Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: какви са ми те на мене
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
ЕксГорски
Tова ще го пускаM всеки път, когато някой пише подобни идиотщини:
По Хасанчик:
Защо да съм солидарен с тях, какви са ми те на мене (поне да бяха българи) и каква полза ще имат тези нещастни хора, че аз ще плащам повече? "

По Алекс:

Когато руските ракети падат върху афганистанските домове - не разбираш, че те са империята на злото.
Когато руските ракети падат върху грузинските домове - не разбираш, че те са империята на злото.
Когато руските ракети падат върху сирийските домове - не разбираш, че те са империята на злото.
Когато руските ракети падат върху украинските домове - не разбираш, че те са империята на злото.
Когато руските ракети започнат да падат върху твоя дом - вече е все едно дали си разбрал, че те са империята на злото.
evanka
Не пипайте Хасанчик, толкова теми изнесе на гърба си сам срещу всички. heart.gif
viara
Цитат(ЕксГорски @ 31/03/2022, 15:06) <{POST_SNAPBACK}>
По Хасанчик:
Защо да съм солидарен с тях, какви са ми те на мене (поне да бяха българи) и каква полза ще имат тези нещастни хора, че аз ще плащам повече? "

По Алекс:

Когато руските ракети падат върху афганистанските домове - не разбираш, че те са империята на злото.
Когато руските ракети падат върху грузинските домове - не разбираш, че те са империята на злото.
Когато руските ракети падат върху сирийските домове - не разбираш, че те са империята на злото.
Когато руските ракети падат върху украинските домове - не разбираш, че те са империята на злото.
Когато руските ракети започнат да падат върху твоя дом - вече е все едно дали си разбрал, че те са империята на злото.

Те имат някаква обратна логика. И аз не ги разбирам. Не ги схащат тези неща от нормалната логика.
Не схващат, че агресорите като приключат с една жертва, нападат друга.

ПП Която логика едва ли може да им служи в живота.
Thursday Next
Цитат(evanka @ 31/03/2022, 15:01) <{POST_SNAPBACK}>
Не пипайте Хасанчик, толкова теми изнесе на гърба си сам срещу всички. heart.gif

406.gif Така е, тоз самоотвержен труженик трябва да бъде поощрен.

Според мен Хасан ползва форума като опитно поле за тестване на опорки. animatedwink.gif
Питето
Аха, и винаги наивно-неразбрал...
Rat_in_the_house
Това е следствието, не причината. Не разбират, защото не искат.
Тарабас
Една родна мурзилка ако я изнасилят 12 руски пидараса ще се усмихне и ше каже, мерси чи на освободихте от турците, които на изнасилваха.
Хасан
По Хасанчик:

По Алекс:

Всеки има право на собствено мнение, особено ако от данъците му се плащат санкции и помощи, дори в твоите очи да изглежда идиотско. Виж ако е пенсионер и не дава един лев на държавата, можеш да му кажеш, какво те интересува, нали няма да ги плащаш ти. Да се оплакват децата ти, ако са против тях.
Аз преценявам, че е излишно държавата да се вкарва в такива разходи и че те няма да ни спасят от руските ракети.
Че Русия е империя на злото, не възразявам. Ако ме мислиш за русофил, си в дълбоко заблуждение.

