Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Нацистки родилни домове
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 10/03/2022, 21:50) <{POST_SNAPBACK}>
Напълно в стила им е. И не само болници. Всичко. Дрезден беше сринат до основи. Жени, деца, старци.
Нямаше ревове.
А, да бе! Мамаимфашисти!

Да не би да искаш да намекнеш, че украинците ще погнат руснаците да ги преследват обратно навътре в Русия, както руснаците преследваха германците? wink.gif
Бай Ганьо
Когато нашите убиват е ок.
Когато другите убиват не е.
Това наши, ваши се сменя доста често другарю.
Ей го и на. У един живот време ги сменихме.
Ма ние сме свикнали да лижем, нали!
Бай Ганьо
Нищо не намеквам.
Написано е катозамалоумници.
Чети.
Бай Ганьо
Цитат(Shade @ 11/03/2022, 08:55) <{POST_SNAPBACK}>
Руснаците отстъпват в ужас, а дроновете ги преследват като разгневени оси.

Класика в жанра. laughing.gif
Thursday Next
Цитат(Shade @ 11/03/2022, 03:25) <{POST_SNAPBACK}>
На този етап Путин има само един сигурен шанс за победа: пълно изтегляне от Украйна с представяне по руските медии, които са под пълен негов контрол, че целите на "специалната военна операция са постигнати" и излиза от нея с достойнството на пълен победител.
Проиграе ли го, не се знае как ще се развият събитията. Може и да победи на тактическо ниво, но на стратегическо ниво, едва ли...

И мен ме наведе на тази мисъл изказването оня ден из руските медии, че "военната операция" била постигнала целта си за демилитаризация на Украйна. Подготвя се почвата точно за това, надявам се.
Вчера Лавров заяви, че всъщност Русия не е нападала Украйна. Изобщо, хайде всички да забравим какво се случи, вие гледайте любезно встрани, какво сте се вторачили тука пък.
Hartmann
Цитат(Бай Ганьо @ 11/03/2022, 09:16) <{POST_SNAPBACK}>
Нищо не намеквам.
Чети.

Аз прочетох - нацистите трябва да се унищожават с бомбен килим, като се избият и деца и жени и всичко - това е ясно. Ввъпросът е - не ти ли е поне малко жал за московчаните?
Hartmann
Цитат(Бай Ганьо @ 11/03/2022, 09:12) <{POST_SNAPBACK}>

Руснаците, които ни потопита в техния малоумен колхоз за около половин век, могат да бъдат "наши" единствено за клинични идиоти и антибългари.
Бай Ганьо
А не бяха ли наши!
Кой ходеше на манифестации и викаше КПеСеС БКП Вечна Дружба!
Знам, знам не беше ти и твоите родители. grin.gif
Hartmann
Цитат(Бай Ганьо @ 11/03/2022, 11:44) <{POST_SNAPBACK}>
А не бяха ли наши!
Кой ходеше на манифестации и викаше КПеСеС БКП Вечна Дружба!
Знам, знам не беше ти и твоите родители. grin.gif

Тези, които са влизали в Хитлерюгенд като невръстни деца, милионите членове на "социалистическата работническа партия на Германия" - те виновни ли са били или не? Да или не - дай прост отговор.
Хасан
Цитат(ЕксГорски @ 10/03/2022, 22:44) <{POST_SNAPBACK}>
Стар болшевишки навик!
1954 Жуков провежда ядрен взрив на Тоцкия полигон, за са "проучи" действията на войските. Участват 45 000 военнослужащи. При уволнението им във военните им книжки пише, че са служили на хиляди километра от въпросния полигон, за да се запази тайната за този "опит"". Пораженията върху тези военнослужащи са ужасни, за тях и за поколенията им. Обаче лекарите не могат да ги лекуват, понеже не знаят от какво страдат.

