Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Защо ни набутват
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
Швейк
Грешка на клавиатурата , или на пияната ми глава - това ли е същественото ?
Buitenlander
Цитат(Швейк @ 18/02/2022, 09:44) <{POST_SNAPBACK}>
Грешка на клавиатурата , или на пияната ми глава - това ли е същественото ?

Ако си пиян в 10 сутринта, това обяснява всичко.
Швейк
От шест нула нула съм започнал...ама не показвам на тукашната аудитория неуважение като си показвам гъза със тъмни очила
trаnsalp
Цитат(Buitenlander @ 18/02/2022, 08:51) <{POST_SNAPBACK}>
Никой освен русофилите, не може да изкара руснаците даже по-големи идиоти, отколкото са всъщност. laugh.gif Благодаря ти, развесели ми сутринта.

Не е за комнтар. На такъв дух сте, откъдето да ви бутна, все едно и също излиза.
trаnsalp
Цитат(Shade @ 18/02/2022, 10:19) <{POST_SNAPBACK}>
Интересно дали е случайно съвпадение обстоятелството, че всички пламенни русофили във форума са и пламенни антиваксъри... misli.gif

И аз забелязвам, че в много неща сте на един дух. Слочаиност?
Стефи
Цитат(Shade @ 18/02/2022, 10:19) <{POST_SNAPBACK}>
Интересно дали е случайно съвпадение обстоятелството, че всички пламенни русофили във форума са и пламенни антиваксъри... misli.gif

E, да, ама в Русия вакнинирането е задължително: https://www.dw.com/bg/%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0...0%B4/a-57963220
От друга страна пак в Русия се предлагат "дечипизатори". 406.gif
https://www.kaldata.com/it-%D0%BD%D0%BE%D0%...%B0-373805.html
Hartmann
Цитат(trаnsalp @ 18/02/2022, 12:04) <{POST_SNAPBACK}>
Не е за комнтар. На такъв дух сте, откъдето да ви бутна, все едно и също излиза.

Да видим вашият дух. В Русия хвърлят в затвора с ефективни присъди за "оскърбяване чувствата на вярващите". Всяка дума, казана "накриво" за православието, всяка снимка на поразголено момиче на фона на църква - може да доведе до затвор. Смятате ли, че ще е добре и в България да имаме подобен закон?
trаnsalp
Цитат(Hartmann @ 18/02/2022, 12:18) <{POST_SNAPBACK}>
Да видим вашият дух. В Русия хвърлят в затвора с ефективни присъди за "оскърбяване чувствата на вярващите". Всяка дума, казана "накриво" за православието, всяка снимка на поразголено момиче на фона на църква - може да доведе до затвор. Смятате ли, че ще е добре и в България да имаме подобен закон?

Благодаря за въпроса. Наистина е много важен. Дадено ни е словото, за да не налагаме с физически методи духовните работи. За мен лично е недопустимо и срамно дори. Физическите методи си имат мястото, но не и във физическо налагане на Дух.
По принцип след физически тормоз съм виждал да влизат духове в човека, но нямат общо с Божия.
Buitenlander
Цитат(trаnsalp @ 18/02/2022, 14:31) <{POST_SNAPBACK}>
По принцип след физически тормоз съм виждал да влизат духове в човека, но нямат общо с Божия.

Знаех си аз , че си побойник laugh.gif
trаnsalp
Цитат(Buitenlander @ 18/02/2022, 10:24) <{POST_SNAPBACK}>
Най-вероятно връзката идва по оста - агресивно християнство/антиваксърство/русофилия. Нали Путиняка е Пазителя на Третия Рим ( още известен като Светлоликия с Прихлопващото Дюшеме).

