Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Защо ни набутват
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
lati1960
Помните ли?
Днес - 16 февруари 2022-ра, Русия трябваше да нахлуе в Украйна. Но не нахлу.
Кой сбърка, кой излъга, и кой все ни набутва от криза в криза?
То беше ковид, то беше енергийна, мигрантска, то с Украйна... Какво ли ще е още?
Впрочем, чухте ли, прочетохте ли, научихте ли каква ще е съдбата на Северен Поток 2? Аз - не, така и не разбрах, в този ненормален хибриден шум. Ще го бъде ли, или няма да го бъде?
За да разберем какво се случва, и кой, кои печелят хибридната война покрай Украйна, има точно два варианта:
1. Ако Северен Поток 2 не заработи, значи печелят американците, а Русия губи.
2. Ако заработи, печелят руснацита, губят янките.
Няма средно положение. Щото около това се завъртя цялата хибридна въртележка, вкл. военната, пропагандната, цялата. Обаче, никой не ще да ни каже истината, и по това. Нататък всичщо е бла-бла, дрън-дрън, лала-ленд, буквално.
А ето пък как родната нова власт бори тази криза:
https://www.24plovdiv.bg/novini/article/10880576
https://trafficnews.bg/bulgaria/kiril-petko...z-sasht-236359/
https://www.svobodnaevropa.bg/a/31706407.html
Днес българска делегация начело с Петков е в Америка, за да договаря именно това - втечнен газ за страната ни. Нататък нещата са ясни. Дрънкането на оръжия покрай Украйна има газов привкус. Пак нещата опират до парѝ, печалби, и власт. Или не смятате така? Кажете мнение.
Shade
Цитат(lati1960 @ 16/02/2022, 10:05) <{POST_SNAPBACK}>
Помните ли?
Кой сбърка, кой излъга

Нищо такова не помним. Непредвидима е държавна политика, зависеща от един-единствен индивид - овластения авторитарен диктатор.
Така че бърка и лъже онзи, от когото и където си го чул - църква, кръчма, жълта преса.
Glo
е, кой ни набутвал в кризи, я да помисля малко rolleyes.gif ми сатаната, а тая хибридна въртележка не е нищо друго освен ефекта на пеперудата, днеска напишеш във форума гневен постинг срещу парите,печалбите и властта - утре те ти запорират пенсията и добавката за ковид и украйна напада русия, лично моето мнение съвпада с мнението на онее хора които ми допадат и никога не съвпада с мнението на разни грозобайници, мене не ми дреме за тоя свят, нищо не ме вълнува, бедни богати, грозни зъбати, тва си е проблем на света, ако допусна да стане мой нали ше се разчекна да пускам по цял ден теми с въпроси и търсене на сметка от отговорните лица, да мрът там и да не ме закачат за нищо. все за пари и власт мислите деева, ми дайте малко релакс бе navikvane.gif
Швейк
Що го пляскаш бре !? - насила ли те набутал тука..
Glo
Цитат(Швейк @ 16/02/2022, 20:39) <{POST_SNAPBACK}>
Що го пляскаш бре !? - насила ли те набутал тука..

ми искам и аз да се изкажа 292.gif
Швейк
Църква, кръчма , приятели, познати, човеци ходещи по улиците - реални хора , не псевдофилософски мишки.

..ти видя ли къде пикаят и серат шофьорите ?..или псевдоаристократчния ти нос не понася такива гледки - на тези дето ти носят храната
Швейк
И аз така , ама съм си прозт и глупаф и гледам да е по - набърже..че мисленето ме уморява физически az takovata.gif
Quaker between your quarks
Америка, САЩ, няма консидационна историческа парадигма.
Не знам какво значи това, но звучи адски академично. Горския да не се спотайва тоа мръсен академик, ми да подкрепя, недвусмислено, и то.
Америка няма бъдеще, щото няма минало.
Россия има всичко. Ния също.
Нещата се менят, каквото е било, пак ще бъде.
Неочакваните процеси, са неочаквани, просто защото никой не ги е очаквал.
Изненадата е изненада, че идва от там дето е изненадващо да дойде.
Квото било, било, мистер Байдън , иде червей извутре. Може да не знаеш , да не си в час, но колко негри приятели имаш ? чернокожи да ги наречем ?

