Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Ядрена-2
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
Дaни
Цитат(Хасан @ 11/04/2022, 09:57) <{POST_SNAPBACK}>
До голяма степен тези невинни хора са предизвикали участта си.

С какво са я предизвикали!? blink.gif
Hartmann
Цитат(Потребител @ 11/04/2022, 09:38) <{POST_SNAPBACK}>
... като се шегувате /групичката алтернативно интелигенти/, не сте особено забавни ... виж, когато сте сериозни - къртите мивки! :.) ...

"За детей"

Поздрави!

:.)

Потребчик, знам, че си алтернативник и не можеш да родиш собствена мисъл, но защо крадеш от моите думички? smile.gif И пак не разбрах - кога, казваш, щял да падне Киев? Предсказанието ти от 26 февруари е за 1-2 дена, т.е. до края на февруари, айде нека да е до 1-ви март. Днес е 11 април, а краят му не се вижда. Какво се обърка, Потребчик? smile.gif
ЕксГорски
Цитат(biggeorge @ 10/04/2022, 13:44) <{POST_SNAPBACK}>
Бяха убити стотици хиляди невинни хора,

Колко стотици, Жоре?
Hartmann
Цитат(ЕксГорски @ 11/04/2022, 11:05) <{POST_SNAPBACK}>
Колко стотици, Жоре?

Минимум 900 000, отиват към милион. Долу-горе като клането в Руанда. Тва са сериозни неща, не виждам защо се подигравате на бигЖоржи.
Hartmann
Цитат(Дaни @ 11/04/2022, 10:04) <{POST_SNAPBACK}>

Не са се вслушали в съвета на Хасанчик моменталически да се предадат на джуджашките орки. Ако го бяха направили - никакво кръвопролитие нямаше да има - ето колко е просто.
Потребител

... "аз" и "мисля" в едно изречение?! ... счетоводителя, не бързайте! ... думите за някои от нас все още имат значение :.) ...

Приятен ден!

Quaker between your quarks
Ааа.....трябва ли да се обяснява, значи не трябва да се обяснява !
Buitenlander
Цитат(Потребител @ 11/04/2022, 10:38) <{POST_SNAPBACK}>
... "аз" и "мисля" в едно изречение?! ... счетоводителя, не бързайте! ... думите за някои от нас все още имат значение :.) ...

Приятен ден!

Я …. Прогнозиста…. laugh.gif
…. ти не трябваше ли да надничаш из зад ъгъла …. ?
…. или има спуснати нови опорки …. ?
…. сподели …..
Поздрави!
smile.gif
Питето
Пак старото — обиди за прикриване на собствените издънки. Не ви ли проведоха един опреснителен курс по пропаганда. Или за го карате на "за толкоЗ пари — такваЗ пропаганда".
Хасан

Имах предвид хората в двете "републики" в които се води война от осем години. Да се бяха изнесли за толкова години. Вярно, не им се иска да си напуснат дома, но животът е по-ценен.
Питето
Иска ти се 30 години. Виж, за мецесите може и да си улучил, щото още на първия месец им сринаха икономиката и им поопразниха магазините. Обикновените руснаци да имат "тлъстинки" за още година максимум. Техниката да я избутат до година и нещо с наличните резервни части и канибализирането, от там още година терор за да няма бунтове, нЕколко месеца вътрешна борба кой да захапе кокала и горе-долу ще ги докарат до 30 месеца.
Хасан
Цитат(Питето @ 11/04/2022, 13:17) <{POST_SNAPBACK}>
Иска ти се 30 години. Виж, за мецесите може и да си улучил, щото още на първия месец им сринаха икономиката и им поопразниха магазините. Обикновените руснаци да имат "тлъстинки" за още година максимум. Техниката да я избутат до година и нещо с наличните резервни части и канибализирането, от там още година терор за да няма бунтове, нЕколко месеца вътрешна борба кой да захапе кокала и горе-долу ще ги докарат до 30 месеца.