П.П. Днес се обади един стар приятел да ме пита дали шофьорката, която е прегазила и убила майка му при ПТП, ще трябва да плати след регресен иск от застрахователната компания, платената на него като обезщетение сума. Питах го какво те интересува, това теб не те засяга. Каза, че не желае жената, която е убила майка му да бъде осъдена застрахователя да плаща. Такива разсъждения ме изумиха, но ги приех и му отговорих на въпроса. Всеки решава сам за себе си.
Питето
Има два начина за спасяване от руските ракети. Единия е яка военна отбрана, ама няма да ти хареса щото лапа много от данъците ти. Другия начин е... Кремъл да няма бюджет за да поддържа ракетите и накрая да няма какво да лети към тебе. Та за този вариант, трябва да се ползва икономиката. При това си облагодетелстван, че все пак ползваш нещото, въпреки че ти идва малко по-скъпо, обаче ще е временно по-скъпо, щото в икономиката нещата са временни и се намира конкуренция дето да заеме пазара и да свали цените. При данъците за военни играчки съвсем не е така — хем са постоянни, хем имат склонност към покачване. Виж там, прецени си кое ти пасва повече, щото от към Кремъл няма да мирясат самички, та ще трябва да ги укротяват по единия или по другия начин.
Хасан
Цитат(Питето @ 31/03/2022, 22:19) <{POST_SNAPBACK}>
Има два начина за спасяване от руските ракети. Единия е яка военна отбрана, ама няма да ти хареса щото лапа много от данъците ти. Другия начин е... Кремъл да няма бюджет за да поддържа ракетите и накрая да няма какво да лети към тебе. Та за този вариант, трябва да се ползва икономиката. При това си облагодетелстван, че все пак ползваш нещото, въпреки че ти идва малко по-скъпо, обаче ще е временно по-скъпо, щото в икономиката нещата са временни и се намира конкуренция дето да заеме пазара и да свали цените. При данъците за военни играчки съвсем не е така — хем са постоянни, хем имат склонност към покачване. Виж там, прецени си кое ти пасва повече, щото от към Кремъл няма да мирясат самички, та ще трябва да ги укротяват по единия или по другия начин.

Яката военна отбрана няма гаранции, че няма да бъде пробита от хиляди ракети.
Кремъл да няма бюджет да поддържа ракетите!? Ти верно ли? Те трици ще ядат, но ще ги поддържат. Северна Корея като гладуват, да не би да нямат вече ракети? Нещо повече, изстреляха нова.
Виж тук.
https://trud.bg/%D1%80%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D1...81%D0%B8%D1%8F/

Това горе ако е вярно, значи положението е неспасяемо. prashchai grigorii.gif
Питето
На северна Корея... им помагат за да имат ракети. А "хиляди ракети" могат да бъдат спрени на 100% ако се скапе икономиката, дето ги поддържа. Аха, дори корени да ядат пак няма да имат ракети без нормална икономика. То, ако ставаше само с гладуване, Африка щеше да е най-голямата ракетна сила в света, та пак си избери начина за справяне с кремълския проблем.
Hartmann
Цитат(Хасан @ 31/03/2022, 23:22) <{POST_SNAPBACK}>
положението е неспасяемо. prashchai grigorii.gif

Ами аз още преди месец ти казах, че положението е неспасяемо, Хасанчик. И то не поради "горното", а по съвсем други причини. Но ти каза, че ще се радваш, ако и ти и цялата ти рода се затриете в ядрения облак, което аз от сърце ти пожелах. Обаче от отговора ти тогава разбрах, че не оценяш моята добронамереност. smile.gif
The_Purifier
Цитат(evanka @ 31/03/2022, 16:01) <{POST_SNAPBACK}>

Срещу всички друг път. Достатъчно е само да бъде посочен с пръст от този, с когото реално дискутира.
Hartmann
Цитат(The_Purifier @ 01/04/2022, 07:57) <{POST_SNAPBACK}>
Срещу всички друг път. Достатъчно е само да бъде посочен с пръст от този, с когото реално дискутира.

Споко, чистникът, ти също си оценен по достойнство като един от алтернативните. smile.gif
Хасан
Цитат(Питето @ 31/03/2022, 23:50) <{POST_SNAPBACK}>
На северна Корея... им помагат за да имат ракети. А "хиляди ракети" могат да бъдат спрени на 100% ако се скапе икономиката, дето ги поддържа. Аха, дори корени да ядат пак няма да имат ракети без нормална икономика. То, ако ставаше само с гладуване, Африка щеше да е най-голямата ракетна сила в света, та пак си избери начина за справяне с кремълския проблем.

