Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Ядрена
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3
Hartmann
Когато си мислиш, че можеш да прегазиш Украйна за три часа, но не се получава и за три дена, не ти остава друг избор, освен това -

Путин поручил перевести ядерные силы РФ в особый режим дежурства
https://rus.err.ee/1608514301/putin-poruchi...zhim-dezhurstva
Rat_in_the_house
Това се е случвало вероятно стотици път в последните 10 години.
Проблемът е, че бомбите не стават за ядене.
Hartmann
Цитат(Rat_in_the_house @ 27/02/2022, 18:16) <{POST_SNAPBACK}>
Това се е случвало вероятно стотици път в последните 10 години.
Проблемът е, че бомбите не стават за ядене.

През последните 10 години не сме имали точно като сегашната ситуация. Ракетите няма да бъдат ядени, те ще бъдат изстреляни. И от двете страни, разбира се. Но първа ще натисне копчето Рашка. Това ще грее русофилите в последният им път. smile.gif
Quaker between your quarks
Очаквай имплозия изнутри !

Путин надоел реснацами, рускинами, руские дедешинками, калинками, жуками...березиййъ...
Hartmann
Упс, САЩ също повишиха бойната готовност на ядрените си сили до предпоследна степен. А последната степен няма да обяснявам какво означава. smile.gif
Shade
Цитат(Hartmann @ 27/02/2022, 08:25) <{POST_SNAPBACK}>
През последните 10 години не сме имали точно като сегашната ситуация. Ракетите няма да бъдат ядени, те ще бъдат изстреляни. И от двете страни, разбира се. Но първа ще натисне копчето Рашка. Това ще грее русофилите в последният им път. smile.gif

Малко вероятно е Путин да прибегне до този самоубийствен ход. Само плаши гаргите, което потвърждава, че усеща, че губи позиция на стратегическо ниво. Неядрената експлозия на реактора в Чернобил преди 36 години вдигна нивото на радиоактивно замърсяване в цяла Европа за години. Ясно е до какво ще доведе ядрена експлозия в сърцето на Европа.
wal
Шубето е голям страх.Ботоксовото джудже смята, че може да уплаши някого.
Hartmann
Цитат(Shade @ 27/02/2022, 19:02) <{POST_SNAPBACK}>
Малко вероятно е Путин да прибегне до този самоубийствен ход. Само плаши гаргите, което потвърждава, че усеща, че губи позиция на стратегическо ниво. Неядрената експлозия на реактора в Чернобил преди 36 години вдигна нивото на радиоактивно замърсяване в цяла Европа за години. Ясно е до какво ще доведе ядрена експлозия в сърцето на Европа.

Да, да, Путин няма да направи такъв самоубийствен ход, като например да нападне Украйна. Упс, това беше преди 4 дни. smile.gif

Нали знаеш теорията - джужето, казват, било болно, но и да не е болно, то е на 70 год и скоро няма да го бъде. Скоро ще се гътне, а рашките ще се кланят на някой друг, докато онова гние забравено. Изглежда то не може да понесе подобна мисъл.
Shade
Цитат(Hartmann @ 27/02/2022, 10:21) <{POST_SNAPBACK}>
Да, да, Путин няма да направи такъв самоубийствен ход, като например да нападне Украйна. Упс, това беше преди 4 дни. smile.gif

Нали знаеш теорията - джужето, казват, било болно, но и да не е болно, то е на 70 год и скоро няма да го бъде. Скоро ще се гътне, а рашките ще се кланят на някой друг, докато онова гние забравено. Изглежда то не може да понесе подобна мисъл.

