Цитат(biggeorge @ 10/04/2022, 00:44) <{POST_SNAPBACK}>
нахлуване на украинската армия на руска територия
Снаряд, изстрелян от Украйна, е унищожил руски граничен пост
Снаряд, изстрелян от Украйна, е унищожил руски граничен пост
Жоржи, аз знам, че си алтернативник и е излишно всеки път да ми го доказваш. Майтапче - знам, че всеки път ще го доказваш.
Ако рашката миролюбива армия имаше командири с мозък поне колкото на шимпанзе, тя нямаше да се нашие 12 пъти на едно и също място в Украйна, където 12 пъти да бъде размазана и нямаше всеки път, когато тръгне да напада някого, да използва един и същ малоумен "трик" при започването на война, който може да хване дикиш само при алтернативници като тебе.
Понеже съм добър човек, макар да осъзнавам цялата безнадеждност на подобно нещо, но ще те посъветвам да научиш как е започнала войната на СССР срещу Финландия - жокер "Майнильский инцидент". Също може да погледнеш и как е започнала войната на Германия срещу Полша - жокер "Глайвицкият инцидент".
А що се отнася до подчертаното в червено - сега ти ще ми кажеш точната дата и колко, какви подразделения на украинската армия са нахлули на руска територия и до кой населен пункт са стигнали. Чакам.
Знам, че не говориш руски, нo ето все пак изрезка от руски вестник от 26 ноемри 1939 относно Майнилският инцидент - както се вижда, не само украинската армия е изстреляла "снаряд, унищожил руски граничен пост" , но същото зверство са извършили и финландците, едно към едно: