Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Конвои на свободата
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
Швейк
Шпионин в чужди централи...
wal
Цитат
Вероятно знаеш иначе, че не случайни правителства като тези на Англия, Ирландия и други приравниха ковида със сезонен грип и отиват към премахване на всякакви мерки. И то на фона на уж върлуваща страшна омикрон вълна! Защо? Хайде замислѝ се, не е трудно.

Отиват, ама там са ваксинирани към 90% от населението.Това го казаха вече по всички медии.Никой не е казвал, че омикрон вълната е страшна, точно обратното се казваше, че не е никак страшна.
lati1960
Цитат(wal @ 07/02/2022, 17:43) <{POST_SNAPBACK}>
Отиват, ама там са ваксинирани към 90% от населението.Това го казаха вече по всички медии.Никой не е казвал, че омикрон вълната е страшна, точно обратното се казваше, че не е никак страшна.

Като не е страшна, защо я използват като натиск по принудителното ваксиниране?
Нали за това говорим - вирусът с безбройните му вариации като плашило, с което да плашат хората и да им внушават, че ако не се дупчат... отиват в ковид отделението и, в черен чувал! О, да бе, ама омикрончо не бил страшен, особено ако се ваксинирате. Така де.
Писна им на някои от тия глупости, и, ето какво става, в истински свободните общества, необременени от робски ген: https://www.vesti.bg/bulgaria/otava-za-bunt...kontrol-6137654
И, какво ще направите? Да виждате сред тези хора някой да се гърчи в страшни мъки без маска с пяна на уста от ковида? Ми не. Живи и здрави са си, дишат си с пълни гърди, свободно, и не им пука за лъжите! И, не, няма да напълнят ковид отделенията, лъжа е и това.
ЕксГорски
Цитат(wal @ 07/02/2022, 18:43) <{POST_SNAPBACK}>

Бе ти не разбра ли, че lati писател, lati не читател wavetowel2.gif
lati1960
Цитат(vayu @ 06/02/2022, 21:48) <{POST_SNAPBACK}>

Да, вече го дадох и на Вал същото инфо, ето и на теб:
https://www.vesti.bg/bulgaria/otava-za-bunt...kontrol-6137654
Централната власт в Канада е изгубила контрол над протеста на Свободата! Това е.
Което означава, че тази е първата успешна ковид революция, ако можем тъй да я наречем.
Аз съм доволен. Предвиждах го, писал съм го и тук, ето, стана. Ще се случи и на други места, следващото се очертава Австралия, предполагам, ще видим. В тези региони има истински мъже и свободни хора, а не плюнки и подлоги, снишаващи се като дойде буря. Нашите поплювковци, и не само тях, поздравявам с ето това подходящо парче:

А ти бъди здрав! Истината винаги побеждава накрая! good.gif
lati1960
Цитат(Бай Иван @ 06/02/2022, 15:42) <{POST_SNAPBACK}>
Забелязвам ,как света става все по-егоистичен.Ако някой тираджия се разболее сигурно ще ореве орталъка,но докато е здрав от него по-юнак няма.Някои антиваксъри смятат ,че маските не спирали заразата и са 50% прави.Наистина в атмосфера с вируси маската няма как да помогне,на този който я носи.Но ако болен ,или заразен я носи,влагата излъчвана от него /съответно и вирусите/ се разпространява на по-малки разстояния.Колкото до насилието над протестиращите,то би трябвало да е равно на насилието което протестърите прилагат.

Всеки може да се разболее, вкл. и тираджиите. Въпросът е от какво и дали заради това трябва да затваряме света! Разбираш ли? Тънка е тази граница. И беше премината, почти навсякъде.
Що касае пропорционалната реакция на властите спрямо протестите, то и тук има важен нюанс. Не че канадските власти не могат да изкарат гвардията и всичко да приключи набързо, както стана на много места - в Германия, Франция, Нидерландия, Гърция, Австрия... да не изброявам, имаше протести почти навсякъде, потушени именно с непропорционално насилие. Което всъщност показа безсилието на властите и нещо още по-важно - затвърди убеждението на разумните хора, че ковид "пандемията" в същината си е насилствен акт спрямо света, иначе защо ще парират опитите на обществата да реагират? И, не, здравният аргумент не е актуален отдавна, по опазване на общественото здраве, щото видяхма как още го "опазват" безуспешно вече повече от две години! По това можеш да прочетеш какво е писал д-р А в темите за ковида, абсолютно вярно е.
Бай Ганьо
Жалко, че линка не се отваря.
Там има едно каре за другарчето Shade. grin.gif
The_Purifier
Цитат(Бай Ганьо @ 09/02/2022, 15:01) <{POST_SNAPBACK}>

Директно от сайта се отваря.
iridium
Също така и в Нова Зеландия : навлизат в столицата ...
+
Също и във Франция от днес : тръгват от Nice, Perpignan, Bayonne.

