Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Това справедливо ли е?
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3
Thursday Next
Цитат(Радио Ереван @ 08/04/2022, 19:32) <{POST_SNAPBACK}>
Това не са бедни хора, които имат нужда от помощи.

Е? Те не бягат от немотия, а от война.
Thursday Next
Цитат(нищ по дух @ 08/04/2022, 21:10) <{POST_SNAPBACK}>
Можете да не ми вярвате, но чаках някой да напише точно това. За НАП.
Е, няма смисъл да се дискутира повече. Благодаря Ви!

Няма защо. Можех да посоча всяка друга държавна агенция, но шансовете да бъда разбрана веднага щяха да са значително по-малки. Не че и така ме разбра правилно, де ... Няма смисъл да притеснявам електроните. От коментарите ти разбирам, че не само нямаш представа кой как се разпорежда с еврофондове, нито кой следи за начина на разпореждане, но и нямаш никакво желание да разбереш.
viara
Цитат(Радио Ереван @ 09/04/2022, 13:35) <{POST_SNAPBACK}>
Вместо министерството на туризма да даде тези 40 лева безвъзмездно на нашите хотелиери или да им направи безплатна реклама, ги дава за да приемат украинци. Това ми беше мисълта.
Аз не съм видял някой който кара джип да получава социална помощ.
Ние не сме виновни, че Русия ги нападна. У нас животът става все по-скъп. Правителството да се грижи за българите, а не са украинците.
П.П. Ей това обаче ми хареса. Украинките ще отмъкнат мъжете. Що да не ги отмъкнат за няколко часа, ако са хубави. smile.gif Конкуренцията е хубаво нещо.

Много са хубави украинките. Пожелавам ви го, да отмъкнат всички такива. Амин! Благодаря!
Горките те ... После ще трябва да ги оплаквам, че от едно зло на друго зло ...
Питето
Очакваш, Нинова да ти звънне на вратата и да ти даде пачка? Ма ако искаш, пиши се украинец, отивай да се стреляте с руснаците, пък половинката ще получава помощи от българската държава, нали това ти е мерака, помощи на корем.
Баце, за тебе са се погрижили да нямаш зелени човечета в двора, да не ти сринат жилището и да ти затрият клиентите и работата с нЕКоя "руска военна операция", погрижили са се да нямаш диктатор на главата и да ти е безплатно образованието до висше... От там нагоре квото искаш, вече е алчност породена от мързел.
agrippa
E, РФ блокира достъпа до украинските пристанища, та излиза, че на война всичко минава. И в края на краищата работи правото на силния – който може да си позволи и подържа блокадите.
Дaни
Цитат(vayu @ 08/04/2022, 19:05) <{POST_SNAPBACK}>
Пука и на еврокомисията за фондовете!Друг и е проблема с Орбан.Ни къщи в Барселона,ни кюлчета и пачки я интересуваха щом Баце слушкаше каквото каже Меркел.Орбан им е крив заради емигационната си политика,защото не се съгласи да приеме от лекарите и инженерите които се изсипаха 2015 година.

Дааа, възможно е проблемът с Орбан да е друг. misli.gif
https://danybon.com/sit_ukraina/polsha-orban-ochen-lekar/
Дaни
Ние не сме виновни, че Русия ги нападна. У нас животът става все по-скъп. Правителството да се грижи за българите, а не са украинците.

Не можеш да кажеш на хора, бягащи от война, връщайте се там, откъдето идвате, да ви трепят бомбите. Нормално е, човешко е да им се помогне.

Цитат
П.П. Ей това обаче ми хареса. Украинките ще отмъкнат мъжете. Що да не ги отмъкнат за няколко часа, ако са хубави. smile.gif Конкуренцията е хубаво нещо.

Ще отмъкнат звънци.
Thursday Next
Цитат(Дaни @ 10/04/2022, 10:26) <{POST_SNAPBACK}>
Ще отмъкнат звънци.