Тоест, хаитизация на САЩ.

Много негри имате бе, ния чистите арийци, с зенеците ги видим , чернеят ни се !
Швейк
В ред ли си приятелю ?...аз съм на половинка джин и се пъна да измисля нещо умно и остроумно, ама все към простотии ме влече az takovata.gif
Бай Ганьо
Остави ги негрите.
Я виж бай Байдън кви харесва.
Вижте прикачените файлове
Hartmann
Цитат(lati1960 @ 16/02/2022, 20:05) <{POST_SNAPBACK}>
Помните ли?

Оказа се, че на Путин са му малки... как беше...., а, да - амбициите smile.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 16/02/2022, 12:13) <{POST_SNAPBACK}>
Остави ги негрите.

В интерс на истината Байдън не е декларирал какви харесва. Но щом си решил да демонстрираш инфантилизъм, защо не пусна снимки на онези, които любимецът ти Тръмп харесва: "Proud Boys, Stand Back and Stand By!"? smile.gif
Нещо от тия:

Или тия:
https://media.gettyimages.com/photos/white-...78490?s=612x612
Buitenlander
Цитат(Shade @ 16/02/2022, 22:14) <{POST_SNAPBACK}>
В интерс на истината Байдън не е декларирал какви харесва. Но щом си решил да демонстрираш инфантилизъм, защо не пусна снимки на онези, които любимецът ти Тръмп харесва: "Proud Boys, Stand Back and Stand By!"? smile.gif
Нещо от тия:

Или тия:
https://media.gettyimages.com/photos/white-...78490?s=612x612

Или да сподели предпочитанията на Путин ….

Бай Ганьо
Ами я да видим и бааай Бааайдън!
Buitenlander
Цитат(Бай Ганьо @ 17/02/2022, 07:19) <{POST_SNAPBACK}>
Ами я да видим и бааай Бааайдън!

И ? Видя ли го да ближе детски коремчета?
The_Purifier
Цитат(Buitenlander @ 17/02/2022, 11:17) <{POST_SNAPBACK}>
И ? Видя ли го да ближе детски коремчета?

Сега ще мерим кой колко е близал ли? Ако имаше малолетно дете, би ли го допуснал до който и да било от двамата?
Buitenlander
Цитат(The_Purifier @ 17/02/2022, 10:38) <{POST_SNAPBACK}>
Ако имаше малолетно дете, би ли го допуснал до който и да било от двамата?

Да. Ако трябва да съм честен, смятам че нито един от тях не е педофил. Просто, в случая се опитвам да комуникирам на разбираемо за Бай Ганьо ниво. Нормалните хора не се замерят със снимки с неустановен произход и обработка , когато става дума за неща от рода на педофилия. За това си има прокуратура и съд.
lati1960
Цитат(Hartmann @ 16/02/2022, 22:41) <{POST_SNAPBACK}>
Оказа се, че на Путин са му малки... как беше...., а, да - амбициите smile.gif

Щеше ви се на някои, ама не стана.
Днес има ново пет по това:
Според Байдън, Русия разполага с потенциала всеки момент да нападне Украйна. blink.gif
А това е старата лъжа:
https://www.dw.com/bg/%D1%81%D0%B0%D1%89-%D...0%B8/a-60754592
https://blitz.bg/svyat/baydn-nazova-denya-k...news868005.html
Вие разбрахте ли нещо? Щото аз - не. То е все едно да кажеш, че слънцето изгрява от запад, и за това е виновна Русия! Или: Америка разполага с потенциала всеки момент да нападне Куба примерно, ама не го прави. Що ли? no.gif
Ама тия смешници в Белия дом вече за съвсем бунаци ни взеха, както и целия свят! malii.gif
no.gif
Ало-о-о! Ще работи ли Северен Поток 2, или няма да работи?
Много ва моля, отговорете най-сетне на това, и стига ни занимавайте повече с глупости!
lati1960
Цитат(Бай Ганьо @ 16/02/2022, 22:13) <{POST_SNAPBACK}>
Остави ги негрите.

