Искам да запитам Джорджи и всички потребители - ако сте журналисти, бихте ли поканили например някой канибал-педофил, изнасилил и убил дете, за да изкаже и той гледната си точка? Понеже, според Джорджи - трябва да се даде трибуна и на "другата гледна точка", за да не получаваме едностранчива информация, а да си съставим вярна картина в цялата и пълнота.
Имаше в съветска Русия един такъв канибал-педофил и сериен убиец - Андрей Чикатило.
Нека малко ти поОбясня...
Първо: гледната точка е не . от която виждаш около носа си, а Виждането ти по някои важни, основни въпроси пред човечеството или поне пред месТната общност...понякога можеш да имаш двойно виждане, което не означава математически, пардон, непосредствено, че имаш две гледни . а понякога ти си гледаш, гледаш, гледаш, а виждаш само ...
това беше първото
Второ: аз не виждам Путин като дете-убиец, педофил и сериен убиец, не се подвеждайте от това, че аз не съм го виждала...защото понякога виждам картини, които не съм виждала, а все съм виждала портрета на Путин и знам как изглежда Защото войната или военната операция в Украйна не е първата, няма и да е последната, случваща се такава и по тая логика защо да ИЗКЛЮЧВАме военните операции в Косово,започната през 1999 и в Сомалия, завършила през 1995г /наречени от американците кампании/ или пък войната в Ирак започнала през 2003 г или войната във Виетнам с определен като празник на ветераните Денят /през март, ама забравих точно кога беше/ през 2017 г ? Причинител, раздробител, инициатор ? Загинали? Къде са им прякорите, не на загиналите де?
това второ
и
Трето: отразяването не може да е само на една .
Ако я отразяваш винаги има и друг скрит незнам как да го кажа - отразител, мерител, определител или нещо друго Тоест разбираш че ако не нещо друго то другата гледна . е противоположната а коя е противоположната може и да не я чуваш но ако искаш я научаваш Човек трябва да се учи не само да чува разбира се, но и да слуша, да, да слушКа !
за четвърта и пета..... не ми се пише
и когато имам време ще добавя и снимков материал към по-горното слово-излияние