Е, как по друг начин да се изпробва как ще реагира армията при ядрен взрив? w00tbrows.gif
П.П. И десет хиляди цивилни също.
Хасан
Цитат(Hartmann @ 10/03/2022, 15:09) <{POST_SNAPBACK}>
Има много глупци, вкл и сред ръководителите на някои държави, които още не разбират, че предишния свят приключи. Всякакви дрънканици са излишни, пригответе се за неизбежното. smile.gif

Днес разговарях с една девойка. Стана въпрос за ковида. Каза, че ще приключи до есента....защото тогава ще има ядрена война. Бързо щяла да свърши.
Hartmann
Цитат(Хасан @ 11/03/2022, 12:02) <{POST_SNAPBACK}>
Днес разговарях с една девойка. Стана въпрос за ковида. Каза, че ще приключи до есента....защото тогава ще има ядрена война. Бързо щяла да свърши.

Да, в момента най-сериозните експерти оценяват възможността за ядрена война на повече от 80%. А това, че и някои девойки също са го осъзнали, само показва, че ситуацията е, меко казано - ойде коня в реката smile.gif

Няма да се учудя също, ако в Русия изведнъж се случи тежък терористичен акт с много смъртни случаи - както беше през септеври 1999. Тъй наречения "рязанский сахар" (рязанска захар) отново ще подслади живота на руснаците. smile.gif /може и да не разбираш за какво става дума, това няма значение/
Бай Ганьо
Абе то никой не беше виновен.
Те ни го наложиха и ние го приехме.
Е, след 1989 разбрахме, че всички сме били репресирани. laugh.gif
Hartmann
Цитат(Бай Ганьо @ 11/03/2022, 12:15) <{POST_SNAPBACK}>
Абе то никой не беше виновен.
Те ни го наложиха и ние го приехме. laughing.gif

Т.е. и нацистите в Германия също не са виновни?
Бай Ганьо
И турците не са виновни.
Те само присъстваха.
Hartmann
Цитат(Бай Ганьо @ 11/03/2022, 12:22) <{POST_SNAPBACK}>
И турците не са виновни.
Те само присъстваха.

А византийците?
ЕксГорски
Цитат(Thursday Next @ 11/03/2022, 09:29) <{POST_SNAPBACK}>
И мен ме наведе на тази мисъл изказването оня ден из руските медии, че "военната операция" била постигнала целта си за демилитаризация на Украйна. Подготвя се почвата точно за това, надявам се.
Вчера Лавров заяви, че всъщност Русия не е нападала Украйна. Изобщо, хайде всички да забравим какво се случи, вие гледайте любезно встрани, какво сте се вторачили тука пък.

А Путин бил поискал да се набират доброволци за да воюват в Украйна.
Това какво ли пък може да значи?!
Хасан
Цитат(ЕксГорски @ 11/03/2022, 13:08) <{POST_SNAPBACK}>

Ако ти се воюва, отиваш и воюваш. Ти не беше ли пенсионер? Тъкмо имаш свободно време. wink.gif
ЕксГорски
Цитат(Хасан @ 11/03/2022, 14:10) <{POST_SNAPBACK}>
Ако ти се воюва, отиваш и воюваш.

Вярно, това теб не те засяга: нормално се набират мъже! svirkam si.gif
Хасан
Цитат(ЕксГорски @ 11/03/2022, 13:21) <{POST_SNAPBACK}>
нормално се набират мъже!

Като тези, които сега гният в земята ли? Не искам да съм като тях. sunbathing.gif
Hartmann
Цитат(Хасан @ 11/03/2022, 14:40) <{POST_SNAPBACK}>
Като тези, които сега гният в земята ли? Не искам да съм като тях. sunbathing.gif

Ами те тези дето реват за майките си - и те не искат. smile.gif Как става тая работа?
Хасан
Цитат(Hartmann @ 11/03/2022, 14:52) <{POST_SNAPBACK}>
Ами те тези дето реват за майките си - и те не искат. smile.gif Как става тая работа?

