Германия за последните 20-30 години не е намалила и с грам емисиите си от СО2,но за сметка на това обикновенния германец плаща петторни сметки за ток и горива.Разрушителната мощ на зелените талибани е несравнимо по-голяма от която и да е вражеска армия.
Зелените талибани било зелените еколози.
Не знам колко им са сметките за ток но по тв дава интервю с един сиганин, емигрирал там.
Беше много доволен. Казва тук за 20 години не можах да се интегрирам, а там за две години станах
човек. Чувстваше човек, за разлика от тук работещите, които не могат да си плащат сметките
и казват - хляб няма в тази държава, и бягат съответно.
Той разправяше още, че периодично идва и взема по четири-пет човека емигранти за там и им помога в началото.
Та ... Явно колкото и да им са скъпи сметките стандарта на живот там е по-добър от тук.
Щом и сиганите са го забелязали ... дет ги имаме за прости. Явно са много по-умни от тези дето стоят тук и работят за без пари.
Въглеродния двуокис не е причина за катаклизмите. 12000 цикъл е и винаги е бил.
Екологичните промени съдействат за по-добър климат примерно, но не могат да спрат климатичните промени.
Но могат да помогнат прехода да бъде по-добър. Както ако един човек е здрав, ще премине по-лесно през критическата възраст и промени. Ако не е ... може и да не мине.
Германия от време оно си цени учените. През последните кризи се забелязва, че излизат много бързо от тях и се възстановяват. А тук се ценят глупаците. ...
Всъщност няма какво повече да коментирам. Не ми се коментира повече. Прекъснах си едно прекрасно духовно преживяване. Дала съм връзка към Бетховен. Издига съзнанието определено и подобрява здравословното състояние - определено. А Духа съдейства за новото ниво на съзнание. Благодаря за което. Прекрасно е, да живееш в Духа, а не в света. Не се описва. Там всичко е Мир и Любов.
Мислите от ума ... До никъде не водят те, но можете да си четете новините щом искате. На мен не ми пречи.
Иначе в онзи форум - Х дет пишех толкова години и се чувствах също като този човек по-горе.
Не можах да се интигрирам там. Да не кажа цели 20 години ... Може и да няма толкова, затова. Все им бях виновна, все ме клеветиха ако и нищо да не съм напрала на никой, все бях крива, черна овца ... Та като смениш форума и положението се сменя, както и като смениш държавата също.