good.gif malii.gif
no.gif
lati1960
Цитат(Quaker between your quarks @ 16/02/2022, 21:25) <{POST_SNAPBACK}>
Америка, САЩ, няма консидационна историческа парадигма.
Не знам какво значи това, но звучи адски академично. Горския да не се спотайва тоа мръсен академик, ми да подкрепя, недвусмислено, и то.
Америка няма бъдеще, щото няма минало.
Россия има всичко. Ния също.
Нещата се менят, каквото е било, пак ще бъде.
Неочакваните процеси, са неочаквани, просто защото никой не ги е очаквал.
Изненадата е изненада, че идва от там дето е изненадващо да дойде.
Квото било, било, мистер Байдън , иде червей извутре. Може да не знаеш , да не си в час, но колко негри приятели имаш ? чернокожи да ги наречем ?

Тоест, хаитизация на САЩ.

Много негри имате бе, ния чистите арийци, с зенеците ги видим , чернеят ни се !

Не. Проблемът в случая не е расов, чисто финансов е, и то спекулативен.
Цялата работа се завъртя около тръбата на Северен Поток 2. Щото ако тръгне това нещо, с руски евтин газ към Европата, и то западната, с Америка е свършено. Дългосрочно погледнато. То ще значи наистина задълбочаване връзките между ЕС и Русия, неизбежно, и - да, зависимост на Съюза от руските енергийни източници и ресурси. Впрочем, кое му е лошото на това? И за кого?
На стратезите от Белия дом и Вашингтон не им остава друго, освен да нагнетяват перманентна глобална криза и напрежение покрай Украйна, докато Германия не капитулира и се откаже от Северен Поток 2. Това е идеята, крайната цел. Нататък е лесно, поне на този етап, за Щатите. На Русия ще ѝ останат само военните вербални изявления, които не са заплаха за никого, понеже тя няма да напада никого, и това е ясно на всички. Само че. Тази хибридна перманентна криза породи и други. Примерно енергийната, глобално и всякак. Понеже руснаците няма как безконечно да транзитират газ през Украйна, чиито тръби вече са американско притежание, а с транзитните такси от което украинците да купуват американско оръжие, с което евентуално да настъпят един ден към Донбас и Крим. От енергийната криза пък ще произтекат и вече са икономическа, финансова, инфлационна, оттам дългова и какви ли не още. Това е реалност вече не само за България! Но не руснаците са виновни. Напрежението се нагнетява от американците, за да парират завинаги Северен Поток 2. Запомнете го това! Защото то е ключът към цялостната криза, в която ни набутаха всички. И, когато германците изплюят камъчето най-после по Северен Поток 2, тогава ще разберем кой е спечелил тази хибридна война, не че вече не е ясно. Наш Кирчо Петков отиде предвидливо в Америка да преговаря за техния втечнен газ. Което означава, че Северен Поток 2 няма да го бъде. Какви ще са ходовете на Москва нататък, не мога да гадая. Не виждам полезни за тях, освен вербалните като този: https://www.vesti.bg/sviat/ultimatum-na-put...-evropa-6138238
Според мен, това вече е ход на отчаянието. Не че е за подценяване. Именно оттук-насетне, след като са изгубили реално битката за Северен Поток 2, в отчаянието си руснаците могат да предприемат нещо безумно и военно! Но не те ще са виновни. Не техните войски и оръжия са до Америка, американските са до техните граници! И, какво трябва те да сторят?
Shade
Цитат(lati1960 @ 17/02/2022, 09:21) <{POST_SNAPBACK}>
Щеше ви се на някои, ама не стана.