Агресивно християнство казваш? И добре правиш.
Защото Откровение 19:21
А останалите бидоха избити с меча на яздещия на коня, с меча, който излизаше от устата Му. И всичките птици се наситиха от месата им.
Само да не ги бъркаме с железен меч за плът! Мнооого е важно да ги разграничим!
trаnsalp
Цитат(Buitenlander @ 18/02/2022, 15:37) <{POST_SNAPBACK}>
Знаех си аз , че си побойник laugh.gif

Не, други нанасяха побоя. За мен е срамота. Ако все пак се стигне дотам, то това няма нищо общо с духовната борба.
Buitenlander
Цитат(trаnsalp @ 18/02/2022, 14:48) <{POST_SNAPBACK}>
Агресивно християнство казваш? И добре правиш.
Защото Откровение 19:21
А останалите бидоха избити с меча на яздещия на коня, с меча, който излизаше от устата Му. И всичките птици се наситиха от месата им.
Само да не ги бъркаме с железен меч за плът! Мнооого е важно да ги разграничим!

Не съм запознат в детайли с Книгата ви , но като гледам писанията тук, ми се струва , че ако Лати и компания вземат властта, комунизма и нацизма ще ни изглеждат като бойскаутски вечеринки, в сравнение с това, дето ще го правят те.
trаnsalp
Цитат(Buitenlander @ 18/02/2022, 15:52) <{POST_SNAPBACK}>
Не съм запознат в детайли с Книгата ви , но като гледам писанията тук, ми се струва , че ако Лати и компания вземат властта, комунизма и нацизма ще ни изглеждат като бойскаутски вечеринки, в сравнение с това, дето ще го правят те.

Ее, не знам, как ще е. Със сигурност ще е съблазън, ако се даде власт и над плътта, човек да се изкуши и да премине в борба по плът.
Glo
Цитат(trаnsalp @ 18/02/2022, 15:55) <{POST_SNAPBACK}>
Ее, не знам, как ще е. Със сигурност ще е съблазън, ако се даде власт и над плътта, човек да се изкуши и да премине в борба по плът.

аз нали си спомняш какво съм ти казвал много пъти, да се стараеш като кажеш нещо, отсреща да те разберат какво точно казваш или поне приблизително да налучкат какво искаш да кажеш sunbathing.gif
trаnsalp
Цитат(Glo @ 18/02/2022, 15:59) <{POST_SNAPBACK}>
аз нали си спомняш какво съм ти казвал много пъти, да се стараеш като кажеш нещо, отсреща да те разберат какво точно казваш или поне приблизително да налучкат какво искаш да кажеш sunbathing.gif

Кажи кое не е ясно. Пояснявам не до седем пъти, ами до седем по седемдесе! / особено след като съм изкарал моторя за първи път таз година/
Shade
Цитат(Стефи @ 18/02/2022, 02:18) <{POST_SNAPBACK}>
E, да, ама в Русия вакнинирането е задължително: https://www.dw.com/bg/%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0...0%B4/a-57963220
От друга страна пак в Русия се предлагат "дечипизатори". 406.gif
https://www.kaldata.com/it-%D0%BD%D0%BE%D0%...%B0-373805.html

Задължителното ваксиниране в Русия е без значение на фона на основния момент. Който е страхова невроза, ужас от настоящето. Русия е едно от решенията на проблема, надеждата, която се противопоставя на тъмните сили, които искат да ни поробят и контролират. Една от надеждите за избягване от ужасната реалност, където всичко плаши, където някои индивиди се страхуват дори от сянката си.
Става въпрос за решения за отричане на настоящето. Отричане на всичко от заобикалящата реалност, което помпа страх. Противопоставяне на всемогъщото тайно световно правителство в сянка, което диктува всичко, иска да ни чипира и да следи всяка крачка по всяко време на всеки един от нас. С манипулиране посредством измисляне на епидемии, фабрикуване на военни заплахи. Вечно някой специално е седнал да ги лъже. И други ужасии...
Затова е нужна вяра и утеха. Което означава следните възможости:
- Религия. Бог ни обича и ще ни спаси.
- Тъга по миналото, свързано с илюзорната сигурност и носителите ѝ.
- Вяра в нереалистични универсални лечебни решения.
- И най-важното, посредствен интелект. Мислещите не се опират на химери, не се ловят на въдици, дори когато стръвта на куката е много апетитна. Именно затова движеща сила на всяка революция е паплачта. Стига да се намерят ловки хитреци, които да я впрегнат в работа. Така е откак свят светува.
Бай Ганьо
За какъв страх говориш!
Безсташният ваксиниран! laughing.gif
Швейк
Туканка, у тоа подфорум, ни мой така - сите сме плътски грешници, грешни безбожници...четем неправилни книги - като на Лео Таксил примерно
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 18/02/2022, 08:47) <{POST_SNAPBACK}>
За какъв страх говориш!
Безсташният ваксиниран! laughing.gif

