Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Трета доза ваксина - имаме ли нужда
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
Catpuccino
Ама правили ли са им аутопсия за да докажат, че е плацебо w00tbrows.gif
Бай Ганьо
Преди кашляхте, за да прикриете пръднята - сега пърдите, за да прикриете кашлицата. w00tbrows.gif
Catpuccino
“ Висшата конспиратура
във главата ми кипи;
в черепа ми саламура
плиска с весели вълни.”
trаnsalp
Цитат(Хасан @ 19/01/2022, 21:30) <{POST_SNAPBACK}>
Не съм съгласен, че процентът се отнася за цялото население. Тестват се хора при които има по-голям риск от заразяване, напоследък и заради зеления сертификат. Важното е колко хора са в болниците и колко умират. Много често вирусът повтаря, понякога и по-тежко.

Тестват се всякакви хора. И 2000 и 30 000 да са, съотношението е подобно. Как не се вижда?
Хасан
Цитат(Тарабас @ 19/01/2022, 19:20) <{POST_SNAPBACK}>
Много интересна публикация biggrin.gif
35% от участниците в плацебо групата със странични реакции от “ваксинацията”. laugh.gif laugh.gif

https://jamanetwork.com/journals/jamanetwor...article/2788172

Като някой известен учен ти каже, че протеинът във ваксините е отрова и са починали десетки души от неврологично заболяване, как няма да се уплашиш и получиш странични ефекти.

https://dnes.dir.bg/obshtestvo/nobelistat-l...v-italiya-video

iridium
Правителствата- продаждните правителства :
казват на неинжектираните да се подложат на инжекцията, защото убождането дава *резултати*.

И казват на инжектираните, да получaT * бустер *, защото ...предната*ваксина* не работи.

И като същевременно казват на всички :
че ненабодените излагат набодените на опасност, като не се подлагат на инжекция , която не защитава инжектираните.
Solly
Цитат(iridium @ 20/01/2022, 16:06) <{POST_SNAPBACK}>
Правителствата- продаждните правителства :
казват на неинжектираните да се подложат на инжекцията, защото убождането дава *резултати*.

И казват на инжектираните, да получaT * бустер *, защото ...предната*ваксина* не работи.

И като същевременно казват на всички :
че ненабодените излагат набодените на опасност, като не се подлагат на инжекция , която не защитава инжектираните.

Не се притеснявай!
В най-скоро време очаквайте да отпаднат всички мерки. Няма да има задължителни ваксини, няма да има сертификати, тестове и др. начини с които да ви "насилват". Дори маските няма да са задължителни. Ще ни се даде пълна свобода да се заразяваме кой колкото може. Който издържи - издържи!

Бай Ганьо
https://youtu.be/CQUmtzrQlu8
Англия повлече крак.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 20/01/2022, 07:48) <{POST_SNAPBACK}>
Англия повлече крак.

Тук не става ясно дали "правителството - продажното правителство" на Англия е било ваксинирало или не, когато е "казвало на неинжектираните да се подложат на инжекцията, защото убождането дава *резултати*". misli.gif
Питето
Ми кво да прави Борката Джонсън — трябва да си спасява д**то и почна да го играе "добрия бащица". Така ще омаловажава издънката дето баламите с маски, пък той денси напук, щото е от по-равните... и нито думичка, кво правим ако случайно се претоварят болниците.
Solly
Цитат(Бай Ганьо @ 20/01/2022, 17:48) <{POST_SNAPBACK}>
Англия повлече крак.

Постепенно всички ще го направят.
trаnsalp
Цитат(Solly @ 20/01/2022, 17:12) <{POST_SNAPBACK}>
Не се притеснявай!
В най-скоро време очаквайте да отпаднат всички мерки. Няма да има задължителни ваксини, няма да има сертификати, тестове и др. начини с които да ви "насилват". Дори маските няма да са задължителни. Ще ни се даде пълна свобода да се заразяваме кой колкото може. Който издържи - издържи!

