Аз не твърдя, че Русия ще напада. Обсъждам хипотези. Ако някоя враждебна страна ни нападне, ще стреляш ли с ловната пушка по нашествениците или ще си кротуваш вкъщи? Може и да заминеш за чужбина разбира се, докато приключат военните действия.
И кой ще ни нападне? Дай хипотези?
Наясно си, че ако не бяха безумните действия на американците спрямо Русия, на никой и през ум не му минава да напада когото и да било. Нататък какво да говорим?
Иначе, нямам ловна пушка. Против лова съм, за протокола. Имам законен пистолет, но от години ръждясва заключен в каса, дори съм забравил как изглежда вече! Никога не съм го използвал, не мисля и че ще ми се наложи, дано. Въпросът ти е много отвлечен. Защото първо е морален. Ако действително се стигне до война, ще има мобилизация, дори на запаса. И, ако те викнат, ще трябва да стреляш, срещу когото ти кажат. Ако откажеш, знаеш - военен съд, и... Та така. Дори фактът, че говорим за това, е абсурден! Задайте си всички въпроса - кой, кои ни доведоха до това, и накъде още опитват да ни натирят?! Няма да се уморя да го повтарям - ситуацията е същата като тази преди България да бъде вкарана в Тристранния Пакт на Райха, против волята на обществото ни и народа ни! Никаква разлика. Няколко подлоги и продажници говорят от името на цялата нация, и се готвят да направят точно обратното на което почти всички българи искат. А почти всички искаме да стоим настрана от цялото това безумие, което американци и руснаци си спретват. Но някой да ни пита? Ми не, нали. Както не са питали и дядовците ни преди да ги вкарат във Втората световна, пак на грешната страна. Същото ще направят и сега. И никой не казва и "гък"! Иначе големи патриоти уж има, а сега всички се изпокриха като мишки! Жалки продажни страхливци!