И като се разорят Путин ще бъде заменен от разумен и миролюбив политик. prashchai grigorii.gif
Не ми се иска и три месеца. Нашата икономика е цъфнала и вързала. Какво ли ще е след още 28 месеца? w00tbrows.gif
Ти се моли онзи лудия да не изтрещи съвсем и да не ни засипе с ракети.
Shade
Цитат(Хасан @ 11/04/2022, 03:31) <{POST_SNAPBACK}>
Ти се моли онзи лудия да не изтрещи съвсем и да не ни засипе с ракети.

Спечели ли войната в Украйна, със сигурност следващите му цели ще са Прибалтика и Балканския полуостров, и ракетите ще се сипят като конфети. Ясно му е, че Западът е нерешителен, след като го засипаха с непоискани декларации, че ще си кротуват, за да не започне Трета световна. Путин с презрение смята Макрон за слабохарактерен и най-слабото звено на НАТО, когато след изказването на Байдън, че Путин е военен престъпник, Макрон се дистанцира публично, за да омилостиви Путин. Ако Марин Льо Пен стане френски президент, Путин ще спечели един твърд западен поддръжник за казузата си, както ако Тръмп беше президент на САЩ.
Buitenlander
Цитат(Потребител @ 10/04/2022, 20:34) <{POST_SNAPBACK}>
... Точка-У серия 9М79-1 с бордови номер Ш91579 /вижда се в репортажите/, зачислена към 19-та ракетна бригада под командването на полковник Ф.С. Ярошевич ...

"За детей"

Мдаа, интересно че същия бордови номер го има в руски репортажи от Сирия от миналата година laugh.gif
https://www.stopfake.org/ru/fejk-vypushhenn...12nLNlGYMSIYDcI

Кофти ли е да ти ритнат опорката? Постарай се, сигурен съм, че можеш повече. laugh.gif
Потребител

Цитат(Buitenlander @ 11/04/2022, 15:12) <{POST_SNAPBACK}>
Мдаа, интересно че същия бордови номер го има в руски репортажи от Сирия от миналата година laugh.gif
https://www.stopfake.org/ru/fejk-vypushhenn...12nLNlGYMSIYDcI

Кофти ли е да ти ритнат опорката? Постарай се, сигурен съм, че можеш повече. laugh.gif

"Журналисты StopFake, проанализировав несколько десятков видео и фото из Сирии обнаружили, что ракеты такой же маркировки «Ш89» активно использовались войсками Башара Асада против мирного населения."

- - -

"Ш915" ... "Ш89" ... 'се е "Ш" ...

... Buitenlander, тревата вероятно замъглява не само зрението :.) ...

Поздрави!

Hartmann
Цитат(Потребител @ 11/04/2022, 11:38) <{POST_SNAPBACK}>

Приятен ден!

Кажи, Потребчик, кажи, не се срамувай - какво се обърка? Как стана тъй, щото най-магучая армия не само не влезе в Киев за месец и половина, ами беше натирена да влезе в едно друго място? smile.gif
Buitenlander
Цитат(Потребител @ 11/04/2022, 15:40) <{POST_SNAPBACK}>
"Журналисты StopFake, проанализировав несколько десятков видео и фото из Сирии обнаружили, что ракеты такой же маркировки «Ш89» активно использовались войсками Башара Асада против мирного населения."

- - -

"Ш915" ... "Ш89" ... 'се е "Ш" ...

... Buitenlander, тревата вероятно замъглява не само зрението :.) ...

Поздрави!

Аха , сменили са ти опорката laugh.gif
Досега серийния номер уж доказваше че е украинска ракета, сега като намериха 2 от тази серия изстреляни от Русия, вече не е важна серията, а бордовия номер. Тоест, всички ракети от тази серия са в Русия, само една са изпратили в Украйна, да може да гръмне по своите в Краматорск. Добре, дерзай. laugh.gif
Потребител

https://img1.eadaily.com/r650x650/o/041/b6a...f6f0fd4bf5.jpeg

"серия Ш915... ранее использовалась украинскими военными по следующим населённым пунктам:
04.09.2014 Харцизск (Ш915622);
02.02.2015 Алчевск (Ш91565);
13.02.2015 Логвиново (Ш91566, Ш915527, Ш915328);
19.03.2022 Бердянск (Ш915611);
17.03.2022 Мелитополь (Ш915516)"

- - -

смешници

... имах съмнения кой от вас приятели да бъде номиниран за председател на /ще взаимствам/ "общество на буквалните пичове" но! Buitenlander, не само грабна палмата на първенството, ами я отмъкна заедно с корените ...