Ало-о-о! Ще работи ли Северен Поток 2, или няма да работи?
Много ва моля, отговорете най-сетне на това, и стига ни занимавайте повече с глупости!

Освен разни лаладжиии като теб, на никого не му се ще Русия да нападне Украйна, .
А иначе това, което става е, че руските войски, струпани около Украйна, въпреки обявеното уж изтегляне и изявено желание за дискусии, вчера са се увеличили със 7 000 единици и вече наближават 150 000. Не е ясно дали това е подготовка за нападение или е само плашене на гарги. Развитието зависи от един-единствен индивид, Путин. Но никой не може да влезе в главата му и да прочете мислите и намеренията му.

Що се отнася до Северен Поток 2, Западът е обявил, че проектът ще бъде анулиран в случай на руско нападение над Украйна. И работят усилено за осигуряване на алтернативни заместители на руския газ.
lati1960
Цитат(Shade @ 17/02/2022, 19:57) <{POST_SNAPBACK}>
Освен разни лаладжиии като теб, на никого не му се ще Русия да нападне Украйна, .
А иначе това, което става е, че руските войски, струпани около Украйна, въпреки обявеното уж изтегляне и изявено желание за дискусии, вчера са се увеличили със 7 000 единици и вече наближават 150 000. Не е ясно дали това е подготовка за нападение или е само плашене на гарги. Развитието зависи от един-единствен индивид, Путин. Но никой не може да влезе в главата му и да прочете мислите и намеренията му.

Що се отнася до Северен Поток 2, Западът е обявил, че проектът ще бъде нулиран в случай на руско нападение над Украйна. И работят усилено за осигуряване на алтернативни заместители на руския газ.

А ако няма руско нападение над Украйна, Северен Поток 2 ще бъде ли нулиран?
И, ако бъде, коя от поредните лъжи на Байдън ще е това! no.gif
Стефи
Цитат(lati1960 @ 16/02/2022, 20:05) <{POST_SNAPBACK}>
Помните ли?

И слава Богу! nerves.gif
https://offnews.bg/sviat/ukrajna-se-opasiav...nba-770637.html
Hartmann
Цитат(lati1960 @ 17/02/2022, 20:03) <{POST_SNAPBACK}>

Разбирам, че русофилите са като туземците, които срещнал навремето капитан Кук. Сред туземците действали толкова силни табута, че мозъците им отказвали да обработват информация, която е под табу, т.е. под запрещение. Русофилите са същото нещо - мозъците им отказват да обработват информация, свъзрана с нападението на Русия над Украйна, понеже русофилското табу гласи: "Русия никога не напада, а само се отбранява".

Иначе истината е, че Русия нападна Украйна много отдавна - преди 8 години. На Путин не му стиска да започне пълноценна, широкомащабна война, но война все пак тече - това го казват всеки божи ден жителите на селищата, имали нещастието да се окажат на фронтовата линия. Днес сутринта в безсилната си злоба, Путин е наредил стрелба по едно такова украинско селище и два снаряда са улучили детска градина. За щастие няма убити деца. Ето какво казват жителите на селището:

"Местните казват, че осем години живеят по този начин - на ръба на войната и под обстрел."
https://btvnovinite.bg/svetut/bombardiraha-...-v-ukrajna.html

Ти си седиш на топлото диванче и ни разправяш врели-некипели, но онези хора, които са така от 8 години, твоите глупости могат само да ги поразсмеят.
lati1960
Цитат(Стефи @ 17/02/2022, 20:14) <{POST_SNAPBACK}>

no.gif
Тц. Тези "провокации" са ежедневие в източна Украйна, по линията на напрежение. Провокация по-скоро са изявленията на украинците в случая, но не това е новина. Парадоксалното е, че всички на запад от Украйна са убедени, че Русия ще нападне Киев, само Москва и украинците се умориха да обясняват, че нямат намерение да воюват помежду си! Кой лъже и кого в цялата тая шантава хибридна ситуация, мисля че вече се разбра. Въпросът е защо? Моят отговор съм го дал, пак:

Северен Поток 2!