Къде ме слагаш във виденията си?
Не е трудно да се проследи във форума, че именно ти си си онзи, който вечно циври по повод ваксиниране, епидемия и наложени му ограничения, свързани с всичко това. И на фона на хленченето, възторжено биене в гърдите как се радвал на свобода, която никой друг не бил и сънувал.
Защо, изтъкнат русофиле, та да си по темата, не ни припомниш концепциите си за случаите със Сергей Скрипал и Алексей Навални, та да ни възхитиш отново с проницателността си?
Shade
Цитат(Швейк @ 18/02/2022, 08:58) <{POST_SNAPBACK}>
Туканка, у тоа подфорум, ни мой така - сите сме плътски грешници, грешни безбожници...четем неправилни книги - като на Лео Таксил примерно

Ама ти и книги ли четеш? blink.gif
На пияна глава или когато изтрезнееш?
Бай Ганьо
Толкоз много постове и нищо да не разбереш!
Уникален случай си.
Швейк
Когито сум леко пийнал четем...на пияна глава псуам теа дето са вирнали носо и мислат другите за паплач
Швейк
Този индивид разбира от всичко - малко са темите , които не осрал с блудкавите си постове
Питето
На мен ми е ясно едно: Кремъл държи огромна армия на границата и това струва скъпо на държавния бюджет. Също така, времето е меко и доходите от газ са мижави, Китай и той им "изви ръцете" и купува нефт за жълти стотинки. Та някой наистина е истински финансово притеснен и това не са САЩ. Дори точно САЩ имат файда да държат такова примирие, та Кремъл да харчи яко над нормалното и да закъсва финансово. Евентуално после да му пуснат бонус по-малки санкции, че дори и помощи ако върне измислените републики, щото от другата страна стои Китай, който ще помага, ама срещу територии в Сибир. Гадно, а? Ти си на прага да водиш война за територии дето не ти трябват и не ти носят приходи, да отнесеш икономически санкции, а китайците ти вземат територия просто като ти дават заеми за войната и санкциите...
Всъщност руснаците не са си чели собствената история*, за война за дребна територия (Крим) и загубата на огромна територия (Аляска) без война, срещу кинти за войната за малката територия.

------------------------
*Обаче китайците са им чели историята и са им подготвили същата мотика за настъпване. Изпокарани със съседите, икономически нашокани и позакъсали и сал едни приятел Китай.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 18/02/2022, 09:13) <{POST_SNAPBACK}>
Толкоз много постове и нищо да не разбереш!
Уникален случай си.

Е как да не съм разбрал? От теб разбрах, че Скрипал ял отровни гъби в ресторант, а Навални получил хипертонична криза. Пък русофобите се мъчат да окалят Путин заради тези дребни неразположения.
Отдавна знаем, че в руските болници се лекуват най-здравите болни. Ето, можеш да дадеш за пример Жириновски, който след пет дози руска ваксина развил ковид. И в болницата, макар и с 55% засегнати бели дробове, продължавал да работи упорито по въпросите на национализма.
trаnsalp
Цитат(Shade @ 18/02/2022, 17:46) <{POST_SNAPBACK}>
Задължителното ваксиниране в Русия е без значение на фона на основния момент. Който е страхова невроза, ужас от настоящето. Русия е едно от решенията на проблема, надеждата, която се противопоставя на тъмните сили, които искат да ни поробят и контролират. Една от надеждите за избягване от ужасната реалност, където всичко плаши, където някои индивиди се страхуват дори от сянката си.
Става въпрос за решения за отричане на настоящето. Отричане на всичко от заобикалящата реалност, което помпа страх. Противопоставяне на всемогъщото тайно световно правителство в сянка, което диктува всичко, иска да ни чипира и да следи всяка крачка по всяко време на всеки един от нас. С манипулиране посредством измисляне на епидемии, фабрикуване на военни заплахи. И други ужасии...
Затова е нужна вяра и утеха. Което означава следните възможости:
- Религия. Бог ни обича и ще ни спаси.
- Тъга по миналото, свързано с илюзорната сигурност и носителите ѝ.
- Вяра в нереалистични универсални лечебни решения.
- И най-важното, посредствен интелект. Мислещите не се опират на химери, не се ловят на въдици, дори когато стръвта на куката е много апетитна. Именно затова движеща сила на всяка революция е паплачта. Стига да се намерят ловки хитреци, които да я впрегнат в работа. Така е откак свят светува.