Поздрави!

Buitenlander
Цитат(Потребител @ 11/04/2022, 16:42) <{POST_SNAPBACK}>
https://img1.eadaily.com/r650x650/o/041/b6a...f6f0fd4bf5.jpeg

"серия Ш915... ранее использовалась украинскими военными по следующим населённым пунктам:
04.09.2014 Харцизск (Ш915622);
02.02.2015 Алчевск (Ш91565);
13.02.2015 Логвиново (Ш91566, Ш915527, Ш915328);
19.03.2022 Бердянск (Ш915611);
17.03.2022 Мелитополь (Ш915516)"

- - -

смешници

... имах съмнения кой от вас приятели да бъде номиниран за председател на /ще взаимствам/ "общество на буквалните пичове" но! Buitenlander, не само грабна палмата на първенството, ами я отмъкна заедно с корените ...

Поздрави!

О неразумний юроде, не те ли притеснява факта, че първоначален источник на опорките ти е сайта lostarmour.info , който от месец и половина си смени логото на loZtarmour.info?
https://lostarmour.info/
От там помията тръгва по “достоверни” източници от рода на https://new.topru.org/raketa-iz-kramatorska/ , за да се излее накрая и в нашия форум.
Същите източници, по които се водиш на 26-02 твърдяха, че районът от който сега твърдят че е изстреляна ракетата “се зачиства в момента” laugh.gif
Виж , пробвай там дето ти е силата - с речника на чуждите думи и препинателните знаци на кило, с конкретиката се превърна във форумния шут, но започва да омръзва… sunbathing.gif
Потребител

лост ху?!?

- - -

... Buitenlander, запалете една, не се нервирайте! ... глупаците сме много, а вие - сам :.) ...

тейк кеър!

Shade
Цитат(Потребител @ 10/04/2022, 23:38) <{POST_SNAPBACK}>
... като се шегувате /групичката алтернативно интелигенти/, не сте особено забавни ... виж, когато сте сериозни - къртите мивки! :.) ...

"За детей"

Поздрави!

Как се е самодекларирало по-горе превзетото снобско "интелигентничене", като забавно или като сериозно?
vanbg
https://www.videoclip.bg/watch/1492886_cru-...lushan-razgovor

ЦРУ-подслушан разговор....
Shade
Цитат(vanbg @ 11/04/2022, 10:57) <{POST_SNAPBACK}>
https://www.videoclip.bg/watch/1492886_cru-...lushan-razgovor

ЦРУ-подслушан разговор....

Това е някакъв инфекциозен сайт. Антивирусната защита предупреждава, че не е здравословен.
Кажи с две приказка за какво става въпрос там.
Хасан
Цитат(Shade @ 11/04/2022, 15:40) <{POST_SNAPBACK}>
Спечели ли войната в Украйна, със сигурност следващите му цели ще са Прибалтика и Балканския полуостров, и ракетите ще се сипят като конфети. Ясно му е, че Западът е нерешителен, след като го засипаха с непоискани декларации, че ще си кротуват, за да не започне Трета световна. Путин с презрение смята Макрон за слабохарактерен и най-слабото звено на НАТО, когато след изказването на Байдън, че Путин е военен престъпник, Макрон се дистанцира публично, за да омилостиви Путин. Ако Марин Льо Пен стане френски президент, Путин ще спечели един твърд западен поддръжник за казузата си, както ако Тръмп беше президент на САЩ.

Той с Украйна вижда голям зор, а какво остава да воюва с НАТО. Няма сили за такава специална операция.
Shade
Цитат(Хасан @ 11/04/2022, 11:21) <{POST_SNAPBACK}>
Той с Украйна вижда голям зор, а какво остава да воюва с НАТО. Няма сили за такава специална операция.

Ако постигне целите си в Украйна, ще му придойдат сили.
За радост или мъка на нашенските недоносени русофили.
Я, поетично прозвуча...
Хасан
Цитат(Shade @ 11/04/2022, 21:29) <{POST_SNAPBACK}>
Ако постигне целите си в Украйна, ще му придойдат сили.
За радост или мъка на нашенските недоносени русофили.
Я, поетично прозвуча...