Не разбивай илюзиите на всички космясали вмирисани шкембелии, докарани в свлечени анцузи и мазни потници, чиито интимни контакти от 10 години насам са изключително с ПорнХъб. animatedwink.gif

Hartmann
Ние не сме виновни, че Русия ги нападна. У нас животът става все по-скъп.

И още по-скъп ще става, Ереванчик. Изчакай до следващата зима да видиш какви чудеса ще дойдат. smile.gif

Фактически мнозинството от българите сте виновни - заради овчедушието ви, заради "неутралността" ви, заради глуповатото ви русофилство, заради фашизоидният ви мироглед и пр. и т.н. И хубавото е, че колкото и да пищиш - това няма никакво значение в момента. Ако ще и 2 милиона да излезете на протест на улицата - това явно няма да спре войната, а следователно - ще продължите по същия път. smile.gif
vayu
Цитат(Дaни @ 10/04/2022, 10:21) <{POST_SNAPBACK}>

За съжаление и Франция е на път да се сдобие с подобен президент.Не се наемам да твърдя кой е виновен-дали глупоста наизбирателите или идиотщините на досегашните ни политици.
Alexfield
На миналите френски избори се размина. Тогава льо Пен се финансираше със средства от Кремъл. Сега такива средства няма. Затова оценявам шансовете ѝ на по-малки.
vayu
Цитат(Alexfield @ 10/04/2022, 11:11) <{POST_SNAPBACK}>
На миналите френски избори се размина. Тогава льо Пен се финансираше със средства от Кремъл. Сега такива средства няма. Затова оценявам шансовете ѝ на по-малки.

За съжаление социологическите проучвания казват друго-3% разлика
Thursday Next
Цитат(vayu @ 10/04/2022, 11:14) <{POST_SNAPBACK}>
За съжаление социологическите проучвания казват друго-3% разлика

Не се тревожи, и на предните избори беше така на първи тур. След това отиват на балотаж и там нещата вече изглеждат по друг начин.
нищ по дух
Цитат(Дaни @ 10/04/2022, 11:21) <{POST_SNAPBACK}>

Да, проблемът е друг, газ, Kárpátalja...

А ние нямаме проблем, все тая какво става с нашите сънародници, отнасяме се и различно към бежанците от различни страни, много сме добри, най-добрите в света са българите, от онова време още, когато сме воювали с всички, които ни се изпречат и сме ги покорявали.

https://www.google.com/amp/s/www.24chasa.bg/amp/4562252

https://dariknews.bg/novini/sviat/ukrajna-o...si-ezik-2047888

Дaни
Цитат(нищ по дух @ 10/04/2022, 12:32) <{POST_SNAPBACK}>
отнасяме се и различно към бежанците от различни страни, много сме добри

Това за съжаление е така, да. sad.gif
Не смятам, че е редно, но не само в България е така.
Трябва да подобрим отношението си към бежанците като цяло и да третираме всички добре, защото никой не иска да бяга от войни.
vayu
Цитат(Thursday Next @ 10/04/2022, 11:29) <{POST_SNAPBACK}>
Не се тревожи, и на предните избори беше така на първи тур. След това отиват на балотаж и там нещата вече изглеждат по друг начин.

Точно това ме тревожи,Путин не е отгледан от Орбан и Льо Пен,а от Меркел и ко
нищ по дух
Цитат(Дaни @ 10/04/2022, 12:40) <{POST_SNAPBACK}>
Това за съжаление е така, да. sad.gif
Не смятам, че е редно, но не само в България е така.
Трябва да подобрим отношението си към бежанците като цяло и да третираме всички добре, защото никой не иска да бяга от войни.

