Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Ядрена-2
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
Hartmann
Още в първите дни на войната предсказах, че тя ще стане ядрена.

Днес всички водещи експерти, плюс "утечки" от най-добрите разузнавания в света, показват, че съм бил прав и че джуджака наистина се готви да използва ядрено оръжие. Вероятността за това е практически 99% (понеже нищо не е на 100% сигурно smile.gif ).

Имам един въпрос относно нещастните люде от типа на Хасанчик, Солчик, бигджорджи, Ереванчик, Швейк, transalp и подобните им - разбирате добре за коя таргет група говоря. Та интересно ми е какво ще кажат тези хора на роднините си, на старите си родители, на малките си деца, на братята и сестрите си и пр. в деня Х?

Дали няма да е нещо от типа: "спокойно, руският атом е най-мирният атом в света"? smile.gif

Или пък: "ето какво се случва, когато нападнат и провокират Рашка, но нищо, важното е, че нашето семейство винаги е било и ще остане русофилско"? Или нещо друго? Какво ще бъде според вас?
нищ по дух
Цитат(Hartmann @ 08/04/2022, 11:12) <{POST_SNAPBACK}>

Днес всички водещи експерти, плюс "утечки" от най-добрите разузнавания в света, показват, че съм бил прав и че джуджака наистина се готви да използва ядрено оръжие. Вероятността за това е практически 99% (понеже нищо не е на 100% сигурно smile.gif ).

Имам един въпрос относно нещастните люде от типа на Хасанчик, Солчик, бигджорджи, Ереванчик, Швейк, transalp и подобните им - разбирате добре за коя таргет група говоря. Та интересно ми е какво ще кажат тези хора на роднините си, на старите си родители, на малките си деца, на братята и сестрите си и пр. в деня Х?

Дали няма да е нещо от типа: "спокойно, руският атом е най-мирният атом в света"? smile.gif

Или пък: "ето какво се случва, когато нападнат и провокират Рашка, но нищо, важното е, че нашето семейство винаги е било и ще остане русофилско"? Или нещо друго? Какво ще бъде според вас?

Почнаха ли вече?
Иначе логиката на военните и производителите на оръжия е те да бъдат използвани по предназначение за да може да се отвори място за нови. При ядреното обаче е малко по-различно, но е подобно. Всичко си идва на мястото, просто се разпищолиха някои, за съжаление, а някои не са се разгащили като нас, примерно Швейцария.
Hartmann
Цитат(нищ по дух @ 08/04/2022, 12:58) <{POST_SNAPBACK}>
Почнаха ли вече?
Иначе логиката на военните и производителите на оръжия е те да бъдат използвани по предназначение за да може да се отвори място за нови. При ядреното обаче е малко по-различно, но е подобно. Всичко си идва на мястото, просто се разпищолиха някои, за съжаление, а някои не са се разгащили като нас, примерно Швейцария.

"Почнаха ли вече? Ама тоя Путин не ще и не ще да започне" - тия думи тук ги пишеше един алтернативник на име lati1960 броени дни преди Русия да нахлуе в Украйна и да почне миролюбиво да бомбардира украинските градове. Мисля, че ти разбираш нещата по-добре от него, нали?

Не знам какво значи "някой не са се разгащили като нас, примерно Швйцария". Ако е за санкции - Швейцария е от първите, които въведоха санкции срещу Русия и арестуваха руски милиарди.

Не, ядрената война не е започнала. Все още не. smile.gif Аз не знам кога и как, само казвам какво казват експертите - същите, които предвидиха, че войната ще започне малко след нова година, най-вероятно след Олимпиадата.

Засега е започнала веселяшката война. Всички бъзикат нещастните руснаци и русофили както и колкото си искат. Например в някои градове засипват руските посолства със стари дрехи и стара битова техника - перални, телевизори, якета и пр. - понеже това крадат руските войници от украинските домове, та хората носят подобни вещи и ги трупат около руските посолства - очевидно руснаците имат нужда от такива неща. 453.gif
Alexfield
- Сега вие се смеете... И аз се смея. Ама да знаете, че ще си разменим ролите.
(Учителка в час)
Shade
Цитат(Hartmann @ 08/04/2022, 07:51) <{POST_SNAPBACK}>
"Почнаха ли вече? Ама тоя Путин не ще и не ще да започне" - тия думи тук ги пишеше един алтернативник на име lati1960 броени дни преди Русия да нахлуе в Украйна и да почне миролюбиво да бомбардира украинските градове. Мисля, че ти разбираш нещата по-добре от него, нали?

