Че е невъзможна, невъзможна е, но за момента. Никой не знае след 20 години как ще се променят нещата. Аз съм противник на войните, макар че обичам военните филми.
Ами Русия като ненападне американците какво ще направят? Много шум за нищо.
Благодаря!
Русия няма да нападне. Не и първа. Ще го стори само ако украинците нападнат Донбас и Приднестровието, самозваните проруски републики там. Впрочем, украинските военни сили дислоцирани в региона са над 250 000! Оборудвани с модерно американско въоръжение. Руските на север са около 100 000, провеждащи рутинни военни учения. Безумно е да се твърди кой за кого е заплаха, то е видно от самите цифри. Иначе хибридните пропагандни напъни на американците не са шум за нищо. Вече нееднократно обясних защо го правят: 1. Окончателно стопиране на Северен Поток 2. Това е основата на тази игра. Ключово! По интересите на Америка в Европа. 2. Обграждане, окупиране буквално на всички възможни подстъпи и държави около Руската Федерация, военно. С бази, нови военни и оръжие, вкл. ядрено! Както е в Турция, примерно. Това ще стане и в Прибалтика, вече е факт в Полша, надолу през Чехия, Унгария, Румъния, у нас също, отвъд Турция към Средна Азия /Казахстан засега го изгубиха/, до Япония. Е, на фона на всичко това, кой е агресорът, обективно погледнато? Ми ясно е, че са САЩ. Русия отдавна се е изтеглила военно и от Източна Европа, и от Южна Америка, от Средна също, от Куба, от Северна Африка, от Азия, отвсякъде! На базата на тези факти да се твърди, че руснаците са военолюбци, които застрашават световния мир, е безумна и нагла лъжа! То е все едно крадецът да вика - дръжте крадецът! Но. Русия няма вече накъде да отстъпва. Такава е другата истина, обективната. Ако Украйна стане член на НАТО, и там бъдат разположени ракети със среден обсег на действие, до Москва те ще стигнат за няколко минути буквално. Е, как да реагират на това в Кремъл? Нататък всички дрън-дрън на антируски и крайни русофилски енджиота и мекерета са лъжи, манипулации и нагла пропаганда. Такива дори не се крият, че мечтаят за унищожаването на цяла една нация и народ! Е, какво е това? Продуктивно ли е за света ни? За новата ера на хуманност, която се прокламира именно то агресорите във Вашингтон? Тотално лицемерие!
Какво повече да ти кажа... май нищо. Който е разумен, вече е разбрал. С омраза и насилие умопомрачените умове могат да предизвикат нова световна касапница, нищо друго. Лошото е, че новите поколения не знаят какво е истинска война, още по-малко световна, и им се струва майтап. Да коментирам подобни безумни изказвания за мен е унизително и безпредметно! Бъди здрав!