Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Конвои на свободата
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
Бай Ганьо
Видяхме и ти колко си го чел. laughing.gif
Питето
А на тебе какъв ти е проблема? Попечител си им, роднини са ти, нещо зависиш ли от тях, или си натоварен да определяш кой какви глупости да прави на собствена отговорност? Някои хора учат по трудния начин, други по по-трудния, а трети настъпват мотиката постоянно щото не обичат да учат или ги кефи. Има и едни други, дето пробутват на последните разни идеи, гледат им сеира и ги окуражават, ама си прибират хонорарите от поръчителите. Та на тебе какъв ти е проблема, ако тези си плащат здравните и пенсионните осигуровки, и слушат тираджии или ЕЖК.
vayu
Цитат(Тарабас @ 05/02/2022, 08:54) <{POST_SNAPBACK}>
Уникална е упоритостта, с която продължават някои хора да се информират на такива теми от тираджии.

Гледам,че имаш директна връзка с кораба майка и разполагаш винаги с последния вариант на истината,та да те питам-на тоя да му вярвам ли?Щото знам в Германия много деца измряха от ковид за последните 2 години,наи-вече в твоето отделение.Мда 32 дечица до 9 годишна възраст и още 31 от 9 до 18 годишните.Мор в библейски мащаби,като тоя когато Господ умори първородните на египтяните.
ЕксГорски
Цитат(Shade @ 05/02/2022, 10:16) <{POST_SNAPBACK}>
Да, сега видях, че съм отговорил на грешно място. Объркал съм се, че Бай Ганьо е чел Дюма.
Извинявай, Горски, съжалявам!

Извинен си!

Като сме тръгнали на литература. За разреждане на атмосферата: току що си намерих екземпляра от "Le Compte de Monte-Cristo" (една от любимите ми книги). Та крайният параграф (писмо до Максимилиен и Валантин), звучи така: "Живейте, значи и бъдете щастливи, скъпи на сърцето ми деца. И никога не забравяйте, че до денят, в който Бог благоволи да разкрие на човека бъдещето, цялата човешка мъдрост ще бъде в тези две думи:
Чакай и се надявай!

Вашият приятел,
EDMOND DANTES
Comte de Monte-Cristo
Питето
"Френският професор по физиология Пиер Паше през 1872 г.: „Теорията на Луи Пастьор за бактериите е нелепа фикция.“ "

За разлика от 1872-ра, днес имаш интернет в ръцете, та можеш да си засечеш фактите с други източници, които нямат файда да трупат дивиденти по темата. Това, че някой е "светило" съвсем не значи, че знае висчко, че не допуска грешки, че не дърпа чергата към себе си (често срещано), и че не е решил "да осребри" светлината дето разпръсква... дори да е отразена в кривото огледало. Така де, за хора става дума, а на нас (хората като цяло) нищо човешко не им е чуждо.
wal
Явно насилието и принудата ги бърка lati1960, а не аз.Пък за принудата какво да ти кажа, като ги наслагали из града онези знаци "паркирането забранено", това не е ли принуда!?Принуждават ме да спирам там, където моят свободен, неприкосновен избор си е избрал да паркира!
lati1960
Цитат(Shade @ 05/02/2022, 03:13) <{POST_SNAPBACK}>
Би ли формулирал каква е точно истината, дето накрая се очаква да победи, и къде точно е "накрая"? Лекарският съюз уж нямал аргументи, но и за аргументите на Мангъров нищо не споменаваш. Кои са тези аргументи? Оставаш усещане за еквивалентност на мангровската "истина" с онази Истина, дето била и Пътя, и Живота. При която вярата е самодостатъчна и аргументи не са нужни...