Не знам какво значи "някой не са се разгащили като нас, примерно Швйцария". Ако е за санкции - Швейцария е от първите, които въведоха санкции срещу Русия и арестуваха руски милиарди.

Не, ядрената война не е започнала. Все още не. smile.gif Аз не знам кога и как, само казвам какво казват експертите - същите, които предвидиха, че войната ще започне малко след нова година, най-вероятно след Олимпиадата.

Засега е започнала веселяшката война. Всички бъзикат нещастните руснаци и русофили както и колкото си искат. Например в някои градове засипват руските посолства със стари дрехи и стара битова техника - перални, телевизори, якета и пр. - понеже това крадат руските войници от украинските домове, та хората носят подобни вещи и ги трупат около руските посолства - очевидно руснаците имат нужда от такива неща. 453.gif

Най-сигурният начин да не се допусне война Европа, е бърз тотален разгорм на руската армия в Донбас. Путин ще вложи всички сили и средства за победа, за да запази режима и позицията си. Нещо драматично за пред парада на 9-ти май. Въпрос на персонално оцеляване е. Победи ли, походът му на Запад е неизбежен. Вече заяви, че е време да присъедини обратно Балтийските републики към Русия. Уточнявайки, че НАТО са слаби и след победата на руската армия в Украйна няма да посмеят да се противопоставят.
Така че Западът има жизнено важен интерес да осигури по най-бърз начин украинската армия не само с ръчни противотанкови и противосамолетни оръжия, но също така с танкове, самолети, далекобойна артилерия, установки за изстрелване на стратегически ракети и зенитни установки за прихващане на самолети и ракети. Само безусловният погром на руснаците в Донбас може да спре неизбежното настъпление на Русия на Запад.
Що се отнася до руското ядрено оръжие, дори на Путин и обкръжението му би трябвало да е ясно, че то няма да осигури победата на Русия. Използването му единствено означава тотален погром.
Hartmann
Цитат(Alexfield @ 08/04/2022, 18:02) <{POST_SNAPBACK}>
- Сега вие се смеете... И аз се смея. Ама да знаете, че ще си разменим ролите.
(Учителка в час)

Руска душевност? smile.gif
нищ по дух
Цитат(Hartmann @ 08/04/2022, 17:51) <{POST_SNAPBACK}>

Преди дни почнаха да проверяват бомбоубежищата, швейцарците си имат в къщите, а ако нямат, знаят точно къде да отидат, като са си платили. Това имах предвид.
Hartmann
Цитат(нищ по дух @ 08/04/2022, 18:30) <{POST_SNAPBACK}>
Преди дни почнаха да проверяват бомбоубежищата, швейцарците си имат в къщите, а ако нямат, знаят точно къде да отидат, като са си платили. Това имах предвид.

Бомбоубежище, което да те защити от ядрена атака? Трябва да е бая дълбочко, с метри дебели бетонни стени и провизии за десетки години. Дали във всеки швейцарски дом има такова? smile.gif
нищ по дух
Цитат(Hartmann @ 08/04/2022, 18:32) <{POST_SNAPBACK}>
Бомбоубежище, което да те защити от ядрена атака? Трябва да е бая дълбочко, с метри дебели бетонни стени и провизии за десетки години. Дали във всеки швейцарски дом има такова? smile.gif

https://www.google.com/amp/s/amp.dw.com/bg/...2580/a-41717162
Швейк
Алоуу...предсказателя !...не знам какви физико-химични и биоелектрични процеси протичат в мозъчните ти клетки. Няма да се използва ядрено оръжие (99%), ама вие се подговете де...намерете си по-дъбоки дупки и ги нахлупете на главите си

...''Деня Х'' ....абе ти в ред ли си ?
Швейк
Погром за кого ?
Shade
Цитат(Швейк @ 08/04/2022, 10:18) <{POST_SNAPBACK}>
Погром за кого ?