Намерението му беше да повтори сценария от 2014, като прегази цяла Украйна за 48 часа и постави марионетно правителство. С идеята, че Западът няма да посмее да се намеси директно, а отново само ще хвърля бълхи.
И сега, след яростната съпротива на Украйна вече четвърти ден, сериозните трудности със снабдяването с гориво, муниции и продоволствия дълбоко в чужда територия, след като дори Турция започва да намеква за прилагане на Конвенцията от Монтрьо от 1936 г. за забраняване преминаването на руски военни кораби през Проливите, и дори Япония замразява руските авоари, Путин, ни в клин, ни в ръкав минава към ядрени заплахи. Без Западът да се е намесил директно и без самолетите на НАТО да са във въздуха.
Въпросът е наистина ли в Русия процедурата по изстрелване на ядрени ракети зависи само от един човек до степен разумът да не може да се наложи над егото на един очевиден психопат?
evanka
Това, че товарищ Путин е в агония е ясно.
Не е ясна степента му на лудост и дали не иска да повлече света след себе си.
А че Путин заплашва с унищожение всички, не е ново. Всички френски президенти му сърбаха попарата на заплахите, фрау Меркел и тя беше доста изплашена през 2014-та след разговор с него. Той така си общува.
Rat_in_the_house
То целия срам идва от това, че нещата изобщо не се развиват толкова далече от границата. Киев е съвсем близо до границата с Беларус, Харков е още по-близо до руската. От Харков до руския Белгород има влакче. Разстоянието е нещо като София-Перник.
D-rA
Цитат(Shade @ 27/02/2022, 20:46) <{POST_SNAPBACK}>
Намерението му беше да повтори сценария от 2014,

И какво точно се случи през 2014 та? sunbathing.gif
Shade
Цитат(D-rA @ 27/02/2022, 14:17) <{POST_SNAPBACK}>
И какво точно се случи през 2014 та? sunbathing.gif

Наистина ли не знаеш?
Украинците запушиха с бетонна напречна стена канала от Днепър, който захранваше анексирания Крим с вода. Сега руснаците го отпушиха с бомби.
Радио Ереван
Цитат(Rat_in_the_house @ 28/02/2022, 00:03) <{POST_SNAPBACK}>
То целия срам идва от това, че нещата изобщо не се развиват толкова далече от границата. Киев е съвсем близо до границата с Беларус, Харков е още по-близо до руската. От Харков до руския Белгород има влакче. Разстоянието е нещо като София-Перник.

Ти как мислиш, че се превземат градове където ти оказват упорита съпротива? Не могат да ги сравнят със земята заради цивилните.
При завземането на Берлин са дали близо 300 000 жертви. Сега не могат да си позволят това. Моли се бързо да свърши войната, а не да се проточва.

https://dnes.dir.bg/na-fokus/rusiya-nanese-...si-raketen-udar

D-rA
Цитат(Shade @ 28/02/2022, 00:25) <{POST_SNAPBACK}>
Наистина ли не знаеш?
Украинците запушиха с бетонна напречна стена стена канала от Днепър, който захранваше анексирания Крим с вода. Сега руснаците го отпушиха с бомби.

И как действията на Путин повтарят бетонирането... sunbathing.gif
Shade
Цитат(D-rA @ 27/02/2022, 14:39) <{POST_SNAPBACK}>
И как действията на Путин повтарят бетонирането... sunbathing.gif

С инфантилни надприказвания не ми се занимава.

Да ти отговоря тук, понеже с тарикатски формализъм удобно отсече темата точно на 150:
Защото е, или защото твоето весдесъщо познание го определя за такъв?
Отговорът: Защото е.
Дори ти, независимо от вопиющата ти необективност и тенденциозност, си се сблъсквал нееднократно с потвърждаващи примери.
А с клишетата като "вездесъщо познание" и да не изреждам, се повтаряш. Не съм поправил правописната ти грешка, за да не не ме обвиниш отново, че променям автентичен цитат. Отделен е въпросът че "вездесъщ" към познание е и груба лексикална грешка.
Със здраве!
D-rA
Цитат(Shade @ 28/02/2022, 00:56) <{POST_SNAPBACK}>
С инфантилни надприказвания не ми се занимава.

