Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Електронното хапче на Пфайзер
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
lati1960
Цитат(Хасан @ 08/01/2022, 21:53) <{POST_SNAPBACK}>
Сега разбирам, че съм боледувал от редови вирус. Над 31 000 починали в България и те така. От редови вирус си умрели горките. Да не говорим за многото усложнения след ковид. Всички тези беди са плод на гадните политици. Я да спрем да му обръщаме внимание на този ковид и да си живеем живота. Съгласен ли си с мен?
Не вярно, че ковидът почива през лятото. Виж в другите страни, а и у нас през август, но това не му пречи да е редови вирус. Убива около три процента от боледувалите, у нас около четири. Предимно стари и болни хора. Не е като чумата и еболата.

Спекулираш със статистика, която е манипулирана. В смисъл, че голяма част от въпросните 31 000 починали у нас, са си починали от естествена смърт, от инфаркти, инсулти и други нормални за възрастта им усложнения, на които преди две години въобще не се е обръщало такова внимание. Дори обратното, точно ковид "лечението" е ускорило техния фатален край. Сега обаче те се вкарват в ковид стъкмистиката, и така се създава "пандемия". Не само у нас, впрочем.
Иначе, да, съгласен съм с теб - ако зависеше от мен, трябва да спрем с това безуиме ковид, и да продължим да живеем нормално. Което не изключва науката и медицината да се концентрират върху истинските здравни проблеми на хората, а не върху измислени и виртуални. В другите страни е същото - тотална манипулация, лъжи и стъкмистика. Което подсказва глобален заговор по това, без никакво съмнение.
Старите и болни хора умират, щото са стари и болни. Ти не знаеше ли това?
Хайде стига глупости!
lati1960
Цитат(ЕксГорски @ 08/01/2022, 22:07) <{POST_SNAPBACK}>
... на lati/Стиви w00tbrows.gif

Лати не е измислил науката Логика, нито здравната такава.
Лати само насочва вниманието на разумните тук към алогизмите и противоречията по тази скалъпена "пандемия".
Явно ти не си от разумните, така че... prashchai grigorii.gif
Catpuccino
Добре че си ти да ми кажеш какво има кучето ми wink.gif

ПП забавляват ме взели се насериозно хора smile.gif
Ако искаш ще те запозная с него да видиш кво има, но имай предвид, че знае около 200 команди, някои от които няма да ти харесат smile.gif
Височина 75 при холка и 61 килограма, светкавична скорост, послушание и лоялност wink.gif
Потребител

... леле ... строга господарка? :.) ...

- - -

... коментирах техническата страна ... ти защо се ядоса!? ...

... сам по себе си, индетификатора е безобиден ... също толкова безобиден сам по себе си е и предложения "чип" в новите лични карти например ...

... виж, екстрите като вградения водомер за да си мерим 3-те кубика водна дажба и пълната дискография на Пинк Флойд в "чипа" - вече са притеснителни :.) ...

Бай Ганьо
https://youtu.be/_tgsvfSAysk

Предполагам го храниш с чиста храна.
Catpuccino
Само леб рупа smile.gif)))))

Лебоеда wink.gif

Не е като паркетния мърльо дето ми го пробутваш smile.gif
Catpuccino
Ле-ре, ти до кога ще се правиш на улав wink.gif
Buitenlander
Цитат(Потребител @ 09/01/2022, 03:23) <{POST_SNAPBACK}>
... като казахте холандски нобелови лауреати и се сетих:

холандец имал 6 деца ... отишъл на лекар:

- докторе, не може да се търпи, предложете решение ...

- ами, вземате шепа барут, увивате във вестник, запалвате и броите до 10 ...

- докторе, шегувате ли се!?

... отива при друг доктор - така и така, положението е сложно, решение?

- вижте - казал доктора - има само едно решение, вземате шепа барут, увивате във вестник и т.н. ...

- - -

... решил нашия герой, че холандските доктори са се насмъркали и отишъл при германски доктор ...

... немеца отсякъл - вазектомия!

- ама как!? ... холандските доктори предлагаха да взема, барут парче вестник и так далее...

- ами, в такъв случай направете това, което ви съветват, какво ме занимавате?

... усамотил се холандеца, взел шепа барут, увил го в парче вестник, запалил и почнал да брои до 10 ...

- - -

... представете си го - в лявата ръка гори вестника, с дясната брои ... стигнал до пет ... пръстите свършили, погледнал лявата си ръка, взел вестника и го пъхнал между бедрата си ... продължил да брои с лявата ръка ...

:.)

Разбрах, нямаш какво да възразиш и опитваш да се измъкнеш по терлици, като сменяш националности в един стар виц. А , забравих за кажа, от 8-те китайци Нобелови лауреати, петима са получили наградата след като вече са били граждани на друга държава. От 11- те индийци, шестима са така. Б@си инжинерите и космонавтите -))) По този повод знаеш ли виц? Ако не,аз мога да ти кажа няколко…. хем към индийците и китайците, ще омешам и руснаците….
Хасан
Цитат(lati1960 @ 09/01/2022, 12:11) <{POST_SNAPBACK}>
Спекулираш със статистика, която е манипулирана. В смисъл, че голяма част от въпросните 31 000 починали у нас, са си починали от естествена смърт, от инфаркти, инсулти и други нормални за възрастта им усложнения, на които преди две години въобще не се е обръщало такова внимание. Дори обратното, точно ковид "лечението" е ускорило техния фатален край. Сега обаче те се вкарват в ковид стъкмистиката, и така се създава "пандемия". Не само у нас, впрочем.
Иначе, да, съгласен съм с теб - ако зависеше от мен, трябва да спрем с това безуиме ковид, и да продължим да живеем нормално. Което не изключва науката и медицината да се концентрират върху истинските здравни проблеми на хората, а не върху измислени и виртуални. В другите страни е същото - тотална манипулация, лъжи и стъкмистика. Което подсказва глобален заговор по това, без никакво съмнение.
Старите и болни хора умират, щото са стари и болни. Ти не знаеше ли това?
Хайде стига глупости!

Разбирам, заразили са се с ковид и точно тогава им е дошло времето да умрат, било то от инфаркт или инсулт. Ковидът няма никакво отношение към смъртта им, нали правилно съм те разбрал? Само че моите лични наблюдения към хора, които са боледували от ковид са съвсем други. Мен също ме разтресе, както никоя болест досега, а не съм чак толкова стар и нямам заболявания. Ковидът предизвиква възпаление на кръвоностната система и който не е достатъчно здрав не издържа.
Повярвай ми болните и възрастните също имат желание да живеят и ако не боледуват тежко от този вирус, може да поживеят още. Сега ще възразиш, че все някога ще умрат, какво като е станало по-рано.
unguriano
Цитат(Catpuccino @ 09/01/2022, 12:54) <{POST_SNAPBACK}>
Височина 75 при холка и 61 килограма, светкавична скорост, послушание и лоялност wink.gif

Мразя те! biggrin.gif

Мойто добиче си отиде преди 2 години. sad.gif
Catpuccino
Съжалявам sad.gif това е наистина голяма болка, ядосват ни, но….това е второто ми куче, тъгата по първото беше много болезнена и още я има sad.gif

Немец ли беше?
lati1960
Цитат(Хасан @ 09/01/2022, 17:53) <{POST_SNAPBACK}>
Разбирам, заразили са се с ковид и точно тогава им е дошло времето да умрат, било то от инфаркт или инсулт. Ковидът няма никакво отношение към смъртта им, нали правилно съм те разбрал? Само че моите лични наблюдения към хора, които са боледували от ковид са съвсем други. Мен също ме разтресе, както никоя болест досега, а не съм чак толкова стар и нямам заболявания. Ковидът предизвиква възпаление на кръвоностната система и който не е достатъчно здрав не издържа.
Повярвай ми болните и възрастните също имат желание да живеят и ако не боледуват тежко от този вирус, може да поживеят още. Сега ще възразиш, че все някога ще умрат, какво като е станало по-рано.