Това е същината на цялата работа, щото около този проект се върти бъдещето не само на Русия и САЩ, но и на Европа, а и на света ни като цяло. Очертава се Вашингтон да спечели тази битка, газовата и енергийната, покрай украинската криза. Проблемът е с какво Европа ще замести руския газ? Щото руснаците се преориентираха вече към Китай, Индия, Турция и въобще към азиатските пазари. Ще купуваме американски втечнен. На какви цени? На много по-високи! И оттам драстично, непоносимо за някои поскъпване на живота! Включително за малоумници, които като папагали повтарят мантрите на Байдън. Ще ви го напомня, когато стане. И така стигаме всъщност до цялото драпане. Само че. Никой да не се оплаква насетне от висока инфлация, високи цени на стоки и услуги, от финансови и икономически сривове, кризи, масово обедняване и т. н. Това е цената, която ще плащат всички, които подкрепят сега Америка в газовия ѝ хибриден поход на изток. Жал ми е за обикновените хорица, навсякъде, щото никой не ги пита тях, а те ще понесат най-тежко последиците от безумието, което ни се разиграва в момента.
Shade
Цитат(lati1960 @ 17/02/2022, 10:03) <{POST_SNAPBACK}>

Ясен и смешен си с евтината си русофилия за "поредните лъжи", извлечени от жълтата преса, и възторженото ти одобрение на тенденциозните глупави снимки, пробутвани от Бай Ганьо.
Защо намесваш Байдън? Добър ли е, лош ли е, в случая е без значение. Категоричен е, че САЩ няма да намеси пряко в конфликта, та да се стигне до Трета Световна война.
Единственото, в което Байдън се намесва, е дипломатически усилия за разрешаване на конфликта. Отделно от това САЩ са готови да съдействат енергийно на ЕС в случай на криза и осигуряват Украйна с оръжие да се отбранява при евентуално нападение.
Питето
Абе знам ли дали ще е лъжа, ама САЩ ще имат повод да пуснат "шистаците" на воля, а това много бързо ще сгъне руския държавен бюджет, особено като го точи война. Китайците и те уж ще помагат на руснаците, ама не е ясно срещу каква сибирска територия ще им помогнат, да не стане като предния път с Крим и Аляска...
Buitenlander
Цитат(lati1960 @ 17/02/2022, 19:33) <{POST_SNAPBACK}>
no.gif
Тц. Тези "провокации" са ежедневие в източна Украйна, по линията на напрежение. Провокация по-скоро са изявленията на украинците в случая, но не това е новина.

Опитваш се да пробуташ идеята че украинците са стреляли с тежко въоръжение по своята си детска градина, пълна с тяхните си деца?
Изключително се надявам авторът на любимата ти книга да е отделил отделен кръг за такива като теб…
vanbg

Както по-рано заявиха западните медии, в сряда, 16 февруари, Русия трябваше да започне нахлуване на територията на Украйна.

Бившият президент и депутат на Върховната Рада Петро Порошенко в ефира на американската телевизионна компания CNN обясни кой точно е попречил на Путин.

Според него това е президентът на САЩ

"Ние наричахме Путин агресор още преди осем години.Казахме, че действията на Русия са инвазивни.Днес целият свят говори този език ", кава той.

Порошенко вярва, че Путин е загубил.

"И поздравявам целия свят с тази победа, но предизвикателството все още е запазено ... Днес атаката не се случи, но трябва да бъдем подготвени за нападението на Путин в бъдеще", каза бившият президент.