На Северна Корея като икономиката им е съвсем скапана да не би да им се скапаха ракетите? Виждаш ли, че имат нормални ракети с ненормална икономика. Сега ще ми отговориш, почакай още десет години и ще видиш, че няма да могат да ги поддържат. След десет години ще кажеш, чакай още пет. Ама на мен не ми се чака, не съм в първа младост.
Все едно да ти кажа Пите, чакай 15 години и ще ИВеш само хубави жени. Дотогава няма да си на сухо, но ще ИВеш само грозни. w00tbrows.gif
Хасан
Цитат(Hartmann @ 01/04/2022, 00:32) <{POST_SNAPBACK}>
Ами аз още преди месец ти казах, че положението е неспасяемо, Хасанчик. И то не поради "горното", а по съвсем други причини. Но ти каза, че ще се радваш, ако и ти и цялата ти рода се затриете в ядрения облак, което аз от сърце ти пожелах. Обаче от отговора ти тогава разбрах, че не оценяш моята добронамереност. smile.gif

Като са такива главочи руснаците, остави ги да си избират който си искат. Със санкции или без, ядрена война не може да бъде избегната, ако Путин реши да я има. Даже може да я ускорят санкциите.
Hartmann
Цитат(Хасан @ 01/04/2022, 11:17) <{POST_SNAPBACK}>
Като са такива главочи руснаците, остави ги да си избират който си искат. Със санкции или без, ядрена война не може да бъде избегната, ако Путин реши да я има. Даже може да я ускорят санкциите.

Както ти казах, и ти се съгласи - ядреният облак е неизбежен. Но защо преди това да не погледаме как миролюбците се гърчат и извиват в хватката на унищожената си икономика? smile.gif

Що се отнася до "избирането" - откога в Русия има избори, Хасанчик? 453.gif
Хасан
Цитат(Hartmann @ 01/04/2022, 12:22) <{POST_SNAPBACK}>
Както ти казах, и ти се съгласи - ядреният облак е неизбежен. Но защо преди това да не погледаме как миролюбците се гърчат и извиват в хватката на унищожената си икономика? smile.gif

Що се отнася до "избирането" - откога в Русия има избори, Хасанчик? 453.gif

Като същевременно гледаме и как ни се изпразват джобовете... Не е добра идея. 5fb3a466.gif

Поне досега никой не ги оспорил, куме Иване. smile.gif Ако народът искаше, щеше да се вдигне и да го свали. Вместо това, той си вдига рейтинга.
The_Purifier
Цитат(Hartmann @ 01/04/2022, 10:51) <{POST_SNAPBACK}>
Споко, чистникът, ти също си оценен по достойнство като един от алтернативните. smile.gif

В такъв случай си приберете в джоба алтернативата ми. За разлика от Хасан, аз нямам нерви да споря с доматени колчета.
Glo
Цитат(The_Purifier @ 01/04/2022, 17:24) <{POST_SNAPBACK}>
За разлика от Хасан, аз нямам нерви да споря с доматени колчета.

тука има само едно доматено колче, познай се кой е smile.gif
Хасан
[quote name='Hartmann' post='144380' date='01/04/2022, 10:51']Споко, чистникът, ти също си оценен по достойнство като един от алтернативните. smile.gif[/q
грешка
Хасан
Цитат(The_Purifier @ 01/04/2022, 17:24) <{POST_SNAPBACK}>
В такъв случай си приберете в джоба алтернативата ми. За разлика от Хасан, аз нямам нерви да споря с доматени колчета.

Прав си. Ама и аз се отказвам вече. sunbathing.gif
Питето
Ми нали точно това ти обясних, ти не четеш ли? На С.Корея им помагат за ракетите, щото със скапаната си икономика нямат база, която да издържи правенето на ракети. Все едно на тебе да ти подаря палат и да му плащат масрафите. Ти нямаш кинти дори да платиш на метачите да го изметат, ама бил си имал палат. Същото е.
Hartmann
Цитат(Хасан @ 01/04/2022, 16:54) <{POST_SNAPBACK}>
Като същевременно гледаме и как ни се изпразват джобовете... Не е добра идея. 5fb3a466.gif

Поне досега никой не ги оспорил, куме Иване. smile.gif Ако народът искаше, щеше да се вдигне и да го свали. Вместо това, той си вдига рейтинга.

