Твои си идеи някакви, от рода "щом съм с предпазен колан, значи квато и катастрофа да стане, ще остана жив". Ами не, твои си заблуди. Тарабас правилно ти го е написал: "вируса мутира в правилната посока". Цялото боцкане и лодауните бяха, за да не се претоварят спешните отделения докато вируса стигне до поколение, което дори да заразява яко, няма да дава сериозни усложнения и просто няма да има нужда от мерки. Аха, няма да изчезне, просто няма да е заплаха и заради това няма да го броим за нищо. Ма трябва си четене, а не "щото аз така си мисля, значи така трябва да бъде".
Пълни глупости!
И ще ги опровергая от първа ръка, с лично преживяване. Щото ми писна от тия лъжи!
Много обичам да спортувам, да съм сред природата, да плувам, тичам, и да карам велосипед. Имам офроуд планински бегач, един почивен ден излязох да се пораздвижа с него, и... паднах. Не беше нещо сериозно, но си ударих ръката. И, понеже бе в почивен ден, в събота, отидох веднага в спешното, да ме снимат и превържат. Точно в "разгара" и пика на омикрон вълната, когато се твърдеше, че болниците и ковид отделенията били претъпкани и се задъхвали. Само че. Какво установих? Бях в най-голямата спешна клиника у нас, няма да споменавам град, който е запознат, знае къде е. На 12 етажа е, два от които са ковид отделения. Бяха празни, почти! Научих го, понеже, докато ми снимаха ръката, затвориха ренгена, поради установен ковид болен. Дойдоха едни с шлемове, с бели мантии, да дезинфекцират, говорих с тях за кратко, и ги питах - има ли място за този нов болен, нали е пълно? Ми не, казаха ми, празно е, сямо няколко човека, на апаратно дишане, при над 200 ковид легла! В пика на "пандемията"! Ето ти я поредната лъжа, с която се спекулираше, за да плашат хората и да ги натискат да се "ваксинират". И това не е само сега, вече повече от две години е, и не само у нас. Така че, който иска да вярва в лъжи, да вярва. Който иска да говори лъжи, да говори. За себе си разбрах каква е истината, и няма да ме боцнат. Да си умирате от яд някои, но няма. И, както се очертава, поне у нас, който е прецакан, прецакан, с тия боклуци наречени "ваксини". Който е издържал, се е отървал. Това е.