Обратно, ще бъде отслабен.
Питето твърди, че след 28-29 месеца в Русия ще умират от глад и ще свалят Путин. То верно, че и сега магазините са им празни. Ще видим.
Shade
Цитат(Хасан @ 11/04/2022, 11:36) <{POST_SNAPBACK}>
Обратно, ще бъде отслабен.
Питето твърди, че след 28-29 месеца в Русия ще умират от глад и ще свалят Путин. То верно, че и сега магазините са им празни. Ще видим.

Руснаците претърпяха големи загуби в жива сила и военна техника, а украинците въпреки големите загуби в жива сила си увеличиха военния арсенал с около 20% чрез придобивнето на руска военна техника, изоставена поради липса на гориво или ударена, но ремонтирана.
Изтеглените от Киевската област руски войски са деморализрани и не желаят да воюват повече, но кой ги пита. Такова поражение трудно се преглъща от грандоманската упадъчна империя. Макар и отслабен, Путин драпа със зъби и нокти да компенсира. Иначе как ще се проведе на 9-ти май Парадът на Победата след втори разгром? Затова прехвърля войски от другаде, мобилизира 60 000 запасняци, назначава за вожд на новата офанзива армейски генерал, познат като изтъкнат касапин и Герой на Русия като такъв.
Две руски военни колони се придвижват една от северната част на страната на юг, другата от юг на север. Целта е да се срещнат в средата на Запад от Луганск и Донецк и да обградят украинските войски. Теренът в тази област е неблагоприятен за партизанска война, равнинен е. Украинците копаят окопи, за да се предпазят от руска артилерийска подготовка. Ще бъде сражение в стил Първа световна война. Отделно от това руснаците ще бомбардират масирано украинските градове, избивайки усърдно цивилното население като монголски завоеватели, отричайки, че го правят.
Ще видим как ще се развият събитията. Изходът от това сражение ще има осезаем световен отзвук.

Хасан
Цитат(Shade @ 11/04/2022, 23:02) <{POST_SNAPBACK}>
Руснаците претърпяха големи загуби в жива сила и военна техника, а украинците въпреки големите загуби в жива сила си увеличиха военния арсенал с около 20% чрез придобивнето на руска военна техника, изоставена поради липса на гориво или ударена, но ремонтирана.
Изтеглените от Киевската област руски войски са деморализрани и не желаят да воюват повече, но кой ги пита. Такова поражение трудно се преглъща от грандоманската упадъчна империя. Макар и отслабен, Путин драпа със зъби и нокти да компенсира. Иначе как ще се проведе на 9-ти май Парадът на Победата след втори разгром? Затова прехвърля войски от другаде, мобилизира 60 000 запасняци, назначава за вожд на новата офанзива армейски генерал, познат като изтъкнат касапин и Герой на Русия като такъв.
Две руски военни колони се придвижват една от северната част на страната на юг, другата от юг на север. Целта е да се срещнат в средата на Запад от Луганск и Донецк и да обградят украинските войски. Теренът в тази област е неблагоприятен за партизанска война, равнинен е. Украинците копаят окопи, за да се предпазят от руска артилерийска подготовка. Ще бъде сражение в стил Първа световна война. Отделно от това руснаците ще бомбардират масирано украинските градове, избивайки усърдно цивилното население като монголски завоеватели, отричайки, че го правят.
Ще видим как ще се развият събитията. Изходът от това сражение ще има осезаем световен отзвук.

От това, което пишеш, че Русия не се засилва, а отслабва във военно отношение. След трудна победа да започнеш нова война с много по-силен противник е безумие.
Shade
Цитат(Хасан @ 11/04/2022, 13:17) <{POST_SNAPBACK}>
От това, което пишеш, че Русия не се засилва, а отслабва във военно отношение. След трудна победа да започнеш нова война с много по-силен противник е безумие.

