Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Електронното хапче на Пфайзер
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
lati1960
Разумно изказване. Горното.
По принцип съм солидарен с разсъжденията ти, само ще маркирам някои забележки, като лично мнение, добавено.
И аз не разбирам защо в наистина свободни и демократични страни има задължителни неща, като казармата, а сега и ваксинацията. Това, че са плод на обществен консенсус или налагане от мнозинството, не означава, че са правилни.
В този смисъл трябва да уточня, че, когато говорим за пълна свобода и въобще за свобода, за свободи и права в едно общество, нужно е да се каже, че става дума само за такива, които не накърняват същите на останалата част от гражданите. Мислех, че се подразбира. Тоест, визирам права и свободи в рамките на законите, не извън тях, нарушавайки ги. Само че. Когато пък ситуацията излезе от рамките на демократичната реалност, както се случи с ковид пандемията, тогава имаме право да търсим начини да управжняваме своите права и свободи вече в условията на диктат и извън законите на някакви наложени със сила тиранични модели. Не бива да се смесват тези неща. Нито да се отива в крайности.
Иначе, ти не страдаш от ковид, нито дълъг, нито къс. Ти си преболедувал някакъв тежък грип или подобна инфекция, дихателна, респираторна или може би пневмония с усложнения, типично за този сезон далеч преди да се пръкне мистър Ковид. Нищо ново, нищо различно. Преди време и аз минах пред нещо подобно, възстановявах се после с месеци! Случи се много преди да научим за ковид вируса. Впрочем, доста хора са го преживели. Защо сега да е ковид? Щото някой, някои казали? no.gif Хора са се разболявали и умирали, по различни причини. И така ще бъде до края на този свят. А това с болниците и умиращите по стъпалата им пациенти... Чиста проба спекулация! Точно като клиповете от Ухан, в които заразени с ковид падаха като круши по улиците и ги обираха с линейките. Или като камионите с трупове в Италия, карани към масови гробове. И т. н., и т. н. Чиста пропаганда. На база нагли лъжи и грозни манипулации! Което беше първият сигнал лично на мен да ми светне червената лампичка на съмнението. Впрочем, в България има много повече болници на глава от която и да било дори европейска държава. С легла бол, персонал липсва, щото лекарите и сестрите масово избягаха навън, да работят за по-добри парѝ. Това е причината, за здравната криза, поне у нас. А не страшен вирус. И без такъв ситуацията щеше да бъде същата. Положението се утежни именно от агресивната пропагандна и медийна кампания в полза на ваксинацията, хората се панираха, уплашиха, и при най-дребния здравен проблем, хукват към аптеки, джипита, към болниците... И така. Но, всичко това е известно вече, омръзна ми да го предъвкваме вече две години. След като искаш да вярваш, че има пандемия, вярвай. Няма да ти преча. Нито на когото и да било.
За Мъск, Безос, Гейтс и останалите си прав, и, ако не беше задкулисното им участие в подготовката и активирането на глобалната манипуляция ковид, щях да мисля като теб. Проблемът е, че тези хора са използвани от сили зад сцената на световното управление, чиито цели и намерения не бих определил като чисти и почтени спрямо обществата и народите. Но, това е моето мнение. Ти имаш право на своето. Не ти се бъркам. Тук само споделяме. Адмирации, че поне с теб можем да го правим цивилизовано и добронамерено! Успех желая, в пълното оздравяване, и въобще!
lati1960
Цитат(Хасан @ 13/01/2022, 11:52) <{POST_SNAPBACK}>
Да вземем да се срещнем да ти покажа положителният пср и изследванията ми. Ще те запозная и с хора, които също са боледували и имат починали близки. Тези запознанства можеш да ги направиш и чрез личния лекар. Питай го, има ли такава зараза наистина или е гнусна лъжа? Запознай ме моля те с такива, които са боледували.