Ти как мислиш, за кого? Или не мислиш?
Швейк
За света
Shade
Цитат(Швейк @ 08/04/2022, 10:20) <{POST_SNAPBACK}>
За света

Този път позна.
Швейк
Според оракула Hartmann, точно това ще стане...е, не е на 100% сигурен
Питето
Не бих заложил точно на това. Аха, това че имаш ракети, съвсем не е достатъчно. Трбва да имаш достатъчно годни ракети, та една критична бройка да успее да премине през ракетната отбрана на враговете, иначе все едно че нямаш ракети. Но пък ще има тотален погром за Русия, щото целия свят ще се защити... като се опита да затрие заплахата завинаги. Сещаш ли се, няма да е само НАТО, ами всички дето имат какво да губят (и имат с какво да го защитят това дето ще го загубят) ще се намесят.
Hartmann
Цитат(Швейк @ 08/04/2022, 20:16) <{POST_SNAPBACK}>
Алоуу...предсказателя !...не знам какви физико-химични и биоелектрични процеси протичат в мозъчните ти клетки. Няма да се използва ядрено оръжие (99%), ама вие се подговете де...намерете си по-дъбоки дупки и ги нахлупете на главите си

...''Деня Х'' ....абе ти в ред ли си ?

Едни вялики иксперты казаха същото през янари и около средата на февруари относно руското нападение над Украйна. Да ти обяснявам ли резултата? smile.gif
Hartmann
Цитат(Shade @ 08/04/2022, 18:16) <{POST_SNAPBACK}>
Най-сигурният начин да не се допусне война Европа, е бърз тотален разгорм на руската армия в Донбас. Путин ще вложи всички сили и средства за победа, за да запази режима и позицията си. Нещо драматично за пред парада на 9-ти май. Въпрос на персонално оцеляване е. Победи ли, походът му на Запад е неизбежен. Вече заяви, че е време да присъедини обратно Балтийските републики към Русия. Уточнявайки, че НАТО са слаби и след победата на руската армия в Украйна няма да посмеят да се противопоставят.
Така че Западът има жизнено важен интерес да осигури по най-бърз начин украинската армия не само с ръчни противотанкови и противосамолетни оръжия, но също така с танкове, самолети, далекобойна артилерия, установки за изстрелване на стратегически ракети и зенитни установки за прихващане на самолети и ракети. Само безусловният погром на руснаците в Донбас може да спре неизбежното настъпление на Русия на Запад.
Що се отнася до руското ядрено оръжие, дори на Путин и обкръжението му би трябвало да е ясно, че то няма да осигури победата на Русия. Използването му единствено означава тотален погром.

Ти сам казваш, че плановете на джуджака са нападение над натовска страна.

Както всички се убедиха - в конвенционална война Русия не може да се справи дори с Украйна. А НАТО в конвенционален сблъсък ще смаже Рашка и това е видно даже за бавноразвиващите се. Следователно, когато се говори за сблъсък с НАТО очевидно се има предвид неконвенционални оръжия. Те са много на вид, но ядреното е номер 1 по сила.
Радио Ереван

И аз ли съм в тази група? Кой е тоя Ереванчик? Останалите също нямат вид на такива крайни русофили.
Хайде да чукнем един бас, че няма да има ядрена война. Нека да е само за 1000 лева за да не те разорявам и да можеш да си платиш нета за месеца. Напиши срок до кога ще почне и ако не стане така, ще ми преведеш парите по сметка.
Швейк
И аз ще се включа
Швейк
Няма да има ядрен апокалипсис
Shade
Цитат(Швейк @ 08/04/2022, 19:49) <{POST_SNAPBACK}>
И аз ще се включа

Виж там все пак да не се изръсиш с голям залог. Преди месец и половина някои от твоите съмишленици във форума тръбяха самоуверено, че Путин нямало да нападне Украйна. Понастоящем всички тези "знаещи" и "разбиращи" се изпокриха. Та да не ти се наложи утре да се криеш и ти. wink.gif
Швейк
Няма как да се скрия...ако има ядрена война, едва ли аз, ти , моите и твоите съмишленици, ще оцелеем. А, ако няма - ето, тук съм...кой ще се скрие тогава?
...и ще заложа огромна сума - ако загина, няма да плащам prashchai grigorii.gif ..ако няма война - печеля wavetowel2.gif
Shade
Цитат(Швейк @ 08/04/2022, 21:43) <{POST_SNAPBACK}>
Няма как да се скрия...ако има ядрена война, едва ли аз, ти , моите и твоите съмишленици, ще оцелеем. А, ако няма - ето, тук съм...кой ще се скрие тогава?
...и ще заложа огромна сума - ако загина, няма да плащам prashchai grigorii.gif ..ако няма война - печеля wavetowel2.gif

