Защо се включваш по темата в този клон, в който няма нищо друго, освен срам за форума, и не си струва да се чете? Каква дискусия очакваш тук?
Тук нищо не питам, единствено съм помолил за пореден път доктора да си спести грубиянските обръщения, които по неизвестни причини редовно напира да ми пробутва, след като съм дал ясно да се разбере, че не ме интересуват обясненията му колко велик изобретал на занаятчийско ниво е, и няма никаква вероятност изведнъж да ахна от възхищение пред наивната му вяра.
Д-р А те попита нещо просто: Какво се случи /в Украйна/ през 2014-та?
А ти отговори с лъжи и неистини. Затова се включих. Не че си единственият. Сега сме в уникална глобална ситуация, на която Хитлер и нецистката пропагандна машина на Гьобелс е направо смешна спрямо което се случва днес! Истината е изопачена тотално, игнорират се факти, реалност, действия и бездействия, за да се внушават лъжи, манипулации и буквални клевети. Което обаче показва, че голяма част от света ни е попаднал в страшна и безумна Матрица, без да го осъзнаваме обикновените хора. Това в Украйна ни отрезви, но вече е късно. В ужасния капан сме на клановете и силите, които почнаха тази касапница там, но не днес, а именно с кървавия преврат и майдан от 2014-та година. Днес обикновените украинци берат горчивите плодове на лицемерието, лукавството и лъжите на кликата във Вашингтон, която ги подготви като жертвено агне, което да поднесе на руската мечка стръвница. Не че кликата в Кремъл е по-различна, същата стока са, че и по-лоши. Но, не те почнаха тази война, не те я искаха и търсеха. Тя им бе натрапена, докараха ги до ситуация да не могат да сторят друго. Освен капитулация. Само че, като всеки жив организъм, държавите и нациите също имат инстиктти за самосъхранение и воля за живот. Защо всички други народи да имат право на съществувание, а руснаците да нямат? Щото Бадйн ли казал? О, Путин само бил проблемът, не руснаците. Ми Путин е продукт на американското отношение към Русия, писал съм го тук. И е вярно. Среди в Щатите и продажните им марионетки в Киев провокираха този конфликт, такава е истината. Нима не знаеш кой е Зеленски и какво потекло има? А каква заплата получава синът на Байдън в Украйна покрай газопровода там? 83 000 долара на месец! Без бонусите!
Няма да успеете да излъжете обществата и хората, приятелю. Каквито и пропагандни трикове да използвате. В момента светът е парализиран от случващото се, но рано или късно ще потърси сметка от тези, които го набутаха в това безумие. И не са руснаците. Те също са жертви на един пъклен план, който едно сатанинско задкулисие чертае за света ни. Истинските злодеи са други!