Да ти отговоря тук, понеже с тарикатски формализъм удобно отсече темата точно на 150:
Защото е, или защото твоето весдесъщо познание го определя за такъв?
Отговорът: Защото е.
Дори ти, въпреки вопиющата си тенденциозност, си се сблъсквал нееднократно с потвърждаващи примери.
А с клишетата като "вездесъщо познание" и да не изреждам, се повтаряш. Не съм поправил правописната ти грешка, за да не не ме обвиниш отново, че променям автентичен цитат. Отделен е въпросът че "вездесъщ" към познание е и груба лексикална грешка.
Със здраве!

Упорито бягаш от отговор на простичък въпрос - ОК, посипах си главата (горната) с пепел, за грешката в изказа си, ама ти с какво ще посипеш тенденциозното си лицемерие? sunbathing.gif
Shade
Цитат(D-rA @ 27/02/2022, 15:07) <{POST_SNAPBACK}>
Упорито бягаш от отговор на простичък въпрос - ОК, посипах си главата (горната) с пепел, за грешката в изказа си, ама ти с какво ще посипеш тенденциозното си лицемерие? sunbathing.gif

Абе човек, питаш ме "Какво се случи през 2014?". Това е несериозно, дори децата знаят какво се случи тогава. Отговарям ти тактично така, че да се усетиш, че си смешен, а ти подобно на колегата ти буквалист се зачепваш за думата
Ако имаш конкретен въпрос по същество, задай го. Иначе знаем, че си силен в празнословията. Но не съм подходящ опонент за такива и не смятам да ти давам възможност отново да отвориш безкраен клон с отвлечени безсмислени наддумваници. Нещо напълно приемливо само и единствено в случай, когато ти се участник в него.
Хайде лека нощ!
Rat_in_the_house
Ако си сред свои, които само те чакат да ги "освободиш" -лесно.
Ако си на чужда територия, без съюзници, където и кашпите с цветя стрелят по теб, нещата стават близки до невъзможните. Модерното въоръжение слабо помага в градски условия. Последно се сещам за Турция в Ал Баб какъв бой яде от ИДИЛ. Немските танкове от последно поколение се оказаха непотребно парче желязо. Изгубиха половината преди да се усетят какво им се случва.
D-rA
Цитат(Shade @ 28/02/2022, 01:16) <{POST_SNAPBACK}>
Абе човек, питаш ме "Какво се случи през 2014?". Това е несериозно, дори децата знаят какво се случи тогава. Отговарям ти тактично така, че да се усетиш, че си смешен, а ти подобно на колегата ти буквалист се зачепваш за думата
Ако имаш конкретен въпрос по същество, задай го. Иначе знаем, че си силен в празнословията. Но не съм подходящ опонент за такива и не смятам да ти давам възможност отново да отвориш безкраен клон с отвлечени безсмислени наддумваници. Нещо напълно приемливо само и единствено в случай, когато ти се участник в него.
Хайде лека нощ!

Не ти ли е рано за леката нощ? Иначе в мерилото "празнословия" си всепризнат гений... sunbathing.gif
Shade
Цитат(D-rA @ 27/02/2022, 15:24) <{POST_SNAPBACK}>
Не ти ли е рано за леката нощ? Иначе в мерилото "празнословия" си всепризнат гений... sunbathing.gif

На мен ми е рано, но на теб очевидно ти е крайно време.
Иначе няма лошо, бодърствай си.
D-rA
Цитат(Shade @ 28/02/2022, 01:27) <{POST_SNAPBACK}>
На мен ми е рано, но на теб очевидно ти е крайно време.
Иначе няма лошо, бодърствай си.