А, може и да успееш да се скриеш преките поражения на тактически ядрен заряд с мощност примерно 100 кг тротилов еквивалент (бомбата над Хирошима е била 13 килотона). Вероятно Путин би започнал с толкова.
Дали, обаче, ще успееш да се скриеш от последващото неизбежно радиоактивно замърсяване е отделен въпрос.
Швейк
Нали се сещаш, че ако се започне, (ако изобщо се започне), нямат значение килограмите и килотоновете - патакламата ще стане световна и ще стигне и до тебе.
...хайде де... дайте някакъв срок - след месец, два ли , догодина ли, две ли...кога да чакаме - после пак ще пишем
Shade
Цитат(Швейк @ 08/04/2022, 22:14) <{POST_SNAPBACK}>
Нали се сещаш, че ако се започне...

За разлика от теб, не се сещам.
Швейк
Дайте някакви конкретни срокове и после да видим кой се крие ?...не ви стиска - само глаголствате тука...и после ще се измъкнете като ...мокра връв...да не казвам нещо друго, свързано с гащи
Швейк
Срок драги ми разбирачо...конкретен срок за зпочване на ядрена война - месец, два...година-две. Иначе олекваш - не на 99, а на 100%
Glo
изобщо не ми дреме, и да има и да няма - все тая, ядрени войни е имало и преди, преди стотицихиляди години, и преди човечеството е стигало в развитието до усвояване на невероятни технологии, но с недостатъчно развита духовнос, цели континенти са потопили идиотите, земната ос затова е под наклон, от яките бомби, съсипали са климата, нито пустини е имало, нито ледени шапки, ама квото такова, почнали сме от нулата, на някъв етап на развитие нашите извънземни създатели все решават да ни спуснат леко полеко технологии за усвояване и ние ги усвояваме , седят и ни гледат с надежда да преодолеем етапа на самоунищожение, защото това е космически закон в цялата вселена, повечето цивилизации завършват със самоунищожение, нали гледате някой народ тука колкото повече е развит и богат, толкова повече намалява и спира раждаемостта и накрая оцеляват само бедните и дебилни народи с многото деца, така че гответе се за мощна война до пълно изтребление, няма как другояче, така е устроен живота, не мисля, че сме достигнали няква духовнос, благодарение на която да прескочим трапа, че вижте на кого викат духовенство - на мазните дебели лакоми попове korabche.gif
Дaни
Та интересно ми е какво ще кажат тези хора на роднините си, на старите си родители, на малките си деца, на братята и сестрите си и пр. в деня Х?

Ще кажат, че Америка е виновна, ако не беше тя, Русия никогъж не би използвала ядрено оръжие.
Hartmann
Цитат(Швейк @ 09/04/2022, 08:50) <{POST_SNAPBACK}>
Срок драги ми разбирачо...конкретен срок за зпочване на ядрена война - месец, два...година-две. Иначе олекваш - не на 99, а на 100%

Най-доброто разузнаване в света каза приблизителни дати за започване на войната на Русия срещу Украйна. Даже веднъж, по неизвестни причини, спомена и точна дата - 16 февруари. Сгреши с една седмица. smile.gif Двама от военните анализатори, които следя, също бяха категорични, че Русия ще нападне, само се разминаваха в оценката кога точно ще стане.

Аз не съм най-доброто разузнаване, нито разполагам с инфо като онези аналитици. Но поне слушам и чета какво казват и пишат по-умни от мене люде, които са и професионалисти в материята. Понеже в Русия формално 2024 е изборна smile.gif година, а освен това се твърди, че джуджака е тежко болен и може да не докара до "изборите", та затова повечето смятат, че ядреи удар ще бъде нанесен най-късно до 2024.