Нереалистични ли каза? И кого да слушам? Днес ходих при ваксинираното семейство. Не влизай вътре ми казва, че е пълно с вируси. А, бе не мъ занимавай с глупости, бе - му казвам. А жена му -повече никога няма да се ваксинирам.
Та едното е реална помощ, викаш? Пък другото нереална? 453.gif
trаnsalp
Цитат(Питето @ 18/02/2022, 19:26) <{POST_SNAPBACK}>
На мен ми е ясно едно: Кремъл държи огромна армия на границата и това струва скъпо на държавния бюджет. Също така, времето е меко и доходите от газ са мижави, Китай и той им "изви ръцете" и купува нефт за жълти стотинки. Та някой наистина е истински финансово притеснен и това не са САЩ. Дори точно САЩ имат файда да държат такова примирие, та Кремъл да харчи яко над нормалното и да закъсва финансово. Евентуално после да му пуснат бонус по-малки санкции, че дори и помощи ако върне измислените републики, щото от другата страна стои Китай, който ще помага, ама срещу територии в Сибир. Гадно, а? Ти си на прага да водиш война за територии дето не ти трябват и не ти носят приходи, да отнесеш икономически санкции, а китайците ти вземат територия просто като ти дават заеми за войната и санкциите...
Всъщност руснаците не са си чели собствената история*, за война за дребна територия (Крим) и загубата на огромна територия (Аляска) без война, срещу кинти за войната за малката територия.

------------------------
*Обаче китайците са им чели историята и са им подготвили същата мотика за настъпване. Изпокарани със съседите, икономически нашокани и позакъсали и сал едни приятел Китай.

В грешка си, че господарите ти са всесилни. Бяха!
Shade
Цитат(Швейк @ 18/02/2022, 09:15) <{POST_SNAPBACK}>
Когито сум леко пийнал четем...на пияна глава псуам теа дето са вирнали носо и мислат другите за паплач

Е, щом само псуваш, е добре. Ако при драйфаше и се посираше, докато псуваш, щеше да е доста по-зле.
Пиян, пътуващ в автобус, драйфа обилно върху сакото на пътника до него.
- Безобразие, виж се на какво приличаш и какви ги вършиш! - възмущава се гражданинът.
- Абе защо първо не погледнеш себе си на какво приличаш, преди да се занимаваш с мен бе, твойта мама да...! - отговаря на пресекулки с поклащане пияният.