B петък пристигат в Париж.
D-rA
Цитат(Бай Ганьо @ 09/02/2022, 15:01) <{POST_SNAPBACK}>

Оправен е линка sunbathing.gif
D-rA
=== Внимавайте при поставяне на линк - не оставяйте наличното "http://" което е вградено в скрипта за публикуване на линк, а го изтривайте.
iridium
Еми така си е и то горе- долу навсякъде :
където офицiялните медии отразяват събитието.

Те са подчинени на съответните правителства и слушат напътванията :
какво да отразяват,
как...
+
и... съответно какво да не отразяват.
Швейк
Едва снощи по БНТ 1 (нашата обществена телевизия) се спомена нещо в смисъл - има нещо в Отава, ама полицията е готова 292.gif ...а там май ври и кипи
lati1960
Цитат(iridium @ 09/02/2022, 15:39) <{POST_SNAPBACK}>
Също така и в Нова Зеландия : навлизат в столицата ...
+
Също и във Франция от днес : тръгват от Nice, Perpignan, Bayonne.

B петък пристигат в Париж.

good.gif
Където е текло, пак ще тече.
Където е имало и имаше демокрация, истинска, пак ще има, не се съмнявайте.
Просто трябваше време, за да осъзнаят хората в тези демокрации какво им причиниха, и ето реакцията.
Кукловодите, наложили ни манипулацията ковид, се объркаха: Главното оръжие, с което се опитаха да ни наложат нов тип диктатура - нет мрежите и медиите, в крайна сметка се обърна срещу тях. Неизбежно беше. Защото Истината винаги побеждава. Въпросът беше да бъде разбрана, осмислена и видяна ясно от хората и обществата, а това стана най-вече през социалните мрежи и интернет. И, ето го резултатът!
lati1960
Ковид революцията вече е факт:
https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-k...sblysyci-613794
Подобни шествия и протести имаше днес и в Нидерландия, Швеция, Австрия... В сърцето на истински демократичния свят. Това го очаквах, и то се случва. Дори в Лондон и Глазгоу, и редица още градове в Британия, макар там да са и със социален привкус. Впрочем, не само там. Ковид "пандемията" оправда поредното ограбване на хората навсякъде, с изкуствено създадената криза, вкл енергийна, ценова, всякаква. Поредният начин тарикатският "елит" да окраде света. И то доста успешно.
Правят се опити да се организира шествие на конвоя на свободата и до Брюксел, дано е успешен. За да се сложи край на ковид безумието. Не че тарикатите няма да измислят нов начин да обират хорицата. Но поне тая щуротия да остане в миналото.
/Отделен е разговора по здравния проблем на въпроса, това е дискутирано многократно в темите, но няма нищо общо с опитите на глобалното задкулисие да набута света ни не толкова в здравна, колкото в икономическа, финансова и дори военна криза, имайки предвид случващото се покрай Украйна./
trаnsalp
Цитат(lati1960 @ 12/02/2022, 20:52) <{POST_SNAPBACK}>
Ковид революцията вече е факт:
https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-k...sblysyci-613794
Подобни шествия и протести имаше днес и в Нидерландия, Швеция, Австрия... В сърцето на истински демократичния свят. Това го очаквах, и то се случва. Дори в Лондон и Глазгоу, и редица още градове в Британия, макар там да са и със социален привкус. Впрочем, не само там. Ковид "пандемията" оправда поредното ограбване на хората навсякъде, с изкуствено създадената криза, вкл енергийна, ценова, всякаква. Поредният начин тарикатският "елит" да окраде света. И то доста успешно.
Правят се опити да се организира шествие на конвоя на свободата и до Брюксел, дано е успешен. За да се сложи край на ковид безумието. Не че тарикатите няма да измислят нов начин да обират хорицата. Но поне тая щуротия да остане в миналото.
/Отделен е разговора по здравния проблем на въпроса, това е дискутирано многократно в темите, но няма нищо общо с опитите на глобалното задкулисие да набута света ни не толкова в здравна, колкото в икономическа, финансова и дори военна криза, имайки предвид случващото се покрай Украйна./