Не, мерси.
Отново подчертавам, че се смесват нещата. Не боледувате от никакъв ковид, а от някаква форма на тежки грипове /които две години просто изчезнаха!/, от някакви дихателни инфекции, усложнени в пневмонии, и т. н., неща познати и на докторите, само че. Повечето се включиха в манипулацията за парѝ, не е тайна. Тяхно право. Нито им се бъркам, нито ги съдя. Просто не им вярвам. Както и на властите. Но спирам дотук, щото в темите назад по въпроса съм изписал всичко като аргументи и факти, което съм могъл. Няма смисъл да продължаваме да говорим едно и също повече. Очертаха се двата лагера по това, ясно е. Всеки да си решава къде ще пребивава.
Не съм рекламно лице на антиваксърите, нито фен на такива като Костадин Костадинов от Възраждане. Моите лични прозрения по манипулацията ковид са много по-дълбоки и на съвсем друга основа. Питето я нарича религиозна, но не е и това. Защото, наред с вярата, другото най-ценно нещо на този свят е Свободата. Във всичките ѝ аспекти. Свободата дотам, където почват интересите на другите. Някои хора още не си дават сметка върху какво се опитват да посегнат глобалните манипулатори последните две години. А когато го осъзнаят, май ще е късно. И тук не иде реч за някаква регионална империя или диктатура, не. Изгражда се стъпка по стъпка нещо глобално и страшно, в което се опитват да ни натъпчат всички. И дотук успяват. Всичко останало е оправдание, включително и мистър ковид, без значение дали го има или го няма. Ето това не само аз опитвам да обясня, но явно оставаме такива неразбрани.
Хубаво. Всеки по пътя си тогава. Успех желая на всички, дори на ваксинираните. Това не е междуличностен конфликт, между нас простосмъртните, макар да опитаха и ни разделиха, и настроиха едни срещу други. Това е по-голямо, и много по-страшно, съжалявам, че някои не си давате сметка.
Хасан
Цитат(lati1960 @ 13/01/2022, 21:19) <{POST_SNAPBACK}>
Разумно изказване. Горното.
По принцип съм солидарен с разсъжденията ти, само ще маркирам някои забележки, като лично мнение, добавено.
И аз не разбирам защо в наистина свободни и демократични страни има задължителни неща, като казармата, а сега и ваксинацията. Това, че са плод на обществен консенсус или налагане от мнозинството, не означава, че са правилни.
В този смисъл трябва да уточня, че, когато говорим за пълна свобода и въобще за свобода, за свободи и права в едно общество, нужно е да се каже, че става дума само за такива, които не накърняват същите на останалата част от гражданите. Мислех, че се подразбира. Тоест, визирам права и свободи в рамките на законите, не извън тях, нарушавайки ги. Само че. Когато пък ситуацията излезе от рамките на демократичната реалност, както се случи с ковид пандемията, тогава имаме право да търсим начини да управжняваме своите права и свободи вече в условията на диктат и извън законите на някакви наложени със сила тиранични модели. Не бива да се смесват тези неща. Нито да се отива в крайности.
Иначе, ти не страдаш от ковид, нито дълъг, нито къс. Ти си преболедувал някакъв тежък грип или подобна инфекция, дихателна, респираторна или може би пневмония с усложнения, типично за този сезон далеч преди да се пръкне мистър Ковид. Нищо ново, нищо различно. Преди време и аз минах пред нещо подобно, възстановявах се после с месеци! Случи се много преди да научим за ковид вируса. Впрочем, доста хора са го преживели. Защо сега да е ковид? Щото някой, някои казали? no.gif Хора са се разболявали и умирали, по различни причини. И така ще бъде до края на този свят. А това с болниците и умиращите по стъпалата им пациенти... Чиста проба спекулация! Точно като клиповете от Ухан, в които заразени с ковид падаха като круши по улиците и ги обираха с линейките. Или като камионите с трупове в Италия, карани към масови гробове. И т. н., и т. н. Чиста пропаганда. На база нагли лъжи и грозни манипулации! Което беше първият сигнал лично на мен да ми светне червената лампичка на съмнението. Впрочем, в България има много повече болници на глава от която и да било дори европейска държава. С легла бол, персонал липсва, щото лекарите и сестрите масово избягаха навън, да работят за по-добри парѝ. Това е причината, за здравната криза, поне у нас. А не страшен вирус. И без такъв ситуацията щеше да бъде същата. Положението се утежни именно от агресивната пропагандна и медийна кампания в полза на ваксинацията, хората се панираха, уплашиха, и при най-дребния здравен проблем, хукват към аптеки, джипита, към болниците... И така. Но, всичко това е известно вече, омръзна ми да го предъвкваме вече две години. След като искаш да вярваш, че има пандемия, вярвай. Няма да ти преча. Нито на когото и да било.
За Мъск, Безос, Гейтс и останалите си прав, и, ако не беше задкулисното им участие в подготовката и активирането на глобалната манипуляция ковид, щях да мисля като теб. Проблемът е, че тези хора са използвани от сили зад сцената на световното управление, чиито цели и намерения не бих определил като чисти и почтени спрямо обществата и народите. Но, това е моето мнение. Ти имаш право на своето. Не ти се бъркам. Тук само споделяме. Адмирации, че поне с теб можем да го правим цивилизовано и добронамерено! Успех желая, в пълното оздравяване, и въобще!

