Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: какви са ми те на мене
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
Швейк
А допустимо ли е над Столична община да има украинско знаме?
viara
Цитат(Hartmann @ 08/04/2022, 00:17) <{POST_SNAPBACK}>
Позитиви има примерно за Турция. Това лято ще напълнят с руски туристи.

хахахахах 453.gif ама ти ще се окажеш май по-голям... алтернативник от джорджи, хасанчик и солчик накуп smile.gif Бравос, Ереванчик, то трябва някой пък да ги замества.

Съзнание Ереванчик много напомня на съзнание Лати по писаници.
Швейк
Нали се сещаш, че много пъти са се опитвали да я разорят
Швейк
Мдааа....ракетите върху съседна Югославия бяха пуснати от добрата империя.
Добрата империя унищожи два града с атомни бомби - цивилно население...старци,жени , деца.
Дaни
Цитат(Швейк @ 08/04/2022, 07:24) <{POST_SNAPBACK}>
Мдааа....ракетите върху съседна Югославия бяха пуснати от добрата империя.
Добрата империя унищожи два града с атомни бомби - цивилно население...старци,жени , деца.

Не е редно едно зло да бъде оправдавано с друго. Добри империя не е имало, няма и няма и да има.
Добре е да спрем вече с идеализациите и да видим истината такава, каквато е.
Alexfield
Нямам спомен американски войници да са крали сръбски гащи и перални. Ще ми припомниш ли? Също така коя част от Сърбия беше анексирана от САЩ?
Alexfield
То пък голям келепир да ти дойдат руски туристи...
https://fest-bilet.ru/bg/ambulance/russkie-...iz-dorogih.html
Alexfield
В момента - да.
Alexfield
Последния път фалираха 1990-та. Когато Роналд Рейгън ги накара да ядат ракети. Тогава и ние си отнесохме фалит - Лукановата зима.
Сега пак се задава фалит на Русия. Ти може и да не си съгласен, но честичко им се случва.
Thursday Next
Цитат(Радио Ереван @ 06/04/2022, 22:54) <{POST_SNAPBACK}>
Преди малко гледах по 7/8 Румен Леонидов. Русия разполага със страшни оръжия, които могат да нанесат огромни щети. Байдън и Обама ги определи като слаби, а Тръмп като луд.

Румен Леонидов е поет и преводач. Колко пък точно да е компетентен по темата с въоръжението, та ще му вярваш?
Thursday Next
Цитат(Радио Ереван @ 07/04/2022, 20:07) <{POST_SNAPBACK}>
В България хората не могат да си позволяват да плащат толкова много. Много е лесно да ги обвиниш, че искат да им е евтино. Преди си беше добре, имаше много кадърни хора в страната. Сега страната дава пари да ги изучи, а те след като завършат заминават за чужбина. Преди да влезем в ЕС не заминаваха чак толкова.
Е, как да не знам? Ето виж колко е.
https://www.minfin.bg/bg/883
Получават определени хора, да не би да ги раздават на всички на калпак? Дори сега ще получим тези 12 милиарда лева срещу определени условия. То е и нормално да е така.

Айде сега пък да намериш колко е получила България за това време и да сравним двете графики, искаш ли?

А това безумие с раздаването на калпак просто нямам сили да го коментирам. Ти наистина ли мислиш, че средствата, които влизат, са предназначени да се раздават на всеки ей така, да си има пари за харчлък? Сериозно?
Ако редовият гражданин иска да вижда ползата от тези пари, да спре да си избира крадливи управници, те толкова е просто. Няма механизъм тия пари ЕС да ги преведе по сметките на Пешо от Койнаре и Гинка от Бухово.

Колкото до това как преди да влезем в ЕС не заминавали толкова, това са твои свободни съчинения. В периода 1989-2005 над милион българи са напуснали България. Това беше преди да влезем в ЕС, напомням. Като казваш "преди си беше добре", айде да ми обясниш тогава защо всичките тия хора са избягали от това "добре". Кой бяга от "добре"? Или важното е за тебе да си е добре, пък за тях - квото дойде? Те да си налягат парцалите и да те обслужват кадърно срещу жълти стотинки.

Thursday Next
Цитат(Радио Ереван @ 07/04/2022, 12:01) <{POST_SNAPBACK}>
Позитиви има примерно за Турция. Това лято ще напълнят с руски туристи. У нас няма да има. Когато другите санкционират, а ти не, има позитиви.

Така, аз малко не разбирам: значи ние пращаме две хиляди каски и сме неприятелска държава, а Турция праща Байрактари на Украйна, но не е неприятелска държава. Значи явно Русия си определя приятелите/враговете не по това какво правят, а по това колко са големи и въоръжени и дали може да им се озъби или не. Принципно и достойно ми се вижда.

Швейк
Ма ка щяло...тия благородни американци да си цапат ръцете с гащи - те убиват от разстояние. Не помниш бомбандировки !?...или не ти изнася - ЮГОСЛАВИЯ...ХИРОШИМА...НАГАЗАКИ.
Швейк
Ама разбира се - принципна позиция...имаше моменти , в който се вееше червено знаме, знаме с пречупен кръст...ама все сме от към страната на булката
Hartmann
Цитат(Швейк @ 08/04/2022, 10:33) <{POST_SNAPBACK}>
Ама разбира се - принципна позиция...имаше моменти , в който се вееше червено знаме, знаме с пречупен кръст...ама все сме от към страната на булката

Разбирам,че искаш над Столична община да се вее флаг на ЛДНР. smile.gif

Знаме с пречупен кръст не се е вяло - иначе нямаше да спасим 50 000 евреи, Швейчик. Но ти си една проста свръзка на поручик Лукаш, кога започна да разбираш от военна материя? smile.gif
Alexfield
Забрави да споменеш използването на роби от Африка и избиването на индианците.
Alexfield
Комунистическо или фашистко знаме не е допустимо да се веят на столична община. Не че ме питаш, но да уточня, че да не решиш, че съм се съгласил с някое от безумните ти изказвания.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.