В конкретния случай "накрая" ще е, когато тази "пандемия" най-сетне приключи, и, предполагам след поне едно поколение се анализира ситуацията безпристрастно от дистанцията на времето, напълно обективно, и се направят съответните заключения и изводи. Когато ще се знаят всички обективни факти по това нещо, вкл. какво съдържат т. нар. ковид "ваксини", и защо толкова се драпаше да ни ги боцнат на всички, и т. н. Това имах предвид. Днес сме тъй да се каже в окото на ковид бурята, драпаме да оцелеем сред нея, всеки както може, и никой от нас не може да е изцяло обективен, признавам. Дори аз. rolleyes.gif
Конкретно в този раздел рядко съм си позволявал да намесвам открито и директно вярата си като аргумент в споровете. Точно защото тя не се базира на доказателства. Наясно съм. Крайно време е някои тук да престанете да използвате това като контрапункт на което давам именно като инфо, доказателства и истини по темите. Лесно е като не можете да ги оборите, да се хващате за вярата ми. Ако искам да говорим по някой въпрос от тази гледна точка, ще отворя тема в Х раздела. Всеки друг също може да го стори.
lati1960
Цитат(wal @ 04/02/2022, 22:36) <{POST_SNAPBACK}>
Всички сме против насилието, няма нормален човек, който е "за" насилие.В какво се изразява насилието при ваксиниране!?Кой е бил подложен на насилие за да се ваксинира!?Питам, щото не знам за такъв случай нито в България, нито някъде по света.

Д-р А ти е обяснил. Принудата също е форма на насилие. Мога да се откажа да не ходя на театър или синфонични концерти, макар да обичам. Мога да се откажа да не ходя на стадиона, макар да не съм стъпвал там от години. Мога да се откажа да не ходя в любимия си ресторант или кафене, по барове и дискотеки отдавна не съм бил. Мога да се откажа от много неща. Но, не мога да не ходя на работа, да не тичам в парка или да се разхождам сред природата, нито децата да не ходят на училище или детска градина, и т. н. Има граници, които се преминаха с тази ковид щуротия. Добрата новина е, че България е на гъза на географията така да се каже, и никой почти не ни бройка за живи, освен заради хибридните напъни на Америка спрямо Русия. Та у нас всичко пак е мижи да те лажем, както казваме у шопско, и добре че е така. Насилието за ваксинация е факт, налице, в някои страни като Австрия дори е узаконено. А когато има насилие, значи нещо не е наред, наясно си. Ти кажи кое?
lati1960
Цитат(wal @ 05/02/2022, 14:48) <{POST_SNAPBACK}>
Явно насилието и принудата ги бърка lati1960, а не аз.Пък за принудата какво да ти кажа, като ги наслагали из града онези знаци "паркирането забранено", това не е ли принуда!?Принуждават ме да спирам там, където моят свободен, неприкосновен избор си е избрал да паркира!

Вече ти писах - принудата също е насилие.
Иначе примерът ти не е подходящ, щото ако не можеш да паркираш където е забранено, винаги имаш избор да го направиш където е разрешено. Докато с ковид ваксинацията не е така. Натискът е отвсякъде и е тотален. Много прозорливо оставиха вратичка само за хранителните магазини и аптеките, щото и това ако бяха забранили, хората вече щяха да се надигнат и... цялата игра на ковид щеше да иде на кино! Сега просто всички се надиграват помежду си, някои доста сполучливо в далавери всякакви в ковид реалността. Ще го кажа и така: Когато някой докаже, че съм болен от тоя ковид, о кей, да ме ваксинират. Но, защо трябва да ме боцкат, след като съм здрав? И не съм заплаха за никого.
И, не, не вярвам, че ваксините предпазват, това се доказа. Още един аргумент да не се дупча.
Дaни
Цитат(lati1960 @ 04/02/2022, 20:48) <{POST_SNAPBACK}>
Авансово: Да, категорично съм против т. нар. зелени сертификати и всякакви други разделящи хората. Но, моята съпротива си е чисто лична, през отказ от ваксинация и пасивна съпротива срещу цялата тая манипулация. Насилието под каквито и да е форми ми е чуждо като вярващ човек и християнин. Ти поне би трябвало да го знаеш.