И аз така мисля, но явно в тези държави са преценили, че трябва да имат голяма и силна армия, която да пази границите им. Явно по тази причина Израел все още има държава, а Хитлер не напада Швейцария, за да не бере ядове в планината.

Имах положителен пср тест, после още един, че съм изкарал ковид и още два за антитела, които още веднъж го потвърдиха. Не беше грип. Миналата пролет ме разтресе, но не изведнъж, а постепенно. Сатурация 91-95, а трябва да е над 95. Сърцето ми се разлупа ( екстрасистоли с над 95-100 пулс) и отслабнах за три дена с осем килограма и то почти изцяло за сметка на мускулите. Огромни проблеми със стомаха имах в продължение на един месец. Също и с пулса, покачваше много по време на ходене. Косата ми също падаше. Не можех и да спя. Това не беше грип, повярвай ми. Пневмония нямах, снимките го показаха.

А ти откъде знаеш, че са участвали задкулисно?
Catpuccino
Цитат(lati1960 @ 13/01/2022, 21:39) <{POST_SNAPBACK}>
Не, мерси.
Отново подчертавам, че се смесват нещата. Не боледувате от никакъв ковид, а от някаква форма на тежки грипове /които две години просто изчезнаха!/, от някакви дихателни инфекции, усложнени в пневмонии, и т. н., неща познати и на докторите, само че.

Окей някакви простички и съществуващи инфекции са, да го приемем за факт!
Как този факт обяснява Ето тези данни ???

"Втората най-голяма смъртност (като абсолютен брой) в историята на страната.
Рекордът е през 1918 г., когато са починали над 151 хил. души."

ПП тогава обаче е имало вайна!
D-rA
Цитат(Catpuccino @ 13/01/2022, 21:49) <{POST_SNAPBACK}>

Да, тогава е имало война и е нямало лекари дори за средно ранени да им помогнат.Сегашната смъртност повишена е от ковид - и статистиката отчита тези починали в болници, забележи с много и способни лекари...Т.е. неспособни да лекуват в болнични отделения вирусно (много опасно) заболяване - вече 2 години - И какво, измислиха фармако фирмите ваксини, за да не се притесняват болниците или малко да се притесняват, щото там лечението е на принципа - тука има тука не, и който оцелее, оцелява въпреки помощта на докторите...И да това е рекорд на лекарското безсилие... sunbathing.gif

Catpuccino
Къде прочете, че е смъртността в болница?
D-rA
Цитат(Catpuccino @ 13/01/2022, 22:13) <{POST_SNAPBACK}>
Къде прочете, че е смъртността в болница?

Всяка статистика на медицинския портал я отчита. Като събереш относителната смъртност годишно около 110-112 хиляди преди пандемията и добавиш сумата от статистиката, отчитаща леталните изходи от болници - и получаваш цифрата която ти си посочила. sunbathing.gif
bod

ПП тогава обаче е имало война!

Война, както и пандемията "Испански грип". Най смъртоносната комбинация за последните 800 години.
Питето
А ти можеш ли да запознаеш Лати с някой боледувал от испански грип, а? Щото ако не можеш, значи си измисляш и няма такова нещо като испански грип или ковид...
Catpuccino
Не съм аз..данните са от НСИ … ама щом си казал w00tbrows.gif

А за другия връх не са в болница тъй ли wink.gif
D-rA
Цитат(Catpuccino @ 14/01/2022, 00:05) <{POST_SNAPBACK}>
Не съм аз..данните са от НСИ … ама щом си казал w00tbrows.gif

А за другия връх не са в болница тъй ли wink.gif

Отвори НСИ - там има всичко - за всякакви починали... sunbathing.gif
Catpuccino
Нямам никакво намерение да се правя на статистик, споделям

оригинала

Има и предоставен от НСИ ексел!
ByBa
Цитат(Хасан @ 13/01/2022, 11:47) <{POST_SNAPBACK}>
Как откъде, от субсидията. Ние си плащаме да се правят зулуми и разнасят зарази.

е, кво лошо ...има ли де...от субсидията...

ами ако не беше от субсидията, а от нечии непознати дълбоки джобове, с които години наред прокуратурата не може да намери...пари в тях, толко са дълбоки

та...стига сте се дърляли кой имал или нямал пари...да плаща за рейсове

Наскоро гледах едно интервю по БТВ с Костадин Костадинов, на който му показаха счупения микрофор от протестърите.

