Ами не е била изобщо такава. Кога е имало над 500 човека в интензивни отделения?
Никога не съм боледувал толкова тежко и продължително. Никога не са боледували и умирали толкова много познати за толкова малко време. Положението е сравнимо с война.
Положението е сравнимо с масова психоза. Не с война. Войната е на задкулисието и глобалните играчи срещу света и нациите. Виж какво пише Иридиум по въпроса, точно така е. Сега всеки като кихне, и търчи към интензивното, уплашен да не е ковид. И нататък... всичко останало. Не виня хората, паникьосват се, разбираемо. Вината е на медии, власти, здравни, продажни, и т. н. И идваме на резултата, който сочиш. Чисто съвпадение иначе е, в кавички, че точно през зимните месеци този ковид върлува като побъркан, пък лятос на моренцето го няма никакъв!

Но ми омръзна да ги повтарям тези истини, явно който иска да бъде лъган, ще бъде. Воля ваша, на такива. Проблемът си е ваш.
Иначе, не само аз съм се разболявал толкова тежко, от грип и усложнена пневмония далеч преди да се пръкне призрака ковид. И, какво от това? Разликата е, че тогава ни лекуваха точно от което бяхме болни, а не от измислени пандемии. Затуй оцелявахме, а сега хората умират. Но не желая да те убеждавам в нищо. Вече са ти промили мозъка.