Убеден съм, че добитъците нищо не разбират и пак въртят една и съща плоча.
Тарабас
Каква революция бате? В страните за които пишеш няма повече ограничения и хората се движат свободно. Всичко приключи.
Бай Ганьо
Ако всичко е приключило, защо тогава е всичко това!
Сега Пасков гледам е пуснал един линк за момиче в Австралия.
От преди няколко месеца е, но нямам думи просто:

https://youtu.be/mGFdWcJU7-0
trаnsalp
Цитат(Тарабас @ 12/02/2022, 21:20) <{POST_SNAPBACK}>
Каква революция бате? В страните за които пишеш няма повече ограничения и хората се движат свободно. Всичко приключи.

А срещу какво са тези конвои?
Тарабас
Популациите там са придобили стаден имунитет. Вирусът мутира в правилната посока.
lati1960
Цитат(Тарабас @ 12/02/2022, 21:37) <{POST_SNAPBACK}>
Популациите там са придобили стаден имунитет. Вирусът мутира в правилната посока.

О, да. Като надупчиха почти всички - вирусът мутирал в "правилната" посока.
Ама със сигурност. Просто очаквам след няколко месеца съвсем да се покрие в морските води, които толкова добре понася. no.gif Ти сериозно ли! blink.gif
Тарабас
Мен ли питаш?
trаnsalp
Цитат(Тарабас @ 12/02/2022, 21:52) <{POST_SNAPBACK}>
Мен ли питаш?

Да, защото казваш, че там вече няма ограничения, а конвоите са точно против ограниченията.
Питето
Твои си идеи някакви, от рода "щом съм с предпазен колан, значи квато и катастрофа да стане, ще остана жив". Ами не, твои си заблуди. Тарабас правилно ти го е написал: "вируса мутира в правилната посока". Цялото боцкане и лодауните бяха, за да не се претоварят спешните отделения докато вируса стигне до поколение, което дори да заразява яко, няма да дава сериозни усложнения и просто няма да има нужда от мерки. Аха, няма да изчезне, просто няма да е заплаха и заради това няма да го броим за нищо. Ма трябва си четене, а не "щото аз така си мисля, значи така трябва да бъде".
vayu
Цитат(Тарабас @ 12/02/2022, 20:37) <{POST_SNAPBACK}>

Феята на зъбките други ги приказва...
Дaни
Цитат(lati1960 @ 06/02/2022, 12:52) <{POST_SNAPBACK}>
О кей, разбрахме го. И, сега какво?
Да превърнем заради същото светът в глобален концлагер ли?
Да отнемаме права и свободи, на принуждаваме хората да се боцкат с нещо, което дори не знаят какво е? Ми не, не става така!
Трябва да разделиш същината на проблема от наличието на проблема. Ако ме разбираш. Проблем има, да. Но не е пандемия! Колко пъти да ви се обяснява на някои това!

Пак ще те питам - не те ли е срам да пишеш, че няма проблем, след като един куп хора умират от ковид, хора, които биха били живи, ако я нямаше тази болест!? Ей, аман начи! angry.gif Егоистът си е егоист - само за себе си мисли, починали били хора, какво го бърка него, гледа на хората като на цифрички в статистиката, не е важно, че тези хора имат деца, имат родители и други близки, които щяха да се радват те да бъдат живи. Не те разбирам. Един сертификат им въведоха, накараха ги да не посещават заведенията, ако не са ваксинирани и те опищяха всички форуми. dry.gif концлагер било, видял си ти концлагер!
trаnsalp
Цитат(Дaни @ 12/02/2022, 23:56) <{POST_SNAPBACK}>
Пак ще те питам - не те ли е срам да пишеш, че няма проблем, след като един куп хора умират от ковид, хора, които биха били живи, ако я нямаше тази болест!? Ей, аман начи! angry.gif Егоистът си е егоист - само за себе си мисли, починали били хора, какво го бърка него, гледа на хората като на цифрички в статистиката, не е важно, че тези хора имат деца, имат родители и други близки, които щяха да се радват те да бъдат живи. Не те разбирам. Един сертификат им въведоха, накараха ги да не посещават заведенията, ако не са ваксинирани и те опищяха всички форуми. dry.gif концлагер било, видял си ти концлагер!

Само да добавя -щяха да бъдат живи, особено, ако ги нямаше "лечението" и "организацията" на "здравеопазването". Хвалъ, на такава медицина! Ашколсун, аферим, машала. С една дума помиярска медицина.