Впечатлението ми от Костадин беше - всичко, което говореше /макар и с апломб, бързо и на висок тон/ и.маше логика, имаше един реален смисъл и ми прозвуча човешки...а не като речитативите навсякъде за ваксинирането.
ByBa
Цитат(lati1960 @ 11/01/2022, 19:19) <{POST_SNAPBACK}>
Самата истина.
Те и Хитлер, и Гьобелс, и Сталин, и много подобни са били определяни като хора на годините си, без никакво съмнение!
Направо съм потресен, от това накъде се е запътил света ни! no.gif

подчертах или не

от списание Time /без с/

една година, не мога да си спомня коя беше, тея от списанието показваха като човек на годината множество обикновени човеци...мъчеха се да бъдат оригинални
svirkam si.gif
bod
Цитат(Питето @ 13/01/2022, 23:53) <{POST_SNAPBACK}>
А ти можеш ли да запознаеш Лати с някой боледувал от испански грип, а? Щото ако не можеш, значи си измисляш и няма такова нещо като испански грип или ковид...

Разбирам иронията, но аз загубих приятели, загубих ги неочаквано и бързо.
За съжаление, за мен темата е сериозна.
Не бих запознавал никиго когото уважавам с лати.
D-rA
Цитат(Catpuccino @ 14/01/2022, 00:23) <{POST_SNAPBACK}>
Нямам никакво намерение да се правя на статистик, споделям

оригинала

Има и предоставен от НСИ ексел!

И как оригинала е частно лице във Фейсбук?НСИ все още няма публикация за 2021.Тук е смъртността за 2020 sunbathing.gif
Catpuccino
Частно, частно…колко да е частно, човекът ти е дал и оригинален ексел wink.gif …. но що да не сме по-папа от папата … познато!
Хасан
Цитат(ByBa @ 14/01/2022, 00:23) <{POST_SNAPBACK}>
е, кво лошо ...има ли де...от субсидията...

ами ако не беше от субсидията, а от нечии непознати дълбоки джобове, с които години наред прокуратурата не може да намери...пари в тях, толко са дълбоки

та...стига сте се дърляли кой имал или нямал пари...да плаща за рейсове

Наскоро гледах едно интервю по БТВ с Костадин Костадинов, на който му показаха счупения микрофор от протестърите.

Впечатлението ми от Костадин беше - всичко, което говореше /макар и с апломб, бързо и на висок тон/ и.маше логика, имаше един реален смисъл и ми прозвуча човешки...а не като речитативите навсякъде за ваксинирането.

Лошото е, че субсидията излиза от нашите джобове. По-добре да излизат от непознати джобове, макар че и това трябва да се забрани. Партиите нека да се финансират единствено от членски внос.
Костадин говори това, което иска да чуе част от обществото, за да трупа рейтинг. Така влезе в парламента.
Бай Ганьо
Този протест можеше да не се състои, ако управляващите бяха направили това, което Костадинов призова седмица преди протеста от трибуната на народното събрание. Диалог. Да седнат и да се разберат. Да, ама не. Пълен игнор от управляващите. Това дори Борисов не го правеше. Ама той диктатор, па тия демократи. Да ви имам демокрацията!
Catpuccino
Костя, ах Костя smile.gif

„Тръгна от ВМРО. В един момент се почувства неоценен, защото имаше огромни амбиции. След това отиде в НФСБ. Оттам го изключиха след една година. Миналите избори, 2015 г. беше кандидат от „Атака“, а на тези избори беше готов да бъде и кандидат от БСП. Въобще не става въпрос за патриотизъм, а за див кариеризъм. Защото всички, които познават въпросното лице, знаят, че става въпрос за една дива амбиция и кариеризъм и за нищо повече. Той от убеден националист стана убеден съветофил, възхваляващ Сталин и Съветския съюз“, спомня си Красимир Каракачанов.
Бай Ганьо

Тук говорим за конкретен случай.
И в този случай той беше прав.
Иначе и той ни е ясен.
lati1960
Цитат(Хасан @ 13/01/2022, 21:48) <{POST_SNAPBACK}>
И аз така мисля, но явно в тези държави са преценили, че трябва да имат голяма и силна армия, която да пази границите им. Явно по тази причина Израел все още има държава, а Хитлер не напада Швейцария, за да не бере ядове в планината.

Имах положителен пср тест, после още един, че съм изкарал ковид и още два за антитела, които още веднъж го потвърдиха. Не беше грип. Миналата пролет ме разтресе, но не изведнъж, а постепенно. Сатурация 91-95, а трябва да е над 95. Сърцето ми се разлупа ( екстрасистоли с над 95-100 пулс) и отслабнах за три дена с осем килограма и то почти изцяло за сметка на мускулите. Огромни проблеми със стомаха имах в продължение на един месец. Също и с пулса, покачваше много по време на ходене. Косата ми също падаше. Не можех и да спя. Това не беше грип, повярвай ми. Пневмония нямах, снимките го показаха.