Да, така е, а лошите са си лоши и сред едните бежанци и сред другите, а сред тях има и такива, чиято цел е да стигнат в Западна Европа, а тези от Запад ни натискат да ги държим тук, а пък те не искат, те не са избягали за да се установят в мирно място и да живеят за единия хляб, а искат живота на Запад, но със техните си нрави и порядки.
Дaни
Цитат(нищ по дух @ 10/04/2022, 12:50) <{POST_SNAPBACK}>
Да, така е, а лошите са си лоши и сред едните бежанци и сред другите, а сред тях има и такива, чиято цел е да стигнат в Западна Европа, а тези от Запад ни натискат да ги държим тук, а пък те не искат, те не са избягали за да се установят в мирно място и да живеят за единия хляб, а искат живота на Запад, но със техните си нрави и порядки.

Ето с това становище съм напълно съгласна, аз също по време на бежанската вълна от Сирия си мислех, че България само може да спечели, ако сирийски бежанци останат да живеят тук, същото се отнася и за украинските бежанци.
https://novinite-dnes.bg/teodor-ushev-kolko...re-za-stranata/
vayu
Е да,ама сирийските бежанци,както и сирийските бежанци от иран ,ирак ,афганистан и африка не искат да остават в България
Hartmann
Цитат(нищ по дух @ 08/04/2022, 20:51) <{POST_SNAPBACK}>
Хартман разбира. Той ми пише.

Аз разбирам, но ти не разбираш. smile.gif Войната няма да свърши, ако ще 50 виктор орбанци да поканят джуджака където и да е във вселената. smile.gif
нищ по дух
Цитат(Hartmann @ 11/04/2022, 10:38) <{POST_SNAPBACK}>
Аз разбирам, но ти не разбираш. smile.gif Войната няма да свърши, ако ще 50 виктор орбанци да поканят джуджака където и да е във вселената. smile.gif

Важното е, че го е поканил и не бъди толкова уверен, все пак е бил и в САЩ, тогава като какъв го посрещнаха?

Поживём - увидим, доживём - узнаем, выживем - учтём.
Hartmann
Цитат(нищ по дух @ 13/04/2022, 11:59) <{POST_SNAPBACK}>
Важното е, че го е поканил и не бъди толкова уверен, все пак е бил и в САЩ, тогава като какъв го посрещнаха?

Поживём - увидим, доживём - узнаем, выживем - учтём.

Ами то вeче се видя. Към момента ситуацията е такава -

нищ по дух
Цитат(Hartmann @ 13/04/2022, 12:16) <{POST_SNAPBACK}>
Ами то вeче се видя. Към момента ситуацията е такава -

Лошото е, че ще се види още и двете страни имат вина.

Кратка информация и видео:

Гео Лерос е депутат, може ли да е лъгал или е казвал истината?

1 сентября 2020 года Лерос с трибуны Верховной рады обвинил президента Зеленского в нарушении предвыборных обещаний, а главу Офиса президента Ермака — в злоупотреблении властью и работе на спецслужбы Российской Федерации[24]. В этот же день Лерос был исключён из фракции «Слуга народа».

11 декабря 2020 стал одним из 849 граждан Украины, против которых российским правительством введены санкции.

https://youtu.be/8FDbLgspfbw
Hartmann
Цитат(нищ по дух @ 13/04/2022, 12:36) <{POST_SNAPBACK}>
Лошото е, че ще се види още и двете страни имат вина.

Т.е. Украйна е виновна, задето Русия я нападна през 2014 и взе Крим и Донецк/Луганск, както също Украйна е виновна и сега, задето Русия бомбардира градовете и. smile.gif Както казах вече - да, ясно, разбрах те. smile.gif
нищ по дух
.
нищ по дух
Цитат(Hartmann @ 13/04/2022, 12:39) <{POST_SNAPBACK}>
Т.е. Украйна е виновна, задето Русия я нападна през 2014 и взе Крим и Донецк/Луганск, както също Украйна е виновна и сега, задето Русия бомбардира градовете и. smile.gif Както казах вече - да, ясно, разбрах те. smile.gif

За Крим не става дума. Ти бил ли си се в живота някога с някого?
Hartmann
Цитат(нищ по дух @ 13/04/2022, 12:42) <{POST_SNAPBACK}>
За Крим не става дума. Ти бил ли си се в живота някога с някого?