P.S. Швейк е природно интелигентен и с чувство за хумор. А тези твои качества са като у подпоручик Дуб. smile.gif
Радио Ереван
Цитат(Швейк @ 09/04/2022, 05:49) <{POST_SNAPBACK}>
И аз ще се включа

Ти залагаш, че няма да има ядрена война и искаш да го разориш с огромна сума, което не е джентълменско. Освен това, едва ли ще си удържи на думата, поради което няма да си получиш парите. Ако се стигне до съд, съдът може да обяви сделката за нищожна поради накърняване на добрите нрави (чл.26 от ЗЗД). Затова не се лакоми и заложи по-малка сума.
Shade
Цитат(Швейк @ 08/04/2022, 22:44) <{POST_SNAPBACK}>
Дайте някакви конкретни срокове и после да видим кой се крие ?...не ви стиска - само глаголствате тука...и после ще се измъкнете като ...мокра връв...да не казвам нещо друго, свързано с гащи

Такива като теб вечно очакват нещо да им се даде наготово. По възможност добре сдъвкано и пасирано като за малко дете. Без него се сучете като мокра връв, пълните гащите и накрая се хвърляте да псувате.
Лесно може да се извади нагледно представяне на "глаголстването" ти във форума. Демонстрирал си го нееднократно.
Хайде да видим сега дали ще успееш да се отклониш от шаблона си поне на един румб. smile.gif
Радио Ереван
Цитат(Швейк @ 09/04/2022, 08:44) <{POST_SNAPBACK}>

Той не е чак толкова алтав. Покри се.
Quaker between your quarks
Аз нали съм генерал майор, мога ти обясня.
Философията на ядрените оръжия е, че се ползват последни.
Доктрината Рейгън, се казва,- Застрашаващо сдържане.
Войната е продължение на политиката. Основен въпрос е , какви цели ще постигнеш, а не да се напраиш на пич.
Россия не може без Западният свят, даже иска да прилича на него, но не може.
То, и аз искам да приличам на Селена Гомес, или поне да съм толкова млад, но приличам на Ангела Меркел. sad.gif
Швейк
Такаа...с триста зора стигнахме до някаква конкретна дата (на 99 % сигурна)...запомни я човече - ще те питам как си след нея...ако междувременно не ме е отвял ядрения вятър или не ме изгонил от форума чорбаджията a4dff7b7.gif
Швейк
Питам съвсем простичко - Кога ще започне ядрена война ? Аворът на темата поне се ангажира с някаква далечна дата, надявайки се да се забрави. Ти използваш много думи , но нищо не казваш - преливаш от пусто в празно. Та кога драги да я очакваме ?
...и поне два дена няма да псувам, че чорбаджията ме е нарочил...не че много ми пука bg.gif
Швейк
Знам ли го колко е алтав, ама е глаголстващ празнодумец
Преподавал съм ядрени бойни изкуства.
От кой поразяващ фактор, ти лично се притесняваш ?
Швейк
В момента съм инструктор на преподавателите по ядрени бойни изкуства...ама ти май не си истински, щом питаш нещо елементарно - всеки специалист го знае това
Момченце, не е фактор да завладееш територия.
Фактор е да се самоопределят с теб, тия, от територията.
Емигранти от Швейцария, кога се редят за руски паспортами !
Швейк
Джентълмени ли !? - де ги видя...надути селски перекендета...'' Пази боже сляпо да прогледа''
Швейк
И каква връзка има с темата този ти мисловен напън ?
Shade
Цитат(Швейк @ 09/04/2022, 10:06) <{POST_SNAPBACK}>
Питам съвсем простичко - Кога ще започне ядрена война? Авторът на темата поне се ангажира с някаква далечна дата, надявайки се да се забрави. Ти използваш много думи, но нищо не казваш - преливаш от пусто в празно. Та кога, драги, да я очакваме?
...и поне два дена няма да псувам, че чорбаджията ме е нарочил... не че много ми пука bg.gif

Отговарям съвсем простичко: ако и когато Путин реши. Нямам екстрасенски умения и не мога да вляза в главата му.
Имаше тук една немалка група прорицатели, дето най-редовно напираха да се изхвърлят с конкретни компетентни познания и предвиждания по всички въпроси (не само от традиционните за българина сфери като футбол, политика и медицина). Вероятно надявайки се да се забрави... wink.gif

Няма да псуваш само защото чорбаджията те е нарочил, така ли? Да, наистина е ужасно да бъдеш лишен от прилагането на това умение. Друго си е да псуваш като каруцар ("народен човек", де) с използване на малко думи. Понеже използването на много думи предполага също така и грамотно използване на тези думи. smile.gif
Hartmann
Цитат(Швейк @ 09/04/2022, 19:42) <{POST_SNAPBACK}>
Такаа...с триста зора стигнахме до някаква конкретна дата (на 99 % сигурна)...запомни я човече - ще те питам как си след нея...ако междувременно не ме е отвял ядрения вятър или не ме изгонил от форума чорбаджията a4dff7b7.gif