Видял си ти насилие! wacko.gif
Дaни
Цитат(lati1960 @ 04/02/2022, 20:59) <{POST_SNAPBACK}>
Но има насилие над едни групи хора /щото не са еднородни и тъпи антиваксъри всички/, които не желаят да се ваксинират. Вкл. и лекари и друг медицински персонал. Навсякъде. Ето го проблемът. Същината на цялата работа. Ако го нямаше това насилие - о кей. Нещо като тежък грип, да, факт. Някои се разболяват, други починаха, по ред причини, да не задълбаваме пак. Нищо различно от грипна вълна. Не е добре, нито приятно. Но, не е страшна глобална пандемия.

За теб може да не е страшна глобална пандемия, но ако попиташ човек, на който майка му е починала от този "тежък грип" или пък човек, получил тромбоза и съответно инсулт от този "тежък грип", друго нещо ще ти каже. И починалите никак не са малко, а те щяха да бъдат живи, ако го нямаше този хм "тежък грип" Бъди сигурен, че от грип не умират толкова много хора, колкото от ковид, защото ковидът не е грип.

Цитат
Отделно всички безумни мерки, които с нищо не помогнаха, напротив. И които никой никъде не спазваше сериозно! /Примерът с Джонсън и британския елит е показателен, че самите тези не вярваха, че има пандемия!/

Напротив, мерките много помогнаха, иначе не искам и да си представя какво щеше да стане, ако го бяха оставили безконтролно да се вихри този вирус. А, че не се спазваха мерките сериозно, не се спазваха, защото по-голямата част от населението са едни невежи несериозници, които докато не им опре ножа до кокала, предпочитат да си заравят главата в пясъка, въобразявайки си, че след като те не виждат ковида, то и той на свой ред не ги вижда. wacko.gif

Цитат
да "ваксинират" колкото може повече хора, навсякъде. Защо? Аз в момента не знам.

Пожелавам ти да продължаваш да не знаеш.
wal
Цитат
Ще го кажа и така: Когато някой докаже, че съм болен от тоя ковид, о кей, да ме ваксинират. Но, защо трябва да ме боцкат, след като съм здрав?

В някои случаи доказването се извършва в интензивното отделение на някоя болница и тогава няма никакъв смисъл от ваксиниране.В никакъв случай, никога няма да го пожелая на никого.Ваксинирането е за да не се стига до там.
Никакъв натиск няма от никъде.Това, че тече информационна кампания не означава, че има натиск.Вярно, нескопосано го правят, ама в България много неща се правят антипрофесионално и нескопосано.
Дaни
Цитат(lati1960 @ 04/02/2022, 21:35) <{POST_SNAPBACK}>
Тц. Това вече се изтърка. Не работи. Щото е лъжа, разбра се.
Така че - не, не ме впечатляваш. Иначе всички се разболяваме, всички сме губили близки, роднини, и т. н. Да не би досега да не си настивала, да не си била болна от грип или нещо друго? Или който и да е?
Само че. Заради това да ни набутват в глобален концлагер... Ми не, не става. Няма да го позволим, именно свободолюбивите, разумните и обичащите Истината.
Това за човешкия живот, мерките, болниците и другите булшет и дрън-дрън, вече не впечатлява никого. Самите власти и у нас, и навсякъде наскоро признаха, че въпреки "страшилището" омикрон, легла свободни има навсякъде, персонал няма да лекува. Защо? Щото насилиха докторите да правят неща, които противоречат на лекарската клетва! И не само лекарите. Но друга тема.
Хора умираха и умират и без лъжите за ковид пандемия. И, какво ще направите?!