Тъкмо свикнах с маската в жоба. Много ми помага. Заради нея / и още 5-6 броя, че се цапат за 2-3 месеца/ не съм се разболявал от година. Благодаря на маските и умниците които ги измислиха.
vayu
Цитат(Хасан @ 19/01/2022, 21:15) <{POST_SNAPBACK}>
Като някой известен учен ти каже, че протеинът във ваксините е отрова и са починали десетки души от неврологично заболяване, как няма да се уплашиш и получиш странични ефекти.

https://dnes.dir.bg/obshtestvo/nobelistat-l...v-italiya-video

Лъже ли гадината?
Shade
Цитат(trаnsalp @ 20/01/2022, 09:25) <{POST_SNAPBACK}>
Тъкмо свикнах с маската в жоба. Много ми помага. Заради нея / и още 5-6 броя, че се цапат за 2-3 месеца/ не съм се разболявал от година. Благодаря на маските и умниците които ги измислиха.

Несъмнено не си се разболявал благодарение на хапчетата за вдигане на температурата. Тях в кой жоб ги носиш?
Shade
Цитат(vayu @ 20/01/2022, 09:29) <{POST_SNAPBACK}>
Лъже ли гадината?

Едва ли. Твърде краен си.
По-вероятно се отнася много сериозно и искрено към задачата търсене на телета под вола.
Хасан
Цитат(vayu @ 20/01/2022, 19:29) <{POST_SNAPBACK}>
Лъже ли гадината?

Според мен да. Възможно е, да не е нарочно. За да се подготви организма за среща с вируса, се налага да му се инжектира нещо, което не е безобидно, но не и отрова. Когато се заразим с ковид, такава "отрова" не влиза ли в организма?
lati1960
Цитат(Хасан @ 19/01/2022, 19:54) <{POST_SNAPBACK}>
Помага да се боледува много по-леко. Не винаги разбира се.

Само дето през 2021 г. са починали около 40 000 повече от 2019 година. Бях ти пратил линк, но ти писа, че това е стъкмистика и не вярваш. Искаш да ти изброят жертвите поименно и да те запознаят с роднините им.

Не, не искам това. Искам друго, за което ви намекна няколко пъти и д-р А, но някои тука се правите, че не разбирате. Искам да знам от какво точно е бил болен всеки в тази "ковид" статистика преди да влезе в ковид отделението, и от какво и как са го лекували вътре. Ето това искам да знам, само че. За това няма статистика. Има стъкмистика, за леталния изход накрая, да. Но, как се е стигнало до него за всеки болен, ето това е енигма. Пример: Човек на средна възраст настива сериозно, киха, кашля, по ред причини отлага лечение, накрая се паникьосва, стига се до усложнение и пневмония, отива при личния лекар, той го праща в ковид отделение, приемат го, и, после... пълна мъгла. Протокол. Интубация. Химикали неизвестни, в дробовете и тялото. Накрая - в черен чувал. Починал от ковид.
Такава е общо взето схемата на тази ваша ковид "статистика". Като вместо настинка може да е инфаркт, инсулт, дихателна инфекция, грип, някакво придружаващо заболяване, особено при по-възрастните, и т. н. Къде тук виждате някакъв ковид? Аз не виждам. И до днес. Болести познати - да, грипове, инфекции, всякакви здравни проблеми... Но, ковид? Ми не. Ще завърша с поредния черен хумор по въпроса: Попитали един дървен антиваксър като мен - абе ти защо не се разболяваш от ковид? А той отговорил - ми щото не си пускам телевизора! no.gif 501.gif
Да обяснявам ли повече?
lati1960
Цитат(Питето @ 19/01/2022, 20:17) <{POST_SNAPBACK}>
Мда, трябва да си идиот, за да вярваш, вместо да провериш нещото. Поне това е проверимо и няма как да бъде скрито или раздуто зорлем. Дори да го направят, може да го провериш, щото няма как да променят всички данни за всичко.

Не променят данните. Променят принципите на зравеопазването, протокилите по "лечение" и диагностика, и оттам пълнят ковид статистиката. Дадох ви достатъчно източници по това, разумните би трябвало да са разбрали. Ако си пипнал грип или тежка настинка, усложнена до класическа пневмония, но в ковид отделение те лекуват не от това, а по някакъв протокол за ковид, с интубация и разни експериментални препарати, които самите доктори там не зная как ще подействат... е, какъв ще е крайният резултат? Ми в черен ковид чувал! И, ето я по-високата смъртност, ето ви я страшната ковид статистика. Само че. Това въобще не значи, че има ковид, и че някаква страшна зараза убивала хората. Не. Убиват ги... оф, ще го премълча това. Мисля е ясно, и без да го изричам. Няма да съм аз този, който ще го каже. Всеки да си го артикулира, както намери за добре. За себе си отдавна съм наясно с нещата около тази невероятна манипулация ковид, но не искам да влияя на когото и да било по това. Всеки има ум в главата, да наблюдава, разсъждава и решава какво да прави. Това е личен избор. Само да напомня на тези, които ми излизат и тук с: Ама аз го изкарах ковида!, с напомнянето, че има и грипове, настинки, дихателни инфекции, пневмонии и още куп други познати ни и преди ковид заболявания. Някое от които всъщност са изкарали. Другото са манипулации и внушения на пропагандата.
Хасан
Цитат(trаnsalp @ 19/01/2022, 22:08) <{POST_SNAPBACK}>
Тестват се всякакви хора. И 2000 и 30 000 да са, съотношението е подобно. Как не се вижда?