Пп има истински лекари и на тях им е много трудно да работят в помията. Нооо има и помияри, обичат си помията. Чакай, чи пак някой ши съ обиди.

Пп за сертификатите, Костадинов да и разкаже /има достатъчновидеа/. Ако от него не можеш разбра, от никой не ще можеш. Обеснява като за малоумни.
lati1960

Я чакай малко!
Пишеш така, сякаш аз съм ги убил тези хора в ковид отделенията. Ми не съм.
Преди някъде ти казах, пак - проучи кои са собствениците и спонсорите на лабораториите в Ухан, откъдето тръгна въпросното нещо Сарс марс, и към тях отправяй обвинения. Защо към мен? blink.gif
----------------
По детайлите на манипулацията ковид е писано и говорено много тук, ще го спестя. Който иска, да се върне назад в темите, омръзна ми да повтарям едно и също на хора неразбрани, заблудени и несмислени. Важното: Цялата работа беше да ни "ваксинират" ако може всички, някъде почти успяха, у нас не, за радост, и, сега се вижда как постепенно давад заден по приключване на тази "пандемия". Особено след като в големите страни се надигна огромна протестна вълна. Така че не сертификатът е проблемът, а т. нар. "ваксини". И опитите да ни принудят да ги приемем, чрез всяване на страх, паника и лъжливи твърдения. А това кой от какво е починал, вкл. в ковид стъкмистиките, е съвсем отделен въпрос, който за съжаление няма как да бъде разследван. Което само по себе си е притеснително, меко казано. Твоите високопарни твърдения са базирани на непроверени лъжи и манипулации, но ги изживяваш като от последна инстанция. Не са!
lati1960
Цитат(Питето @ 12/02/2022, 22:58) <{POST_SNAPBACK}>
Твои си идеи някакви, от рода "щом съм с предпазен колан, значи квато и катастрофа да стане, ще остана жив". Ами не, твои си заблуди. Тарабас правилно ти го е написал: "вируса мутира в правилната посока". Цялото боцкане и лодауните бяха, за да не се претоварят спешните отделения докато вируса стигне до поколение, което дори да заразява яко, няма да дава сериозни усложнения и просто няма да има нужда от мерки. Аха, няма да изчезне, просто няма да е заплаха и заради това няма да го броим за нищо. Ма трябва си четене, а не "щото аз така си мисля, значи така трябва да бъде".

Пълни глупости!
И ще ги опровергая от първа ръка, с лично преживяване. Щото ми писна от тия лъжи!
Много обичам да спортувам, да съм сред природата, да плувам, тичам, и да карам велосипед. Имам офроуд планински бегач, един почивен ден излязох да се пораздвижа с него, и... паднах. Не беше нещо сериозно, но си ударих ръката. И, понеже бе в почивен ден, в събота, отидох веднага в спешното, да ме снимат и превържат. Точно в "разгара" и пика на омикрон вълната, когато се твърдеше, че болниците и ковид отделенията били претъпкани и се задъхвали. Само че. Какво установих? Бях в най-голямата спешна клиника у нас, няма да споменавам град, който е запознат, знае къде е. На 12 етажа е, два от които са ковид отделения. Бяха празни, почти! Научих го, понеже, докато ми снимаха ръката, затвориха ренгена, поради установен ковид болен. Дойдоха едни с шлемове, с бели мантии, да дезинфекцират, говорих с тях за кратко, и ги питах - има ли място за този нов болен, нали е пълно? Ми не, казаха ми, празно е, сямо няколко човека, на апаратно дишане, при над 200 ковид легла! В пика на "пандемията"! Ето ти я поредната лъжа, с която се спекулираше, за да плашат хората и да ги натискат да се "ваксинират". И това не е само сега, вече повече от две години е, и не само у нас. Така че, който иска да вярва в лъжи, да вярва. Който иска да говори лъжи, да говори. За себе си разбрах каква е истината, и няма да ме боцнат. Да си умирате от яд някои, но няма. И, както се очертава, поне у нас, който е прецакан, прецакан, с тия боклуци наречени "ваксини". Който е издържал, се е отървал. Това е.
Тарабас
80,4% от канадците са напълно ваксинирани.
“Конвой на сеободата”?
Малообразовани маргинали.
ЕксГорски
Пак ще те питам - не те ли е срам

Аз отдавна казах, че lati с псквилите си е МАСОВ УБИЕЦ
И не, не го е срам, даже се гордее с ... убийствата си, както всеки ганkстер!!
Glo
Цитат(ЕксГорски @ 13/02/2022, 15:38) <{POST_SNAPBACK}>
И не, не го е срам, даже се гордее с ... убийствата си, както всеки ганkстер!! християнин rolleyes.gif

vayu
Цитат(Тарабас @ 13/02/2022, 14:37) <{POST_SNAPBACK}>
80,4% от канадците са напълно ваксинирани.
“Конвой на сеободата”?
Малообразовани маргинали.