Дали пък не си бил ти... smile.gif
Швейк
Ако ти си бил одрайфания - може и аз да съм бил a4dff7b7.gif
lati1960
Всъщност, всичко изговорено по това от запад на изток се оказа лъжа. Ето защо:
https://www.vesti.bg/sviat/v-donbas-naredih...alaciia-6138300
Рарзбрахме, че Путин няма да напада Украйна. Нито на 16 февруари 2022г., нито след това. Стана точно обратното - под зоркия поглед на американски военни инструктури и с модерни американски оръжия, редовна украинска армия днес започна масирана въздушна и артилерийска атака срещу Донбас и Луганск. Тоест, тия дето врещяха Путин да е военолюбец, точно те почват военна офанзива в източна Украйна! Такава е истината, такъв е фактът. Отделно от всякакви субективни интерпретации и емоции.
Не Путин нападна. Украйна под американско давление нападна! Която провокация предвидих преди няколко дни тук. Нататък няма да коментирам. Всеки сам да си прави изводите - кой лъже, кой мами, кой манипулира света и с какви цели? Моето мнение отдавна е ясно тук, отново:
Вашингтон целеше да блокира пуска на Северен Поток 2, за да не получава Европа дългосрочно напред във времето евтин руски газ, а скъп втечнен щатски. И да използва Украйна като предмостие по своята хибридна атака срещу Москва, а виждаме вече не само хибридна, а и чисто военна!
Отделно се очертава следващите дни дори сухопътна офанзива на украински редовни военни части към източните проруски републики. Това е втората реална цел на хибридната пропаганда, която прикриха с хиляди лъжи! Идеята беше да обвинят Путин и Кремъл за военнолюбци, но е видно вече, че военните действия се почват от украинците под диктата на американците!
Явно руското разузнаване си е свършило работата отдавна, по която причина руснаците са струпали свои военни части в близост. Засега търпеливо не отговарят на провокацията, но, докога?
Преди бях писал и предвидил същото - че мечтата на кликата във Вашингтон е да насъска руснаци и украинци да започнат война помежду си. Е, случва се вече, почти. Не че някой ги пита обикновените украинци дали са съгласни. Следващите дни и седмици играта на нерви ще продължи, в източна Украйна. Дотук едно стана ясно - не Путин е лъжец и военолюбец, други се оказаха такива, ясно кои.
Дори напротив, режимът в Кремъл засега проявява нечовешко търпение и сдържаност спрямо украинските и американските провокации и лъжи. Но, нали разбирате, че това няма как да продължи безкрайно.
lati1960
Цитат(Shade @ 17/02/2022, 20:36) <{POST_SNAPBACK}>
Ясен и смешен си с евтината си русофилия за "поредните лъжи", извлечени от жълтата преса, и възторженото ти одобрение на тенденциозните глупави снимки, пробутвани от Бай Ганьо.
Защо намесваш Байдън? Добър ли е, лош ли е, в случая е без значение. Категоричен е, че САЩ няма да намеси пряко в конфликта, та да се стигне до Трета Световна война.
Единственото, в което Байдън се намесва, е дипломатически усилия за разрешаване на конфликта. Отделно от това САЩ са готови да съдействат енергийно на ЕС в случай на криза и осигуряват Украйна с оръжие да се отбранява при евентуално нападение.

blink.gif
САЩ отдавна са се намесили в този конфликт, в Украйна. Всъщност, те го предизвикаха, финансираха и продължават да го използват за сметка украинския народ. Дал съм ти инфо с признанията на Вики Нюланд, и не е само това. Не се крие буквалната окупация на западна Украйна от янките, нито въоръжаване на украинската армия с щатско оръжие, и то с пари от транзита на руски газ през Украйна! Нахално, нагло и безочливо! Американците узурпираха западна Украйна, като противовес руснаците Крим и източна. Що касае "отбранителната" идея на украинската редовна армия, днес новината оттам те опровегава: https://www.vesti.bg/sviat/v-donbas-naredih...alaciia-6138300 Не руснаците нападнаха, украинците нападнаха, на изток!
Затова, нека те запитам нещо просто: Какво е това, което е точно обратното на Истината и фактите?
Ми, драги, нарича се Лъжа!!!
----------------------
Нека те светна още нещо, и не само теб. Както стана с пишман ковид "пандемията", с всичките лъжи и измами по нея, и манипулации, а накрая се разбра истината кои, защо и как го спретнаха това, същото ще стане и с украинската криза. Не че вече не е ясно кои лукавстват, мамят и изопачават, ясно е. Проблемът е колко още ще издържат нервите и на Путин, и на тези в Кремъл, за да не стане някоя по-голяма, глобална беля? Иначе на всички разумни и обективни хора вече станя асно, че светът ни е вкаран в това безумие именно от кликата във Вашингтон ДС. Която опитва да използва Украйна като пушечно месо срещу руснаците. Засега успява. Само не разбирам защо безумци като теб и други тук ръкопляскате и се кефите на това? Той и един с мустачки е почнал така преди време, после какво стана?! Наистина сте безумци някои, дори идея си нямате какво може да последва! Това не е компютърна игра, приятелю. Имаш ли представа какво е истинска война? Май не. no.gif
Shade
Цитат(lati1960 @ 18/02/2022, 10:39) <{POST_SNAPBACK}>
Както стана с пишман ковид "пандемията", с всичките лъжи и измами по нея, и манипулации, а накрая се разбра истината кои, защо и как го спретнаха това, същото ще стане и с украинската криза. Не че вече не е ясно кои лукавстват, мамят и изопачават, ясно е.

