Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Ядрена-2
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
Hartmann
Цитат(biggeorge @ 10/04/2022, 00:44) <{POST_SNAPBACK}>
нахлуване на украинската армия на руска територия

Снаряд, изстрелян от Украйна, е унищожил руски граничен пост

Жоржи, аз знам, че си алтернативник и е излишно всеки път да ми го доказваш. Майтапче - знам, че всеки път ще го доказваш. smile.gif

Ако рашката миролюбива армия имаше командири с мозък поне колкото на шимпанзе, тя нямаше да се нашие 12 пъти на едно и също място в Украйна, където 12 пъти да бъде размазана и нямаше всеки път, когато тръгне да напада някого, да използва един и същ малоумен "трик" при започването на война, който може да хване дикиш само при алтернативници като тебе.

Понеже съм добър човек, макар да осъзнавам цялата безнадеждност на подобно нещо, но ще те посъветвам да научиш как е започнала войната на СССР срещу Финландия - жокер "Майнильский инцидент". Също може да погледнеш и как е започнала войната на Германия срещу Полша - жокер "Глайвицкият инцидент".

А що се отнася до подчертаното в червено - сега ти ще ми кажеш точната дата и колко, какви подразделения на украинската армия са нахлули на руска територия и до кой населен пункт са стигнали. Чакам. smile.gif

Знам, че не говориш руски, нo ето все пак изрезка от руски вестник от 26 ноемри 1939 относно Майнилският инцидент - както се вижда, не само украинската армия е изстреляла "снаряд, унищожил руски граничен пост" , но същото зверство са извършили и финландците, едно към едно:

Shade
Цитат(Hartmann @ 09/04/2022, 15:29) <{POST_SNAPBACK}>
Ако рашката миролюбива армия имаше командири с мозък поне колкото на шимпанзе, тя нямаше да се нашие 12 пъти на едно и също място в Украйна, където 12 пъти да бъде размазана и нямаше всеки път, когато тръгне да напада някого, да използва един и същ малоумен "трик" при започването на война, който може да хване дикиш само при алтернативници като тебе.

Путин е назначил нов командващ на руската авантюра в Украйна. Aрмейски генерал Дворников, прочул се с бруталното прилагане на средновековната руска военна тактика на масово изтребване на цивилното население в Сирия и Чечня. За което е получил орден "За заслуги към отечеството", връчен му лично от Путин. Ознаменувал вчерашното си назначаване на тази длъжност със заповед за фойервек под формата на балистична ракета с надпис "За детей", разпръснала касетъчни бомби над гарата на Краматорск и убила 52-ма цивилни граждани, от които 5 деца.
Както е оредяла руската армия откъм жива сила и военна техника, само такъв касапин може да свърши работа. Ясно е какво предстои.
Украйнците още не са пречуквали руски армейски генерал, сега му е времето, тамън за 9-ти май.
Shade
Цитат(biggeorge @ 09/04/2022, 14:44) <{POST_SNAPBACK}>
Не знаех, че във форума има ясновидци.

Във форума едва ли има ясновидци. Така че по-добре сподели за сбъдналото се ясновидството със стара дата на осраните фуражкаджии, на които вярваш предано, точно както някое малко дете вярва на баба си, която му бърше дупето. smile.gif
Швейк
Ти пушиш ли, пиеш ли ?
Shade
Цитат(Швейк @ 09/04/2022, 20:55) <{POST_SNAPBACK}>
Ти пушиш ли, пиеш ли ?

За чий?
Hartmann
Цитат(Shade @ 10/04/2022, 04:42) <{POST_SNAPBACK}>
Путин е назначил нов командващ на руската авантюра в Украйна. Aрмейски генерал Дворников, прочул се с бруталното прилагане на средновековната руска военна тактика на масово изтребване на цивилното население в Сирия и Чечня. За което е получил орден "За заслуги към отечеството", връчен му лично от Путин. Ознаменувал вчерашното си назначаване на тази длъжност със заповед за фойервек под формата на балистична ракета с надпис "За детей", разпръснала касетъчни бомби над гарата на Краматорск и убила 52-ма цивилни граждани, от които 5 деца.
Както е оредяла руската армия откъм жива сила и военна техника, само такъв касапин може да свърши работа. Ясно е какво предстои.
Украйнците още не са пречуквали руски армейски генерал, сега му е времето, тамън за 9-ти май.