гледаме и как ни се изпразват джобовете... - твоите джобове - да, моите - не. smile.gif

Вместо това, той си вдига рейтинга. - рейтингът на Чаушеско в началото на декември 1989 беше 98%. Месецът започна отлично за него. Но не завърши толкова добре. smile.gif
Хасан
Цитат(Питето @ 02/04/2022, 00:09) <{POST_SNAPBACK}>
Ми нали точно това ти обясних, ти не четеш ли? На С.Корея им помагат за ракетите, щото със скапаната си икономика нямат база, която да издържи правенето на ракети. Все едно на тебе да ти подаря палат и да му плащат масрафите. Ти нямаш кинти дори да платиш на метачите да го изметат, ама бил си имал палат. Същото е.

Кой Русия ли им помага на Северна Корея? И го прави безвъзмездно без заплащане. w00tbrows.gif Откъде го разбра това?
Подарявай палата, не ме мисли как ще го поддържам. sunbathing.gif
Хасан
Цитат(Hartmann @ 02/04/2022, 01:04) <{POST_SNAPBACK}>
гледаме и как ни се изпразват джобовете... - твоите джобове - да, моите - не. smile.gif

Вместо това, той си вдига рейтинга. - рейтингът на Чаушеско в началото на декември 1989 беше 98%. Месецът започна отлично за него. Но не завърши толкова добре. smile.gif

И твоите куме Иване и твоите...

Да сравняваш Путин с Чеушеско е все едно да сравняваш съветски танк с Дачия.
Куме Иване, много време ти отделих, ще прощаваш, ама стига толкова...
Hartmann
Цитат(Хасан @ 02/04/2022, 15:25) <{POST_SNAPBACK}>
И твоите куме Иване и твоите...

Да сравняваш Путин с Чеушеско е все едно да сравняваш съветски танк с Дачия.
Куме Иване, много време ти отделих, ще прощаваш, ама стига толкова...

Хасанчик, аз знам, че нямаш какво да ми кажеш. smile.gif Като не искаш да сравняваме джуджака с Чаушеску, тогава може да го сравним с Кадафито - той имаше достатъчно милиарди да си вземе цяла държава, но вместо това "взе" дръжка от лопата отзад. smile.gif
Shade
Цитат(Хасан @ 02/04/2022, 05:25) <{POST_SNAPBACK}>
Да сравняваш...

Като стана дума за сравнения, ето нещо интересно: руски войник, пленен в Украйна обяснява на майка си, че е на фронта, военнопленник, и я успокоява, че е третиран добре:
https://www.youtube.com/watch?v=JpcPFqECgvY
Известно ли ти е каква е традиционната руска военна доктрина за заловени на фронта вражески военнопленници? Ако не, сега е моментът да го научиш: на колене на земята и изстрел от упор в тила.
Хасан
Цитат(Shade @ 02/04/2022, 17:46) <{POST_SNAPBACK}>
Като стана дума за сравнения, ето нещо интересно: руски войник, пленен в Украйна обяснява на майка си, че е на фронта, военнопленник, и я успокоява, че е третиран добре:
https://www.youtube.com/watch?v=JpcPFqECgvY
Известно ли ти е каква е традиционната руска военна доктрина за заловени на фронта вражески военнопленници? Ако не, сега е моментът да го научиш: на колене на земята и изстрел от упор в тила.

Не ме разбирай погрешно, но смяташ ли че ще снимат войник, който ще започне да се оплаква, а и има ли такъв войник, който ще започне да реве на майка си, биха ме, изнасилиха ме. Може би са се отнасяли добре с него, а може би не чак толкова.
Това за пръв път го чувам и ако е вярно е много тъпо. Първо вършат военни престъпления, второ мотивират украинците да не се предават, трето деморализират армията си.
Quaker between your quarks
Мен, простите ми изпростяват. Айде плейметка може, ама мъж ?
Всеки мъж, трябва а пише постинг, сякаш в раницата носи министър- председателски жезъл. Сякаш, ще спаси света. На звездна ракета ще литне самичък, на опасен астероид грубо ще кацне, с два удара с коляно ще го разруши.
Хора ! мъжът е длъжен да живее героично, и да си земе скромна мома,
нашенка, от село, а не да му влети плейметка, и му разкаже играта !

sad.gif
Quaker between your quarks
Да, така е, тук пише и много прост народ, ма нас ни трябват тия репери, инак ще се терзаем, без отправни точки. laugh.gif
Питето
Аре стига глупости. Русия не може да помогне сама на себе си, а и С.Корея не им е в периметъра... или пак се правиш на неориентиран.
Хасан
Цитат(Питето @ 02/04/2022, 23:11) <{POST_SNAPBACK}>
Аре стига глупости. Русия не може да помогне сама на себе си, а и С.Корея не им е в периметъра... или пак се правиш на неориентиран.