Кога ще спя, си е моя грижа... Твоя грижа е да си мърдаш сивото вещество, ако има все още такова и да мислиш, преди да пишеш... sunbathing.gif
Shade
Цитат(D-rA @ 27/02/2022, 15:29) <{POST_SNAPBACK}>
Кога ще спя, си е моя грижа... Твоя грижа е да си мърдаш сивото вещество, ако има все още такова и да мислиш, преди да пишеш... sunbathing.gif

Пропусна да добавиш дежурните клишета "ваксиниран мозък" и "куха лейка". Много са подходящи в случая. smile.gif
Дали пък в знак да добра воля да не извадя всичките ти грубиянски епитети и определения в списък и да го пльосна тук, та да те облегча. Само copy/paste и готово, демонстрираш оригиналност. misli.gif
Тарабас
Ама е симпатяга, така като се е поопънал. И не му личи много.
Питето
Военна подготовка за политическо-икономически пазарлък. На Кремъл му трябват бързи и евтини "козове" срещу санкциите. Само дето ако размаха ядрената тояга, дори Китай ще се почувства заплашен, а последния път като се почувства, и руснаците се изнесоха светкавично от Казахстан. Та "ядрените козове" може да се окажат "гола девятка"...
evanka
Цитат(Радио Ереван @ 27/02/2022, 23:32) <{POST_SNAPBACK}>
Ти как мислиш, че се превземат градове където ти оказват упорита съпротива? Не могат да ги сравнят със земята заради цивилните.
При завземането на Берлин са дали близо 300 000 жертви. Сега не могат да си позволят това. Моли се бързо да свърши войната, а не да се проточва.

https://dnes.dir.bg/na-fokus/rusiya-nanese-...si-raketen-udar

Путин очакваше, че цивилното население ще посрещне руснаците като освободители и ще се обърне срещу киевската власт.
Затова не иска жертви сред хората.
Обаче по някаква неясна и за Путин причина дори и Донбас не се надигна да го подкрепи.
Сега дилемата му вероятно е дали да не срине със земята някои градове, защото е ясно, че стратегически населението вече не влиза в уравнението.
След няколко дни ще загуби и малкото козове които му остават за да преговаря.
Миналата седмица можеше да се надява на Донбас, но май ще си остане само с Крим и фалита и руската финансова с-ма.
Питето
А може пък ЕС да започне експресна процедура за издаване на гражданите на Украйна... европейско гражданство с възможност да пътуват и работят в ЕС. Особено ако са между 16 и 60 години, и са участвали във военни действия. Подозирам, че дори "новите републики" рязко ще се напълнят с мераклии за връщане към Украйна. Нали вече видяха какво е "просперитет по кремълски"...
Shade
Цитат(Питето @ 27/02/2022, 23:32) <{POST_SNAPBACK}>
Военна подготовка за политическо-икономически пазарлък. На Кремъл му трябват бързи и евтини "козове" срещу санкциите. Само дето ако размаха ядрената тояга, дори Китай ще се почувства заплашен, а последния път като се почувства, и руснаците се изнесоха светкавично от Казахстан. Та "ядрените козове" може да се окажат "гола девятка"...

Абсолютен тъпанар и некадърник в политическо отношение се оказва Путин. Въобразяваше си, че след като Русия наложи вето в Съвета за сигурност към ООН по въпроса за руската инвазия и сега като заплаши с ядрен удар, и как дори само една руска подводница в Атлантика можела да изстреля 500 ядрени глави, които да изпепелят САЩ, светът ще се разтрепери и ще го моли на колене да се смили. Ония му възразяват кротко "Чакай бе, какви ги дрънкаш, кого и защо заплашваш? Нападнал си страна, която не притежава ядрено оръжие и не те заплашва. НАТО, в качеството си на отбранителен алианс също не те заплашва, къде си тръгнал? Знаеш много добре за колко минути натовските самолети, които в момента са на земята, могат да се вдигнат и да достигнат Москва". И после как бързо свали гарда и започна да се моли за преговори. "Непобедимая и легендарная". smile.gif
Бай Ганьо
Това беше репортерът Shade от мястото на събитието. laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 28/02/2022, 06:08) <{POST_SNAPBACK}>
Това беше репортерът Shade от мястото на събитието. laughing.gif

"Това беше репортерът Shade от мястото на събитието", обясни с инфантилнa зулуска компетентност Бай Ганьо. 453.gif
ЕксГорски
Цитат(evanka @ 28/02/2022, 12:24) <{POST_SNAPBACK}>
Путин очакваше, че цивилното население ще посрещне руснаците като освободители и ще се обърне срещу киевската власт.