Ти каза, че "и двете страни са виновни". Т.е. Украйна е виновна, задето Русия я нападна през 2014 и взе нейни територии и пак е виновна сега, задето Русия бомбардира украински градове. Изрази се направо, без да увърташ като кифладжия. В какво точно е вината на Украйна за всичко това? smile.gif
нищ по дух
Цитат(Hartmann @ 13/04/2022, 12:49) <{POST_SNAPBACK}>
Ти каза, че "и двете страни са виновни". Т.е. Украйна е виновна, задето Русия я нападна през 2014 и взе нейни територии и пак е виновна сега, задето Русия бомбардира украински градове. Изрази се направо, без да увърташ като кифладжия. В какво точно е вината на Украйна за всичко това? smile.gif

Определени групи от руснаци в Украйна подпомагани от Русия искат отделяне, Донецк и Луганск, само че те са в Украйна, в която още преди Зеленски, са почнали да им ограничават правата, което правят и с други малцинствени групи в Украйна. И след като по света може да се цепят и обявяват независимост, защо и ние да не се отцепим казват руснаците там, които са излъгани от Кремъл и са оставени нацисти като азовци и торнадовци да ги тормозят и те на свой ред същото. Накрая те са поискали помощ от Путьин и като струпа толкова войска и като казваха, че няма да нападне, той направи ли го?
Кой е виновен, защо НАТО не се намесва, Украйна не била член на алианса, само че, те се намесваха къде ли не, а сега открито не им помагат все още.
Кой е виновен? И двете страни се надъхват една срещу друга, нормално ли е според теб врагове в един парламент вкупом да викат слава на Украйна?
Руснаците са ясни, въпроса е еднакво ли са виновни или някой е по-виновен?
За мен руснаците са по-виновни, но и тези, които учат украинците също, така че има и трета страна. Най-малко виновни са украинците не нацисти и изпратените руски наборници, които изпълняват заповеди. А от всичко това страда целия свят, сега още нищо не се чувства, но ще се почувства.
Дaни
Цитат(нищ по дух @ 13/04/2022, 13:09) <{POST_SNAPBACK}>
Определени групи от руснаци в Украйна подпомагани от Русия искат отделяне, Донецк и Луганск, само че те са в Украйна, в която още преди Зеленски, са почнали да им ограничават правата, което правят и с други малцинствени групи в Украйна. И след като по света може да се цепят и обявяват независимост, защо и ние да не се отцепим казват руснаците там, които са излъгани от Кремъл и са оставени нацисти като азовци и торнадовци да ги тормозят и те на свой ред същото. Накрая те са поискали помощ от Путьин и като струпа толкова войска и като казваха, че няма да нападне, той направи ли го?

Ти слуша ли докрай видеото, което Христов даде, ако не си изгледай го отново,там е споменал и за руснаците в Украйна и какво те чувстват относно нападението на Русия и кого смятат за завоевател.

Ето го: https://www.facebook.com/kivifokus/videos/3100047296973035

Цитат
Кой е виновен, защо НАТО не се намесва

Много добре знаеш защо НАТО не се намесва, няколко пъти ти се посочи вече, но ти продължаваш да го задаваш този въпрос. Моли се НАТО да не се намеси, защото намеси ли се, не е ясно дали ние с теб ще оцелеем. nerves.gif

Цитат
Кой е виновен?

Категорично и изцяло режимът на Путин, който иска Украйна да бъде зависима икономически, политически, военно и всякак от Русия, по това спор няма и не може да има.