Лати, аз имам много силна имунна система и грипове не хващам - децата имат грипове, аз не, но ковидът не ме подмина уви. Това не е настинка, не е грип, както какзва моето джипи /не че много го уважавам, ще го сменям, но е прав/. Едно от основните усилия е човекът с ковид да не получи тромбоза и съответно инсулт, другото нещо е да не се получи толкова тежка бронхотпневмония ,че човекът да не може да диша и повярвай ми това изобщо не е лъжа, аз се давех, страх ме беше като заспя, дали ще се събудя на следващата сутрин. Та толкоз по измислената ти липса на пандемия. sad.gif
trаnsalp
Цитат(Питето @ 03/02/2022, 22:48) <{POST_SNAPBACK}>
Така се случва с тези, дето отсвирват науката. Е, политиците като поповете, гледат да държат сатуквото някак си (или да го издоят до последно), а не да са предимно полезни (и да питат учените кое как и колко) и от там подобни протести вместо благодарности. Аре, някои от страх да не стане гаф или да не се изложат а не от лакомия, ама ефекта е същия — предозиране и съответно кофти реакция като при всяко предозиране.
Този модел вируси, почват от слабо заразни и с висока смъртност, и накрая стигат до много силно заразни, с почти никакви странични ефекти. Ваксините и строгите мерки са удачни в началните няколко поколения на вируса, докато заразността в комплект със смъртността могат да препълнят интензивните отделения, ама след това вече няма значение колко бил заразен вируса, щото почти няма последици, а ако има са толкова малко, че не затрудняват здравните системи. Ма който не чете учебниците...

Ма ти излезе и доктор? Обесняваш ни защо "решиха" да не настояват за мерки и сертификати? И коооолко полза имаше от всичко, но тез неблагодарници не оценяват, че благодарение на хора като генерал коронов са въобще живи.
trаnsalp
Цитат(Дaни @ 05/02/2022, 22:42) <{POST_SNAPBACK}>
Лати, аз имам много силна имунна система и грипове не хващам - децата имат грипове, аз не, но ковидът не ме подмина уви. Това не е настинка, не е грип, както какзва моето джипи /не че много го уважавам, ще го сменям, но е прав/. Едно от основните усилия е човекът с ковид да не получи тромбоза и съответно инсулт, другото нещо е да не се получи толкова тежка бронхотпневмония ,че човекът да не може да диша и повярвай ми това изобщо не е лъжа, аз се давех, страх ме беше като заспя, дали ще се събудя на следващата сутрин. Та толкоз по измислената ти липса на пандемия. sad.gif

Вече официално съобщиха, че по болниците е студ. Как се лекуват вирусни инфекции в студ, точно аз не проумявам. Нооо сега съм сигурен, че някой ще ми обясни, как е възможно и дори правилно.

Пп а ти специално, лично ми отговеори "ши са загрея, ама утре". Напомня ми на един филм - татко ще ми купи колело, ама утре.
Тарабас
Информацията за починалите деца от тираджиите ли я черпиш или от официалните източници, на които не вярваш?

63 починали деца и то от несъществуваща, измислена на Сорос болест са нищо. Децата всяка година си измираха масово от настинки.
Тарабас
Проблемът е в триажа. На тираджиите също им се живее и кагато се стигне до там, нямат нищо против да бъдат предпочетени. Но изборът не го правят те.
Shade
Цитат(lati1960 @ 05/02/2022, 10:53) <{POST_SNAPBACK}>
В конкретния случай "накрая" ще е, когато тази "пандемия" най-сетне приключи, и, предполагам след поне едно поколение се анализира ситуацията безпристрастно от дистанцията на времето, напълно обективно, и се направят съответните заключения и изводи.

Е, значи предвиждаш в крайна сметка безпристрастното заключение от анализа на днешната ситуация, че тази "пандемия" е измислена, за да се печелят пари.
Подписваш ли се тук под това заключение черно на бяло, за да можеш утре гордо да се опираш на своето прозрение?
vayu
Цитат(Тарабас @ 06/02/2022, 06:57) <{POST_SNAPBACK}>
Информацията за починалите деца от тираджиите ли я черпиш или от официалните източници, на които не вярваш?

63 починали деца и то от несъществуваща, измислена на Сорос болест са нищо. Децата всяка година си измираха масово от настинки.

