Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Ако някоя враждебна страна заплашва България
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3, 4
Радио Ереван
https://www.vesti.bg/sviat/ukrainska-majka-...za-kiev-6137018

В Украйна започват да се въоръжават и жените.
Чудя се, ако наистина се стигне до военен конфликт, колкото и нереално да изглежда това, какъв човек трябва да си, ако си цивилен и то жена да започнеш да стреляш по вражеските войници? unsure.gif Първо можеш да раниш или убиеш някой от тях и второ самата ти вероятно ще бъдеш убита. Тогава кой ще се грижи за децата ти. Или може би по никого не се готви да стреля, само иска да стане известна. wink.gif
Питето
Питай у некой израелски форум. Иначе има едни жени с пушки в Пешмерга, тях като ги видят и "кръгом-бегом"... Подозирам, че мотивите на всичките изброени и на украинката са едни и същи.
Радио Ереван
Цитат(Питето @ 26/01/2022, 15:03) <{POST_SNAPBACK}>
Питай у некой израелски форум. Иначе има едни жени с пушки в Пешмерга, тях като ги видят и "кръгом-бегом"... Подозирам, че мотивите на всичките изброени и на украинката са едни и същи.

Едва ли става въпрос за цивилни. Аз тях имам предвид, дори и да не са жени.
lati1960
Цитат(Радио Ереван @ 26/01/2022, 13:34) <{POST_SNAPBACK}>
https://www.vesti.bg/sviat/ukrainska-majka-...za-kiev-6137018

В Украйна започват да се въоръжават и жените.
Чудя се, ако наистина се стигне до военен конфликт, колкото и нереално да изглежда това, какъв човек трябва да си, ако си цивилен и то жена да започнеш да стреляш по вражеските войници? unsure.gif Първо можеш да раниш или убиеш някой от тях и второ самата ти вероятно ще бъдеш убита. Тогава кой ще се грижи за децата ти. Или може би по никого не се готви да стреля, само иска да стане известна. wink.gif

Извинявай, че ще пренасоча мнението си към темата на БигДжорджи, но в нея е отговорът и по твоята. В смисъл, че никой няма намерение да напада Украйна. Това е само в умовете на самозабравили се от властта ултраси и "ястреби" отвъд океана, които са изгубили всякаква връзка с реалния живот пребивавайки в стъклените си билдинги и кули. Които скоро също ще рухнат, като едни други, помним. Конфликтът може да го запали само Вашингтон, включително през идиотизираните си подлоги в Киев, които манипулират украинския народ. За гнусни печалби и геополитически интереси.
Много издребняваш по темата, в контекста на същата гнусна пропаганда. Ако Русия е злонамерена, отдавна можеше да врътне газовото кранче, и цяла Европа плюс наша родна страна да изпукаме от студ през зимата! Точно това искат янките, но, уви. Не им се получава. Те всъщност използват хибридното си безумие относно Москва, за да окупират военно цяла източна Европа, от Прибалтика, през Полша до Турция, и към средна Азия. Кой е агресорът? Хайде да сме обективни. Нито един руски войник не е излязъл от границите на собствената си страна! Американски военни с въоръжения, бази и военни пълнят Европа, Украйна, до самите граници на Русия. Е, кой е агресорът? Хайде стига лъжи и пропаганда! Да си говорим истината. В който смисъл защо нашите власти увъртат и не щат да признаят, че са се съгласили да приемат още американски бази, военни и въоръжение? Били планирани стари учения, по облитане на парньори, дрън-дрън. Окупират ни! Това е. И ще се опитат да ни натикат в украинската каша, това е целта. Крайно време е българите да реагираме на това! Иначе ще се повтори историята с Третия Райх и последвалата национална катастрофа. Стига са ни лъгали, баста!
Buitenlander
Цитат(lati1960 @ 26/01/2022, 17:44) <{POST_SNAPBACK}>
Кой е агресорът? Хайде да сме обективни. Нито един руски войник не е излязъл от границите на собствената си страна!

Няма такъв лъжец и манипулатор като теб!
https://youtu.be/xsilWXzz0s0

https://youtu.be/SU4It1PYyhI

https://youtu.be/oYZemV-bnG8

Buitenlander
Ако Русия е злонамерена, отдавна можеше да врътне газовото кранче, и цяла Европа плюс наша родна страна да изпукаме от студ през зимата!