А ти откъде знаеш, че са участвали задкулисно?

В темите назад по ковид проблема бяха дадени видеа с Бил Гейтс, в които той доста години преди днешната ситуация предупреждава, че това ще дойде. Много пророчески. animatedwink.gif За останалите играчи от отбора бих те посъветвал да потърсиш източници кои са собствениците на лабораторията в Ухан, а тя е американска такава. Поне се работеше там по американски проекти и с американски средства. Като научиш кои са собствениците и кои са давали парите, може би ще си дадеш сметка за много неща. Иначе няма да се правя на вирусолог и да твърдя неща, които не разбирам и не мога да докажа. Това, че има някакъв вирус подобен на грипните не е зедължително условие за обявяване на световна пандемия, още по-малко за подмяна на демократичните обществени отношения с нов тип диктаторски. Абсурдно е. Ако за всеки грип или нов вирус се обявява глобална пандемия, затварят се държави, икономики, бизнеси, всичко, то светът ни скоро ще се срине тотално! А може би точно това е идеята? Освен всеобщата ваксинация. Която не решѝ никакъв проблем.
Хасан
Цитат(Бай Ганьо @ 14/01/2022, 12:23) <{POST_SNAPBACK}>
Този протест можеше да не се състои, ако управляващите бяха направили това, което Костадинов призова седмица преди протеста от трибуната на народното събрание. Диалог. Да седнат и да се разберат. Да, ама не. Пълен игнор от управляващите. Това дори Борисов не го правеше. Ама той диктатор, па тия демократи. Да ви имам демокрацията!

За какво да се разбират? Управляващите решават дали да има зелен сертификат или не? Направили са някаква контактна група от учтивост, която няма да реши нищо. Който иска, нека да протестира. Щом му е кеф, нека мръзне на студа. Изборите минаха.
Хасан
Цитат(Catpuccino @ 14/01/2022, 12:43) <{POST_SNAPBACK}>
Костя, ах Костя smile.gif

„Тръгна от ВМРО. В един момент се почувства неоценен, защото имаше огромни амбиции. След това отиде в НФСБ. Оттам го изключиха след една година. Миналите избори, 2015 г. беше кандидат от „Атака“, а на тези избори беше готов да бъде и кандидат от БСП. Въобще не става въпрос за патриотизъм, а за див кариеризъм. Защото всички, които познават въпросното лице, знаят, че става въпрос за една дива амбиция и кариеризъм и за нищо повече. Той от убеден националист стана убеден съветофил, възхваляващ Сталин и Съветския съюз“, спомня си Красимир Каракачанов.

Никога не е бил в НФСБ. Националист е и много добър историк, но излъга, че няма да получават субсидия. Който излъже веднъж, ще излъже и втори път. Използва зеления сертификат за да си вдига рейтинга. Явно не се интересува от живота и здравето на хората.
lati1960

Би ли дефинирала "простички и съществуващи инфекции". Благодаря.
И, от същите досега не са ли умирали хора?
Също, къде е статистиката за починалите от "простички и съществуващи инфекции" днес? Ми няма я. Всичко е ковид! Това достатъчно ли ти е, като аргумент? Едва ли. Затова, живейте си в ковид реалността, на мен какво ми е. Живи и здрави, все пак! Пожелавам го искрено. Въпреки ковид прокобите към мен тук. sad.gif
---------------------
Другият аргумент ти е дал д-р А, в посока "лечението" на хората в ковид отделенията, от които излизат повечето починали към ковид статистиката, в черни чували, за жалост. Ще спра дотук, за да не казвам по-силни неща, които лично аз не мога да докажа. Други могат, някои опитаха, в нета, официално не се дава трибуна на алтернативни позиции по ковид проблема. Защо така? От какво се боят/боите някои? Като е толкова ясно всичко, защо никъде в медиите не се допускат мнения различни от официалните? Един Мангъров се опита, но пък го натиснаха да го санкционират! no.gif Не е ясно нищо, и там е проблемът. Аз продължавам да твърдя, че това с ковид е най-мащабната и уникална глобална манипулация в човешката история до днес! И дотук никой не успя да ме убеди, че не е така. Това, че се разболяват и умират хора по различни причини не е аргумент! Не доказва нищо. Всеки нататък да си прави изводите и да си взима решенията. Съседът ми кихнал, изкарал средно тежка настинка, и после ми се хвали, че бил "изкарал ковид". blink.gif Ми добре, вяравйте в това.
D-rA
Цитат(Catpuccino @ 14/01/2022, 09:42) <{POST_SNAPBACK}>
Частно, частно…колко да е частно, човекът ти е дал и оригинален ексел wink.gif …. но що да не сме по-папа от папата … познато!