Не знам кой казва ,че ковид не съществува,или пък е измислен от Сорос,аз със сигурност не съм.Кой всява паника и се опитва да се възползва от страха на хората е друг въпрос.
Ето ти тук да видиш колко деца в германия са
са починали от COVID-19. Всъшност при 30 % ( което са 19 деца) може да са паднали от катерушката или от колелото но да са дали положителен тест.Информацията ми ,както виждаш е от немската организация на протестиращите против Сорос тираджии. Тия 63 деца са в групата 0-18 години,за целия период на епидемията.За сравнение само 2021 година в групата 0-15 годишни са починали 3454.Предполагам ти стана ясно какви боклуци са (сте )всички лекари които драпате да имунизирате против COVID-19 деца!
Питето
Където сам се закараш, ...таковата каквото сам си надробиш. Повечето антиваксъри и такива дето ги "извозват" с лакърдии, въобще не са помислили, че има и такава улица, еднопосочна и много кофти задънена.
vayu
Цитат(Тарабас @ 06/02/2022, 07:02) <{POST_SNAPBACK}>
Проблемът е в триажа. На тираджиите също им се живее и кагато се стигне до там, нямат нищо против да бъдат предпочетени. Но изборът не го правят те.

Бог си!
Били споделил какво толкова страшно се е случило с теб в детството ти,за да се превърнеш в това което си сега?
Питето
Ан тъй, като нямаш факти (или не ти пасват на тезата) — оплюй опонента. Мо-та-мо по наръчника на пропагандатора. А може би вместо "тежко детсво" има през последната година "тежко работно място" и се е нагледал на рЕзки обрати в мисленето на опрелите до болница.
Питето
Цитат(Дaни @ 04/02/2022, 00:07) <{POST_SNAPBACK}>
... А ти и другите "свободолюбиви" личности какво искате - да препълните болниците, та да няма възможност хората да се лекуват и да умират вкъщи, та да рахатясате!? sad.gif Не ви ли е срам!? ...

Всичко е просто интерес.
Дето един поп продавал ряпа на висока цена. Спрял се един и му казал:
— Абе, дядо попе, ти съвест нямаш ли?
—Не, чедо, остана само ряпа.
vayu
Цитат(Питето @ 06/02/2022, 09:13) <{POST_SNAPBACK}>
Ан тъй, като нямаш факти (или не ти пасват на тезата) — оплюй опонента. Мо-та-мо по наръчника на пропагандатора. А може би вместо "тежко детсво" има през последната година "тежко работно място" и се е нагледал на рЕзки обрати в мисленето на опрелите до болница.

Тия които се мислят за бог обикновенно се намират в специализирани заведения.
vayu
Цитат(Питето @ 06/02/2022, 09:13) <{POST_SNAPBACK}>

Работното ми място си е все същото последните 20 години а единствения опрял до болница от роднинския и приятелски кръг беше един 41 годишен алкохолик.След 1 седмица беше исписан и сега си пие пак на воля,и ще си пие докато го отнесе...грипа например.
vayu
Цитат(evanka @ 04/02/2022, 17:04) <{POST_SNAPBACK}>
Всеки договор или поръчка могат да бъдат прекъснати или анулирани по всяко време.

А комисионната?Предишния/та здравен/на министър/*/ка на Германия се сдоби с вила за 4.2 милиона.Усилията които хвърля сегашния да въведе задължителна ваксинация ,по време когато и на най -заклетите телевизионни зрители стана ясно,че ваксините не вършат вече никаква работа ме навежда на мисълта ,че и на него му се иска вила .
Тарабас
Това е типичното за социопатите. Светът свършва на входната врата и се изчерпва с двама роднини и един познат алкохолик.
vayu
Цитат(Тарабас @ 06/02/2022, 10:20) <{POST_SNAPBACK}>
Това е типичното за социопатите. Светът свършва на входната врата и се изчерпва с двама роднини и един познат алкохолик.

А тия които се изживяват като Бог от какво страдат?
Тарабас
Това не променя факта, че сте социопати.
Швейк
Тук се оака тотално - направо се насра...''Ние и Вие''
vayu
Цитат(Тарабас @ 06/02/2022, 10:32) <{POST_SNAPBACK}>
Това не променя факта, че сте социопати.