Руснаците изоставиха всякаква демагогия и се държат точно като Хитлер. Това са нацисти!
Едно време, поне за приличие, намираха някой да ги е "повикал на помощ" : Финландия 1939, Унгария 1954, Чехословакия 1ç68, Авганистан ...
Сега вече действат с .. открито лице - фашисти, нацисти!!!
evanka
Цитат(ЕксГорски @ 28/02/2022, 15:42) <{POST_SNAPBACK}>
Руснаците изоставиха всякаква демагогия и се държат точно като Хитлер. Това са нацисти!
Едно време, поне за приличие, намираха някой да ги е "повикал на помощ" : Финландия 1939, Унгария 1954, Чехословакия 1ç68, Авганистан ...
Сега вече действат с .. открито лице - фашисти, нацисти!!!

Те и сега разправят, че украинския народ ги е повикал на помощ срещу киевските фашисти и терористи.
Shade
Цитат(evanka @ 28/02/2022, 08:26) <{POST_SNAPBACK}>
Те и сега разправят, че украинския народ ги е повикал на помощ срещу киевските фашисти и терористи.

Престанаха да го разправят, след като се видя, че дори рускоезичните в Източна Украйна са против тях и активно унищожават руски танкове.
Rat_in_the_house
Днес виждаме опашки пред банките в Русия, неработещи банкомати, рублата е на минус 30%, борсата затворила, защото спадът бил 40% още с отварянето...
Междувременно към санкциите се присъединиха традиционните убежища за мръсни пари като Швейцария и Сингапур. Китайските държавни банки се присъединили и те към ограниченията и замразили работата с руски банки в тяхната си система, която е конкурент на SWIFT.
Примката около Русия постепенно се затяга.
Аз очаквах да има несъгласни...разни такива ботове като К. Нинова, но на европейско ниво. Изненадващо-няма такива.
Питето
Е, ми като не те кефи този репортер, що не смениш канала? А новината си е една и съща: Русия почна да пипа за ядрени оръжия след четири дена война с неядрена държава. При това смятана за слаба и готова да се предаде. Подозирам, че ако се заяде с НАТО, ефекта ще е много по-смешен, само дето ще е видим рамките на под два-три часа. Мда, а изненадата ще е в гръб (или маааалко по-южно от гърба) от към Китай.
Питето
Май на никого не му се рискуват собствените спестявания и интереси заради кремълски мераци. Предполагам, че Китай ще успее да извърти някой номер на света и ще пазарува скришом от Русия, ама да правиш алъш-вериш с китайци докато си в наведено положение... абе по-добре да изтърпиш европейски и американски санкции.
Poseidon
Цитат(Hartmann @ 27/02/2022, 18:40) <{POST_SNAPBACK}>
Упс, САЩ също повишиха бойната готовност на ядрените си сили до предпоследна степен. А последната степен няма да обяснявам какво означава. smile.gif

Кое е веселото не разбирам...иначе някакво военно образование имаш ли колега?
поне чел ли си в близката история /до 25г/ подобни войни с превъзхождащи сили в коалиция колко време отнемат?
скоростта на напредване на САЩ и коалиция при тотално въздушно надмощие до Багдат колко е на денонощие? не знаеш ама непрестанно цитираш любимите ти мурзилки .../за 3 часа за 4часа/ кой къде и кога е твърдял подобно нещо? освен шияници крайни русофили.