Русия е голяма страна с ресурси и засега има резерви и вратички. И най-вече имперска самонадеяност. Което означава, че няма да спре пред нищо и няма да пожали никого, дори собствените си младежи, хвърлени както пушечно месо да защитават диктатурски интереси: "Все для фронта! Все для победы!" Ще минат месеци, преди ефектът от западите икономически санкции да се усети сериозно. Засега само населението усеща изпразването на магазините.
От тази война Русия или ще излезе тотално разсипана, или някак ще закърпи положението и ще се напъва да диктува мирните преговори. Освен ако не се стигне до Трета световна. Тогава не знам кой кого...

А иначе някои много начетени и високо издигнати люде предварително знаят всичко, кое точно как ще се случи. Сигурно същите тия утре ще си сочат постингите с предсказанията с гордо биене в гърдите, та да кънти като празна бъчва, че са познали. wink.gif
Аз, обаче, не се имам за такъв капацитет.
Buitenlander
Цитат(Hartmann @ 10/04/2022, 18:35) <{POST_SNAPBACK}>
Не, не е фейк, батальонът Торнадо наистина съществуваше.

Всеки получава каквото заслужава. Добро пожаловать в ад…
https://www.facebook.com/groups/antivatnik/...59598797583963/
Hartmann
Цитат(Потребител @ 11/04/2022, 11:38) <{POST_SNAPBACK}>

Приятен ден!

Ко стана, Потребчик, мислителю, да не си глътна граматиката нещо или внезапно престана да разбираш български? smile.gif Да не загуби дар-слово, военен експерте? Попитах - какво се обърка, защо джуджака не си разхожда 8-сантовите токчета в Киев? smile.gif
Хасан
Цитат(Shade @ 11/04/2022, 23:43) <{POST_SNAPBACK}>
Русия е голяма страна с ресурси и засега има резерви и вратички. И най-вече имперска самонадеяност. Което означава, че няма да спре пред нищо и няма да пожали никого, дори собствените си младежи, хвърлени както пушечно месо да защитават диктатурски интереси: "Все для фронта! Все для победы!" Ще минат месеци, преди ефектът от западите икономически санкции да се усети сериозно. Засега само населението усеща изпразването на магазините.
От тази война Русия или ще излезе тотално разсипана, или някак ще закърпи положението и ще се напъва да диктува мирните преговори. Освен ако не се стигне до Трета световна. Тогава не знам кой кого...

А иначе някои много начетени и високо издигнати люде предварително знаят всичко, кое точно как ще се случи. Сигурно същите тия утре ще си сочат постингите с предсказанията с гордо биене в гърдите, та да кънти като празна бъчва, че са познали. wink.gif
Аз, обаче, не се имам за такъв капацитет.

Напълно съм съгласен, че ще я довършат тази война и ще я спечелят, макар и с цената на много жертви. Затова ми се иска украинците да кандисат по-бързо и се съгласят на условията на Путин. Ако отстъпят републиките, Русия пак ще е далече от Европа. Няма опасност от нова война. Мое мнение.
Hartmann
Цитат(Хасан @ 12/04/2022, 11:43) <{POST_SNAPBACK}>
Напълно съм съгласен, че ще я довършат тази война и ще я спечелят, макар и с цената на много жертви. Затова ми се иска украинците да кандисат по-бързо и се съгласят на условията на Путин. Ако отстъпят републиките, Русия пак ще е далече от Европа. Няма опасност от нова война. Мое мнение.

Ясно е, че е твое мнение, Хасанчик. То мнението било като задника - всеки го имал. smile.gif

Украинците няма да "кандисат" и ще продължат по всички начини да избиват магучая. Пращат им все по-добри и съвременни оръжия, а те са все по-мотивирани. Защо при това положение не кандисат рашките? М? smile.gif
Питето
Дай още малко назад в историята, за да ни кажеш кой е виновен в Донецк да падат бомби и снаряди... Аха, за Русия говоря, дето създаде конфликта и го докара до снаряди. Което за тях е нормално де, щото като не умеят друго...
viara

Причините и следствията им са тъмна Индия.
Ако знаеха що е то причина и що е то следствия, нямаше да има подобни изкази...
Но хубаво, че ги има ... Така изявяват себе си. А и могат да се надградят.
Ако си мълчат от страх, ще си останат на това ниво.

