омраза към Русия, нацисте! Напротив, аз в момента се радвам за Русия. Тя никога преди не е била в такова уникално положение.
-------------------------------
Аз: наистина не правиш разлика между свобода на словото и заплаха
Ти: Никой няма право да дава информация за пътуващите в самолета, освен при специални условия!
------------------------------
Оппа, вече почна да правиш разликата между свобода на словото и заплаха, браво, бързо се учиш.

Сега остава да научиш, че и изнудването също е престъпление. Ти си схватлив, вярвам няма да отнеме много време.

Не ме интересува изобщо тая тема, обаче ако теб те интересува ще продължа.
След като има възможност да се проследяват маршрутите на самолети, какво нередно виждаш в това?
Човека е направил възможност да се следят самолети на известни хора, не само на Мъск, а и на други, както е направил и за руски олигарси. Някой от тях да го е заплашил, че някой луд ще ги гръмне, както Мъск? Този някой луд може и без да се възползва от това, което е направил този човек, а сам да си го следи.
Кой в момента изнудва? Мъск изнудва и заплашва този човек, защото както пише, пак го следи, ама по-трудно.
Само ми е интересно всеки път ли самолета на Мъск като лети и той винаги ли е в него?
Туитър според теб няма ли свобода на словото?
Или трябва контролирана от Мъск свобода?
Нямам нищо против Мъск, даже ми е интересен като личност напоследък и това, което прави.