Не, обратното е. На възрастните и хронично болните им идва времето, и като се заразят с това нещо, което е не по-опасно от който и да било познат грип досега, стават усложнения, и, си отиват. Не отричам това. Но, самите учени признават, че не ковид вируса причинява латентния край, той само допринася за усложненията. Нататък... Нататък отиваме към протоколите спуснати от нам къде си в ковид отделенията, в които по тях "лекуват" и въпросните категории хора. Които после стават ковид статистика, с която като плашило стряскат и паникьосват хората... за да ги надупчат с прословутите ковид "ваксини". И, като си дойдохме на думата, нека го обясня и така, като попитам отново: Кой лъже?
Нали отдавна власти, здравни, всякакви, вирусолози, учени, всички ни надуха главите, че, ако се ваксинираме около 70%, мерки вече няма да има и ще можем да се върнем към нормалния живот. Така беше, нали. Така беше. Мога да дам източници с тези обещания, от СЗО, от всички почти управления, навсякъде. Но така казаха. Е, днес всички почти държави в цивилизования свят са с ваксинация над 80%, някои и над 90%. Няма да изреждам, знаем ги, само някои: Израел, Британия, САЩ, Испания, Германия, Нидерландия, Австрия, въобще цяла западна Европа, и т. н. Е, хайде сега си направѝ справка къде е най-тежко положението в момента, и къде са пълните локдауни. Ми точно в тези държави. Та: Кой излъга? Нима антиваксърите като мен, мирните, които от две години вече говорим, че това са лъжи и манипулации, или самите власти излъгаха? Ми властите излъгаха. Защо? Защото няма пандемия, не и страшна и заразна, има виртуална и медийна, за да натискат хората да се ваксинират, оказа се това е целта. В този смисъл днес, на фона на хиляден протест в Брюксел, белгийският здравен министър изплю камъчето, най-накрая: Не е достатъчна 70% ваксинация, нужна е 100%! Хайде честито! Сега можеш да се върнеш на моите постове месеци назад, и да си припомниш какво точно съм писал именно по същото. Защото не аз съм лъжецът, а именно властите, и не само белгийските. Въпросът е защо заблудени хора като теб скачате на такива като мен, които ви казваме истината, а не скачате на тези, които ви лъжат и мамят? Ето това е въпросът. Надявам се да си отговориш правилно на него. Ако искаш. Проблемът не е мой. Бъди здрав!
Хасан
Цитат(lati1960 @ 09/01/2022, 21:23) <{POST_SNAPBACK}>
Не, обратното е. На възрастните и хронично болните им идва времето, и като се заразят с това нещо, което е не по-опасно от който и да било познат грип досега, стават усложнения, и, си отиват. Не отричам това. Но, самите учени признават, че не ковид вируса причинява латентния край, той само допринася за усложненията. Нататък... Нататък отиваме към протоколите спуснати от нам къде си в ковид отделенията, в които по тях "лекуват" и въпросните категории хора. Които после стават ковид статистика, с която като плашило стряскат и паникьосват хората... за да ги надупчат с прословутите ковид "ваксини". И, като си дойдохме на думата, нека го обясня и така, като попитам отново: Кой лъже?
Нали отдавна власти, здравни, всякакви, вирусолози, учени, всички ни надуха главите, че, ако се ваксинираме около 70%, мерки вече няма да има и ще можем да се върнем към нормалния живот. Така беше, нали. Така беше. Мога да дам източници с тези обещания, от СЗО, от всички почти управления, навсякъде. Но така казаха. Е, днес всички почти държави в цивилизования свят са с ваксинация над 80%, някои и над 90%. Няма да изреждам, знаем ги, само някои: Израел, Британия, САЩ, Испания, Германия, Нидерландия, Австрия, въобще цяла западна Европа, и т. н. Е, хайде сега си направѝ справка къде е най-тежко положението в момента, и къде са пълните локдауни. Ми точно в тези държави. Та: Кой излъга? Нима антиваксърите като мен, мирните, които от две години вече говорим, че това са лъжи и манипулации, или самите власти излъгаха? Ми властите излъгаха. Защо? Защото няма пандемия, не и страшна и заразна, има виртуална и медийна, за да натискат хората да се ваксинират, оказа се това е целта. В този смисъл днес, на фона на хиляден протест в Брюксел, белгийският здравен министър изплю камъчето, най-накрая: Не е достатъчна 70% ваксинация, нужна е 100%! Хайде честито! Сега можеш да се върнеш на моите постове месеци назад, и да си припомниш какво точно съм писал именно по същото. Защото не аз съм лъжецът, а именно властите, и не само белгийските. Въпросът е защо заблудени хора като теб скачате на такива като мен, които ви казваме истината, а не скачате на тези, които ви лъжат и мамят? Ето това е въпросът. Надявам се да си отговориш правилно на него. Ако искаш. Проблемът не е мой. Бъди здрав!

Това, което пишеш не е вярно. Ето ти малко информация, която можеш да намериш и сам.

Изследователите са стигнали до извода, че вирусът не атакува човек през белите дробове, както се предполагаше по-рано, а директно атакува неговата защитна система чрез АСЕ2 рецепторите в ендотелната тъкан, като се разпространява и причинява общо възпаление на ендотелната тъкан, с което нарушава защитната й функция.