Да, в момента се готви унищожителен отговор на руските действия. Джуджака и джуджашките орки отдавна престъпиха всички мислими и немислими "точки на невъзврат". От известно време насам възможностите са силно стеснени - или целият свят изчезва (заедно с Рашка разбира се) или само Рашка изчезва. При всички варианти - Рашка няма да я бъде. smile.gif
biggeorge
Цитат(Shade @ 10/04/2022, 04:42) <{POST_SNAPBACK}>
Ознаменувал вчерашното си назначаване на тази длъжност със заповед за фойервек под формата на балистична ракета с надпис "За детей", разпръснала касетъчни бомби над гарата на Краматорск и убила 52-ма цивилни граждани, от които 5 деца.

Откъде знаеш кой е изстрелял ракетата? rolleyes.gif
Ти там ли си бил и лично си видял кой я е изстрелял?
И как от ракетата е оцеляла точно частта с надписа "За детей"?
Кое в този надпис доказва, че ракетата е изстреляна от руската армия?

Мислете малко преди да пишете, моля ви се. wink.gif
Alexfield
Откъде да знам, кой е писал от този профил? Аз бил ли съм там лично, за да видя кой го е писал? Кое в написаното доказва, че го е писал Джорджи?
Сега сериозно:
Преди орките да нахлуят в Украйна, там не падаха бомби и ракети. След нахлуването на орките Кремъл започна да твърди, че украинците сами се бомбардират и избиват, а руските войски едва ли не се разхождат мирно наоколо с танковете (докато им свърши горивото).
Очевидно пропагандата работи много успешно сред "суверен" с IQ близко до 0-та.
Потребител

Тарабас
А, интелигенцията не спи ли в неделя?
biggeorge
Цитат(Alexfield @ 10/04/2022, 12:24) <{POST_SNAPBACK}>
Откъде да знам, кой е писал от този профил? Аз бил ли съм там лично, за да видя кой го е писал? Кое в написаното доказва, че го е писал Джорджи?

Именно.
Може да е всеки. laugh.gif
Преди орките да нахлуят в Украйна, там не падаха бомби и ракети. След нахлуването на орките Кремъл започна да твърди, че украинците сами се бомбардират и избиват, а руските войски едва ли не се разхождат мирно наоколо с танковете (докато им свърши горивото).

Преди руската армия да започне военната операция в Украйна в продължение на 8 години всеки ден там падаха бомби и ракети, предимно в Донецка и Луганска области.
Бяха убити стотици хиляди невинни хора, чиято единствена вина беше, че говорят на руски, а живеят в Нацистка Украйна.
biggeorge
Ето какво има на снимката:
Войник от украинската армия ни показва два снаряда, на които уж има руски надпис:
"Все лучшее детям!".
Гугъл преводач казва, че това означава:
"Всичко най-добро за децата!".
Само че на думата "детям" буква "д" е написана с латинско "D".
Този, който е писал надписа явно е учил английски и не може да пише грамотно на руски.
Тази снимка е много хубава пропаганда! sun.gif
viara
Сега сериозно:

И аз това разбирам. Пропагандата проповяда обратна логика, който се върже.
И интересно колко много хора са вързани ... Не е за говорене.
viara
Цитат(Hartmann @ 10/04/2022, 11:25) <{POST_SNAPBACK}>
Да, в момента се готви унищожителен отговор на руските действия. Джуджака и джуджашките орки отдавна престъпиха всички мислими и немислими "точки на невъзврат". От известно време насам възможностите са силно стеснени - или целият свят изчезва (заедно с Рашка разбира се) или само Рашка изчезва. При всички варианти - Рашка няма да я бъде. smile.gif

И аз това разбирам, че е варианта.
Света има два варианта или да повтори фашизма или да паднат границите от липса на фашисти.
И в двата случая границите ще отпаднат.
При първия вариант щото остава една нация или всичко става една нация, при втория крайния резултат ще е - без граници, но с много нации, разбирам.
Питето
Буквата Д е ръкописно главно Д. Грозно написано. Ква латиница, кви пет лева.
Отделно, че това на снимката не са боеприпасите дето ръсят касетъчни бомби... Толкоз за познанията ти, било в правописа, било във военната област, което води до съмнения в познанията ти и в останалите области.
Дори подозирам, че значението на написаното е нещо като "много здраве момчета"... ма не съм толкова навътре с идиомите.
Потребител
viara
Цитат(biggeorge @ 10/04/2022, 14:59) <{POST_SNAPBACK}>
Войник от украинската армия ни показва два снаряда, на които уж има руски надпис:
"Все лучшее детям!".
Този, който е писал надписа явно е учил английски и не може да пише грамотно на руски.