Ти очилата ли не си сложи? Виж какво съм написал. Не вярвам да помага на Северна Корея?

Какво стана с палата? w00tbrows.gif

Shade
Цитат(Хасан @ 02/04/2022, 10:12) <{POST_SNAPBACK}>
Не ме разбирай погрешно, но смяташ ли че ще снимат войник, който ще започне да се оплаква, а и има ли такъв войник, който ще започне да реве на майка си, биха ме, изнасилиха ме. Може би са се отнасяли добре с него, а може би не чак толкова.
Това за пръв път го чувам и ако е вярно е много тъпо. Първо вършат военни престъпления, второ мотивират украинците да не се предават, трето деморализират армията си.

В мрежата са достъпни видея на всякакви типове пленени в Украйна руски войници. Има малодушни и ревящи, има кълнящи и проклинащи Украйна, има и такива, дето псуват Путин и желаят да се включат в украинската съпротива. Но всички руски войници са единодушни в едно: руското командване ги държа на тъмно, като старателно крие данните за руските загуби в жива сила и военна техника.
Нямам представа какво ти смяташ, но очевидно разчиташ само на сдъвкана обработена информация от български сайтове. Препоръчвам ти да разшириш кръгозора си към независими информационни източници. В противен случай има голяма вероятност да се хлъзнеш по наклонената плоскост на руската пропаганда, по която необратимо са се хлъзнали нашенските русофили.
Дaни
Цитат(Хасан @ 01/04/2022, 16:54) <{POST_SNAPBACK}>

А смее ли да оспори!? misli.gif Кой да го организира този народ, като лидерите на опозиционните партии, виждаш какво става с тях. sad.gif
На сто процента съм сигурна, че обикновеният руснак с нищо не е виновен за случващото се. Те също като украинците са пострадваши.

Hartmann
Цитат(Дaни @ 03/04/2022, 08:19) <{POST_SNAPBACK}>
А смее ли да оспори!? misli.gif Кой да го организира този народ, като лидерите на опозиционните партии, виждаш какво става с тях. sad.gif
На сто процента съм сигурна, че обикновеният руснак с нищо не е виновен за случващото се. Те също като украинците са пострадваши.

Така е, има измежду "обикновените" руснаци, които са против войната и изобщо против всички малоумия на джуджака. Те няма как да се изяват, защото моментално ще бъдат арестувани. Но по мои наблюдения такива са не повече от около една трета от руското общество. Останалите две трети са обикновени фашисти, които подкрепят войната срещу Украйна и геноцидът, който се извършва срещу украинците. Което значи, че няма как да има пощада за "руския народ" и той ще плати пълната (и много тежка) цена за всичко, което се случва.
Хасан
Цитат(Shade @ 03/04/2022, 03:45) <{POST_SNAPBACK}>
В мрежата са достъпни видея на всякакви типове пленени в Украйна руски войници. Има малодушни и ревящи, има кълнящи и проклинащи Украйна, има и такива, дето псуват Путин и желаят да се включат в украинската съпротива. Но всички руски войници са единодушни в едно: руското командване ги държа на тъмно, като старателно крие данните за руските загуби в жива сила и военна техника.
Нямам представа какво ти смяташ, но очевидно разчиташ само на сдъвкана обработена информация от български сайтове. Препоръчвам ти да разшириш кръгозора си към независими информационни източници. В противен случай има голяма вероятност да се хлъзнеш по наклонената плоскост на руската пропаганда, по която необратимо са се хлъзнали нашенските русофили.

