Имаш право на своята гледна точка и мнение.
Моите са тотално противоположни. В смисъл, била си болна от нещо не по-различно от грип, по което не са нужни нито ваксини, нито мерки, нито превръщането на света в бункер. Също, мерките не спасиха никого, точно обратното, в ковид отделенията "спасиха" за оня свят мнозина. На което също съм свидетел, отстрани. И те уверявам, че не само аз, но повечето хора без маски, мерки и ваксини са си живи и здрави, и никакво ковид торнадо не е минавало и няма да мине.
Другото са си твои фантазии и предположения, които е безсмислено да коментирам. Нямат нищо общо с реалността.
Колко пъти да ти се обяснява

- ТОВА НЕ Е ГРИП. Аз грипът не го карам или много леко, преди ковида не бях вдигала температура от 15-20 години, това нещо води до сгъстяване на кръвта - евентуално до тромбози и инсулт, ако не се лекува, също така понякога пада надолу и води до бронхотневмонии, затруднения с дишането и т.н. Ваксини са нужни, аз май месец ще си направя изследване за антитела и ако са ми ниски непременно ще се ваксинирам, не искам повече да го карам този хм .... "грип" или поне не и така, както го карах. Престани да говориш с такава убеденост за нещо, което не знаеш какво е и за което си чувал само от користни хора, на които им е ИЗГОДНО да заблуждават простолюдието, та да не се страхува и съответно да не взема мерки. Дезинформацията е престъление, защото ако подведеш някого и той не вземе необходимите мерки, за да се предпази, разболее се и умре, то Бог ще държи отговорен дезинформатора, който от невежество е сеел заблуди - хем той не знае, хем другите подвежда.