Помага да се боледува много по-леко. Не винаги разбира се.
Само дето през 2021 г. са починали около 40 000 повече от 2019 година. Бях ти пратил линк, но ти писа, че това е стъкмистика и не вярваш. Искаш да ти изброят жертвите поименно и да те запознаят с роднините им.
Не, не искам това. Искам друго, за което ви намекна няколко пъти и д-р А, но някои тука се правите, че не разбирате. Искам да знам от какво точно е бил болен всеки в тази "ковид" статистика преди да влезе в ковид отделението, и от какво и как са го лекували вътре. Ето това искам да знам, само че. За това няма статистика. Има стъкмистика, за леталния изход накрая, да. Но, как се е стигнало до него за всеки болен, ето това е енигма. Пример: Човек на средна възраст настива сериозно, киха, кашля, по ред причини отлага лечение, накрая се паникьосва, стига се до усложнение и пневмония, отива при личния лекар, той го праща в ковид отделение, приемат го, и, после... пълна мъгла. Протокол. Интубация. Химикали неизвестни, в дробовете и тялото. Накрая - в черен чувал. Починал от ковид.
Такава е общо взето схемата на тази ваша ковид "статистика". Като вместо настинка може да е инфаркт, инсулт, дихателна инфекция, грип, някакво придружаващо заболяване, особено при по-възрастните, и т. н. Къде тук виждате някакъв ковид? Аз не виждам. И до днес. Болести познати - да, грипове, инфекции, всякакви здравни проблеми... Но, ковид? Ми не. Ще завърша с поредния черен хумор по въпроса: Попитали един дървен антиваксър като мен - абе ти защо не се разболяваш от ковид? А той отговорил - ми щото не си пускам телевизора!
Да обяснявам ли повече?