Май си познал-подчертаното.
нищ по дух
Цитат(Питето @ 10/04/2022, 15:18) <{POST_SNAPBACK}>
Буквата Д е ръкописно главно Д. Грозно написано. Ква латиница, кви пет лева.
Отделно, че това на снимката не са боеприпасите дето ръсят касетъчни бомби... Толкоз за познанията ти, било в правописа, било във военната област, което води до съмнения в познанията ти и в останалите области.
Дори подозирам, че значението на написаното е нещо като "много здраве момчета"... ма не съм толкова навътре с идиомите.

"Всё лучшее — детям!" е комунистически лозунг от съветско време в Русия.
biggeorge
Стига глупости! wacko.gif
Ето как се пише ръкописно "Д" на руски, украински, български и беларуски.
На снаряда е написано "D".
нищ по дух

При 6000 ядрени бойни глави?

Я виж това от преди години, фейк ли е:

https://youtu.be/cky2XwNB-UE
Glo
Джуджака и джуджашките орки отдавна престъпиха всички мислими и немислими "точки на невъзврат".

точка невозврата се пише sunbathing.gif

https://www.youtube.com/watch?v=f1xADw21Lx4
Shade
Цитат(нищ по дух @ 10/04/2022, 05:53) <{POST_SNAPBACK}>

Ще си ги ядат тези глави, след като друго си нямат. Само за това могат да им послужат.
Изстрелят ли ги, изобщо няма да гладуват, ще разрешат успешно всички руски проблеми, натрупани от векове насам.
Shade
Цитат(biggeorge @ 10/04/2022, 01:50) <{POST_SNAPBACK}>
Откъде знаеш кой е изстрелял ракетата? rolleyes.gif
Ти там ли си бил и лично си видял кой я е изстрелял?
И как от ракетата е оцеляла точно частта с надписа "За детей"?
Кое в този надпис доказва, че ракетата е изстреляна от руската армия?

Мислете малко преди да пишете, моля ви се. wink.gif

Вместо въпроси, по-добре дай отговори.
Какви ги редят по казуса изоглавените фуражкаджии, на които се доверяваш? Дай линк към техни изказвания от сериозните информационни сайтове, на които се позоваваш, с имена "Брадва", "Мотика", "Тиква", "Кратуна". w00tbrows.gif
Thursday Next
Латинско "Д" баба ти, това е главно ръкописно Д.

нищ по дух
Цитат(biggeorge @ 10/04/2022, 14:59) <{POST_SNAPBACK}>
"Все лучшее детям!".

Това са снаряди на които украинци са написали това и е от 2019 г.
Предназначени са били за Донбас:
https://m.pravdoryb.info/quotsdokhnite-tvar...a-donbassa.html
И е Д, ръкописно, което понякога прилича на латинско D, но отгоре и отдолу с чертичка, понякога и аз така го пиша както е на снимката.

нищ по дух
Цитат(Shade @ 10/04/2022, 17:16) <{POST_SNAPBACK}>
Ще си ги ядат тези глави, след като друго си нямат. Само за това могат да им послужат.
Изстрелят ли ги, изобщо няма да гладуват, ще разрешат успешно всички руски проблеми, натрупани от векове насам.