ти имаш ли представа какво е 3 часа? служил ли си поне войник...бойна тревога знаеш ли какво е? машините не може да напуснат поделението за 30 мин...ама някой си казал че за 3 часа 3 дена ...еди какво си...за 3 часа може само да се изсереш на спокойствие

История вероятно си чел и знаеш че Раша боен опит с употреба на атомно оръжие нямат и техното е фейк /с това са наясно всички прогресивисти/...виж САЩ могат и знаят правили са го и залагам на тях при употреба...

иначе спасението идва от ЕС...ще приемат Украйна в ЕС по съкратена процедура...мисля до седмица....и вече не само арабските гости дето баба ти Меркел покани ами и делегатите от Азов ще може да порят задниците на маститите ЕС либерали ...
Hartmann
Цитат(Poseidon @ 28/02/2022, 19:19) <{POST_SNAPBACK}>
Кое е веселото не разбирам...иначе някакво военно образование имаш ли колега?

делегатите от Азов

Весело ми е, неколега, точно защото имам достатъчно военен опит и образование. Гледам и слушам безумно-малоумните брътвежи на великото ръководство на магучая руская армия. На военния министър Шойгу, който няма и един час военна служба, и на 90% от генералите, които са дърти и дебели тулупи.

А добробата Азов на руснаците ще им се види като хор от детската градина, след като се срещнат с едни други два добробата, няма да ги споменавам тук, който му трябва им знае имената.
Poseidon
Цитат(Hartmann @ 28/02/2022, 19:38) <{POST_SNAPBACK}>
Весело ми е, неколега, точно защото имам достатъчно военен опит и образование. Гледам и слушам безумно-малоумните брътвежи на великото ръководство на магучая руская армия. На военния министър Шойгу, който няма и един час военна служба, и на 90% от генералите, които са дърти и дебели тулупи.

А добробата Азов на руснаците ще им се види като хор от детската градина, след като се срещнат с едни други два добробата, няма да ги споменавам тук, който му трябва им знае имената.

Разбирам ти личната позиция, колега. Но ако ти имаш военно обрбазование, Бог да ни е на помощ при военни действия! Понетийния ти апарат по тези тематики е като на 15 год момче. емоции емоции "магучая дебели...безумни... тулупи" по пол поне си мъж допускам.../не искам да те засегна ама емоцията която влагаш е присъща на дамите/
Моля за малко аналитичност...адекватност и аргументи разумни ако имаш....емоциите са като гледаш филм и аз се вълнувам от киноизкувствствто

Но история вероятно си чел...и аз, но не ми е силна страна...ако можеш да осветлиш откъде е това влечение на ЕС либералите към националсоциалистите? кaнят ги в ЕС
Андро Билецки става евродепутат с е това знаме...
не ми пука и на никой не му пука тук какво ги очаква руснаците...но Андро евродепутат!?..някак си ....няма да се учудя де, но не разбирам

п.п. "колега" е обръщение в академична среда , която е и този форум според мен...член съм още от стария от поне 15г - това за протокола
в университета например и подобна среда да се обърнеш към някой с "неколега" е нонсенс...
....понятията ПОНЯТИЯТА трябва да се разбират и тогава може да се изложи позиция...иначе си става БГ кал
lati1960
Цитат(Shade @ 28/02/2022, 01:37) <{POST_SNAPBACK}>
Пропусна да добавиш дежурните клишета "ваксиниран мозък" и "куха лейка". Много са подходящи в случая. smile.gif
Дали пък в знак да добра воля да не извадя всичките ти грубиянски епитети и определения в списък и да го пльосна тук, та да те облегча. Само copy/paste и готово, демонстрираш оригиналност. misli.gif