Това означава, че вирусът не само задейства възпалението на белите дробове, което след това причинява допълнителни усложнения, но също така е пряко отговорен за системен ендотелилит (възпаление на цялата ендотелна тъкан в тялото), което засяга всички кръвоносни съдове - в сърцето, мозъка, белите дробове и бъбреците, в стомашно-чревния тракт. Последствията са фатални: това води до тежки нарушения на микроциркулацията, които увреждат сърцето, задействат белодробни емболии и съдово запушване (инсулти и инфаркти) в мозъка и чревния тракт, а също така могат да доведат до многоорганна недостатъчност и дори смърт.
https://www.clubz.bg/97804-otkriha_che_covi...yvonosni_sydove
https://dariknews.bg/novini/sviat/prof.-ivo...bolnite-2263558

За ваксините и аз съм съгласен, че не са това, което всички очаквахме да бъдат. Но, има едно но, те спасяват човешки животи и ако не бяха те, много хора щяха да се разболеят тежко. Ако почти всички, повтарям почти всички над 99% се бяхме ваксинирали включително с бустерна доза, нямаше да има никакви локдауни. Хората, които въпреки това се страхуват, нека се затворят вкъщи. Животът щеше да си тече нормално. Пак щеше да има болни, но щяха да са много малко. Провери колко са починали с бустерна доза. В България все още няма такъв.

https://www.dw.com/bg/%D0%BD%D1%8F%D0%BC%D0...0%BB/a-59803495

П.П. Писах ти и за личния ми опит, след който всякакви илюзии, че ковид не е тежко заболяване ми се изпариха.
Catpuccino
Напълно точно и още нещо ендотелиитът прави и това, че блокира рецепторните функции, затова има много случаи, в които привидно няма задух, но сатурацията е ниска и леталният изход настъпва през нощта sad.gif

Неприятно “грипче” sad.gif и много малоумщина, която му помага!
lati1960
Цитат(Хасан @ 09/01/2022, 22:00) <{POST_SNAPBACK}>
Това, което пишеш не е вярно. Ето ти малко информация, която можеш да намериш и сам.

Изследователите са стигнали до извода, че вирусът не атакува човек през белите дробове, както се предполагаше по-рано, а директно атакува неговата защитна система чрез АСЕ2 рецепторите в ендотелната тъкан, като се разпространява и причинява общо възпаление на ендотелната тъкан, с което нарушава защитната й функция.

Това означава, че вирусът не само задейства възпалението на белите дробове, което след това причинява допълнителни усложнения, но също така е пряко отговорен за системен ендотелилит (възпаление на цялата ендотелна тъкан в тялото), което засяга всички кръвоносни съдове - в сърцето, мозъка, белите дробове и бъбреците, в стомашно-чревния тракт. Последствията са фатални: това води до тежки нарушения на микроциркулацията, които увреждат сърцето, задействат белодробни емболии и съдово запушване (инсулти и инфаркти) в мозъка и чревния тракт, а също така могат да доведат до многоорганна недостатъчност и дори смърт.
https://www.clubz.bg/97804-otkriha_che_covi...yvonosni_sydove
https://dariknews.bg/novini/sviat/prof.-ivo...bolnite-2263558

За ваксините и аз съм съгласен, че не са това, което всички очаквахме да бъдат. Но, има едно но, те спасяват човешки животи и ако не бяха те, много хора щяха да се разболеят тежко. Ако почти всички, повтарям почти всички над 99% се бяхме ваксинирали включително с бустерна доза, нямаше да има никакви локдауни. Хората, които въпреки това се страхуват, нека се затворят вкъщи. Животът щеше да си тече нормално. Пак щеше да има болни, но щяха да са много малко. Провери колко са починали с бустерна доза. В България все още няма такъв.

https://www.dw.com/bg/%D0%BD%D1%8F%D0%BC%D0...0%BB/a-59803495

П.П. Писах ти и за личния ми опит, след който всякакви илюзии, че ковид не е тежко заболяване ми се изпариха.

Дрън-дрън.
Сори, но, без да се обиждаш, не е лично към теб, всичко това за мен е поредната ковид митология. О кей. Науката, вкл. вирусологията, напредна много. Няма лошо. Но, вместо да използва потенциала са зи позитивни неща, обслужи интересите на едни кланове, които просто наложиха така лелеяния от векове нов световен ред, не че е нов. Това, че науката е навлязла в безкрайните лабиринти на ДНК и РНК реалностите ни, вкл. тези с хилядите вируси, бацили и болестотворни организми в нашия изпортен деградиращ свят, не означава, че трябва да се подчинявам на малоумщините на властите, задкулисни и официални, които използват това за користни цели. Новата "светла" ера се оказа със старите мераци на едни тарикати наречени елит, които по "нов" начин опитват да ограбват и погубват обикновените хорица. Ето това се случва от моя гледна точка. Вече нататък подробностите... не ме интересуват. Честно. Каквото и да ми дрънкявите, минава покрай мен. Не ме засяга. Жив и здрав съм си. Няма вирус убиец. Няма пандемия. Всичко това е вашият нов виртуален свят, новата ви Матрица, в която ви набутаха, а на вас изглежда ви харесва. Добре. Играйте си игрите с властите, танцувайте си с дявола, ваша воля, ваш избор. От мен - чао, чао!, успех желая! Без лоши чувства.
lati1960
Цитат(Catpuccino @ 09/01/2022, 22:08) <{POST_SNAPBACK}>
Напълно точно и още нещо ендотелиитът прави и това, че блокира рецепторните функции, затова има много случаи, в които привидно няма задух, но сатурацията е ниска и леталният изход настъпва през нощта sad.gif

Неприятно “грипче” sad.gif и много малоумщина, която му помага!

Напълно точно е което ви говоря от близо две години, но някои се правите, че не разбирате. Затова напомням, отново:
Всичко имаше за цел да ви боцнат с тия гадости, които наричат "ваксини". И, след като целта е почти постигната, в повечето страни ваксинацията да отива към 90-100%, ето какво обещават шаманите от СЗО:
https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-k...-vizhda-6136234
Като си оставят вратичка, и ви обещават нови вирусни и други игри. animatedwink.gif
Така че, забавлявайте се, няма лошо. Успех ви желая, в танца с лукавите! Ще имате нужда. no.gif sad.gif
Хасан
Цитат(lati1960 @ 10/01/2022, 18:54) <{POST_SNAPBACK}>
Дрън-дрън.
Сори, но, без да се обиждаш, не е лично към теб, всичко това за мен е поредната ковид митология. О кей. Науката, вкл. вирусологията, напредна много. Няма лошо. Но, вместо да използва потенциала са зи позитивни неща, обслужи интересите на едни кланове, които просто наложиха така лелеяния от векове нов световен ред, не че е нов. Това, че науката е навлязла в безкрайните лабиринти на ДНК и РНК реалностите ни, вкл. тези с хилядите вируси, бацили и болестотворни организми в нашия изпортен деградиращ свят, не означава, че трябва да се подчинявам на малоумщините на властите, задкулисни и официални, които използват това за користни цели. Новата "светла" ера се оказа със старите мераци на едни тарикати наречени елит, които по "нов" начин опитват да ограбват и погубват обикновените хорица. Ето това се случва от моя гледна точка. Вече нататък подробностите... не ме интересуват. Честно. Каквото и да ми дрънкявите, минава покрай мен. Не ме засяга. Жив и здрав съм си. Няма вирус убиец. Няма пандемия. Всичко това е вашият нов виртуален свят, новата ви Матрица, в която ви набутаха, а на вас изглежда ви харесва. Добре. Играйте си игрите с властите, танцувайте си с дявола, ваша воля, ваш избор. От мен - чао, чао!, успех желая! Без лоши чувства.