Няма как да е подобно. Предполага се, че в действителност заразените са три до четири пъти повече от тези, които са регистрирани. Няколко милиона са се срещали един или повече пъти с вируса.
Хасан
Цитат(lati1960 @ 20/01/2022, 20:45) <{POST_SNAPBACK}>
Не, не искам това. Искам друго, за което ви намекна няколко пъти и д-р А, но някои тука се правите, че не разбирате. Искам да знам от какво точно е бил болен всеки в тази "ковид" статистика преди да влезе в ковид отделението, и от какво и как са го лекували вътре. Ето това искам да знам, само че. За това няма статистика. Има стъкмистика, за леталния изход накрая, да. Но, как се е стигнало до него за всеки болен, ето това е енигма. Пример: Човек на средна възраст настива сериозно, киха, кашля, по ред причини отлага лечение, накрая се паникьосва, стига се до усложнение и пневмония, отива при личния лекар, той го праща в ковид отделение, приемат го, и, после... пълна мъгла. Протокол. Интубация. Химикали неизвестни, в дробовете и тялото. Накрая - в черен чувал. Починал от ковид.
Такава е общо взето схемата на тази ваша ковид "статистика". Като вместо настинка може да е инфаркт, инсулт, дихателна инфекция, грип, някакво придружаващо заболяване, особено при по-възрастните, и т. н. Къде тук виждате някакъв ковид? Аз не виждам. И до днес. Болести познати - да, грипове, инфекции, всякакви здравни проблеми... Но, ковид? Ми не. Ще завърша с поредния черен хумор по въпроса: Попитали един дървен антиваксър като мен - абе ти защо не се разболяваш от ковид? А той отговорил - ми щото не си пускам телевизора! no.gif 501.gif
Да обяснявам ли повече?

Ако блъснеш някой да падне от терасата от петия етаж, от какво ще почине падналият? От блъскането или от падането? От падането разбира се, значи ти не си го убил. Това е твоята логика. Желязна е и аз няма как да възразя. Ако оня си стоеше на тераса на нисък първи етаж, нямаше да се пребие, колкото и да го блъскаш.
trаnsalp
Цитат(Shade @ 20/01/2022, 19:30) <{POST_SNAPBACK}>
Несъмнено не си се разболявал благодарение на хапчетата за вдигане на температурата. Тях в кой жоб ги носиш?

Имам уред за вдигане на температура. Тоя. /и още два-три/ За хапчета незнам, но и да знам не употребявам.
trаnsalp
Цитат(Хасан @ 20/01/2022, 22:30) <{POST_SNAPBACK}>
Няма как да е подобно. Предполага се, че в действителност заразените са три до четири пъти повече от тези, които са регистрирани. Няколко милиона са се срещали един или повече пъти с вируса.

Не виждаш ли, че отношението е подобно в близки дни. Без значение, че тестваните може да имат десет пъти разлика. Те това и използваха в началото, докато не се заговори. Съобщават вчера 200 заразени, днес 500. Всяват паника, съобщават, че заразените са три пъти повече, но подминават, че и тестваните са три пъти повече. Слушал съм специални спорове и коментари /понеже е трудно, сложно е/, докато се проумее. Сега вече се знае, но в началото се използваше.
Хасан
Цитат(trаnsalp @ 20/01/2022, 22:50) <{POST_SNAPBACK}>
Не виждаш ли, че отношението е подобно в близки дни. Без значение, че тестваните може да имат десет пъти разлика.

