичните въпроси касаещи тези противоречия и лъжи, на които и до днес няма отговори. Всичко това обаче беше някак заметено под килима на ваксинационната агресивна кампания, и сякаш не е било. Поднасят ни наистина ненормални меко казано обяснения по същото, само един пример ще дам, нататък не е нужно да обяснявам, поне на разумните: Страшният заразен бич ковид много удобно си почива през летните месеци и го е шубе най-много от морската вода! Това установиха мастити световни и български учени. blink.gif no.gif 453.gif Напълно нормално, твърдят те. През топлото време респираторните вируси са по-слаби и по-малко активни. Добре. Обаче. Ние не говорим за респираторен редови вирус, а именно за СТРАШНА СВЕТОВНА ЗАРАЗА! За пандемия де. А страшните зарази не се влияят нито от сезон, нито от температурни условия. Пример - еболата. Дори обратното, именно в горещите периоди на годината те са най-силни и страшни. Ама карай. Ковид злодеят е добър съюзник на властите, и на които спретнаха тази напълно виртуална пандемия. Вие си им вярвайте, ваш избор. Аз - не. А че ви пързалят и вече дори се гаврят с вас, ето нещо от днес по въпроса: https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-k...ltakron-6136169 М-да. Нов щам са ви спретнали и "открили". Сега тръгвал от Кипър. Делта-крон. Така че, стига сте се офлянквали, ми на бегом до близкия ваксинационен център, и - трета доза, четвърта доза, пета доза, шеста, седма... 154-та, без никакви колебания! А какво ще ви дойде на главите с това, вече съм дал жокерче. За който има ум в главата, да размишлява и да си прави изводите. Когато танцуваш с дявола, винаги попадаш в смъртоносна прегръдка накрая!

Сега разбирам, че съм боледувал от редови вирус. Над 31 000 починали в България и те така. От редови вирус си умрели горките. Да не говорим за многото усложнения след ковид. Всички тези беди са плод на гадните политици. Я да спрем да му обръщаме внимание на този ковид и да си живеем живота. Съгласен ли си с мен?
Не вярно, че ковидът почива през лятото. Виж в другите страни, а и у нас през август, но това не му пречи да е редови вирус. Убива около три процента от боледувалите, у нас около четири. Предимно стари и болни хора. Не е като чумата и еболата.
Питето
Той, като социален работник (поне така обясняваше веднъж), никога не е виждал такова нещо — някой да забрави да си пие хапчетата. Това, кутийки дето имат отделения "сутрин", "обед", "вечер" и това повторено седем пъти за цялата седмица, никога не е виждал такова нещо, камо ли да знае за какво служи. За "SOS" бутоните на "пенсионерските" телефони сигурно за пръв път тук ще го прочете... Ти си тръгнал да му обясняваш, че капиталистите забогатяват като решават проблеми и получават кинти за това. За него и подобните няма такъв филм, всичко е с цел да го пороби, въпреки че на никой не му трябват роби, камо ли без кинти да пазаруват. Рептилите искат някаква самоцелна власт, просто ей така, за власт... пък за къв им е, ми пак отговора е "за да са на власт".
ЕксГорски
Цитат(lati1960 @ 08/01/2022, 21:10) <{POST_SNAPBACK}>
Противоречат на здравата логика. ...

... на lati/Стиви w00tbrows.gif
Потребител

... като казахте холандски нобелови лауреати и се сетих:

холандец имал 6 деца ... отишъл на лекар:

- докторе, не може да се търпи, предложете решение ...

- ами, вземате шепа барут, увивате във вестник, запалвате и броите до 10 ...

- докторе, шегувате ли се!?

... отива при друг доктор - така и така, положението е сложно, решение?

- вижте - казал доктора - има само едно решение, вземате шепа барут, увивате във вестник и т.н. ...

- - -

... решил нашия герой, че холандските доктори са се насмъркали и отишъл при германски доктор ...

... немеца отсякъл - вазектомия!

- ама как!? ... холандските доктори предлагаха да взема, барут парче вестник и так далее...

- ами, в такъв случай направете това, което ви съветват, какво ме занимавате?

... усамотил се холандеца, взел шепа барут, увил го в парче вестник, запалил и почнал да брои до 10 ...

- - -

... представете си го - в лявата ръка гори вестника, с дясната брои ... стигнал до пет ... пръстите свършили, погледнал лявата си ръка, взел вестника и го пъхнал между бедрата си ... продължил да брои с лявата ръка ...

:.)

Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.