Бигджордж е дал нещо обективно по което питаш, ето: https://www.youtube.com/watch?v=yVlQ5obBsGE
Накратко: През 2013-14 г. САЩ, влагайки над 5 милиарда долара, колосална сума за подобна операция, анексираха чрез цветна революция и насилствен преврат Украйна, поне западната част. На което Русия отговори с анексиране на Крим, Севастопол, Приднестровието и отцепване на Донецка и Луганска области населявани от рускоезично население. Най-кратко това се случи. И, както правилно отбелязваш, същото вече и децата го знаят. Пита се обаче: Кой почна тази война, която днес се разгръща?
Отговорът: Не е Москва и Путин. /Никаква идея да оправдавам действията им!/ Но не Русия почна това в Украйна тогава. А днешната военна операция там е реплика именно на американската намеса в Украйна от 2014-та. Всички подлоги на Америка днес в един глас реват колко лош е Путин /не че е добър/, изтиквайки като аргумент трагедията на мирните жители на Украйна. Само че. Не Путин е главният виновник за тази трагедия. Това на Украйна и украинците им го причини Вашингтон!!! И трябва дебело да се подчертае. Такава е обективната истина. Такива са фактите. Русия в случая защитава своята независимост, цялост и суверенитет, застрашени от прекомерното струпване на натовски и американски войски и оръжия в близост до своите граници, вкл. в Украйна. Това е.
Друга лъжа: Наш дечко премиер Петков онзи ден повтори изтърканото клише на един американски астреб, че видите ли, Русия била някакво световно джудженце, буквално бензиностанция с ядрени оръжия. Но, дали е вярно? Прост факт, че не е: Русия е най-големият производител на титаниеви сплави в света, нужни за световното самолетостроене, включително военното, както и по космическите програми! Подобна е ситуацията и по много други суровинни източници, енергийни също, които на практика са неизчерпаеми на руската територия, която впрочем руска "бензиностанция" заема само 1/6-та от световната земна площ! Мноо голема таа бензиностнация бе, пичове! Ще ви се на някои да я лапнете ей така, на аванта, за да я разграбите, нали. Но, не става така! И, понеже Путин, какъвто и да е, ви попречи, се оказа най-лошият злодей. А какви сте вие?! no.gif
Shade
Цитат(lati1960 @ 28/02/2022, 10:46) <{POST_SNAPBACK}>
Бигджордж е дал нещо обективно по което питаш...

Защо се включваш по темата в този клон, в който няма нищо друго, освен срам за форума, и не си струва да се чете? Каква дискусия очакваш тук?
Тук нищо не питам, единствено съм помолил за пореден път доктора да си спести грубиянските обръщения, които по неизвестни причини редовно напира да ми пробутва, след като съм дал ясно да се разбере, че не ме интересуват обясненията му колко велик изобретал на занаятчийско ниво е, и няма никаква вероятност изведнъж да ахна от възхищение пред наивната му вяра.
lati1960
Цитат(Shade @ 28/02/2022, 21:06) <{POST_SNAPBACK}>
Защо се включваш по темата в този клон, в който няма нищо друго, освен срам за форума, и не си струва да се чете? Каква дискусия очакваш тук?
Тук нищо не питам, единствено съм помолил за пореден път доктора да си спести грубиянските обръщения, които по неизвестни причини редовно напира да ми пробутва, след като съм дал ясно да се разбере, че не ме интересуват обясненията му колко велик изобретал на занаятчийско ниво е, и няма никаква вероятност изведнъж да ахна от възхищение пред наивната му вяра.

