Да, и аз се разболях и затова ти пожелавам и ти да се разболееш и ковида да те удари яко, за да престанеш да плещиш глупости!
Уверявам те, че той няма нищо общо нито с обикновен грип, нито с нещо познато, от което съм боледувала някога!
И от какво точно си се разболяла?
Показаха ли ти ковид вируса? Видяла ли си го? Никой не е! Досега. Да те светна и по това.
Тоест, ти си се разболяла от "нещо", което нито ти знаеш какво е, нито дори пишман учените, които се пъчат по медиите. Е, защо им вярваш? И, не си права, щото симпоматиката на ковид напълно съвпада точно с грипове, дихателни инфекции, тежки настинки, пневмонии и познати досега здравни проблеми. Дай ми поне един симптом, който да е различен! Няма такъв! Просто са ти внушили горното, което пишеш, и ти го повтаряш като папагал. Нататък всичко е субективно и необективно. Взела си страна на властта, о кей, твое решение. Вярвай им, както и на казионните учени покрай нея. Воля твоя.
Иначе, навсякъде в цивилизования свят текат други процеси, аз ги прогнозирах отдавна, ще са неизбежни - вчера в цяла западна Европа имаше протести срещу ковид мерките и задължителното ваксиниране. Във Франция, Италия, Нидерландия, Швеция, навсякъде:
https://bnr.bg/post/101590104/shvecia-ne-na...da-na-svobodata Както досега цивилизованият западен свят ще реши и този проблем, ковид, който едни нечисти и злонамерени сили и кланове ни наложиха, за да ни контролират и ограбват. У нас робският продажен ген не сработва по същия начин, наясно съм. Така че, не те упреквам. Нито другите тук, които вярват в ковид баснята. С изричното уточнение отново - не че няма ковид вируси, вируси има бол, живеем в свят бъкан от вируси, ние самите сме натъпкани с такива, като биология. И, сега, какво? Да тормозим ли заради това хората, да ги разделяме ли, да им отнемаме ли правата и свободите ли, да им налагаме ли нов ред на диктатура и тоталитаризъм, да превърнем ли света ни в концлагер заради това?

Няма да стане. Объркали са се тези, които опитват това. Много са се объркали. Объркали сте се и тези, които им вярвате и ги подкрепяте. Време е да се осъзнаете!