Нямат повече от три пъти разлика, а и това нищо не доказва. Това да не Галъп?
trаnsalp
Цитат(Хасан @ 20/01/2022, 22:54) <{POST_SNAPBACK}>
Нямат повече от три пъти разлика, а и това нищо не доказва. Това да не Галъп?

Убеден ли си, че като кажат 2000 новозаразени на ден са новозаразени? Така поне малко съмнение нямаш ли, че от една страна се изследват едни и същи хора, а от друга се реагира просто на срещи на теста с вируса /примерно от папая или в здрави хора/? Остава дрънкането и бройките. Но щом вярваш, че е истина, истината е без значение.
Хасан
Цитат(trаnsalp @ 21/01/2022, 05:31) <{POST_SNAPBACK}>
Убеден ли си, че като кажат 2000 новозаразени на ден са новозаразени? Така поне малко съмнение нямаш ли, че от една страна се изследват едни и същи хора, а от друга се реагира просто на срещи на теста с вируса /примерно от папая или в здрави хора/? Остава дрънкането и бройките. Но щом вярваш, че е истина, истината е без значение.

По принцип никога не ме е интересувала бройката на новозаразените, защото е много по-малка от действителната. Поне три пъти. Интересуват ме настанети в болниците и починалите на ден. Това са реални числа, които трябва да ни интересуват.
Shade
Цитат(trаnsalp @ 20/01/2022, 19:31) <{POST_SNAPBACK}>

"Се изследват едни и същи хора". smile.gif
Убеден ли си, че не пишеш изсмукани от пръстите произволни раздувки за събития, които не са ти ясни? Защото всъщност когато кажат 2000 новозаразени, това означава минимум 6000 новозаразени. Тук хората при получаване на симптоми си остават за 5 дни вкъщи. След което, ако нямат симптоми или усложнения и не им се налага хоспитализация, се връщат на работа. Без изискване да представат документ за негативен ковид тест, както беше преди. Така че никъде не ги регистрират. И следващия път пак така.
Shade
Цитат(trаnsalp @ 20/01/2022, 12:48) <{POST_SNAPBACK}>
За хапчета незнам, но и да знам не употребявам.

Е как да не знаеш за хапчета и да не употребяваш? Това е от теб (почти Библейски цитат):
Цитат
Не познавам човек, който да не е на хапчета, свалят си температурата, всички в паника...
trаnsalp
Цитат(Shade @ 21/01/2022, 08:29) <{POST_SNAPBACK}>
Е как да не знаеш за хапчета и да не употребяваш? Това е от теб (почти Библейски цитат):

И да се правиш на неразбрал, фактът остава. За себе си не говоря в трето лице множествено число.
trаnsalp
Цитат(Shade @ 21/01/2022, 08:20) <{POST_SNAPBACK}>
"Се изследват едни и същи хора". smile.gif
Убеден ли си, че не пишеш изсмукани от пръстите произволни раздувки за събития, които не са ти ясни? Защото всъщност когато кажат 2000 новозаразени, това означава минимум 6000 новозаразени. Тук хората при получаване на симптоми си остават за 5 дни вкъщи. След което, ако нямат симптоми или усложнения и не им се налага хоспитализация, се връщат на работа. Без изискване да представат документ за негативен ковид тест, както беше преди. Така че никъде не ги регистрират. И следващия път пак така.

Мен да питаш са и повече. Много повече /по 20-30 пъти средно на човек за двете години/, но изследваните, разбира се, не са само новозаразени. Правят се тестове и на старозаразени.
evanka
Цитат(Solly @ 20/01/2022, 16:12) <{POST_SNAPBACK}>
Не се притеснявай!

Мерките отпадат, защото новия вариант не пълни болниците.
Но задължителността на ваксините няма да отпадне, или поне ще остане задължителна за хора над 50г още години наред.
А може дори да я включат в бебешкия ваксинален календар, разбира се с бустери като за коклюша и полиото
Отработиха схемата с този вирус, сега вече за всяка хрема могат да пуснат ваксини.
Грипната ваксина също може да стане задължителна. Видя се че когато е наплашено, населението поема всичко.
Хасан
Цитат(evanka @ 21/01/2022, 13:20) <{POST_SNAPBACK}>
Мерките отпадат, защото новия вариант не пълни болниците.
Но задължителността на ваксините няма да отпадне, или поне ще остане задължителна за хора над 50г още години наред.
А може дори да я включат в бебешкия ваксинален календар, разбира се с бустери като за коклюша и полиото
Отработиха схемата с този вирус, сега вече за всяка хрема могат да пуснат ваксини.
Грипната ваксина също може да стане задължителна. Видя се че когато е наплашено, населението поема всичко.