Казваш това са врели-некипели. Събрали разните там учени-недоучени и решили да ни излъжат и уплашат. Защо да им вярваме? Нищо, че става въпрос за почти цял свят и ако има конспирация трябва да е световна. Някаква огромна сила е накарала управниците в света да лъжат населението, че има пандемия за да могат да го набодат. Може би тези управници са подменени от рептили клонинги или нещо такава. Не си ли го допускал?
Хайде да погледнем статистиките във всички държави, не само у нас. Да видим има ли увеличение на смъртността през 2020 г. и 2021 г.. Ако няма, значи наистина ни лъжат гадовете. Съгласен ли си?
Хрумна ми нещо. Ако някой зъл изрод иска да ни набоде, защо да лъже, че има пандемия? Не е ли по-лесно да я създаде и тя да съществува реално?
D-rA
Цитат(Хасан @ 10/01/2022, 21:37) <{POST_SNAPBACK}>
Казваш това са врели-некипели. Събрали разните там учени-недоучени и решили да ни излъжат и уплашат. Защо да им вярваме? Нищо, че става въпрос за почти цял свят и ако има конспирация трябва да е световна. Някаква огромна сила е накарала управниците в света да лъжат населението, че има пандемия за да могат да го набодат. Може би тези управници са подменени от рептили клонинги или нещо такава. Не си ли го допускал?
Хайде да погледнем статистиките във всички държави, не само у нас. Да видим има ли увеличение на смъртността през 2020 г. и 2021 г.. Ако няма, значи наистина ни лъжат гадовете. Съгласен ли си?
Хрумна ми нещо. Ако някой зъл изрод иска да ни набоде, защо да лъже, че има пандемия? Не е ли по-лесно да я създаде и тя да съществува реално?

Не гледай тези новини - а погледни капитализацията на фармакобизнеса - процъфтява... Нима толкова учени и лаборатории работещи и финансирани от тези мултимилиардери не могат да създадат лечебна програма за неутрализация на този вирус?
Да, сигурно могат и сигурно я имат, но гледайки статистиките - тя ще е оборотна за около 300-350 милиона потребителя...Докато ваксините... ах ваксините , те са оборотна стока за над 8 милиарда потребителя...Ти ако си бизнесмен какво ще произвеждаш? Продукт за милиони или продукт за милиарди очаквани продажби? sunbathing.gif
Хасан
Цитат(D-rA @ 10/01/2022, 22:14) <{POST_SNAPBACK}>
Не гледай тези новини - а погледни капитализацията на фармакобизнеса - процъфтява... Нима толкова учени и лаборатории работещи и финансирани от тези мултимилиардери не могат да създадат лечебна програма за неутрализация на този вирус?
Да, сигурно могат и сигурно я имат, но гледайки статистиките - тя ще е оборотна за около 300-350 милиона потребителя...Докато ваксините... ах ваксините , те са оборотна стока за над 8 милиарда потребителя...Ти ако си бизнесмен какво ще произвеждаш? Продукт за милиони или продукт за милиарди очаквани продажби? sunbathing.gif

Има, ето още едно излезе.
https://www.bgonair.bg/a/4-world/251778-lek...reshtu-kovid-19

Аз бих предпочел да се ваксинирам и само ако се наложи да пия лекарства. Както съм ваксинаран срещу туберколоза, нищо че има лекарства за нея.
D-rA
Цитат(Хасан @ 10/01/2022, 22:40) <{POST_SNAPBACK}>
Има, ето още едно излезе.
https://www.bgonair.bg/a/4-world/251778-lek...reshtu-kovid-19

Аз бих предпочел да се ваксинирам и само ако се наложи да пия лекарства. Както съм ваксинаран срещу туберколоза, нищо че има лекарства за нея.

Химии да искаш - ще ни затрупат от ефективни до 150% ефективни... sunbathing.gif
ByBa
Интересно, това ми прилича на сюжет за криминален филм :-)

Обаче не ми стана ясно, защо просто не можех да чуя само от едно даунлодване за какво става на въпрос ?
ByBa
Цитат(Rat_in_the_house @ 08/01/2022, 11:08) <{POST_SNAPBACK}>
Сензори, които се имплантират в тялото и мерят различни неща като нивото на захар, инсулина и пр. съществуват от поне десетилетие. Часовникът, дето ми е на ръката понякога пищи, че трябва да пия вода. Не знам как точно го мери това, но наистина като го игнорирам, до десетина минути съм жаден.

Още от 2004 година е разрешено имплантирането на wireless chip /че могат ли да не бъдат безжични :-)/ в човешкото тяло заради различни причини /в Щатите/. Sensor chip тогава е колкото грахово зърно /обикновено се имплант-ира подкожно/.
С развитието на технологиите и нанотехнологиите вече няма спирачки пред...лечението на болестите.
Шизофренията не се лекува, тя може само да се поддържа и да не се влошава.
ByBa
между другото шефът на Пфайзър е определен от сп Таймс /ако не се лъжа/ за човек на годината, за мениджър де.
ByBa
Цитат(lati1960 @ 08/01/2022, 22:06) <{POST_SNAPBACK}>
Става въпрос за действия и бездействие, и на учени, и на власти, здравни, управленски, медийни, всякакви, които превърнаха един редови бих казал вирус в "страшна" глобална пандемия. Не мога отново с няколко реда да го обясня, много са тези абсурди, от самото начало. Ако имаш желание и търпение, влизаш още в първите теми преди две години по това, и четеш. В тях съм задавал в движение по "развитието" на "пандемията" логичните въпроси касаещи тези противоречия и лъжи, на които и до днес няма отговори. Всичко това обаче беше някак заметено под килима на ваксинационната агресивна кампания, и сякаш не е било. Поднасят ни наистина ненормални меко казано обяснения по същото, само един пример ще дам, нататък не е нужно да обяснявам, поне на разумните: Страшният заразен бич ковид много удобно си почива през летните месеци и го е шубе най-много от морската вода! Това установиха мастити световни и български учени. blink.gif no.gif 453.gif Напълно нормално, твърдят те. През топлото време респираторните вируси са по-слаби и по-малко активни. Добре. Обаче. Ние не говорим за респираторен редови вирус, а именно за СТРАШНА СВЕТОВНА ЗАРАЗА! За пандемия де. А страшните зарази не се влияят нито от сезон, нито от температурни условия. Пример - еболата. Дори обратното, именно в горещите периоди на годината те са най-силни и страшни. Ама карай. Ковид злодеят е добър съюзник на властите, и на които спретнаха тази напълно виртуална пандемия. Вие си им вярвайте, ваш избор. Аз - не. А че ви пързалят и вече дори се гаврят с вас, ето нещо от днес по въпроса: https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-k...ltakron-6136169 М-да. Нов щам са ви спретнали и "открили". Сега тръгвал от Кипър. Делта-крон. Така че, стига сте се офлянквали, ми на бегом до близкия ваксинационен център, и - трета доза, четвърта доза, пета доза, шеста, седма... 154-та, без никакви колебания! А какво ще ви дойде на главите с това, вече съм дал жокерче. За който има ум в главата, да размишлява и да си прави изводите. Когато танцуваш с дявола, винаги попадаш в смъртоносна прегръдка накрая!