Д-р А те попита нещо просто: Какво се случи /в Украйна/ през 2014-та?
А ти отговори с лъжи и неистини. Затова се включих. Не че си единственият. Сега сме в уникална глобална ситуация, на която Хитлер и нецистката пропагандна машина на Гьобелс е направо смешна спрямо което се случва днес! Истината е изопачена тотално, игнорират се факти, реалност, действия и бездействия, за да се внушават лъжи, манипулации и буквални клевети. Което обаче показва, че голяма част от света ни е попаднал в страшна и безумна Матрица, без да го осъзнаваме обикновените хора. Това в Украйна ни отрезви, но вече е късно. В ужасния капан сме на клановете и силите, които почнаха тази касапница там, но не днес, а именно с кървавия преврат и майдан от 2014-та година. Днес обикновените украинци берат горчивите плодове на лицемерието, лукавството и лъжите на кликата във Вашингтон, която ги подготви като жертвено агне, което да поднесе на руската мечка стръвница. Не че кликата в Кремъл е по-различна, същата стока са, че и по-лоши. Но, не те почнаха тази война, не те я искаха и търсеха. Тя им бе натрапена, докараха ги до ситуация да не могат да сторят друго. Освен капитулация. Само че, като всеки жив организъм, държавите и нациите също имат инстиктти за самосъхранение и воля за живот. Защо всички други народи да имат право на съществувание, а руснаците да нямат? Щото Бадйн ли казал? О, Путин само бил проблемът, не руснаците. Ми Путин е продукт на американското отношение към Русия, писал съм го тук. И е вярно. Среди в Щатите и продажните им марионетки в Киев провокираха този конфликт, такава е истината. Нима не знаеш кой е Зеленски и какво потекло има? А каква заплата получава синът на Байдън в Украйна покрай газопровода там? 83 000 долара на месец! Без бонусите! no.gif
Няма да успеете да излъжете обществата и хората, приятелю. Каквито и пропагандни трикове да използвате. В момента светът е парализиран от случващото се, но рано или късно ще потърси сметка от тези, които го набутаха в това безумие. И не са руснаците. Те също са жертви на един пъклен план, който едно сатанинско задкулисие чертае за света ни. Истинските злодеи са други!
Shade
Цитат(lati1960 @ 28/02/2022, 11:39) <{POST_SNAPBACK}>
Д-р А те попита нещо просто: Какво се случи /в Украйна/ през 2014-та?
А ти отговори с лъжи и неистини. Затова се включих.

Глупости.
Евтините русофилско-антиваксърски провокации ще минат и без мен. smile.gif
Хайде със здраве!
Бай Ганьо
Кой е казал, че не ме кефи този репортер!
Напротив, кефи ме и то много.
Иначе и двете страни ме забавлявате на гърба на множеството ранени и убити руснаци и украинци.
Добре, че ковида си отиде така бързо, че иначе щеше да стане още по-голямо мазало.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 28/02/2022, 12:01) <{POST_SNAPBACK}>
Кой е казал, че не ме кефи този репортер!
Напротив, кефи ме и то много.
Иначе и двете страни ме забавлявате на гърба на множеството ранени и убити руснаци и украинци.
Добре, че ковида си отиде така бързо, че иначе щеше да стане още по-голямо мазало.

Като стана въпрос кой на какво се кефи, може ли да се включа и аз?
Кефят ме русофилите-антиваксъри, 2 in 1, така да се каже. Но най- кефи 3 in 1, русофил-антиваксър-зулуски интелигент. grin.gif
Бай Ганьо
Разбира се, че можеш да се включиш.
Олекна ли ти! laughing.gif
Тарабас
Тази съде миниатюрна азиатска орка най-вероятно ще получи скоро инфаркт или ще се спъне и ще падне по некоя стълба и ше си потроши врата.
Богатите руснаци, свикнали само на черен хайвер и панирани езичета от славейчета за закуска нема да издържат дълго и ше го погребат жив.
Оня бате усеща кво го чака и сега е малко гъз трит на неравна почва.
Питето
Абе две години хич не е бързо. Иначе вируса направи жертви като от една малка война в доста държави, ама не става за екран, няма екшън, няма дим и взривове, абе не изглеждаше достатъчно новинарски.
Бай Ганьо
Аз пък мисля, че ако Путин беше започнал войната преди две години, щяхме да броим само жертвите от войната.
Ковида щеше да мине незабелязано както и ти спомена.
Ask
Цитат(Hartmann @ 27/02/2022, 18:40) <{POST_SNAPBACK}>

Джен Псаки: "САЩ не виждат причина да променят своите равнища на ядрена готовност" от днес. Да не си се объркал нещо?
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.