Би ли дал подробности как точно стана с "пишман ковид "пандемията", с всичките лъжи и измами по нея, и манипулации"? Да чуем каква е истината, която се била "разбрала накрая". И кое по-точно е "краят".
А това, че като достоен русофил се позоваваш необективно само на руската пропаганда, не е нищо ново. Защо не посочваш и доводите на "обвиняемия"? Или не си струва да бъде изслушван, понеже е "виновен по подразбиране", понеже ти си решил, че ти е ясно кои точно "лукавстват, мамят и изопачават"? smile.gif
Buitenlander
Цитат(lati1960 @ 18/02/2022, 19:39) <{POST_SNAPBACK}>
----------------------
Нека те светна още нещо, и не само теб. Както стана с пишман ковид "пандемията", с всичките лъжи и измами по нея, и манипулации, а накрая се разбра истината кои, защо и как го спретнаха това, същото ще стане и с украинската криза. Не че вече не е ясно кои лукавстват, мамят и изопачават, ясно е. Проблемът е колко още ще издържат нервите и на Путин, и на тези в Кремъл, за да не стане някоя по-голяма, глобална беля? Иначе на всички разумни и обективни хора вече станя асно, че светът ни е вкаран в това безумие именно от кликата във Вашингтон

Доколкото разбирам , Ковид кризата и Украинската криза са предизвикани от едни и същи хора. Като за Ковида, Путин е с тях, а за Украинската - срещу. Която пък украинска криза , е предизвикана за да могат американците да продават в европа втечнен газ, и за да могат да прибират транзитните такси от украинските тръби, през които да тече газ за Западна европа, за да не могат американците да продават втечнен газ. Всичкото това едновременно. Замислял ли си се да потърсиш специализирана помощ?
trаnsalp
Цитат(Buitenlander @ 18/02/2022, 21:32) <{POST_SNAPBACK}>
Доколкото разбирам , Ковид кризата и Украинската криза са предизвикани от едни и същи хора. Като за Ковида, Путин е с тях, а за Украинската - срещу. Която пък украинска криза , е предизвикана за да могат американците да продават в европа втечнен газ, и за да могат да прибират транзитните такси от украинските тръби, през които да тече газ за Западна европа, за да не могат американците да продават втечнен газ. Всичкото това едновременно. Замислял ли си се да потърсиш специализирана помощ?

Аа, то е ясно, че газта няма нищо общо.
Buitenlander
Цитат(lati1960 @ 18/02/2022, 19:39) <{POST_SNAPBACK}>
Не се крие буквалната окупация на западна Украйна от янките……

Може ли повече данни за окупацията на Украйна? Кога американската армия пресече държавната граница, това по въздух, вода или суша се случи, къде са дислоцирани окупационните части, кой е командващ на окупационния корпус, кога беше свалено правителството на Зеленски и къде се намира?
Buitenlander
Цитат(trаnsalp @ 18/02/2022, 20:35) <{POST_SNAPBACK}>
Аа, то е ясно, че газта няма нищо общо.

Това, което е сигурно е, че няма как американците да са “окупирали” украинската газопреносна мрежа за да печелят от нея, и едновременно с това да искат да си продават втечнения газ , за да може украинската мрежа да не работи. Понеже това са две взаимноизключващи се твърдения. Тоест, Стиви пак , както обикновено говори глупости. Твоите доводи какви са?
trаnsalp
Цитат(Buitenlander @ 18/02/2022, 21:41) <{POST_SNAPBACK}>
Това, което е сигурно е, че няма как американците да са “окупирали” украинската газопреносна мрежа за да печелят от нея, и едновременно с това да искат да си продават втечнения газ , за да може украинската мрежа да не работи. Понеже това са две взаимноизключващи се твърдения. Тоест, Стиви пак , както обикновено говори глупости. Твоите доводи какви са?