Напълно те подкрепям, затова преди писах /в друг форум тук/ и питах - защо и как Ковид се влияе от топлината...май не писах как.. prashchai grigorii.gif
ByBa
Цитат(lati1960 @ 09/01/2022, 22:23) <{POST_SNAPBACK}>
.... това е целта. В този смисъл днес, на фона на хиляден протест в Брюксел, белгийският здравен министър изплю камъчето, най-накрая: Не е достатъчна 70% ваксинация, нужна е 100%! Хайде честито!

не вярвам!
Ако е казАл това и го чуя с ушите си това значи, че ИСКАТ да направят ваксинацията ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ЗА ВСИЧКИ...което наистина противоречи на ТОВА или онова, което ПРЕДИ са казвали...е , не само науката се развива prashchai grigorii.gif
ByBa
Цитат(D-rA @ 10/01/2022, 23:14) <{POST_SNAPBACK}>

Ако съм бизнесмен, няма да бъда филантроп !

Ако съм фармацевтична компания, ще направя всичко възможно да съм печеливша - да помагам на хората да живеят по-дълго...с болести prashchai grigorii.gif

Поне в Шатите компаниите, произвеждащи ваксини /противогрипни/ го бяха закъсали, съдейки по надписите на магазините за храни и отстъпките, които получаваш,АКО се ваксинираш...

Сега е симбиоза между правителства /държава/ и обикновените хора, които обикновено са експлоатирани !
ByBa
Цитат(Потребител @ 08/01/2022, 15:21) <{POST_SNAPBACK}>
... ъъъ ... такова, гледай сега ... "чипа" в животинчето всъщност е прост RFID - демек, ниър фийлд комуникейшън приемо-предавател, в който има записано просто едно 2 байта число ... с други думи - прост индетификатор ...

... виж, в каишката вероятно имаш GPS тракер да следиш добичето, а може и ултразвукова свирка да го направляваш чрез условни рефлекси - седни, легни, дай лапа ...

... 'се едно имаш часовник, който те командва - пий вода! ... и виж - верно ти се допило вода :.) ...

Поздрави :.)

Забрави да споменеш и електрическия елек...или там както се нарича една дреха, дето те наелектризира и те шокира :-)))
lati1960
Цитат(Хасан @ 10/01/2022, 21:37) <{POST_SNAPBACK}>

Точно това казвам. И приключавам, с темата.
А горното вече го минахме, отдавна. Върни се обратно към темите по безумието ковид.
Съветвам те особено внимание да обърнеш към постнатото от д-р А по въпроса, чисто фактологически. Моето е повече мнение, лично, да го оставим настрана. Нямам какво повече да кажа по въпроса. Освен, отново:
Успех в танца ви с дявола! sad.gif
lati1960
Цитат(ByBa @ 10/01/2022, 23:38) <{POST_SNAPBACK}>
не вярвам!
Ако е казАл това и го чуя с ушите си това значи, че ИСКАТ да направят ваксинацията ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ЗА ВСИЧКИ...което наистина противоречи на ТОВА или онова, което ПРЕДИ са казвали...е , не само науката се развива prashchai grigorii.gif

Ето ти го инфото, но имай предвид, че е в българските новини, не знам как се интепретира в белгийските:
https://bnr.bg/post/101583434/5-000-dushi-s...nevaksiniranite
Ако още се съмняваш, че целта на занятието е тотално 100%-но ваксиниране на всички, без значение как, време е да го осъзнаеш. И не само ти. Това е целта. Новата мода е да се казва, че не е задължително, но е принудително. Тоест, като ти искат сертификат за работа, за пазаруване, за училище и градина за децата ти, за всичко, щеш не щеш, ще се дупчиш. Впорчем, аз това го говоря вече две години, някои тук още се правят, че сякаш не съм го писал! no.gif
Хубавото на този форум е, че в него всичко се архивира и пази, и дори след месеци и години може да се види. И да се провери кой е казал истината, кой лъгал, и т. н.
Та, ваксинацията така или иначе навсякъде вече си е задължителна. Просто хитро преминава през различни "доброволни" врътки и принудителни механизми. Обърни внимание на постовете на Тарабаса примерно. Които са откровено шовинистични и заплашителни, в горния смисъл. Откровено заплашителни! Подобна е ситуацията навсякъде от властова гледна точка, от здравна, научна, всякаква. Новият световен ред на непозната досега диктатура вече е факт. Т. нар. нова "нормалност". Целта е почти постигната, и, когато надупчат почти всички, тогава ковид ще се превърне в рутинно средство по налагане контрол по тази нова реалност, а за послушниците в новата глобална Матрица ще има нови и още по интересни игри на властта, не само вирусни. Очаквайте продължение, на игрите! malii.gif no.gif
lati1960
Цитат(ByBa @ 10/01/2022, 23:32) <{POST_SNAPBACK}>
Напълно те подкрепям, затова преди писах /в друг форум тук/ и питах - защо и как Ковид се влияе от топлината...май не писах как.. prashchai grigorii.gif

Не си писала, щото няма как! Не че не се овъртяха в лъжи и по това пишман продали се учени и вирусолози.
Куриозното за мен беше уникалното им обяснение защо ковид вируса в разните му варианти и щамове се боял от морската вода! malii.gif Ето, припомням част от тези безумия:
https://www.sinoptik.bg/news/morskata-voda-...ronavirusa-5030
https://dariknews.bg/novini/liubopitno/uche...-moreto-2225100
no.gif 453.gif Направо невероятно! С какви идиотизми са готови някои хора да оправдаят продажността и подкупността си. И алчността си за парѝ! Потресен съм до дъно! Омерзен тотално! Дори не знам какво повече да кажа, съжалявам. sad.gif
lati1960
Цитат(ByBa @ 10/01/2022, 23:25) <{POST_SNAPBACK}>
между другото шефът на Пфайзър е определен от сп Таймс /ако не се лъжа/ за човек на годината, за мениджър де.

Самата истина.
Те и Хитлер, и Гьобелс, и Сталин, и много подобни са били определяни като хора на годините си, без никакво съмнение!
Направо съм потресен, от това накъде се е запътил света ни! no.gif
Хасан
Цитат(lati1960 @ 11/01/2022, 18:47) <{POST_SNAPBACK}>
Точно това казвам. И приключавам, с темата.
А горното вече го минахме, отдавна. Върни се обратно към темите по безумието ковид.
Съветвам те особено внимание да обърнеш към постнатото от д-р А по въпроса, чисто фактологически. Моето е повече мнение, лично, да го оставим настрана. Нямам какво повече да кажа по въпроса. Освен, отново:
Успех в танца ви с дявола! sad.gif