Верно ли това, което чета?
Щото ми правеше впечатление, че все стари снимки пускат на въпросния от преди години ... и се питах що тъй ... Та това може би е отговорът, а също отговорът на глупостите които се случват от страна на русите.
https://vtorifront.bg/article/lyudmila-puti...xoIhmHBMbnOZiwc
нищ по дух
Цитат(viara @ 12/04/2022, 18:51) <{POST_SNAPBACK}>
Причините и следствията им са тъмна Индия.
Ако знаеха що е то причина и що е то следствия, нямаше да има подобни изкази...
Но хубаво, че ги има ... Така изявяват себе си. А и могат да се надградят.
Ако си мълчат от страх, ще си останат на това ниво.

Верно ли това, което чета?
Щото ми правеше впечатление, че все стари снимки пускат на въпросния от преди години ... и се питах що тъй ... Та това може би е отговорът, а също отговорът на глупостите които се случват от страна на русите.
https://vtorifront.bg/article/lyudmila-puti...xoIhmHBMbnOZiwc

Е как ще е вярно, тия двамата са различни хора, така ли:

https://youtu.be/k5vSX9uuVOk

https://youtu.be/GtOSNQRXqU8
viara
Цитат(нищ по дух @ 12/04/2022, 19:16) <{POST_SNAPBACK}>
Е как ще е вярно, тия двамата са различни хора, така ли:

https://youtu.be/k5vSX9uuVOk

https://youtu.be/GtOSNQRXqU8

Щом първата дама на Русия го споделя.... Коя съм аз, че да й противореча. Тя най-добре си познава мъжа...
На първата снимка лицето няма подпухналостта на втората, все едно е силикон.
Гласът може да се изследва с техники също, мисля, че е показателно ако не са пуснали записи и само да си мърда устните някой. Но и това може да се проверява. Щом има противоречия - всичко се проверява от начало. Така е. И нищо не може да се каже или докаже без факти действителни.
В случая предположенията и верите нямат значение.

Нито моите мисли, нито твоите имат значение също в този случай. Само проверката, която е висша форма на доверие.
Alexfield
Украинците не са безгръбначни и няма да те послушат, Но хипотетично, ако те послушат и кандисат, ще загубят всичко, за което се борят. Ще станат втори Беларус. Това теб те устройва, разбира се. Ти би пожертвал и повече държави, за да можеш да си живуркаш и получаваш копейките до следващата инвазия на любимите ти орки.
Хасан
Цитат(Alexfield @ 12/04/2022, 22:31) <{POST_SNAPBACK}>
Украинците не са безгръбначни и няма да те послушат, Но хипотетично, ако те послушат и кандисат, ще загубят всичко, за което се борят. Ще станат втори Беларус. Това теб те устройва, разбира се. Ти би пожертвал и повече държави, за да можеш да си живуркаш и получаваш копейките до следващата инвазия на любимите ти орки.

Ако бяха ме послушали, някои от тях сега щяха да живи. Но те не са безгръбначни и ще продължават да умират.... докато накрая кандисат.
Ти пък копейки, поне рубли кажи. korabche.gif
Shade
Цитат(Хасан @ 12/04/2022, 01:43) <{POST_SNAPBACK}>

С тази война Путин си осигури твърдо приближаване на НАТО към границите с Русия: Финландия и Швеция ще представят кандидатуратите си за членство в Алианса през юни. По твое мнение при това положение има ли опасност от втори фронт и трети фронт или няма, след като Русия го е закъсала да се занимава с Украина? wink.gif

А иначе Путин започва почти Сталинска чистка в бившето КГБ, понастоящем ФСБ РФ (Федеральная служба безопасности Российской Федерации). Бесен, че не си вършат работата, след като Западната преса разполага с информация какво става в Русия и на фронта, включително за събития, които неговите служители не смеят да му кажат.
Hartmann
Цитат(Хасан @ 12/04/2022, 22:42) <{POST_SNAPBACK}>
Ако бяха ме послушали, някои от тях сега щяха да живи. Но те не са безгръбначни и ще продължават да умират.... докато накрая кандисат.
Ти пък копейки, поне рубли кажи. korabche.gif