Цитат
но и тези, които учат украинците също

Аз не мога да разбера защо всички кремълофили смятате, че украинският народ и политиците, които го управляват, са дебили, които е нужно някой да ги учи. Смятате също, че те сами не могат да решат, че искат да се присъединят към ЕС и НАТО и за това пак някой трябва да ги учи!? huh.gif
Дaни
Цитат(vayu @ 11/04/2022, 10:29) <{POST_SNAPBACK}>
Е да,ама сирийските бежанци,както и сирийските бежанци от иран ,ирак ,афганистан и африка не искат да остават в България

Аз не знам дали и украинските бежанци ще искат, но може пък на някой да му хареса. По принцип на чужденците много им харесва България, постоянно ги влече насам. wub.gif
Hartmann
Цитат(нищ по дух @ 13/04/2022, 13:09) <{POST_SNAPBACK}>
Определени групи от руснаци в Украйна подпомагани от Русия искат отделяне

Когато някой е много прост, той действа като Русия. Когато е умен - действа като Кения.

нищ по дух
Цитат(Дaни @ 13/04/2022, 13:31) <{POST_SNAPBACK}>
Ти слуша ли докрай видеото, което Христов даде, ако не си изгледай го отново,там е споменал и за руснаците в Украйна и какво те чувстват относно нападението на Русия и кого смятат за завоевател.

Ето го: https://www.facebook.com/kivifokus/videos/3100047296973035

Много добре знаеш защо НАТО не се намесва, няколко пъти ти се посочи вече, но ти продължаваш да го задаваш този въпрос. Моли се НАТО да не се намеси, защото намеси ли се, не е ясно дали ние с теб ще оцелеем. nerves.gif

Категорично и изцяло режимът на Путин, който иска Украйна да бъде зависима икономически, политически, военно и всякак от Русия, по това спор няма и не може да има.

Аз не мога да разбера защо всички кремълофили смятате, че украинският народ и политиците, които го управляват, са дебили, които е нужно някой да ги учи. Смятате също, че те сами не могат да решат, че искат да се присъединят към ЕС и НАТО и за това пак някой трябва да ги учи!? huh.gif

Кремълофил???
Мен ли ме наричаш?
Дано да се шегуваш...Русия не е Путьин, нито пък съм му фен.
нищ по дух
Цитат(Hartmann @ 13/04/2022, 13:41) <{POST_SNAPBACK}>
Когато някой е много прост, той действа като Русия. Когато е умен - действа като Кения.

Това го гледах, обаче съвсем скоро ще видиш и друга подкрепа, която дано не стане голяма, а да си е още в зародиш и да се спре, тогава ще стане още по-сложна ситуацията, сега си гледкайте клипчета като на видеоигри, тука или там унищожени танкове или дронове с не знам си какви любителски устройства вътре, ама атеисти на фронта няма, ако ще се срещаме с теб на фронта, да не бъде, имам издания на Библията за армията, ще ти подаря да четеш в окопа...
Hartmann
Цитат(нищ по дух @ 13/04/2022, 14:07) <{POST_SNAPBACK}>
Това го гледах, обаче съвсем скоро ще видиш и друга подкрепа, която дано не стане голяма, а да си е още в зародиш и да се спре, тогава ще стане още по-сложна ситуацията, сега си гледкайте клипчета като на видеоигри, тука или там унищожени танкове или дронове с не знам си какви любителски устройства вътре, ама атеисти на фронта няма, ако ще се срещаме с теб на фронта, да не бъде, имам издания на Библията за армията, ще ти подаря да четеш в окопа...