Ако аз спечеля, на тебе ще ти бъде последна грижа нашия облог. Така аз съм прецакан. smile.gif Ако ти спечелиш и на 1 януари 2024 все още не е нанесен ядрен удар, тогава има вероятност това да стане няколко седмици или месеца по-късно (както се случи с настоящата война, за която мнозина предупреждаваха от лятото-есента на миналата година, а има и такива, които го твърдяха още преди 8 години). Тогава пак съм прецакан. Ерго - облогът е безсмислен.

Ти ще си спечелил само в един случай - ако джуджака по някакъв, какъвто и да е начин, гушне букета (няма друго положение, при което той да напусне Кремъл, сиреч - властта) и на негово място дойде човек с ръст поне 170 санта и когото не са обиждали в детските години. 453.gif
Швейк
Айдее...пак усукване по килифарески ...''ако и когато''. И да ...народен човек съм - псувам и пия, не се срамувам от това, но не се и гордея. А относно многото грамотни думи - празнодумство, балалайкане, нищонеказване...''Пази боже сляпо да прогледа''
Швейк
Ако, ако, ако...лекичко се изплъзваш като ...онова от гащи.. можело и по-късно, ако не се случи до 01.01.2024
Hartmann
Цитат(Швейк @ 09/04/2022, 21:25) <{POST_SNAPBACK}>
Ако, ако, ако...лекичко се изплъзваш като ...онова от гащи.. можело и по-късно, ако не се случи до 01.01.2024

Така разправяха едни велики разбирачи до онзи ден. Целият декември 2021, целият януари 2022, та чак до 23 февруари. Точна дата и час може да ти даде само кристалното кълбо. smile.gif

Но нещо не виждам отговор на въпроса в темата. Това е мисловна игра - представи си, че денят Х е настъпил, но ти и всичките ти близки и далечни роднини/приятели/познати - са [още] живи. Какво ще им кажеш? smile.gif
Shade
Цитат(Швейк @ 09/04/2022, 11:18) <{POST_SNAPBACK}>
...народен човек съм - псувам и пия, не се срамувам от това...

Това е чудесно. А с пушенето как си? В качеството ти на "народен човек" се предполага нещо от тази категория:
- Ох, толкова пари за цигари давам. Около кутия и половина на ден пуша. За седмица излиза около 40 лева. Вярно, пуша хубави цигари... Не може от здравето да се пести! wink.gif
biggeorge
Видях си името.
Много се радвам, че злите езици говорят за мен. rolleyes.gif

Не знаех, че във форума има ясновидци. wavetowel2.gif
Може би администраторите трябва да те прекръстят на Оракул Хъртмен.
Много хора в САЩ и Великобритания бяха убедени, че Русия ще нападне Украйна.
Това стана факт след няколко провокации на украинците към Русия - обстрел на руска територия, обстрел на руски граничен пост, нахлуване на украинската армия на руска територия.
Вълна от погранични инциденти предвещава война в Украйна (обновена)
Снаряд, изстрелян от Украйна, е унищожил руски граничен пост
Според твоите думи сега същите хора в САЩ и Великобритания са убедени, че Русия ще пусне над Украйна ядрени бомби.
Има 99% вероятност това да стане факт, след като Словакия даде на Украйна система С-300, а САЩ най-вероятно любезно ще предоставят на украинските "борци за свобода" дузина ядрени бойни глави.
Възможно ли е Украйна сама да бомбардира собственото си население и територия с ядрени оръжия, за да предизвикат ответна реакция на САЩ и НАТО срещу Русия?
Възможно е! animatedfear.gif

Ние сме нещастни русофили, а ти използваш думата "люде".
Оракуле, кажи ми точната дата и час на руската ядрена атака?
А радиацията няма ли да засегне и самата Русия?

Ако избухне ядрена война ще трябва всички да си целунем задниците за сбогом.
На близките си ще кажа, че ги обичам и после ще си пусна някоя хубава руска песен, докато чакам радиацията бавно да ме убие. sad.gif
ЛЮБЭ - Позови меня тихо по имени

Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.