И кое му е оригиналното на екселската таблица с данни свалени от НСИ? Оригинал е НСИ - другото е копи/паст.. sunbathing.gif

Catpuccino
Именно от НСИ е … и е представен коректно wink.gif така че не разбирам къде те сърби smile.gif
D-rA
Цитат(Catpuccino @ 14/01/2022, 21:40) <{POST_SNAPBACK}>
Именно от НСИ е … и е представен коректно wink.gif така че не разбирам къде те сърби smile.gif

Що, искаш да ме почешеш ли?За протокола - когато слагаш гриф "оригинал", линквай оригинал, а не споменато за оригинал... sunbathing.gif
Хасан
Цитат(lati1960 @ 14/01/2022, 20:55) <{POST_SNAPBACK}>
В темите назад по ковид проблема бяха дадени видеа с Бил Гейтс, в които той доста години преди днешната ситуация предупреждава, че това ще дойде. Много пророчески. animatedwink.gif За останалите играчи от отбора бих те посъветвал да потърсиш източници кои са собствениците на лабораторията в Ухан, а тя е американска такава. Поне се работеше там по американски проекти и с американски средства. Като научиш кои са собствениците и кои са давали парите, може би ще си дадеш сметка за много неща. Иначе няма да се правя на вирусолог и да твърдя неща, които не разбирам и не мога да докажа. Това, че има някакъв вирус подобен на грипните не е зедължително условие за обявяване на световна пандемия, още по-малко за подмяна на демократичните обществени отношения с нов тип диктаторски. Абсурдно е. Ако за всеки грип или нов вирус се обявява глобална пандемия, затварят се държави, икономики, бизнеси, всичко, то светът ни скоро ще се срине тотално! А може би точно това е идеята? Освен всеобщата ваксинация. Която не решѝ никакъв проблем.

Да, знам. Изглежда е бил достатъчно далновиден за да я предвиди. Или ползва добри ясновидци. Мислиш ли, че ако е решил да участва в такава гадост, ще прави такива изявления? neprichom.gif
Ей тук има нещо по въпроса.
http://focus-news.net/news/2021/09/05/2898...ata-v-uhan.html
Доказателства обаче за участие на Мъск и Безос няма.
Над пет милиона души починали в света не са достатъчно основание за обявяване на световна пандемия? Колко трябва да станат? 50 или 100 милиона ли?
Бай Ганьо
Прав си.
И те протестираха.
Ся що управляващите ги наричат фашисти и искат да ги вкарат в затвора!
Даже и тука има колеги съгласни с това. grin.gif
ByBa
Цитат(Бай Ганьо @ 14/01/2022, 12:23) <{POST_SNAPBACK}>

Да, и точно затова ми прозвуча човешки, а не като другите "латерни", които си пеят все една и съща музика, не очакват аплодисменти от публиката, или по-точно - публиката е строго подбрана, ваксинирана :-)

svirkam si.gif

И след като в България е най-висок процентът на тези, които не желаят да се ваксинират, управляващите са длъжни да се опитат поне - длъжни са даа чуят собственото си население, а не вътрешния глас от Европа, който им нашепва... navikvane.gif
Buitenlander
Цитат(ByBa @ 15/01/2022, 00:45) <{POST_SNAPBACK}>
И след като в България е най-висок процентът на тези, които не желаят да се ваксинират, управляващите са длъжни да се опитат поне - длъжни са даа чуят собственото си население, а не вътрешния глас от Европа, който им нашепва... navikvane.gif

То в България и процентът на пострадали жени от домашно насилие е най-висок в ЕС, трябва ли управляващите да чуят собственото си население и да декриминализират деянието?
ByBa
Цитат(Buitenlander @ 15/01/2022, 01:49) <{POST_SNAPBACK}>
То в България и процентът на пострадали жени от домашно насилие е най-висок в ЕС, трябва ли управляващите да чуят собственото си население и да декриминализират деянието?