Да, Хасанчик, украинците ще продължат да умират, но етническите руснаци, населяващи източната част на Украйна, където са най-тежките бомрадировки - те са безсмърти, за щастие. А пък великата и магучая рашка армия - да не говорим, по-безсмъртни от тях са само протоните. smile.gif

Alexfield
Разбира се, ти поддържаш Путин с всичките му зверства и престъпления срещу човечеството, само и само да те остави жив.
Хасан
Цитат(Alexfield @ 13/04/2022, 09:03) <{POST_SNAPBACK}>
Разбира се, ти поддържаш Путин с всичките му зверства и престъпления срещу човечеството, само и само да те остави жив.

Ей тук се различаваме. За мен най-важно е живота и здравето на хората, които трудно се опазват по време на война. Според теб няма значение колко хора ще умрат, важното е Путин да бъде унищожен. След като някога това стане, мъртвите ще се съживят, сакатите ще оздравеят, а разорените веднага ще забогатеят. Ти така разсъждаваш. Поне да бяха разрешили на мъжете украинци законно да напускат Украйна. Те пак я напускат, но се налага да плащат големи рушвети, а не всички имат тази възможност.
Хасан
Цитат(Shade @ 12/04/2022, 23:10) <{POST_SNAPBACK}>
С тази война Путин си осигури твърдо приближаване на НАТО към границите с Русия: Финландия и Швеция ще представят кандидатуратите си за членство в Алианса през юни. По твое мнение при това положение има ли опасност от втори фронт и трети фронт или няма, след като Русия го е закъсала да се занимава с Украина? wink.gif

А иначе Путин започва почти Сталинска чистка в бившето КГБ, понастоящем ФСБ РФ (Федеральная служба безопасности Российской Федерации). Бесен, че не си вършат работата, след като Западната преса разполага с информация какво става в Русия и на фронта, включително за събития, които неговите служители не смеят да му кажат.

Няма опасност от Гореща война на Русия с НАТО. Спи спокойно.

Да, зная.

Гледах вчера Путин и Лукашенко по руската телевизия. Войната се бави според Путин заради това, че командването се стреми да дава по-малко загуби. Така се изказа, не жертви, а загуби (потери на руски). Може би има предвид и унищожената бойна техника.

Я виж нещо интересно от жълтата преса.
https://thebulgariantimes.com/Под-Азо...cEIzKQVGEME1yys
Hartmann
Цитат(Хасан @ 13/04/2022, 10:55) <{POST_SNAPBACK}>
Войната се бави според Путин заради това, че командването се стреми да дава по-малко загуби.

Джуджака каза многократно: "Всичко върви строго по план" © 453.gif

Shade
Цитат(Хасан @ 13/04/2022, 00:55) <{POST_SNAPBACK}>
Няма опасност от Гореща война на Русия с НАТО. Спи спокойно.

Да, зная.

Гледах вчера Путин и Лукашенко по руската телевизия. Войната се бави според Путин заради това, че командването се стреми да дава по-малко загуби. Така се изказа, не жертви, а загуби (потери на руски). Може би има предвид и унищожената бойна техника.

Я виж нещо интересно от жълтата преса.
https://thebulgariantimes.com/Под-Азо...cEIzKQVGEME1yys

Ти спи спокойно, щом мислиш така. Аз съм далеч.

Войната се бави, защото Путин е отчаян. Първоначалният му план беше да превземе Киев за 2-3 дни, да наложи марионетно правителство на Украйна и да я превърне в следващия сателит на Русия по образец на Белорус. Руснаците демонстрираха потрисаща липса на модерна военна тактика и отчайваща логистика на армията си. Строшиха си нагледно зъбите в Киев и се изтеглиха позорно, след като претърпяха големи загуби в жива сила и военна техника. Войските им са деморализрани, единствено кражбите и мародерството поддържат духа им в някаква степен.
Това, което ще опита Путин да направи сега, е единствената тактика, на която руснаците са способни. Същото, което направиха в Чечня, в Сирия и се опитаха да направят в Грузия: масов геноцид на цивилното население. С цел да предизвикат капитулацията на Украйна. Срещу тази тактика украинците имат само едно печелившо противодействие: предизвикване на унищожителни, огромни, отчайващи загуби на руската армия, която и бездруго е дълбоко деморилизирана. Не успеят ли да смажат настъплението от изток и юг бързо и ефективно, Путин ще спечели и ще продължи на Запад. Няма да се спре пред нищо. За Путин живота на руските войници не е ценен, те са само едно пушечно месо.
Стигне ли се дотам, сънят ти със сигурност ще стане много неспокоен...
Хасан
Цитат(Shade @ 13/04/2022, 16:34) <{POST_SNAPBACK}>
Ти спи спокойно, щом мислиш така. Аз съм далеч.