И откъде щеше да взема долари и евро Путин, да си издържа държавата и хилядите тролове от твой тип по света?
Buitenlander
Нито един руски войник не е излязъл от границите на собствената си страна!

Какво си готов да заложиш , че в момента, руски войници се намират в повече от 5 държави извън границите на Русия? И участват в поне 3 войни? Това по данни на руското министерство на отбраната. Или си признаваш веднага, че пак лъжеш?
Радио Ереван
Цитат(lati1960 @ 26/01/2022, 18:44) <{POST_SNAPBACK}>
Извинявай, че ще пренасоча мнението си към темата на БигДжорджи, но в нея е отговорът и по твоята. В смисъл, че никой няма намерение да напада Украйна. Това е само в умовете на самозабравили се от властта ултраси и "ястреби" отвъд океана, които са изгубили всякаква връзка с реалния живот пребивавайки в стъклените си билдинги и кули. Които скоро също ще рухнат, като едни други, помним. Конфликтът може да го запали само Вашингтон, включително през идиотизираните си подлоги в Киев, които манипулират украинския народ. За гнусни печалби и геополитически интереси.
Много издребняваш по темата, в контекста на същата гнусна пропаганда. Ако Русия е злонамерена, отдавна можеше да врътне газовото кранче, и цяла Европа плюс наша родна страна да изпукаме от студ през зимата! Точно това искат янките, но, уви. Не им се получава. Те всъщност използват хибридното си безумие относно Москва, за да окупират военно цяла източна Европа, от Прибалтика, през Полша до Турция, и към средна Азия. Кой е агресорът? Хайде да сме обективни. Нито един руски войник не е излязъл от границите на собствената си страна! Американски военни с въоръжения, бази и военни пълнят Европа, Украйна, до самите граници на Русия. Е, кой е агресорът? Хайде стига лъжи и пропаганда! Да си говорим истината. В който смисъл защо нашите власти увъртат и не щат да признаят, че са се съгласили да приемат още американски бази, военни и въоръжение? Били планирани стари учения, по облитане на парньори, дрън-дрън. Окупират ни! Това е. И ще се опитат да ни натикат в украинската каша, това е целта. Крайно време е българите да реагираме на това! Иначе ще се повтори историята с Третия Райх и последвалата национална катастрофа. Стига са ни лъгали, баста!

Аз не твърдя, че Русия ще напада. Обсъждам хипотези. Ако някоя враждебна страна ни нападне, ще стреляш ли с ловната пушка по нашествениците или ще си кротуваш вкъщи? Може и да заминеш за чужбина разбира се, докато приключат военните действия.
Shade
Цитат(lati1960 @ 26/01/2022, 08:44) <{POST_SNAPBACK}>
Извинявай, че ще пренасоча мнението си към темата на БигДжорджи, но в нея е отговорът и по твоята. В смисъл, че никой няма намерение да напада Украйна.

Извинен си, че пренасочваш мнението си към темата на БигДжорджи.
Но много по-интересното е как ли точно възнамерява Путин да излезе от положение, след като в момента войските му плътно са обградили Украйна от три страни...
Тарабас
Днес война не се води с войници и оръжия, това са отживелици.
Сети се за конфликта между Армения и азерите от близкото минало.
Тарабас
Русия няма как да врътне кранчето. 50% от бюджета им се калкулира от копането на природни ресурси. Руснаците не могат сами дори ментета на спортни шушляци адидас да шият.
Швейк
Разбираш и от война !!??...освен от миризливи путки
Швейк
опс ...до доктор тарабасчо беше
Buitenlander
Цитат(Shade @ 26/01/2022, 20:06) <{POST_SNAPBACK}>
Но много по-интересното е как ли точно възнамерява Путин да излезе от положение, след като в момента войските му плътно са обградили Украйна от три страни...

Ами той според Лати вече е излезнал. Сега ще си подвие опашката, ще си ги прибере по казармите, а Лати и подгласници ще обявят поредната му победа - как за пореден път не се е поддал на манипулаторите от задкулисието и е спасил световния мир.
biggeorge
Тази статия е голяма пропаганда.
Майка на три деца купува пуша, оптичен мерник, стойка, заглушител, камуфлажно облекло.
Вместо това трябва да купи храна, дрехи и учебници на децата си.
Тя и мъжа й нямат други роднини, но са готови да умрат и да оставят децата си пълни сираци.
Психопатия! dry.gif
Прочетох в един коментар под статията, че в Украйна трябва да се изпрати батальон с психиатри.
Батальон е малко.
По-скоро цяла армия от психо-доктори.
lati1960
Цитат(Радио Ереван @ 26/01/2022, 20:12) <{POST_SNAPBACK}>
Аз не твърдя, че Русия ще напада. Обсъждам хипотези. Ако някоя враждебна страна ни нападне, ще стреляш ли с ловната пушка по нашествениците или ще си кротуваш вкъщи? Може и да заминеш за чужбина разбира се, докато приключат военните действия.