Каква друга подкрепа, нищий, за силната и богата държава Иран ли говориш? smile.gif Нека ти кажа нещо - Иран съществува само по милостта на Израел. Но един ден тая милост може и да свърши. И тоя ден може да се окаже, че е близък. smile.gif

Изведнъж обърна поста на проповед. smile.gif За тая цел нямате ли си религиозни форуми. И за какво ми е твоята библия, ако имам Корана? smile.gif
нищ по дух
Цитат(Hartmann @ 13/04/2022, 14:27) <{POST_SNAPBACK}>
Каква друга подкрепа, нищий, за силната и богата държава Иран ли говориш? smile.gif Нека ти кажа нещо - Иран съществува само по милостта на Израел. Но един ден тая милост може и да свърши. И тоя ден може да се окаже, че е близък. smile.gif

Изведнъж обърна поста на проповед. smile.gif За тая цел нямате ли си религиозни форуми. И за какво ми е твоята библия, ако имам Корана? smile.gif

Чети го де, щом го имаш, чрез Корана много са повярвали в Христос, ама не тия джихадистите и поколения мюсюлмани са живяли в мир с християни.
Теб те страх повече от проповед, отколкото показваш сила от самоувереността, която имаш, спокойно и на проповеди ще тръгнеш.
нищ по дух
Цитат(Дaни @ 13/04/2022, 13:31) <{POST_SNAPBACK}>

А ти чу ли го изцяло?
Колко точно руснаци има в Харков, не рускоговорящи и аз знам руски, но не съм руснак.

А това тук е преди започване на войната, сега го чета, не съм го виждал преди, исках да видя има ли информация колко са руснаците не Харков и ми излезе при търсене:

https://www.google.com/amp/s/m.dnes.bg/rusi...siia.518477/amp

А човекът във видеото казва, че след 2014 отношението към Русия е започнало да се променя, а ето за Крим и има ли нещо невярно в това:
https://www.google.com/amp/s/trud.bg/amp/%2...25B8%25D0%25BC/

Прочети и това, ако желаеш:
https://www.facebook.com/129736044230484/po...93721624498582/
Hartmann
Цитат(нищ по дух @ 13/04/2022, 14:40) <{POST_SNAPBACK}>
Чети го де, щом го имаш, чрез Корана много са повярвали в Христос, ама не тия джихадистите и поколения мюсюлмани са живяли в мир с християни.
Теб те страх повече от проповед, отколкото показваш сила от самоувереността, която имаш, спокойно и на проповеди ще тръгнеш.

А ако имам Трипитака? А ако имам Ведите? smile.gif
нищ по дух
Цитат(Hartmann @ 13/04/2022, 15:30) <{POST_SNAPBACK}>
А ако имам Трипитака? А ако имам Ведите? smile.gif

Готов си за комунист!
Значи манифеста...те комунистите всичко са чели и анализирали, аз пък си направих труда да прочета някои техни анализи и трудове, прави са хората, ама от тяхна гледна точка, от фалшивия идеал, който са си въобразили.
Майн кампф чел ли си, би ли прочел Шандор ла Вей, ако не си?
Какво като имаш всичко това и евентуално си чел?
Hartmann
Цитат(нищ по дух @ 13/04/2022, 16:11) <{POST_SNAPBACK}>
Готов си за комунист!
Значи манифеста...те комунистите всичко са чели и анализирали, аз пък си направих труда да прочета някои техни анализи и трудове, прави са хората, ама от тяхна гледна точка, от фалшивия идеал, който са си въобразили.
Майн кампф чел ли си, би ли прочел Шандор ла Вей, ако не си?
Какво като имаш всичко това и евентуално си чел?

Жегнах ли те, нищий брате? smile.gif Ведите са писани хиляди години преди твоята библия, знам, че това ви вбесява, но нищо не може да се направи. Споко, поне Коранът е след вас. smile.gif
нищ по дух
Цитат(Hartmann @ 13/04/2022, 16:44) <{POST_SNAPBACK}>
Жегнах ли те, нищий брате? smile.gif Ведите са писани хиляди години преди твоята библия, знам, че това ви вбесява, но нищо не може да се направи. Споко, поне Коранът е след вас. smile.gif

За кое да си ме жегнал, за това че преди ведите Божият Дух се носеше над водата?