Интересно.
Българските медии не са русофилски настроени поне повечето от тях, но по принцип си прав.
Hartmann
Цитат(Хасан @ 03/04/2022, 12:29) <{POST_SNAPBACK}>
Интересно.
Българските медии не са русофилски настроени поне повечето от тях, но по принцип си прав.

Не са, не са, Хасанчик, изобщо не. Българските медии не са русофилски настроени, русофилите са умни, а слънцето изгрява откъм запад.

Българските медии ще престанат да бъдат русофилски когато започнат всеки ден да въртят видео, подобно на това:

vayu
Цитат(Дaни @ 03/04/2022, 07:19) <{POST_SNAPBACK}>

Няма невинни народи,всеки народ си заслужава съдбата!
Дaни
Цитат(vayu @ 03/04/2022, 13:02) <{POST_SNAPBACK}>
Няма невинни народи,всеки народ си заслужава съдбата!

Искаш да кажеш, че ако някой от нашите управляващи, когото аз не съм избрала, реши да нападне Турция, Гърция, Сърбия, Румъния или която и да било друга произволно избрана страна, то аз ще съм си заслужила да бъда примерно убита заради тези техни решения!?Ми не съм съгласна, не съм съгласна дори и да бъда обвинявана за някои по-леки простотии, които са вършели или биха извършили. Не е справедливо, но пък ако ни наложат някакви ограничения от икономически характер заради това, че са предизвикали унищожения и са убивали, аз вероятно бих ги подкрепила в знак на солидарност с пострадалите. Има руснаци, които изпитват вина, заради простотиите, които вършат управниците им, те заслужават ли съдбата си, ми не съм съгласна, не я заслужават, не заслужават такива управляващи със сигурност и всякакви мерки, които имат за цел да им помогнат да се освободят от въпросните управляващи са в тяхна полза, въпреки моментните страдания, които изпитват. Във всеки случай обаче не е редно всички хора да бъдат слагани в един кюп. Не съм съгласна, че рускини са заслужили да връщат децата им в оловни ковчези, тази война е престъпление не само срещу украинците, но и срещу определени групи руснаци. sad.gif
Hartmann
Цитат(Дaни @ 03/04/2022, 13:31) <{POST_SNAPBACK}>
Не съм съгласна, че рускини са заслужили да връщат децата им в оловни ковчези

Не съм сигурен

vayu
Цитат(Дaни @ 03/04/2022, 12:31) <{POST_SNAPBACK}>
Искаш да кажеш, че ако някой от нашите управляващи, когото аз не съм избрала, реши да нападне Турция, Гърция, Сърбия, Румъния или която и да било друга произволно избрана страна, то аз ще съм си заслужила да бъда примерно убита заради тези техни решения!?Ми не съм съгласна, не съм съгласна дори и да бъда обвинявана за някои по-леки простотии, които са вършели или биха извършили. Не е справедливо, но пък ако ни наложат някакви ограничения от икономически характер заради това, че са предизвикали унищожения и са убивали, аз вероятно бих ги подкрепила в знак на солидарност с пострадалите. Има руснаци, които изпитват вина, заради простотиите, които вършат управниците им, те заслужават ли съдбата си, ми не съм съгласна, не я заслужават, не заслужават такива управляващи със сигурност и всякакви мерки, които имат за цел да им помогнат да се освободят от въпросните управляващи са в тяхна полза, въпреки моментните страдания, които изпитват. Във всеки случай обаче не е редно всички хора да бъдат слагани в един кюп. Не съм съгласна, че рускини са заслужили да връщат децата им в оловни ковчези, тази война е престъпление не само срещу украинците, но и срещу определени групи руснаци. sad.gif

щом не си се противопоставила,значи си си виновна
agrippa
Цитат(ЕксГорски @ 31/03/2022, 06:06) <{POST_SNAPBACK}>
По Хасанчик:

Има и българско малцинство в У-на, в едно видео се виждаше, че банкомата има и меню на български.