Ти кажи ще ваксинираме ли децата?
Тарабас
Децата са ваксинирани много отдавна.
vayu
Цитат(Тарабас @ 06/02/2022, 10:49) <{POST_SNAPBACK}>
Децата са ваксинирани много отдавна.

Богове сте вие!
lati1960
Цитат(Дaни @ 05/02/2022, 22:42) <{POST_SNAPBACK}>

За толкова време още не разбра разликата за наличие на вирус, здравен проблем и страшна зараза и пандемия. Разбираш ли разликата? Това е ключово по проблема наречен "ковид". Да, и в момента доста хора покашлят, боледуват от нещо дотук непознато, не се отрича това. Но. Което се направи или не се направи по това от началото, ето я същината! Ако беше реална пандемия, трябваше да се постъпи по съвсем различен начин, в първите теми съм го посочил, самите учени в сферата са наясно. Но и те се продадоха за кинти, и... кукловодите от глобалния елит буквално си напазаруваха "пандемия". Но с цели съвсем различни от прокламираните - по здравето на хората, и т. н. Щото се видя, че дори и до днес не се справят с това, видно е. Те и не могат, щото и този вирус както всеки, вкл. грипните, ще премине през всички ни, при някои по-леко, при други тежко, при трети фатално, и? Непропорционално е онова, което се извърши и продължава по това и до днес. Вкл. с отнемане права и свободи, и т. н., знаеш. Стана ясно, не се и крие, че целта беше тоталното васкиниране, ако може и на всички. Което е съмнително на фона на цялата неадекватност в тази ситуяция, и на здравни власти, на политици, държавници и т. н. Защо им беше толкова важно това, бъдещето ще покаже, ще разберем един ден. Нямаше обаче нищо общо със здравната защита, щото се видя, че не предпази никого от този вирус и неговите безкрайни щамове. Тогава, защо?! Ето това е въпросът, на който трябва да си отговориш, и ти, и всички заблудени по темата. Не си глупав човек, поне опитай.
lati1960
Цитат(Shade @ 06/02/2022, 08:46) <{POST_SNAPBACK}>
Е, значи предвиждаш в крайна сметка безпристрастното заключение от анализа на днешната ситуация, че тази "пандемия" е измислена, за да се печелят пари.
Подписваш ли се тук под това заключение черно на бяло, за да можеш утре гордо да се опираш на своето прозрение?

Няма нужда аз да го измислям това, за кинтите.
В дълбоката си извековна мъдрост нашият народ го е рекъл:
За каквото и да си говорим, става дума за парѝ!
Бих добавил и за власт, но то е същото.
Бъди здрав!
Дaни
Цитат(lati1960 @ 06/02/2022, 12:23) <{POST_SNAPBACK}>
Да, и в момента доста хора покашлят, боледуват от нещо дотук непознато, не се отрича това.

За теб може и да е непознато, но доста хора са се запознали вече с този вирус и искат да стоят, колкото е възможно по-далеч от него.
lati1960
Цитат(Дaни @ 05/02/2022, 22:01) <{POST_SNAPBACK}>
За теб може да не е страшна глобална пандемия, но ако попиташ човек, на който майка му е починала от този "тежък грип" или пък човек, получил тромбоза и съответно инсулт от този "тежък грип", друго нещо ще ти каже. И починалите никак не са малко, а те щяха да бъдат живи, ако го нямаше този хм "тежък грип" Бъди сигурен, че от грип не умират толкова много хора, колкото от ковид, защото ковидът не е грип.

Напротив, мерките много помогнаха, иначе не искам и да си представя какво щеше да стане, ако го бяха оставили безконтролно да се вихри този вирус. А, че не се спазваха мерките сериозно, не се спазваха, защото по-голямата част от населението са едни невежи несериозници, които докато не им опре ножа до кокала, предпочитат да си заравят главата в пясъка, въобразявайки си, че след като те не виждат ковида, то и той на свой ред не ги вижда. wacko.gif

Пожелавам ти да продължаваш да не знаеш.