Не си учтив. Не щеш да ни светнеш, коя е тази огромна сила, която въвежда хората в заблуждение. Защо го прави? neprichom.gif Д-р А намекна, че фармацефтичната мафия е отговорна, т.е. шефовете на Пфайзер и Модерна са в кюпа. Само че както писах по-рано, не е ли много по-лесно за да си продаваш ваксините, да създадеш смъртоносен вирус, който наистина да уплаши света? Много по-сигурно и евтино е. Политиците колкото и да са продажни, не се продават евтино особено тези на богатите държави. Ами медиите, нали и те трябва да се купят. Ще излезе, че парите от печалбите им няма да стигнат за подкупи. Освен това страхът от пандемията и затварянето на държавите нанася много щети на други бизнеси, които също разполагат с много пари. Те защо мълчат? Представи си, че имаш верига от хотели, които са на загуба. Няма ли да дадеш мило и драго да разобличиш тези мошеници, които тормозят света?
Хасан
Цитат(lati1960 @ 11/01/2022, 19:03) <{POST_SNAPBACK}>
Ето ти го инфото, но имай предвид, че е в българските новини, не знам как се интепретира в белгийските:
https://bnr.bg/post/101583434/5-000-dushi-s...nevaksiniranite
Ако още се съмняваш, че целта на занятието е тотално 100%-но ваксиниране на всички, без значение как, време е да го осъзнаеш. И не само ти. Това е целта. Новата мода е да се казва, че не е задължително, но е принудително. Тоест, като ти искат сертификат за работа, за пазаруване, за училище и градина за децата ти, за всичко, щеш не щеш, ще се дупчиш. Впорчем, аз това го говоря вече две години, някои тук още се правят, че сякаш не съм го писал! no.gif
Хубавото на този форум е, че в него всичко се архивира и пази, и дори след месеци и години може да се види. И да се провери кой е казал истината, кой лъгал, и т. н.
Та, ваксинацията така или иначе навсякъде вече си е задължителна. Просто хитро преминава през различни "доброволни" врътки и принудителни механизми. Обърни внимание на постовете на Тарабаса примерно. Които са откровено шовинистични и заплашителни, в горния смисъл. Откровено заплашителни! Подобна е ситуацията навсякъде от властова гледна точка, от здравна, научна, всякаква. Новият световен ред на непозната досега диктатура вече е факт. Т. нар. нова "нормалност". Целта е почти постигната, и, когато надупчат почти всички, тогава ковид ще се превърне в рутинно средство по налагане контрол по тази нова реалност, а за послушниците в новата глобална Матрица ще има нови и още по интересни игри на властта, не само вирусни. Очаквайте продължение, на игрите! malii.gif no.gif

Така е, на практика 100% ще сме ваксинирани. Дали с естествената ваксина, дали с изкуствената, дали и с двете като мене. Даже по няколко пъти ще бъдем ваксинирани. Поне тези които са издържали първата ваксинация.
Баща ми е силно вярващ християнин, но си сложи бустерна доза. Според теб е извършил нещо греховно ли?
lati1960
Цитат(Хасан @ 11/01/2022, 19:30) <{POST_SNAPBACK}>
Не си учтив. Не щеш да ни светнеш, коя е тази огромна сила, която въвежда хората в заблуждение. Защо го прави? neprichom.gif Д-р А намекна, че фармацефтичната мафия е отговорна, т.е. шефовете на Пфайзер и Модерна са в кюпа. Само че както писах по-рано, не е ли много по-лесно за да си продаваш ваксините, да създадеш смъртоносен вирус, който наистина да уплаши света? Много по-сигурно и евтино е. Политиците колкото и да са продажни, не се продават евтино особено тези на богатите държави. Ами медиите, нали и те трябва да се купят. Ще излезе, че парите от печалбите им няма да стигнат за подкупи. Освен това страхът от пандемията и затварянето на държавите нанася много щети на други бизнеси, които също разполагат с много пари. Те защо мълчат? Представи си, че имаш верига от хотели, които са на загуба. Няма ли да дадеш мило и драго да разобличиш тези мошеници, които тормозят света?

Мислиш на дребно.
Ще ти дам жокер, за по-мащабен поглед върху нещата. Ако искаш де.
Та, ако имаш желание и възможност, да провериш в швейцарските банкови и фирмени регистри, и не само в швейцарските, на кои кланове и фамилии са повечето фармацефтични гиганти, като собственост, и разните автомобилни концерни, нефтени, индустриални, медийни, научни, военно промишлени, всякакви, включително на надувалника Мъск, на Безос, Мезос, Зукърбърг, Гейтс, Сорос, и цялата тая гвардия, тогава... тогава може би ще ти просветне, а може би не. Навярно пак ще си кажеш, че вероятно е поредният конспиративен фишек, да. О кей, твое право. Но, след като е така, не виждам смисъл да се хабя да те убеждавам в каквото и да било. Освен още един жокер по въпроса: Зад всяка Матрица стоят матричари! Някои се наричат "зидари", други банкери, трети финансисти... Фасада. Открий кой, кои стоят зад стената на новия глобален ред, и може би ще разбереш. Въпросът е дали ще приемеш Истината. Трудно е това. Щото от Истината боли, тя изобличава, плаши, стряска, паникьосва, генерира страх, омраза, злоба, отчаяние дори... Кой лесно ще приеме истината, която му показва, че е просто роб, поредният биоробот в стената на Матрицата, още една тухва в нея:

Нищо ново под слънцето.
Дали Хитлер, дали Сталин, дали Ленин, Мао, Буш, Тръмп, Нетаняу, Ердоган, Путин, фон дер Лайен... Всичко опира до същото - Матрицата! Вече сте в нея. Аз също, макар да правя неистови усилия да се измъкна, засега неуспешни. Но, поне опитвам. Други - не. Замислете се върху това. Важно е. Успех желая!
lati1960
Цитат(Хасан @ 11/01/2022, 19:36) <{POST_SNAPBACK}>
Така е, на практика 100% ще сме ваксинирани. Дали с естествената ваксина, дали с изкуствената, дали и с двете като мене. Даже по няколко пъти ще бъдем ваксинирани. Поне тези които са издържали първата ваксинация.
Баща ми е силно вярващ християнин, но си сложи бустерна доза. Според теб е извършил нещо греховно ли?

Последното го оставям на съвестта и избора на баща ти. Кой съм аз, че да го съдя?
Иначе, адмирации, че вече открито признавате някои, че ваксинацията на практика е насилствена и ще ни бъде наложена насилствено, по един или друг начин. Нататък няма вече какво и защо да коментирам.
То е все едно евреите от газовите камери на Аушвиц да коментират решенията на Третия Райх! no.gif
Бъди здрав!
Хасан
Цитат(lati1960 @ 11/01/2022, 19:48) <{POST_SNAPBACK}>
Мислиш на дребно.
Ще ти дам жокер, за по-мащабен поглед върху нещата. Ако искаш де.
Та, ако имаш желание и възможност, да провериш в швейцарските банкови и фирмени регистри, и не само в швейцарските, на кои кланове и фамилии са повечето фармацефтични гиганти, като собственост, и разните автомобилни концерни, нефтени, индустриални, медийни, научни, военно промишлени, всякакви, включително на надувалника Мъск, на Безос, Мезос, Зукърбърг, Гейтс, Сорос, и цялата тая гвардия, тогава... тогава може би ще ти просветне, а може би не. Навярно пак ще си кажеш, че вероятно е поредният конспиративен фишек, да. О кей, твое право. Но, след като е така, не виждам смисъл да се хабя да те убеждавам в каквото и да било. Освен още един жокер по въпроса: Зад всяка Матрица стоят матричари! Някои се наричат "зидари", други банкери, трети финансисти... Фасада. Открий кой, кои стоят зад стената на новия глобален ред, и може би ще разбереш. Въпросът е дали ще приемеш Истината. Трудно е това. Щото от Истината боли, тя изобличава, плаши, стряска, паникьосва, генерира страх, омраза, злоба, отчаяние дори... Кой лесно ще приеме истината, която му показва, че е просто роб, поредният биоробот в стената на Матрицата, още една тухва в нея:

Нищо ново под слънцето.
Дали Хитлер, дали Сталин, дали Ленин, Мао, Буш, Тръмп, Нетаняу, Ердоган, Путин, фон дер Лайен... Всичко опира до същото - Матрицата! Вече сте в нея. Аз също, макар да правя неистови усилия да се измъкна, засега неуспешни. Но, поне опитвам. Други - не. Замислете се върху това. Важно е. Успех желая!