A на теб,многообразовани нещастнико, кой ти каза,че шофьорите не са ваксинирани?
The_Purifier
Цитат(ЕксГорски @ 13/02/2022, 15:38) <{POST_SNAPBACK}>
И не, не го е срам, даже се гордее с ... убийствата си, както всеки ганkстер!!

Дaни
Цитат(trаnsalp @ 13/02/2022, 06:50) <{POST_SNAPBACK}>
Само да добавя -щяха да бъдат живи, особено, ако ги нямаше "лечението" и "организацията" на "здравеопазването". Хвалъ, на такава медицина! Ашколсун, аферим, машала. С една дума помиярска медицина.

Ако я нямаше тази "помиярска медицина" и фармацевтика, аз може би вече нямаше да съм жива.
Дaни
Цитат(lati1960 @ 13/02/2022, 12:31) <{POST_SNAPBACK}>
Я чакай малко!
Пишеш така, сякаш аз съм ги убил тези хора в ковид отделенията.

Хора умират не само в ковид отделенията, а и вкъщи.

Цитат
Ми не съм.
Преди някъде ти казах, пак - проучи кои са собствениците и спонсорите на лабораториите в Ухан, откъдето тръгна въпросното нещо Сарс марс, и към тях отправяй обвинения. Защо към мен? blink.gif

Защото мерките, които според теб са безсмислени и които смяташ, че са излишни, всъщност са спасили живота на доста хора. Ако не беше изолацията, срещу която толкова мрънкахте, маските, ваксините и т.н. ковидът щеше да мине като торнадо през всички и щеше да се получи както в Русия - линейки с болни да чакат пред болниците на километрични опашки. Това ли искаш - хората да се разболяват и да умират, защото няма места в болниците? За да си доволен ти и да ходиш без маска и ако случайно имаш ковид да заразяваш необезпокоявано и свободно околните!? sad.gif

Цитат
Твоите високопарни твърдения са базирани на непроверени лъжи и манипулации, но ги изживяваш като от последна инстанция. Не са!

Моите твърдения са базирани на напълно проверен личен опит. Твоите твърдения са базирани на непроверени лъжи и манипулации.

Тарабас
Ами не са. Затова протестират.
Един разказва вчера, 20 години търпял и гледал как редовно чипирали кучетата му разни ветеринари. Но той нямало да допусне да му вкарват в тялото чипове. Баста w00tbrows.gif

Нема лошо човек да е удрян от тухла по главата, случва се. Но да давате за пример ударени с тухли в главите не е красиво.
vayu
Цитат(Тарабас @ 13/02/2022, 16:51) <{POST_SNAPBACK}>
Ами не са. Затова протестират.
Един разказва вчера, 20 години търпял и гледал как редовно чипирали кучетата му разни ветеринари. Но той нямало да допусне да му вкарват в тялото чипове. Баста w00tbrows.gif

Нема лошо човек да е удрян от тухла по главата, случва се. Но да давате за пример ударени с тухли в главите не е красиво.

E,щом един разказва,значи всички са такива!
Тарабас
Е не, аргументацията им е пъстра и широка като на светлинния спектър.
iridium
Болшинството са (за тяхно съжаление ! ) набодени - изрично уточнение от Trudeau :

https://globalnews.ca/news/8533779/truckers...accine-mandate/

Швейк
Е не , не му харесват такива въпроси grin.gif
Швейк
Ти далтонист ли си ?
Швейк
Той ги е броил поименно ли ?
Швейк
Тарабас
Пиши ме далтонист, ако ти пасва.
iridium
Цитат(Швейк @ 13/02/2022, 18:14) <{POST_SNAPBACK}>

Естествено : нали знаеш, че официялните власти знаят съвършено кои' се е подложил на инжекцията,
на коя дата,
къде
+ номера на партидата инжектирана.
Швейк
Не познавам зрителните ти възможности, но умсвтените ти са черно-бели...с преобладващ процент към тъмната част
Швейк
Във България официалните власти не се интересуват от хората - с малки излключения
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.