И кой ще ни нападне? Дай хипотези?
Наясно си, че ако не бяха безумните действия на американците спрямо Русия, на никой и през ум не му минава да напада когото и да било. Нататък какво да говорим?
Иначе, нямам ловна пушка. Против лова съм, за протокола. Имам законен пистолет, но от години ръждясва заключен в каса, дори съм забравил как изглежда вече! Никога не съм го използвал, не мисля и че ще ми се наложи, дано. Въпросът ти е много отвлечен. Защото първо е морален. Ако действително се стигне до война, ще има мобилизация, дори на запаса. И, ако те викнат, ще трябва да стреляш, срещу когото ти кажат. Ако откажеш, знаеш - военен съд, и... Та така. Дори фактът, че говорим за това, е абсурден! Задайте си всички въпроса - кой, кои ни доведоха до това, и накъде още опитват да ни натирят?! Няма да се уморя да го повтарям - ситуацията е същата като тази преди България да бъде вкарана в Тристранния Пакт на Райха, против волята на обществото ни и народа ни! Никаква разлика. Няколко подлоги и продажници говорят от името на цялата нация, и се готвят да направят точно обратното на което почти всички българи искат. А почти всички искаме да стоим настрана от цялото това безумие, което американци и руснаци си спретват. Но някой да ни пита? Ми не, нали. Както не са питали и дядовците ни преди да ги вкарат във Втората световна, пак на грешната страна. Същото ще направят и сега. И никой не казва и "гък"! Иначе големи патриоти уж има, а сега всички се изпокриха като мишки! Жалки продажни страхливци! no.gif
Швейк
На хапчета ли си..или пиян - или поредния самотен нещастник?
Buitenlander
Цитат(Швейк @ 26/01/2022, 20:34) <{POST_SNAPBACK}>
На хапчета ли си..или пиян - или поредния самотен нещастник?

Този ти пост правилно ли е адресиран? Че рядко ги уцелваш напоследък laugh.gif
Радио Ереван
Цитат(lati1960 @ 26/01/2022, 21:31) <{POST_SNAPBACK}>
И кой ще ни нападне? Дай хипотези?
Наясно си, че ако не бяха безумните действия на американците спрямо Русия, на никой и през ум не му минава да напада когото и да било. Нататък какво да говорим?
Иначе, нямам ловна пушка. Против лова съм, за протокола. Имам законен пистолет, но от години ръждясва заключен в каса, дори съм забравил как изглежда вече! Никога не съм го използвал, не мисля и че ще ми се наложи, дано. Въпросът ти е много отвлечен. Защото първо е морален. Ако действително се стигне до война, ще има мобилизация, дори на запаса. И, ако те викнат, ще трябва да стреляш, срещу когото ти кажат. Ако откажеш, знаеш - военен съд, и... Та така. Дори фактът, че говорим за това, е абсурден! Задайте си всички въпроса - кой, кои ни доведоха до това, и накъде още опитват да ни натирят?! Няма да се уморя да го повтарям - ситуацията е същата като тази преди България да бъде вкарана в Тристранния Пакт на Райха, против волята на обществото ни и народа ни! Никаква разлика. Няколко подлоги и продажници говорят от името на цялата нация, и се готвят да направят точно обратното на което почти всички българи искат. А почти всички искаме да стоим настрана от цялото това безумие, което американци и руснаци си спретват. Но някой да ни пита? Ми не, нали. Както не са питали и дядовците ни преди да ги вкарат във Втората световна, пак на грешната страна. Същото ще направят и сега. И никой не казва и "гък"! Иначе големи патриоти уж има, а сега всички се изпокриха като мишки! Жалки продажни страхливци! no.gif

Примерно сърбите ни нападнат и за нула време завземат София. НАТО отказва да се намеси със сухопътни военни сили, а само ни помага с авиация. Ти нямаш пушка, но имаш пищов. Ще стреляш ли с него по вражеските войници? Можеш да напуснеш страната и така да избегнеш мобилизация. Дори да те мобилизират можеш да откажеш да носиш оръжие по религиозни причини. Не могат да те накарат насила да воюваш. Най-много да те осъдят на някоя година лишаване от свобода.
wal
Цитат
Няколко подлоги и продажници говорят от името на цялата нация, и се готвят да направят точно обратното на което почти всички българи искат.

