Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Ядрена-2
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
Хасан
Цитат(Shade @ 13/04/2022, 17:32) <{POST_SNAPBACK}>
Не търси логика при имперската маниакалност на Путин и желанието му не само да възстанови бившия СССР, но и да разшири границите му, та да остане в историята като велик пълководец.
След по малко от месец е 9-ти май, "Велик" ден за Русия, "Денят на Победата". На който в Москва се провежда Парад на Победата. Путин ще направи всичко възможно на този ден да не се проведе Парад на "Победата". Ако трябва, ще осее цяла Източна Украйна с труповете на руски войници и димящите остатъци от разрушена руска военна техника, но няма да отстъпи. Освен ако наистина украинската армия е толкова добре въоръжена с най-модерното западно оръжие и украиците толкова мотивирани, че разгромят и смажат категорично руските нашественици. Путин няма да се поколебае да използва химическо оръжие за ликвидиране боеспособността на противника. Има подозрения, че вчера беше направена малка генерална репетиция за подобен подход...

Хубаво, щом е решил да си троши главата, така да бъде. Мен това не ме плаши. Продължавам да мисля, че грешиш, ама ще видим.
Всеки ден там умират хора, които дори и да бъдат смазани руснаците, няма да възкръснат. Това не може да разбере дървената глава на Зеленски. Бях го цитирал. Каза, че ако са били са съгласили да отстъпят територии, война нямало да има. Ако е така, да ги бяха отстъпили.
Shade
Цитат(Хасан @ 13/04/2022, 10:11) <{POST_SNAPBACK}>
Продължавам да мисля, че грешиш, ама ще видим.
Всеки ден там умират хора, които дори и да бъдат смазани руснаците, няма да възкръснат. Това не може да разбере дървената глава на Зеленски. Бях го цитирал. Каза, че ако са били са съгласили да отстъпят територии, война нямало да има. Ако е така, да ги бяха отстъпили.

Да бяха му отстъпили украинците без бой, викаш, да ги зароби и всичко ще свърши?
Ами да, сигурно не грешиш, няма как Путин, доволен от напредъка, постигнат без загуби на военна мощ, да не миряса. Изведнъж ще забрави заканите си да възстанови статуквото в Европа отпреди 30 години. И изобщо няма да погледне към Балтика и Балканите и войни като редовно предизвикаваните от Русия през последните 25 години повече изобщо няма да има... wink.gif
Hartmann
Цитат(Хасан @ 13/04/2022, 10:45) <{POST_SNAPBACK}>
Ей тук се различаваме. За мен най-важно е живота и здравето на хората, които трудно се опазват по време на война. Според теб няма значение колко хора ще умрат, важното е Путин да бъде унищожен. След като някога това стане, мъртвите ще се съживят, сакатите ще оздравеят, а разорените веднага ще забогатеят. Ти така разсъждаваш. Поне да бяха разрешили на мъжете украинци законно да напускат Украйна. Те пак я напускат, но се налага да плащат големи рушвети, а не всички имат тази възможност.

След като някога това стане, мъртвите ще се съживят, сакатите ще оздравеят, а разорените веднага ще забогатеят.

Гледах много забавно видео, Хасанчик. Ама много забавно, ти казвам. Няма да го давам тука, само ще го преразкажа набързо - Русия, тържествена обстановка, в една стая има десетина еднокраки мъже. Всичките - с по един крак, така ги избрали, няма например едноръки или с два откъснати крака, не - всичките с по един крак. Другия крак откъснат в Украйна докато са се сражавали за аквадискотеката на джуджака 453.gif И идва некъв висш офицер. И почва да им раздава медали, все едно раздава рахат-локум. Е, какво да ти кажа - лицата и очите на тия солдати са цели етюди, по тях човек можа да напише романи, пиеси, опери, каквото си искаш smile.gif

Та така, сетих се за тая сцена докато ти четях поредното алтернативно умотворение. Това е едно от най-любимите ми видеа, голяма чест е, че го споделям с тебе. smile.gif
Hartmann
Цитат(Швейк @ 13/04/2022, 17:52) <{POST_SNAPBACK}>
Точно така баце...химическите оръжия ги купиха от Ирак a4dff7b7.gif

Именно, Дубчик, именно. Но то това не е за всеки. smile.gif

Газовая атака в Халабдже
Газовая атака в Халабдже — применение иракскими вооруженными силами 16-17 марта 1988 года химического оружия против гражданского населения города Халабджа

https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%B0%...%B4%D0%B6%D0%B5
нищ по дух
Цитат(Hartmann @ 13/04/2022, 21:54) <{POST_SNAPBACK}>
След като някога това стане, мъртвите ще се съживят, сакатите ще оздравеят, а разорените веднага ще забогатеят.