Едно е да ревеш за майка си, а друго е да кажеш майната ви, това не е моя война. Няма да воювам.
Hartmann
Цитат(Хасан @ 11/03/2022, 15:02) <{POST_SNAPBACK}>
Едно е да ревеш за майка си, а друго е да кажеш майната ви, това не е моя война. Няма да воювам.

Да де, да де, те точно това и казват - това не е наша война, ние не искаме да воюваме и пр. и т.н. Обаче в същото време именно такива измират по украинските градове и полета. Как става това?
Хасан
Цитат(Hartmann @ 11/03/2022, 15:08) <{POST_SNAPBACK}>
Да де, да де, те точно това и казват - това не е наша война, ние не искаме да воюваме и пр. и т.н. Обаче в същото време именно такива измират по украинските градове и полета. Как става това?

Тези, които са по-хитри намират начин или да се предадат или да избягат. Ако откажат, ще отидат на военен съд, което пак е за предпочитане пред най-лошото.
Украинците също не са стока. Не разрешават на мъжете да напуснат страната. Сега ще ми опонираш, ами защото се води война. Точно затова, хората имат право да си тръгнат. Закон, който ти застрашава живота, не е закон. Моя мисъл. sunbathing.gif
Хасан
Цитат(Питето @ 11/03/2022, 08:07) <{POST_SNAPBACK}>
Можеше и нЕкое клане от 18-ти век да посочиш, пак щеше да пасне на съвременната руска военна стратегия...

Едва ли. Клането предполага убийства с хладни оръжия. Руснаците са майстори на разстрелите.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 10/03/2022, 23:12) <{POST_SNAPBACK}>

Тъй, тъй! Заеби ситуацията в Украйна днес. Дай да отворим тема и да преминем към дискутиране на ситуацията в Югославия преди 20 години, нали така? smile.gif
ЕксГорски
Цитат(Shade @ 11/03/2022, 16:52) <{POST_SNAPBACK}>
Тъй, тъй! Заеби ситуацията в Украйна днес. Дай да отворим тема и да преминем към дискутиране на ситуацията в Югославия преди 20 години, нали така? smile.gif

и на Дрезден 1945 и за Батак 1876
Важното е да отклоним вниманието от руските зверства днес!
Това поръчка ли е или ... малоумие!
Hartmann
Цитат(ЕксГорски @ 11/03/2022, 16:05) <{POST_SNAPBACK}>
и на Дрезден 1945 и за Батак 1876
Важното е да отклоним вниманието от руските зверства днес!
Това поръчка ли е или ... малоумие!

По принцип има платени мурзилки, това се знае от години. Но в случая мисля, че е чистак-бърсак последното. smile.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 10/03/2022, 23:16) <{POST_SNAPBACK}>

Това е ясно, но все пак си струва да се пише като за нормални хора. grin.gif
Thursday Next
Не е имало ревове за Дрезден или просто ти не си чул за тях?
Thursday Next
Цитат(Хасан @ 11/03/2022, 15:02) <{POST_SNAPBACK}>

Някой да не се е опитал да те мобилизира?
Thursday Next
Цитат(Бай Ганьо @ 10/03/2022, 22:00) <{POST_SNAPBACK}>
В Хърватия не живеят българи.
В другите соц страни-също.
Ние ще сме кенефа на Европа И ако някой ни пречи, И ако никой не ни пречи.
Просто сме си такива.
Мундари.
Колорит бе душа!
Трябва да има и такива.
Това лъскавото все ще омръзне некой ден. grin.gif

Дет вика Фокси, добър живот не омръзва.
Hartmann
Цитат(Хасан @ 11/03/2022, 15:30) <{POST_SNAPBACK}>
Тези, които са по-хитри намират начин или да се предадат или да избягат. Ако откажат, ще отидат на военен съд, което пак е за предпочитане пред най-лошото.
Украинците също не са стока. Не разрешават на мъжете да напуснат страната. Сега ще ми опонираш, ами защото се води война. Точно затова, хората имат право да си тръгнат. Закон, който ти застрашава живота, не е закон. Моя мисъл. sunbathing.gif