Има и друг вариант, изтеглят се от Украйна, след като се признае Крим за руски и са в пълна бойна готовност да направят поразии където си поискат по света, ако го поискат де. За Луганск и Донецк ще предложат на руснаците там да се преселят в Русия, а света нека им прави санкции, то и в Афганистан уж бяха главорези талибаните, пък ги оставиха.
Питето
Тц. Варианта вече е игран СССР и може пак да бъде приложен. Цакане на икономиката до разпад, и после кеф ти разоръжаване срещу храни и перални, кеф ти плащане на данъците още от царска Русия, кеф ти свободни републики и връщане на едни анексирани територии, кеф ти репарации с лихвите...
Питето
Това откак Кремъл направи мазалото в Книмнаш и Донбас и там другите марионетки. Обърни се към Москва, или към посланника им в България. Преди това такива неща нямаше.
Питето
Ми който каквото си е надробил... му се връща по некое време. Зелени мародери, нЕколко години война и то действието се оказва че има противодействие в целия човешки спектър, чак до идиотите.
Shade
Цитат(нищ по дух @ 10/04/2022, 08:26) <{POST_SNAPBACK}>
Има и друг вариант, изтеглят се от Украйна, след като се признае Крим за руски и са в пълна бойна готовност да направят поразии където си поискат по света, ако го поискат де. За Луганск и Донецк ще предложат на руснаците там да се преселят в Русия, а света нека им прави санкции, то и в Афганистан уж бяха главорези талибаните, пък ги оставиха.

Защо не вземеш да се запознаеш с повече подробности около Крим и Русия преди да утвърждаваш едно-към-гьотере произволни възможности за подобен вариант?
Руснаците няма да мирясат с анексия само на Крим. Този полуостров е безводен и украинците го захранваха с вода чрез канал от Днепър. Именно заради този канал първоначалната цел на руснаците беше превземане на цяла Източна Украйна, преминавайки през Киев и надолу през Николаев и Херсон. Сега, след като си строшиха зъбите с Източна Украйна, са се прицелили да свържат Крим с Русия по суша през Бердянск и Мариупол плюс анексиране на Луганск и Донецк.
Ще напират със зъби и нокти да постигнат целта си, без да жалят нито личния си състав, нито военната си техника. Въпрос на престиж, след като до момента се оказаха в позиция на лузъри. Готови са, ако се наложи, да превърнат цяла Украйна в лунен пейзаж, това го умеят, само и само да постигнат целта си.

Но това не е единственият проблем на Русия. Главният проблем е домографската криза. Населението на Русия застарява и се стопява с невиждани темпове. Демографският коефициент на Русия е под 1,5. Известно е, че при коефициент 2,0 (по-точно 2,1 при отчитане на детската смъртност) една нация е с нулев прираст, населението нито се увеличава, нито намалява. Поради лошото здравеопазване и високата детска смъртност средната продължителност на живота в Русия е 63 години за мъжете и 65 години за жените. Руснаците масово напускат Русия. Само от началото на войната в Украйна от Русия са се изнесли над 200 000 руснаци. И няма наплив за емиграция в Русия, дори нашенските русофили не биха се изнесли там. Затова русанците отвличат хора от Украйна и ги влачат в Русия за закрепостяване.
Това е и една от причините за нарастващите апетити на Русия към узурпиране на съседни страни. Което означава, че Крим не им е достатъчен. Експанзията на Русия на Запад, ако не ѝ бъдат изтръгнати отровните зъби и излезе победител от войната в Украйна, е неизбежна.
Питето
Не ти се получава, все пак всичките тука знаем да пишем ръкописно и колко грозно може да се получи. А това дето си посочил в линка, там ръкописното е писано с перце, щото дебелината в буквата е различна, та не ти се получава нито с Д-то, нито с олиото на цена на зехтин... Виж там, помисли малко.
Хасан
Цитат(Питето @ 10/04/2022, 19:05) <{POST_SNAPBACK}>
Тц. Варианта вече е игран СССР и може пак да бъде приложен. Цакане на икономиката до разпад, и после кеф ти разоръжаване срещу храни и перални, кеф ти плащане на данъците още от царска Русия, кеф ти свободни републики и връщане на едни анексирани територии, кеф ти репарации с лихвите...

След има-няма 45 години...
Hartmann
Цитат(нищ по дух @ 10/04/2022, 15:53) <{POST_SNAPBACK}>

Я виж това от преди години, фейк ли е:

https://youtu.be/cky2XwNB-UE

СССР имаше много повече ядрени бойни глави. Но това, както знаем, не помогна. smile.gif

Не, не е фейк, батальонът Торнадо наистина съществуваше. Аз съм споменавал тук многократно, че "добробатите" далеч не се изчерпват с Азов и Айдар и че измежду тях има такива, които не е препоръчително руснаците да ги срещат дори насън. smile.gif "Торнадо" (както и още няколко добробата) беше формиран от съдени убийци, всевъзможни главорези и авантюристи от всякакъв вид и сорт. Те извършиха с руснаците такива неща, че самият украински съд се видя принуден да осъди няколко души за "престъпления срещу човечеството".