Е, как не пълни болниците? Виж колко починали има през седмицата във Франция. Увеличиха се значително.
trаnsalp
Цитат(Хасан @ 21/01/2022, 13:26) <{POST_SNAPBACK}>
Е, как не пълни болниците? Виж колко починали има през седмицата във Франция. Увеличиха се значително.

Ама само неваксинираните. А Англия била над 90% ваксинирана и няма да имат починали.
Хасан
Цитат(trаnsalp @ 21/01/2022, 17:44) <{POST_SNAPBACK}>
Ама само неваксинираните. А Англия била над 90% ваксинирана и няма да имат починали.

Във Франция са по-малко ли? Колко по-малко? 75% са поне. 15% пълнят болниците!?
evanka
Цитат(Хасан @ 21/01/2022, 12:26) <{POST_SNAPBACK}>

Починалите във Франция са все още предимно от делта варианта.
Една голяма част от останалите са просто хора, починали от друго, но с положителен тест.
Две години им трябваха официално да признаят, че едни 40% в ковид отделенията са там заради друга болест, но ги пишат в статистиката на починали от ковид.
evanka
Цитат(trаnsalp @ 21/01/2022, 16:44) <{POST_SNAPBACK}>

Ваксинираните в Англия са 76%, във Франция -79%
Разликата е в по-лабавите мерки в Англия, които тихомълком имунизираха населението по естествен път. И разбира се, на цената на по-висока смъртност.
Хасан
Цитат(evanka @ 21/01/2022, 18:16) <{POST_SNAPBACK}>
Една голяма част от останалите са просто хора, починали от друго, но с положителен тест.
Две години им трябваха официално да признаят, че едни 40% в ковид отделенията са там заради друга болест, но ги пишат в статистиката на починали от ковид.

И ковид няма нищо общо със смъртта им? Ако са катастрофирали или нещо подобно съм съгласен.
trаnsalp
Цитат(evanka @ 21/01/2022, 18:21) <{POST_SNAPBACK}>
Ваксинираните в Англия са 76%, във Франция -79%
Разликата е в по-лабавите мерки в Англия, които тихомълком имунизираха населението по естествен път. И разбира се, на цената на по-висока смъртност.

Аз не смея да си помисля, че ваксинираните е възможно да се разболеят тежко, а дума и лаф да не става за умиране. Имам си постулати неподлежащи на обсъждане и от тях почва медицината. А именно : маските помагат, преболедуването не създава добър имунитет, ваксината предпазва от умиране. Ако човек е блъснат от камион, но реагира положително на ковид, то е ясно, че причина за смъртта е ковида. Това са азбучни истини. Който не ги споделя, значи е неподготвен. Нооо, както казват подготвените, тук не е училище.
admiral
Цитат(trаnsalp @ 21/01/2022, 17:38) <{POST_SNAPBACK}>
Имам си постулати неподлежащи на обсъждане ...
laugh.gif thmbup.gif
lati1960
Цитат(Хасан @ 20/01/2022, 22:34) <{POST_SNAPBACK}>
Ако блъснеш някой да падне от терасата от петия етаж, от какво ще почине падналият? От блъскането или от падането? От падането разбира се, значи ти не си го убил. Това е твоята логика. Желязна е и аз няма как да възразя. Ако оня си стоеше на тераса на нисък първи етаж, нямаше да се пребие, колкото и да го блъскаш.