Кой е тоя Мезос? neprichom.gif Не бях го чувал.
Аз не споря за матрицата. Приемам, че има хора и сили, които искат да ни вкарат в нея и повечето хора са там. Заемите, консуматорското мислене и семейството помагат затова.

Първобитен строй - Никой не можеш да накараш да е роб. Ей тука матрица е нямало.
Робовладелчески строй - роби има, но трябва да ги хранят, поят и карат да работят.
Крепостно право - робите се хранят и поят сами, но все пак трябва да ги карат да работят.
Див капитализъм - робите сами отиват в робство, сами се хранят и поят, и сами се карат да работят.
Свободна пазарна икономика - робите сами отиват в робство, сами се хранят и поят, и сами се карат да работят. Освен това се считат за свободни и това им харесва.
Все пак човечеството върви напред към по-добро или греша според теб?

Мисълта ми беше друга, няма как с почти безопасен вирус да накараш хората да се ваксинират.
Аз съм бил в казарма, предполагам и ти също. Имали сме избор или там, или в затвора. Избрали сме по-малката злина. Така е и с ваксинирането. Трябва да избереш по-малката злина. За теб това може да е естествената ваксина.
Хасан
Цитат(lati1960 @ 11/01/2022, 20:00) <{POST_SNAPBACK}>
Последното го оставям на съвестта и избора на баща ти. Кой съм аз, че да го съдя?
Иначе, адмирации, че вече открито признавате някои, че ваксинацията на практика е насилствена и ще ни бъде наложена насилствено, по един или друг начин. Нататък няма вече какво и защо да коментирам.
То е все едно евреите от газовите камери на Аушвиц да коментират решенията на Третия Райх! no.gif
Бъди здрав!

5fb3a466.gif Не си ме разбрал. Имах предвид, че ще се заразят и така естествено ще се ваксинират без никой да ги принуждава.
ЕксГорски
Цитат(lati1960 @ 11/01/2022, 20:00) <{POST_SNAPBACK}>
То е все едно евреите от газовите камери на Аушвиц да коментират решенията на Третия Райх!

Случва ли ти се понякой път да разсъждаваш, когато пишеш! navikvane.gif
Питето
Оксиморон е религия и разсъдък в една и съща глава.
iridium
Albert Bourla :
cамият тои' отказва *ваксината*.

Като този факт изтече в информациите, тои и официялни медии, подчинении и спонсоризирани от правителствата, се опитаха да опровергаят... авеее цирк.

Впрочем, Albert Bourla, като всеки уважаващ се dealer :
спазва златния принцип :
*Never get high on your own supply*.
(Което на български е +/- нещо като :
"Никога не се дрогираи'
от собствените си доставки")

Tои' пробутва стоката си, нооо тои' самият никога не би се инжектирал с нея.
Хасан
Цитат(iridium @ 12/01/2022, 19:49) <{POST_SNAPBACK}>
Albert Bourla :
cамият тои' отказва *ваксината*.

Като този факт изтече в информациите, тои и официялни медии, подчинении и спонсоризирани от правителствата, се опитаха да опровергаят... авеее цирк.

Впрочем, Albert Bourla, като всеки уважаващ се dealer :
спазва златния принцип :
*Never get high on your own supply*.
(Което на български е +/- нещо като :
"Никога не се дрогираи'
от собствените си доставки")

Tои' пробутва стоката си, нооо тои' самият никога не би се инжектирал с нея.

Умишлено ли разпространяваш фалшива новина?

https://boulevardbulgaria.bg/articles/vyarn...ne-e-vaksiniran
lati1960
Цитат(Хасан @ 11/01/2022, 20:43) <{POST_SNAPBACK}>
Кой е тоя Мезос? neprichom.gif Не бях го чувал.
Аз не споря за матрицата. Приемам, че има хора и сили, които искат да ни вкарат в нея и повечето хора са там. Заемите, консуматорското мислене и семейството помагат затова.

Първобитен строй - Никой не можеш да накараш да е роб. Ей тука матрица е нямало.
Робовладелчески строй - роби има, но трябва да ги хранят, поят и карат да работят.
Крепостно право - робите се хранят и поят сами, но все пак трябва да ги карат да работят.
Див капитализъм - робите сами отиват в робство, сами се хранят и поят, и сами се карат да работят.
Свободна пазарна икономика - робите сами отиват в робство, сами се хранят и поят, и сами се карат да работят. Освен това се считат за свободни и това им харесва.
Все пак човечеството върви напред към по-добро или греша според теб?

Мисълта ми беше друга, няма как с почти безопасен вирус да накараш хората да се ваксинират.
Аз съм бил в казарма, предполагам и ти също. Имали сме избор или там, или в затвора. Избрали сме по-малката злина. Така е и с ваксинирането. Трябва да избереш по-малката злина. За теб това може да е естествената ваксина.

Отзад напред, най-кратко:
Били сме в армията в тоталитарно общество. Днес това също е доброволно! Много удобно се пропуска.
Можеш да накараш хората да се ваксинират и с плацебо, дори без вирус, стига това да е целта на тези с власт, пари и възможности. В други теми вече го писах: Кукловодите си напазаруваха пандемия! Факт.
Изброените от теб обществени строеве и порядки са част от една Матрица, развиваща се във времето и историята. Свободата е трудно постижима в обществения общ организъм, понеже в него не е сигурно, че болшинството я иска. Ако ме разбираш. Това впрочем досега почти никога и никъде не се е случвало, освен за кратко в началните етапи на т. нар. Велика френска революция, която после се изражда в същото, за което говорим, в насилие и реваншизъм. Но, да не измествам темата. Свободата е личен избор, дори в условията на обществен диктат. Наясно си. Надявам се. И като такъв не се влияе от идеологии, порядки, традиции, и т. н. Който иска да бъде свободен, винаги може. Въпросът е дали може да плати цената, и дали ще е достатъчно силен да устои на атаките от Матрицата и матричарите? Не е лесно. То ако беше, Дон Кихот нямаше да каже на Санчо - свободата, или салама? Или! Не може и двете. Днес нищо не се е променило. Хората се ваксинират, щото не искат или не могат да се откажат от "салама". Изградили са си свои зони на комфорт в консуматорския днешен "рай", и няма как да го напуснат. А имат и деца, за които да се грижат, трябва и да се работи, разбирам ги, не съдя никого. Опитвам само да обясня, че това не е избор всъщност, а принуда. По което много хитро се изопачават нещата от някои. Но, не ми се говори повече. Мисля вече всичко е ясно, всеки е свободен да вземе своите решения. Не преча на никого.
---------------------
Мезос е огледално нарицателно на Безос и обобщено продължение на другите от същата клика, използвано в този смисъл. Все едно да кажа Пеевски-Меевски, Ковачки-Мовачки, и т. н. Мислех, че се подразбира, явно не.
lati1960
Цитат(Хасан @ 11/01/2022, 20:45) <{POST_SNAPBACK}>
5fb3a466.gif Не си ме разбрал. Имах предвид, че ще се заразят и така естествено ще се ваксинират без никой да ги принуждава.