Ти смяташ, че можеш да говориш от името на .......почти всички българи!?Хайде вече малко по-сериозно.Как научи какво искат почти всички българи!?
ByBa
Някой ти беше отговорил, че май пушка не ни трябва...ама нека все пак уточним

Имаме сигурно много враждебни страни, но с пушка евентуално ще се защитаваме от съседите си, та кои са съседите ни - Румъния, Гърция, Турция, Северна Македония и там още кои бяха на запад...и кои от тях са ни враждебни и да искат да навлизат на наша територия...ма май и Турция не е, така както мисля.

Та значи говориш за страни, които не са ни съседи и ни заплашват...че то по тая логика все ще се намери някоя дет не ни харесва :-)

Хайде, позволими да си кажа мнението за темата ти, не за теб, специално - пълна тъпотия!
Радио Ереван
Цитат(ByBa @ 26/01/2022, 23:37) <{POST_SNAPBACK}>
Някой ти беше отговорил, че май пушка не ни трябва...ама нека все пак уточним

Имаме сигурно много враждебни страни, но с пушка евентуално ще се защитаваме от съседите си, та кои са съседите ни - Румъния, Гърция, Турция, Северна Македония и там още кои бяха на запад...и кои от тях са ни враждебни и да искат да навлизат на наша територия...ма май и Турция не е, така както мисля.

Та значи говориш за страни, които не са ни съседи и ни заплашват...че то по тая логика все ще се намери някоя дет не ни харесва :-)

Хайде, позволими да си кажа мнението за темата ти, не за теб, специално - пълна тъпотия!

Дал съм хипотеза на Лати. Не твърдя, че някога такова нещо ще стане.
Той и Хитлер уж не е бил враждебен към СССР, пък е нападнал през 1941 година.
The_Purifier
Някакси ме изкушава да действам като бате Ким и да не се лигавя с никакви пушкала. Ама ние сме българи хора, после с какви очи ще се явя пред Господ. Тъй че бих си взел пушка, да, бих въоръжил също така и жената и децата, предполагам бих дал по едно пушкало и на вас в темата, изглеждате печени.
Потребител

Д-р Стрейнджлав предлага да се подберат хиляда души, с преобладаващо женско присъствие, които да бъдат спуснати в подземни скривалища, далеч от атомната радиация. След сто години, изпълнени с разврат в бункерите, те ще създадат ново поколение на Земята.

Филмът завършва с монтаж от кадри на атомна гъба, която затъмнява света под съпровода на песента „Ние ще се срещнем отново“.

по Стенли Кубрик ...

... готови са! ...

... все пак, за благозвучие дамата е била на двуседмичен курс ... чета в новините, някакъв бивш танкист, сега главнокомандващ - живи щели да ги разкъсат нашествениците ... вероятно е гледал 4 пъти Рамбо - Първа кръв ...

- - -

... все още ми е трудно да повярвам, колко лесно ненормалните налагат абсурда като дневен ред ...

... чисто информативно, когато целенасочено се пропагандира необходимостта да се освободиш от несъществуваща зависимост, обикновено се цели да бъдеш поставен под друга, съвсем реална такава ...

... Господи, какви нищожества стоят начело на прогресивно оглупяващата и изтрещяваща западна цивилизация ...

по проф. Илчев

:.)

ЕксГорски
Цитат(Потребител @ 27/01/2022, 09:25) <{POST_SNAPBACK}>
... Господи, какви нищожества стоят начело на прогресивно оглупяващата и изтрещяваща западна цивилизация ...

по проф. Илчев

Ако става въпрос за Иван Илчев, къде, кога, по какъв повод го е казал? misli.gif
Catpuccino
Точен цитат:

„Бoжe Гocпoди, кaкви нищoжecтвa прocтo cтoят нaчeлo нa бългaрcкaтa държaвa!”