Аз съм далече от цялата работа, но дори и аз знам, че америка иска да си продава втечнения газ на европа. Затова трябва да спре отвсякъде руската газ. И за децата е ясно.
Buitenlander
Цитат(trаnsalp @ 18/02/2022, 21:05) <{POST_SNAPBACK}>
Аз съм далече от цялата работа, но дори и аз знам, че америка иска да си продава втечнения газ на европа. Затова трябва да спре отвсякъде руската газ. И за децата е ясно.

Ами тогава защо им е да окупират украинската газопреносна мрежа, както твърди Стиви? След като няма да тече газ по нея?
vanbg
Кратък освежителен курс за Стиви

Немцов

"Миролюбецът" Путин или как се приема палестинската /ци....ска/ тактика.....

Относно "обещанията" на Западът за неразрастването на НАТО на изток!!

Атлантическият алианс никога не е давал обещание да не приема нови държави-членки на изток от Германия. Единственият поет ангажимент е бил свързан с неразполагането на военни части на алианса на територията на Източна Германия и той е изпълнен.

https://www.rbth.com/international/2014/10/...alls_40673.html

"...Всичко, което можеше и трябваше да се направи, за да се затвърди това политическо задължение, беше направено. И изпълнено. Споразумението за окончателно споразумение с Германия гласи, че няма да се създават нови военни структури в източната част на страната; няма да бъдат разположени допълнителни войски; там няма да бъдат поставени оръжия за масово унищожение. Наблюдавано е през всичките тези години. Така че не представяйте Горбачов и тогавашните съветски власти като наивни хора, които са били увити около пръста на Запада..."
trаnsalp
Цитат(Buitenlander @ 18/02/2022, 22:07) <{POST_SNAPBACK}>
Ами тогава защо им е да окупират украинската газопреносна мрежа, както твърди Стиви? След като няма да тече газ по нея?

Ако не я окупират и нямат контрол над нещата, газта ще потече /ако е спряла/.
Buitenlander
Цитат(trаnsalp @ 18/02/2022, 22:21) <{POST_SNAPBACK}>
Ако не я окупират и нямат контрол над нещата, газта ще потече /ако е спряла/.

Чакай сега, те официално на държавно ниво поддържат транзита да се осъществява през Украйна, както е по договор. Пращат от тяхния газ само когато Джуджака намаля транзита през Украйна, за да допълнят количествата.
Hartmann
редовна украинска армия днес започна масирана въздушна и артилерийска атака срещу Донбас и Луганск. Тоест, тия дето врещяха Путин да е военолюбец, точно те почват военна офанзива в източна Украйна!

-----------

31 август 1939 г.: Провокацията срещу радио Глайвиц е формалният повод за Втората световна война

На разсъмване на 31 август 1939 г. отряд мъже в полски военни униформи и с полско оръжие завладяват немска радиостанция в Горна Силезия, намираща се в района на граничния немски град Глайвиц (днес Гливице, Полша).

Същевременно в немския държавен радиоефир прозвучават няколко изстрела и е озвучено "обръщение" на полски език: "Граждани на Полша! Дойде време за война между Полша и Германия. Обединявайте се и убивайте всички немци." Всичко това е инсценирана провокация, активно мероприятие на немските тайни служби под кодовото наименование "Консерви", послужило като Casus belli (формален повод за обявяване на война)

https://blitz.bg/svyat/31-avgust-1939-g-pro...news152943.html

------------

Чудех се възможно ли е в Кремъл да са толкова тъпи, че да използват нацистката провокация - оказа се, че е възможно. smile.gif
Buitenlander
Цитат(vanbg @ 18/02/2022, 22:19) <{POST_SNAPBACK}>
Кратък освежителен курс за Стиви

Немцов

"Миролюбецът" Путин

Относно "обещанията" на Западът за неразрастването на НАТО на изток!!

Атлантическият алианс никога не е давал обещание да не приема нови държави-членки на изток от Германия. Единственият поет ангажимент е бил свързан с неразполагането на военни части на алианса на територията на Източна Германия и той е изпълнен.

https://www.rbth.com/international/2014/10/...alls_40673.html

"...Всичко, което можеше и трябваше да се направи, за да се затвърди това политическо задължение, беше направено. И изпълнено. Споразумението за окончателно споразумение с Германия гласи, че няма да се създават нови военни структури в източната част на страната; няма да бъдат разположени допълнителни войски; там няма да бъдат поставени оръжия за масово унищожение. Наблюдавано е през всичките тези години. Така че не представяйте Горбачов и тогавашните съветски власти като наивни хора, които са били увити около пръста на Запада..."