Най-важното е че НАТО си смени мнението, за доставянето на съвременно въоръжение на Украйна. Сега оръжие ще има, от всички и от сърце.

Втория важен резултата е създаването в Украйна на териториална самоотбрана от 2 милиона души, с Джавелини, Спайкове, артилерия и БТР-и и увеличаване на редовната украинска армия до 300 хиляди души. Такова масирана местна самоотбрана в Европа досега не е имало, защото Финландия, Швейцария и Швейция - взети заедно - са по-малобройни от Украйна.....

Фюрерът на руският Райх е " щастлив" от тази договореност по своему, ама не много....

2.4 минута :"Путин ще напусне Кремъл с краката напред....Руската история е печална"

trаnsalp
Цитат(Buitenlander @ 17/02/2022, 21:43) <{POST_SNAPBACK}>
Опитваш се да пробуташ идеята че украинците са стреляли с тежко въоръжение по своята си детска градина, пълна с тяхните си деца?
Изключително се надявам авторът на любимата ти книга да е отделил отделен кръг за такива като теб…

Чисто хипотетично, дали не е възможно, група безродници под руски флаг да го направят?
Швейк
Абе ти в ред ли си ?...''Путин безсилен...Путин наредил''
Buitenlander
Цитат(trаnsalp @ 18/02/2022, 06:07) <{POST_SNAPBACK}>
Чисто хипотетично, дали не е възможно, група безродници под руски флаг да го направят?

Отново се връщаме на дискусиите около Боинга преди години. Чисто хипотетично, смяташ ли че някой може да разнася руско тежко въоръжение назад-напред и да пресича държавната граница с него, без знанието и разпореждането на Върховния главнокомандващ? Дали Путин е чак такъв идиот?
trаnsalp
Цитат(Buitenlander @ 18/02/2022, 07:28) <{POST_SNAPBACK}>
Отново се връщаме на дискусиите около Боинга преди години. Чисто хипотетично, смяташ ли че някой може да разнася руско тежко въоръжение назад-напред и да пресича държавната граница с него, без знанието и разпореждането на Върховния главнокомандващ? Дали Путин е чак такъв идиот?

Не съм запознат със случая.
Buitenlander
Цитат(trаnsalp @ 18/02/2022, 06:42) <{POST_SNAPBACK}>
Не съм запознат със случая.

Не си запознат, но, идеи и предложения, които евентуално да оправдаят руснаците, вече изрази.
trаnsalp
Цитат(Buitenlander @ 18/02/2022, 08:11) <{POST_SNAPBACK}>
Не си запознат, но, идеи и предложения, които евентуално да оправдаят руснаците, вече изрази.

Като знам номерата на провокаторите и неистовото им желание за война, принципно съм наясно.
Buitenlander
Цитат(trаnsalp @ 18/02/2022, 07:20) <{POST_SNAPBACK}>
Като знам номерата на провокаторите и неистовото им желание за война, принципно съм наясно.

Обясни принципните си ясноти и на нас - Група мръсни американци с доставено от ЦРУ руско оръдие са проникнали на териториите контролирани от проруските сепаратисти и от там обстрелват украинските детски градини. Нещо такова ли ти е ясно?
trаnsalp
Цитат(Buitenlander @ 18/02/2022, 08:29) <{POST_SNAPBACK}>
Обясни принципните си ясноти и на нас - Група мръсни американци с доставено от ЦРУ руско оръдие са проникнали на териториите контролирани от проруските сепаратисти и от там обстрелват украинските детски градини. Нещо такова ли ти е ясно?

Защо не? Малко войни ли направиха, че не ти се вярва?
Buitenlander
Цитат(trаnsalp @ 18/02/2022, 07:32) <{POST_SNAPBACK}>
Защо не? Малко войни ли направиха, че не ти се вярва?