...а Караянчева записа името си в историята единствено с ПКП wink.gif

Елитарният потребител вероятно използва собствена функция, за да предскаже стойността на зависимата променлива за независима променлива, която е извън обхвата на неговите данни w00tbrows.gif
lati1960
Цитат(Радио Ереван @ 26/01/2022, 22:37) <{POST_SNAPBACK}>
Примерно сърбите ни нападнат и за нула време завземат София. НАТО отказва да се намеси със сухопътни военни сили, а само ни помага с авиация. Ти нямаш пушка, но имаш пищов. Ще стреляш ли с него по вражеските войници? Можеш да напуснеш страната и така да избегнеш мобилизация. Дори да те мобилизират можеш да откажеш да носиш оръжие по религиозни причини. Не могат да те накарат насила да воюваш. Най-много да те осъдят на някоя година лишаване от свобода.

Тц. Сърбите няма да ни нападнат. Така че няма да ръзсъждавам по невъзможни хипотези.
Иначе, ще ти отговоря, понеже те уважавам много: Не, няма да използвам оръжие срещу никого! Било срещу сърби евентуално, било срещу американци, руснаци, турци... срещу никого! Абсолютно съм против насилието, във всичките му форми. По обясними причини, мисля и тук са ясни, опитвам да съм Християнин. Но истински. Според мен единствената реална заплаха за страната ни са действията на Вашингтон спрямо Русия в момента, нагнетяващи лъжи, клевети и манипулационна ескалация срещу Кремъл, заради интересите на янките в Украйна и жалките им опити да спрат Северен Поток 2. Като опитват да ни набутат в този конфлик източно европейците, и засега им се получава. Защото ни управляват продажници и крадци!
Обяснил съм какво ще стане, ако тази газова връзка проработи. Тогава американци и украинци могат да пият по една студена вода и да си се цамбуркат на спокойствие в Черно море, като броят рибките в него, никакъв проблем. Цяла западна Европа ще получава безпрепятствено евтин руски газ, в неограничени количества. И цялото напъване на Щатите в Украйна ще се окаже безпредметно. А то им струваше милиарди долари, и продължават да влагат в него още, въоръжавайки украинците с надеждата да ги сблъскат с братята им руси! Ето това е истината. Всичко друго е измама. Бъди здрав!
lati1960
Цитат(wal @ 26/01/2022, 23:00) <{POST_SNAPBACK}>
Ти смяташ, че можеш да говориш от името на .......почти всички българи!?Хайде вече малко по-сериозно.Как научи какво искат почти всички българи!?

Малко е старо проучването, от преди две години, но мисля и днес не би било различно:
https://www.clubz.bg/94091-amerikansko_prou...filkata_na_nato
Не случайно ти го давам точно него, понеже е дело на американци, не на българи. Тоест, възможно най-обективното. Дори мисля процентът одобрение в сегашната ситуация за Русия е още по-голям у нас. А този в подкрепа на военно решение в Украйна е сведен до едноцифрено число! Нататък ти си правѝ изводите. Впрочем, не мисля, че и в повечето европейски страни е различно по въпроса. Тоест, обществата никъде не желаят война. Тя им се натрапва от шепа самозабравили се безумци, и отвъд океана, и в Брюксел, и в София, и в редица европейски столици. Това е играта на елитите по безсилието им да гепят без парѝ руските ресурси, по което Путин и Кремъл в момента са им пречка. Направо излудяват, че трябва да си плащат - и за газта, и за всичко останало! Подивяха! Особено тези във Вашингтон ДС. Няма го сега пияндурника Елцин, който да им хариже всичко безплатно. И пощуряха. Лошото е, че се опитват да ни натикат източноевропейците в конфликт с руснаците, а тези да гледат сеир отстрани. А нашите продажници се поддават. Ето това е проблемът, големият.
lati1960
Цитат(Shade @ 26/01/2022, 21:06) <{POST_SNAPBACK}>

Ми след като войските на НАТО и САЩ плътно са обградили Русия от всички страни, на Путин не му остава нищо друго, приятелю драг. Ти на негово място какво би сторил?
Хайде да си направиш справка колко държави в момента са окупирани от Америка с американски военни бази и военно присъствие, и колко от Русия. Давай. После ела пак тук да говорим, ама обективно.
Buitenlander
Цитат(lati1960 @ 27/01/2022, 18:53) <{POST_SNAPBACK}>
Направо излудяват, че трябва да си плащат - и за газта, и за всичко останало! Подивяха! Особено тези във Вашингтон ДС.