Гледах много забавно видео, Хасанчик. Ама много забавно, ти казвам. Няма да го давам тука, само ще го преразкажа набързо - Русия, тържествена обстановка, в една стая има десетина еднокраки мъже. Всичките - с по един крак, така ги избрали, няма например едноръки или с два откъснати крака, не - всичките с по един крак. Другия крак откъснат в Украйна докато са се сражавали за аквадискотеката на джуджака 453.gif И идва некъв висш офицер. И почва да им раздава медали, все едно раздава рахат-локум. Е, какво да ти кажа - лицата и очите на тия солдати са цели етюди, по тях човек можа да напише романи, пиеси, опери, каквото си искаш smile.gif

Та така, сетих се за тая сцена докато ти четях поредното алтернативно умотворение. Това е едно от най-любимите ми видеа, голяма чест е, че го споделям с тебе. smile.gif

Забавно ти е, пишеш?
Скоро ще почне истинската забава.
Hartmann
Цитат(нищ по дух @ 13/04/2022, 22:31) <{POST_SNAPBACK}>
Забавно ти е, пишеш?
Скоро ще почне истинската забава.

Това е моя реплика и аз вече я казах - в текста, та дори и в заглавието на самата тема. Ако си забравил, тя се казва "Ядрена-2" smile.gif

Измисли нещо друго, че жлъчта ще те задави. На така се разболяват хората. smile.gif
нищ по дух
Цитат(Hartmann @ 13/04/2022, 22:33) <{POST_SNAPBACK}>
Това е моя реплика и аз вече я казах - в текста, та дори и в заглавието на самата тема. Ако си забравил, тя се казва "Ядрена-2" smile.gif

Измисли нещо друго, че жлъчта ще те задави. На така се разболяват хората. smile.gif

Ти си пълен с жлъч, радваш се и се забавляваш на пострадали хора и злорадстваш непрекъснато, тези хора изпълняват заповеди, ако ти беше там в Русия и беше мобилизиран, щеше да си на същото положение.
Колкото повече мразите Русия, толкова повече разбирам техния русизъм и те са същите като теб и като всички, които ги мразят.
Хасан
Цитат(Shade @ 13/04/2022, 20:49) <{POST_SNAPBACK}>
Да бяха му отстъпили украинците без бой, викаш, да ги зароби и всичко ще свърши?
Ами да, сигурно не грешиш, няма как Путин, доволен от напредъка, постигнат без загуби на военна мощ, да не миряса. Изведнъж ще забрави заканите си да възстанови статуквото в Европа отпреди 30 години. И изобщо няма да погледне към Балтика и Балканите и войни като редовно предизвикаваните от Русия през последните 25 години повече изобщо няма да има... wink.gif

Ще зароби само републиките, които и без това са заробени, а и се водят боеве там от осем години. Няма как да нападне Европа, освен чрез Латвия, но то и сега от там може. Щяха да си спестят много жертви и загуби.
Hartmann
Цитат(нищ по дух @ 13/04/2022, 22:38) <{POST_SNAPBACK}>
Ти си пълен с жлъч, радваш се и се забавляваш на пострадали хора и злорадстваш непрекъснато, тези хора изпълняват заповеди, ако ти беше там в Русия и беше мобилизиран, щеше да си на същото положение.
Колкото повече мразите Русия, толкова повече разбирам техния русизъм и те са същите като теб и като всички, които ги мразят.