Войната се бави, защото Путин е отчаян. Първоначалният му план беше да превземе Киев за 2-3 дни, да наложи марионетно правителство на Украйна и да я превърне в следващия сателит на Русия по образец на Белорус. Руснаците демонстрираха потрисаща липса на модерна военна тактика и отчайваща логистика на армията си. Строшиха си нагледно зъбите в Киев и се изтеглиха позорно, след като претърпяха големи загуби в жива сила и военна техника. Войските им са деморализрани, единствено кражбите и мародерството поддържат духа им в някаква степен.
Това, което ще опита Путин да направи сега, е единствената тактика, на която руснаците са способни. Същото, което направиха в Чечня, в Сирия и се опитаха да направят в Грузия: масов геноцид на цивилното население. С цел да предизвикат капитулацията на Украйна. Срещу тази тактика украинците имат само едно печелившо противодействие: предизвикване на унищожителни, огромни, отчайващи загуби на руската армия, която и бездруго е дълбоко деморилизирана. Не успеят ли да смажат настъплението от изток и юг бързо и ефективно, Путин ще спечели и ще продължи на Запад. Няма да се спре пред нищо. За Путин живота на руските войници не е ценен, те са само едно пушечно месо.
Стигне ли се дотам, сънят ти със сигурност ще стане много неспокоен...

Опитваш се да ме убедиш, че обезкървената от войната руска армия ще продължи на Запад. Няма логика в това. Знаят, че ще бъдат смазани. Дори да направи това, пак ще спя спокойно, ако няма ядрена война. От нея ти още повече трябва да се притесняваш.
Shade
Цитат(Хасан @ 13/04/2022, 07:09) <{POST_SNAPBACK}>
Опитваш се да ме убедиш, че обезкървената от войната руска армия ще продължи на Запад. Няма логика в това. Знаят, че ще бъдат смазани. Дори да направи това, пак ще спя спокойно, ако няма ядрена война. От нея ти още повече трябва да се притесняваш.

Не търси логика при имперската маниакалност на Путин и желанието му не само да възстанови бившия СССР, но и да разшири границите му, та да остане в историята като велик пълководец.
След по малко от месец е 9-ти май, "Велик" ден за Русия, "Денят на Победата". На който в Москва се провежда Парад на Победата. Путин ще направи всичко възможно на този ден да не се проведе Парад на "Победата". Ако трябва, ще осее цяла Източна Украйна с труповете на руски войници и димящите остатъци от разрушена руска военна техника, но няма да отстъпи. Освен ако наистина украинската армия е толкова добре въоръжена с най-модерното западно оръжие и украиците толкова мотивирани, че разгромят и смажат категорично руските нашественици. Путин няма да се поколебае да използва химическо оръжие за ликвидиране боеспособността на противника. Има подозрения, че вчера беше направена малка генерална репетиция за подобен подход...
Швейк
Точно така баце...химическите оръжия ги купиха от Ирак a4dff7b7.gif
Shade
Цитат(Швейк @ 13/04/2022, 07:52) <{POST_SNAPBACK}>
Точно така баце...химическите оръжия ги купиха от Ирак a4dff7b7.gif

На адвокат на Русия чрез използване на плосък хумор ли се правиш? wink.gif
Ако се опитаваш да декларираш в кръчмарски дискусионен стил, че Русия не притежава химически оръжия, по-добре се концентрирай и напъни в опит да го изкажеш на ясен човешки език. Същото важи, ако си наясно, че Русия не притежава ядрени оръжия.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.