Предполагам, че днес подобни добробати са се възродили, доколкото всяка помощ срещу агресора е добре дошла. Пожелавам на руските войници никога да не срещат подобни подразделения, защото после ще съжаляват, че са се родили бабите и дядовците им.
Shade
Цитат(Hartmann @ 10/04/2022, 09:35) <{POST_SNAPBACK}>
Не, не е фейк, батальонът Торнадо наистина съществуваше. Аз съм споменавал тук многократно, че "добробатите" далеч не се изчерпват с Азов и Айдар и че измежду тях има такива, които не е препоръчително руснаците да ги срещат дори насън. smile.gif "Торнадо" (както и още няколко добробата) беше формиран от съдени убийци, всевъзможни главорези и авантюристи от всякакъв вид и сорт. Те извършиха с руснаците такива неща

Тези наистина бяха големи преверзници. Някъде бях чел, не знам колко е вярно, че заради нападение на такъв батальон руснаците избиват цялото мъжко население от 16 до 60 години в едно селище "за да няма войници, които да се сражават с тях". В отговор, споменантите по-горе главрези обграждат целия руски батальон, извършил операцията, избиват войниците до крак, като оставят жив само командващия руски полковник. Когото скопяват и изпращат в Русия да отнесе съобщението, че са направили това с него, "за да няма войници, които да се сражават с тях", а също така руснаците да си приберели трупвете на убитите войници преди да започнат да се разлагат.
Buitenlander
Цитат(Потребител @ 10/04/2022, 13:13) <{POST_SNAPBACK}>

Я …. Прогнозиста ….. laugh.gif
…. позастоя се зад ъгъла и се кротна гледам….
…. доста въпроси се понатрупаха към теб в темите …. laugh.gif
Поздрави!:)
Швейк
Тук и предсказатели има...що не се обърнеш към тях
vayu
Бяха убити стотици хиляди невинни хора .. laughing.gif
Buitenlander
Цитат(Швейк @ 10/04/2022, 19:19) <{POST_SNAPBACK}>
Тук и предсказатели има...що не се обърнеш към тях

Може ли сам да реша към кого и как да се обръщам? Благодаря.
Hartmann
Цитат(Buitenlander @ 10/04/2022, 20:36) <{POST_SNAPBACK}>
Може ли сам да реша към кого и как да се обръщам? Благодаря.

Подпоручик Дуб, приел псевдонима "Швейк", още не е станал от кушетката в "Обединени увеселителни заведения и Градско кафене" и смята, че джуджака никого няма да нападне - понеже така са му казали още по-по-миналия месец. Трябва да му пратим бележка по някого, за да му се изясни ситуацията.
Питето
Е, СССР имаше една шеста от територията на света, 14 пряко подчинени републики и още цял СИВ васали да го крепят, та отне време. Тези вече ги намрази целия свят, а и имат много по-малко ресурси зад гърба си. Отделно, че техните пазари са апетитни и за едни други износители на фосилни горива, а и клиентите им нещат да пазаруват от тях поради емоциите на електоратите по света... та и може да не чакаме толкова дълго.
Hartmann
Цитат(biggeorge @ 10/04/2022, 14:44) <{POST_SNAPBACK}>
Именно.

Преди руската армия да започне военната операция в Украйна в продължение на 8 години всеки ден там падаха бомби и ракети, предимно в Донецка и Луганска области.
Бяха убити стотици хиляди невинни хора, чиято единствена вина беше, че говорят на руски, а живеят в Нацистка Украйна.

Преди Русия да нападне Украйна и да започнат бойните действия в Луганск и Донецк преди 8 години, там беше мирно и тихо. Докато джуджака не реши, че 8-сантиметровите токчета вече не го устройват и не поиска нещо повече. smile.gif

Що се отнася до убитите - за 8 години украинците дадоха около 15 000 жертви. Жертвите от руска страна не са обявени. Жертвите сред мирното население са около 3000 души. И всичко това също ще бъде в обвинителните актове.
Потребител
... Точка-У серия 9М79-1 с бордови номер Ш91579 /вижда се в репортажите/, зачислена към 19-та ракетна бригада под командването на полковник Ф.С. Ярошевич ...