Пак повтарям - тук се говореше първо за електронното хапче на Фа...а после за зеления сертификат, които все пак са свързани, докато насилието над жени е нещо друго...
всяка страна има такова и за всяка страна то е най-голямо...да потретя, че не си служа с цифри и статистика, а само с четенето от вестници и гледането на телевизия
svirkam si.gif
Buitenlander
Цитат(ByBa @ 15/01/2022, 00:52) <{POST_SNAPBACK}>
Пак повтарям - тук се говореше първо за електронното хапче на Фа...а после за зеления сертификат, които все пак са свързани, докато насилието над жени е нещо друго...
всяка страна има такова и за всяка страна то е най-голямо...да потретя, че не си служа с цифри и статистика, а само с четенето от вестници и гледането на телевизия
svirkam si.gif

И защо за ваксинирането и зеления сертификат мнението на народонаселението трябва да се чуе, а за насилието над жени не? Като и от едното и от другото Ганьо нищо не разбира?
ByBa

В случая тук със смъртността войната не е от такова значение, каквото е липсата на съществуващите по-късно открития в медицината...а също и с различната продължителност на живота тогава...и с още неща...за които вие ще пишете
ByBa
Цитат(Buitenlander @ 15/01/2022, 01:54) <{POST_SNAPBACK}>
И защо за ваксинирането и зеления сертификат мнението на народонаселението трябва да се чуе, а за насилието над жени не?

navikvane.gif
защото ако продължаващ в същия дух да питаш ще има насилие и над мъже...и тогава за какво говорим :-)
Хасан
Цитат(Бай Ганьо @ 14/01/2022, 23:26) <{POST_SNAPBACK}>
Прав си.
И те протестираха.
Ся що управляващите ги наричат фашисти и искат да ги вкарат в затвора!
Даже и тука има колеги съгласни с това. grin.gif

А те не са ли за там?
https://blitz.bg/politika/voyna-khazarta-km...news862510.html
Бай Ганьо
От този линк разбрах само, че някой си бил изтрил поста от фейса.
lati1960
Цитат(bod @ 14/01/2022, 00:39) <{POST_SNAPBACK}>
Разбирам иронията, но аз загубих приятели, загубих ги неочаквано и бързо.
За съжаление, за мен темата е сериозна.
Не бих запознавал никиго когото уважавам с лати.

Без никаква ирония аз пък бих ви пратил и двамата в Ухан, да издирите ония артисти, дето припадаха по улиците с пяна на устата, и да ме запознаете с тях, за да си похортуваме как аджеба тръгна тая пуста ковид "пандемия". Но едва ли ще го направите. Затуй ви оставям да си шпрехате идиотизмите по въпроса, на мен проблемът ми е никакъв. Успех и здраве ви желая! И никога да не попадате в ковид отделенията, които толкова ми хвалите! Щото, може би не знаете, но проучете как излизат от там повечето "лекувани" от призрака ковид. animatedwink.gif no.gif
lati1960
Цитат(Хасан @ 14/01/2022, 22:43) <{POST_SNAPBACK}>
Да, знам. Изглежда е бил достатъчно далновиден за да я предвиди. Или ползва добри ясновидци. Мислиш ли, че ако е решил да участва в такава гадост, ще прави такива изявления? neprichom.gif
Ей тук има нещо по въпроса.
http://focus-news.net/news/2021/09/05/2898...ata-v-uhan.html
Доказателства обаче за участие на Мъск и Безос няма.
Над пет милиона души починали в света не са достатъчно основание за обявяване на световна пандемия? Колко трябва да станат? 50 или 100 милиона ли?

Представяш нещата така, сякаш са доказани и истина. Не са.
Пак те насочвам: Проучѝ чия собственост са компаниите инвестирали и финансиращи лабораториите в Ухан, откъдето уж тръгна всичко. Като разбереш това, нататък ще разбереш всичко. Нямам какво повече да ти кажа по въпроса.
Що касае ковид стъкмистиките, да ги размахвате тези манипулации и лъжи като доказателство, е абсурдно. Никой разумен човек не вярва в тях. По същото си поговорѝ с д-р А, той е капацитет по въпроса, аз вече нямам търпение да се занимавам и губя време с тия простотии.
С цялото ми уважение иначе, нищо лично.
Хасан
Цитат(Бай Ганьо @ 15/01/2022, 15:05) <{POST_SNAPBACK}>
От този линк разбрах само, че някой си бил изтрил поста от фейса.

Струва ми се, че видях няколко ваксинирани фашиста - първо бяха вътре в парламента, после излязоха отвън. Имало и още един, но бил под карантина, коментира във Фейсбук депутатът от "Продължаваме Промяната"

Ей тези трябва да са в затвора, ама никой няма гащи да ги вкара.

П.П.
"Престъпление ли е да лежи в затвор, ако законът е cгрешен.
Аз мисля, че трябва да лежат тези, които са приели грешен закон
"

Според Конституцията депутатите не носят наказателна отговорност за приетите от тях закони.
Няма такова понятие като сгрешен закон. Той може да се отмени само от НС или КС. И на мен някой законови разпоредби ми се струват тъпи, но ги спазвам.
Бай Ганьо
Изказването на Хазарта няма да коментирам.
Та защо тези са за затвора от твоя гледна точка?