На Стиви могат да му помогнат (евентуално), само на 4-ти километър.
Питето
"всесилни" е измислено от глупаци. Няма "всесилни", има по-умни, има по-адекватни... и Кремъл към момента не показва да е от по-умните и по-адекватните.
Стефи
Цитат(lati1960 @ 18/02/2022, 20:39) <{POST_SNAPBACK}>
blink.gif
САЩ отдавна са се намесили в този конфликт, в Украйна. Всъщност, те го предизвикаха, финансираха и продължават да го използват за сметка украинския народ. Дал съм ти инфо с признанията на Вики Нюланд, и не е само това. Не се крие буквалната окупация на западна Украйна от янките, нито въоръжаване на украинската армия с щатско оръжие, и то с пари от транзита на руски газ през Украйна!

Русия иска тя да окупира западна Украйна? Важно й е Украйна да не е самостоятелна страна, а да е зависима, затова е цялата патаклама. Сега признаване на Луганската народна република и ДНР искат. Откъде накъде? Смяташ ли, че това е справедливо - да се откъснат части на Украйна и да бъдат признати за руски републики? Дори нашите политици са разбрали кой прави провокациите, само ти продължаваш да идеализираш Русия и да я изкарваш "невинна Жертва", смятайки я за нещо по-различно от САЩ. az takovata.gif
https://offnews.bg/politika/balgaria-osadi-...epu-770575.html
Ето ти една задачка с понижена трудност - защо си взривяват сами джиповете?
https://offnews.bg/sviat/dzhip-e-vzriven-v-...sti-770726.html
trаnsalp
Цитат(Buitenlander @ 18/02/2022, 23:27) <{POST_SNAPBACK}>
Чакай сега, те официално на държавно ниво поддържат транзита да се осъществява през Украйна, както е по договор. Пращат от тяхния газ само когато Джуджака намаля транзита през Украйна, за да допълнят количествата.

А защо са против северен поток, щом държат толкова на транзита?
trаnsalp
Цитат(Питето @ 19/02/2022, 01:12) <{POST_SNAPBACK}>
"всесилни" е измислено от глупаци. Няма "всесилни", има по-умни, има по-адекватни... и Кремъл към момента не показва да е от по-умните и по-адекватните.

Хмммм... по-умни?По-адекватни? Добре! Но, къде? Нека да са умни, адекватни и силни в страната си. А те са навсякъде. Затова е много важна думата, за да подчертае вренето им навсякъде.

Пп глупаво беше, че не схващаш разликата. wink.gif
Hartmann
Цитат(trаnsalp @ 19/02/2022, 10:10) <{POST_SNAPBACK}>
Хмммм... по-умни?По-адекватни? Добре! Но, къде? Нека да са умни, адекватни и силни в страната си. А те са навсякъде. Затова е много важна думата, за да подчертае вренето им навсякъде.

Пп глупаво беше, че не схващаш разликата. wink.gif

Навсякъде са заради такива като тебе. Ако вас ви нямаше - и тях нямаше да ги има навсякъде.
trаnsalp
Цитат(Hartmann @ 19/02/2022, 10:20) <{POST_SNAPBACK}>
Навсякъде са заради такива като тебе. Ако вас ви нямаше - и тях нямаше да ги има навсякъде.

В смисъл? Защото съм българин? Защота не съм им фен? Защото съм жив? Кое точно?
Hartmann
Цитат(trаnsalp @ 19/02/2022, 10:23) <{POST_SNAPBACK}>
В смисъл? Защото съм българин? Защота не съм им фен? Защото съм жив? Кое точно?

Ползваш ли Уиндоус? А роднините ти? Насиш ли джинси (дънки)? А роднините ти? Имаш ли климатик, пералня и пр, ползваш ли интернет? А роднините ти? Е, всички тия неща са измислени в Америка. Вие се утрепвате един през друг кой повече и по-често да ги ползва.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.