Е, благодаря ти за новото по същина пожелание, надявам се да е искрено! animatedwink.gif
Иначе, всичките ти въпроси от по-горе трябва да ги отправиш не към мен, а към другарчетата презокеански на китайчетата от лабораториите край Ухан, които го пуснаха туй нещо, за което иде реч.
Всички те имат свои нет профили в мрежата, можеш да им пишеш. Примерно на Сорос, на Гейтс, на Мъск, Безос, Зукърбърг и цялата банда съсобственици на тези лаборатории, които финансират проектите в нея. Сигурен съм, че ще ти отговорят. Успех ти желая!
Дaни
Цитат(trаnsalp @ 06/02/2022, 07:25) <{POST_SNAPBACK}>
Вече официално съобщиха, че по болниците е студ. Как се лекуват вирусни инфекции в студ, точно аз не проумявам. Нооо сега съм сигурен, че някой ще ми обясни, как е възможно и дори правилно.

Слава Богу не знам как е по болниците.

Цитат
Пп а ти специално, лично ми отговеори "ши са загрея, ама утре". Напомня ми на един филм - татко ще ми купи колело, ама утре.

Опитах, при температура 39 градуса, имах чувството, че лава тече във вените ми и не можех да издържа да не я сваля.
lati1960
Цитат(wal @ 05/02/2022, 22:22) <{POST_SNAPBACK}>
В някои случаи доказването се извършва в интензивното отделение на някоя болница и тогава няма никакъв смисъл от ваксиниране.В никакъв случай, никога няма да го пожелая на никого.Ваксинирането е за да не се стига до там.
Никакъв натиск няма от никъде.Това, че тече информационна кампания не означава, че има натиск.Вярно, нескопосано го правят, ама в България много неща се правят антипрофесионално и нескопосано.

Само донякъде си прав. Има цели сектори, които ги задължиха да се ваксинират, за да продължат да работят. И не само у нас. Но, да не спорим. Също ваксинацията не реши проблема с пандемията, нито я облекчи, това е видно за непредубедените. Чисто математически можеш да пресметнеш, че и в България, и навсякъде, със и без ваксинация, нещата щяха да се случат както се случиха - почти всички да минем през този проблем. Не е вярно също, че ваксинацията е облекчила и здравните системи, абсолютно! Няма никакво доказателство, вкл. научно по това. Така че... защо им беше толкова важно да ни боцкат? Ето това е въпросът на въпросите? На този етап без отговор, ще дойде време и това да разберем. Вероятно знаеш иначе, че не случайни правителства като тези на Англия, Ирландия и други приравниха ковида със сезонен грип и отиват към премахване на всякакви мерки. И то на фона на уж върлуваща страшна омикрон вълна! Защо? Хайде замислѝ се, не е трудно.
lati1960
Цитат(Дaни @ 05/02/2022, 21:45) <{POST_SNAPBACK}>
Видял си ти насилие! wacko.gif

О, видях. Дори идея си нямаш!
Но не е по темата, и е лично.
Дяволът не се занимава със своите си, Дани. Той напада само тези, които му се противят, чрез Слово и Истина. Бъди здрава!
lati1960
Цитат(Дaни @ 06/02/2022, 12:33) <{POST_SNAPBACK}>
За теб може и да е непознато, но доста хора са се запознали вече с този вирус и искат да стоят, колкото е възможно по-далеч от него.

О кей, разбрахме го. И, сега какво?
Да превърнем заради същото светът в глобален концлагер ли?
Да отнемаме права и свободи, на принуждаваме хората да се боцкат с нещо, което дори не знаят какво е? Ми не, не става така!
Трябва да разделиш същината на проблема от наличието на проблема. Ако ме разбираш. Проблем има, да. Но не е пандемия! Колко пъти да ви се обяснява на някои това!
Радио Ереван
Цитат(evanka @ 04/02/2022, 18:04) <{POST_SNAPBACK}>
Всеки договор или поръчка могат да бъдат прекъснати или анулирани по всяко време.