Никой освен русофилите, не може да изкара руснаците даже по-големи идиоти, отколкото са всъщност. laugh.gif Благодаря ти, развесели ми сутринта.
Швейк
Само ти ли не разбра , че злобното джудже с малка пишка , в отчаяното си безсилие е наредило да стрелят...според някои ерудирани капацитети туканка p.gif
Hartmann
Цитат(Швейк @ 18/02/2022, 07:26) <{POST_SNAPBACK}>
Абе ти в ред ли си ?...''Путин безсилен...Путин наредил''

Знам, знам, Путин е много велик и много добър. Нещо като Дядо Коледа, но по-нисък и без брада. Тъй наречените "Луганска Народна Република" и "Донецка Народна Република" изобщо не са марионетни проксита на Москва и никак не са контролирани от Кремъл. Кремъл изобщо не им изпраща оръжие и никак не раздаде 700 000 руски паспорта в ЛНР и ДНР миналата година. Когато започват стрелба по украинските селища , те получават заповеди за това от ЦРУ, МИ6 и Мосад. Така добре ли е?
Buitenlander
Цитат(Швейк @ 18/02/2022, 08:39) <{POST_SNAPBACK}>
Само ти ли не разбра , че злобното джудже с малка пишка , в отчаяното си безсилие е наредило да стрелят...според някои ерудирани капацитети туканка p.gif

Само размера на пишката му е новина за мен, другото го знаех, благодаря.
Shade
Цитат(Швейк @ 17/02/2022, 23:39) <{POST_SNAPBACK}>

Дори ти би трябвало да си чувал какво е провокация. Едните стрелят с идеята другите да отвърнат, и патакламата започва.
Швейк
Айде бе - нали ти се заинтерусува от органа му
Shade
Цитат(Buitenlander @ 17/02/2022, 22:51) <{POST_SNAPBACK}>
Никой освен русофилите, не може да изкара руснаците даже по-големи идиоти, отколкото са всъщност. laugh.gif Благодаря ти, развесели ми сутринта.

Интересно дали е случайно съвпадение обстоятелството, че всички пламенни русофили във форума са и пламенни антиваксъри... misli.gif
Buitenlander
Цитат(Швейк @ 18/02/2022, 09:16) <{POST_SNAPBACK}>
Айде бе - нали ти се заинтерусува от органа му

Понеже знам, че от русоробите винаги може да се получи достоверна информация точно по този въпрос, виждаш, че не греша.
Buitenlander
Цитат(Shade @ 18/02/2022, 09:19) <{POST_SNAPBACK}>
Интересно дали е случайно съвпадение обстоятелството, че всички пламенни русофили във форума са и пламенни антиваксъри... misli.gif

Най-вероятно връзката идва по оста - агресивно християнство/антиваксърство/русофилия. Нали Путиняка е Пазителя на Третия Рим ( още известен като Светлоликия с Прихлопващото Дюшеме).
Швейк
А сега да видим кой са едните и кой - другите...Ама обяснете ми бре, ерудити всичкоразбиращи..аз съм тъп, прост и глупав, и не мога да рабера, защо такива разбирачи ми обръщат внимание... 292.gif
Buitenlander
Цитат(Швейк @ 18/02/2022, 09:25) <{POST_SNAPBACK}>
А сега да видим кой са едните и кой - другите...Ама обяснете ми бре, ерудити всичкоразбиращи..аз съм тъп, прост и глупав, и не мога да рабера, защо такива разбирачи ми обръщат внимание... 292.gif

Твърденията ти относно собственият ти интелект намират известно потвърждение във факта, че явно не ти е известно , че в българския език няма дума, която в множествено число да завършва на “Й”. Как да ти обясним нещо, като не става ясно дали питаш “кой е” или “кои са”?
The_Purifier
Цитат(Shade @ 18/02/2022, 10:19) <{POST_SNAPBACK}>

И пушат много трева happy.gif
Швейк
Алоу - безгрешния ...ти всъщност чии ''роб'' или или ''фил'' си ?...или си мислиш , че си някаква самостоятелна единица
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.