В началото Бог сътвори небето и земята. А земята беше неустроена и пуста; и тъмнина покриваше бездната; и Божият Дух се носеше над водата. И Бог каза: Да бъде светлина. И стана светлина. И Бог видя, че светлината беше добро; и Бог раздели светлината от тъмнината. Бог нарече светлината Ден, а тъмнината нарече Нощ. И настана вечер, и настана утро, ден първи...

In the beginning God created the heaven and the earth. And the earth was without form, and void; and darkness was upon the face of the deep. And the Spirit of God moved upon the face of the waters. And God said, Let there be light: and there was light. And God saw the light, that it was good: and God divided the light from the darkness. And God called the light Day, and the darkness he called Night. And the evening and the morning were the first day...

https://youtu.be/6vvNxhlP1jA

https://youtu.be/bd1jwMC0rHg

Справедливо е да се признае, че народ с Библия, а не народ с касти и свещени крави, движи напредъка на човечеството!
Hartmann
Цитат(нищ по дух @ 13/04/2022, 18:47) <{POST_SNAPBACK}>
За кое да си ме жегнал, за това че преди ведите Божият Дух се носеше над водата?

Справедливо е да се признае, че народ с Библия, а не народ с касти и свещени крави, движи напредъка на човечеството!

Това преди динозавритe ли е било или след? smile.gif

С библията вие можахте да стигнете единствено до Светата Инквизиция и до процесите над Бруно, Галилей и пр. Виж, когато глупостите ви бяха отхвърлени - започна Просвещението и напредъка на човечеството. smile.gif

P.S. Между другото - хартията и барута са измислени в Китай, а най-великия лекар Авицена, чиито трудове по медицина се ползват около хиляда години - е бил мюсюлманин. Както и този, който е създал алгебрата (ал-джабра). И още хиляди и хиляди примери. smile.gif
нищ по дух
Цитат(Hartmann @ 13/04/2022, 22:03) <{POST_SNAPBACK}>
Това преди динозавритe ли е било или след? smile.gif

С библията вие можахте да стигнете единствено до Светата Инквизиция и до процесите над Бруно, Галилей и пр. Виж, когато глупостите ви бяха отхвърлени - започна Просвещението и напредъка на човечеството. smile.gif

P.S. Между другото - хартията и барута са измислени в Китай, а най-великия лекар Авицена, чиито трудове по медицина се ползват около хиляда години - е бил мюсюлманин. Както и този, който е създал алгебрата (ал-джабра). И още хиляди и хиляди примери. smile.gif

За динозаврите ти писах преди.
Много "добро" са направили с тоя барут, като са го измислили, много. А хартията, колкото и да е полезна, толкова и не е с нейната употреба, ама това е друга тема.
Ти ми пишеш отново за католическата църква, дай нещо за протестантите отишли в Америка и за тяхната инициативност и всичко свързано с това, само не ми пиши че са 33 000 разновидности, а католиците и православните не ме толкова интересуват. Искам нещо неодобрително за протестантите от преди 150-500 години в Европа и САЩ да напишеш, което не знам и е много осъдително и срамно.
Ти като си роден в източноправославна страна, бивша комунистическа, православен ли си, комунист ли си?
Авицена бил ли е наистина мюсюлманин?
За алгебрата те моля да прочетеш малко повече преди да пишеш това.
Shade
Цитат(нищ по дух @ 13/04/2022, 08:47) <{POST_SNAPBACK}>
В началото Бог сътвори небето и земята. А земята беше неустроена и пуста; и тъмнина покриваше бездната; и Божият Дух се носеше над водата. И Бог каза: Да бъде светлина. И стана светлина. И Бог видя, че светлината беше добро; и Бог раздели светлината от тъмнината. Бог нарече светлината Ден, а тъмнината нарече Нощ. И настана вечер, и настана утро, ден първи...