Не знам за какво плащате повече, вероятно за горивата и всичко от тях произтичащо. Нормално, когато БГ има една руска рафинерия, работеща с руски нефт. Колкото искат, толкова ще се плаща.
Shade
Цитат(vayu @ 03/04/2022, 04:32) <{POST_SNAPBACK}>

Глупости. С какво по-конкретно би се противопоставил ти?
За какво противопоставяне може да става дума при масирана едностранчива пропаганда? Руснаците, разчитащи на вътрешните средства за информация, нямат реална представа какви ги върши собствената им държава.

Ето, пример за сравнение. Тази жена виновна ли е, че живее в алтернативна реалност:
https://www.youtube.com/watch?v=9oByFBpMgcA
Hartmann
Цитат(Shade @ 03/04/2022, 18:32) <{POST_SNAPBACK}>
Глупости. С какво по-конкретно би се противопоставил ти?
За какво противопоставяне може да става дума при масирана едностранчива пропаганда? Руснаците, разчитащи на вътрешните средства за информация, нямат реална представа какви ги върши собствената им държава.

Ето, пример за сравнение. Тази жена виновна ли е, че живее в алтернативна реалност:
https://www.youtube.com/watch?v=9oByFBpMgcA

По тая логика трябва да оправдаем всички - хитлеристи, сталинисти, путинисти и пр -исти. smile.gif

А тая женица е гризнала дръвцето в онези "зими с нежни имена" през 90-те години. Което е добре. Защото забелязвам, че големия глад повишава коефициента на интелигентност на населението. smile.gif
Радио Ереван
Цитат(vayu @ 03/04/2022, 14:32) <{POST_SNAPBACK}>

Дай идея как трезвомилещите руснаци да се противопоставят на Путин и да се приключва с тая пущина. korabche.gif
Радио Ереван
По Хасанчик:

По Алекс:

Спасението на давещите се е дело на самите давещи се. Има логика в тази мисъл. Че руснаците са окупатори, няма спор, но никой не им е длъжен на украинците.
Ако ще има санкции да участват всички страни срещу Русия и Беларус и за абсолютно всичко, но за определен срок. Не да се точат санкциите десетки години докато се пенсионирам, а Горският стане най-старият човек на света. Сега някои страни санкционират Русия, а други не. ЕС продължава да купува газ. Не става така. Или правиш нещата както трябва или не ги правиш. Ама не можеш да си позволи, да ги направиш веднага!? Тогава ги направи когато можеш. Примерно след една година когато си подготвен. Ама Китай и други държави няма да щат. Тогава има ли смисъл да го правиш? neprichom.gif
vayu
тая жена не е изключение,поне 70% от нас мислят като нея(ако можем да наречем това мислене).И разбира се,те не са виновни,виновни са им американците,евреите,еврогейците...
viara
Цитат(Радио Ереван @ 03/04/2022, 19:11) <{POST_SNAPBACK}>
Дай идея как трезвомилещите руснаци да се противопоставят на Путин и да се приключва с тая пущина. korabche.gif

https://www.mediapool.bg/ruski-aktivisti-sa...news333526.html
viara
Цитат(vayu @ 03/04/2022, 19:42) <{POST_SNAPBACK}>
тая жена не е изключение,поне 70% от нас мислят като нея(ако можем да наречем това мислене).И разбира се,те не са виновни,виновни са им американците,евреите,еврогейците...

На тази жена програмката й е бъгната, тоест умът й и едва ли някога ще може да мисли нормално.
Ако умът не бъгваше, всички щяха да са Буди-осъзнати, но точно тази е причината за различното осъзнаване.
Някои го сравняват с ореха и черупката. Когато орехът узрее, ядката се отделя от черупката без проблем, но преди това
се развалят и двете, отиват.

ПП Да, това все другите да са ти виновни и криви, не е работа.
По-жалко е, че и тук се срещат доста такива, дет все другите им виновни.
Определено вярващите в конспирации им са виновни конспираторите ...
На таз "другарка" й са виновни промените.
Почнах да разбирам с какво е свързано комунистическото мислене ...
Много време не съм го осъзнавала. Отрова за духа. И таз "другарка" е пример.
И да поне 70 процента от населението се доказаха, че са подобен пример ...
Явно сегашното време отсява болните от този "вирус", които не са придобили имунитет.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.