тези хора изпълняват заповеди - на Нюрнбернския процес нацистите също опитваха така да се оправдават - ние изпълнявахме заповеди на висшестоящите. Сещаш ли се какъв беше резултата? smile.gif

толкова повече разбирам техния русизъм - защо се притесняваш от тази дума, нищий брате? Всички знаем, че става дума за чист фашизъм. Нещо не ти се ще да я употребиш, когато говориш за Рашка, нали? smile.gif
нищ по дух
Цитат(Hartmann @ 13/04/2022, 22:47) <{POST_SNAPBACK}>
тези хора изпълняват заповеди - на Нюрнбернския процес нацистите също опитваха така да се оправдават - ние изпълнявахме заповеди на висшестоящите. Сещаш ли се какъв беше резултата? smile.gif

толкова повече разбирам техния русизъм - защо се притесняваш от тази дума, нищий брате? Всички знаем, че става дума за чист фашизъм. Нещо не ти се ще да я употребиш, когато говориш за Рашка, нали? smile.gif

Фашизъм е разбира се, както и Вашият!
Видеата с руските фашисти не ги ли видя или листовките с които си търсят роби, не ги ли видя?
И те и Вие сте еднакви, няма разлика!

Ще спра да пиша, но ще Ви чета и следя, за да видя още какво може да измислите.
Hartmann
Цитат(нищ по дух @ 13/04/2022, 22:51) <{POST_SNAPBACK}>
Фашизъм е разбира се, както и Вашият!
Видеата с руските фашисти не ги ли видя или листовките с които си търсят роби, не ги ли видя?
И те и Вие сте еднакви, няма разлика!

Значи няма разлика между тия, които унищожиха хитлеровия райх и самият хитлеров райх. smile.gif Аз обаче знам, че има. Пожелавам ви и на вас да я откриете.
нищ по дух
Цитат(Hartmann @ 13/04/2022, 22:56) <{POST_SNAPBACK}>
Значи няма разлика между тия, които унищожиха хитлеровия райх и самият хитлеров райх. smile.gif Аз обаче знам, че има. Пожелавам ви и на вас да я откриете.

Добре Буби, чудех се защо не написа нищо за Майн кампф...
Спирам да пиша, ще Ви чета само, както дописах.
Hartmann
Цитат(нищ по дух @ 13/04/2022, 23:02) <{POST_SNAPBACK}>
Добре Буби, чудех се защо не написа нищо за Майн кампф...
Спирам да пиша, ще Ви чета само, както дописах.

Радвам се, че си любознателен и си намерил прякора ми. Сигурно си разбрал и че съм най-точния в историята. smile.gif
нищ по дух
Цитат(Hartmann @ 13/04/2022, 23:11) <{POST_SNAPBACK}>
Радвам се, че си любознателен и си намерил прякора ми. Сигурно си разбрал и че съм най-точния в историята. smile.gif

Ха!
Ако е от там, още когато пишеше в началото, щях да ти го напиша, ама все си мислех, че не може да си есесовец, въпреки, че натам всичко сочеше...
Все ми е едно дали е от там или не е...
Hartmann
Цитат(нищ по дух @ 13/04/2022, 23:27) <{POST_SNAPBACK}>
Ха!
Ако е от там, още когато пишеше в началото, щях да ти го напиша, ама все си мислех, че не може да си есесовец, въпреки, че натам всичко сочеше...
Все ми е едно дали е от там или не е...

Есесовец е баба ти. smile.gif Това, че ти не правиш разлика между Luftwaffe и SS е лично твой проблем. Но то ако само това ти беше проблем - с мед да го намажеш и с локум да го изядеш, както казваше покойният Хайтов. smile.gif
нищ по дух
Цитат(Hartmann @ 13/04/2022, 23:33) <{POST_SNAPBACK}>
Есесовец е баба ти. smile.gif Това, че ти не правиш разлика между Luftwaffe и SS е лично твой проблем. Но то ако само това ти беше проблем - с мед да го намажеш и с локум да го изядеш, както казваше покойният Хайтов. smile.gif

Поздрав от братска Украйна:

https://youtu.be/aFeGs4J7e90

Hartmann
Цитат(Хасан @ 13/04/2022, 22:40) <{POST_SNAPBACK}>
Ще зароби само републиките, които и без това са заробени, а и се водят боеве там от осем години. Няма как да нападне Европа, освен чрез Латвия, но то и сега от там може. Щяха да си спестят много жертви и загуби.

E да, ама те пък не искат да спестят, а раздават щедро, с широка ръка smile.gif

biggeorge
Ето така се пише ръкописно на кирилица "Детям":

Shade
Цитат(biggeorge @ 14/04/2022, 18:14) <{POST_SNAPBACK}>
Ето така се пише ръкописно на кирилица "Детям":

Така завъртяно се изписва в първи клас, когато се учат буквичките. Ти в кой клас си вече?
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.