Пак напомням!
И преди тази "пандемия" по същото време на годината лудницата по болниците и при личните лекари е била приблизително такава. Никаква разлика. Само че. Тогава някой да се е пъчил с някаква статистика? Ми не. Защо сега? Защото ни спретнаха чисто виртуална зараза. Без значение дали с нов вирус, или стар. Ситуацията си е тази - хората се заразяват, разболяват, и умират. От разни неща. И, сега какво? Защо го усложниха толкова, до молекулярно ниво, до днк и рнк ниво? Защо? С тези тестове, лентички, тука има тука нема... За да ни "докажат", че има пандемия. И да ни дупчат с някакви рнк помии. Така погледнато преди не е ли имало пандемии? Ми имало е. На същото ниво - грипни и други. Защо сега това стана толкова важно, страшно и необичайно? Няма нищо необичайно, ако се взреш в реалността непредубедено и обективно. Примерно, ако не слушаш новини и властите, нещата са си същите както преди. А защо има малко по-голяма смъртност, мисля ти обясних на друго място. Защото не лекуват хората от каквото са болни, а по някакви протоколи за призрака ковид. Е, така погледнато как няма да умират повече хора?!
iridium
А забелязвате ли, колеги, че тези "усложнения" със "страшния" вирус
са насочени към наи'- развитите страни, към наи '-развитата цивилизация, към нацииTе, които са болшинство бели ...
В мишената, насочена чрез тази "страшна" болест са де факто :
нациите, които и от които може са се изтеглиaт наи'- безумни суми от данъците им.

Как така този вирус не върлува в черна Африка или в Афганистан примерно.. neprichom.gif
И никои' не гони с "ваксини" и принуждаване за "ваксини TaM...
Европа, Щатите, Нова Зеландия, Австpалия...: нашият свят, нашата цивилизация е на прицел с тези идиотщини.
Питето
Пълни глупости си изредил. Къде и как лекари лекуват всичко само по един и същ начин? тъпи, тъпи че чак вдлъбнати? Не мислА... Далеч по-вероятно е източницитие ти да са с идеен, а не с фактологичен приоритет. Аха, точно, да пишат без да му мислят много-много за фактите. Не че нещо ще ти попречи пак да напишеш същото, щото са ти приоритет твоите си идеи и виждания, а не фактите. Нормално, като за религиозен начин на мислене.
Хасан
Цитат(lati1960 @ 21/01/2022, 19:29) <{POST_SNAPBACK}>
Пак напомням!
И преди тази "пандемия" по същото време на годината лудницата по болниците и при личните лекари е била приблизително такава. Никаква разлика. Само че. Тогава някой да се е пъчил с някаква статистика? Ми не. Защо сега? Защото ни спретнаха чисто виртуална зараза. Без значение дали с нов вирус, или стар. Ситуацията си е тази - хората се заразяват, разболяват, и умират. От разни неща. И, сега какво? Защо го усложниха толкова, до молекулярно ниво, до днк и рнк ниво? Защо? С тези тестове, лентички, тука има тука нема... За да ни "докажат", че има пандемия. И да ни дупчат с някакви рнк помии. Така погледнато преди не е ли имало пандемии? Ми имало е. На същото ниво - грипни и други. Защо сега това стана толкова важно, страшно и необичайно? Няма нищо необичайно, ако се взреш в реалността непредубедено и обективно. Примерно, ако не слушаш новини и властите, нещата са си същите както преди. А защо има малко по-голяма смъртност, мисля ти обясних на друго място. Защото не лекуват хората от каквото са болни, а по някакви протоколи за призрака ковид. Е, така погледнато как няма да умират повече хора?!

Ами не е била изобщо такава. Кога е имало над 500 човека в интензивни отделения? neprichom.gif
Никога не съм боледувал толкова тежко и продължително. Никога не са боледували и умирали толкова много познати за толкова малко време. Положението е сравнимо с война.
Хасан
Цитат(iridium @ 21/01/2022, 21:43) <{POST_SNAPBACK}>
А забелязвате ли, колеги, че тези "усложнения" със "страшния" вирус
са насочени към наи'- развитите страни, към наи '-развитата цивилизация, към нацииTе, които са болшинство бели ...
В мишената, насочена чрез тази "страшна" болест са де факто :
нациите, които и от които може са се изтеглиaт наи'- безумни суми от данъците им.

Как така този вирус не върлува в черна Африка или в Афганистан примерно.. neprichom.gif
И никои' не гони с "ваксини" и принуждаване за "ваксини TaM...
Европа, Щатите, Нова Зеландия, Австpалия...: нашият свят, нашата цивилизация е на прицел с тези идиотщини.