Ами тогава ще трябва да отменим много закони. Защото, примерно - закона за неизбежната самоотбрана застрашава животи. smile.gif Всички закони, отнасящи се до армията - също трябва да се отменят. Понеже е ясно - основното занятие на войниците е да убиват противника, то друго фактически няма важно. И във връзка с всичко казано ми се иска да те попитам - случайно да вземаш някакви силни лекарства?
vayu
Мисля,че се гъбарка с нас,той много добре знае,че имаме не само права,но и задължения към родината си.
evanka
Цитат(ЕксГорски @ 11/03/2022, 12:08) <{POST_SNAPBACK}>

Това значи, че търси башибозук да върши неща, които руските войници не могат или не искат да вършат.
Путин преди две седмици се надяваше, че украинците ще го посрещнат като освободител, а сега им изпраща чеченски и сирийски главорези. Какво ли може да означава това?
Hartmann
Цитат(vayu @ 11/03/2022, 19:27) <{POST_SNAPBACK}>
Мисля,че се гъбарка с нас,той много добре знае,че имаме не само права,но и задължения към родината си.

Не смятам, че се гъбарка, човека просто е с.... как да се изразя по-меко - със специални потребности в някои сфери и отношения. smile.gif
Хасан
Цитат(Hartmann @ 11/03/2022, 19:18) <{POST_SNAPBACK}>
Ами тогава ще трябва да отменим много закони. Защото, примерно - закона за неизбежната самоотбрана застрашава животи. smile.gif Всички закони, отнасящи се до армията - също трябва да се отменят. Понеже е ясно - основното занятие на войниците е да убиват противника, то друго фактически няма важно. И във връзка с всичко казано ми се иска да те попитам - случайно да вземаш някакви силни лекарства?

Няма такъв закон, имаш предвид неизбежната отбрана в наказателният кодекс. Тя не застрашава живота, а го пази.
Ами, не щом службата е доброволна. Всеки си преценява дали да служи и дали да бъде войник. Така е от 2007 година.
Не, не ми се налага. А ти?
ЕксГорски
Цитат(Thursday Next @ 11/03/2022, 19:39) <{POST_SNAPBACK}>
Дет вика Фокси, добър живот не омръзва.

А, къде е Фокси? rolleyes.gif
vayu
Цитат(Бай Ганьо @ 11/03/2022, 06:50) <{POST_SNAPBACK}>
Напълно в стила им е. И не само болници. Всичко. Дрезден беше сринат до основи. Жени, деца, старци.
Нямаше ревове.
А, да бе! Мамаимфашисти!

Това по никакъв начин не оправдава руските бомбардировки на мирни жители в Украйна!
wal
lati 1960 ми липсва в тази тема.Някой знае ли нещо за този колега!?Да не би да е заминал доброволец на правилната страна.Тя правилната страна все новобранци използва за пушечно месо, а lati е наш специалист във всички области.Започвам да се притеснявам.
Hartmann
Цитат(evanka @ 11/03/2022, 20:22) <{POST_SNAPBACK}>
Това значи, че търси башибозук да върши неща, които руските войници не могат или не искат да вършат.
Путин преди две седмици се надяваше, че украинците ще го посрещнат като освободител, а сега им изпраща чеченски и сирийски главорези. Какво ли може да означава това?

Означава, че и във военно и в икономическо и в каквото и да е друго отношение е тъп като сачма.
Alexfield
Идеи ли събираш? Заминавай в Мордор. Ще почерпиш опит направо от извора.
Thursday Next
Цитат(ЕксГорски @ 11/03/2022, 23:13) <{POST_SNAPBACK}>
А, къде е Фокси? rolleyes.gif

У фейса. bleh.gif
Хасан
Цитат(wal @ 11/03/2022, 23:28) <{POST_SNAPBACK}>
lati 1960 ми липсва в тази тема.Някой знае ли нещо за този колега!?Да не би да е заминал доброволец на правилната страна.Тя правилната страна все новобранци използва за пушечно месо, а lati е наш специалист във всички области.Започвам да се притеснявам.