Цитат(Хасан @ 15/01/2022, 15:29) <{POST_SNAPBACK}>
И на мен някой законови разпоредби ми се струват тъпи, но ги спазвам.

И защо ги спазваш?
Ако всички ги спазват как ще се знае, че тези закони са глупави!
А, да.
Пишеш до арменския поп. grin.gif
Хасан
Цитат(Бай Ганьо @ 15/01/2022, 15:58) <{POST_SNAPBACK}>
Изказването на Хазарта няма да коментирам.
Та защо тези са за затвора от твоя гледна точка?

И защо ги спазваш?
Ако всички ги спазват как ще се знае, че тези закони са глупави!
А, да.
Пишеш до арменския поп. grin.gif

А за къде са хора, които приканват протестиращи да влязат незаконно в парламента?

Защото ако всеки реши да си спазва каквото му харесва, ще стане анархия. На някой може да му се струва глупаво да се наказва сексът с малолетни. Или склоняването към проституция. Нарушават се свободите на гражданите.

Това е идея. w00tbrows.gif Който не му харесва зеления сертификат, нека пише до арменския поп.
Бай Ганьо
Цитат(Хасан @ 15/01/2022, 16:48) <{POST_SNAPBACK}>
А за къде са хора, които приканват протестиращи да влязат незаконно в парламента?

Дай линк?
Хасан
Цитат(Бай Ганьо @ 15/01/2022, 17:17) <{POST_SNAPBACK}>
Дай линк?

https://dnes.dir.bg/politika/kostadinov-zap...kat-za-deputati
Бай Ганьо
Чакай ся.
Това е съвсем друг казус.
Ако....а ти ги вкара вече по затворите.
Така ли работиш?
lati1960
Цитат(ByBa @ 14/01/2022, 00:25) <{POST_SNAPBACK}>
подчертах или не

от списание Time /без с/

една година, не мога да си спомня коя беше, тея от списанието показваха като човек на годината множество обикновени човеци...мъчеха се да бъдат оригинални
svirkam si.gif

Всъщност обикновените човеци, наше "величество" простосмъртните, сме хора на годината, и на годините, на времето въобще. Поне в очите на Един, Когото разпнаха преди 2 хилядолетия. В Неговия Тефтер там Горе това се отбелязва своевременно, жалко че някои не вярват да е така. Тук "долу", в нашия "паднал" свят, нещата са други. А какви, ще се върна отново на темата, и ще дам инфо как преживяват тази "страшна" пандемия тези, чрез които кукловодите в сянка ни я наложиха, ето:
https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-k...zhonsyn-6136490 Страхотно спазване на мерки, няма що! Интересно защо тия, които ни ги налагат, сами не ги спазват? Нали е толкова страшна тази зараза! blink.gif Що тях не ги е страх от нея? no.gif Пълна порнография! Да ме извиниш за израза. Ето я и другата страна на същия медал: https://www.btv.bg/shows/tazi-nedelia/video...avstralija.html Гаврата с този велик спортист показва накъде се е запътил света ни. И какво става с демокрацията, точно в свободния доскоро свят. Някакво мижаво бюрократче на пост здравен инспектор може да прецака цялата система! Да игнорира дори съдебната. И да наложи безумни решения. Не само в Австралия. Това е вече навсякъде. Защо обаче всички ние позволихме това да се случи? Въпросът е най-вече към които още подкрепят безумието ковид "пандемия". Отговорът, поне за мен, е вечният такъв: Разделяй и владей. Купи някои, прецакай другите. Всичко за парѝ и власт, и докато идиотите се борят за това, ти спечелѝ, а те ще загубят. Нищо ново под слънцето. Има нещо сбъркано въобще в модела, по който функционира съвременния ни свят. Какво точно, всеки да размишлява. А ти бъди здрава! Въпреки напъните на цялото това безумие, което е завладяло обществата ни.
Питето
Къв обикновен човек бе, ониз е бил Сина на Тате... на Биг Тате. Тези дето ги оплюваш, поне са си тръгнали от обикновени хора и Тате нЕма да ги спасява и да им помага с чудеса. Аха, дори Рокфелер сам си плаща за 7-те сърдечни операции, а не да му ги спуснат отгоре с ангел.
Питето
Насилието е последното убежище на некомпетентния. Айзък Азимов, учен, писател
Питето
Ваксинираните предимно на собствен ход, неваксинираните, ми не толкова предимно. Виж, за мераците за пращане в Китай, абе тоталитарно настроените, като не им хареса нещо и веднага искат да изпратят някого мноооооого надалеч в някое гадно място. Пак добре че ни пращаш в Китай, щото можеше да е в нЕкой отдел на Ада... evil2.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.