Индия, Бразилия и Русия също пострадаха много, като е възможно жертвите да са много повече. В други страни примерно в Африка въобще няма коректна статистика, която да отразява реалната смъртност.
Тези ваксини някой трябва да ги плати. Затова са неваксинирани.
Питето
Ми нормално. Та нали точно развитите държави се грижат за населението си , и от там тестове, статистика, лекарства и се проверяват и отчитат много повече хора и съответно излизат повече заразени. А дето "нямало в третия свят" няма ама здравеопазване няма, и не ги броят за нищо и не ги отчитат щото нали не ги броят... Косвено може да си съставиш някаква картинка, като примерно се запиташ що в Индия бяха свършили кислорода по едно време? По ей такива "дреболии" и причините дето ги пораждат и следват, можеш да си съставиш доста точна картинка. И да, има го вируса и в третия свят, ама не му обръщат внимание щото имат глад и други брутално по-преки проблеми. А и така и така нямат много възрастни, а и не се притесняват много-много за хората като цяло...
vayu
Цитат(evanka @ 21/01/2022, 17:16) <{POST_SNAPBACK}>

Не знам как е при вас,но в Германия бониците получават допълнително на заето легло от ковид пациент от 9 000 до 14 000 Евра на ден.Така че всеки топъл труп с положителен тест е добре дошъл.А ако и такива няма просто си ги надписват бройките.За статистиката да не говорим,оказа се ,че на 20ина процента от болните от ковид в болница не им знаят имунизационния статус.
При заразените процента варира около 60.Но за улеснение на наплашения гражданин се съобщават данни само за ваксинирани и неваксинирани,като броиката на тия с неизвестен статус се сумира с тая на неваксинираните.Важното е да се плашат хората,така ще приемат всичко,дори и "Големия Рестарт"
vayu
Цитат(Хасан @ 21/01/2022, 17:33) <{POST_SNAPBACK}>
И ковид няма нищо общо със смъртта им? Ако са катастрофирали или нещо подобно съм съгласен.

А ако са на 80 с рак или инсулт или и двете заедно не си съгласен?Или ако са 40 годишни кашалоти с ръст 160 и тегло 140 кг,със всички прелести,които следват от затлъстяването,като диабет и кръвно налягане на жираф?
vayu
Цитат(Хасан @ 21/01/2022, 21:13) <{POST_SNAPBACK}>
Ами не е била изобщо такава. Кога е имало над 500 човека в интензивни отделения? neprichom.gif
Никога не съм боледувал толкова тежко и продължително. Никога не са боледували и умирали толкова много познати за толкова малко време. Положението е сравнимо с война.

С риск да се повторя-Грипа в Германия през сезона 2017-2018 отне живота на 25 000.Никой тогава не е тествал масово за грипен вирус,никой не е плащал по 14000 евро на легло заето от болен от грип.В тая бройка ги няма блъснатите от коли,падналите от скелето,тихо угасналите от грип в хосписите старци.Каква ли би била бройката при сегашните критерии,ако имаше масово тестване за грипен вирус.2020 починаха според статистиката 40 000.Като махнем 30те % умрели от друго,но с положителен тест какво се получава?Май грипа е по смъртоносен.Как издържа здравната система тогава?
Solly
Стивка, с най-добри намерения ти пожелавам здраво да те удари вируса, за да усетиш на практика неговата сила и опасност. Пожелавам ти след това да се оправиш, за да осъзнаеш, колко много си грешал пренебрегвайки неговата коварност и неглижирайки опасността!
trаnsalp
Цитат(Питето @ 21/01/2022, 22:00) <{POST_SNAPBACK}>
Пълни глупости си изредил. Къде и как лекари лекуват всичко само по един и същ начин? тъпи, тъпи че чак вдлъбнати? Не мислА... Далеч по-вероятно е източницитие ти да са с идеен, а не с фактологичен приоритет. Аха, точно, да пишат без да му мислят много-много за фактите. Не че нещо ще ти попречи пак да напишеш същото, щото са ти приоритет твоите си идеи и виждания, а не фактите. Нормално, като за религиозен начин на мислене.

Масово свалят температура, имунитет и тонус на мускулите с миорелаксанти. Протоколи на лечение си има.
The_Purifier
Цитат(Solly @ 22/01/2022, 09:00) <{POST_SNAPBACK}>
Стивка, с най-добри намерения ти пожелавам здраво да те удари вируса, за да усетиш на практика неговата сила и опасност. Пожелавам ти след това да се оправиш, за да осъзнаеш, колко много си грешал пренебрегвайки неговата коварност и неглижирайки опасността!

Ха така, браво, бой с вироса по непослушната кратуна!

п.п.Имам чувството, че на моменти във форума не се чете написаното и трябва да се напомня специално.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.