Ми това го слушаме вече две години, пък не съм срещал още нито един болен от ковид!
А повярвай, пребивавам сред доста народ, и то от рисковите групи! Що ли така?
Catpuccino
Цитат(Хасан @ 12/01/2022, 20:50) <{POST_SNAPBACK}>
Умишлено ли разпространяваш фалшива новина?

https://boulevardbulgaria.bg/articles/vyarn...ne-e-vaksiniran

….то от март миналта година wink.gif
Питето
Няма лоша реклама. Тука нашите пък плащат на лекарите да не ги ваксинират ама да имат зелен сертификат, а опонентите им са ваксинирани антиваксъри.
Catpuccino
Днес в София имаше шепа объркани хора, изсипани от едни автобуси.
Кой плати автобусите wink.gif
Питето
Който иска да изглежда "голям и страшен"... значи е бил нЕкой мъничък. Сега остава НАП да го питат "от де имаш кинти за автобуси и хонорари на статистите". Шегувам се, бе, в България не се питат такива неща.
Хасан
Цитат(lati1960 @ 12/01/2022, 21:24) <{POST_SNAPBACK}>
Отзад напред, най-кратко:
Били сме в армията в тоталитарно общество. Днес това също е доброволно! Много удобно се пропуска.
Можеш да накараш хората да се ваксинират и с плацебо, дори без вирус, стига това да е целта на тези с власт, пари и възможности. В други теми вече го писах: Кукловодите си напазаруваха пандемия! Факт.
Изброените от теб обществени строеве и порядки са част от една Матрица, развиваща се във времето и историята. Свободата е трудно постижима в обществения общ организъм, понеже в него не е сигурно, че болшинството я иска. Ако ме разбираш. Това впрочем досега почти никога и никъде не се е случвало, освен за кратко в началните етапи на т. нар. Велика френска революция, която после се изражда в същото, за което говорим, в насилие и реваншизъм. Но, да не измествам темата. Свободата е личен избор, дори в условията на обществен диктат. Наясно си. Надявам се. И като такъв не се влияе от идеологии, порядки, традиции, и т. н. Който иска да бъде свободен, винаги може. Въпросът е дали може да плати цената, и дали ще е достатъчно силен да устои на атаките от Матрицата и матричарите? Не е лесно. То ако беше, Дон Кихот нямаше да каже на Санчо - свободата, или салама? Или! Не може и двете. Днес нищо не се е променило. Хората се ваксинират, щото не искат или не могат да се откажат от "салама". Изградили са си свои зони на комфорт в консуматорския днешен "рай", и няма как да го напуснат. А имат и деца, за които да се грижат, трябва и да се работи, разбирам ги, не съдя никого. Опитвам само да обясня, че това не е избор всъщност, а принуда. По което много хитро се изопачават нещата от някои. Но, не ми се говори повече. Мисля вече всичко е ясно, всеки е свободен да вземе своите решения. Не преча на никого.
---------------------
Мезос е огледално нарицателно на Безос и обобщено продължение на другите от същата клика, използвано в този смисъл. Все едно да кажа Пеевски-Меевски, Ковачки-Мовачки, и т. н. Мислех, че се подразбира, явно не.

Не знаех, че обществата в Гърция, Италия, Израел и Швейцария са тоталитарни.
https://www.marica.bg/svqt/garciq-vdigna-s-...telnata-kazarma
По принцип и аз съм против задължителната казарма.
В Гърция, Белгия и в един кантон в Швейцария изборите са задължителни. Това също според мен не е правилно, но кой ме пита мене. Така са решили в тези държави.

Възможно е пандемията да е причинена от хора. Някои казват, че ковид е биологично оръжие, други, че е изпуснат от лаборатория, трети, че няма нищо такова. Само че как е предизвикана пандемията, няма никакво значение. Въпросите са трябва ли да има ограничение на правата на хората докато я има. Предпазват ли ваксините и да бъде ли задължавано населението по един или друг начин да си ги поставя. Безопасни ли са те.
Има и такъв вариант, да се направим, че пандемия не съществува и да си живеем живота, все едно я няма. Болниците да се напълнят и хората да умират по стълбите, но на нас да не ни пука. Така ще сме свободни. Поне тези, които останем живи и здрави. Около 20% страдат от дълъг ковид, между които и аз. Още не съм се възстановил напълно. Теб обаче какво те интересува. Важното е ти да си добре. Явно не обичаш ближния си както себе си, но това е твое право. Никой не може да те задължи.
Пълна свобода няма и по-добре, че е така. Задължен съм да спазвам законите, дори всички да не ми харесват. Представи си, че ми се прииска да ходя гол по улиците. Ако го направя ще ме арестуват за хулиганство. Или реша да си направя незаконно казино вкъщи. Пак ще ме съдят. Дори не ми дават да плащам в брой когато става въпрос за суми от 10 000 лева нагоре. Правата са ми ограничени, но е за добро.

Не разбирам какво имаш против Мъск и Безос. confused1.gif Забогатели са законно, но непочтено ли? Така смята баща ми. Не може да разбере, че милиардерите реално не разполагат с милиардите си, а само ги управляват или са възложили на други да ги управляват. Парите им са основно в акции, които работят за обществото.
Хасан
Цитат(Питето @ 13/01/2022, 00:32) <{POST_SNAPBACK}>
Който иска да изглежда "голям и страшен"... значи е бил нЕкой мъничък. Сега остава НАП да го питат "от де имаш кинти за автобуси и хонорари на статистите". Шегувам се, бе, в България не се питат такива неща.

Как откъде, от субсидията. Ние си плащаме да се правят зулуми и разнасят зарази.
Хасан
Цитат(lati1960 @ 12/01/2022, 21:31) <{POST_SNAPBACK}>
Ми това го слушаме вече две години, пък не съм срещал още нито един болен от ковид!
А повярвай, пребивавам сред доста народ, и то от рисковите групи! Що ли така?

Да вземем да се срещнем да ти покажа положителният пср и изследванията ми. Ще те запозная и с хора, които също са боледували и имат починали близки. Тези запознанства можеш да ги направиш и чрез личния лекар. Питай го, има ли такава зараза наистина или е гнусна лъжа? Запознай ме моля те с такива, които са боледували.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.