Какво точно купува Вашингтон ДС от Русия? Което да е толкова необходимо и скъпо, че да оправдава всичките ти налудни теории.
Buitenlander
Цитат(lati1960 @ 27/01/2022, 18:56) <{POST_SNAPBACK}>
Ми след като войските на НАТО и САЩ плътно са обградили Русия от всички страни, на Путин не му остава нищо друго, приятелю драг. Ти на негово място какво би сторил?
Хайде да си направиш справка колко държави в момента са окупирани от Америка с американски военни бази и военно присъствие, и колко от Русия. Давай. После ела пак тук да говорим, ама обективно.

Уточнихме ли ,че всички страни чрез които САЩ са “обградили” всестранно Русия, са помолили да бъдат приети в НАТО, след референдуми? Единствените две, приети без референдум, не граничат с Русия.
Buitenlander
Цитат(lati1960 @ 27/01/2022, 19:03) <{POST_SNAPBACK}>

Какво точно ми показваш, освен безпомощността си? laugh.gif
Няколко поста по-нагоре, твърдеше че “нито един руски войник не е напускал границите на Русия”. Аз ти показах, че за пореден път лъжеш. Ти какво ми отговаряш?
lati1960
Цитат(Buitenlander @ 26/01/2022, 19:02) <{POST_SNAPBACK}>
И откъде щеше да взема долари и евро Путин, да си издържа държавата и хилядите тролове от твой тип по света?

От Китай, Турция и Азия. Пренасочват се натам. Впрочем както и братята янки. Там е новата зона на конфликт, в обозримото бъдеще. Засега Русия и Китай са заедно, Америка губи. Какво ще направите?
Просто е. Каквото правят от Вашингтон, опитват вечното - разделяй и владей. Да ги скарат. И атакуват поотделно. Тази игра е прекалено голяма за твоя ум, разсъждаваш на дребно. Ако имаш възможност, прелисти си трудовете на Збигнев Бжежински, в момента се работи по този сценарий. Поне от страна на Америка. Но са закъснели. Светът ни вече е друг. Китай не може да бъде спрян! Русия също. Колкото и да се напъват в Белия дом. Единственият им шанс е един нов подход, на една добронамерене мирна, търговска и технологична инвазия. От това печелим всички. Но няма да го напряват. Защото от това губят няколкото глобални манипулатора, които и в момента опитват да вкарат света ни в ново военно безумие!
Buitenlander
Цитат(lati1960 @ 27/01/2022, 19:11) <{POST_SNAPBACK}>
От Китай, Турция и Азия. Пренасочват се натам. Впрочем както и братята янки. Там е новата зона на конфликт, в обозримото бъдеще. Засега Русия и Китай са заедно, Америка губи. Какво ще направите?

Доста сериозна каша ти е в главата…. Китай, значи, и Азия? Че и Турция в придатък. Този филм не го ли гледахме преди 7-8 години, когато гръмовно започнаха да строят газопровода към Китай? Да знаеш какво стана с него? laugh.gif И Турция сигурно ще си спре евтиния азербайджански газ да купува от Путя? Да не говорим, че това е клиент на Газпром, съизмерим с Полша, нищо особено.
lati1960
Цитат(Buitenlander @ 26/01/2022, 19:28) <{POST_SNAPBACK}>
Какво си готов да заложиш , че в момента, руски войници се намират в повече от 5 държави извън границите на Русия? И участват в поне 3 войни? Това по данни на руското министерство на отбраната. Или си признаваш веднага, че пак лъжеш?

Никога не съм оспорвал това.
Само че. Руската инвазия навън след перестройката винаги е в отговор на външна провокация. Най-пресният пример е Сирия. Американците вкараха с помощта на Израел там военни наемници, финансираха Идил, Даеш, и какви ли не бандити и терористи, нахъсаха и турците да се намесят срещу Асад, заради кюрдския им проблем, и предизвикаха гражданска война там. Дойдоха руснаците, и оправиха нещата, поне доколкото е възможно. За теб това е статистика, че руснаците са окупирали Сирия. Но не е точно така. Същото стана и в Украйна. Американски снайперисти стреляха по мирни граждани на майдана в Киев, за да направят цветна революция и янките да окупират западна Украйна. В отговор руснаците анексираха Крим, неизбежно. Иначе оттам една ракета стига до Москва за броени минути! Ти какво очакваш? Хайде стига си ме провокирал с твойте тъпотии. Що не провериш в колко държави по света има американско военно присъствие, военни бази и въоръжение? В колко войни участва и е участвала последните години Америка? Далече от своите граници! Без някой дори да си е помислил да я напада! Стига лицемерие и по това! Не че одобрявам режими като този на Путин, ама някои тук направо насила ме карате да го защитавам. Толкова са нелепи и абсурдни твърденията ви.
Buitenlander
Цитат(lati1960 @ 27/01/2022, 19:19) <{POST_SNAPBACK}>
Никога не съм оспорвал това.