Пиши му на лични и ни иформирай.
Hartmann
Цитат(Shade @ 10/03/2022, 21:03) <{POST_SNAPBACK}>
По онова време Жан Виденов го наричаха "глиста". Дали защото беше тънък и слаб или защото беше потънал в лайна - не знам.

По-вероятно заради второто. А виждаш ли как се дължат от БСП в момента? Ами както винаги - като обикновена фашистка партия.

Разбирал съм гласуващите за други партии, единствено не разбирам гласуващите за БСП. Проблемът е, че не мога да си представя толкова тъпо същество, че да пусне бюлетина за тази партия - чисто физически ми е невъзможно.
Хасан
Цитат(Hartmann @ 12/03/2022, 11:05) <{POST_SNAPBACK}>
По-вероятно заради второто. А виждаш ли как се дължат от БСП в момента? Ами както винаги - като обикновена фашистка партия.

Разбирал съм гласуващите за други партии, единствено не разбирам гласуващите за БСП. Проблемът е, че не мога да си представя толкова тъпо същество, че да пусне бюлетина за тази партия - чисто физически ми е невъзможно.

А гласуващите за ГЕРБ, ВМРО, НФСБ ги разбираш? Хайде за ДПС е ясно.
Hartmann
Цитат(Хасан @ 12/03/2022, 14:50) <{POST_SNAPBACK}>
А гласуващите за ГЕРБ, ВМРО, НФСБ ги разбираш? Хайде за ДПС е ясно.

Да, разбирам ги. Дори малоумниците, които гласуват за Атака и Възраждане - мога да ги разбера. По-точно... мога "да ги мисля", разбирам мотивите им, разбирам какво представляват тези хора, мога да си ги представя. Докато гласуващите за БСП са отвъд всякакъв разум, мисъл и изобщо човекоподобие. Бих казал, че са животински тъпи, но така наистина ще обидим някои животни, които очевидно са на по-високо интелектуално ниво.
Хасан
Цитат(Hartmann @ 12/03/2022, 19:05) <{POST_SNAPBACK}>
Да, разбирам ги. Дори малоумниците, които гласуват за Атака и Възраждане - мога да ги разбера. По-точно... мога "да ги мисля", разбирам мотивите им, разбирам какво представляват тези хора, мога да си ги представя. Докато гласуващите за БСП са отвъд всякакъв разум, мисъл и изобщо човекоподобие. Бих казал, че са животински тъпи, но така наистина ще обидим някои животни, които очевидно са на по-високо интелектуално ниво.

Защо отвъд всякакъв разум? Искат по-високи пенсии и социални придобивки. Всеки дърпа чергата към себе си. БСП и Възраждане са против санкциите, което аз лично одобрявам, без да защитавам Путин. Той е основният виновник за войната.
Не одобрявам и беззаконието на което са подложени руските олигарси. Ако са направили нещо и има доказателства, защо не ги гониха преди войната. Нарушаването на правата на човека със затварянето на границите за мъже под 60 години в Украйна също.
Тарабас
Ами да са плащали за високи пенсии. То не става само с искане.
Не може цяла една държава да се крепи само на мантрата, да се грижи са социално слабите.
Hartmann
Цитат(Хасан @ 12/03/2022, 21:17) <{POST_SNAPBACK}>
Искат по-високи пенсии и социални придобивки.

Възраждане не са управлявали, нямаме пример от тяхно управление.

БСП обаче са управлявали много пъти. Правителството на Луканов беше тяхно, на Беров - подкрепено от тях, на Жан Виденов беше тяхно, та чак до правителството но Орешарски, което също беше тяхно. По-високи пенсии, казваш? Ами резултатите им бяха точно обратните. smile.gif Като се почне от купонната система при Луканов и пенсиите от 3 долара на месец при Виденов и се стигне до слагането на Пеевски за шеф на ДАНС при Орешарски - всичко това може да го сътворят единствено и само същества с интелект отвъд клиничната идиотия.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.