Ако са платени кинтите, едва ли ще бъдат бъдат върнати.
Швейк
Подкрям те с резерви...
Бай Иван
Забелязвам ,как света става все по-егоистичен.Ако някой тираджия се разболее сигурно ще ореве орталъка,но докато е здрав от него по-юнак няма.Някои антиваксъри смятат ,че маските не спирали заразата и са 50% прави.Наистина в атмосфера с вируси маската няма как да помогне,на този който я носи.Но ако болен ,или заразен я носи,влагата излъчвана от него /съответно и вирусите/ се разпространява на по-малки разстояния.Колкото до насилието над протестиращите,то би трябвало да е равно на насилието което протестърите прилагат.
trаnsalp
Цитат(Дaни @ 06/02/2022, 12:40) <{POST_SNAPBACK}>
Слава Богу не знам как е по болниците.

Опитах, при температура 39 градуса, имах чувството, че лава тече във вените ми и не можех да издържа да не я сваля.

Всъщност е най-правилно да правиш според вярата си. Дори и когато вярата ти е погрешна. Това е един парадокс всъщност, но каква полза да живееш най-правилния живот във вечно съмнение, че грешиш. Е, ти го изкара тежко. Никога няма да разберем, какво щеше да бъде, ако беше постъпала по друг начин.
Наистина е тежко загряването, но много помага. Скоро научих, че един градус повишава десет пъти образуването на специфични имуноглобулини. Също и противно на очакванията, повишава сатурацията. Лекар го каза, но всеки си избира, на кои лекари да вярва. Те говорят всичко.
Питето
Сега пък похвата "рязко изместване на темата". Абе, ало-о-о, тука някои сме придобили имунитет срещу плоската пропаганда още от соца. Напъни се, прочети нЕкои нови похвати, тези дето опитваш да пробутваш са стари и ги знаем и по-нахитрелите не се хващаме.

А да, и писах за работното място на Тарабас, не за твоето. Кво общо има твоето работно място, със светогледа на Тарабас... neprichom.gif
Quaker between your quarks
Ибн Иване, вируса е като отровата, дозата е важна.

Един вирус, ноу тестис, дуе вирусес,- тестист ест !
Швейк
Buster dozus - пенис нет a4dff7b7.gif
Quaker between your quarks
Стига с тоя пенис !

Имаме го, видели сме му чудесата.
Пенисът е врагът с партиен билет.
Троцки в кабинет Сталина !
vayu
Цитат(lati1960 @ 03/02/2022, 20:35) <{POST_SNAPBACK}>
Привет!
Може би вече знаете, но ето за какво става дума:

Почна се!
Конвои на свободата, срещу ковид мерките. За това става дума.
Засега този начин на протест е в Канада и Австралия. Други подобни има вече в целия свят.
Както писах преди и тук, рано или късно това щеше да дойде. И е факт.
Беше въпрос на време хората по света, които искат да са свободни и не продават свободата си за нищо, да разберат в каква измама са набутани и да реагират. На лъжата краката са къси и рано или късно тя лъсва. Истината е по-голяма, и винаги побеждава в крайна сметка. Не че кукловодите натресли ни колосалната манипулация ковид да не постигнаха целта си - да "ваксинират" с някакви гадости голям процент от световното население. Постигнаха я. Но се самозабравиха. И не те, а продажните власти и учени, които им изпълниха нарежданията. Които още не осъзнават, че целта беше именно "ваксинацията", и че всичко останало вече няма смисъл.
А дали канадските власти ще изкарат военните срещу протестиращите, ще видим. Показателно за състоянието на съвременните общества е, че се случва в една от иначе най-демократичните страни!
В опасност ли е демокрацията? Ще посмеят ли властите не само в Канада да стрелят срещу хора, за които най-ценни са свободата и истината? Предстои да разберем.
Вие бихте ли одобрили насилие срещу тези демонстранти?
И смятате ли, че всички протестиращи по света са тъпи и заблудени антиваксъри, които не разбират какво става? Кой внушава това и защо?

animatedwink.gifДобри новини от Канада
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.