"За детей"

Хасан
Цитат(Питето @ 10/04/2022, 21:04) <{POST_SNAPBACK}>
Е, СССР имаше една шеста от територията на света, 14 пряко подчинени републики и още цял СИВ васали да го крепят, та отне време. Тези вече ги намрази целия свят, а и имат много по-малко ресурси зад гърба си. Отделно, че техните пазари са апетитни и за едни други износители на фосилни горива, а и клиентите им нещат да пазаруват от тях поради емоциите на електоратите по света... та и може да не чакаме толкова дълго.

Да очакваме, че след 30 години ще се случи това за което ни хортуваш....Ама аз съм на 55 г. бе!? w00tbrows.gif Не ща да чакам и 30 месеца.
Buitenlander
Цитат(Потребител @ 10/04/2022, 20:34) <{POST_SNAPBACK}>
... Точка-У серия 9М79-1 с бордови номер Ш91579 /вижда се в репортажите/, зачислена към 19-та ракетна бригада под командването на полковник Ф.С. Ярошевич ...

"За детей"

Нова прогноза или достоверна информация от източниците които на 26–02 те бяха уведомили за падането на Суми, зачистването на Харков и окупацията на Киев през първия ден на войната? laugh.gif
Имаш ли нови информации за “секретния полски бункер” в който се крие Зеленски?
Че вчера един негов двойник се разхождаше с Борис Джонсън по Крещатик в Киев… laugh.gif
Hartmann
Остави глупостите, Потребчик, ами я да ти дам нещо интересно. Какво да бъде? Искаш ли как купола на рашки танк хвърчи на 15 метра височина след удар с NLAW? Или някой рашки пилот... Чакай, сетих се - ще ти дам кратка част от интервю с мнението на нашия стар приятел Гиркин-Стрелков, същия, дето каза навремето "аз натиснах спусъка на войната с Украйна", същия, дето беше в Славянск и пр. Той, както знаем, има познания и боен опит - ето каква е оценката му за войната:

Потребител

[прозявка]

... отнасяме се към пенсионираните счетоводители с разбиране и усмивка - :.)

... не знам дали сте забелязал, но интелектуално предизвиканият човек може да накара образования да се замисли, докато обратното почти не се случва ...

... вие и другаря върху вас например, рядко се замисляте ...

Поздрави!

:.)

Buitenlander
Цитат(Потребител @ 10/04/2022, 22:05) <{POST_SNAPBACK}>
... не знам дали сте забелязал, но интелектуално предизвиканият човек може да накара образования да се замисли, докато обратното почти не се случва ...

... вие и другаря върху вас например, рядко се замисляте ...

Е, ти като си голям мислител, за месец и половина от началото на войната, имаш ли пост, който да се е оказал истина , или да се е сбъднал, ако е съдържал прогноза? laugh.gif
Аре бегай пак зад ъгъла и заповядай в следващата тема, с надеждата някоя опорка да мине.
Shade
Цитат(Buitenlander @ 10/04/2022, 13:14) <{POST_SNAPBACK}>
Е, ти като си голям мислител, за месец и половина от началото на войната, имаш ли пост, който да се е оказал истина , или да се е сбъднал, ако е съдържал прогноза? laugh.gif
Аре бегай пак зад ъгъла и заповядай в следващата тема, с надеждата някоя опорка да мине.

Очевидно купищата многоточия, съчетани с купешки думи, изровени от речника на чуждите думи, е загатване, че дори да казва нищо, има още нещо (т.е. още нищо) за казване. smile.gif
Потребител

... като се шегувате /групичката алтернативно интелигенти/, не сте особено забавни ... виж, когато сте сериозни - къртите мивки! :.) ...

"За детей"

Поздрави!

:.)

Хасан
Цитат(biggeorge @ 10/04/2022, 14:44) <{POST_SNAPBACK}>
Именно.

Айде понамали малко, напиши хиляди хора, за да хване ред.
Ако там където живея започнат да падат бомби и ракети, ще се преселя на друго място. До голяма степен тези невинни хора са предизвикали участта си.
Преди руската армия да започне военна операция на чужда територия без разрешение нямаше война и светът беше по-спокоен. Поне да я бяха направили както трябва. Да бяха превзели Украйна за две седмици и войната да приключи.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.