А кога Бог сътворява Марс? Божият Дух носел ли се е над марсианската вода или не, заради което Марс остава неустроен и пуст?
Тук сме го обсъждали.
Hartmann
Цитат(нищ по дух @ 13/04/2022, 22:19) <{POST_SNAPBACK}>
За динозаврите ти писах преди.
Много "добро" са направили с тоя барут, като са го измислили, много. А хартията, колкото и да е полезна, толкова и не е с нейната употреба, ама това е друга тема.
Ти ми пишеш отново за католическата църква, дай нещо за протестантите отишли в Америка и за тяхната инициативност и всичко свързано с това, само не ми пиши че са 33 000 разновидности, а католиците и православните не ме толкова интересуват. Искам нещо неодобрително за протестантите от преди 150-500 години в Европа и САЩ да напишеш, което не знам и е много осъдително и срамно.
Ти като си роден в източноправославна страна, бивша комунистическа, православен ли си, комунист ли си?
Авицена бил ли е наистина мюсюлманин?
За алгебрата те моля да прочетеш малко повече преди да пишеш това.

За кои други от хилядите деноминации искаш да си говорим? За адвентистите от 7-мия ден, т.нар. съботяни, които в събота стоят с ръце на коленете и с изражение на лицето, сякаш искат да кажат "изяжте ме мухи"? Или за петдесятниците, дето "говорят езици": алалала-блабла-бубабла-алала-бла smile.gif Или за некви други малоумници? Кажи.
нищ по дух
Цитат(Hartmann @ 13/04/2022, 22:31) <{POST_SNAPBACK}>
За кои други от хилядите деноминации искаш да си говорим? За адвентистите от 7-мия ден, т.нар. съботяни, които в събота стоят с ръце на коленете и с изражение на лицето, сякаш искат да кажат "изяжте ме мухи"? Или за петдесятниците, дето "говорят езици": алалала-блабла-бубабла-алала-бла smile.gif Или за некви други малоумници? Кажи.

За малоумници радващи се на убити и осакатени хора...
Hartmann
Цитат(нищ по дух @ 13/04/2022, 22:47) <{POST_SNAPBACK}>
За малоумници радващи се на убити и осакатени хора...

"гледах германците докато зениците им не се спукваха от болка... и чувствах удовлетворение" - документален разказ на една рускиня от 2-рата световна. smile.gif
нищ по дух
Цитат(Hartmann @ 13/04/2022, 22:59) <{POST_SNAPBACK}>
"гледах германците докато зениците им не се спукваха от болка... и чувствах удовлетворение" - документален разказ на една рускиня от 2-рата световна. smile.gif

Жертвите на изнасилвачите, какво очакваш да кажат?
Hartmann
Цитат(нищ по дух @ 13/04/2022, 23:08) <{POST_SNAPBACK}>
Жертвите на изнасилвачите, какво очакваш да кажат?

А ти какво очакваш тогава?

Зверства русских солдат: Меня насиловали, пока сын плакал рядом, рассказывает женщина

https://cnn.iprima.cz/zverstva-russkih-sold...t-zensina-89019
нищ по дух
Цитат(Hartmann @ 13/04/2022, 23:13) <{POST_SNAPBACK}>
А ти какво очакваш тогава?

Зверства русских солдат: Меня насиловали, пока сын плакал рядом, рассказывает женщина

https://cnn.iprima.cz/zverstva-russkih-sold...t-zensina-89019

А тук, какво правим сега, кой насилва, кой спасява:
https://m.dir.bg/dnes/politika/poyaviha-se-...garski-moryatsi
Hartmann
Цитат(нищ по дух @ 13/04/2022, 23:54) <{POST_SNAPBACK}>
А тук, какво правим сега, кой насилва, кой спасява:
https://m.dir.bg/dnes/politika/poyaviha-se-...garski-moryatsi

Даже руските депутати започват да разбират. Но ти не си руски депутат. smile.gif Слушай внимателно ако разбираш руски.

Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.