Последно, никога не си оспорвал, че редовната руска армия постоянно от 30 години воюва извън границите на Русия, или твърдиш ,че “нито един руски войник не е излизал извън границите на Русия”? Нещо се омота.
Buitenlander
Цитат(lati1960 @ 27/01/2022, 19:19) <{POST_SNAPBACK}>
В отговор руснаците анексираха Крим, неизбежно. Иначе оттам една ракета стига до Москва за броени минути!

За колко време стига една ракета до Москва от Одеса, която руснаците не успяха да анексират? Бонус, Одеса е по-близо svirkam si.gif Не се ли усещаш колко са ти тъпи “доводите”. Поне Гугъл мапс отвори, виж къде са Литва, Латвия, Естония, Норвегия. Притрябвало му е на някой да стреля с ракети от Крим по Москва.
Швейк
Колко физионимии имаш тук..?
Швейк
Ти добре ли си ?...или ти липсва елегантия начин на изразяване, ...присъщ на стари моми...имащи нужда от
Buitenlander
Цитат(Швейк @ 27/01/2022, 20:47) <{POST_SNAPBACK}>
Колко физионимии имаш тук..?

Ако виждаш физионИмиите двойни или тройни, намали пиенето.
Потребител

... ммм, струва ми се, че не разбрахте дамата ...

... ще се опитам да обясня думите 'и ... за целта, ще приведа, като пример чисто хипотетична ситуация:

... по дефиниция, Независимата променлива е нещо, чийто стойности или характеристики не се променят от останалите променливи в експеримента.

Например - кокаин.

Зависима променлива от друга страна е концепция, на която качество, характеристика или поведение се влияе от независимата променлива.

Да речем, премиера на Великобритания.

- - -

Борис Джонсън се сравнява с Мойсей и имитира кола по време на важна реч пред Конфедерацията на британската индустрия. В изявлението си той дълго говори за анимационния герой Прасето Пепа ...

Швейк
жалко заяждане - за едно буквичка wavetowel2.gif
Швейк
мисля, че добре я разбирам....нощите и са самотни a4dff7b7.gif
Catpuccino
Безглаголно за langue de bois animatedwink.gif

Пръсти, шаблон, клавиатура,
подкорие, безкорие, карикатура,
бездумие, безумие и лакърдия,
несретна нота, дрезгава бурия.

svirkam si.gif
Швейк
Познаваш ли някой психиатър
Quaker between your quarks
Много пъти сънувам, че съм откраднал калашник от казармата.
Фюма Генезис ако сте гледали .Там Каприо се занимава с сънища.

Понеже хем съм умен, хем хитър, хем лукав, и излавям себе си, че не съм откраднал калашника, а само сънувам че съм откраднал калашника. Сън в съня, втория взима контрола над сюжета на първия.
И такаа..какво имаме дотук ? В казармата си, значи се сънуваш млад подлецоо...Откраднал си калашник. Бързо го зарови някъде, и докато не си се събудил намери нещо за ебане. laugh.gif
Catpuccino
Спешна ли ти е нуждата или можеш да почакаш wink.gif
Leon
Цитат(Quaker between your quarks @ 28/01/2022, 13:00) <{POST_SNAPBACK}>
Много пъти сънувам, че съм откраднал калашник от казармата.
.... Бързо го зарови някъде, и докато не си се събудил намери нещо за ебане. laugh.gif

Преевало му се на дъртия, калашник ще ми краде. biggrin.gif
Ти не беше ли артилерист, като ше крадеш поне да е оръдие, ако не гаубица.
ЕксГорски
Цитат(Швейк @ 28/01/2022, 10:29) <{POST_SNAPBACK}>
жалко заяждане - за едно буквичка wavetowel2.gif

Нещо май си изпускаме нервите, а?

Впрочем, знаеш ли, кой е авторът на Швейк : политкомисарят в Червената армия Ярослав Хашек (Гашек по руски w00tbrows.gif )!
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.